Recenze krémů na obličej Garnier a dalších značkových výrobků

Mnoho žen, mezi obrovským výběrem kosmetiky, volí krém na obličej Garnier v naději, že pomůže vyrovnat se s kožními problémy. Značka nabízí produkty, které jsou vysoce účinné, aktivně působí na problémy - stárnutí, nezdravý odstín, vrásky, hojné vyrážky. Jak si vybrat krém podle potřeb vaší pokožky?

Hlavní výhodou značky Garnier je, že nabízí produkty pro všechny věkové kategorie. Můžete si vybrat lék, jehož aktivní složky budou působit proti defektům obličeje. Mezi ženami je velmi žádaná kompozice zaměřená na boj s kožními změnami souvisejícími s věkem. Často nakupují krémy na problematickou pleť, které jsou vysoce účinné. Všechny léky procházejí nezbytným výzkumem, testováním a jsou bezpečné. Mohou být použity i u pokožky citlivé na alergeny - nedochází k alarmujícím reakcím těla ve formě vedlejších účinků.

Při výrobě krémů používá výrobce pouze přírodní přísady:

  • esenciální olej;
  • rostlinné výtažky (brusinky, citrusy, ovoce, aloe, heřmánek);
  • přírodní olej (olivový, bambucké máslo, kokos, mandle);
  • včelí produkty (med, mateřské mléko, propolis);
  • kofein.

Většina krémů obsahuje složky, které chrání pokožku před škodlivými účinky ultrafialového záření nebo nepříznivými povětrnostními podmínkami. Díky složkám dostává pokožka prvky nezbytné pro výživu, hydrataci a omlazení.

Názor kosmetologů na výrobky Garnier

Kosmetologové věří, že při výběru produktu pro péči o obličej je třeba věnovat pozornost produktům značky Garnier. Léky této značky nejen aktivně ovlivňují problémy s pokožkou, ale mají také přirozené složení. Díky rostlinným složkám dostávají epidermální tkáně všechny potřebné prvky, vlhkost.

Složení kosmetiky Garnier je pro pokožku neškodné, ale neměli bychom zapomínat na zákazy, aplikační funkce. Chyba při výběru krému může vést k nedostatečným výsledkům, takže je lepší jít do salonu, požádat o radu odborníka.

Nejlepší produkty od společnosti Garnier s recenzemi

Vyzýváme naše čtenáře, aby se dozvěděli více o požadovaných značkových drogách. Pokud se vám líbí složení této značky, zveme vás, abyste se podělili o své zkušenosti a názor na jejich účinek na vaši pokožku.

Péče proti stárnutí

Garnier Anti-Aging Care:

Speciální formulace prodlouží mládí, zbaví se vrásek. Přípravky napínají pokožku, eliminují ochablost, ochablost a obnovují zdravý odstín. Můžete je použít k preventivním účelům, ochraně proti vráskám, omlazení - jen část výhod fondů.

Hlavní složkou je rakytníkový olej, který napíná pokožku obličeje, koriguje kontury. Pomocí nástroje můžete vyhladit malé, hluboké záhyby, zvýšit tón a zabránit vzniku vrásek. Aktivní zvedání 45+ lze přirovnat k kosmetickému zákroku, ale k tomu je třeba jej aplikovat denně.

Jedním z hlavních prvků je extrakt ze zeleného čaje. Doporučeno pro anti-aging - složení bojuje s prvními vráskami. Nástroj je schopen utáhnout kontury obličeje, eliminovat prohýbání. Lze použít jako prevenci.

"Již několik let pravidelně používám krém 35+, který aktivně bojuje proti vráskám, obnovuje, napíná a jsem s účinkem spokojen." Vrásky, které se právě začaly objevovat, zmizely, nové si nevšimnu. Odstín obličeje po použití drogy je zdravý a zářivý “

"Po faceliftu kosmetička doporučila aplikovat krém Garnier 45+." Používám to ne každý den, ale 2-4krát týdně. S výsledky jsem spokojen - obličej je hladký, svěží, pokožka je na dotek jemná a pružná. Moji přátelé tvrdí, že vypadám o 15 let mladší “

Matování kůže

Hlavním účinkem léků je odstranění mastného lesku a snížení aktivity mazových žláz.

Rohože

Extrakt ze zeleného čaje je hlavní složkou kompozice. Díky tomuto prvku můžete vyrovnat strukturu pokožky, učinit stín rovnoměrný a zdravý, zbavit se sucha, loupání. Může být použit jako základna pro dekorativní make-up.

Základní péče

Může být použit na všechny typy dermis - produkt vrátí zdravý odstín, eliminuje ošklivý lesk tuku a vyrovná úlevu. Složení je schopné zúžit póry, normalizovat produkci kožního mazu.

"Nedávno jsem pro sebe objevil matující krém, který mě po prvních aplikacích potěšil." Kůže je čistá, hladká, barva je zdravá a svěží. Chystám se koupit drogu této značky, abych se zbavil černých teček - myslím, že výsledky mě potěší “

"Základní péče je jednou z mých oblíbených formulací." Používám ho každý den, jsem spokojen s výsledky - mastný lesk zmizel, pokožka je hladká a jemná na dotek, jsem spokojená. I když přijdu domů z práce se známkami únavy, moje oblíbená droga úspěšně vrací svěžest. “

Čištění pleti

Celá pravda o produktech od Garnier "Clean Skin Active":

Pravidelné čištění pomůže zbavit se nepříjemného lesku, odumřelé dermis, prachu a nečistot.

Čistá kůže

Ideální proti aktivním mazovým žlázám - dermis se rychle vyčistí. Lék vytváří nejtenčí film, který zabraňuje kontaminaci, aniž by bránil proudění vzduchu do tkáně epidermis. Rostlinné výtažky v kompozici umožňují živinám proniknout do buněk a nasytit je potřebnými látkami.

Nepřetržitě

Navržen pro rychlé čištění, obsahuje rostlinné složky, které mohou saturovat tkáně epidermis potřebnými prvky a vlhkostí. Může být použit k odstranění defektů ve formě vyrážek, červených skvrn. Aktivní látky čistí póry, zabraňují vzniku černých teček.

"Čisticí přípravky používám pořád, protože mazové póry aktivně produkují olej a obličej vypadá neupraveně a neupraveně." Čistá pokožka od Garnieru mi umožňuje zapomenout na nepříjemný lesk po celý den, proto tento produkt pravidelně používám v kombinaci s tonickými formulacemi. Efektivní čištění a ochrana jsou jen částí výhod této drogy, které mě těší. “

Věra Nikolaevna (48 let):

"Souhlasím s Dianou - Clean Skin vám pomůže dlouho zapomenout na mastný lesk vaší tváře." Používám to již několik měsíců, nebudu přecházet na jinou sestavu, protože jsem s výsledky spokojen “

Tónování

Řada přípravků BB dělá vynikající práci při tonizaci pokožky, pomáhá při péči o obličej.

Pro normální pleť

Může být použit na suchou pokožku proti různým vadám - složení dokonale tónuje, uklidňuje, nasycuje potřebnými prvky. Pomáhá odstranit neuspořádaný lesk, osvěžuje dermis, eliminuje zjevné vady.

Pro problematickou pleť

Lék je schopen zúžit póry, zmírnit zánět, podráždění. Může být použit k čištění dermis nebo v kombinaci s jinými formulacemi.

"Vyrážky, mastné oblasti, nerovný stín jsou některé z problémů, které mě často dohnaly k slzám." Teprve po aplikaci tonické kompozice pro normální pleť od Garnieru se podařilo zjistit, jak příjemné je mít svěží, zářivou pleť.

"Normální pleťový toner této značky je jedním z mých oblíbených." Používám ho každý den a cítím se jako opravdová kráska - moje tvář vždy vypadá svěže a upraveně “

Odstranění make-upu

Přípravky od Garnier se vyznačují jemným odličováním, obnovením vodní rovnováhy v tkáních dermis.

Mléko Základní péče

Mléko na odstranění make-upu na obličej odstraňuje kosmetiku, nečistoty, zanechává pocit svěžesti a pohodlí. Může být použit v kombinaci s živinami.

Odstranění make-upu 2 v 1

Nástroj odstraňuje zbytky make-upu, odstraňuje mastný lesk, nečistoty, prach. Rostlinné složky v kompozici současně vyživují buňky dermis, nasycují je vlhkostí a chrání před loupáním.

"Často používám kosmetiku, nikdy jsem si nemyslel, že je nutné ji odstranit speciálními formulacemi." Nedávno jsem si všiml, že se mi tvář začala odlupovat a pokrývat skvrnami. Kosmetička mi poradila, abych si dala mléko, odlíčila se, problémy zmizely za pár týdnů “

"Také neustále používám Garnier Milk k odličování očí, efekt je úžasný." Používám jej společně s výživným nočním krémem, umožňuje vám ani nepřemýšlet o problémech nebo závadách “

Hydratační péče

Doporučuje se používat zvlhčovací přípravky na všechny typy dermis. Aktivní složky saturují dermis vlhkostí, zabraňují odlupování a stárnutí.

Životodárná hydratace

Snadno se nanáší, rychle se vstřebává, aniž by zanechal stopy. Kůže se stává pružnou, jemnou, pružnou. Doporučeno pro použití ráno nebo odpoledne - pro noční zvlhčení použijte jiný produkt.

Bohatý výživný krém

Denní zvlhčovač nasycuje buňky dermis živinami a vlhkostí. Pravidelné používání pomůže vyhnout se stárnutí, suchu a odlupování. Lze použít v jakémkoli věku.

"Díky loupání a nerovnoměrnému stínu jsem si koupil zvlhčovač od Garnieru." Výsledky jsou vynikající - obličej je čistý a zdravý, bez suchých míst. Dokonce i nerovný terén způsobený suchem úplně zmizel. “

"Po druhém těhotenství byla pokožka suchá a pomalá, kosmetička uvedla, že je to důsledek nedostatku vlhkosti v tkáních dermis." Druhý týden střídavě používám uklidňující mléko a zvlhčovač, tvář se mi osvěží před očima. “

Proti akné a černým bodkám

Výrobky Garnier úspěšně zmírňují černé tečky a vyrážky, ale je lepší nejprve se poradit s kosmetičkou.

Kůže očistěte dřevěným uhlím

Používá se proti černým bodkám, nedoporučuje se pro každodenní použití. Jemné čištění a ochrana je hlavním účinkem drogy. Účinné látky působí jako peeling a jemně čistí dermis od nečistot a prachu.

Proti černým bodkám a akné

Nástroj lze použít k odstranění vyrážek, černých teček. Chová se jako peeling, proto na citlivou dermis používejte opatrně.

"Černé skvrny přinesly spoustu problémů, museli jsme je odstranit domácími formulacemi." Objevil jsem Čistou pokožku s aktivním uhlím - produkt rychle a bez velkých potíží odstraní vadu jediným postupem “

"Vyrážka je můj neustálý problém." Poté, co jsem začal používat speciální přípravek od Garnieru, byl můj obličej čistý, pupínky úplně zmizely “

Oční péče

Zář mládí

Produkt bojuje proti změnám v okolí očí souvisejících s věkem, eliminuje jemné vrásky, osvěžuje a omlazuje. Lze použít po 25 letech.

Proti vráskám

Může být použit proti vráskám v oblasti očí, což naznačuje nástup stáří. Doporučeno pro pravidelné používání. Lze kombinovat s jinými značkovými krémy - zvlhčujícími nebo vyživujícími.

"Krém proti vráskám používám už půl roku, vrány úplně zmizely." Nechystám se aplikaci zastavit - výsledky mě potěšily “

"Potvrzuji názor Ulyany - droga opravdu dokonale odstraňuje vrásky, které se objevují v blízkosti očí." Produkt používám jen 3 měsíce, ale výsledky se už chlubí “

Proti mastnému lesku

5 v 1

Krém, který rychle odstraňuje nezdravý neuspořádaný lesk, chrání před opětovným výskytem tuku po dlouhou dobu a normalizuje práci mazových žláz. Může být použit na problémovou pokožku.

Lopuchový krém

Úspěšně odstraňuje lesk tuku na pokožce, stahuje póry, snižuje činnost mazových žláz. Lze použít každý den ráno, večer. Obsahuje extrakt z lopuchu, který nasycuje živinami.

"Od školy jsem trpěl přebytečným tukem na tváři - čelo, nos a tváře jsou neustále lesklé." Začal jsem používat přípravek s lopuchem - odstranil problém, nyní ho používám jen jednou denně “

"Chtěl bych se pochlubit mými zkušenostmi s nanášením krému proti mastnému lesku." Výsledky jsou patrné pouze v několika málo aplikacích - obličej je čistý, uklizený, svěží “

Řada produktů Garnier nabízí produkty, které si poradí s mnoha kožními defekty. Je možné se zbavit akné, vyrážek, sucha a přebytečného tuku, ale pouze pravidelnou aplikací krému.

Neuvěřitelný! Zjistěte, kdo je nejkrásnější ženou na planetě v roce 2020!

Garnier - recenze o kosmetice

Natasha
Expert na Čeljabinsk

Skvělý víkend všem!

Chci doporučit vynikající deodorant

Deodorant Garnier Active Control

Kulaté balení je poměrně velké. Válec je pohodlný, snadno klouže, nezasekává se

Složení neobsahuje alkohol a parabeny. Vůně se mi opravdu líbila - velmi svěží, zelená a zároveň jemná.

Deodorant je jemný, pohodlný a dobře chrání před zápachem potu. Doporučit.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 0 Ne 0

Natasha
Expert na Čeljabinsk

Dívky, ahoj vám všem!

Řeknu vám o nástroji, který dokonale pomáhá už více než první léto - možná se bude hodit někomu, kdo například stále jede na dovolenou k moři.

Kovový sprej, 200 ml. Vynikající rozprašovač, rovnoměrně rozstřikujte mléko. Po nastříkání se produkt zdá být studený, což není pro každého. V zápalu normy. Vůně je lehká, sotva znatelná. Chrání pokožku před slunečními paprsky velmi dobře, nezabraňuje spálení. Změkčuje pokožku, rychle se vstřebává. Příjemné k použití.

Zde píše výrobce: Spolehlivá ochrana proti UVA a UVB paprskům, které způsobují spálení sluncem a předčasné stárnutí pokožky, díky patentovanému fotostabilnímu filtračnímu systému Mexoryl® XL.

Kontinuální sprej z jakékoli pozice chrání celý povrch pokožky během několika sekund.
Jeho ultralehká struktura, viditelná při aplikaci, se okamžitě vstřebává a nezanechává žádné zbytky ani lepkavý mastný film. Po aplikaci necítíte produkt na pokožce.
Bez alkoholu *, nevysušuje pokožku.

Nastříkejte Garnier Light a Silk na celé tělo a poté si je otřete rukama - těsně předtím, než vyjdete na slunce.

A toto je již možnost pláže pro bílé.

Všechno je v podstatě stejné, silnější je pouze ochrana před sluncem..

Suchý sprej Expert ochrana SPF 50+. Garnier Amber Soler vytváří suchý sprej pro jemnou ochranu proti UVB, UVA a dlouhým UVA paprskům.

Vhodný i pro citlivou pokožku. Aplikujte 20 minut před slunečním zářením. Opakujte každé 2 hodiny, zejména po plavání nebo pocení. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou..

Voda / voda, homosalát, dikaprylylether, oktokrylen, ethylhexyl salicylát, dimethikon, styren / akrylátový kopolymer, butylmethoxydibenzoylmethan, drometrizol trisiloxan, peg-30 dipolyhydroxystearát, nylon-12, dikaprylykarbonát. kyselina, tokoferol, chlorid sodný, dodecen, fenoxyethanol, thermus thermophillus ferment, peg-8 laurát, ethylhexyl triazon, poly-c10-30 alkylakrylát, poloxamer 407, isododekan, isostearylalkohol, propylenkarbonát, kaprylyl glykol, disteardimonium hectorta, sorbát draselný, lauryl peg / ppg-18/18 methikon, glycerin.

V zásadě doporučuji obojí.

Natasha
Expert na Čeljabinsk

Pravděpodobně každý už měl takovou vodu. Koupil jsem to už dávno, zkusil jsem to v zimě - nelíbilo se mi napnutí pokožky. A na jaře jsem se rozhodl láhev dopít. Jak to vypadá, každý ví

Láhev se zdá být obrovská, 400 ml, ale došel jsem docela rychle. Kryt je pohodlný, pevně zaklapne.

Vizuálně jako běžná voda voní neutrálně.

Dobře umývá kosmetiku. Mám pocit těsnosti, ale po pár minutách to vypadá, že zmizí. Žádná lepivost, nechci se umýt.

Pro mě je to čtyřcestný lék.

[Upraveno autorem 25. května 2017]

Helen
Moskva

Ale v poslední době mi začaly více vypadávat vlasy. A rozhodl jsem se vyzkoušet GARNIER BOTANIC THERAPY ricinový olej a mandlový šampon. Odborníci vybrali ricinový olej a výživné mandle, aby vytvořili jedinečné složení pro slabé a náchylné k vypadávání vlasů. Ricinový olej je známý svými zpevňujícími vlastnostmi. Mandlový olej vyživuje a obnovuje vlasy, takže jsou pružnější a odolnější. Trvalo mi docela dost šamponu, než jsem si napěnil vlasy. Složení šamponu se ukázalo být silné, velmi dobře pění; Jednou jsem si umyl vlasy. To stačilo. Ale od první aplikace se nic nestalo. Méně vlasů vypadlo potřetí. Šampony jsou ekonomické a mají velmi příjemnou sladkou vůni. Vůně připomíná dobře pražené mandle se sušeným ovocem. Dokonale aplikovaný, roztírá se po vlasech a dostatečně dobře opláchne. Také jsem si okamžitě koupil produkt péče z této série: Posilující krémový olej Botanic Therapy Ricinový olej a mandle pro oslabené vlasy náchylné k vypadávání vlasů.

Navrženo proti vypadávání vlasů, tepelné ochraně a snadnému stylingu. Tento máslový krém jsem aplikoval ihned po umytí na vlhké vlasy. Není třeba se umýt. Potom si dala vlasy dolů. Snadný styling a vynikající rozčesávání. Slibovaný antistatický účinek je přítomen.

Ale po čtyřech hodinách je pocit, že jsem si neumyl vlasy. Nebo to umyl. před pár dny. Po tomto oleji si večer musíte vlasy znovu umýt. Chci říct, že jsou tu mastné vlasy. Ani s lakem na vlasy to nebylo. Krémový olej, rozhodně použiji, když je nutný styling pro kadeře.

Orchidej
Kirov Aktivní člen

Sliby výrobce: 1 maska ​​= 1 týdenní ošetření hydratačním sérem:

Uvolněte suchou a napnutou pokožku: Intenzivně zvlhčující maska ​​pro suchou a citlivou pokožku obsahuje výtažek z heřmánku, rostlinu známou svými uklidňujícími a změkčujícími vlastnostmi. Maska odstraňuje pocit napnutí pokožky, intenzivně ji zvlhčuje a dodává pocit pohodlí.

Tato látková maska ​​má druhou vrstvu pro snadnou distribuci po obličeji, která je po roztažení masky odstraněna. Je pravda, že jsem nerozuměl „této výhodě“, o kterou se postaral výrobce. Zřejmě stále nechápu všechno v tomto životě))).

Maska je velmi dobře namočená, takže ji stačí rozdělit jak na krk, tak na dekolt. Na masce v oblasti tváře je řez, který masku přesahuje na obličej, což je docela pohodlné. Navzdory skutečnosti, že moje první látkové masky byly korejské, velikost štěrbin pro oči a rty mě překvapila. V korejských maskách vždy používám nůžky ke zvětšení řezu pro oči a rty. Ale alespoň to lze vysvětlit asijským typem člověka. Garnier vydal masky pro ruský trh a škrty v očích a rtech jsou ještě menší než u Korejců..

Vůně masky není vůbec rušivá, kosmetická, sotva znatelná. Ale navzdory „tanci s nůžkami“ se mi práce masky opravdu líbila. Výrobce doporučuje nechat ho 15 minut, nechal jsem si ho na 30. Všechny sliby výrobce byly splněny, takový účinek jsem od garnieru ani nečekal. Pokožka je hydratovaná a vyživená, obličej vypadá svěží a odpočatý. Nezapomeňte však, že takové masky jsou zamýšleny jako expresní prostředek a po jednorázovém použití nemají dlouhodobý účinek..

Šťastný
Aktivní člen Moskvy

Dívky, ahoj všichni!

Zřídka píšu o známých a populárních prostředcích, ale dnes jsem se rozhodl udělat výjimku.

Všichni jste už slyšeli o Garnierově micelárce. Je dokonce zvláštní, jak ji minuli naši „přátelé“ - VÝDĚLKY NA 2 HODINY VE ZIMĚ. A pak ve dvojici s deodarantem - nařídil sám Bůh.

Obecně ji asi rok na internetu chválí brouk, pavouk a medvěd. Hodil jsem její košík na jednu z mých návštěv v supermarketu. Nenuache? Nikdy nevíš?

Jak vypadá, myslím, že každý ví.

Láhev je obrovská, 400 ml, cena je směšná - 250 rublů. Tady nemohu jinak než chválit obchodníky - vynikající tah určený pro spotřebitele, který chce ušetřit peníze. Plaťte méně - získejte více.

Na první pohled to vypadá jako obyčejná micelárka: průhledná, bez zápachu, pěna.

Stejně jako u jakékoli myceliální vody se produkt společnosti Garnier nedoporučuje umýt. Upřímně jsem se neodvážil nechat si to na tváři přes noc. Nikdy nevíš co.

Receptura výrobce: odstraňuje make-up + čistí + zklidňuje. Pojďme analyzovat body.

1. Odstraní make-up. Odstraňuje bez tření (dobře, pak se ohnuly. Ze školního kurzu fyziky víme dobře, že bez tření je pohyb na planetě Zemi nemožný). Dobře, nebudu se držet formulace. Stručně řečeno, odstraní make-up od prvního času.

Ale ne. I když vezmu v úvahu, že nepoužívám voděodolnou řasenku, byla moje Chanel le Volume odstraněna potřetí. A mimochodem, musel jsem to otřít. Stíny, tužka, dokonce i značka na obočí - ano, podařilo se mi ji odstranit poprvé. Musel jsem si pohrát s podkladem a červenou rtěnkou (ne matnou ze série „půl roku trvanlivosti“) a také otřít. Obecně odstraňuje make-up stejně jako Garnierovo mléko..

2. Neřeknu nic o očištění. Opakuji, neodvažoval jsem se obejít bez čisticích prostředků.

3. Uklidňuje. Existuje také kontroverzní bod. Abych byl upřímný, pochybuji o tom. Podle mého názoru je tento nástroj drsný. Jedná se přesně o nejtvrdší micelárku ze všech testovaných.

Žádné alergické reakce, jako jsou vyrážky, zarudnutí, odlupování.

Co mohu říci? Nějak to nevnímám jako micelárku. Spíše jako krém na odstraňování make-upu.

Cena: 250-300 rublů, můžete koupit všude.

[Upraveno autorem 6. ledna 2017]

Porovnání tří zvlhčovačů na obličej Garnier Vivifying hydratace 24 hodin

Chci vám říct o třech krémech z této řady ao mých dojmech z nich..

S nástupem chladného počasí mi pokožka začala velmi vysychat (a obvykle je to normální). A hledala jsem v obchodech krém, který by se s tímto problémem vyrovnal. Po několika neúspěšných krémech (a zejména jednom krému Green Mama, po kterém byla moje tvář pokryta pupínky), jsem viděl tuto linku a rozhodl se to zkusit. Můj první nákup byl krém v modrém balení pro normální pleť. A opravdu se mi líbil. A podrobněji pak:

Celý název produktu: Garnier Vivifying Moisturizing. Změkčující lehký krém.

Rozšířený názor:
Krém je velmi lehký, raději bych to nazval gelem, ne krémem. Trochu namodralý odstín. Snadno se roztírá, velmi rychle se vstřebává. Poté jsem opravdu cítil, že pokožka se stala hydratovanější a měkčí. Tento krém vyřešil můj problém se suchem a nikdy se to nestalo (od začátku používání uplynuly 3 měsíce a krém jsem strávil asi za 1,5-2 měsíce).

Takže jsem šťastně vyčerpal celou tubu a rozhodl jsem se podruhé koupit další krém z této řady. Dlouho jsem si vybral mezi žlutou a růžovou (neuvažoval jsem o zelené, protože je pro mastnou pleť) a ve výsledku jsem si koupil žlutou. Takže o něm:

Celý název produktu: Garnier Vivifying Moisturizing. Ultralehká zářivá emulze.

Fotka:
A ve skutečnosti:
Krém je mnohem tekutější než jeho předchůdce v modrém obalu, má nažloutlou barvu a mírně se třpytí s drobnými třpytkami, které na pokožce nejsou vidět.
Tento krém mi nevyhovoval úplně. Za prvé, je velmi měkký a snadno se nanáší, ale nezdá se, že by byl absorbován, ale pouze zasychá na pokožce a vytváří film. Cítíte to, dokud nepoužijete make-up nahoře (ráno) nebo se nedotknete tváře polštáře (večer). Nejprve jsem si myslel, že si pokožka musí na krém zvyknout a tento efekt zmizí, ale ne. A po týdnu a po dvou zůstalo vše po starém. Zadruhé, umýt si obličej ráno po spánku, pokaždé, když jsem cítil, že si smývám krém z obličeje, protože z kontaktu s vodou to vypadalo jako „mýdlové“. Není moc hezké. Navíc není jasné, zda krém pro mou pokožku něco udělal, nebo ne? Po umytí pokožky se pokožka napnula a znovu vyžadovala krém. Zatřetí se mi moc nelíbilo, že na špičce tuby neustále zůstalo malé množství krému, které se podařilo zmrazit až do dalšího použití, a poté, co se víčko otevřelo, se táhlo jako tavený sýr v těstovinách (pokud nevyberete horší srovnání). Neustále jsem musel tyto špinavé zbytky uklízet.

Samozřejmě jsem nečekal, až bude vše vyčerpáno, a koupil jsem si nový. Ale zase ne modrá, ale (na vlastní nebezpečí a riziko) růžová.

Celý název produktu: Garnier Vivifying Moisturizing. Bohatý výživný krém.

Rozšířený názor:
Ze všech tří krémů je tento nejhustší, vytlačený z tuby s námahou. Rozmazává se dobře, i když ne tak snadno jako předchozí dva. Má narůžovělý odstín. Jeho vůně je příjemná - lehká a nenápadná (v zásadě mají všechny celkem příjemnou vůni).
S tímto krémem jsem se rozhodl správně. Je také úžasný, jako první! Ani nemohu říci, který se mi líbil víc. Okamžitě se vstřebává a opravdu vyživuje a zvlhčuje mou pokožku, nevytváří na ní žádné filmy. Vzhledem k tomu, že se okamžitě vstřebává, je vhodné jej používat pod make-up. Obecně na něj nemám žádné stížnosti..

Nyní se podívejme na srovnání textury.
Vzorník:
A pak jsem je vytlačil na talíř stejným způsobem, a takhle ležely různými způsoby:

Podmínky použití:
Modrá - asi 2 měsíce (ráno a večer každý den)
Žlutá - maximálně 3 týdny
Růžová - už měsíc a stále ji používám

Hodnocení:
Modrá - 5
Žlutá - 2
Růžová - 5

Cena:
Vše stojí 180 rublů.

Doufám, že to bylo užitečné pro ty, kteří hledají hydratační krém na obličej :)

Recenze krému Garnier

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Garnier
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 41
  • "

Bushueva Evgeniya Perm 10/10/2020 |

Deodorant Roller Purity Effect 50 ml (Garnier, pro tělo)

Závěry: Vůně je relativně neutrální, ne příliš silná, ochrana na stupni C - obvykle se udržuje pouze do večera (asi 12 hodin), pak se objeví vůně, pokud si zaboříte nos do podpaží. Špinavé prádlo. Hlavní nevýhodou tohoto deodorantu je to, že teče. Po použití na okraji obrovského přílivu deodorantu musíte vyčistit ubrousky. Skladujte ve svislé poloze, jinak by došlo k úniku do víčka. Tento problém má všechny koule v této sérii v bílé barvě.

Bushueva Evgeniya Perm 10/10/2020 |

Deodorant suchý krém NEO bez zápachu 60 g (Garnier, na tělo)

Závěr: Deodorant vůbec nefunguje od slova, ochrana trvala 2 hodiny - bez ní by byl výsledek stejný. Aplikuje se dobře, pohodlně, ale špiní oblečení, ačkoli při absenci alespoň určité ochrany proti zápachu již není žádný rozdíl, protože jednoduše to nemá smysl používat. Rovněž nechrání absolutně před potem

Bushueva Evgeniya Perm 10/10/2020 |

Revitalizační krém na ruce pro velmi suchou pokožku 100 ml (Garnier, Body)

Závěr: Velmi dobrý krém na podzim nebo na teplou zimu. Velmi velký peeling a suchost neodstraní. Vůně je příjemná, neabsorbuje se okamžitě, ale stále docela rychle. Skvělá základní volba

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Obnovující maska ​​300 ml (Garnier, na vlasy)

Závěr: Maska je super, vyživuje, zvlhčuje, vlasy se snadno česají a nejdůležitější je vůně, i za tuto si ji můžete koupit.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Gel Mask Scrub Active 3 v 1 s aktivním uhlím 150 ml (Garnier, na obličej)

Závěr: Jemně čistí pokožku, vyrovnává tón obličeje, nezpůsobuje zánět, rozpočet a dobrý peeling.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Banánová maska ​​na suché vlasy 390 ml (Garnier, na vlasy)

Závěry: Toto je nejlepší maska ​​v sérii, super vyživuje a zvlhčuje, vlasy jsou hladké a lesklé, voní velmi chutně.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Macadamia Mask pro nezvládnutelné vlasy 390 ml (Garnier, pro vlasy)

Závěr: Dokonale vyživuje, zvlhčuje, voní dobře, hustě a příjemně. Velký objem vydrží dlouho

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

AMBER SOLAIRE Expert protection Cooling cream after sunburn 200ml (Garnier, Amber solaire)

Závěry: Velmi příjemně chladí, voní dobře, moc nebělí pokožku. Je to ekonomicky spotřebováno. líbil.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Oční krém Youth Cells Anti-Wrinkle 35+ 15ml (Garnier, Youth Cells)

Závěr: Dobrý levný krém, zvlhčuje, vyživuje, rychle se vstřebává. radit, podat zprávu.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

(Garnier, pro vlasy)

Závěr: Líbil se mi šampon, příjemná vůně kokosových pěn a dobře čistí. Je to ekonomicky spotřebováno. Nevysušuje mi vlasy, vyhovuje mi to.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Šampon Okurková svěžest 400 ml (Garnier, pro vlasy)

Závěr: Šampon je velmi chladný, příjemně svěží vůně, dobře pění a čistí vlasy. Nezasychá, je ekonomicky spotřebováno.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 06.05.2020 |

Balzám pro růst v plné síle 200 ml (Garnier, na vlasy)

Závěr: Balzám se mi opravdu líbil, voní jako jablko, hustý, vlasy jsou hebké a snadno se rozčesávají. Vezmu si víc

Garnier (Garnier) pleťový krém Life-giving hydratační - recenze

Kosmetický průmysl dnes nabízí širokou škálu kosmetiky pro péči o pleť.

Zakoupením toho či onoho produktu očekávají ženy nejpozitivnější výsledek: vyhlazení změn souvisejících s věkem, zlepšení pleti, odstranění tmavých kruhů v oblasti očí atd..

Chcete-li si vybrat, musíte začít od hlavních otázek: jaký typ pleti, věk a problém, který děvče znepokojuje. Důležitá je také finanční stránka problému, protože ne všechny férové ​​pohlaví si mohou dovolit drahé drogy. Francouzská kosmetika Garnier kombinuje dostupnost, kvalitu a rozmanitost.

Výměna mýdla: z historie slavné společnosti

Na počátku dvacátého století, kdy si lidé stále myli vlasy mýdlem, rozvířilo malé francouzské městečko Blois zpráva o určitém vlasovém mléku. Tento nástroj okamžitě udělal rozruch, a to nejen díky průlomu v kosmetickém průmyslu, ale také položil základ pro dnes slavnou kosmetiku Garnier..

Tak se jmenoval tvůrce pleťového mléka - galanterie, voňavkář a holič Alfred Amour Garnier. O čtvrt století později jeho podnik koupil lékař Gaston Roussel a do názvu společnosti byl přidán Laboratoires a do seznamu produktů byly přidány přípravky pro péči o ústní dutinu a pokožku..

Krémy proti stárnutí Garnier nejsou léčivé, ale pokožku dobře hydratují a vyživují.

Po dalších 7 letech se západní Evropa dozvěděla o Ambre Solaire - opalovacích krémech. Za nimi následovaly celé řady šamponů, krémů, barev na vlasy. Další revolucí byly oleje proti lupům a sluneční ochrana, které byly zavedeny v polovině 60. let poté, co se Garnier připojil ke společnosti L'Oreal. Poté se technologie biofiltrace, inovace v kosmetologii a přírodní ingredience staly synonymem kosmetiky společnosti..

V 90. letech zahájila značka rozsáhlou výrobu produktů péče o pleť obličeje. Garnier poprvé viděl ruský trh se smetanou v roce 1994, jsou stále populární. Produktová řada nabízí krémy proti stárnutí, zvlhčení, zvláčnění, zmatnění, korekci, revitalizaci, výživu, denní i noční, stejně jako liftingové a BB krémy..

Naučte se, jak vytvořit smyslný make-up pomocí Dior Lip Gloss zde. Pokud chcete ušetřit peníze, věnujte pozornost lesku na rty Loreal.

Boj proti stárnutí

Společnost má velký výběr produktů proti vráskám. Série „Buňky mládí“ uspokojí ženy všech věkových skupin. Řada obsahuje přírodní třešňový olej a extrakt ze zázvoru. Prodává se v 50 ml nádobách.

Konzistence „Radiance of Youth 25+“ připomíná soufflé nebo šlehačku, nanáší se hladce, ale pro amatéra je vůně drsná. Obsahuje kofein.

Starším ženám se doporučuje „Anti-Wrinkle 35+“. Z rostlinných složek obsahuje kompozice bambucké máslo, výtažky z listů zeleného čaje a kulturu jablečných kmenových buněk.

Složení krému Active Lifting 45+ je „bohatší“, ve kterém najdete karnaubský vosk, který zabraňuje odpařování životodárné vlhkosti, a rakytníkový olej. Krém je jemný, nemastný, dobře se vstřebává, dobře voní, ale nelze počítat s rychlým výsledkem zvedání.

Intenzivní omlazující noční krém 55+ s rýžovými peptidy má šedavě šeříkový odstín a výraznou malinovou vůni. Tlustý, absorbovaný po dlouhou dobu (30-40 minut).

Produkty proti vráskám jsou vybírány striktně podle věku! Složení každého krému je navrženo s přihlédnutím ke změnám ve struktuře kožních buněk v konkrétním biologickém věku.

Mezi další produkty proti stárnutí patří Ultra-Lift, doporučený také pro ženy starší 40 let. Obsahuje minerální oleje, prvek získaný z plodů kokosového ořechu, a různé přísady, které zmírňují účinky tvrdé vody na pokožku, bojují proti stárnutí pokožky, revitalizují ji.

Barvivo Vella Coleston pomůže změnit obraz bez stresu pro vlasy.

Pro výživu a hydrataci

Garnier „Vivifying Moisture“ a Loreal „Expert Moisture“ jsou krémy pro různé typy pleti, určené pro každodenní aplikaci. Obsahují elixíry založené na bylinných přísadách, mají různé textury, hustotu, odstín. Objem každého z nich je 50 ml.

Pro suchou a velmi suchou pokožku se doporučuje krém v růžovém obalu. Nejhustší v konzistenci, neleskne se ani se „neodvaluje“ pod make-up, pokud se nanáší 15-20 minut před kosmetikou. Voní to dobře. Může být aplikován dvakrát denně.

Matující sorbetový krém je vhodný pro smíšenou, mastnou a citlivou pokožku. Nazelenalý, ne hustý, nemusíte silně vytlačovat, jinak se špatně vstřebá a vytvoří mastnou masku.

Složení obsahuje extrakt z javorového cukru, který se také používá jako přísada do potravin. Tato složka pomáhá pokožce zbavit se odumřelých kožních buněk, má exfoliační účinek, činí pokožku hladší a měkčí. Extrakt z listů zeleného čaje, který je antioxidantem, má tonizující účinek.

Prodává se v zelené tubě.

Stojí za to utratit peníze za wellness vitamíny od Oriflame, čtěte zde.

Účinek sorbetového krému proti mastnému lesku stačí pouze 4–5 hodin, namísto 24 hodin stanovených výrobcem. Pro lepší výsledek je vhodné jej kombinovat s matnými ubrousky nebo pudrem..

Modrá tuba obsahuje zvláčňující zvlhčovač pro normální až smíšenou pleť. Má komplexní účinek díky stopovým prvkům a výživným složkám obsaženým v extraktu z modrého lotosu. Má namodralý odstín, mastný, absorbuje po dlouhou dobu.

Ve žluté barvě - zvlhčující emulze pro citlivou a suchou pokožku, světle žlutá barva, s jemnou příjemnou vůní. Konzistence je spíše jako gel, spíše tekutá, lepkavá.

Používá se střídmě, ale při nesprávném nebo hojném použití zanechává mastnou masku. Největší „plus“ je nivelační efekt. S leskem slibovaným výrobcem - kdo má štěstí, ale vhodný téměř pro všechny pod makeupem.

Obsahuje citronový extrakt.

Zjistěte, jak udělat módní manikúru s lakem na nehty Vinylux zde.

Pro noční péči - krém ve fialové nádobě s bílým víčkem obsahující zklidňující extrakt z jasmínu. Droga je tenká jako většina produktů na obličej Garnier, připadá si jako maska ​​na vlasy. Rychle se vstřebává, ale po aplikaci si všimnete některých nevýhod:

  • Mírné pálení a zarudnutí je možné (zmizí do 1 minuty).
  • Po krému nejsou žádné viditelné stopy, ale ihned po vtírání po dobu 20 - 30 minut zůstává lepivost.
  • Do rána je obličej pokryt mastným filmem.

Noční krémy Garnier někdy zanechávají lepkavý pocit. Pokud se nechcete držet polštáře, nechoďte přímo do postele..

Inovativní produkty pro růst vlasů Vichy vám pomohou obnovit krásu účesu.

Z černých teček

Problémová pokožka dává dívkám, které sní o dokonalém vzhledu, velké problémy. Garnier Skin Naturals vyvinul lék na akné a ucpané póry Pure Skin Active.

  • Kyselina salicylová k utažení pórů.
  • Minerální pigmenty.
  • UV ochranný filtr SPF15.
  • Hroznový extrakt.

Působí komplexně na pleť, vyrovnávají tón a maskují znatelné nedostatky. Aktivně zvlhčuje a čistí pokožku, pomáhá odstraňovat toxiny. Ne tlustý, ne mastný, voňavý.

Určeno pro denní péči, prodáváno v 50 ml nádobách.

Soudě podle recenzí, krémy společnosti nemají stejný vliv na stav pokožky dívek. Před nákupem nádoby o velkém objemu se doporučuje použít vzorkovač ke kontrole tolerance ke složkám a "chování" přípravku na obličeji a pod make-upem.

Tento článek vám pomůže vybrat krém na obličej Vichy.

Dokonalá pleť snadno díky sadě Vichy Idealia.

Recenze a ceny

Garnierova cenová politika je velmi šetrná, i když je příjem ženy pod průměrem, stále je možné vybrat si od této společnosti krém na obličej.

názevTyp pleti, věková doporučení.Průměrná cena, rub.
Základní péče. Hydratační non-stop. 24.Kombinované, normální.194
BB krém. Tajemství excelence. 5 v 1.Normální, suchý.356
Aktivní zvedání. Pro péči o oblast kolem očí.Pro ženy nad 45 let.225
Základní péče. Zachovat mládí.25+. Všechny typy pleti.276
Ultra-zvedání. Komplexní péče proti stárnutí.35+. Pro noční péči.577
Čistá kůže aktivní.Problematická, mastná pleť.441

Změnit barvu kadeří bez stresu je snadné díky dočasným barvám na vlasy.

Recenze dívek, které je již testovaly, pomohou zohlednit nuance při používání krémů:

  • Irina, Moskva: „Snažím se kupovat drahou kosmetiku v naději na kvalitu. Garnier nikdy ani neuvažovala, bála se ublížit své již citlivé pokožce krémem, jehož cena je nižší než 200 rublů. V časopise jsem narazil na vzorek „Vital zvlhčující pro normální a smíšenou pleť“, a přesto jsem se rozhodl využít této příležitosti. Líbil se mi účinek, žádné alergie, zvládl jsem dobře hlavní úkol, obličej opravdu získal přirozený, rovnoměrný odstín. Krém voní jemně, příjemně. Obecně byla nalezena alternativa rozpočtu k nákladným fondům. “
  • Larisa Anatolyevna, Kaluga: „Používala jsem krém proti stárnutí„ Intenzivní omlazení 55+ “po dobu 3 měsíců. Pozitivní je, že si mohu všimnout, že nové vrásky se nezvýšily, ale ty staré nebyly úplně vyhlazeny. “
  • Anna, Rostov na Donu: „Používám Garnier Skin Naturals Radiance of Youth 25+ 15 ml. Výrazové linie zůstávají, ale krém hydratuje opravdu dobře. “

Jsou krémy na nohy Gevol skutečně schopné usnadnit chůzi, zjistěte zde.

Video

Zajímavé video s testovací jízdou na BB krému od Garnier

Garnier je značka známá po celém světě, která si získala popularitu pro svou nízkou cenu, dobrý sortiment a obsah přírodních bylinných přísad v kosmetice.

Ale tato kosmetika opravdu ne vždy splňuje sliby výrobce: není třeba doufat v rychlý výsledek zvedání, při aplikaci nočního krému může dojít k lepkavému pocitu a lze cítit mírný pocit pálení. Před použitím produktů dražší řady byste měli nejprve použít sondu.

Nejlepší zvlhčovač na obličej - který si vybrat levný a levný s dobrým složením, hodnocením

Cream Loreal Revitalift Laser - výplň a sérum na obličej s kyselinou hyaluronovou

Krém Librederm: s kyselinou hyaluronovou pro zvlhčující antioxidant na obličej a noc s vitamínem E.

Olej na vlasy Garnier Botanic Therapy (Garnier Botanic Therapy), recenze krémů

Můj názor na Garnier skin naturals krém na obličej základní péče o normální až smíšenou pleť

Ahoj všichni a skvělá nálada!

V této recenzi se s vámi chci podělit o svůj názor na základní péči o pleťový krém Garnier skin naturals pro normální až smíšenou pleť. Toto je můj první krém na obličej Garnier po letech a bylo velmi zajímavé vědět, jak to funguje s mou pokožkou. Navzdory skutečnosti, že moje pokožka je v některých oblastech smíšená a velmi suchá, zvolila jsem krém pro normální a smíšenou pleť.


Krém se prodává v krabičce, která obsahuje komplexní informace o produktu.
Za prvé, krém je určen pro pokožku ve věkovém rozmezí od 20 do 60 let..

Výrobce píše, že krém udržuje vlhkost až 24 hodin a bojuje proti toxinům.

Za druhé, krém má matující účinek, poté okamžitě zvlhčuje a matuje.

Objem nádoby na krém - 50 ml

Cena asi 200 rublů

Výroba - Německo

Série pro normální až smíšenou pleť je k dispozici v barvě lila. To znamená, že byl kladen důraz na extrakt z lopuchu v kompozici. Sklenice krému je také lila.

Na produktu již není mnoho informací o produktu. Nevyhazujte jej tedy okamžitě, abyste mohli studovat složení, funkce a vlastnosti..

Barva krému je bílá, vůně se zpočátku zdá být docela podivná, krémová, ale ne příliš příjemně vydává čerstvě pokosenou trávu. Obecně platí, že vrcholy. Ale když je produkt aplikován na pokožku, vůně se změní na příjemnější, s některými kosmetickými poznámkami. a aroma je velmi trvalé. Dvě nebo tři hodiny po použití krému cítím jeho přítomnost nosem.



Konzistence krému je poměrně lehká a jemná. Produkt není silný, řekněme průměrný. Ale nekvapká z prstu, neteče. Vizuálně jsem si všiml, jak to ve sklenici září leskem. U jiných matovacích krémů jsem si toho nevšiml.

Krém se nanáší na pokožku snadno, rovnoměrně, není mastný a nelepivý. Snadno se tře bez jakýchkoli potíží. První sekundy tvář cítí vlhkost a hydrataci, ale po 30 sekundách tření produktu dokonce cítím prsty, jak matný efekt začíná fungovat.

Pokožku PŘED použitím krému

Krém dodává obličeji velmi příjemný a zvlhčený pocit. Kůže je okamžitě hladká, sametová, hydratovaná a matná.

Výsledek PO

Moje dojmy: Líbil se mi krém pro jeho poměrně lehkou konzistenci, je ideální pro letní sezónu, kdy pokožka nevnímá husté a mastnější krémy. U suchých oblastí pokožky je poměrně slabá, chci si ji znovu a znovu rozmazat na obličeji, ale je tam vlhkost, i když ne 24 hodin. Kůže po produktu je opravdu matná, není tu žádný mastný lesk a film. Krém používám s potěšením, alespoň jednou denně - ráno. Funguje úžasně jako základna pro make-up, umožňuje základně ležet rovně a bez mezer.

Tento krém by mi na zimu nevyhovoval, byl by velmi lehký a neúčinný. Na jaře a v létě jej ráda používám na obličej! Hydratovaná, sametově matná pokožka!

příjemná vůně
lehký a ideální pro jaro / léto
zvlhčuje
zmatňuje pokožku
žádný mastný lesk a film na obličeji

Garnier - krém na obličej s recenzemi 25-35-45

Nezbytná péče o pleť zajistí pravidelné používání výživných krémů. V závislosti na potřebách a typu je důležité vybrat optimální produkt.

V našem článku se zaměříme na produkty péče o pleť Garnier, které naše dívky tak dobře znají..

Vlastnosti pleťových krémů Garnier

Výrobky této společnosti jsou zařazeny do všech potřebných věkových kategorií..

Výrobky pro problematickou pleť, stejně jako péče proti stárnutí se staly velmi populární..

Všechny produkty jsou hypoalergenní a dobře testované.

Hlavní obsazení

  • Přírodní rostlinné extrakty (brusinky, aloe vera, heřmánek, jablko, granátové jablko a citrusy).
  • Med, propolis a mateří kašička.
  • Antioxidanty.
  • Přírodní oleje (bambucký, mandlový, olivový, arganový, kokosový).
  • Kofein.
  • Éterické oleje.
  • UV filtry pro pokožku.

Postavení výrobce v otázkách kvality je bezvadné. Přírodní výtažky a sledování nejnovějších trendů ve světě krásy a zdraví vám umožňují vytvářet produkty, které jsou mimořádně vhodné pro výživu a zvlhčení pokožky.

Na videu: krém na obličej Garnier složení

Zde je napsáno, co je viscerální masáž břicha.

Populární série

Výrobky Garnier mají vysokou kvalitu a nezapomenutelný design. V produktové řadě je mnoho pozoruhodných krémů pro péči o pleť různých typů..

Kosmetika Garnier je navíc považována za nejlepší v segmentu rozpočtu..

Byla vyvinuta řada produktů, které splňují nejrůznější potřeby všech typů pleti..

Lze rozlišit následující oblasti:

  1. BB krém.
  2. Ochranné krémy proti slunci.
  3. Životodárná hydratace.
  4. Základní péče.
  5. Pleťové krémy proti stárnutí.

Nebude obtížné vybrat ten správný produkt, protože obal má vždy označení, pro kterou pokožku je tento produkt nejvhodnější.

Podívejte se na popis a paletu barev Maybeline Matte Liquid Lipstick.

Série BB

Složení těchto produktů je speciálně vyvinuto s ohledem na nyní populární módní trend - přírodní make-up ve stylu „Nude“.
Vhodné jsou pro něj pouze přirozené tóny a dokonalá pleť je nutností.

Drobné nedostatky a nepravidelnosti jsou dokonale maskované a lehká struktura krému je zcela neviditelná a při aplikaci se necítí jako maska.

  1. Krém pro normální pleť. Jemná péče a účinné maskování kosmetických vad. Podporuje vyhlazení a jemnou výživu. Vhodné pro suchou a normální pokožku, existují tři odstíny nejvhodnějšího tónování (cena od 280 rublů).
  2. Pro problematickou pleť. Skrývá nedokonalosti a pomáhá odstraňovat zanícené oblasti. Matifikuje a napíná póry (průměrná cena - 300 rublů). V řadě jsou dva odstíny.
  3. Pro mastnou a smíšenou pleť. Ideální pro maskování nedokonalostí mastné pleti. Pomáhá eliminovat nadměrné vylučování pokožky, poskytuje zvlhčující účinek, je k dispozici ve dvou odstínech pro různé typy pleti (cena od 275 rublů).
  4. Pleťový krém proti stárnutí. Díky intenzivní výživě a hydrataci dokáže vyhladit vrásky, skrývá skvrny a vyrovnává tón pleti. Paleta má dva velmi oblíbené odstíny (cena produktu je od 270 rublů a výše).
  5. Váleček na pokožku kolem očí. Jemná aplikace nenatahuje citlivou oblast a samotný produkt je navržen tak, aby eliminoval vaky a otoky pod očima. Na výběr jsou dva přírodní odstíny (cena od 280 rublů).

Každý produkt obsahuje jedinečnou sadu vitamínů a minerálů pro podporu tónu pleti.

Série je speciálně navržena tak, aby vyhovovala potřebám všech typů dermis, pomáhá skrývat změny související s věkem a jemně se stará o citlivou pokožku kolem očí.

Opalovací krém

V létě se bez takových krémů nikdo neobejde. Ochrana před škodlivým ultrafialovým zářením, stejně jako intenzivní hydratace po spálení sluncem, přispívá k dobrému stavu naší dermis. Abyste zabránili stárnutí fotografií a únavě pokožky, musíte si vybrat nejlepší produkt.

  • Hydratační krém pro zvýšení opalování. Pomůže získat rovnoměrný tón díky částečkám samoopalování ve složení. Vitamin E také přispívá k normální hydrataci dermis změkčováním slunečních paprsků. Náklady na prostředky budou pouze 180 rublů.
  • Samoopalovací krém. Pomůže vám rychle vytvořit efekt pobytu na slunci. Rovnoměrný a matný odstín a trvanlivost až sedm dní po první aplikaci. Cena takového krému bude kolem 350 rublů.

Kromě výše uvedených možností existuje v řadě Garnier mnoho krémů pro bezpečné opalování u dětí. Můžete si také zakoupit spreje a krémy, které zajistí rovnoměrnou pigmentaci a nezanechají na pokožce žádné stopy..

Životodárná hydratace

Tato produktová řada je speciálně navržena pro aktivní péči o suchou a šupinatou pokožku..

Lehká struktura krémů podporuje aktivní pronikání zvlhčujících látek, nevytváří „maskový efekt“ na obličeji a je vhodná pro každodenní použití.

Produkty v této sérii:

Změkčující lehký krém

Extrakt z modrého lotosu ve složení pomáhá přirozené hydrataci pokožky. Po měsíci používání je zaznamenán vynikající vizuální efekt, pokožka je zářivá a dobře upravená (cena 200 rublů).

Ultralehká emulze pro zářivou pleť

Lehká citrusová vůně a super hydratace na celý den. Tento krém okamžitě vyživuje a vyplňuje dermis užitečnými látkami (cena kolem 200 rublů).

Bohatý výživný krém

Efektivní odstranění suché pokožky díky přírodnímu kaméliovému oleji. Tento produkt dokonale chrání a zvlhčuje pokožku v nejhlubších vrstvách (cena od 200 rublů).

Matovací krém - sorbet

Výtažky ze zeleného čaje eliminují lesk mastné pokožky, vyrovnávají ji a zvlhčují do nejhlubších vrstev (cena od 200 rublů).

Pro výrazný účinek musíte produkty této řady používat každý měsíc po dobu jednoho měsíce..

Lehká struktura krému vám umožní aplikovat jej pod make-up, aniž byste jej vážili nebo způsobovali na pokožce nepohodlí.

Základní péče

Tato řada produktů je určena pro každodenní péči o všechny typy pleti. Všechny produkty jsou hypoalergenní a řádně testovány. Složení obsahuje jedinečné složky a nejvyváženější komplex.

Hlavní produkty řady:

Intenzivní regenerační noční krém

Tento lék pomůže rychle zmírnit únavu a stopy stresu. Aktivně vyživuje a zvlhčuje hluboké vrstvy dermis (cena od 175 rublů).

"Krém - pohodlí vyživující 24 hodin" pro suchou pokožku

Intenzivně změkčuje a podporuje akumulaci vlhkosti ve spodních vrstvách dermis. Obsahuje užitečné včelařské produkty, cena bude asi 210 rublů.

Hydratační krém „nonstop 24 hodin“

Vhodný pro normální a smíšenou pleť, zmatňuje a odstraňuje přebytečný maz (cena od 230 rublů).

Ultra hydratační krém „svěžest 24 hodin“

Ideální péče o normální pokožku, dodatečná ochrana před škodlivými účinky a příplatek za vitalitu vitamínů (cena 200 rublů).

Krém na suchou pokožku "hluboká výživa 24 hodin"

Obsahuje přírodní rostlinné výtažky, vyživuje a obnovuje hluboké vrstvy dermis. Podle recenzí - nejlepší krém pro suchou pokožku. Odhadované náklady - od 180 rublů.

Výrobky této řady se doporučují pro každodenní péči o různé typy dermis..

Štítek na obalu vám pomůže vybrat ten správný produkt..

Proti stárnutí

Chcete vypadat dobře v každém věku, je obzvláště obtížné zaznamenat první známky stárnutí pokožky. Výrobky z této řady vám pomohou vyhnout se předčasným vráskám a prodloužit vaši krásu..

Zář mládí 25+

Finanční prostředky z prvních změn souvisejících s věkem jsou shromažďovány v řádku „Radiance of Youth 25+“. Optimální kombinaci tonizace a hydratace zajišťují kofeinové a proteinové komplexy.

Zahrnuje denní a noční krém a kontury očí.

Proti vráskám 35+

U starších žen existují také tři účinné způsoby boje proti vráskám a pigmentaci kůže. Série tří produktů „Anti-wrinkle 35+“ je navíc obohacena o výtažky z přírodního čaje, které pomáhají eliminovat ochabnutí pokožky a zabraňují jejímu dalšímu stárnutí.

Aktivní zvedání 45+

Následující řádek poskytne vynikající zdvihací efekt. Je speciálně navržen pro zralou pleť a obsahuje přírodní olej z rakytníku. Tři krémy Active Lifting 45+ vyhlazují kontury obličeje a vyhlazují vrásky a zvyšují tón pleti.

Intenzivní omlazení 55+

Starší ženy si určitě zamilují krém směru „Intenzivní omlazení 55+“. Rýžové výtažky a přírodní oleje ve složení pomáhají napnout pokožku, čímž je pružná a zářivá.

Náklady na denní a noční krém v tomto směru jsou přibližně stejné a pohybují se od 180 rublů za produkt. Péče o oči bude stát o něco více - 200 rublů a více.

Ultra - zvedání

Vysoce účinná řada Ultra-lifting je vynikající alternativou kosmetických operací k odstranění hlubokých vrásek. Denní a noční prostředky obsahují přírodní retinol, který pomáhá omlazovat pokožku zevnitř. Cena bude 360 ​​rublů a více.

Složení produktů je ideálně přizpůsobeno potřebám pokožky v určitém časovém období.

Stimulace metabolických procesů a pomoc bylinných přísad učiní pokožku mladou a zdravou.

O typech a výhodách silikonových masážních plechovek zde.

A o výhodách masáže zad pro tělo zde.

Recenze krémů od Garnier

Moje přecitlivělá pokožka reaguje velmi špatně na jakoukoli kosmetickou náhradu. Nejčastěji si kupuji hypoalergenní dětskou kosmetiku, ale nemůže vyřešit všechny problémy. Nyní jsem objevil noční krém od Garnier "Intensive Recovery", který opravdu vyhlazuje a zvlhčuje pokožku.

Používám krém proti stárnutí od Garnier "Active lifting 45+", snadno aplikovatelnou texturu, na tváři není žádný pocit lepivé masky. Není to špatný krém, zejména proto, že náklady jsou celkem přiměřené.

Výběr krému na obličej není nikdy snadný. K tomu je nutné vzít v úvahu nejen typ pleti, ale také váš věk, nezbytnou expozici a složení.
Přírodní složení a mnoho pozitivních recenzí vytvořilo dobrou pověst pro výrobky Garnier..
Přehled sérií a jednotlivých produktů tohoto výrobce je uveden v informacích našeho článku.

Podívejte se na náš každodenní výběr nejlepších kosmetických produktů