Blepharoplastika ve městě Vladimir

Plastická chirurgie ve Vladimiru v centru laserové medicíny "Aibolit". Poskytujeme konzultace v oblasti chirurgie prsou (zvětšení, zmenšení, korekce tvaru), abdominoplastiky, liposukce, konturování obličeje, nechirurgický lifting obličeje a krku, výztuž obličeje. Jmenování a konzultace po telefonu: 8 (4922) 25-56-20

Plastický chirurg Andrey Konovalov

V roce 1996 absolvoval Smolenskou státní lékařskou akademii, absolvoval stáž v chirurgii v Regionální klinické nemocnici v Tule, pracoval v Regionální klinické nemocnici v Tule..

V letech 1999 až 2013 pracoval jako chirurg - onkolog v Tula Regional Oncological Dispensary, specializující se na rekonstrukční a plastickou léčbu pacientů s rakovinou v Kazani, Moskvě a Petrohradu, který má první kvalifikační kategorii v chirurgii.

V roce 2013 prošel odbornou rekvalifikací ve specializaci „PLASTICKÁ CHIRURGIE“ na základě autonomní neziskové organizace „International Medical Corporation“.

Dohodnout si schůzku

Ovládá všechny estetické operace na mléčné žláze (zvětšení, zmenšení, korekce tvaru), rekonstrukční plastická chirurgie po odstranění mléčné žlázy, abdominoplastika, liposukce, konturování obličeje, nechirurgický facelift, lifting krku s měkkými nitěmi Silouette, Silouette lift, APTOS, zesílení obličeje mezothreadmi.

Blepharoplastika u Vladimíra

Plastická chirurgie ve Vladimiru je poměrně rozvinutá, každým rokem roste poptávka po službách plastických chirurgů. Stále častěji odborníci v této oblasti medicíny přicházejí s problematickými víčky. Změny související s věkem, nepravidelný tvar víček, vaky pod očima a další problémy s víčky eliminují plastickí chirurgové ve Vladimíru pomocí operace očí. Pokud plánujete podstoupit blefaroplastiku u Vladimíra, ale nevíte, na kterého plastického chirurga je nejlepší se obrátit, řekneme vám, jak si vybrat správnou kliniku a lékaře plastické chirurgie.

Ve Vladimiru nabízejí služby plastických chirurgů 4 lékařské instituce. Průměrné náklady na blefaroplastiku: horní víčka - 22 000 rublů, dolní víčka - 24 500 rublů. Recenze plastických chirurgů v Vladimir jsou pozitivní, mnoho pacientů je spokojeno s výsledkem operace a kvalitou práce lékařů. Geograficky se Vladimirovy kliniky plastické chirurgie nacházejí v centru města, v docházkové vzdálenosti od zastávek veřejné dopravy. Zvažujeme nejzajímavější aktuální nabídky klinik a zjistíme, kde je lepší mít blefaroplastiku ve Vladimíru.

Kliniky, kde se provádí blefaroplastika ve Vladimiru

Název zdravotnického zařízeníFotografie výsledků operace očních víčekMinimální náklady a kontaktní informace
Lékařská klinika "Aybolit"Horní víčka: od 27 350 rublů

Dolní víčka: od 28 900 rublů

Adresa: Lenin Ave., 47A

Telefon: +7 (4922) 38-30-00

Klinika moderní estetické chirurgie a kosmetologie "Aesthetic"Horní víčka: od 19 000 rublů

Dolní víčka: od 19 000 rublů

Adresa: st. 2. Nikolskaya, 2/9

Telefon: +7 (4922) 32-21-64

Klinika krásy a zdraví "L-Med"Horní víčka: od 11 000 rublů

Dolní víčka: od 14 000 rublů

Adresa: Lenin Ave., 43

Telefon: +7 (4922) 54-70-57

Multidisciplinární klinika "Váš lékař"Horní víčka: od 30 000 rublů

Dolní víčka: od 36 000 rublů

Adresa: Prospect Builders, 15D

Telefon: +7 (4922) 44-80-72

Na každé Vladimirově klinice dostávají pacienti příležitost provést hardwarovou diagnostiku a podstoupit všechny nezbytné klinické studie. Pro pooperační zotavení pacientů na klinikách je vybavena 24hodinová nemocnice, náklady na denní pobyt v nemocnicích jsou od 1 500 do 5 900 rublů.

Lékařská klinika "Aybolit"

Aibolitská klinika ve Vladimiru funguje od roku 2004.

Hlavním směrem kliniky je laserová medicína; blefaroplastika se zde provádí laserem a transkonjunktiválně. Plastický chirurg kliniky Konovalov Andrey Vitalievich pracuje v oblasti laserové plastické chirurgie obličeje od roku 2013, má nejvyšší kvalifikační kategorii a titul kandidáta lékařských věd.

Klinika "Esthetic"

Klinika "Esthetic" ve Vladimiru byla otevřena v roce 1998.

Specialisté kliniky provádějí nechirurgickou a injekční blefaroplastiku. Operace provádějí Olga Vladimirovna Anuchina a Elena Nikolaevna Dmitrieva, obě specialistky v oblasti estetické chirurgie a kosmetologie pracují již 10 let.

Klinika krásy a zdraví "L-Med"

Klinika "L-Med" byla otevřena ve Vladimiru v roce 2013.

Blepharoplastiku v „L-Med“ provádí Alexey Filatov, plastický chirurg s 8 lety zkušeností. Alexey Vladimirovich je řádným členem OPREKh Ruska, aktivně se účastní mezinárodních a všeruských konferencí o plastické chirurgii a kosmetologii.

Klinika "Váš lékař"

Klinika "Váš lékař" byla otevřena ve Vladimíru v roce 2009.

Plastická chirurgie na klinice se provádí:

  • Chervyakov Vladimir Igorevich - přední plastický chirurg kliniky, hlavní zástupce OPREH v regionu Ivanovo, má nejvyšší kvalifikační kategorii, zkušenosti v estetické chirurgii - více než 20 let
  • Shemetov Nikolai Vladimirovich - plastický chirurg nejvyšší kvalifikační kategorie od roku 2005, je členem OPREK Ruska a severovýchodního neziskového partnerství plastických a rekonstrukčních chirurgů Ruska

Na každé klinice ve Vladimíru pracují ověření lékaři s dobrou pověstí, je obtížné vybrat jednu z nich. Než se rozhodnete, měli byste osobně navštívit dva nebo tři lékaře. Na konzultaci požádejte o kompletní portfolio práce plastického chirurga, zjistěte, jaké operace lékař nejčastěji provádí, na jaké techniky se specializuje. Náklady na konzultaci s plastickým chirurgem ve Vladimiru se pohybují od 500 do 1 000 rublů. Vezměte prosím na vědomí, že celkové náklady na blefaroplastiku v Vladimiru jsou u každého pacienta individuální. Cena je určena složitostí a objemem práce, aktuálním zdravotním stavem. Lékař vypočítá cenu blefaroplastiky individuálně ke konzultaci.

Blepharoplastika u Vladimíra

Adresy a ceny 5 klinik

po-pá09:00 - 20:00
So09:00 - 20:00
slunce10:00 - 20:00

"Příjem byl pozitivní, lékař je zdvořilý, přátelský, pozorný." Nemohu posoudit profesionalitu, protože sám nejsem lékař (k mé hluboké lítosti). Dítě ještě nebylo diagnostikováno, čekáme na jmenování dalších odborníků (pulmonolog, ??), Ale na tomto. "

po-pá07:30 - 20:00
So08:00 - 18:00
slunce08:00 - 16:00

"Irina Kamilyevna je nejen dobrou odbornicí, pozorným a odpovědným přístupem ke své práci, ale také sympatickou osobou!" Toto je jediný lékař, který mi dokázal stanovit správnou diagnózu, a tím předepsat správnou léčbu. V důsledku čeho. "

po-pá07:30 - 19:00
So08:00 - 14:00
slunce08:00 - 14:00

"Dobré odpoledne všichni. Moje dítě potřebovalo krevní test, šlo na „Paletu“ na Leninově třídě, okamžitě narazilo na lidi, zpočátku bylo rozrušené, chtělo odejít, ale počkalo, až na ni přijde řada. Dívky jsou správci, navzdory rannímu spěchu. "

po-pá07:30 - 18:00
So08:00 - 14:00
slunce08:00 - 14:00

"Vynikající lékařské centrum, všechno je super." Pro administrátory. Moje děti jdou jako na dovolenou. Po přijetí je nutný dárek. Už se to naučili. "

po-pá08:00 - 20:00
So08:00 - 20:00
slunce09:00 - 15:00

"Skvělá klinika, dva milí lékaři mě opatrně skoro hodinu pečlivě vybírali, jediné, co chybělo, byla nebeská hudba." Vše je profesionální a stylové. Doporučte všem. “

© 2020 LLC „InfoService Group“ OGRN 1127847488944

  • Pro kliniky
  • Pro lékaře
  • Pro webmastery
  • všechna města
  • o projektu
  • O společnosti
  • Nabídka
  • Kontakty

Registrováno Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými sdělovacími prostředky (Roskomnadzor). Certifikát č. FS77-76713 ze dne 02.09.2019. Zakladatel - InfoService Group LLC. Hlavní redaktor - A. J. Jeknich. Adresa redakce: 197198, Petrohrad, st. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informace poskytnuté na webu nelze použít k stanovení diagnózy, předepsání léčby a nenahrazují jmenování lékaře.

Operace očních víček v recenzích Vladimíra

To myslíš vážně? Provádějí operace zmenšení prsou v aibolitu? Existují výsledky?

řekni mi a on provádí operaci zvětšení prsou a kolik to stojí. Nebo jaký jiný chirurg to dělá?

Také jsem s Ostaninem před 3 lety provedl rhinoplastiku) Všechno se mi moc líbí, nos je perfektní! Harmonicky jsem zapadl do rysů obličeje, jako moje vlastní) A také jsem mu zvětšil rty) Andrey Valerievich, moc děkuji)))

všichni a různé se věnují plastické chirurgii, patologové se brzy zapojí.
Šel bych do Moskvy.

15 let žila v Moskvě, poté v Americe - a liposukci a prsa a botox a rty prováděla pouze tam. Věřila, že neexistují lepší kliniky a specialisté než v Moskvě a USA. A minulý rok jsem udělal rhinoplastiku s Ostaninem. To je génius, jen geniální lékař !! Nebojím se tohoto slova - odborníka v kosmickém měřítku. A také velmi laskavý člověk! Kompletní rinoplastika - kost, křídla, špička, ale technicky to bylo tak nádherné, že rehabilitace trvala jen 4 dny. a nadšené recenze od ostatních! Pokud uvažujete o rinoplastice, vyberte si pouze Ostanin! Je to opravdu nejlepší chirurg, kterého jsem kdy potkal.!

Páni, páni !! Jakých doktorů máme ve Vladovi. A kolik stojí výroba rtů??

Nelichotte si, že Andrej Valerievič je zázračný lékař, to není tak úplně pravda a ne každý, kdo dělá všechno dobře. Udělal jsem jednu ze svých blephoplastů takovým způsobem, že před ní to bylo v době mullien lepší, a udělal jsem to velmi dobře pro další kamarádku, takže to stále záleží na individuálních vlastnostech. Osobně jsem s ním mluvil, jen jako dětský zubař a nemám na to žádné stížnosti.
A také chválí plastického chirurga z Ivanova (Chervyakov, pokud se nemýlím), viděl jsem výsledek a je to velmi působivé
recenze lILU, nedoporučoval bych to brát vážně, protože je to nějak dětinsky negramotné, že je to napsáno (to není z hlediska chyb, ale z hlediska samotného vyprávění) botox a liposukce jsou kladeny na stejnou úroveň a jako ona v Americe.. ve zkratce nesmysl IMHO udělal jsem Botox u neurologa, také bych svěřil rhinoplastiku Ostaninovi, ale blafovat ho a Mukhinovu hruď je nepravděpodobné!

Ani jsem jí moc nevěřil. Je škoda, že dobří chirurgové ne vždy fungují dobře pro každého (Zvětšení prsou nemůžete provést na klinice, která se na to nespecializuje, a tak občas „dělá“ jako výjimku.

Dívky, korekce rtů stojí 7 tisíc za ret. Na Ostaninově klinice Aibolit.

To je nárůst v Gealuronic Daresh?

Bože, kolik stála Ostaninova rhinoplastika??

Dívky, kolik stojí blefaroplastika obou víček, kdo ví?

Dívky, nevíte, uvolňují strie (alespoň na chvíli)??

Ahoj!
Prosím, řekněte mi, kdo provedl rinoplastiku v Ostaninu. Jdu, ale mám velké obavy, bydlím dost daleko od Vladimíra, ale za cenu a recenze se mi tento chirurg líbil. Chtěl bych se podívat na výsledky operací před a po a obecně slyšet zpětnou vazbu po rehabilitaci nosu po 6 měsících.
Elfe, pokud tu náhodou jste, napište mi prosím na adresu [email protected]
Děkuji předem!

A pokud je to možné, napište mi elfa poštou, chci mluvit o operaci [email protected] Budu velmi vděčný

Elfe, také bych vás požádal, abyste mi napsali [email protected]

Ahoj! Jako dítě jsem si zlomil nos. Šel jsem k lékaři, poradili mi, abych se nic nedotýkal, protože rostoucí organismus, řekli, že je nutné narovnat septum a udělat plastickou chirurgii - narovnat nos. Nechci nic měnit. Chci všechno, protože je to jen rovný nos. zakřivení není silné, některé si všimnou po 3 letech. Chtěl bych vědět, kolik bude taková operace přibližně stát a jak dlouho trvá úplné uzdravení? Kdo ví

Dívky, dělá Ostanin liposukci a lipofilling? A jak - nosorožec s vnitřními švy? pokud potřebujete dát křídla blíže ke středu, neobejdete se bez řezů?

http://www.grandestet.ru/
Chervyakovova klinika v Ivanovu, zavolejte, zaregistrujte se na konzultaci a vše si vyjasněte sami!
Neřeknu nic špatného o Ostaninovi a Mukhinovi, jako o dětských chirurgech, je skvělý! Ale o dospělých, o operaci. Nechtěl bych k nim jít. Viděl jsem jejich práci na blefaroplastice strašně. A ceny jsou stejné jako v Moskvě nebo Ivanovu!

http://www.grandestet.ru/
Chervyakovova klinika v Ivanovu, zavolejte, zaregistrujte se na konzultaci a vše si vyjasněte sami!
Nebudu říkat nic špatného o Ostaninovi a Mukhinovi, jako o dětských chirurgech, je skvělý! Ale o dospělých, o operaci. Nechtěl bych k nim jít. Jejich práci na blefaroplastice jsem viděl strašně. A ceny jsou stejné jako v Moskvě nebo Ivanovu!

Viděl jsem jeho práci na mých přátelích. Nemohu dát odkaz) Ale mohu říci, že Chervyakov má v počítači spoustu fotografií své práce. Když k němu přijdete na konzultaci, ukáže vše. Konzultace stojí 300 rublů jako.

také slyšel od mnoha. že blefaroplastika není jeho silnou stránkou. Lena, a co je hrozné - výsledek není vidět, nebo se stal ještě horším, než byl?

také slyšel od mnoha. že blefaroplastika není jeho silnou stránkou. Lena, a co je hrozné - výsledek není viditelný, nebo se stal ještě horším, než byl?

To, co jsem viděl na lidech, mám pocit, že nic neudělali. neřízněte přebytečnou kůži nebo vaky kolem očí. vše stejné zůstává. Toko ve švech vidíš, co bylo řezáno.
Samozřejmě jsem nezačal rozčilovat své známé a mluvit můj názor, oni sami pochopili všechno, zdá se mi to. A ceny nejsou malé, ten rok to stálo asi 35 tisíc za obě století, to znamená, že horní a dolní ve dvou očích! takže za tyto peníze to můžete udělat i v Moskvě! v Ivanově je to rozhodně levnější, ale nemohu s jistotou říci.

Chtěl bych mít blefaroplastiku horních víček, koho mi můžete doporučit? Je to děsivé nebo ne, jak dlouho trvá rehabilitace?

Ostanin nemá nic společného s dětskou chirurgií, je primárně maxilofaciálním chirurgem a může praktikovat v dětské i dospělé síti. Zde je Mukhinova první specializace v dětské chirurgii, ale mnoho let pracuje v ChLH, rekvalifikován v Moskvě na plastického chirurga. Oba mají docela dost zkušeností s plasty. Jejich známí, zaměstnanci a dokonce i příbuzní jsou operováni. A to je dobrý indikátor důvěry v tyto odborníky..

V zásadě je 35 000 pro blefaroplastiku levná, v Moskvě by za takové peníze rozhodně neudělaly dobře. Ale pacient samozřejmě chce viditelný výsledek, nejen jít pod nůž, vydržet celkovou anestezii a kromě jizev nedostávat nic jiného: (Myslím, že každý chirurg má úspěšné i neúspěšné zaměstnání, takže s výsledkem můžete být nespokojeni.) jakýkoli chirurg. Plastická chirurgie je podle mého názoru docela velké riziko.

Ahoj!
15.09.11. provedl rhinoplastiku a bulhorn v Ostaninu A.V., peníze vyšly 37 000 rublů. rino a bulhorn (zmenšení vzdálenosti od horního rtu k nosu) - 11 000 rublů. V průběhu rinoplastiky byl hrb odstraněn, křídla a špička byly zúženy. Nyní uplynuly více než 3 měsíce, dokonce jsem na operaci zapomněl. Obecně vše šlo velmi pozitivně. Přijel jsem do Vladimíra z jiného města, předem jsem napsal e-mail s lékařem, poslal fotografii, absolvoval všechny nezbytné testy a dorazil ve stanovený den na chirurgii. Operace byla kolem 18:00, anestezie byla úžasná (bez následků, nevolnosti a dalších věcí), oddělení útulný a ochotný personál. Ráno vytáhli turundy, umyli si nos a šel jsem do hotelu Zarya (den stál 1600 rublů). Po 5 dnech byla sádra odstraněna a já jsem šel domů. Modřiny zmizely za dva týdny. Můj nos nebyl nijak hrozný, ale chtěl jsem ho vylepšit. Moje matka je stále nadšená z toho, co se stalo, i když otok zmizí až na rok. Existuje opravdu jeden kloub, ne bez něj. Na levé straně na nosu vyčnívá část bývalého hrbolu, i když zůstane navždy, jsem s výsledkem jako celkem spokojen! Jsem upřímně vděčný Andrey Valerievichovi!

holka, proč tě hrb zastavil? Mám kamarádku naproti, malá hrbice chce, aby její obličej vypadal dravěji nebo tak něco.

Ahoj!
15.09.11. provedl rhinoplastiku a bulhorn v Ostaninu A.V., peníze vyšly 37 000 rublů. rino a bulhorn (zmenšení vzdálenosti od horního rtu k nosu) - 11 000 rublů. V průběhu rinoplastiky byl hrb odstraněn, křídla a špička byly zúžené. Nyní uplynuly více než 3 měsíce, dokonce jsem na operaci zapomněl. Obecně vše šlo velmi pozitivně. Přijel jsem do Vladimíra z jiného města, dopředu jsem napsal dopis lékaři, poslal fotografii, absolvoval všechny nezbytné testy a dorazil ve stanovený den na chirurgii. Operace byla kolem 18:00, anestezie byla úžasná (bez následků, nevolnosti atd.), Oddělení útulný a ochotný personál. Ráno vytáhli turundy, umyli si nos a šel jsem do hotelu Zarya (den stál 1600 rublů). Po 5 dnech byla sádra odstraněna a já jsem šel domů. Modřiny zmizely za dva týdny. Můj nos nebyl nijak hrozný, ale chtěl jsem ho vylepšit. Moje matka je stále nadšená z toho, co se stalo, i když otok zmizí až na rok. Existuje opravdu jeden kloub, ne bez něj. Na levé straně, na špičce nosu, vyčnívá část bývalého hrbu, i když zůstane navždy, jsem spokojen s výsledkem jako celkem! Jsem upřímně vděčný Andrey Valerievichovi!

a co vám nevyhovuje s vaším vlastním vzhledem? jsi velmi mladá dívka? Prostě nechápu, jaké to je nemilovat sám sebe takového, jaký jsi? je to pro mě snadné

Je mi 28 let, všechno je ve mně perfektní, kromě nosu. Ženy si barví vlasy, nelíbí se jim přirozená barva vlasů, barví si řasy, nevyhovují krátce. můžete pokračovat navždy. Každý se snaží svým způsobem o to nejlepší.

No, já nevím. jak je to nemilovat nos? zkuste mého manžela nebo někoho, kdo by mi řekl, co mám na nose. ukážu nos!

ale můj manžel mi neříká, že ve mně něco není v pořádku. Říká, že to vypadá harmonicky, ale tohle je můj výstřelek v hlavě od dětství.

No, pokud ano, pak ano, je lepší vyloučit výstřelek! Hodně štěstí!

Když se u Vlada začne zvětšovat prsa

dobrý večer!
19.12.2011 jsem provedl rinoplastiku s Andrejem Valerievichem Ostaninem, co mohu říci, chirurgem od Boha - zlaté ruce, citlivé srdce a vysoká úroveň profesionality. Uplynulo pouze 10 dní a prakticky neexistují žádné stopy po chirurgickém zákroku, mírný otok na špičce, ale celkově jsem šťastný jako slon  chirurg je prostě geniální, nemohu tomu uvěřit....
A.V vzal v úvahu všechna moje přání, zvětšil nasolabiální úhel, zmenšil špičku, upravil ji a zkrášlil, obecně si uchoval „můj“ nos, ale neuvěřitelně ho vylepšil! Rád se dívám na sebe do zrcadla.
Operace byla snadná a bezbolestná, přišel jsem z jiného města, pronajal jsem si byt
(1 000 rublů / den nedaleko Leninovy ​​třídy), přišel na kliniku v 18 hodin, přišel anesteziolog, pak Andrej Valerievič, dlouho diskutovali o tom, co jsem chtěl, začal jsem ukazovat fotografie, A.V. se vtipně zajímal, jestli tam je Monica Belluci -), také ukázal mi, jak vidím svůj nový nos (předem jsem si ho vyrobil sám na FSH), zasmál se, diskutoval a na tuto veselou notu jsem šel na operační sál. Operovali ve 20.00, jak dlouho to trvalo, nevím, asi tak 3 hodiny. V noci byla ve službě zdravotní sestra. Anestezie je velkolepá, bez bolesti, halucinací a vážných následků (je co srovnávat, dělali to jednou v porodnici, hrůza z toho, co se mi stalo)) Anesteziolog, drahá osoba, Sokolov V.V. (Omlouvám se, pokud jsem zamíchal iniciály)
Strávil jsem noc v nemocnici, nikde nebyla žádná zvláštní bolest, trochu nepohodlí kvůli turundám, musím dýchat ústy a mám neustále žízeň, nic víc ani jediná modřina nebo modřina pod očima (po sledování fotografií zkušených lidí bezprostředně po operaci, upřímně) Když jsem mluvil, připravoval jsem se na pohled zbitého zadku, ale nic takového nebylo), příštího rána vytáhli turundy, ještě trochu jsem sledoval televizi a šel domů. O týden později byla sádra odstraněna a já jsem šel domů.
Vybral jsem si Andrey Valerievich po přečtení recenze této dívky zde http://www.vseokrasote.ru/post/5904, za což jí zvlášť děkuji! Byl jsem ohromen, napsal jsem A.V e-mailem, objasnil všechny otázky a okamžitě jsem přišel na operaci, což vůbec nelituji.
Cena, s přihlédnutím k cestování a pronájmu bytu, je 2,5krát levnější než v mém městě na klinice s „demokratickými“ cenami. Zpracování 5+. Před operací jsem dlouho mluvil s dívkou, která podstoupila rhinoplastiku s vynikajícím chirurgem v mém městě, po jejích příbězích o tom, jak bolestivé to bylo a jak strašně to bylo, jsem měl dlouho noční můry, ale s A.V je všechno naopak - nějaký druh magie. Operují děti, možná to je celé tajemství..... S takovým týmem můžete provádět operace každý měsíc (samozřejmě vtip...... ale)
Šťastný Nový Rok všichni. Všechno nejlepší a splnění tužeb.
Andrey Valerievich, moc ti děkuji za skvělou práci, štěstí, úspěch a prosperitu!

A jsem velmi, velmi vděčný Andrey Valerievich Ostanin. jako dětský zubař, pro citlivost, pozornost, profesionalitu. Náhodou ho přišel navštívit s mojí dcerou s diagnózou akutní periostitis. Okamžitě nám nabídl hospitalizaci. ale protože jsme z jiného města a já jsem neměl nic potřebného, ​​vstoupil do mé situace, vzal nás na pediatrickou stomatologii, s výtokem, udělali tam všechno skvěle a pustili nás domů. Pak jsem několikrát volal Andrei Valerievichovi o léčbě mé dcery, dokonce vše vysvětluje telefonicky jasně, srozumitelně a srozumitelně, po dovolené nás pozval k sobě na konzultaci, což jsem VELMI rád. VELMI DĚKUJEME, ANDREY VALERIEVICH. Blahopřeji vám k nadcházejícím svátkům, NEJLEPŠÍ PŘÁNÍ, ÚSPĚCH, ZDRAVÍ.

Blepharoplastika: recenze a podstata chirurgického zákroku

Blepharoplastika: recenze a podstata chirurgického zákroku

V moderním světě si blefaroplastika získává poměrně velkou popularitu, jejíž recenze mají jinou povahu. Toto je název operace korekce očních víček, ale právě v této oblasti obličeje jsou známky stárnutí jasně viditelné.

Během komunikace se lidé především dívají do očí. Mnoho žen proto vytváří komplexy, když se v této oblasti objeví vrásky, vaky a horní víčko visí.

Výsledkem je, že spravedlivé pohlaví dělá domácí police s různými krémy, maskami, navštěvuje drahé kosmetické salony, ale nepřináší správný výsledek.

V tomto případě odborníci doporučují věnovat pozornost blefaroplastice. Jaké je ale riziko neúspěšné operace? Co se z recenzí můžete dozvědět? Jaké mohou být komplikace??

Co potřebujete vědět o operaci?

Jak již bylo zmíněno, blefaroplastika je korekce víček. Operace nemá žádné věkové omezení, ale často o ní rozhodují lidé po 35 letech.

V této oblasti je pokožka obzvláště jemná, takže hojení je rychlejší a snazší než v jiných částech těla a obličeje..

U některých indikací se doporučuje myslet na blefaroplastiku.

INDIKACE

  • horní víčko pokleslo;
  • objevily se vaky pod očima, v této oblasti je přebytek kůže;
  • svaly ochablé;
  • nasolakrimální drážky jsou příliš výrazné;
  • objevily se vrásky.

Blepharoplastika se provádí nejen z estetických důvodů. Je předepsáno, pokud je kůže v zóně horních víček příliš převislá, což zužuje pohled osoby.

Lékaři rozlišují 3 typy spojené se změnami souvisejícími s věkem. S ohledem na tento pohled lékař zvolí vhodnou možnost blefaroplastiky. Zde jsou vlastnosti každého typu:

  1. První. Objevují se malé mimické vrásky a mastné kýly nejsou příliš výrazné. V tomto případě je provedena metoda jemné korekce..
  2. Druhý. Oční víčka začnou klesat. Lékaři doporučují uchýlit se ke kruhové blefaroplastice.
  3. Třetí. Tento typ se vyznačuje dobře známými změnami souvisejícími s věkem, podlitinami, nasolabiálními záhyby, hlubokými vráskami. V takové situaci se doporučuje myslet nejen na blefaroplastiku, ale také na provedení operace, která zvedne střed a čelo. Přes doporučení lékařů zůstává konečné rozhodnutí na pacientovi..

Po blefaroplastice jsou odstraněny problémy s převisem kůže a vzhled se otevře. Lékař může použít různé techniky s přihlédnutím k individuálním charakteristikám pacienta.

Samotná operace trvá 30-60 minut. Jeho trvání je ovlivněno složitostí zásahu..

Často se používá lokální anestézie. Existují však chvíle, kdy se lékař rozhodne přiklonit se k celkové anestezii..

Mohou se k němu uchýlit, pokud člověk pociťuje silný strach a psychicky se obává budoucího zásahu..

Co je podstatou horní a dolní blefaroplastiky?

Lze provést pouze blefaroplastiku horních víček (doporučuje se přečíst si o ní recenze, které jsou uvedeny níže). Nejprve lékař rozhodne, kolik kůže je třeba odstranit..

Přebytek tukové tkáně a svalů lze také snížit. Na konci takového zákroku chirurg položí stehy, které po rehabilitaci prakticky nebudou viditelné.

Umístění jizvy na horním víčku po blefaroplastice je obvykle přirozené.

Plastický chirurg Joseph Fata

Lze operovat pouze dolní víčka. Zpočátku chirurg rozhodne, zda je nadměrná kůže, a vezme v úvahu její tón. Pokud ano, pak se operace provádí přes kůži..

Část kruhového svalu může být odstraněna. Šev bude na záhybu.

Při absenci přebytečné kůže se provádí transkonjunktivální blefaroplastika. Tento typ intervence je často vhodný pro mladé lidi..

Lékař provede řez na sliznici víčka. Taková operace má obrovské plus - nezůstávají žádné stopy po zásahu.

Taková blefaroplastika zahrnuje částečné odstranění nebo redistribuci tuku. Existují další typy takové operace, které budou popsány níže..

Období zotavení

Pokud si přečtete recenze operovaných pacientů po blefaroplastice, zjistíte, že ve většině případů rehabilitační období netrvá dlouho. Zpočátku člověk cítí nepohodlí, ale je to normální reakce po jakékoli operaci..

Měli byste také očekávat otoky a podlitiny. Abyste se jich rychleji zbavili, doporučuje se používat obklady, speciální masti, které lékař předepíše.

Pokud chirurg dosud stehy neodstranil, je přísně zakázáno dotýkat se znovu operačního prostoru. Péče o tuto oblast musí být prováděna opatrně. Během rehabilitace je lepší nosit čočky..

Ve vzácných případech se u operovaných osob vyskytnou komplikace. A vedlejší účinky ve formě modřin nebo otoků by měly po týdnu zmizet. Poté je povoleno zahájit práci, ale nezatěžujte tělo.

Pacient bude vidět účinek po 2-3 týdnech. Během této doby můžete pozorovat vyblednutí švu, které bude ve výsledku stěží viditelné.

Po operaci bude pacient čelit některým vedlejším účinkům. Mezi ně patří modřiny, otoky. Existuje také riziko komplikací: nepříznivé jizvy, asymetrie, chemóza (podráždění očí). Slepota je vzácná komplikace.

Plastický chirurg Stephen Wallach

# 7 typů blefaroplastiky

Operace je rozdělena do následujících typů:

  1. Blepharoplastika horních víček. Z fotografií pacientů můžete vidět, jak se oči po operaci otevírají a člověk vypadá mladší. Tato operace zahrnuje odstranění přebytečné kůže a tukových usazenin v horních víčkách. Chirurg navíc napne kruhový sval. V záhybech oka jsou skryty kosmetické švy.
  2. Blepharoplastika dolních víček. Jedná se o vynikající operaci, při které můžete odstranit napnutou pokožku a kýlu v oblasti dolních víček, což potvrzují recenze a fotografie před a po. V tomto případě, jak bylo uvedeno výše, bude šev skrytý v oblasti ciliárního záhybu. Tuto intervenci lze doplnit například cantoplasty, facelift.
  3. Transkonjunktivální blefaroplastika. Pokud lékař zjistí, že pacient má minimální přebytek kůže v dolním víčku, je nakloněn této metodě, protože je šetrnější. Přebytečný tuk je odstraněn řezem uvnitř oka. Rehabilitace probíhá rychle díky zrychlené regeneraci sliznice.
  4. Kruhová blefaroplastika. Operace se často provádí u starších lidí. S jeho pomocí je možné odstranit vady v oblasti horních i dolních víček, napnout kůži.
  5. Cantoplastika. U tohoto typu chirurgického zákroku můžete změnit řez i tvar očí. Ve vzácných případech lékaři používají techniku ​​korekce dolního víčka.
  6. Cantopexy. Tento název dostal chirurgický zákrok, při kterém jsou svaly oka napnuty, vnější roh je upraven, pokud spadl dolů.
  7. Blepharoplastika pro redistribuci tukových buněk. Tento vzhled pomáhá eliminovat asymetrii očí. Zahrnuje operaci, během níž jsou tukové buňky transplantovány z jednoho víčka do druhého. Může se také plnit nasolakrimální sulcus.

Transconjunctival blefaroplastika je můj oblíbený přístup k operaci dolních víček. Tuto metodu používám 90% času..

Plastický chirurg Edmond Pierre Khoury

Někdy se operace kombinují:

Emisní cena

Po rozhodnutí o blefaroplastice je zajímavá otázka ceny. To přímo závisí na typu operace.

Například horní blefaroplastika může stát od 10 do 200 tisíc rublů, dolní - od 8 do 130. Jedná se o přibližné údaje, které závisí na prestiži kliniky, objemu operace a mnoha dalších faktorech..

Nenechte se přepravovat za příliš nízké ceny. Chcete-li se rozhodnout, kam jít, doporučuje se přečíst si recenze operovaných lidí o chirurgech, zobrazit jejich fotografie. Chcete-li to provést, můžete navštívit různá fóra.

Otázka odpověď

Jak dlouho trvá zotavení z plastické chirurgie??

Což je lepší blefaroplastika nebo zvedání obočí?

Jak dlouho bude výsledek uložen?

Zpětná vazba (pozitivní)

VALENTINA, 42 LET:

"Všechny ženy se pravděpodobně bojí změn souvisejících s věkem." Ale odkud se od nich můžete dostat, zvláště v mém věku? Tvář se otupila a celé jde o to, že rohy očí poklesly, horní víčko začalo viset, pod očima se objevily vaky.

Jak vždy chcete vypadat mladě. Bylo mi doporučeno myslet na blefaroplastiku. Po přečtení některých informací, studiu nejlepších chirurgů v Petrohradě, recenzí operovaných, jsem začal hledat specialistu v Khabarovsku. Operace byla úspěšná, neměly žádné nepříjemné následky.

V moderním světě, kdy bylo vynalezeno mnoho způsobů omlazení, je pošetilé nevyužívat pokrok. Proto doporučuji všem ženám, aby nešetřily peníze a zkusily blefaroplastiku, aby se znovu cítily mladé. “

LYUDMILA, 38 LET:

"Blefaroplastiku horních víček jsem provedl v roce 2016. Volbu chirurga jsem vzal vážně, přečtěte si recenze o odbornících v Kazani." Když jsem se rozhodl, šel jsem na kliniku.

Nejprve jsem prošel různými studiemi, poté jsem se připravil na operaci. Doktor byl pozorný, řekl všechno podrobně, uklidnil mě. Dostal jsem celkovou anestezii. To je lepší, protože jsem měl velké obavy.

Všechno proběhlo dobře, ale třetí den se ukázal jako nejbolestivější. Od prvního dne se objevily otoky, ale pak vše začalo svědit. Všechno jsem vydržel, po chvíli se můj stav zlepšil.

Pochopil jsem, že po každém chirurgickém zákroku se může objevit nepohodlí. Uběhlo už hodně času, nepříjemné pocity byly zapomenuty a já jsem se stal o deset let mladší.

Švy nejsou viditelné, protože jsou chytře skryty v ohybu víčka. Nečelil jsem komplikacím, klidně zavírám oči, nic mě neobtěžuje. “

YULIA, 32 LET:

"V naší rodině máme dědičný problém - visící víčka." Tato malá chyba krade mládí, protože ve svých 20 letech jsem vypadal mnohem starší. A rozhodl jsem se situaci napravit.

Zkoušel jsem hodně liftingových krémů, dělal speciální cvičení, ale všechno mé úsilí bylo marné. Rozhodl jsem se přiklonit se k plastické chirurgii. Žiji v Ufa, existuje mnoho klinik, začal jsem číst recenze.

Zastavil se ve zdravotnickém zařízení „Juhelf“. Operace trvala asi 1,5 hodiny. Byly po ní nepříjemné pocity. Byli ke mně zdvořilí, pečlivě sledovali můj stav.

Personál se mi líbil. Vyšla ven s brýlemi, a tak skryla otoky a modřiny. Stehy byly odstraněny pro 5 dětí. Je to kouzelný postup, teď mi všichni dělají komplimenty, jsem šťastný. “

Recenze (neutrální)

OKSANA, 37 LET:

"Mučily mě vaky pod očima, tak jsem se rozhodl pro operaci." Před 4 lety jsem měl blefaroplastiku na dolních víčkách.

Zdá se, že všechno dobře dopadlo, v oblasti řas byla malá jizva, která se postupem času stala zcela neviditelnou. Nejprve došlo k těžkému edému, který však zmizel po 4-5 dnech.

Výsledek mě potěšil, ale po 3 letech se znovu vytvořily kýly pod očima. “

VERONICA, 43 let:

"Rozhodl jsem se podstoupit blefaroplastiku, ale nebyl jsem moc šťastný, protože jsem čelil konjunktivitidě." Kromě toho švy nebyly stejné, po zásahu se silně zatáhly.

Zpočátku bylo všechno v pořádku, prošlo rehabilitací, jizvy se staly úplně neviditelnými, ale v očích byla nějaká suchost. Později se objevil výtok, šel k lékaři, odhalil konjunktivitidu.

Díky bohu jsem se problému zbavil a zahájil léčbu. Od operace uplynulo šest měsíců a já si konečně mohu užít výsledek. “

Recenze (negativní)

NATALIA, 47 LET:

"Někde jsem četl, že 5% pacientů čelí neúspěšnému výsledku po blefaroplastice." Bohužel jsem se dostal do tohoto procenta.

Kůže je velmi napnutá, nevypadá přirozeně. To je hrozný. Moji přátelé mi doporučují jít k jinému chirurgovi a napravit situaci, ale teď se obávám, že to lékař nezhorší. Plastickou chirurgii nikomu nedoporučuji! “

MARINA, 53 LET:

"Chtěl bych poradit všem ženám, které se chystají na plastickou chirurgii, aby si pečlivě vybrali chirurga." Bral jsem to na lehkou váhu a skončil jsem hrozným výsledkem..

Chirurg pravděpodobně nebyl zkušený, protože švy zůstaly znatelné a také křivé. Vaky pod očima se navíc příliš nezmenšily. ““

VALERIA, 55 LET:

"Po plastické chirurgii mě nepoznáš a bohužel změny nebyly k lepšímu." Měl jsem hrozící problém s víčky. Proto jsem se rozhodl pro blefaroplastiku.

Výsledek se ukázal být hrozný - křivky, ne úhledné švy, jedno oko se liší od druhého. Uvědomil jsem si, že na operacích není třeba šetřit, protože bych nakonec musel zaplatit ještě víc.

Od intervence uplynul rok a já plánuji plastiku. Pečlivě si vyberu lékaře. “

Recenze nechirurgické blefaroplastiky

ALEXANDRA, 40 LET:

"Moje víčka začala brzy klesat, což mě znatelně zestárlo." Z mých přítelkyň jsem vypadal nejstarší. Touha být mladý převzala moc a já jsem začal hledat východisko ze situace..

Bylo mi doporučeno věnovat pozornost laserové blefaroplastice. Dlouho jsem váhal. Začal jsem číst recenze o laserové technice horních a dolních víček, dívat se na fotografie před a po. Doslova mě to tlačilo jít na kliniku..

Během laserového zákroku nebylo cítit žádnou bolest, došlo k určitému nepohodlí. Ale doktor pracoval rychle: až 5 minut na jedno oko. Nejprve se objevil otok, ale zmizel po několika dnech, použil jsem Panthenol, poradili mi na klinice.

Otravné vaky byly pryč, horní víčka se napnula. Všichni přátelé a známí obdivují výsledek, zejména můj manžel. “

LARISA, 46 LET:

"Už v mladém věku jsem měl pod očima ošklivé tašky." Hledal jsem pomoc v kosmetických přípravcích, ale poskytly mírný efekt zvedání.

Později se objevily modřiny. Věděl jsem, že můj problém lze vyřešit chirurgickým zákrokem, ale vůbec se mi nechtělo jít pod nůž.

Opět jsem šel do salonu na procedury proti stárnutí, kde mi kosmetička řekla o nechirurgické blefaroplastice.

Velmi mě zaujala. Rozhodl jsem se pro injekční metodu. Procedura proběhla téměř bez bolesti a za pár dní jsem se vzpamatoval. Nyní moje oči vypadají otevřenější. “

MARINA, 36 LET:

"Měl jsem pokleslý problém s horním víčkem." Samozřejmě jsem použil různé prostředky, dokonce jsem se obrátil k tradiční medicíně, ale nepozoroval jsem pozitivní změny.

V práci začali o takovém problému mluvit a zaměstnanec doporučil injekční blefaroplastiku. Jsem rád, že jsem se o tom rozhodl. Během procedury jsem necítil bolest.

Stav pokožky kolem očí se znatelně zlepšil: napjala se, ochablost zmizela, vzhled byl svěžejší a měkčí. Hlavní věc je, že na obličeji nejsou žádné jizvy. Doporučuji všem, aby to zkusili. “

Názor odborníka

  • Chirurg
  • Kosmetolog

Margarita Eytenová

plastický chirurg

Aby nedošlo k komplikacím, vždy nejprve vyšetříme pacienta, musí projít všemi nezbytnými testy. Teprve potom se můžete začít připravovat na operaci. Po dobu 3 týdnů vám doporučuji zdržet se nikotinu, alkoholických nápojů a různých drog, jako je aspirin. Pacient navíc potřebuje před intervencí odpočinek. Druhý den je dovoleno sprchovat se, buďte opatrní. Stehy jsou obvykle odstraněny za 4-5 dní, ale kosmetiku můžete aplikovat nejdříve o týden později..

Irina Dorofeeva

praktikující kosmetička

Mnoho lidí si dělá starosti s budoucí jizvou. Pokud však operaci provedl zkušený lékař, pak jizva nebude viditelná, protože se bude skrývat v řasnatém záhybu nebo záhybu na horním víčku. Pokud jste měli transkonjunktivální blefaroplastiku, pak jizvu vůbec neuvidíte. Navíc nemusí nutně ležet pod skalpelem. Faktem je, že existují i ​​nechirurgické metody. Může to být například laserová blefaroplastika. Může vám také pomoci dosáhnout pozitivního účinku..

Dnes, na cestě ke kráse, se mnoho žen rozhoduje pro různé procedury a operace. Blepharoplastika je velmi populární. Hlavní věc je, že existuje více než jedna metoda této operace, takže každá žena si bude moci vybrat možnost pro sebe..

Většina recenzí je kladných, takže se nebojte. Pokud je operace provedena profesionálem, pak bude výsledek uspokojivý..

Plastický chirurg Alexey Filatov

Plastický chirurg Alexey Filatov.
Vítejte v mé skupině. Provádím recepci ve Vladimíru a v Moskvě.
Poradenství: Plastická chirurgie a kosmetika.

Estetická kosmetologie:
Zobrazit více...
-plazmolifting
-biorevitalizace
-mezothreads
-botulotoxin typu A: -botox
-dysport
-lantox
-xeomin
Obrysový plast:
-Restylane, Restylane Perlane, Restylane Lipp, Princess, Juvederm, Radiesse, Gvisc bellcountur.

Intimní konturování:
-zvýšení bodu „G“
-zvětšení velkých stydkých pysků
-plast malých stydkých pysků
Zdvih závitu:
-Silueta měkká
-Jarní nit

-Mastopexie (periareolární, vertikální)
-Redukční mamoplastika
-Endoprotetika mléčných žláz
-Liposukce
-Mini abdominoplastika
-Lipofilling

Intimní plast:
-plast malých stydkých pysků
-plastové stydké pysky
-plast vestibulu pochvy

Blepharoplastika. Recenze provozovaných. Klady a zápory plastické chirurgie, komplikace, rehabilitace. Laser, transkonjunktivální, kruhový, injekční

S věkem získávají oči unavený vzhled, jsou obklopeny mnoha vráskami. Jediným způsobem, jak omladit obličej a opravit vzhled, je blefaroplastika. Jako každý postup má i tato technika kladné i záporné stránky, o čemž svědčí četné recenze lidí, kteří operací prošli..

Co je blefaroplastika dolních a horních víček, podstata techniky

Kůže kolem očí je tenká a citlivá. To přispívá k časnému vzhledu výrazu a hlubokým vráskám. Blepharoplastika pomáhá skrýt věk a otevřít oči. Během procedury chirurg vyřízne nahromaděnou vrstvu tuku a uvolněnou pokožku.

Blepharoplastika může pomoci změnit tvar očí, odstranit tuk z pod kůži a odstranit vaky nebo modřiny pod očima. Podstatou operace je mírné zvednutí pokožky obličeje úpravou očních víček. Tato metoda neplatí pro komplexní plastickou chirurgii, ale vyžaduje vysoce kvalifikovaného chirurga..

Díky zodpovědnému přístupu k výběru kliniky a lékaře můžete eliminovat nepohodlí během a po operaci a získat pouze pozitivní výsledky.

Blepharoplastika je menší chirurgický zákrok. To znamená, že má indikace pro jeho implementaci i kontraindikace, které budou sloužit jako odmítnutí lékaře poskytnout službu. Je třeba poznamenat, že blefaroplastika se provádí jak ve směru oftalmologa, tak na vlastní žádost osoby..

Indikace pro operaci jsou:

DeformaceProblémy s deformací
Klesající dolní nebo horní víčka
  • Zhoršení zraku;
  • oční infekce.
Vrásky
  • Vzhled podráždění;
  • zvýšená hloubka vrásek;
  • zhoršení vzhledu.
Ovisnutí rohů očí
  • Změna tvaru očí;
  • pokleslá víčka; výskyt kožních defektů;
  • hluboká tvorba vrásek.
Skládá se na kůži očních víček
  • Oční infekce;
  • vzhled podráždění;
  • zhoršení celkového vzhledu;
  • deformace kůže horních víček.
Vrozené abnormality nebo mutace
  • Špatné nebo žádné vidění;
  • zhoršení vzhledu.
Blepharoplastika horních víček. Recenze ukazují, že je to bezpečné a praktické.


Kontraindikace pro blefaroplastiku:

KontraindikaceDůsledky operace
Cukrovka
  • Zhoršení celkového stavu pacienta;
  • krvácející;
  • hnisání švů;
  • špatná regenerace tkání a zjizvení.
Nízká srážlivost krve
  • Špatné jizvy;
  • hnisavý zánět;
  • krvácející.
Vysoký oční a lebeční tlak
  • Roztržení kapilár;
  • ztráta zraku;
  • podlitiny;
  • krevní sraženiny.
Maligní formace
  • Může být spuštěna tvorba nových nádorů;
  • zhoršení zraku;
  • krvácející.
Cévní onemocnění
  • Výskyt arytmií, tachykardie;
  • krvácející;
  • zhoršení zraku;
  • trauma krmných cév;
  • srdeční selhání.
Hormonální poruchy
  • Tvorba cyst;
  • poruchy funkce štítné žlázy;
  • slabá imunita;
  • zjizvení tkání.
Infekční choroby
  • Zhoršení stavu pacienta;
  • výskyt anémie;
  • zhoršení zraku;
  • slabá imunitní obrana;
  • reinfekce.

Chirurg určí termín operace až po podrobné studii stavu lidského zdraví.

Pros operace

Blefaroplastika, kterou nejčastěji kontrolují operované ženy, je populární u mužské populace. Lidé se o tomto postupu rozhodnou po pečlivé analýze pozitivních a negativních aspektů..

Výhody blefaroplastiky jsou:

  • nedostatek vaků pod očima;
  • použití anestézie, která pacienta zbavuje bolesti;
  • efekt omlazení obličeje;
  • otevřený pohled;
  • zlepšení vidění, pokud byla k jeho obnovení provedena blefaroplastika;
  • nedostatek jizev a neviditelných jizev;
  • odstranění interferující wen.

Nevýhody plastů:

  • nedostatek jakéhokoli výsledku z některých fyziologických důvodů;
  • nespokojenost s novým vzhledem;
  • dlouhé čekání na výsledek;
  • dlouhá rehabilitace;
  • drahé přípravky pro péči o operované oblasti;
  • dlouhodobé nepohodlí;
  • výskyt hlubokých vrásek na čele, které budou vyžadovat korekci;
  • vzhled účinku potopených očí v prvních měsících po úplném zotavení.

Druhy blefaroplastiky a rozdíly v metodách

Tento postup v plastické chirurgii je rozdělen do několika typů:

  • operace horních víček: napíná převislou pokožku, vyhlazuje vrásky a zvyšuje viditelnost osoby;
  • korekce dolních víček: odstraňuje otoky pod očima, viditelné vrásky a otevírá oči;
  • kruhová blefaroplastika: napíná obě víčka současně a opravuje všechny nedokonalosti pokožky obličeje.

Všechny metody se liší nejen v indikacích pro jejich implementaci, ale také:

  • typ anestézie;
  • čas postupu;
  • potřeba odstranit nějakou tkáň.

Horní blefaroplastika

Zvedání horních víček se provádí v lokální anestézii, která znecitliví místo chirurgického zákroku. Horní blefaroplastika se používá k nápravě vrásek a záhybů, protože pokožka se s věkem stává nepružnou v důsledku destrukce kolagenových vláken.

Blepharoplastika, recenze operovaných, které jsou většinou pouze pozitivní, se používá na horní víčka:

  • s kýlami nebo wen vytvořenými po těžkém edému;
  • s kůží visící nad očima, která nejenže činí pohled člověka těžkým a unaveným, ale také narušuje normální vizuální vnímání;
  • v případě problémů s líčením: kosmetické výrobky se válí, prosakují a rozmazávají.

Blepharoplastika dolních víček

Dolní víčka jsou citlivější, jejich pokožka je tenčí než horní víčka a svalová vlákna jsou umístěna těsně pod kůží. Svaly jsou odděleny membránou od tukové vrstvy, což činí dolní blefaroplastiku obtížnějším chirurgickým zákrokem.

Svalová vlákna mohou ztratit svoji pružnost, tón a podporu. Z tohoto důvodu se začínají protahovat a klesat. Na těchto tkáních se začíná hromadit tuková vrstva a pod očima se tvoří otoky a vaky.

Jsou odstraněny několika způsoby:

  • Vnější technika: povrch víčka je rozřezán a uvolněna kůže, přebytečný tuk nebo část svalové tkáně.

Je použitelný pro ochablou kůži dolního víčka:

  • Hluboká technika: na membráně víček se provede malý řez, přebytečná tuková tkáň se odstraní. Metoda se také nazývá štípaná, protože po disekci kožní tkáně je štípána chirurgickými nástroji.

Tato technika se používá v případě hojného hromadění tuku a nepřítomnosti napnuté kůže..

Kruhová blefaroplastika

Tento typ operace napíná obě víčka. Provádí se v celkové anestezii během spánku vyvolaného léky. Kruhová blefaroplastika je nejdelší a trvá několik hodin. Má také nejdelší a nejobtížnější rehabilitační období, které neustále sleduje chirurg a oftalmolog..

Kruhová operace se provádí pomocí:

  • ochablá kůže na obou víčkách najednou, což značně zhoršuje vidění a kvalitu života;
  • více tukových ložisek kolem očí;
  • silné otoky očí a podlitiny;
  • vrozené oční patologie;
  • předchozí nemoci, které změnily tvar očí.

Techniky blefaroplastiky

Blepharoplastika se provádí pomocí různých technik.

Mezi nejoblíbenější patří:

  • operační techniky provádění;
  • hardwarové metody;
  • injekční postupy.

Každý typ má své vlastní vlastnosti a používá se pouze po konzultaci s odborníky..

Injekční blefaroplastika

Blepharoplastika, recenze operovaných, které jsou negativní, lze provést bez chirurgického zákroku.

Zaváděním různých látek do podkožního prostoru:

  • botulotoxin;
  • botox;
  • kolagen;
  • lipolytika;
  • kyselina hyaluronová;

Odstraňují vrásky, cyanózu a otoky, napínají víčka a pokožku. Kosmetické výrobky jsou také schopné vyživovat a zvlhčovat tkáně a stimulovat produkci potřebných kolagenových vláken. Injekce lipolytických látek, mezi nimiž je obzvláště oblíbený lecitin, mají tendenci rozkládat membrány tukových buněk a odstraňovat je v rozpuštěné formě.

Pomáhá eliminovat kýly a otoky.

Injekční blefaroplastika může napravit drobné problémy kolem očí. Jeho výhodou je absence nutnosti častých návštěv kosmetické ordinace, protože výsledek je viditelný po 3 procedurách a omlazovací efekt trvá až 10 měsíců, po kterých lze opakovat průběh injekcí.

Hardwarová blefaroplastika

Tento typ korekce víček patří také k nechirurgickému typu..

Mezi hardwarové metody patří:

Název metodyMetoda esence
ThermageNa kůži kolem očí působí rádiové vlny, které stimulují produkci vlastního kolagenu.
Hromadné zvedání pomocí ultrazvukových vlnPomocí ultrazvuku jsou stávající kolagenová vlákna posílena a nepodléhají rychlému rozpadu.
ThermoliftingTeplo vyzařované zařízením napíná pokožku v důsledku odstraňování přebytečné vody pod očima a také urychluje rozpad tukové tkáně.
Plazmatická blefaroplastikaNízkoteplotní částice elektrické plazmy působí na kožní buňky, aby se utáhly, stimulovaly produkci kolagenu a vyhladily vrásky.
Laserová metodaErbium laser obnovuje povrch pokožky, eliminuje otoky, vrásky, jizvy a tukovou vrstvu.

Laser na bázi oxidu uhličitého v důsledku výměny plynů v kožních buňkách zvyšuje jejich výživu, okysličování. Stimuluje syntézu elastinu a kolagenu.

Hardwarová blefaroplastika je schopna zvládnout kožní změny související s věkem:

  • malé vrásky;
  • mírně uvolněná kůže;
  • mírný otok očních víček.

Tento typ blefaroplastiky se nedokáže vyrovnat s vážnějšími problémy: kýly, vaky a hluboké vrásky vyžadují radikálnější opatření. Průběh procedur se skládá z 10 sezení a musí se opakovat jednou za šest měsíců.

Chirurgické metody blefaroplastiky

Blepharoplastika, recenze operovaných, které lze najít ve velkém počtu, během operace zůstává nejúčinnější metodou omlazení. Chirurgická blefaroplastika, v závislosti na typu, trvá dostatečně dlouho. Korekce horních a dolních víček samostatně trvá přibližně hodinu a kruhová operace trvá přibližně 2 hodiny.

Před operací anesteziolog a chirurg zvolí typ anestézie na základě:

  • věk pacienta;
  • rozsah práce:
  • stav svalů kolem očí;
  • rysy kůže;
  • struktura kostí lebky;
  • zdraví pacientů;
  • přítomnost alergií na určité látky.

Je také nutné upozornit chirurga na minulé nebo stávající oční choroby a také na užívání léků. Chirurg spolu s oftalmologem předepíše nezbytné testy a provede vyšetření slzného kanálu.

Před provedením blefaroplastiky se musíte řádně připravit na operaci:

  • zvýšit příjem vody;
  • přestat kouřit a pít alkohol;
  • 3 dny před blefaroplastikou přestaňte užívat jakékoli léky, doplňky stravy a komplexy vitamínů.

Dodržování těchto pravidel zabrání prodloužení doby zotavení a výskytu krvácení. Správná volba anestézie má také velký význam. Za tímto účelem odborníci provedou krevní testy: na koagulabilitu, obecné a biochemické. Musíte také být vyšetřeni, abyste identifikovali různé infekce..

V případě předchozích závažných onemocnění nebo v případě chronické formy jednoho z nich je nutná konzultace s terapeutem.

Při předepisování celkové anestezie pacientovi musí anesteziolog poskytnout výsledky EKG a fluorografie. Takový odpovědný přístup k volbě anestezie je způsoben nejen typem operace: kruhovou nebo jednosměrnou. Důležitou roli hraje stav člověka a jeho věk. Blepharoplastika se provádí v chirurgické místnosti za sterilních podmínek.

Jeho implementace závisí na typu problému:

  • Slabost svalových vláken, ochablá kůže, pokleslá víčka, malé tukové kýly.
  • Deformity typu 1 jsou doplněny změnou kůže v blízkosti samotné oční bulvy, která ovlivňuje časové oblasti a kůži tváří.
  • Příliš mnoho převislé kůže, tvorba vrásek na tvářích, víčkách a nasolabiálním trojúhelníku.
  • Příliš mnoho tuku a natažené kůže, těžké vaky pod očima, uvolněná kůže pod očima.

Pokud má člověk deformity typu 1, pak se blefaroplastika provádí transkonjunktiválně, to znamená, že se provede řez podél sliznice víčka. V případě složitějších problémů typů 2-4 se používají klasické metody provádění operace: tenkým řezem na kůži očních víček.

Při léčbě pacienta se změnami typu 4 chirurg často kombinuje plastickou operaci očních víček s faceliftem, který poskytuje výraznější výsledek. Před chirurgickým řezem lékař označí oblast kůže. Poté provede nezbytný řez a odstraní přebytečnou tkáň.

Existují techniky, při kterých se část tuku neodstraní, ale rovnoměrněji se rozloží pod kůži. Pokud je to nutné, chirurg napne svalovou tkáň. Po provedení všech manipulací se na řezy aplikují samovstřebatelné stehy, které po sobě nezanechají žádné stopy..

Po určité době rehabilitace je možné provést postup resurfacingu kůže. Blepharoplastika se provádí několika způsoby: řezy se provádějí skalpelem nebo laserem.

Rozdíly mezi laserovým paprskem a chirurgickým nástrojem jsou poměrně významné:

  • vysoké provozní náklady;
  • řezy jsou kontrolovány až na milimetr a prakticky nepoškozují sousední tkáně;
  • méně otoků a modřin po blefaroplastice;
  • rychlé zotavení tkáně;
  • menší riziko infekce.

Je třeba poznamenat, že vzhled a struktura kůže po operaci jsou stejné bez ohledu na výběr nástrojů.

Jak dlouho a jak probíhá rehabilitace po různých typech plastické chirurgie??

Blepharoplastika, recenze operovaných, která obsahuje také informace o rehabilitaci, má obecná doporučení pro období zotavení. Vyskytuje se bezprostředně po ukončení operace. Délka rehabilitačního období závisí na péči o pokožku a stehy, jakož i na věku a zdraví osoby..

V průměru je minimální doba pro opravu tkáně 2 týdny. Úplné uzdravení nastává přibližně 2 měsíce po operaci.

Počet dníProces obnovy
1Pacient pociťuje bolest očí, víčka jsou velmi oteklá. Je možné vzít léky proti bolesti, aplikovat obklady. Odpočinek v posteli je přísně dodržován.
2Je dovoleno jednou se osprchovat, aby se zabránilo vniknutí vody na operovaný prostor. Chirurg předepisuje oční kapky.
3-6Odstranění stehů.
7-8Používání sterilních obvazů je zcela zastaveno. Modřiny pod očima a otoky očních víček ustupují.
desetPooperační kožní deformity úplně zmizí.
čtrnáctOční oblasti vypadají mladší, stehy prakticky zmizí.
55Úplné uzdravení pacienta, po kterém se může vrátit ke svému předchozímu životnímu stylu.

Během prvních 14 dnů není povoleno:

  • dotknout se oblasti očí;
  • namáhejte oči čtením knih nebo sledováním televize;
  • používání kontaktních čoček nebo kosmetiky;
  • spát na boku nebo na břiše: abyste snížili otoky, musíte spát pouze na zádech s hlavou vzhůru;
  • aktivně se pohybovat;
  • naklonit se dopředu;
  • vykoupat se;
  • brát alkohol;
  • jít ven bez slunečních brýlí.

2 týdny po blefaroplastice chirurg předepíše doporučení pro urychlení procesu regenerace.

Tohle by mohlo být:

  • provádění fyzioterapie;
  • resurfacing kůže;
  • masáž;
  • injekce drog;
  • pomocí mastí a krémů k hojení.

Jaký typ blefaroplastiky je nejbezpečnější?

Nejbezpečnější je považován za nechirurgický typ omlazení. Pomocí speciálních zařízení jsou na tkáně vyvíjeny různé druhy vlivů, které neovlivňují naše tělo. Díky hardwarové úpravě očních víček je také vyloučeno riziko infekce a tvorba jizev na pokožce.

Je třeba poznamenat, že nejbezpečnější typ plastické chirurgie není příliš efektivní a používá se pouze pro počáteční projevy deformací očí a kůže..

Jaký typ blefaroplastiky je nejnebezpečnější?

Nejneočekávanějším typem omlazení je chirurgický zákrok, jehož výsledek závisí na vybavení kliniky a kvalifikaci chirurga. Při nedodržení základních pravidel sterilizace a používání jednorázových injekčních stříkaček existuje možnost vzniku sepse na kůži očních víček.

Stejně jako u jiných operací má blefaroplastika řadu možných komplikací, které jsou předem oznámeny provozním specialistou..

Časté komplikace blefaroplastiky, podle recenzí pacientů

Pacienti si často pletou normální reakci těla na blefaroplastiku s komplikacemi.

Možnosti však jsou:

  • otoky a vaky kolem očí;
  • světlé modřiny;
  • trhání;

Po korekci očních víček jsou považovány za normu a rychle mizí.

Mezi nejčastější komplikace operovaní rozlišují:

KomplikacePříznakyLéčba
DakryocystitidaNeustálé slzení.Sondování slzných kanálků.
AlergieZarudnutí nebo svědění kolem očí.Antihistaminika jsou předepsána.
Keloidní jizva
  • Přerůstání tkáně ve švu a jeho zhutnění;
  • bolest, svědění nebo pálení kůže očních víček.
  • Jmenování speciálních mastí a krémů;
  • resurfacing kůže;
  • kryoterapie švu kapalným dusíkem;
  • steroidní a imunomodulační injekce.
Zánět rohovky okaPocit suchosti sliznice očí.Instalování speciálních očních kapek.

Jakékoli komplikace by měl léčit lékař, který provedl blefaroplastiku.

Vzácné následky operace

Vzácné komplikace jsou způsobeny chybami chirurga během blefaroplastiky.

Tyto zahrnují:

  • asymetrické uspořádání očí nebo jejich tvar;
  • divergence pojivové tkáně;
  • tvorba kožních záhybů;
  • poškození svalů oka;
  • hematomy zadní části oka;
  • ztráta zraku.

Všechny komplikace jsou spojeny s:

  • nesprávný steh;
  • odstranění příliš velkého množství tkáně;
  • nedodržování pravidel rehabilitačního období.

Před provedením blefaroplastiky byste měli pečlivě prostudovat recenze operovaných pacientů o klinikách a chirurgech. Průběh operace, výskyt komplikací a výsledek přímo závisí na volbě místa operace a kvalifikaci plastického chirurga.

Autor: Shalunova Anna

Design článku: Anna Vinnitskaya

Video o blefaroplastice víček

Blefaroplastika očních víček, doba hojení, odstranění stehů: