Vše o produktech pro růst řas, péči, výživu, obnovu

Zeptejte se, podělte se o své zkušenosti! 8 (800) 555-09-52 kareprost24.ru

  • Nezodpovězená témata
  • Aktivní témata
  • Vyhledávání

Zkušenosti s používáním nástroje Queenlash

Zkušenosti s používáním nástroje Queenlash

Příspěvek od Olgy »06. listopadu 2017, 19:56

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Anna Moroz »06. listopadu 2017, 20:07

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Olle »06. listopadu 2017, 20:27

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Ary »06. listopadu 2017, 20:34

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Alexo »06. listopadu 2017, 21:44

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Elf »06. listopadu 2017, 21:46

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Příspěvek od amelia »6. listopadu 2017 21:47

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Olle »06. listopadu 2017, 21:51

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Oksana »06. listopadu 2017, 21:54

Re: Zkušenosti s používáním prostředků Queenlash

Přidal Lera »06. listopadu 2017, 21:55

Příprava Queen Lash na růst řas - recenze

příprava na růst řas

  • Queen Lash - všechna hodnocení (7)
  • příprava na růst řas (7)

Příprava Queen Lash na růst řas 24. února 2016

Zde jsem nehledal prostředky pro růst řas, chtěl jsem je jen zahušťovat a posilovat. Četl jsem o mnoha, co mě zajímalo, všechno je tak přirozené a účinek, který jsem potřeboval, stál asi 100 $. Nechtěl jsem investovat takové peníze do řas, zejména proto, že o výsledku nebyla jistota. Proto jsem se rozhodl zkusit bimatoprost. Z obrovského množství finančních prostředků s ním ve složení jsem se zastavil v Queenlash, jednoduše kvůli rozumné ceně a pohodlnosti nákupu. Ale nelitoval jsem, volba byla k věci. Za tři měsíce a hustota se objevila, mezi řasinkami už nejsou žádné mezery, no, a ocel je delší, v zásadě jsem to nepotřeboval, ale stěžovat si, že mám řasy, jako teď prodloužené, chápete, je hloupé)))

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 4 Ne 0

mari_dan
Moskva

Příprava Queen Lash na růst řas 3. února 2016

Rychle se s vámi podělím o své dojmy ze séra pro růst řas Queenlash. Začnu tím hlavním a přidám své komentáře Cena: nyní na webu 1100r, se nezměnil, a to navzdory kurzu, před šesti měsíci jsem vzal stejnou částku na stejné množství: 4 ml, velmi pohodlné, to mi stačilo na šest měsíců, zády k sobě, i když výrobce píše asi 5 měsíců. Léčivá látka: bimatoprost. Stejné jako v kareprostu, ale je ředěno kosmetickými přísadami, i když koncentrace bimatoprostu byla ponechána přísnější, takže výsledek je stejný. Nyní více o samotné akci a výsledku. Asi 2 měsíce jsem rozmazal a čekal, trvaly tak dlouho, chci vám říct, už se zdálo, že se nic nestane. Ale do třetího měsíce řasy stále začaly růst. Nerovnoměrně, zejména tato nerovnost se stala viditelnou, když začaly prorazit nové řasy, ale všechno to vypadalo snesitelně, téměř neviditelně pod řasenkou. Ale do pátého měsíce aplikace byl výsledek pro mě již zcela uspokojivý. Délka se stala dvakrát větší a řasinky byly vyrovnány, objem, zdá se mi, je třikrát větší, protože jsem měl vážné mezery mezi řasami. Nyní jsou pryč. Nástroj si zaslouží pozornost. Zdraví a krása pro vaše řasy

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 3 Ne 0

Malina
Vologda

Příprava Queen Lash na růst řas 2. prosince 2015

Důkladně přistoupil k výběru prostředků, přečetl si spoustu informačních a hororových filmů o slepotě a dokonce i fíky ví co) Vybral jsem prostředky, o nichž bylo v síti nejméně negativismu, vybírám všechno tak, pokud to moji přátelé ještě neměli čas vyzkoušet. Objednal jsem si Queenlash na internetu, na webu kareprost24, zaplacen po přijetí, vše je jako obvykle. Byl jsem potěšen, že existuje podrobná instrukce v ruštině, například kareprost ji nemá, což je často stěžováno. První den jsem ji začal používat, nanášel jsem ji opatrně, jasně podél linie růstu řas, pohodlný tenký štětec, snadno proveditelný, aplikovaný před spaním. V pátém týdnu jsem si všiml, že růst řas začal, zjevně se zjevil, do 12. týdne již konkrétní, nedostatek těchto řas roste trochu nerovnoměrně, ale musíte být trpěliví, na konci kurzu bude vše v pořádku. V pokynech je doporučený kurz 5 měsíců, ale byl jsem již spokojen s výsledkem 4., zároveň, mimochodem, skončila první láhev, druhou už používám každý druhý den, abych udržel výsledek, a podle myšlenky by to mělo stačit na 8 měsíců, pak je zde velmi ekonomická spotřeba.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 0

Anna Lee
Moskva

Příprava Queen Lash na růst řas 12. října 2015

Dlouho jsem hledal prostředky pro růst řas, začal jsem experimentovat se zámořskými oleji, které byly velkým problémem a výsledek nebyl příjemný. PS: dívky, ty, které se starají o řasy oleji, neobtěžují se s hledáním, jdou do nejbližší lékárny a koupí si táborák - všechny fungují stejně, posilují řasy, jediný rozdíl je v ceně. Prostě jsem neměl rád silné řasy, chtěl jsem také dlouhé. Prvním pokusem byl kareprost a všechno by bylo v pořádku, ale svědilo to. Moje kosmetička mi navrhla web, na kterém hromadně odebírá kareprost, a řekla, že mají nový produkt se stejným bimatoprostem, ale s kosmetickými přísadami, a že ho mohou vyzkoušet. Právě jsem to udělal, objednal jsem si láhev Queenlash. No, teď je to už 4. měsíc, jak ho používám, zatímco nebylo svědění, ale výsledek je již takový, že se můžete chlubit. Řasy se staly mnohem delší a stále se stříhají nové, to znamená, že se objevuje hustota. Budu jej používat i nadále, znovu se podívám, ale jsem si téměř jistý, že tento lék nechám.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 3 Ne 0

Irene
Moskva

Příprava Queen Lash na růst řas 28. srpna 2015

Tento nástroj je aktivně diskutován na fórech, takže o něm nebudu moc psát, budu psát o svém výsledku. Měl jsem štěstí, řasy začaly růst po 4 týdnech každodenního používání, ale dívky píší, že čekají 2 nebo dokonce 3 měsíce. Takže poté, co o něco později vyrostly, začaly hustnout, pocity, mimochodem, byly nepříjemné, nové řasy byly vyříznuty a oční víčko z toho lechtalo a lék nebyl podrážděný. Za 4 měsíce jsem už byl s výsledkem spokojený, než jsem použil jiný, výrobce doporučuje aktivně ho používat po dobu 5 měsíců a nyní ho aplikuji 1-2krát týdně. Fotografie zatím nepřikládám, vyskytly se technické problémy, zařízení je v opravě, ale na telefonu to není tak viditelné. Ale později, slibuji, bude))

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 0

Linda
Spassk-Dalny

Příprava Queen Lash na růst řas 6. srpna 2015

Také odhlásím svůj první pokus o zlepšení řas. Vybral jsem si nástroj na dlouhou dobu, četl recenze populárních, ale nakonec se rozhodujícím faktorem stala rychlost doručení, nerada čekám :-) Proto volba padla na královnu. Používám ji už 5 měsíců, nebo spíše jsem ji používal, protože po páté si musím dát pauzu, nebo ji aplikovat každý druhý den. Výsledek jsem viděl až na začátku 3 měsíců, mnozí psali téměř od druhého týdne, to tak není, někteří, jak si musím počkat. Ale, děvčata, účinek stojí za to, řasy nevypadají jako prodloužené, vyvrátím mýtus, vypadají skutečné, ale velmi zdravé a svěží, takový výsledek, pokud jde o mě, je mnohem lepší.

P.S se mnou debut :-)

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 5 Ne 0

šťastná Mary
Česká republika

Příprava Queen Lash na růst řas 25. června 2015

Rozhodl jsem se podělit se o svůj objev, jmenovitě lék na řasy, který dokázal zázrak. Vážně, takový výsledek jsem nečekal. Tento nástroj se jmenuje Queen lash, mnoho by o Kareprostu mělo vědět, takže toto je, zhruba řečeno, jeho analog. V srdci Queen Lash je aktivní složkou bimatoprost, stejně jako stará droga, pouze je napsáno, že vzorec je vylepšen a nádoba byla krásná, s kartáčkem uvnitř.
Přesněji řečeno, začal jsem ho používat před 5 týdny, moje řasy byly krátké a vzácné, například od přírody. A v popisu produktu jsem četl, že čím horší řasinky, tím lepší výsledek. Takže jsem každý den rozmazával, dokonce jsem si před spaním připomenul, jen horní řasy v tenké vrstvě. 4 týdny, ani jsem si nevšiml výsledku, ale za posledních 5 si to všichni všimli. Řasinky se skutečně staly mnohem delší. Bohužel předtím nemám fotku, házet to, co je nyní, také nemá smysl, protože není s čím srovnávat. Ale to není vše, co se slibuje, teoreticky, pokud budu i nadále používat řasy Queen, pak by stále měly zeslábnout a ztmavnout. Na fokki tedy počkejte 5 týdnů a 7 týdnů později. Skutečnost, že je nástroj v pohodě, je však již viditelná.

Fórum online obchod Careprost.ru

Diskuse o prostředcích pro růst řas - Kareprost a Dreamlash

  • Fórum
  • »Recenze dalších produktů pro růst řas
  • »Recenze produktu na růst řas QueenLash

# 1 2015-09-05 15:10

Recenze produktu na růst řas QueenLash

Dnes jsme na našem chatu obdrželi následující recenzi o Queenlash:

První 3-4 týdny změn bylo málo, ale řasinky se posílily a na dotek byly trochu tvrdší. To ovlivnilo make-up, bylo snazší aplikovat řasenku, řasy se přestaly lepit.
Po 10-12 týdnech aplikace byl výsledek znatelný pro všechny, řasenka se prodloužila, i když ne příliš rovnoměrně

Přečtěte si celou recenzi zde

Careprost.ru je lídrem v prodeji Kareprostu. Careprost prodáváme od dubna 2010.

# 2 2015-09-14 22:50

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Také jsem měl pozitivní zkušenosti s používáním Queen Lash, nebyly žádné problémy, účinek si zaslouží moji povahu, malý řasink, zkusil jsem všechno, co jsem mohl, a vždy jsem byl zklamaný, ale Queen Lash se nemohu nabažit) mi dal nejen růst řas, ale také růst objemu a oni tmavší než ocel) to trvalo něco málo přes šest měsíců, ale stojí to za to, ale teď nejsem složitý)

# 3 2015-10-11 14:50

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Queenlash... Upřímně jsem o takovém léku ani neslyšel. Proto vždy důkladně prostuduji recenze, abych tak řekl, zažil. Počkám na recenze.

# 4 2015-10-21 14:51

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Používám Kareprost a nebudu to měnit, i když to může být jen taková náhoda, že Queenlash není špatný. Ale ještě jednou opakuji, že je lepší neměnit milovaného Kareprost a Dreamlash, kteří jsou na co zvyklí.

# 5 2015-11-27 20:22

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Pro mě osobně nelze Kareprost nahradit žádným prostředkem. Proč zkusit něco jiného? Za nejoptimálnější pro sebe považuji délku, kterou mi Kareprost pomohl vypěstovat. Pokud jsou řasy ještě delší, bude to vypadat nepřirozeně. Možná dokonce zkusím Queenlash.

# 6 2016-01-16 05:38

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Dreamlash mi úplně vyhovuje.... Přečtěte si o Kareprostu nebo Dreamlash, jen je doporučuji, používám je sám už třetí měsíc, účinek je super!

# 7 2016-01-30 09:45

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Kdysi jsem narazil na informace o nástroji QueenLash a recenze byly dobré. Pak jsem si stále myslel, že bych měl hledat další informace, ale pak jsem nějak zapomněl. A pak jsem pro sebe objevil Kareprost a jsem s ním velmi spokojen, moje řasy se staly dlouhými a krásnými a po celou dobu používání nebyly žádné alergie ani záněty spojivek, vše je v pořádku. Proto si v budoucnu bude možné QueenLash objednat.

# 8 2016-02-09 06:55

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

V té době jsem právě začínal používat „Kareprost“. A moje kamarádka používá "Queenlash" na řasy už docela dlouho. Účinnost jeho aplikace na řasy byla patrná. Když o této droze „bzučela všemi mými ušima“, souhlasil jsem, že vyzkouším její účinek na sobě. „Queenlash“ mi vyhovoval a byl jsem s výsledkem spokojen a nyní ho doporučuji stejně jako Kareprost.

# 9 2016-03-26 07:17

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Mimochodem, neslyšel jsem žádné negativní recenze o Kareprostu a Kvinlash. Z osobní zkušenosti mohu říci, že jsem alergický člověk, ale tyto prostředky nezpůsobily žádné nepříjemné příznaky. Jedinou radu si objednejte pouze na oficiálních stránkách.

# 10 2016-05-09 08:34

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Není divu, že říkají, kolik lidí - tolik názorů. Zdá se, že podobné prostředky „Kareprost“, například pokud užíváte „QueenLash“, mají stejný charakter. Už jsem hlásil, že můj přítel používá královnu už rok. A absolutně potěšeni účinkem a výsledkem.
Můj pokus „změnit osvědčený Kareprost“ byl korunován úspěchem (viz výše)

Majitel Kvinlash a jeho podrobnosti - [chráněno e-mailem] Rudolf Kafiev, i když se rád více představuje jako Sergey, stránka VKontakte - vk.com/kafiev narozeniny: 06.10.1985. Telefonní čísla: 79523739301, 79626841398, 79626841315, 78616697179, 79062767958, 79295711640, 79811408795

# 11 2018-06-08 13:10

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Ne, normální výsledek, líbí se mi to. Pouze dívka ji používala příliš dlouho, aby jí dodala řasy do požadovaného stavu - po dobu pěti měsíců. Ne každý z nás má tolik trpělivosti. To by mělo být aplikováno každý den, a ne, když to vyhovuje. To vyžaduje seriózní disciplínu, každý den. A jména jsou mimochodem souhláska, Dreamlash... Kvinlash...). Z takových recenzí a fotek vyplývá určitý druh optimismu.

# 12 2018-06-29 09:14

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Moje sestra používá tento lék. Vypadá to, že je to šťastné. Já osobně používám dreamlash. A zatím to nebudu měnit za něco jiného. Efekt je zcela spokojen.

# 13 2018-07-12 07:06

Re: Recenze produktu na růst řas QueenLash

Ahoj holky! Osobně na mě „Queenlash“ vůbec neudělal dojem. nepřidal na mé řasince hustotu a jejich délka se nepatrně zvětšila, no, možná se rozrostly o pár milimetrů a to je vše. „Kareprost“ a „Dreamlash“ jsou v tomto ohledu mnohem účinnější pro růst a objem řasinek. A „Queenlash“ je další odpad z internetu a marné plýtvání penězi.

Recenze o quinlash

Oficiální distributor
Kareprost v Rusku

  • Dodávka po celém Rusku a SNS
  • Kurýrní doručení do 3 hodin
    v Moskvě a Petrohradu
  • Doprava a platba
  • Návod k použití
  • Otázka odpověď
  • Recenze
  • Před a po
  • Katalog
  • Kontakty

Pro obyvatele Moskvy

Pro obyvatele Petrohradu

Zdarma na území Ruské federace

  • Doprava a platba
  • Návod k použití
  • Otázka odpověď
  • Recenze
  • Před a po
  • Katalog
  • Kontakty
  • Domovská stránka
  • Katalog
  • Queenlash

Dodání do Moskvy a Petrohradu - do 3 hodin!
Pohodlné doručení do regionů.
100% vrácení peněz v případě vaší nespokojenosti s výsledkem!

950 890 rbl.19001760 rbl.

1 PC. = 880 rublů.

28502550 rbl.

1 PC. = 850 RUB.

38003280 rbl.

1 PC. = 820 rublů.

47503950 rbl.

1 PC. = 790 rublů.

57004560 rbl.

1 PC. = 760 rublů.

66505110 rbl.

1 PC. = 730 rublů.

76005600 rbl.

1 PC. = 700 RUB.

85506030 rbl.

1 PC. = 670 rublů.

95006500 rbl.

1 PC. = 650 rublů.

114007680 rbl.

1 PC. = 640 rublů.

142509300 rbl.

1 PC. = 620 rublů.

Nabízíme koupit levně na našem oficiálním webu prostředek (originál z USA) pro růst řas Queen Lash (Queen Lash). Doručení po celém Rusku, v Moskvě a Petrohradu, kurýrní doručení do 3 hodin!

Queen Lash - inovativní stimulátor růstu řas a obočí

Každý, kdo prodlužuje a „nafoukává“ řasinky s moderními kondicionéry založenými na bimatoprostu, ví o možných nepříjemných důsledcích. Jedná se o pigmentaci rohovky, alergie, záněty spojivek atd. Použití dokonce autentických léků ne vždy zaručilo nepřítomnost popálení, podráždění kůže a sliznic a zarudnutí víček. Pokrok však nezastaví. Vývoj farmaceutik vedl ke vzniku léků, u nichž jsou vedlejší účinky minimalizovány. Patří mezi ně levný stimulátor růstu řas nové generace „Queen Lash“, jehož obdivné recenze nyní naplnily stejnojmenné sekce ve specializovaných online obchodech.

Vlastnosti americké klimatizace "QueenLash"

Podle četných recenzí si Queen Lash, produkt na růst řas, který se objevil před 4 lety, ospravedlnil svůj vlastní název „Queen“ - „Queen“. Americkému výrobci se podařilo minimalizovat nepříjemné okamžiky spojené s přípravky na bázi syntetické účinné látky bimatoprostum a jeho analogů.

Složení složek, díky nimž je prostředek na růst řas "QueenLash" jedinečný, se od podobných přípravků příliš neliší. Jsou nám již známé:

  • Olejové výtažky z rostlin;
  • Retinol a vitamíny skupiny B (riboflavin, biotin atd.);
  • Vysoce čistý roztok bimatoprostu.

Mezi další funkce tohoto oblíbeného promotoru růstu řasinek patří:

  • Zvýšený objem lahve, který je zdarma „dost“ na 3-4 měsíce každodenního používání;
  • Tenký aplikátor, díky kterému se aplikace produktu stává ekonomickou a přesnou manipulací;
  • Vysoká koncentrace léčivé látky, díky níž je požadovaný účinek dosažen a udržován jednotlivými pohyby.

Kde v Moskvě si můžete koupit originální Queen Lash bez rizika

Ze zkušenosti nebude těžké koupit Queen Lashe v lékárně, podle inzerátu v novinách nebo Runetu atd. Pokud se však chcete chránit sebe nebo příbuzného (kolegu, přítelkyni), pro který nakupujete, je lepší koupit QueenLash pro růst řas v Moskva na oficiálních stránkách společnosti "MosKareprost". Existuje sedm důvodů:

  1. Obchodujeme pouze s originálními výrobky, jejichž kvalita je potvrzena certifikáty o shodě;
  2. Vyvolávací cena jedné lahve je o 799 rublů nižší než maloobchodní cena v síti ruských lékáren;
  3. Při nákupu 15 ks lahve sleva je více než 9 000 rublů;
  4. Naše spolehlivost a slušnost jsou potvrzeny recenzemi zákazníků a hodnoceny 5 hvězdičkami Yandex Market;
  5. Kromě Ruska doručujeme také objednávky ze SNS;
  6. Náklady na dodání v Moskvě a Petrohradu za akvizici ve výši více než 2,5 tisíce rublů. rovno nule;
  7. Naši kupující se mohou účastnit propagačních akcí, které jim umožňují rozumně utrácet peníze.

Pokud se tedy rozhodnete objednat a koupit Queen Lash - „americký“ originální prostředek pro růst řasinek, naučili jste se, jak jej používat, z videa, podívejte se na spolehlivý online obchod a najděte se na našem oficiálním webu - nakupujte zde! Vševědoucí konzultanti po telefonu 8-495-120-34-32 (moskevský čas), 8-812-313-22-04 (Petrohrad) a bezplatné telefonní číslo 8-800-222-61-15 (RF) - k vašim službám na výhodnou vezmi si čas! Volejte, zeptejte se, nechte aplikace - rádi vám pomůžeme!

Queenlush - Advanced Formula
oblíbený produkt pro růst řas

Recenze na produkt na růst řas a obočí Qween Lash

50

4 - 0

třicet

20

deset

  • náklady
  • snadnost použití
  • pohodlná láhev a aplikátor
  • rychlá spotřeba
  • jakmile přestanete používat, výsledek zmizí

Moje řasinky jsou velmi vzácné. Vždy si kupuji řasenku s prodlužovacím účinkem, ale výsledek mě bohužel vůbec nepoteší. I když je barevný, můj vzhled stále není výrazný.
Zkoušel jsem ricinový olej na růst řas, ale nevyhovoval mi, oči byly velmi vodnaté.

A když jsem viděl tento produkt na internetu, který je určen k růstu řas a obočí, rozhodl jsem se ho koupit. Cena je docela dostupná. Produkt je nutné nanášet každý den, před spaním, na řasinky, přebytečný produkt vysajte vatovým tamponem.

Láhev se mi líbila, je velmi pohodlná, aplikátor, mimochodem, také perfektně padne do ruky. Produkt používám asi tři týdny. Účinek je téměř okamžitý. Cilia se zvětšila, dokonce trochu ztmavla, protože jsou pro mě přirozeně světlé. Ale teď, když jsem ji přestal používat, neuplynulo ani pár dní, protože řasenka se okamžitě zmenšila. Efekt již není tak ohromující jako předtím.

  • Snadné použití
  • Má lehký, prodlužující účinek
  • Bezpečnost
  • Žádné krásné a svěží řasy
  • Cena
  • Dlouhý průběh léčby

Přirozeně nemám moc krásné řasy. Nemají elegantní délku a objem, s nedostatkem vitamínů začnou hojně vypadávat. Na tomto základě jsem přestal kupovat řasenku a rozhodl jsem se je ošetřit inovativní Queen Lash..

Neřeknu, že jsem potěšen jeho složením, ale vzhledem k pozitivní zpětné vazbě od mnoha žen jsem se rozhodl riskovat. Výrobce zaručuje rychlý účinek, který bude patrný po 2 týdnech.

Uvnitř lahvičky je praktický aplikátor, pomocí kterého musíte tento produkt aplikovat na horní víčka očí, zejména tam, kde rostou řasy.

Při používání tohoto kosmetického přípravku je třeba dodržovat bezpečnostní opatření, zejména jej neaplikovat na spodní víčka, protože to způsobí alergickou reakci..

Chcete-li získat krásné a svěží řasy, musíte tento nástroj použít do 2 měsíců. Po dobu 2 týdnů jsem nezaznamenal prudký růst řas nebo jejich posílení. Staly se o něco delší a tmavší, tím končí celý efekt..

Navzdory vysokým nákladům na lék je účinek velmi pomalý a nevýznamný. Denní ztráta času a špatná účinnost mě donutily opustit tuto myšlenku a ošetřit řasy jinými prostředky. Nebudu to doporučovat, protože pro mě se droga ukázala jako zbytečná.

Řasenka Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara - recenze

Na tuto řasenku jsem četl spoustu recenzí. Zajímalo mě, že byla srovnávána s YSL Faux Cils. A rozhodl jsem se to zkusit.

Můj tip: po zhlédnutí videa na oficiálních stránkách Heleny Rubinsteinové a vyzbrojený řasenkou a zrcadlem jsem začal barvit řasy. Mám odstín 01 Black Black.
Okamžitě musím říci, že ve videu dává „kočičí“ vzhled dívce šipka, a ne maskara, takže „kočičí“ vzhled mi také nevyšel. První věc, která mě překvapila, bylo, že se kartáč zdál být čistý, bez řasenky, bez hrudek (ukázalo se, to deklaruje výrobce). Výsledkem bylo řasinky na každý den - nevšiml jsem si objemu, mega prodloužení také. Mírně zaschlé konce prstů nebylo možné zkroutit prsty - řasy se nepoddaly. Řasenka je beztížná, pokud se jí dotknete prstem, řasy se nepichají jako jehly a nejsou tvrdé (na rozdíl od použití YSL). Po usnutí nebyl na horní víčko vytištěn žádný inkoust.

Mám řasy střední délky a středního objemu:

A teď k mé aplikační technice: obě oči jsem namaloval jinak. Maloval jsem první oko diskrétně a rychle, aniž bych se štětcem dotkl vnitřního horního víčka. Nejprve jsem použil 1 vrstvu:


Druhé oko bylo namalováno nádechem horního vnitřního víčka. Výsledkem je efekt oční linky:

A tady je způsob, jak dosáhnout efektu oční linky s řasenkou YSL Faux Cils a řasy jsou namalovány bez hrudek:

Umývá absolutně bez stop a černých pruhů najednou. Umyl jsem si obličej mýdlem Amway.

Sečteno a podtrženo: Přestože řasy vypadají chaotičtěji než při použití YSL Faux Cils, stále mi připadá slušná řasenka, kterou jsem testoval. V procesu podávání žádných žádných nepříjemných překvapení pro mě nepředstavovala - a to už pro mě znamená hodně, protože když si zvyknete na jednu řasenku, malování jinou je jako psaní pravou rukou levou rukou..

Cena: 950 rub.
Místo nákupu: jahodová síť.

Recenze produktů pro růst řas Queen Lash 2019

Dmitrij Sidelnikov 17. ledna 2016

Nadýchané, zakřivené nahoru, tmavé řasy působí magicky na každého muže: zdá se mu, že ženský pohled fascinuje hloubkou a tajemstvím a její oči září jako hvězdy. Nemusíte být profesionálním básníkem - básně o takových očích si skládají sami.

Ale chloupky řas jsou citlivé na změny ve výživě a se zvýšenou suchostí pokožky očních víček vypadávají rychleji, než rostou nové. „Queen bič“ znamená, že vrací dřívější načechranost řas, a nikoli na úkor barviva - pomáhá novým vlasům růst.

Recenze Queen Lash

Sérum na růst řas a obočí „Queen lash“ se objevilo po úspěchu přípravků používajících bimatoprost (americké synonymum pro „prostaglandin“ - biologicky aktivní látku, která stimuluje růst buněk) jako aktivátor růstu řas. Nejslavnější předchůdce - "Kareprost".

Užitečné vlastnosti léku „Bimatoprost“, vyráběného v USA, se běžněji používají při výrobě očních kapek (snižují nitrooční tlak). Tehdy byl objeven další účinek, který se ukázal jako trvalý účinek na řasy..

Produkt není jedinečný - na kosmetickém trhu existují konkurenti: Dream lash, Max lash. „Ikslash“ (Xlash). Všechna tato kosmetická séra používají bimatoprost nebo analogy. Sérum "Xlash" také používá prostaglandin (syntetický) jako iniciátor růstu řas, ale na rozdíl od "Queenlash" obsahuje přírodní složky - výtažky z léčivých bylin, řas a stromů.

Nádobka na sérum (černá neprůhledná lahvička a zlatý dlouhý uzávěr - korek) se vzhledově neliší od „řasenky“. Jméno „Queen bič“ je napsáno velkými zlatými písmeny. Titulek níže vysvětluje účel: „Sérum pro zlepšení řas“ se překládá jako „sérum pro zlepšení řas“. Tenký štětec vložený do korku přesně a jemně nanáší produkt na linii řas na očních víčkách.

Objem séra je 4 ml. Toto množství je dostatečné pro každodenní použití po dobu 3 měsíců. Podle recenzí zákazníků může být toto období prodlouženo v závislosti na projevu účinku. Když dorostlé řasy dosáhnou určité délky a tloušťky, lze použití séra omezit na 2krát týdně (na podporu růstu vlasů).

Balení - krabice ze silné lepenky, černě natřená. Nápisy na něm jsou vyrobeny ve stejném stylu a obsahu jako na obalu.

Složení "Queen bič" a vlastnosti komponent

Složení séra je podobné složení jako lék. Všechny látky jsou známé, bezpečné a používané v medicíně k výrobě nekonečně mnoha léků:

  • destilovaná voda - hlavní rozpouštědlo (až 85% celkového objemu);
  • chlorid sodný - látka, která zlepšuje asimilaci roztoků;
  • alkylbenzylamoniumchlorid - široce používané antiseptikum, odolává infekčním infekcím (bakterie, viry, houby);
  • roztok bimatoprostu - stimulátor buněčného růstu ve folikulích;
  • kyselina citronová - látka, která zlepšuje energetický metabolismus v buňkách. Zvyšuje rychlost dělení. Je také dobře známou konzervační látkou v medu. léky;
  • fosforečnan sodný - regulátor hydratace. Se zvýšenou suchostí pokožky se sůl stává „zvlhčovačem“: saturuje buňky vodní párou extrahovanou ze vzduchu. Příliš vlhká pokožka vydává přebytečnou vodu solí;
  • Karboxymethylcelulóza je zahušťovadlo a změkčovadlo potravin. Látka dodává roztoku nízkou viskozitu, aby se sérum nešířilo z místa aplikace. Nezpůsobuje alergie.

Recept je vyroben s ohledem na aktivitu bimatoprostu: „probuzené“ buňky folikulu budou citlivé na útoky bakterií a virů. Pro ochranu před infekcemi bylo zavedeno antiseptikum. Buňky vyžadují další přísun kyslíku a kyselina citronová zlepší buněčné dýchání. Sůl - „hydratátor“ zvlhčí pokožku a zlepší její pružnost. A celulózový gel nedovolí, aby se sérum okamžitě rozšířilo po řasách a odpařilo se bez požadovaného účinku.

Bimatoprost aktivuje aktivitu folikulů, „probouzí“ je a nutí buňky k nepřetržitému dělení. Stříhání, růst a tvrdnutí jako rostliny oplodněné „rostlinným růstovým hormonem“.

Zastavení séra může zastavit proces růstu, ale obnovená řasa se nerozpadne. Řasy můžete občas "nakrmit" sérem a posílit výživným krémem s jemnou texturou.

Vedlejší účinky používání séra se omezují na individuální intoleranci a podráždění. Bimatoprost se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám (ovlivňuje množství hormonů v těle).

Během prvních dnů používání produktu může pokožka zčervenat a svědit. Jsou to buňky, které reagují na změnu v režimu „hibernace“: tkáně bobtnají, imunitní reakce se aktivují. Pokud je reakce příliš aktivní, doporučuje se přestat používat sérum a navštívit lékaře.

Recenze a komentáře k „Queenlash“

V recenzích, které sdílejí zákazníci Queen bič na kosmetických webech, jsou produkty pro růst řas považovány za vážné léky. Ve srovnání s prostředky proti vypadávání vlasů je sérum o 1000% účinnější z hlediska účinnosti. Ale nemůžete přidat bimatoprost do běžného šamponu: můžete přijít o zdraví následkem „hormonální exploze“. Pouze minimální počet buněk může zažít takový účinek: desetinásobný zvýšený růst.

Pro reklamní účely píšou, že účinek se dostaví po třech nebo čtyřech aplikacích séra, ale „mýtus“ vyžaduje korekci: řasy rostou, ale pomalu. Účinek se dostaví po dvou až třech měsících stabilního užívání..

Všechny testované "vedlejší účinky" jsou zaznamenány: svědění, zarudnutí, pigmentace. Lze objasnit, že se nejedná o „vedlejší účinky“, ale o reakci kožních buněk na aktivní účinek látky. K ztmavnutí dochází v důsledku zvýšení melaninu v horní vrstvě kůže. Pokožka se po vyjmutí bimatoprostu z těla znovu rozjasní a po dvou až třech týdnech „vybledne“. Pokožka si ale rychle zvykne, svědění a zarudnutí zmizí a růst pokračuje, dokud na řasách zůstane „Queenlash“. Výživný oční krém se doporučuje pro pevné kořeny vlasů ve folikulích.

KVINLASH (QUEEN LASH)

  • Indikace pro použití
  • Způsob aplikace
  • Vedlejší efekty
  • Kontraindikace
  • Podmínky skladování
  • Formulář vydání
  • Složení

Queen Lash - inovativní kosmetický přípravek pro růst řas, jehož použitím se řasy stávají delšími, silnějšími a tmavšími.
První výsledky uvidíte za 3-4 týdny.
Queen Lash je vylepšené složení přípravku Kareprost založené na bimatoprostu.
Léčivou látkou přípravku Quinlash je bimatoprost. Způsobuje aktivní dělení buněk, aktivuje regenerační procesy a obnovuje poškozené tkáně. Díky tomu se výrazně prodlužuje fáze růstu řas, což znamená, že každá řasa roste silněji. Kromě toho se objevují nové žárovky..

Indikace pro použití

Quinlash se doporučuje pro růst přirozených řas, pro ošetření slabých a špatně rostoucích řas, pro tloušťku a délku řas.

Způsob aplikace

Vedlejší efekty

Užívání drogy Queenlash ve vzácných případech může způsobit následující nežádoucí účinky: hyperpigmentace kůže; zarudnutí očí; podráždění, svědění, suché oči; mírné zarudnutí víček.

Kontraindikace

Užívání přípravku Queenlash je kontraindikováno u těhotných a kojících žen a u dívek mladších 18 let. Pokud je diagnostikován vysoký nitrooční tlak, měli byste se také zdržet užívání drogy. Pokud jsou na očních víčkách škrábance a rány a další zranění, musíte drogu přestat používat až do úplného uzdravení. Je přísně zakázáno používat Quinlash a jeho analogy na rakovinu, včetně léčby chemoterapií.
Také nemůžete použít jednu láhev Quinlash pro více lidí, nemůžete produkt zředit vodou.

Podmínky skladování

Queenlash by měl být skladován na suchém, větraném a chladném místě. Po každém použití lahvičku pevně uzavřete..

Formulář vydání

Queen Lash - láhev 4 ml.

Recenze produktů na růst řas Queen Lash

Oficiální distributor
Kareprost v Rusku

  • Dodávka po celém Rusku a SNS
  • Kurýrní doručení do 3 hodin
    v Moskvě a Petrohradu

Pro obyvatele Moskvy

Pro obyvatele Petrohradu

Zdarma na území Ruské federace

Dodání do Moskvy a Petrohradu - do 3 hodin!
Pohodlné doručení do regionů.
100% vrácení peněz v případě vaší nespokojenosti s výsledkem!

950890 rbl.19001760 rbl.28502550 rbl.38003280 rbl.47503950 rbl.57004560 rbl.66505110 rbl.76005600 rbl.85506030 rbl.95006500 rbl.114007680 rbl.142509300 rbl.

Nabízíme koupit levně na našem oficiálním webu prostředek (originál z USA) pro růst řas Queen Lash (Queen Lash). Doručení po celém Rusku, v Moskvě a Petrohradu, kurýrní doručení do 3 hodin!

Queen Lash - inovativní stimulátor růstu řas a obočí

Každý, kdo prodlužuje a „nafoukává“ řasinky s moderními kondicionéry založenými na bimatoprostu, ví o možných nepříjemných důsledcích. Jedná se o pigmentaci rohovky, alergie, záněty spojivek atd. Použití dokonce autentických léků ne vždy zaručilo nepřítomnost popálení, podráždění kůže a sliznic a zarudnutí víček. Pokrok však nezastaví. Vývoj farmaceutik vedl ke vzniku léků, u nichž jsou vedlejší účinky minimalizovány. Patří mezi ně levný stimulátor růstu řas nové generace „Queen Lash“, jehož obdivné recenze nyní naplnily stejnojmenné sekce ve specializovaných online obchodech.

Vlastnosti americké klimatizace "QueenLash"

Podle četných recenzí si Queen Lash, produkt na růst řas, který se objevil před 4 lety, ospravedlnil svůj vlastní název „Queen“ - „Queen“. Americkému výrobci se podařilo minimalizovat nepříjemné okamžiky spojené s přípravky na bázi syntetické účinné látky bimatoprostum a jeho analogů.

Složení složek, díky nimž je prostředek na růst řas "QueenLash" jedinečný, se od podobných přípravků příliš neliší. Jsou nám již známé:

  • Olejové výtažky z rostlin;
  • Retinol a vitamíny skupiny B (riboflavin, biotin atd.);
  • Vysoce čistý roztok bimatoprostu.

Mezi další funkce tohoto oblíbeného promotoru růstu řasinek patří:

  • Zvýšený objem lahve, který je zdarma „dost“ na 3-4 měsíce každodenního používání;
  • Tenký aplikátor, díky kterému se aplikace produktu stává ekonomickou a přesnou manipulací;
  • Vysoká koncentrace léčivé látky, díky níž je požadovaný účinek dosažen a udržován jednotlivými pohyby.

Kde v Moskvě si můžete koupit originální Queen Lash bez rizika

Ze zkušenosti nebude těžké koupit Queen Lashe v lékárně, podle inzerátu v novinách nebo Runetu atd. Pokud se však chcete chránit sebe nebo příbuzného (kolegu, přítelkyni), pro který nakupujete, je lepší koupit QueenLash pro růst řas v Moskva na oficiálních stránkách společnosti "MosKareprost". Existuje sedm důvodů:

  1. Obchodujeme pouze s originálními výrobky, jejichž kvalita je potvrzena certifikáty o shodě;
  2. Vyvolávací cena jedné lahve je o 799 rublů nižší než maloobchodní cena v síti ruských lékáren;
  3. Při nákupu 15 ks lahve sleva je více než 9 000 rublů;
  4. Naše spolehlivost a slušnost jsou potvrzeny recenzemi zákazníků a hodnoceny 5 hvězdičkami Yandex Market;
  5. Kromě Ruska doručujeme také objednávky ze SNS;
  6. Náklady na dodání v Moskvě a Petrohradu za akvizici ve výši více než 2,5 tisíce rublů. rovno nule;
  7. Naši kupující se mohou účastnit propagačních akcí, které jim umožňují rozumně utrácet peníze.

Queenlush - Advanced Formula
oblíbený produkt pro růst řas

Recenze produktů na růst řas Queen Lash

MÝTY O CAREPROSTU A DALŠÍCH PROSTŘEDCÍCH PRO RŮST OČÍ 04.06.10 (autor: Julia.Nova)

V poslední době se v runetu objevuje stále více informací o Kareprostu. Mnoho prodejců ujišťuje potenciální kupce, že Kareprost je zázračný lék, který zvýší délku a objem řas téměř před našimi očima, tedy za velmi krátkou dobu. V tomto ohledu mohou důvěřiví zákazníci předpokládat, že stačí aplikovat Kareprost na základ řas 2-3krát a řasy budou okamžitě dlouhé a silné, jako kmen baobabu. Chtěl bych trochu rozptýlit tyto poněkud laické komentáře a mluvit o tom, co lze očekávat od používání Kareprostu a co ne. Účinná látka Bimatoprost, obsažená v přípravku Kareprost pro růst řas, působí

strava

oběd: rýže (GI: 55) - 75,00 g, hovězí a vepřové kotlety (GI: 50) - 50,00 g,

večeře: jablko - 200,00 gr, rýže (GI: 55) - 200,00 gr

Prostředky pro růst řas Queen Lash (Queenlash) - recenze a recenze

Dmitrij Sidelnikov 17. ledna 2016

Nadýchané, zakřivené nahoru, tmavé řasy působí magicky na každého muže: zdá se mu, že ženský pohled fascinuje hloubkou a tajemstvím a její oči září jako hvězdy. Nemusíte být profesionálním básníkem - básně o takových očích si skládají sami.

Ale chloupky řas jsou citlivé na změny ve výživě a se zvýšenou suchostí pokožky očních víček vypadávají rychleji, než rostou nové. „Queen bič“ znamená, že vrací dřívější načechranost řas, a nikoli na úkor barviva - pomáhá novým vlasům růst.

Recenze Queen Lash

Sérum na řasy Queen pro růst řas a obočí se objevilo po úspěchu přípravků používajících bimatoprost (americké synonymum pro prostaglandin - biologicky aktivní látka stimulující růst buněk) jako aktivátor růstu řas. Nejslavnější předchůdce - "Kareprost".

Užitečné vlastnosti léku „Bimatoprost“, vyráběného v USA, se běžněji používají při výrobě očních kapek (snižují nitrooční tlak). Tehdy byl objeven další účinek, který se ukázal jako trvalý účinek na řasy..

Produkt není jedinečný - na kosmetickém trhu existují konkurenti: Dream lash, Max lash. „Ikslash“ (Xlash). Všechna tato kosmetická séra používají bimatoprost nebo analogy. Sérum "Xlash" také používá prostaglandin (syntetický) jako iniciátor růstu řas, ale na rozdíl od "Queenlash" obsahuje přírodní složky - výtažky z léčivých bylin, řas a stromů.

Nádobka na sérum (černá neprůhledná lahvička a zlatý dlouhý uzávěr - korek) se vzhledově neliší od „řasenky“. Jméno „Queen bič“ je napsáno velkými zlatými písmeny. Titulek níže vysvětluje účel: „Sérum pro zlepšení řas“ se překládá jako „sérum pro zlepšení řas“. Tenký štětec vložený do korku přesně a jemně nanáší produkt na linii řas na očních víčkách.

Objem séra je 4 ml. Toto množství je dostatečné pro každodenní použití po dobu 3 měsíců. Podle recenzí zákazníků může být toto období prodlouženo v závislosti na projevu účinku. Když dorostlé řasy dosáhnou určité délky a tloušťky, lze použití séra omezit na 2krát týdně (na podporu růstu vlasů).

Balení - krabice ze silné lepenky, černě natřená. Nápisy na něm jsou vyrobeny ve stejném stylu a obsahu jako na obalu.

Složení "Queen bič" a vlastnosti komponent

Složení séra je podobné složení jako lék. Všechny látky jsou známé, bezpečné a používané v medicíně k výrobě nekonečně mnoha léků:

  • destilovaná voda - hlavní rozpouštědlo (až 85% celkového objemu);
  • chlorid sodný - látka, která zlepšuje asimilaci roztoků;
  • alkylbenzylamoniumchlorid - široce používané antiseptikum, odolává infekčním infekcím (bakterie, viry, houby);
  • roztok bimatoprostu - stimulátor buněčného růstu ve folikulích;
  • kyselina citronová - látka, která zlepšuje energetický metabolismus v buňkách. Zvyšuje rychlost dělení. Je také dobře známou konzervační látkou v medu. léky;
  • fosforečnan sodný - regulátor hydratace. Se zvýšenou suchostí pokožky se sůl stává „zvlhčovačem“: saturuje buňky vodní párou extrahovanou ze vzduchu. Příliš vlhká pokožka vydává přebytečnou vodu solí;
  • Karboxymethylcelulóza je zahušťovadlo a změkčovadlo potravin. Látka dodává roztoku nízkou viskozitu, aby se sérum nešířilo z místa aplikace. Nezpůsobuje alergie.

Recept je vyroben s ohledem na aktivitu bimatoprostu: „probuzené“ buňky folikulu budou citlivé na útoky bakterií a virů. Pro ochranu před infekcemi bylo zavedeno antiseptikum. Buňky vyžadují další přísun kyslíku a kyselina citronová zlepší buněčné dýchání. Sůl - „hydratátor“ zvlhčí pokožku a zlepší její pružnost. A celulózový gel nedovolí, aby se sérum okamžitě rozšířilo po řasách a odpařilo se bez požadovaného účinku.

Bimatoprost aktivuje aktivitu folikulů, „probouzí“ je a nutí buňky k nepřetržitému dělení. Stříhání, růst a tvrdnutí jako rostliny oplodněné „rostlinným růstovým hormonem“.

Zastavení séra může zastavit proces růstu, ale obnovená řasa se nerozpadne. Řasy můžete občas "nakrmit" sérem a posílit výživným krémem s jemnou texturou.

Vedlejší účinky používání séra se omezují na individuální intoleranci a podráždění. Bimatoprost se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám (ovlivňuje množství hormonů v těle).

Během prvních dnů používání produktu může pokožka zčervenat a svědit. Jsou to buňky, které reagují na změnu v režimu „hibernace“: tkáně bobtnají, imunitní reakce se aktivují. Pokud je reakce příliš aktivní, doporučuje se přestat používat sérum a navštívit lékaře.

Recenze a komentáře k „Queenlash“

V recenzích, které sdílejí zákazníci Queen bič na kosmetických webech, jsou produkty pro růst řas považovány za vážné léky. Ve srovnání s prostředky proti vypadávání vlasů je sérum o 1000% účinnější z hlediska účinnosti. Ale nemůžete přidat bimatoprost do běžného šamponu: můžete přijít o zdraví následkem „hormonální exploze“. Pouze minimální počet buněk může zažít takový účinek: desetinásobný zvýšený růst.

Pro reklamní účely píšou, že účinek se dostaví po třech nebo čtyřech aplikacích séra, ale „mýtus“ vyžaduje korekci: řasy rostou, ale pomalu. Účinek se dostaví po dvou až třech měsících stabilního užívání..

Všechny testované "vedlejší účinky" jsou zaznamenány: svědění, zarudnutí, pigmentace. Lze objasnit, že se nejedná o „vedlejší účinky“, ale o reakci kožních buněk na aktivní účinek látky. K ztmavnutí dochází v důsledku zvýšení melaninu v horní vrstvě kůže. Pokožka se po vyjmutí bimatoprostu z těla znovu rozjasní a po dvou až třech týdnech „vybledne“. Pokožka si ale rychle zvykne, svědění a zarudnutí zmizí a růst pokračuje, dokud na řasách zůstane „Queenlash“. Výživný oční krém se doporučuje pro pevné kořeny vlasů ve folikulích.

Recenze produktu na řasy Careprost

Pokud si chcete koupit produkt pro růst řas Kareprost, ale přesto pochybujete o vhodnosti takového nákupu, doporučujeme vám seznámit se s recenzemi spokojených zákazníků a ujistit se, že jeho nákup je výhodnou finanční investicí nejen do vašeho vlastního vzhledu, ale i do vašeho zdraví. řasy.

Studie recenze o kapkách pro růst řas Kareprost a pochopíte, proč jsou tak vysoce ceněny nejen v Moskvě a Petrohradu, ale v celé naší velké zemi.

Přečtěte si recenze o léku, fotografie před a po použití přípravku Kareprost pro růst řas a rozhodněte se pro nákup. Rádi vám pomůžeme splnit váš sen o dlouhých, luxusních a objemných řasách..

Careprost je vynikající lék. Neměl jsem žádné podráždění. Cilia vyrostla.

Používám Queenlash přesně 2 týdny, každý den, 1krát v noci, ale zatím jsem bohužel kromě hyperemie horního víčka jasně v místě aplikátoru, výrazné zarudnutí rohovky a svědění nezaznamenal žádný růst řas. Je mi 38 let a nikdy jsem na nic neměl alergickou reakci, ale tady to je. Opravdu chci získat výsledek. Řekněte mi prosím, měl někdo podobnou reakci? Stojí za to ho dále používat a doufat v slíbený zázrak? poděkovat!

Získaný kareprost pro růst řas. Používá se také pro růst obočí (změněný tvar). Náprava je magická. Řasy rostou rychleji, silněji a silněji. Obočí také pomocí tohoto nástroje vedlo k požadovanému tvaru dostatečně rychle. Trochu produktu na správném místě a o den později tam začne růst vlas. Potěšení a pouze) Vzal jsem tubu o objemu 3 ml. Dost dlouho. Používá se přerušovaně po celý měsíc.

Už jsem si objednal dvě lahve kareprostu. První v červnu, druhý v listopadu. Efekt je vynikající.

Recenze přípravku Kareprost

Souhlasím s těmi dívkami, které píší, že si nejprve musíte přečíst informace. Máte pravdu, čtěte, porovnávejte, vždy dávejte pozor na pozitivní i negativní recenze. Sám jsem stránky dlouho studoval, chtěl jsem si objednat pravý kareprost, abych se v ničem nemýlil. Ve výsledku jsem se usadil na kareprostu 24, podle mého názoru je to nejoptimálnější stránka. Objednal jsem si tam 4krát, používám to pravidelně, všechno se mi líbí. Nyní jsem si na stejném místě objednal Queenlash, také na základě bimatoprostu. Zatímco ho používám tři týdny, je tu výsledek) Cilia jsou stále dlouhé a silné)))
nesouhlasit