Smashbox - recenze kosmetiky

Bonbony
Samara Aktivní člen

zatímco čekám, až vyprší platnost masky od Sally Box, mám čas na kontrolu.

Vrcholem dnešního večera bude primer od Smesboxu.

Díky nákupu jejich prášku jsem měl vzorek. Takže jsem to zkusil a rozhodl jsem se, že by bylo hezké koupit primer ve více ml, ale protože jsem se dříve nezabýval primery, musel jsem běžet na plošinu a použít primery. tam jsem si vybral mezi NYX Professional Make Up High Definition Primer a smetanové světlo (níže pochopíte, proč světlo), které jsem si už aplikoval na obličej a viděl, jaké to je při práci s tónem a jinými dekorativními.

nyx 33 ml-819r je sám o sobě tekutý jako voda, a když jej začnete distribuovat po pokožce, máte pocit, že mění svoji strukturu.

Mixbox photo-finish primer v Rive Gosh je uveden ve třech svazcích 15, 30 a 50 (pokud nejezdím). jeden za více než dva tisíce, a podle toho tedy existuje velký objem. Ale opravdu nepotřebuji velkou vanu, protože je tu dostatek hrášku, který mi napíchne celou tvář. na zadní straně krabice vypadá jako bezolejová (neobsahuje oleje): vitamíny a ae, extrakt z hroznových jader a zelený čaj. (jedinečný vzorec pomáhá snížit výskyt vrásek a pórů. Aplikujte pod make-up, aby se prodloužil, nebo použijte jako lubrikant pro sametovou pleť. Naneste malé množství špičkami prstů na čistou nebo zvlhčenou pokožku pro bezchybnou barvu. Výrobce Esti Lauder Inc., USA. Je platné do 2. 1. 2020)

Když tam byla sonda, pak jsem před nanesením konkrétně zvlhčil pokožku, aby se kolem pupíků neloupal. Ale! vaše myš! nepomohlo to a všechny vrstvy loupání kolem akné byly zdůrazněny, tón ležel nerovnoměrně a na fotografii není nic vidět

když jsem koupil 15ml za 841r na zk. Už jsem si otřel obličej a ve výsledku je to občas lepší, navíc jsem použil i korektor. (Nedávno jsem se podíval na recenze na základnách a smokbox kofcaseket tuto základnu připoutal). pro mě je to tak normální, i když korektor obsahuje oleje, kvůli tomu upravím make-up za 2-2,5 hodiny

za tak směšnou cenu a není hříchem vyzkoušet odborovou základnu. Mimochodem, maximální faktor stojí téměř 700 r

Pokud vezmeme v úvahu masový trh, rád bych vyzkoušel další z databází z e.l.f. mezitím si užívám tandem se smíchem.

používáte make-up base? jak často? co si myslíte o základnách: je to nutné / není nutné?

[Upraveno autorem 25. listopadu 2017]

Victoria
Expert Pskov

Dnes vám ukážu další zajímavou věc z kategorie „100 v 1“. Nevím proč, ale chtěl jsem si podobný produkt „vyzkoušet“ po úspěšném seznámení s YvesSinLaurent a limitem ESTEE..
Nakonec jsem si uvědomil, že dokonalý odstín mé barvy rtů PINK NENÍ TAM. )))
Uvidíme.

„SMASHBOX“ - L.A. SVĚTLA MÍSTATELNÁ BARVA RŮŽEK A Tvarů - Multifunkční prostředek na lícní kosti a rty L.A. Světla - "Blush Beverly Hills"

Kultovní profesionální značka, která v žádném případě není horší než LUXURY a potěší nestandardními řešeními líčení. Další bonus - kompaktnost a ergonomické balení.
Můj VÝROBEK je malá řada krémové multifunkční tvářenky doporučené jako KAPALINA, ZVYŠOVAČ nebo BRONZER.
Odstíny se liší, ale je jich jen pět. Důl se záhadným názvem - Beverly Hills

Obecně jsem byl přitahován ke stánku DIOR. Plány zde byly TENTO kousek z kolekce makeupu - PODZIM 2015...

Diorblush Cheek Stick - Cream Blush - 765 ROSEWOOD

Také velmi intenzivní odstín teplé PINK, ale šlo to více v PINK pro LÉTO než pro PODZIM nebo ZIMU. I když to vezmu. pravděpodobně. )))) ještě se nerozhodli.

Takže zpět do Beverly Hills.

BLUSH je zabalen do těsné plastové tyčinky - pouzdra, které se pevně uzavírá na obou stranách. Připomíná obří POMADO. ))))))) A navíc samozřejmě v lepenkové krabici s písmeny

Hmotnost produktu 5 g. Je vhodné držet v ruce.

Na jedné straně má zábavný aplikátor - houbu (na stínování červenat), která je hygienicky přišroubována víčkem. Nevím, jak je to praktické, ale zdá se mi, že absorbuje každý fík produktu. podívej, zkusil jsem to. pokud to použiji, pak v polních podmínkách nějak zastíní TON. pokud absolutně nic není po ruce. Pro tyto účely - jako nic.

Na druhé straně je HERO recenze - BLUSH - LIQUID. Víko není pevně uzavřeno, je přiváděno lehkým lisováním. Nevím, jak je to dobré, ale nezdá se, že by to bylo odhaleno v mé kosmetické tašce..

Díváme se na BARVU - v přirozeném světle a na slunci.
Podle mého názoru je to velmi zajímavý, netriviální odstín teplé růžové barvy s broskvovou nebo meruňkovou notou (bez předpětí pro RED) se zlatým mikroskopem. Opět asociace s odstíny jako „NECTAR“. Textura je krémová, saténová, krémová - velmi příjemná. Žádný parfém - voní jako PROF. ))). Pigmentace je vynikající, stejně jako barevný výstup

Dívky, jak jsem mohl, vyfotily stín v jiném osvětlení - téměř se to nemění, a tak jsem zase nechal dvě téměř identické fotografie. A to je dobré. Pevně ​​platí pro saténový, krémový povrch jako dobrá rtěnka, kterou lze vrstvit.

Vzhledem k tomu, že jej nepoužívám jako BLUSH, můžete jej aplikovat na rty z hůlky (je to legrační) a jen s BRUSH na rtěnku. Barva je jednotná a bohatá. Textura se nerozšíří, neabsorbuje se do rtů a nezanáší se v záhybech. Nezasychá pokožku rtů, dokonce zvlhčuje - po večerním odlíčení není pocit, že by rty připomínaly šmouhy.

GLOSS přetrvává po dlouhou dobu - ale obecně nikam nevede. Může být aplikován s tužkou nebo bez ní. Věřím, že toto je přesně verze „VAŠE RYBY JSOU LEPŠÍ“. Bílé pruhované a jiné palivo. nevalí se.

AS s jídlem - nevím - nejím rtěnku. Pokud si však rty namočíte ubrouskem, zůstane světlý broskvový pigment, který vypadá docela vhodně a přirozeně, bez efektu „WASHED“ z obličeje, LIPS.

Dále fotka makeupu LIP - uplynulo půl dne. Jak vidíte, při bližším pohledu je reliéf označen, ale téměř všechny přirozené rty jej mají. I když věřím, že „upravené“ rty nebo prostě povahou kypré, bude s touto věcí vypadat skvěle.

Chápu, že tento odstín se téměř neliší od těch, které jsem ukázal. stejně na fotografii. Ve srovnání je však ESTEE LAUDER lehčí, jemnější a perleťový, je elegantnější. Yves Saint Laurent je měkčí a chladnější. a vypadá matnější (pokud jde o barvu).

Obecně platí, že holky, podívejte se a pokud vás to zajímá, určitě to zkuste - ani jsem nečekala, že by mě tato maličkost tolik oslovila. Velmi dobrý odstín. Zde je to pravé přirozené pro každý den. Ani bělavý, ani šeřík, ani načervenalý, ani prasátko. Mimochodem, zuby nežloutnou. ))))
Kdo chce konečně vyzkoušet krémový zvýrazňovač, vyzkouší odstín „HOLLYWOOD“ - barvu perlového šampaňského.

Jako vždy čekám na vaše komentáře a omlouvám se za ne příliš kvalitní fotografie - počasí se nezkazí.

[Upraveno autorem 22. září 2015]

Co koupit od Smashboxu: naše oblíbené

Kde začít se seznámením se značkou Smashbox? Řekneme vám o produktech, které náš tým miluje.

Multifunkční tyčinky Smashbox L.A. Světla Blendable Lip & Cheek Color, Smashbox

Multifunkční tyčinky Smashbox L.A. Světla Blendable Lip & Cheek Color, Smashbox

Láska: Lena Loginova, Karina Tumanskaya

Jak jsme již psali, tyto tyčinky jsou vhodné na obličej, rty a tváře. Poskytuje vynikající míchání (díky krémové formulaci, zaoblené tyčince a doprovodné houbě) a vlhký, zářivý efekt. K dispozici v 5 odstínech. Vhodný pro jakoukoli pokožku a pro jakýkoli účel: od zvýrazňovače po použití jako tvářenky; Jedinou nevýhodou je, že krémové textury mají nízkou trvanlivost. Doufáme, že jste měli čas to vyhodnotit jako součást našeho Beauty Insider Magic Box č. 4. Lena Loginova samostatně doporučuje odstín Beverly Hills Blush pro dívky se světlou pletí - není příliš jasný a velmi osvěžující, bez ohledu na to, jak jej použijete - jako tvářenku, oční stíny nebo rtěnku.

Tužky na obočí Brow Tech Gloss Stick a Matte Pencil, Smashbox

Tužky na obočí Brow Tech

Láska: Julia, Sveta Grishina, Yana Karimova

Čtyři matné a čtyři lesklé tužky v téměř identických odstínech. Všechny jsou voděodolné, odolávají silné vlhkosti a potu. Matná tužka Brow Tech Matte Pencil dodává objem, vyplňuje mezery a prodlužuje obočí. Glossy Brow Tech Gloss Stick se používá hlavně pro akcenty. Julia z celého srdce miluje tužky, ocenily je i ostatní zasvěcenci.

Kompaktní práškový fotografický filtr, Smashbox

Kompaktní práškový fotografický filtr

Líbí se: Masha Botvinina

Tento pudr slibuje, že se přizpůsobí jakémukoli tónu pleti, líčení bude trvalé a matné. Sada obsahuje oboustrannou houbu. Značka doporučuje použít sametovou stranu pudru pro lehké krytí a hladkou stranu pro silnější. Masha však doporučuje nanášet prášek štětcem - tak se získá nejtenčí povlak. A dokonce i toto světlo působí „rozostřeně“, maskuje drobné nedokonalosti a dělá pokožku sametovou. A vydrží celý den (recenze stroje).

Bronzová bronzová světla, Smashbox

Bronzová světla Bronzer

Líbí se: Lena Loginova

Lena má pro tento bronzer velký respekt, protože je vhodný pro začátečníky: i když si na tvář nanesete skvrnu, lze ji snadno zastínit. Kromě toho je produkt jemný odstín - ne příliš jasný a příliš teplý (stále se musíte pokusit na ně skvrnu -)). Je také velmi dlouhotrvající a má mírný lesk - takže pokud hledáte perfektní bronzer, Smashbox ho někde může mít..

BB-krém Camera Ready BB krém, Smashbox

Fotoaparát připravený BB krém

Líbí se: Julia Grebenkina

Nástroj, který si Julia dlouho zamilovala - i když v Rusku nebyl Smashbox v prodeji. Může být použit samostatně nebo pod základem. Máme rádi BB krém pro jeho dobré maskování, protože je na pokožce téměř neviditelný, i když ho vizuálně dokonale vyhlazuje a vyhlazuje. A co je nejdůležitější: nezakrývá póry. (Testováno na mastné a dehydrované pokožce, nemůžeme poskytnout žádné další záruky.) Tato řada má také dobrý světlý odstín..

Olejový základ Photo Finish Oil Primer, Smashbox

Photo Finish Oil Primer

Tato věc dodává pokožce zářivost, zvlhčuje; snižuje výskyt vrásek. Obsahuje komplex 15 olejů (mezi nimi - jojobový, arganový, arabský kávový olej). Může být přidán do korektoru pod oči, aby byl druhý méně nasycený, do zvlhčovače smíchaného s volným ruměnem. Může být také aplikován na rozdělené konce vlasů, kutikuly, lokty, klíční kosti. Celkově vzato, všestranná věc, kterou můžete vyzkoušet v Beauty Insider Magic Box # 4. Yana miluje tento primer hlavně proto, že může být matný a nebude zvýrazňovat vrásky. Mimochodem, pokožka a lokty se s ní také cítí mnohem lépe. Obecně Yana bez tohoto nástroje nyní nežije.

Matující gel na rty Insta Matte, Smashbox

Insta Matte Lip Gel

Líbí se: Julia Grebenkina

Co slibují: zdá se, že nikomu není třeba říkat, jak Julia miluje matné rtěnky? (Například takové, takové a takové). Proto byl matný gel také mezi oblíbenými. Na jedné straně to nemusí být ta nejpotřebnější hračka na líčení. Na druhou stranu, pokud jste dlouho nebyli schopni najít požadovaný odstín v matném provedení, je to skvělá příležitost vyzkoušet, jak bude vypadat. Neobsahuje prášek, nezasychá rty, nelze použít na lesk.

Hydratační základ Photo Finish Foundation Primer Hydrating, Smashbox

Photo Finish Foundation Primer Hydrating

Líbí se: Yana Zubtsova

Všechna slova lásky jsou vyslovena v mém orientačním příspěvku na primery. To je tady. Od té doby se nic nezměnilo.

Nadace ve stínu 24hodinová akce 24hodinová úprava fotografií Shadow Primer, Smashbox

24 hodinový Photo Finish Shadow Primer

Láska: Julia, Lena K..

Lena K. provedla skvělý experiment s tím, na jakém základu budou stíny žít až do večera. Smashbox patří mezi vítěze - těsně ho cementuje až do večera. Textura základního nátěru je podobná silikonovému krému a je třeba mu minutu „sedět“ na víčka a poté jej nanést přes stín. Je to také superekonomické. Spotřeba za rok - ne více než třetina. Tři roky nehledejte nový základ, to není fantazie, to je realita)

Paleta Plná expozice a mini paleta Cestovní paleta plné expozice, Smashbox

Láska: Julia a Yana Z.

Stručně řečeno, paleta Full Exposure je vše, co dívka potřebuje k životu a metodicky hledá perfektní nahou paletu. Julia prošla desítkami z nich a Smashbox se vloupal do vůdců a zadal své osobní hodnocení nejlepších produktů roku 2015. Vynikající kombinace matných a lesklých textur, vynikající kvalita stínů a vynikající odstíny samotné.

Jeho cestovní velikost je odizolovaná verze, která je dostatečná pro všechny účely na silnici. (S minipaletou je jen jeden problém - z nějakého důvodu se již v Rusku neprodává. Jsme smutní!)

Cena: 4200 rub. pro běžnou paletu v internetovém obchodě Rive Gauche.

Paleta pro konturování obličeje #Shapematters, Smashbox

#Shapematters Face Contour Palette

Líbí se: Arina Esipova

Arina již hovořila o paletě #Shapematters. Ve skutečnosti v průběhu času zůstal závěr nezměněn: musíme to vzít. Z osobní zkušenosti vyšlo najevo, že nejpoužívanějšími sektory jsou: pudr na konturování obličeje, světlý oční stín a stín na obočí (oba odstíny). Obzvláště se používají, pokud nejste líní, abyste to ráno dostali ven (takže je lepší, abyste to měli vždy po ruce -).

Primer na řasenku Photo Finish Lash Primer a řasenka Full Exposure, Smashbox

Photo Finish Lash Primer

Zdá se, že v tomto příspěvku Julia miluje spoustu všeho, co Smashbox má - no, co můžete dělat -) Tento základní nátěr vše v jednom - a péče, příprava a prodloužení řas a prodloužení trvanlivosti řasenky. A řasenka Full Exposure sama o sobě dává načechraný objem wow, který Julia miluje, a v kombinaci s primerem obecně drama-drama. Julia je miluje společně.

(Mimochodem, značka říká, že základní nátěr lze nanášet na řasenku během dne a poté znovu natírat řasy - ale upřímně, to jsme nezkoušeli. Máte to?)

Samoostřící oční linka Always Sharp 3D Liner, Smashbox

Vždy ostré 3D liniové samoostřící oční linky

Slibuje se, že tato tužka je vždy ostrá - ořezávátko je skryto v čepici. A voděodolný. Má 8 odstínů, Julia miluje hnědou Sumatru, používá ji každý den na oční linky (spolu s paletou Full Exposure) a těší se výrobcům, kteří se starají o dívky jako ona, které nejsou schopny najít ořezávač ve správný čas. Mínus jedna - ve skutečnosti stejné ořezávátko odtrhne tužku pokaždé, když ji otočíte, takže končí rychleji než její bratři.

Mimochodem, v řadě Always Sharp je další užitečná věc - silikonová transparentní tužka na rty (tj. Pod jakoukoli rtěnkou).

Vždy ostrá čirá podložka na rty

Co máte rádi a oceňujete na Smashboxu?

A bonus od nás: při nákupu jakéhokoli produktu Smashbox v internetovém obchodě Rive Gauche v hodnotě 2 000 rublů nebo více obdržíte kosmetickou taštičku se sáčkem klasického základního nátěru Photo Finish nebo luxusní vzorek nové řasenky X-Rated pomocí promo kódu beautyinsider.

Promo kód je platný pouze při výběru doručení kurýrem a je platný do 6. července. Počet dárků je omezený.

Co koupit v Smashboxu: TOP 5. Recenze na must have!

Co koupit v Smashboxu je pokračováním sekce Co koupit v kosmetice. Byl jsem trochu mimo plán a tato rubrika ztratila koncept stability. Teď ho vezmu a vrátím ho zpět do blogu, protože od vás získává spoustu lajků!)

Co koupit od Smashboxu:

1. Stínový základ Smashbox 24 hodinový Photo Finish Shadow Primer

  • Ukázalo se, že příběhy o „24hodinové odolnosti“ jsou realitou.
  • Stíny se přestanou valit, dokonce i ti, kteří k tomu mají sklon.
  • Pohodlná struktura, která se rychle vstřebává, nevytváří během fáze stínování problémy
  • Pohodlné balení vám umožní ušetřit na produktu co nejvíce.
  • Jak používat: naneste základ v tenké vrstvě, počkejte půl minuty a začněte s líčením očí.
  • Objem: 12 ml
  • Cena: 1 990 rub

2. Základní olej Smashbox Photo Finish Základní olej

  • Obsahuje 15 éterických a rostlinných olejů
  • Rychle se vstřebává
  • Připravuje pokožku na základovou aplikaci
  • Eliminuje suchost a odlupování
  • Vhodné pro míchání, změna vzorce základny k lepšímu.
  • Jak používat: Vmasírujte dvě kapky oleje na čistou pokožku. Před nanesením make-upu nechte olej vsáknout.
  • Objem: 30 ml
  • Cena: 3 350 rub

3. Sypký prášek Smashbox Halo hydratante dokonalost

  • Pohodlný podavač prášku
  • Skvělá náhrada základu, protože vyrovnává pleť a nevysušuje pokožku
  • Mastek, olej, bez parabenů
  • Lehká struktura splývá s pokožkou pro efekt bez líčení
  • Není vhodný pro mastnou pleť, protože nemá matující vlastnosti
  • Jak používat: Ponořte štětec do prášku, setřepte přebytečné množství a naneste produkt na obličej krouživými pohyby.
  • Objem: 15 gr
  • Cena: 3390 rub

4. Gelové oční linky Smashbox Always On Gel Liner

  • Velmi rychle je opraveno, že na stínování tužky zbývá velmi málo času
  • Bohaté barvy
  • Měkká struktura, která nepoškrábe víčko
  • Nebudou vytištěny ani vymazány, dokud nedojde k kontaktu s hydrofilním olejem
  • Jak používat: pracujte s plochou částí tužky a pohybujte víčkem. Čáry budou měkké a hladké..
  • Objem: 1 gr
  • Cena: 1390 rub

5. Paleta oční stíny Smashbox Photo Edit Eyes Palette

  • Chytře vybrané barvy v jedné paletě
  • Měkká struktura jemného broušení
  • Stíny nepráší ani se nerozpadají
  • Snadné použití
  • Vysoce pigmentovaný
  • Pohodlný mini formát pro cestování
  • Jak používat: naneste světlo jako základní barvu na celé víčko. Smíchejte mírně tmavší odstín v záhybu víčka a použijte nejtmavší jako oční linku..
  • Objem: 3,2 gr
  • Cena: 1890 rub

Nyní víte, co koupit v Smashboxu, nebo alespoň co „poke“

Pokud najednou vaše povinné věci nejsou na seznamu, okamžitě to opravte v komentářích!

Recenze kosmetiky Smashbox

  • 29/11/2017
  • | Vellcat |
  • Pět
  • 3

Červená rtěnka, která se pro mě stala téměř dokonalou. Jaká škoda, že TAKMER! :)

  • 17. června 2016
  • | ania_moskva |
  • 15
  • 7

#SHAPEMATTERS Sochařská paleta 3 v 1 v 16 odstínech - vše, co potřebujete pro obličej, oči a obočí.

  • 24.06.2015
  • | kapolya |
  • 2
  • Pět

Vynikající stíny, velká paleta, stojí za jejich peníze! S aplikací zvládne i začátečník nebo ospalá dívka. :)

  • 28.05.2015
  • | Suslik |
  • 6
  • Pět

Zvýrazňovač je zajímavý ve stínu, příjemně se aplikuje, za cenu ne příliš drahou, šíleně ekonomickou.

  • 19. 2. 2015
  • | kapolya |
  • Pět
  • Pět

Jediný dosud oblíbený lesk na rty, který si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

  • 02/05/2015
  • | NyusyaAnyusya |
  • 4
  • 4

Liquid Photoshop je skutečný! Jeden nástroj, který usnadňuje líčení. Moje nová láska.

  • 2. 1. 2015
  • | poli_lila |
  • 18
  • devět

Toto je ta nejextrémnější barva, jakou jsem si kdy koupil. Opravdu jsem se zamiloval do lesku, nosím ho podle své nálady, ale co je nejdůležitější, má vynikající vlastnosti péče..

  • 3. 1. 2014
  • | Suslik |
  • deset
  • 7

Světlý bronzer bez cihly nebo červeného odstínu.

  • 01.12.2008
  • | Nepokoj |
  • jedenáct
  • 1

Slyšel jsem hodně o základech této společnosti. Jejich sortiment dodával jistotu, že si produkt nepochybně zaslouží pozornost..

  • 4
  • 4
  • 7
  • 15
  • 3
  • Pět

LadiesProject je průvodce sociální kosmetikou. Místo, kde dívky diskutují o kosmetice, hodnotí produkty a značky, seznamují se s novými produkty, dozvíte se o slevách a výprodejích, naučíte se vybírat a kupovat kvalitní kosmetiku. Každý se může stát součástí našeho přátelského týmu.

Připojte se k nám právě teď, čtěte, komentujte, sdílejte recenze a nápady, mluvte o nových nákupech!

Kosmetika Smashbox. Zpětná vazba

Začnu z dálky. Dám vám trochu historického pozadí, protože se mi to zdá zajímavé.
Kosmetika Smashbox je profesionální studiová kosmetika pro fotografické modely a také se jí říká fotografické studio. Zakladateli této značky byli fotografové bratři Dean a Davis Factors. První produkt byl vydán v roce 2000. Byl to základní Photo Finish.
Příjmení bratrů naznačuje jejich vztah se slavným Max Factorem - autorem hollywoodské kosmetiky Max Factor. Ano - to je jejich pradědeček, Maximilian Faktorovich, polský Žid, který se narodil (1872) ve městě Lodž, které bylo v té době součástí Ruské říše.

Faktorovich otevřel svůj první obchod s kosmetikou v Rjazani v roce 1985 a prodával tam ruměnec, parfémy a paruky, které sám vyráběl. Faktorovich měl neuvěřitelné štěstí, když divadelní společnost navštívila Ryazan, díky čemuž se proslavil u soudu a přestěhoval se do Petrohradu jako vizážista v opeře. Sloužil také členům královské rodiny.
V roce 1904 emigroval do Ameriky a ani tam nezmizel - založil společnost Max Factor a proslavil se jako vynálezce moderní dekorativní kosmetiky a vizážista všech tehdejších hollywoodských hvězd. V jeho práci pokračoval jeho syn.
A nyní se ukázalo, že pravnoučata také nečinně nečiní. Vzhledem k tomu, že bratři jsou stále více fotografy, byla značka Smashbox v roce 2010 prodána Estee Lauder. Dean a Davis Factors však zůstali ve vedení.
Proto je hlavním rysem kosmetiky Smashbox udržitelnost. Koneckonců by měl vydržet mnoho hodin za jasného osvětlení, neměl by se rozmazávat, odpařovat a rozpadat se. Také v základech a tonálních základnách Smashboxu je nyní módní „rozostření“ - částice rozptylující světlo, které skrývají vizuální nedokonalosti pokožky a vypadají mladší.

Mám tři kosmetické výrobky Smashbox. Používám je už dlouho a myslím, že je čas napsat recenzi. Zprava doleva.

BB krém Smashbox SPF 35 připravený pro fotoaparát

Tento krém mi přinesl můj manžel z Ameriky před rokem, protože v Bulharsku pak tato kosmetika nebyla a opravdu jsem chtěla vyzkoušet, jak to funguje. Při této příležitosti jsem dal svému manželovi obrázek, číslo tónu a poslal ho do kosmetického obchodu - to znamená, že jsem to sám nikdy netestoval a ani jsem si nehádal přečíst recenze. A byl jsem velmi zklamaný.

Krém se vůbec nedotýkal pokožky. Ani prsty, ani štětcem, ani mixérem, ani houbou. Vypadalo to hrozně - jen se ponořilo do pórů nebo leželo na obličeji v pruzích. Zahřál jsem ho a vrazil do pokožky, aplikoval na různé základy a krémy. Všechno to bylo zbytečné. Rozhodl jsem se, že existuje nějaké tajemství, šel jsem si přečíst recenze a byl jsem zděšen: ani jedna pozitivní recenze, každý je nešťastný, každý má to samé jako já! Byl jsem úplně v depresi a dal trubku do vzdáleného rohu.
O několik měsíců později se v kosmetickém obchodě Douglas v Sofii objevil koutek Smashbox a tam jsem na svých domácích základnách (na mé ruce) otestoval svůj Smashbox SPF 35 Camera Ready a viděl jsem, že začal „jít spát“. Pak jsem koupil podkladový nátěr Smashbox Photo Finish SPF 20 a teď klidně používám jejich BBishky - spolu perfektně spolupracují.
Jinak jsem neměl a nemám žádné stížnosti na tento krém Camera Ready BB Cream SPF 35. Má standardní krémovou konzistenci, neutrální vůni, nezanáší mi póry a nevysušuje pokožku. Během dne nikde nezmizí, má sluneční ochranný faktor SPF 35 a dobře vyrovnává tón pleti. Aplikuji prsty.

Cena za tubu na 30ml víčku je asi 40 dolarů (69 levů).

Smashbox Photo Finish SPF 20 Foundation Primer

Tento základ jsem koupil v Sofii v Douglasu. Jsem s ním strašně spokojený, protože je naprosto transparentní a má sluneční ochranný faktor, a takovou nápravu jsem dlouho hledal. Navíc dobře vyhladí pokožku, to znamená, že vizuálně vymaže stíny, vrásky, póry a další maličkosti a zanechá pocit holé tváře, ale v dokonalém pořádku. Nosil jsem to celou zimu sólo, když se nepotřebuješ nalíčit, ale musíš jít ven s nějakým SPF.
Obsahuje také složky péče: směs vitaminu E, zeleného čaje, extraktu z hroznových jader. Bez veganů, parabenů, ftalátů a vůní.

Konzistence základního nátěru je měkká, hedvábná, dokonale se hodí k pokožce. Nakonec si koupím další - zatím jsem se s lajky nesetkal. Trubice s víčkem 30 ml stojí asi 70 leva. Koupil jsem několik produktů se slevou najednou a nyní nemohu pojmenovat přesnou částku.

Hydratační podkladový oční krém Smashbox Photo Finish

Výrobce píše, že tento primer na oční víčka obsahuje kofein pro boj s otoky a tmavými kruhy. Rovněž zvlhčuje a zklidňuje, bělí a zlepšuje pokožku očních víček pomocí peptidů a rozptylujících částic. Primer má být základem make-upu. Aplikuje se sólo nebo pod korektor - neumožňuje korektorům ponořit se do výrazových linií.
Dělá opravdu vše, co výrobce slibuje: viditelně rozjasňuje a zlepšuje pokožku očních víček, se zjevnými modřinami a vaky, samozřejmě, nebojuje, ale okamžitě minimalizuje nedokonalosti světla.

Jediná věc, která mě mate, je jeho aktivita. Neřekl bych, že mám citlivou pokožku, ale při první aplikaci jsem okamžitě pocítil brnění a mírný pocit pálení, které po několika sekundách zmizí. Teď jsem na to zvyklý, ale obávám se, že ne každý je tak trpělivý jako já. Myslím, že lidé s citlivýma očima to kvůli tomu nemusí přesně sedět.
Trubka s 10 ml aplikátorem stojí asi 50 BGN.

Na straně:
Nejvyšší nažloutlý krém je Smashbox SPF 35 Camera Ready BB Cream.
Níže je průhledný, toto je Smashbox Photo Finish SPF 20 Foundation Primer.
A třetí je růžová, to je ydrating Under Eye Primer Smashbox Photo Finish.

Recenze Smashbox

Před nějakou dobou jsem se podrobně podíval na sortiment Smashbox, něco jsem vyzkoušel a chci se s vámi podělit o své myšlenky na výrobky značky. A samozřejmě poslouchejte své))

Začnu tím, co jsem již vyzkoušel.
Hydrating Photo Finish Foundation Primer je dobrý produkt. Vyrovná se s úkolem zvlhčit pokožku tam, kde je to potřeba. Dříve pro mě byl jasným lídrem v této kategorii HD Elixir od MUFE, ale Moisturizing Primer od Smashboxu je důstojným konkurentem. Nyní téměř každý make-up začínám s tímto produktem..

Jsem velmi vybíravý ohledně výběru řasenky, takže mi nezbývá než zmínit plnou expozici, která se mi líbila. Má klasický kartáč, o něco větší, než je ideální pro mé oči. Funguje především na prodloužení a zkroucení. Drží dobře po celý den, nedrolí se a také se snadno vypláchne, aniž by dráždil oči.

Tužka na obočí Brow Tech To Go je šikovný kousek. Nejprve jej není třeba brousit - je zkroucený a díky trojúhelníkovému profilu může kreslit čáry různé tloušťky. Za druhé, na druhém konci má štětec s čirým gelem pro úpravu obočí - nástroj, který jsem nedávno ocenil. Pokud jde o odstín, nejsem úplně spokojen s mým Taupe - na ruce samozřejmě vypadá správně studený, ale na obočí je znatelně teplejší než například můj oblíbený Shiseido BR 602. I když možná shledávám chybu - na obličeji něco vypadá dobře.

Už jsem psal o tužce Always Sharp Kohl Eyeliner. Nedávno jsem koupil více černých a hnědých odstínů. Jak jsem poznamenal, jsou to prostě perfektní tužky pro výstelku sliznice dolního víčka. Perfektně drží a neplavou.
Byl jsem schopen vyzkoušet hnědou a černou na horním víčku jako oční linku - a pro tento účel nejsou zcela pohodlné. Přestože tužky také drží bezchybně, rychle se brousí a sotva jeden ořezávač stačí na nakreslení jednoho oka. Vedení je navíc krátké, což také není vhodné pro některé „expresivní“ šipky. Přizpůsobil jsem se psaní štětcem z olova - měkkost tužky umožňuje.

Smashbox má nový základ pro stíny - 24 hodinový Photo Finish Shadow Primer. Opravdu pěkný kousek, který zvýrazní stín očního stínu a udrží jej v chodu po celý den. Textura je podobná základně pod odstínem MUFE (také dobrá), ale mírně suchější a silnější.

Pokud stále chcete produkt, jako je Benefit's Ooh la lift, účinný, podívejte se na Photo Finish Hydrating Under Eye Primer. Tento produkt nejen zvlhčuje, ale také vyhlazuje pokožku kolem očí - to platí zejména pro ty, kteří používají husté nebo práškové korektory. Neexistuje žádný nesmyslný (a nemilosrdný) odraz světla.

Nyní, abych tak řekl, seznam přání.
Chci vyzkoušet zvýrazňovač, nepamatuji si, že jsem ho viděl na stánku, ale popis je lákavý - hedvábná struktura, jemný lesk (vše je jako lidé))).
Viděl jsem na Instagramu a začal jsem se velmi zajímat o novinku - kartáč z 3 vláken v 1, který změnou délky vlasu umožňuje měnit hustotu povlaku.
A palety očních stínů také vypadají skvěle - například jako na mém obrázku z letošní slavnostní kolekce Na skalách - je to přímo do seznamu přání s přímým ohněm.

Dlouho jsem chtěl vyzkoušet „intuitivní“ ruměnec a lesk O-Glow, ale poté, co jsem viděl podobné výrobky od jiných značek, jsem se rychle ochladil.
Na makeupu v rohu jsem vyzkoušela (postupně) dva podkladové produkty - CC krém a perzistentní Studio Skin. Možná jde o aplikaci, ale oba produkty se mi nelíbily - na mé pokožce byly „vločky“ a velmi nerovnoměrně, i přes použití základního nátěru. Tyto prostředky nedoporučuji.

Co jste ve značce vyzkoušeli? Co se mi líbilo a co ne?

Inzerát

  • Příspěvky
  • poslední aktivita

Smashbox - každý, kdo je s touto značkou obeznámen?

Viděl jsem stánek této společnosti v AP na Sokolu. Jedná se údajně o exkluzivní značku v Rusku.
Neměl čas nic vidět.

Kdo se již pokusil - je tam něco, co stojí za to?
A obecně k čemu je tato značka dobrá??

Na Sephore to vidíte.

    Registrace: září 2003 -> Příspěvky: 6437 ->

BONBÓN
Kopírování mé recenze z jiného tématu.

Vyzkoušela jsem novou kosmetiku, jejíž design je podobný MAK. Celkový dojem nebyl příjemný. Řasenka - všichni testeři jsou hnědí, pouze jeden je černý, průměrný. Stíny nebyly ohromeny ani barevným schématem, ani konzistencí, ani aplikací. Design stojanu je velmi nepohodlný. ruměnec a zvýrazňovače (ve velkých plechovkách, jako běžné kompaktní prášky) jsou velmi dobré. Také se mi nelíbily stíny krémové pěny. Je hezké ponořit prst do nádoby. Podíval se na základnu tváře. Pudr jsem si dal na ruku, na její vrchol, takže se okamžitě sjel dolů. Na můj obličej jsem nanesl prostředek proti lesku, proti mastnému lesku, v době aplikace je tekutý a mokrý, okamžitě zasychá, mastný lesk okamžitě zmizí, nenapíná pokožku, ale. je obtížné použít na make-up, protože se valí
Na Kursku neustále pozoruji konzultanta poblíž stánku

Recenze Smashbox

Moderátoři: Anonymní, kosmetický administrátor

VIP

  • Příspěvky: 2440
  • Připojen: so 12. února 2005 13:06
  • Poloha: krásné daleko
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Guru

  • Příspěvky: 5115
  • Připojen: Pá 23. září 2005 21:28
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

VIP

  • Příspěvky: 2440
  • Připojen: so 12. února 2005 13:06
  • Poloha: krásné daleko
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Starý časovač

  • Příspěvky: 634
  • Připojen: ne 22. listopadu 2009 20:38
  • Umístění: Lotyšsko, Riga
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Svetka s konfetkoi

VIP

  • Příspěvky: 1752
  • Připojen: Čt 16. září 2004 12:20
  • Místo: město vědy a kultury
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

a o jaký lesk máte zájem?

Super VIP

  • Příspěvky: 2632
  • Připojen: pondělí 26. ledna 2009 11:24
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

o jaký druh lesku máte zájem?

Nedávno jsem koupil lesk. Nevýhody slíbily, že zůstane na rtech 10 hodin.
Nevěřil jsem tomu hned, ale rozhodl jsem se to ujistit.
Je opravdu tvrdý. Ale ne 10 hodin před prvním jídlem.
Útok, barva je vynikající, velmi přirozená. Nikdy jsem nic takového neviděl. Miloval jsem tento třpyt.

Guru

  • Příspěvky: 9047
  • Připojen: Čt 14. srpna 2003 14:33
  • Místo: Izrael
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Guru

  • Příspěvky: 9047
  • Připojen: Čt 14. srpna 2003 14:33
  • Místo: Izrael
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

velmi dobře :):)
jsou barevné a je zde transparentní silikonový povrch Photo ve dvou verzích - lehký, na vodní bázi a hustší.

Mám běžný povrch, ne lehký
Jsem velmi rád.

VIP

  • Příspěvky: 1530
  • Připojen: pá 14. prosince 2007 12:58
  • Umístění: Ukrajina, Kyjev
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Mashenka, mám vzorek základny Photofinish s dermaxilem. Velmi chladný silikonový základ, díky kterému je obličej dokonale hladký, a tonalita se k němu perfektně hodí. Říkají, že mají vynikající podložku. Cena je v základech opravdu přemrštěná. Vzal jsem si pro sebe rohož Kriolanovskaya - velmi podobný efekt dává, stejný silikon, jen to stojí 4krát levnější.

Super VIP

  • Příspěvky: 2773
  • Připojen: čt 22. ledna 2009 11:44
  • Místo: Oděsa
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Super VIP

  • Příspěvky: 4889
  • Připojen: Út 14. srpna 2007 11:57
  • Místo: Moskva
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Masha, dal jsem Alexi transparentní pro nový rok, zeptej se jí na zpětnou vazbu.

Super VIP

  • Příspěvky: 2632
  • Připojen: pondělí 26. ledna 2009 11:24
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

VIP

  • Příspěvky: 2440
  • Připojen: so 12. února 2005 13:06
  • Poloha: krásné daleko
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Svetka s konfetkoi

VIP

  • Příspěvky: 1752
  • Připojen: Čt 16. září 2004 12:20
  • Místo: město vědy a kultury
  • Profil
  • Nahoru
  • Stěžujte si na tuto zprávu
  • Informace

Guru

  • Příspěvky: 9047
  • Připojen: Čt 14. srpna 2003 14:33
  • Místo: Izrael
  • Profil

Nová značka, co potřebujete vědět
o profesionální kosmetice Smashbox

Mluvíme o značce, kterou založili pravnoučata Maxe Factora

  • Masha Vorslav, 12. srpna 2015
  • 16947
  • šestnáct

V části JAK VYDĚLAT KOSMETICKOU RUBRIKU vám řekneme zajímavou kosmetiku - levnou, drahou, vzácnou, milovanou vizážistkami a blogery, vhodnou pro jednoduchý a složitý make-up - a její doplňky.

Pravnuci Maxe Factora Dean a Davis Factor otevřeli fotoateliér Smashbox před dvaceti pěti lety. Pak už nemohla být otázka samostatné značky kosmetiky, ale služby salonu zahrnovaly i líčení. Faktory si byly dobře vědomy požadavků na kosmetiku pro natáčení, vycházející z obou stran objektivu: u modelů bylo důležité pohodlí a u fotografů byla důležitá stabilita a čistý vzhled. Faktorové si to zřejmě uvědomili jako první a uvedli případ do praxe - natolik, že v roce 2010 koupila Smashbox Cosmetics skvělá Estée Lauder a nechala bratry u kormidla. Mimochodem, letos byl Smashbox restartován: podle Davise vývoj fotografického vybavení a elektroniky mohl jen otevřít prostor pro vývoj v oblasti kosmetiky a Smashbox se vždy snažil být aktuální.

Jak asi tušíte, značka se zaměřuje na trvalé produkty a ty, které vám umožní vypadat co nejpůsobivěji. Milovníci minimalistického líčení si také přijdou na své (paleta béžových očních stínů nebo legrační gelová tvářenka), ale pro lovce primerů, komplexních kouřových očí a matných rtěnek se stánky Smashbox stanou skutečným zlatým dolem..

Značka má řadu možností pro obě strany. Kompaktní nástroj Brow Tech To Go pro obočí umožňuje nejen malovat chybějící vlasy, ale také je fixovat gelem (tužka je zvlášť oceněna za pohodlnou rovinu). Zcela nová a drobná paleta s osmi odstíny očních stínů Double Exposure Mini Palette je možná ta nejslibnější věc, kterou můžete vyplnit do volných centimetrů vaší kosmetické tašky. Zvláštní pozornost si zaslouží základní nátěry: modrý Photo Finish Hydrating Primer vyzařuje silikony a dobře udržuje vlhkost i za letu, zbytek najdete v tematických sadách. Obecně platí, že tonální a perzistentní produkty značky jsou v nejlepším možném stavu, takže si nemusíte ubírat mozek před baterií BB krémů a kayals a stačí si vybrat odstíny, které se vám líbí..

Nejjednodušší způsob, jak koupit Smashbox, je v řetězci Rive Gauche (fyzický nebo online obchod),
ale lze je také objednat z oficiálních webových stránek nebo od společnosti Sephora. Ceny jsou srovnatelné s MAC a MUFE: matná rtěnka stojí asi 1000 rublů, primery - 1700 a obrovská paleta očních stínů - 3000.

Základní recenze Smashbox - skutečné zákaznické recenze

Při nanášení make-upu se nejprve aplikuje zvlhčovač nebo sérum a poté, aby kosmetika ležela naplocho a dobře držela - základ Smashbox. Výrobci nyní neomezují vlastnosti těchto produktů, přidávají různé další přísady, aby byly prospěšné pro pokožku. Téměř všechny základní nátěry dokonale vyrovnávají tón, ale pouze jako základ pro založení a nikoli jako úplná náhrada. Bude možné zamaskovat lehké zarudnutí, ale už ne.

Co je potřeba?

Make-up base je druh ochranné bariéry mezi pokožkou a kosmetikou. Kromě toho má základní nátěr další funkce:

  • vyrovnání tónu;
  • usnadňování aplikace kosmetiky;
  • prodloužení trvanlivosti make-upu.

Díky těmto nástrojům je stínování mnohem jednodušší, což je při konturování velmi důležité. Nadace se také ukládá rovnoměrně, nebude vyžadovat tak velkou vrstvu. Zarovnání reliéfu se základnou pomáhá skrýt malé vady, jako jsou rozšířené póry. Existují základy pro make-up, které mají další vlastnosti: korekční, matující, zvlhčující, opalovací krém atd..

Přehled primeru

Úplně první klasický vzhled byl Photo Finish Smashbox, jeho pokročilou verzí je PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER LIGHT. Receptura použitá v tomto produktu je „voda + silikon“. Produkt se skládá ze 60% vody plus přidaných peptidů, vitaminu C. Existuje mnoho dalších druhů primerů od tohoto výrobce: maskování zarudnutí, maskování akné, zvlhčování a další. V kompozici je spojuje silikon. Je to díky němu, že je reliéf vyrovnán, pokožka je zrcadlově hladká a brání proudění podkladu do pórů.

Pod značkou Smashbox se vyrábí mnoho druhů primerů, které se liší strukturou, účelem a účelem použití. Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primer se používá ke snížení pórů, vyrovnání tónu a přípravě pleti na make-up. Vzorec produktu nevysušuje pokožku, zajišťuje její matný povrch po dobu až 8 hodin a odstraňuje mastný lesk. Aplikuje se jako nezávislý podklad pod a na podklad nebo koriguje problémové oblasti na pokožce..

Typy primerů podle texturyJmenováníprofesionálovéMinusy
SilikonVyhlazuje pokožku a vytváří rovnoměrnou základnuDíky gelové struktuře je prakticky neviditelnýNedoporučuje se, pokud existuje tendence k vyrážkám
KrémVysoce kvalitní hydrataceVšestranný, vhodný pro všechny typy pleti______
Liquid (primer-lotion)Vyjádřete zvlhčující, večerní tónLehký, beztížný. Může být použit pro mastný typNěkteří výrobci přidávají do směsi olej, což je kontraindikováno, pokud existuje tendence k obsahu tuku
Základní olejNapíná pokožku, zanechává ji zářivou a vyhlazuje malé vráskyPohodlné použití tónu nahoře díky oleji ve složeníNedoporučuje se pro mastnou a smíšenou pleť

Pro účely použití jsou základní nátěry: matné, lesklé a korekční. Rohož je navržena tak, aby eliminovala mastný lesk. Hlavní funkcí takového nástroje je odstranění kožního mazu bez ucpání pórů. Většina matujících primerů obsahuje minerální částice.

Luminous obsahuje reflexní částice, které osvětlují pokožku a zanechávají ji svěží a odpočinutou. Produkt je vybrán podle typu pokožky a je k dispozici v různých odstínech. Opravný (zelený) základ by měl být aplikován na problémové oblasti, skrývá vyrážky, zarudnutí a další vady. Zelený pigment dokonale skryje všechny nepravidelnosti. Lehká konzistence připomíná korektor nebo korektor.

Skutečné recenze

SmashboxPhotoFinish - přehled. Výrobce zaručuje, že použití tohoto vhodného základního nátěru způsobí, že se naše pokožka, ne-li dokonalá, přiblíží. Je určena následující akce: zvyšuje trvanlivost make-upu, vizuálně vyhlazuje vrásky, skrývá póry, činí pleť mladou a hladkou. Jaká je realita? Složení obsahuje silikon, což je již minus, protože ucpává póry (pokud jsou zvětšené). Kůže je na dotek jemná, ale nezaznamenala žádné zlepšení vzhledu. Možná proto, že nebylo nic zvláštního skrývat. Takže klady:

  • vytváří efekt dokonalé matné pokožky, pokud nejsou zjevné nedokonalosti (po dobu dvou až čtyř hodin);
  • nízká spotřeba.
  • ucpává póry.

Obecně můžete základ použít na dovolenou nebo na focení, ale nedoporučuji ho pro každodenní nošení..

Maria, recenze Smashbox primer:

Nástroj vyvinul fotograf, který chtěl vytvořit takový make-up, aby make-up vydržel dlouhé hodiny natáčení. Tak se objevil primer, první v široké škále. Výrobce tvrdí, že aplikace základny poskytne:

  • trvanlivost make-upu;
  • vyhlazení vrásek;
  • výplň pórů;
  • vizuální zlepšení stavu pokožky.

Ve skutečnosti: složení obsahuje vitamíny E, A, výtažky z čaje a hroznů, žádné vůně a tuky.

Primer byl nanesen v tenké vrstvě na zvlhčovací olej. Vzhled vypadá jako transparentní gel bez zápachu, ve struktuře je to silikon. Nevím, jak užitečné jsou vitamíny a výtažky, když jsou v hustém silikonu. Jedná se s největší pravděpodobností o reklamní kousek, který produktu přináší výhody. Výhody:

  • kůže vlastně vypadá hladší.
  • póry nemohly být skryty;
  • vrásky se staly ještě výraznějšími;
  • peeling zvýrazněn.

Shrnutí: produkt skutečně dělá pokožku hladší, ale za to by zpočátku neměly být žádné problémy. To znamená, že žádný peeling, žádné vrásky, žádné póry. Protože nemohu komentovat nepostradatelný nástroj v kosmetické tašce.

Podrobný přehled primerů Smashbox najdete ve videu:

Závěr

Mistři make-upu považují základ za vynikající nástroj pro profesionální make-up. Tento vysoce kvalitní základ vyrovnává úlevu způsobem, který CC nebo BB krém nedokáže. U pokožky náchylné k mastným vyrážkám se však nedoporučuje nanášet na kompozici základnu se silikonem..

Neuvěřitelný! Zjistěte, kdo je nejkrásnější ženou na planetě v roce 2020!