Moskevský výzkumný ústav očních chorob pojmenovaný podle recenzí Helmholtze

Zdraví je hlavním bohatstvím, bez něhož není možný šťastný a naplňující život. Rád bych poděkoval vysoce profesionálním lékařům, 5. chirurgickému oddělení Helmholtzova Moskevského institutu očních chorob. Od 28. 8. 2013 do 23. 9. 2013 byla léčena, byla provedena operace iridoplastika. Chirurg, profesorka Svetlana Vladimirovna Sahakyan, byl operován. Můj lékař je Parmon Yanina Valentinovna. Je vedoucím oddělení. Zlaté ruce lékařů udělaly všechno možné i nemožné. Vaše práce je skutečně svatá! Přijměte mé upřímné díky jako nejdražší neocenitelný dárek. S úctou, Alevtina Vasilievna Bakhtereva.

Informační linka je neustále zaneprázdněna, po 16:00 nefunguje vůbec. Od desátého, kdy jsem se dokázal dostat na pohotovost, a když se mě v sobotu zeptali na práci, dostal jsem odpověď, že nemají tušení, protože volám na oddělení a oni neinformují, web obsahuje referenční telefonní číslo a volá tam. I když nouzová péče o oči funguje 24 hodin.

V sobotu 21. 3. 2020 jsem dorazil v 8:30, lékaři byli v kanceláři (mladý muž, tmavovlasý lékař provádějící vyšetření a zdravotní sestra dokončující dokumentaci), slyšeli jste je mluvit, ale dveře byly otevřeny až v 9:00. Mým případem je akutní zánět, vynadali mi ze dveří a aniž by se na mě podívali, řekli, že řeší jen zranění a kdo mi vůbec dovolil sem přijít. Je to naléhavé a musím si pravidelně domluvit schůzku s lékařem. K úlevě od příznaků zánětu nebyla předepsána žádná léčba, nebyly vydány žádné pokyny (ani orální) a doporučení. Po této návštěvě jsem šel do Botkinovy ​​nemocnice (oční pohotovost), kde lékaři přistoupili ke zkoušce kompetentněji, zkontrolovali jim zrak, vyšetřili štěrbinu, změřili tlak, stanovili diagnózu a předepsali místní léčbu.

Můj manžel šel na další laserovou terapii. Ze slov mého manžela vím, že na přijímacím oddělení bylo provedeno EKG a oni dali doporučení na červen, že došlo ke špatnému kardiogramu. Večer cestou domů do Petrohradu onemocněl, na první stanici v Tveru byl převezen sanitkou, kde druhý den ráno zemřel. Přijato s nízkým tlakem. Diagnóza - akutní srdeční selhání, masivní infarkt. Proč ho tito lékaři z pohotovosti neposlali do jiné nemocnice, ani se nezeptali, s kým jste byli, nic nevysvětlili, jen řekli, že kardiogram je špatný? Viděl jen jedním okem. Proč mu nedali ani tento kardiogram a ten, který udělal tady v Petrohradě? Věřím, že se jedná o naprosto nedbalý přístup k nemocným návštěvníkům. Nechte jeho smrt zůstat na vašem svědomí!

Dobří lékaři. Byl jsem s pěti lékaři, pouze jeden z nich byl povrchní.

Nechutná organizace příjmu na klinice. Prostě nepřijatelné. Nejdůležitější je, že je nemožné se zaregistrovat. Na webu je registrační formulář - tam nikdo nereaguje na žádosti. Existují tři registrační telefonní čísla. Nezvedají telefon. Oni to vůbec neberou. Volal jsem měsíc v různých časech a snažil jsem se zvonit hodinu - nikdy jsem se nedokázal dostat přes. Musíte jít osobně, a to není potkávací světlo. Tři hodiny na silnici, a ve skutečnosti nejezdí jen Moskvané, a cestují starší a zrakově postižení lidé. Přijíždím v pátek 28. února ve 14:15. Recepce je otevřena do 15:30, přede mnou je osoba 6. Na recepci jsou 3 okna. Zdálo by se, že se zaregistruji za 10-15 minut. Nebylo to tak. Ze tří oken funguje pouze jedno, další dvě si povídají s někým po telefonu (pamatujete si na neschopnost projít?), Někde bloudí a mluví k sobě navzájem. Výsledkem bylo, že se této madame podařilo zaznamenat tři za hodinu. Tři za hodinu! Zbývá 10 minut, než se okno zavře a ona oznámí, že počítač je zamrzlý. To znamená, jděte domů a přijďte znovu. Po rozhořčení fronty a požadavcích hlavního lékaře nám, asi 10 lidem, položili kousek papíru a slíbili, že zavoláme zpět. Uplynulo několik dní a nikoho nenapadlo zavolat zpět. Budeme muset jít znovu, jen abychom si domluvili schůzku. Rekord na konci února byl navíc na konci dubna. Napíšu ministerstvu zdravotnictví, to je jen výsměch.

Přišel jsem za poplatek, neexistuje rozdělení na placené a bezplatné budovy jako na Fedorovově klinice, takže chodby jsou plné, sedíte se všemi tři hodiny.

Byl pozorován v dětství, řekli, že přijdou po 21 letech na plastickou chirurgii, přišli, začali řídit k jednomu lékaři, pak k druhému, všichni jedním hlasem oykal jako to, jak je všechno komplikované s vašimi očima, samozřejmě, proto jsem přišel k vám. Dostal jsem se k Apaevovi, který mi řekl, že s nystagmovým měchýřem nebude nikdo operovat ani v zahraničí. Takže jsem šel na jinou kliniku v Moskvě, byl jsem úspěšně operován! Apaev to začal nosit [.], Jako byste neměli šilhání, no, jak ne, kdybyste to viděli pouhým okem.

Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost lékaři Robertu A. Totskovovi! Lékař se zlatými rukama operoval moji malou dceru a odstranil cystu do oka! Moc děkujeme za vaši vstřícnost, za vaši pomoc, za vaši profesionalitu! Takových zlatých specialistů by bylo víc!

Tam jsou některé nevýhody v práci zdravotnického personálu, a to zejména ve způsobu jejich komunikace a velmi obtížné, je projít dětským přijímacím oddělením pro hospitalizaci, nemůžete jít do stanoveného dne! Ale to vše po operaci se zlatými lékaři a zlatými odborníky v jejich oboru mizí, můžete před tím vším zavřít oči!

Servisní personál, čistota v místnosti, místo, kde se nachází klinika.

Všechno ostatní, kromě výše uvedeného. Lékař neopustil své číslo, aby ho osobně kontaktoval.

Dobrý večer, co mohu říci o klinice, ale obecně nic dobrého. Nelíbilo se mi všechno, [. ] postoj lékařů k těm, kteří se dostali pod kvótu, je překvapivý. Pozvali mě na hospitalizaci, vytáhli mě z takové dálky a pak mě poslali zpět v souvislosti s opravami. Otázkou je, co bylo pozváno. Utratili spoustu peněz, ale nemá to smysl a neexistuje pro ně vláda.

Přišel jsem do Moskvy, podstoupil jsem ošetření v Helmholtzu, doktore Sahakyane, cesta byla úspěšná, tel., Bohužel jsem ho ztratil, žil poblíž, pěšky 5 minut, dobrý chlap, doporučuji. Organizace recepce na klinice pro dvojku. Všechno je nějak neuváženo. Podrážděný personál, jednání s lidmi je velmi tvrdá práce. Operace je naplánována na 3 měsíce, stejně bude (doufám) všechno v pořádku. Lidé, nebojte se, přijďte, základna ve výzkumném ústavu je dobrá, nedávno přinesli spoustu všeho zdravotnického vybavení, dokonce kvůli tomu bylo odložení kvůli tomu odloženo v 17:00.

Ahoj. Jmenuji se Volkov Vladimir Leonidovič. To je můj případ! 16. 1. 2020 došlo v práci k oddělení sítnice v prvním oku. 23. 1. 2020 obdržel doporučení do Helmholtzova institutu. Já sám jsem z oblasti Tveru, Vyšný Volochek. Ústav podstoupil vyšetření s diagnózou úplného oddělení sítnice s návalem! Prošel jsem nezbytnými testy a již 31. 1. 2020 mě operovala Galina Yuryevna Zakharova, nebyl tam žádný plyn a silikon. Děkuji všem, kteří jí ten den pomáhali, zvlášť anesteziologům, každému, kdo mi zachránil oko po dobu 3 hodin. Galina Yurievna má zlaté ruce. Přeji jí zdraví a vše nejlepší. Je jedním z nejlepších chirurgů v tomto ústavu. Zvláštní poděkování patří Tselaya Tatianě Valerievně. Celý lékařský personál strávil 8 dní po operaci v nemocnici. Věci jsou dobré. Teď jsem doma a kapám kapky. Už vidím bolavým okem. Přestože od operace uplynulo pouze 12 dní! Myslím, že v mém případě je dobré, že rozdíl je čerstvý, všechno bylo provedeno včas. Kvóta byla na začátku roku. Žádný problém! Je mi 53 let, i když nyní mám omezenou diagnózu. Za rok doktor řekl, že se mohu úplně vrátit ke svému starému životu. Galina Jurjevna mě zachránila! Ve společnosti Helmholtz jsou všichni oftalmologové od Boha!

Chtěl bych mít v létě příležitost projít se na čerstvém vzduchu na území ústavu.

Olga Andreevna Ivanova je skvělá chirurgka, ale abyste se k ní dostali, musíte projít Cerberem, který sedí v místnosti 703. Po propuštění z nemocnice a k vyšetření k lékaři nemáte ve spárech hrubých zaměstnanců žádné možnosti.

V kanceláři 703 sedí teta hrubá a stále si stěžuje na přepracování. Takovým lidem by mělo být zakázáno pracovat s lidmi. Když jí položíte otázku (z beznaděje), bude vás vinit bez viny. [. ]

Dojmy od lékaře jsou nejlepší. Návštěva 703 kanceláří a těchto zaměstnanců je nechutná.

Byl jsem přijat do Helmholtzova výzkumného ústavu očních chorob s diagnózou Fuchsovy endoteliální dystrofie rohovky. A 3. prosince 2019 jsem podstoupil operaci k transplantaci membrány Descemet, DMEK. Provozoval mě přední vědecký pracovník Ústavu traumatologie a rekonstrukční chirurgie, oftalmolog, lékař nejvyšší kategorie, lékař lékařských věd, profesor Oganesyan Oganes Georgievich. Operace proběhla úspěšně, bez komplikací a s dobrými výsledky. Vzhledem k tomu, že po operaci uplynulo něco málo přes týden, přísně dodržuji doporučení svého ošetřujícího lékaře, zakopávám kapky, ale už se mohu plně podívat na svět, který pro mě zářil jasnými barvami. Hovhannes Georgievich, přijměte mé upřímné poděkování za vaše zlaté ruce, za vaši profesionalitu, za vaše vysoké lékařské dovednosti. Postarejte se o sebe a buďte šťastní! My, pacienti, vás opravdu potřebujeme! Rád bych vyjádřil samostatná slova vděčnosti vašim asistentům, mladým, talentovaným a velmi pozorným oftalmologům. Chci poradit budoucím pacientům tohoto jedinečného vědeckého a praktického zdravotnického zařízení v oboru oftalmologie - nečtěte negativní recenze, buďte trpěliví, nalaďte se na pozitivní výsledek a ujistěte se, že respektujete pracovníky ústavu, protože jsou vysoce kvalifikovaní a jedineční specialisté a štěstí se na každého z vás usměje. Popova Natalia Vitalievna.

Byla chycena pouze adekvátní zdravotní sestra, která alespoň mluvila lidsky!

První projdou pouze známí, [. ] a my, pouhá smrtelnice, jsme čekali, až na nás přijde řada, asi hodinu. Nepochopitelné fronty, všichni jsou pobouřeni! Na klinice vládne chaos! Každý chce jen peníze! Dostal jsem schůzku s oftalmologem Fattuloevou. Velmi nepřátelský lékař! První dojem z kliniky je hrozný!

Lékaři nahoře.

Byrokracie. Dezorganizace. Operace byla zamítnuta v den operace. Šokovaný.

„Peklo, ve kterém žijí bohové“ - to je populární název pro tuto nemocnici Výzkumného ústavu pro oční choroby pojmenovanou po V.I. Helmholtz. Dnes jsem dorazil na operaci s dokumenty a analýzami, čekal jsem v řadě 4 měsíce a šel do pekla. Byla mi zamítnuta hospitalizace na základě povinného zdravotního pojištění. Pokud zaplatíte 80 kopejek, pak prosím, jinak - nashledanou. Byrokracie v celé své kráse. Je to pro mě stres, ale nemohu se nijak stresovat. Uvědomil jsem si, že nejsem duševně připraven žít v této zemi, všechno je tady. Navzdory tomu mají nejlepší lékaře na světě. Bohové, jak je lidé nazývají. Ale abyste se k nim dostali, musíte si projít peklem. Jsem -14 osoba. Od dětství po kliniky a nemocnice. Snil jsem o tom, že se stanu oftalmologem, ale nevyšlo to. Mám před sebou další operace, na které si šetřím. A tady to je.

Jsem z Brjansku. Je mi 32 let. Mám monolaterální strabismus levého oka, divergentní, sekundární a afakii. V poliklinice v místě registrace jsem samostatně vzal doporučení ke konzultaci v Moskevském výzkumném ústavu Helmholtz s možností dalšího chirurgického zákroku k nápravě strabismu. Od první cesty k očnímu lékaři v poliklinice po první cestu do Moskevského výzkumného ústavu to trvalo 1 rok a 8 měsíců. Taková dlouhá doba je způsobena neochotou bryanských lékařů vydat doporučení, já jsem byl v doslovném smyslu slova odrazen od cesty do Moskvy. Ale naštěstí jsem se na konzultaci v Moskevském výzkumném ústavu dostal k lékaři Sorokině Julii Leonidovně, která v den léčby provedla diagnostiku, aby potvrdila nebo vyloučila diagnózy bryanských oftalmologů, doprovázených také úzkými specialisty, poslaných po rozhovoru s oftalmologem-chirurgem Khvedelidze Tebrona Zaurievnou který byl naplánován na den operace, šlo pouze o kosmetickou korekci strabismu, byl jsem upozorněn na všechna rizika a důsledky, obdržel doporučení k dodání testů a závěrů lékařů. Ve stanovený den s balíčkem dokumentů jsem dorazil do Moskevského výzkumného ústavu, podstoupil vyšetření terapeutem a byl jsem hospitalizován. Svrchní oděvy a kufry (cestovní tašky, batohy) jsou uloženy v úložném prostoru, takže si vezměte čistou velkou tašku nebo velkou nákupní tašku, abyste mohli v nemocnici nosit vše, co potřebujete. Hned druhý den jsem byl operován v celkové anestezii. Artamonov Roman Viktorovich je velmi pozorný a taktní anesteziolog-resuscitátor, díky němu jsem se po anestezii probudil bez bolesti hlavy a nevolnosti. V den operace mě na oddělení navštívil chirurg a anesteziolog. Světlá a teplá nemocnice s prostornými odděleními, naše mělo 5 lůžek, je zde sprcha (vezměte si s sebou ručník, gumové pantofle, mýdlové doplňky), jídelna (krmí se jednoduše a chutně 3x denně), dávají kefír před spaním, na chodbách jsou čajové konvice s vroucí vodou (vezměte si s sebou hrnek). Procedury sestry jsou prováděny pouze podle pokynů ošetřujícího lékaře. Matrace na oddělení je pohodlná, ložní prádlo je čerstvé, je zde umyvadlo a lednička. Kontrola přístupu funguje na území Moskevského výzkumného ústavu. Ošetřující lékař nebo službukonající lékař obvykle předepíše průkaz. Lékař a já jsme byli s výsledkem operace spokojeni. Zůstal jsem v nemocnici 5 dní, dostal jsem úplné propuštění a doporučení. Děkuji mé chirurgce-oftalmologce Tebroně Zaurievně! Klidný, pozorný a pohotový doktor! A také upřímná vděčnost vedoucím a zaměstnancům Moskevského výzkumného ústavu za příslušnou organizaci procesu!

Recenze Helmholtzova institutu

Kormilitsyna Lyudmila Alexandrovna 02.06.2020
Děkuji Dr. Olze Vladimirovně Panferové za vynikající přístup k pacientům, pozornost, laskavost a profesionalitu. Jsem velmi vděčný za kompetentní radu.


Popova Tatiana Nikolaevna 2020-05-20
Chci napsat vlastní recenzi o mé doktorce Validě Ramisovně Alikhanově. Toto je lékař od Boha, velmi pozorný, laskavý, empatický. A nejdůležitější je vysoce kvalifikovaný odborník. Valida Ramisovna mi provedla operaci a odstranila novotvar na spojivce. Pokloňte se vám, doktore. Ukázalo se, že jsi můj zachránce.


Ishmetova Lyudmila Vladimirovna 2020-05-18
Při prvních návštěvách polikliniky lékař, když viděl mé doporučení, po všech vyšetřeních na operaci, řekl: „Ach, dostal jsi se na Filatovou sama - máš velké štěstí!“ Možná je to pro lékaře nejvyšší chvála. Filatova Irina Anatolyevna je profesionál ve svém oboru, lékař - zlaté ruce! Podstoupil jsem operaci k odstranění oka, všechno proběhlo v pořádku, bez komplikací a následků. Irina Anatolyevna! Děkujeme za vaši práci, profesionalitu, vstřícnost a laskavost!

Zvláštní poděkování patří Mohammadovi Ihabovi Mohammadovičovi.
Doktor od Boha! Ztráta oka pro ženu je vážným psychickým traumatem (nejen pro ženu). Ihab Mohammadovich se dokázal psychicky připravit, našel správná slova, uklidnil, přesvědčil, naladil se na operaci a další život. Cítil jsem upřímnou podporu a péči před a po operaci.
Je velmi příjemné si uvědomit, že za takovými mladými odborníky stojí budoucnost naší medicíny.
Moji milí lékaři! Jsem vám velmi vděčný a vděčný! Díky za profesionalitu!


Voronov Michail Ivanovič 2020-03-20
Jsem hluboce vděčný týmu oftalmologicko-onkologického a radiologického oddělení za vysoce kvalifikovanou lékařskou péči. Zvláště bych chtěl zmínit profesionalitu mého ošetřujícího lékaře, kandidáta lékařských věd Myakoshiny E. B., a její velká laskavost mi pomohla rychle se s nemocí vyrovnat. poděkovat!

Váš pacient doma 02.03 - 16.03.2020 Voronov M.I..


Rybakova Elena Viktorovna 2020-02-20
Vyjadřuji svou hlubokou upřímnou vděčnost celému oddělení dětské chirurgie, zejména Tatianě Borisovně Kruglové, Marii Viktorovně Belové a Natalyi Nikolaevně Polovské, které se přímo podílejí na léčbě 3,5leté Kleptsovy Margarity s diagnózou Vrozená katarakta pravého oka. Při komunikaci s nimi je dosaženo jasného porozumění vysoké profesionalitě, pocitu upřímné účasti a tepla.
V dnešní době je obtížné setkat se s lékaři s tak hlubokým odhodláním, otevřeným a laskavým srdcem..

s úctou,
Město Kirov.


Porfiry Ivanovich Popovich 02-12 2020
Srdečně děkujeme chirurgovi s velkým písmenem, ošetřujícímu lékaři Nikolai Igorevičovi Ovečkinovi! Děkujeme za operaci šedého zákalu provedenou 2. 6. 2020 a za instalaci umělé čočky. Nyní moje oko vidí 100%. Pozorný, citlivý lékař a vynikající odborník. Přeji vám úspěch a hodně štěstí ve všech vašich snahách! Zvláštní poděkování patří hlavě. Oddělení Alekseevy Iriny Borisovny za citlivý přístup k pacientům, za skvěle organizovanou práci celého oddělení. Děkuji celému týmu za vaši práci, která není snadná, ale pro lidi tak nezbytná.!


Sergey Gogolinsky 2020-02-10
Dobrý den ! V únoru 2020 jsem podstoupil operaci ve Výzkumném ústavu Heimholtz, zkoušku jsem složil velmi rychle (1 den), byl jsem přijat skutečným profesionálem ve svém oboru a jen citlivou osobou Urakovou. Poté byl úspěšně operován chirurgem Usachevou N.V., skutečným profesionálem ve svém oboru))!!
Pokud najednou vedení někdy přečte recenze vděčných „pacientů“, pak vás žádám, abyste povzbudili lékaře k Usachevě N.V. a Urakov N.A. ocenění za výjimečnou citlivost a pozornost vůči problémům těch, kteří přicházejí na vyšetření a chirurgii, jsou lékaři chloubou vaší kliniky, Bůh uděluje zdraví a vše nejlepší pro zaměstnance kliniky Heimholtz. Nemohu si nevšimnout profesionality ostatních lékařů, ultrazvukových pracovišť, laboratoří a EFI, dělají svou práci velmi rychle a efektivně)) s velkou úctou !! Gogolinsky S.A..!

Kuzněcovová Antonina Nikolaevna 08.02.2019
„Elena Vladimirovna
Můj Spasitel Angel
Vzhledem k nemocným očím
Jeden strážce
Vždy trpělivý,
Krásná, chytrá
Bůh vám dá zdraví
A štěstí je v plném rozsahu “

Kuzněcovová Antonina Nikolaevna,
Stavropolská oblast.

Kuzněcovová Antonina Nikolaevna 08.02.2019
„Helmholtzův institut
Pohádka pro nevidomé
Každý, kdo sem přišel
děti a nemocní

Zázraky jsou jasné-
Tohle je personál
Jedinečně gramotný
Každý je ideální “.

Kuzněcovová Antonina Nikolaevna, území Stavropol.
Byl ošetřen na oddělení alergických a infekčních
Oční choroby.

Vikhoreva Natalya Vasilievna 15. 01. 2019
Děkuji vedení ústavu za dobrou organizaci práce v tomto medu. instituce. Během mé léčby nebyly nikde žádné problémy, počínaje šatnou. Každý dělá svou práci jasně. Můj ošetřující lékař je A.A. Gorbunova. Přes své mládí se prosadila jako kvalifikovaná a svědomitá odbornice. Funguje rychle, jasně, konkrétně. A zároveň odpovídá na všechny otázky, sleduje asepsu. Myslím, že vedení ústavu by se mělo o takové zaměstnance starat a povzbuzovat je. A my, pacienti, na vás budeme s radostí vzpomínat. poděkovat.

Merkulova Galina Ivanovna 23. 12. 2018
MÁ LÁSKA LÉKAŘKA PARFENOVÁ OLGA VLADIMIROVNA!
Přeji vám šťastný nový rok a veselé Vánoce.
Vyznačuje se vysokou profesionalitou, individuálním přístupem ke každému pacientovi, lhostejností, nikdy neopustíte pacienta, aniž byste úspěšně dokončili to, co jste začali. Jaké štěstí jsem měl, že jsem vás mohl konzultovat! Přeji vám jen pozitivní emoce z komunikace s námi, vašimi pacienty, klid, zdraví, prosperita vám a vaší rodině.
Dopřejte vám BOHU mnoho dalších let úspěšné profesionální činnosti! A žádám vedení ústavu, aby věnovalo pozornost Olze Vladimirovně a všemi možnými způsoby povzbuzovalo její práci a přispívalo ke zlepšování a profesionálnímu růstu.
Šťastný nový rok a veselé Vánoce všem zaměstnancům ústavu! Mějte svoji značku, jste nejlepší.

Ignatenko Vera Valentinovna 16. 12. 2018
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost za vysoce kvalitní efektivní příjem a jednoduše upřímný přístup k pacientům k Dr. Yegorově Eleně Nikolaevně. Byl jsem na recepci se svým otcem 13/13/2018 s diagnózou retinální dystrofie. Elena Nikolaevna je profesionál ve svém oboru, vše vysvětlila, řekla. Zdraví pro ni a vše nejlepší.

Silvano Santi 14. 12. 2018
Od 4. 12. a 12. 12. 2018 na klinice očních chorob „Helmholtz-st. Sodovaya-Chernogryazkova, 14/19 V.“

Byl jsem operován na levém oku a podle toho na pravém oku, abych odstranil kataraktu a vyměnil čočku.

Operace provedla profesorka Dr. Chentsova Ekaterina Valerianova s ​​podporou Dr. Aleny Petrové, což jsou nejen dvě krásné, opravdu krásné ženy, ale především dvě vysoce kvalifikované odbornice. Jsem upřímně vděčný za příležitost, kterou jsem dostal - Ital, který nemluví ani nerozumí rusky. Díky objetí a polibkům jsem nekonečně vděčný a šťastný za dosažený vynikající výsledek. Silvano Santi (Bronzolo, Itálie).

Shishkina Laura Valerievna 21. 11. 2018
Dobrý den! Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost lékaři Vasilchenkovi V.V. (ultrazvuková diagnostická místnost) pro svědomitou práci, citlivý a pozorný přístup k pacientům, vysokou profesionalitu a odhodlání k vašemu oblíbenému podnikání.
Je velkým potěšením, že tak kompetentní, zruční a talentovaní lékaři pracují přesně tam, kde jsou nejvíce potřeba..
s úctou,
Shishkina L.V..
21/11/2018

Cherny Petr Mikhailovich 13. 11. 2018
Vyjadřuji hlubokou a upřímnou vděčnost profesionálce z Velkého dopisu Eleně Sergeevně Vakhovové. Moc děkuji za vaši vysokou profesionalitu a citlivý přístup k pacientům, laskavost a porozumění.!

Smirnova Galina Aleksandrovna 7. 11. 2018
Chtěl bych vyjádřit své poděkování oftalmologům-chirurgům Mohammadovi Ihabovi Mohammadovičovi a Filatově Irině Anatolyevně za chirurgický zákrok provedený v červnu 2018 pro plastickou operaci víčka po poranění. Umožnilo nemožné. Líbil se mi velmi pozorný přístup a seriózní přístup k mé práci. Přeji pracovníkům ústavu další vítězství ve svém oboru! a dobré zdraví! S pozdravem z oblasti Kostroma, Bui

Petrachenko Galina Alekseevna 31. 10. 2018
Rád bych vyjádřil vděčnost oftalmologovi N.M. Kazieva za profesionální přístup k její práci, pozornost, laskavost a trpělivost. Nailya Mammadovna ví, jak najít správné slovo, podporovat, inspirovat naději. Velice vám děkuji za vaši práci. Zdraví pro vás, trpělivost a úspěch v životě.

Lashmanov Anatoly Michajlovič 31. 10. 2018
DÍK. Od 24.04 jsem podstoupil léčbu v Národním lékařském výzkumném centru Helmholtz Ministerstva zdravotnictví Ruska. do 3.05.2018 v oddělení glaukomu pro kataraktu a glaukom.
Operace proběhla bezchybně. Upřímně děkuji zaměstnancům oddělení glaukomu Národního centra lékařského výzkumu Helmholtze Ministerstva zdravotnictví Ruska za vynikající organizaci práce celého oddělení. Rád bych vyjádřil zvláštní poděkování ošetřujícímu lékaři Yakubově Liyi Vagizovně za citlivost a profesionalitu při léčbě mé nemoci.
S upřímnou úctou k naší medicíně - Anatolij Michajlovič Lashmanov - 76 let.
Tel. 8 985 147 03 50

Irina Aleksandrovna Kolchanova 4. 10. 2018
Rád bych poděkoval Viktorii Alexandrovně Vlasové, která operaci provedla úspěšně a dala mi naději na další uzdravení. Victoria Alexandrovna, děkuji, že každý den pomáháte lidem, za vaši tvrdou, tvrdou a ušlechtilou práci, za vaše zlaté ruce. Upřímně vám přeji zdraví, úspěch, profesionální růst, prosperitu, nová vítězství a samozřejmě, aby byla vaše práce vždy oceněna a přinesla vám spokojenost. A také chci vyjádřit vděčnost řídícím a lékařským pracovníkům oddělení traumatologie a rekonstrukční chirurgie za jejich dobře koordinovanou kolektivní práci a za jejich profesionální tým. Děkuji za vaši vysokou lékařskou dovednost. Přeji vám všem hodně štěstí, úspěchů a vše nejlepší. DĚKUJI VŠEM.

Zhitetsky V.I. 26. 9. 2018
Dobrý den, vážení pacienti a všichni, kdo čtou tuto recenzi. Nejprve chci stručně popsat svou situaci. EOP (endokrinní oftalmopatii) mám téměř tři roky. Je mi 30 let a je velmi, velmi těžké žít s takovou nemocí, nemluvě o vzhledu. Ti, kteří zažili nebo zažívají něco podobného, ​​by mi měli rozumět. Chtěl bych nejprve vyjádřit svou hlubokou vděčnost dvěma skvělým lékařům, MD, přední výzkumné pracovnici Olze Gennadievně Panteleevové za její práci se mnou jako s pacientem a za příležitost zahájit plnohodnotnou léčbu této složité nemoci a samozřejmě MD, Vedoucí oddělení oftalmologicko-onkologického a radiologického výzkumu, profesor Sahakyan Svetlana Vladimirovna za provedenou operaci a následné konzultace ohledně léčby. Zvláštní poděkování patří také Dr. med. Amiryan Anush Hamletovna, stejně jako Tadevosyan Suzanne Serezhaevna, Slinko Elizaveta Alexandrovna a všichni zdravotníci, kteří se mnou během mého pobytu v nemocnici pracovali. Vážení lékaři a zdravotničtí pracovníci, děkuji vám všem za vaši tvrdou práci a píli, za vaši laskavost a profesionalitu, že jste si vybrali tuto obtížnou cestu a pokračovali v ní i přes všechny potíže s ní spojené. Chtěl bych vám popřát trpělivost, prosperitu a samozřejmě dobré zdraví, zejména duševní zdraví, protože k mé lítosti ne všichni pacienti chápou, že lékaři jsou také lidé a každý z nich má své vlastní pocity a emoce, s nimiž je také třeba počítat. Všem odborníkům, které jsem uvedl, znovu vyjadřuji hlubokou úctu a vděčnost za jejich trpělivost a poctivou práci, někdy dokonce nad rámec normy. Přeji každému, kdo se dlouho zotavuje, aby získal odvahu a trpělivost. Určitě uspějete, buďte zdraví!

Suleymanov Magomedkamil Abusupiyanovich 17. 7. 2018
Chtěl bych poděkovat všem zaměstnancům oddělení glaukomu a mnohokrát děkuji L. V. Yakubové. Upřímně vám všem děkuji za léčbu, přeji vám úspěch ve vaší práci a radost do života s úctou Magomedkamil Suleymanov

Raisya Iskhakovna Biktimirova 13. 7. 2018
Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost ošetřující lékařce Irině Valerievně Ezzhevoy, vedoucí oddělení a všem pracovníkům virálního oddělení za jejich profesionalitu a duchovní lidské vlastnosti.

Shakshina Valentina Michajlovna 09.07.2018
Vyjadřuji svou vděčnost Yani Eleně Vladimirovně za kvalifikovanou lékařskou péči, která mi byla poskytnuta, za laskavost, teplo, úctu ke mně, klaním se vám, zdraví a dlouhověkost.

Biktimirova Raisa Iskhavna 23. 06. 2018
Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost doktorce - virologce Gorbunové Alině Andreevně za její svědomitou práci a pozorný přístup ke každému pacientovi. Děkuji mnohokrát!

Boykova Olga Mikhailovna 30. 05. 2018
30.05.2018 Dne 11. května 2018 jsme z Omsku přivezli 16letého syna s diagnózou obrovského oddělení sítnice s prasknutím v levém oku. Situaci komplikovala skutečnost, že levé oko vidělo pouze 0,01, pravé oko bylo odstraněno. Říct, že jsme byli zoufalí, neznamená nic. V Moskevském výzkumném ústavu DHO pojmenovaném po Helmholtzovi jsme byli přijati s takovou touhou pomoci, s tak vřelým lidským přístupem, účastí a taktem, jaké jsme dosud nesetkali, protože jsme navštívili mnoho klinik v Omsku v Novosibirsku v Moskvě. Ale hlavní zázrak provedli lékaři pediatrického oddělení - chirurgové Denisova Ekaterina Valerievna, Starikova Alexandra Viktorovna, Kruglova Tatyana Borisovna, Zaitseva Olga Vladimirovna a všechny zdravotní sestry a jaký chytrý lékař je anesteziolog. Operaci podle lékařů provedl celý ústav, byla provedena bravurně, jednoduše pomocí šperků, a co je nejdůležitější, synův zrak byl zachráněn! Lékaři nejvyšší profesionality, jednoduše globální odpovědnost za pacienty, poskytují kvalitní léčbu a pooperační péči, povinná další vyšetření, prostě nás nenechávají bez dozoru - to jsou SKUTEČNÍ LEKÁŘI! Děkuji a klaním se ti! Klid a vyrovnanost Ekateriny Valerievny pomáhají vyrovnat se s bolestí a úzkostí a schopnost reagovat a každou minutu ochoty pomoci Alexandra Viktorovna rozveselila a dala naději. Výkon Ekateriny Valerievny je již dlouho legendární. být v práci do 23:00 nebo přijít ve svůj den volna na pooperační děti je pro ni přirozené, jako pro skutečného ruského lékaře, takže ti, kteří čekají v blízkosti operující matky, říkají, že existují lékaři, a existuje DENISOV (bez urážky personálu), ale jako projev úcty a uznání dovednosti. Vážíme si, respektujeme, jsme hrdí na to, že v Rusku existují takoví vysoce profesionálové, a hlavní věcí pro nás je vědět, že vašemu dítěti určitě pomůže.

Nikolay Sergeevich Skoptsov 2018-03-23
Dobré zdraví všem! Rád bych poděkoval týmu „Oddělení reflexologie, homeopatie a fyzikálních metod léčby“ Výzkumného ústavu Helmholtze ve Velké Británii. Díky vysoké kvalifikaci a zkušenostem pracovníků oddělení si několik let (od roku 2011) udržuji vizi i přes diagnózu atrofie zrakového nervu. Chtěl bych poděkovat především odborníkům oddělení akupunktury a adaptivní biorezonanční terapie (BRT) Chuvilina. Marina Viktorovna a Malinovskaya Tatyana Alfredovna, a to nejen odborníkům na vysoké profesionální úrovni, ale také lidem, kteří se úzkostlivě trápí o každého pacienta (a nikoli „klienta“, bohužel, v drtivé většině zdravotnických zařízení v naší zemi). Nejen úzká specializace oblastí medicíny, ve kterých zaměstnanci oddělení pracují, ale také vřelý přístup k pacientům, činí každého z jeho zaměstnanců ještě cennějším. Navzdory skromným platům a zdaleka jednoduchým pracovním podmínkám si zaměstnanci oddělení zachovávají nejdůležitější vlastnosti ve zdravotnické profesi - lidskost a nejvyšší dovednosti ve svém oboru. Nízko se ukloň. Pozdravy. Nikolay S. Skoptsov.

Khamidullin Ildus Zagidulovich 13. 03. 2018
Děkujeme Borodinovi Juriji Ivanovičovi, Avakyan Karine Vardanovně a všem zaměstnancům ústavu za jejich profesionalitu a vřelý přístup. Zdraví pro vás a vaše blízké!

Seryakova Antonina Grigorievna 07.01.2018
Chtěl bych poděkovat lékaři - chirurgovi a jeho sestře oftalmologického oddělení za léčbu onkologických onemocnění očí: 5. chirurgické oddělení, 8. budova, Tatskov Robert Alexandrovič. Děkuji vám za vaše magické laskavé ruce, které provedly zázrak, zachránily mé oči a zrak, za váš vřelý přístup k pacientům, pozornost, trpělivost a laskavé slovo. Jste lékař s velkým písmenem, lékař od Boha. A také děkuji servisnímu personálu, děkuji za chutné večeře, za útulné, čisté pokoje. A také vám a vaší rodině přeji šťastný nový rok a veselé Vánoce, velký svátek víry a lásky, míru a milosrdenství, dobra a zdraví pro vás a vaši rodinu.
Děkuji vám mnohokrát, takže nikdo není nemocný a všichni jsou šťastní! Operace byla provedena 27. června 2017 - úspěšně!

Alexander Anplev Alexandrovich 01.01.2018
Rád bych poděkoval vedoucímu oddělení oftalmonkologie a radiologie profesorovi Sahakyanu Svetlaně Vladimirovně, lékařům Alikhanově Validě Ramisovně a Gevorkyan Anastasii Vitalievně za jejich profesionalitu a lidskou účast ve vztahu k mé osobě! Šťastný nový rok 2018 vám a celému personálu oftalmologického oddělení pro léčbu očních onkologických onemocnění, kde jsem byl hospitalizován od 11. prosince do 18. prosince 2017. Z celého srdce vám všem přeji zdraví, štěstí, hodně štěstí a slušné mzdy. Děkuji mnohokrát!

Demkova Ekaterina Ermolaevna 12. 12. 2017
Vážený Vladimir Vladimirovich!
Rád bych poděkoval vedoucímu dětského oddělení T.V.Sudovské, lékařům Akchurině N.P., Demchenko E.N., recepční za organizaci schůzky a konzultace 12. 12. 17 mé dceři Marii Demkové (nar. 2000, zrakově postižené - retinopatie 5 a 3 fáze, duševní poruchy). Zvláštní poděkování dr. ​​Med. Egorova Tatyana Semyonovna, jedinečný odborník a skvělý člověk. Je hezké vědět, že přední federální institucí ve svém oboru je N.I. Helmholtz nezůstává stranou od globálních a všeruských tendencí k humanizaci postojů k zvláštním dětem.
s úctou,
Demkova Ekaterina Ermolaevna, publicistka (časopis „Autismus a vývojové poruchy“ atd.) Tématem je přizpůsobení společnosti zvláštním dětem (ne naopak!) Články o vaší pacientce Marii si můžete prohlédnout na PsyJournals.ru)

Averyanova Lyudmila Alekseevna 12. 11. 2017
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost chirurgovi Apaevovi Alexandrovi Vyacheslavovichovi a veškerému medu. pracovníkům 8. budovy a vedoucímu dětského oddělení Khvedelidze Tebrone Zauryevně za pomoc, kterou nám poskytli. Dítě bylo operováno na strabismus 24. listopadu 2017. Všechno šlo dobře, dnes oči dcery vypadají přesně.

Ganina Oksana Pavlovna 23. 09. 2017
Chci vyjádřit hlubokou vděčnost chirurgovi se zlatými rukama a laskavým srdcem, Khvedelidze Tebrone Zaurevna! Byl jsem operován 15. září 2017, a přestože uplynulo velmi málo času, jsem velmi šťastný a teď, když se podívám do zrcadla, v duchu děkuji Tebrone Zaurevna! Také se mi moc líbil tento úžasný klid lékaře! Pokaždé, když jsem přišel, byl jsem nervózní. Ale od prvních minut se na mě přenesl klid a vyrovnanost. Děkuji všem zaměstnancům 2. chirurgické budovy. Moc děkuji za vaši práci a trpělivost.!

Kidalova Natalia Ivanovna 4. 8. 2017
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost Viktorii Alexandrovně Vlasové za záchranu oka mého syna, hluboký úklon před vámi

Ivan 2017-07-01
Chci vyjádřit vděčnost za profesionální přístup personálu a doporučení lékařů. Průzkumy jsou prováděny na dobré úrovni. Zvláštní poděkování patří ultrazvukové specialistce Lyubov za její práci.

Vysokikh Olga Alekseevna 16. 06. 2017
Gratulujeme k jejich profesionální dovolené všem zdravotnickým pracovníkům Národního centra lékařského výzkumu Helmholtz. Oddělení oftalmologické onkologie a zejména Yanina Valentinovna Parmon.

V tento krásný letní den
Chci ti popřát
Uprostřed nemocí jiných lidí
Nezapomeňte na sebe.

Ať je život dlouhý, jasný,
Bez smutku a starostí.
Bude v tom mnoho dárků,
Slunce svítí po celý rok.

Všechny touhy se splní
Ve skutečnosti ne ve snu.
Co jsi dal lidem,
Nechte ho dvakrát se k vám vrátit.

Budnik Natalya Yurievna 15. 06. 2017
Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost profesionálce ve svém oboru, Galině Leonidovně Gubkině. Díky tomuto lékaři náš syn ztratil strach z lékařů a přesvědčil se o jejich vysoké profesionalitě. Citlivý přístup k pacientovi, vstřícnost a laskavost, jak vidíte, se v naší době často nenacházejí. Děkuji mnohokrát!

Galina Kruglikova 2017-05-17
Dobré odpoledne, vážení zaměstnanci ústavu! Rád bych vám vyjádřil svou hlubokou vděčnost za to, že jste drželi krok s dobou. Pro pacienty je dnes velmi důležité rychle přijímat informace. Telefon už bohužel nestačí. Vím, že jste umožnili elektronickou schůzku. Je to pohodlné. K vašemu webu ale stále máte připojená tlačítka sociálních médií. Za to bych chtěl poděkovat zvlášť! Pacienti kladou otázky - odpovídáte pohotově. Kromě toho pravidelně dostáváme informace o operacích a lékařech kliniky. Poděkovat. Váš aktivní čtenář.

Makarova Tatna Michajlovna 2017-05-17
Chtěl bych upřímně poděkovat za vedoucímu 6. oddělení infekčních a alergických očních chorob Federálního státního rozpočtového ústavu „NMITs GB pojmenovaného po Helmholtzovi“ Ministerstva zdravotnictví Ruska K.E. Seliverstové za vynikající organizaci práce celého oddělení. Od prvních minut svého pobytu na oddělení jsem cítil, že jsem v dobrých rukou. Můj ošetřující lékař je kandidát lékařských věd, hlavní výzkumný pracovník V.V. Pozdnyakova, chápající moji úzkost, vzrušení, udržovaná v průběhu léčby, vysvětlila, odpověděla na všechny otázky, které vyvstaly, čímž pomohla zachovat klid, nadarmo nedala naději. Chci poděkovat sestrám, protože nás většinu dne ošetřovali. Díky mladému zdravotnickému personálu: zdravotním sestrám, distributorům potravin za bezchybný výkon jejich funkcí, za jejich laskavost, za příjemnou příjemnou atmosféru. Na květnové prázdniny jsem musel podstoupit léčbu. Sestry, lékaři ve službě, děkuji vám za váš zájem a laskavost. Nízký úklona lékařům Výzkumného ústavu Helmholtz. Tatyana Michajlovna (Podstupovala léčbu od 26. dubna do 10. května 2017

Malakhov Victor Nikolaevich 18. 04. 2017
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost a říci lidské DÍKY odborníkovi od Boha Ovečkina Nikolaje Igoreviče! 01/12/2017 Byla provedena operace katarakty s hydratací. Teď vidím dokonale. Kéž vám Bůh dá zdraví, drahý doktore, štěstí a úspěch ve vaší ušlechtilé věci.

Natalia Kaprelova 10. 1. 2017
Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost MUDr. Irině Anatolyevně Filatové za úspěšný high-tech provoz pro mé dítě, jsem velmi vděčný! Pouze ve Výzkumném ústavu Helmholtz jsme byli schopni poskytnout vysoce kvalifikovanou pomoc. VELMI DĚKUJEM.!

Zagorodneva Julia Ivanovna 28. 12. 2016
SKUTEČNĚ PROBLÉM NA OČI VĚŘÍ, ŽE TO JE TAKÉ PROBLÉM, NAŠE DĚTI BYLY PŘIJATY NAŠIMI DĚTMI, A DĚKUJEME NAŠIM NEVĚŘITELNÝM CHIRURGŮM A.V. APAEVĚ. A GUBKINA G.L. NAŠE DĚTI SE CÍTÍ SKVĚLÉ A NIKDY NEMUSÍ UZNÁVAT, DĚKUJEM VÁM ZA NAŠE LÉKAŘE, VELMI DĚKUJEME, NECHTE JEHO DOBRÉ ŠTĚSTÍ, NIKDY NIKDY NEMÁTE! DĚKUJEME VÁM ZE SVÉ DUŠE! K mým 35. narozeninám, jak se to stalo, Alexander Vyacheslavovich dal život mému prostřednímu synovi Vanyovi a neopustil nás v těžkých dobách. LÉKAŘ OD BOHA - NÍZKÉ KOUZLO PRO VÁS.

Taymaskhanova Kh. Z. 2016-09-22
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost svému lékaři Oganesyanovi Oganesovi Georgievichovi. Jeho pozornost a laskavost mě příjemně překvapila a jeho zlaté ruce jsou prostě úžasné. Nikdy se se mnou nespokojil a ve všem vždy pomáhal. Pro své zdraví se vždy budu řídit jeho radami! Díky němu vidím tento svět ve všech jeho barvách. Nikdy vám nepřestanu děkovat. S pozdravem Taymaskhanova Kh. Z..

Tropina Zinaida Polikarpovna 24. 8. 2016
Jsem velmi vděčný P.V.Makarovovi za vynikající přístup k jeho pacientům, laskavost, pozornost, vstřícnost, péči a odpovědný přístup k jeho práci. Za důvěru, profesionalitu a odvahu při rozhodování.

Nikolay Novikov 11. 8. 2016
Na telefony uvedené na webových stránkách nelze volat! Celý týden se snažím zavolat a domluvit si schůzku. Proč jsou zde uvedena čísla? Domluvte si elektronickou schůzku přes internet.

Elena 2016-08-08 15:54
Na telefony uvedené na webových stránkách nelze volat! Již druhý týden se snažím projít v uvedených hodinách na čísle: (495) 608-00-26, abych zapsal děti. Ale je neustále zaneprázdněn a je zřejmé proč: zvednou telefon a odloží ho vedle sebe, beze slova, jdou do práce, odpovídají na otázky lidí, kteří přišli. Rozumím všemu, ALE! Můžete počkat 10-15, dokonce 20 minut, ale to pokračuje dále. Vyřešte prosím situaci, myslím, že je to jen hrubost ve vztahu k lidem, kteří volají.

Margarita 08.08.2016 5:37
Moje dítě má vysoký stupeň krátkozrakosti a astigmatismu, zrak mu klesal, už byl opotřebovaný brýlemi a rozhodl se zkusit vybrat čočky. V optice nemohli, na klinice, kterou odmítli, řekli, že je to nemožné! A my jsme se v zoufalství dostali ke skvělé doktorce Selině Olze Mikhailovně na stanici metra Preobrazhenskaya square. Řekla nám všechno, vysvětlila, předepsala léčbu a co je nejdůležitější, dejte dítě do takových čoček, aby v nich vidělo 100%, což nikdy nebylo možné, vidění nekleslo po dobu 2 let! Více díky ní, velmi pozorný, zdvořilý a velmi gramotný, vždy pozdraví s úsměvem, je radost jít k těmto lékařům!

DoctorZub 18. 07. 2016 19:01
Rád bych poděkoval Musostově Malice Kamaldinovně, specialistce, o které se dá mluvit jen jako o nejlepší z jejího druhu! Opakovaným otáčením neexistují žádné nesplněné úkoly k odstranění problémů. Vaše oči jsou v dobrých rukou, neváhejte udělat tento krok, pokud chcete, aby vaše oči byly zdravé! Doporučit!

Lidia Ivanovna Gabdrakhmanova, ctěná učitelka Ruské federace 2016-07-8 12:13
Ztratil jsem zrak... podstoupil jsem několik operací, silný emoční stres... Ale nejhorší je zoufalství, které jsem zažil ze ztráty možnosti vidět barvy okolního světa, schopnosti chodit bez pomoci blízkých.
Nakonec jsem potkal lékaře, který „vzal ruku“ a vyvedl mě z takové hrůzy a strachu... Tímto lékařem je doktor lékařských věd, profesor Oganez Georgievich Oganesyan. Jeho kouzelné ruce, které operaci provedly, udělaly zázrak: znovu vidím svět barevný a krásný. Políbím tyto úžasné ruce. Děkuji, Oganezi Georgieviči!
A ještě jedna ruka mě vedla k uzdravení po celou dobu, co jsem byl v nemocnici. A naprosto jsem důvěřoval rukám ošetřujícího lékaře - vedoucího výzkumného pracovníka, kandidáta lékařských věd M.V. Jeřáb.
Děkuji Bohu, že s vámi zacházel, drahá Marino Vladimirovno. Dal jsi mi naději, uklidnil mě, našel metody, které mi pomohly. Ale vaše sympatie, laskavost a pozornost se mnou také zacházely.
Děkujeme vám za to od celé naší rodiny.!
Přeji vám úspěch, prosperitu ve všem a dobrou náladu.
Pomozte mi, Pane!

Vysokikh Olga Alekseevna 2016-06-19 12:04
YANINA VALENTINOVNA A VŠICHNI ZAMĚSTNANCI ODDĚLENÍ OČNÍ MONCOLOGIE! Šťastný den zdravotnických pracovníků! Moc děkuji za vaši lidskost, upřímnost, srdečnost a empatii. Přeji vám pohodu, dobré zdraví, obyčejné lidské štěstí, pohodlí ve vašich rodinách.

Knyazev Ivan Sergeevich 2016-06-7 16:33
Děkuji Olze Mikhailovně Selině za pozornost a péči a vynikající zrak.

Figurina Julia Jurjevna 2016-05-22
Lékaři by chtěli poděkovat. Když jsou zaslány směrem k vám,
rychle přijato a zaznamenáno na laserové koagulaci sítnice. Vše hotovo
dobré a zdarma. Zvláštní poděkování chirurgům, protože vstoupili do pozice (I.
dlouhodobě se věnuji bojovým uměním a pracuji v této oblasti) a dělal
koagulace dvakrát.
Pokud jde o správu a registr, pokazili celý zážitek. Na
opakovaná návštěva, nejenže jsem takhle ztratil spoustu času, ale také byl
pokárán za to, co jsem nemohl vědět.
Přečtěte si více: na podzim mě Černookova lékařka jmenovala druhým vyšetřením
šest měsíců (abyste se ujistili, že je vše v pořádku). Na helpdesku jsem zjistil, jak
můžete se zaregistrovat a co bude potřeba. Bylo mi řečeno, že se musím zaregistrovat
měsíc a můžete to udělat na internetu. V březnu jsem podal žádost
návštěva lékaře přes internet. Vyplněna všechna pole! Po 2 týdnech jsem
odpověď přišla (když jsem už plánoval zavolat nebo jít sám). Jsem přihlášen
20. května v 10:00. To samozřejmě ne za měsíc, ok. 20. května jsem vydal
svůj plán a dorazila do výzkumného ústavu. Na recepci jsem byl pokárán: kde je moje karta
(ale nechal jsem to na výzkumném ústavu!), proč v žádosti není napsáno číslo karty (I
vyplněna všechna pole, nebylo číslo karty, nebo, pokud ano, pak já
napsal!) a kde je můj směr. Tady to všechno skončilo: to
potřebuji se vydat druhým směrem, nevěděl jsem (za prvé jsem přišel
pokyny samotného lékaře a zadruhé, když jsem na podzim zjistil, co je potřeba
na návštěvu mi o tom nikdo neřekl!). Obecně jsem se válcoval a
čekal 2 měsíce jen tak. Další záznam, mimochodem, je pouze na srpen!
Tak mi také nadávali. Díky ženě z informačního pultu: řekla všechno
možnosti dalších akcí a vše je velmi zdvořilé a srozumitelné.
Věnujte prosím pozornost práci registru! Koneckonců, názor na institut
se vyvíjí již odtud. A tato „teta“ služba pro lidi, kteří přišli
o pomoc (jsou tak tvrdí), jen naštvaní a naštvaní.
S pozdravem Figurina Julia

Susanna Babkenovna Manukyan 21. 05. 2016
Dobrý den! Chci upozornit správu kliniky na specialistu a
Lékař s velkým písmenem Makarov Pavel Vasiljevič. Byl jsem operován 14
Duben 2016, diagnóza „Zralá komplikovaná katarakta s prvky
„Upřímně, před operací jsem ztratil veškerou naději
jednoho dne se moje vize obnoví. Morálně to bylo každý den velmi
bylo to těžké, kromě toho byla noha po zlomenině v sádře. Jednou v oddělení,
Byl jsem ohromen! Čistota, podpora zaměstnanců, porozumění s pacienty,
sterilita na toaletách, kvalitní jídlo. chci
řekněte laskavě a vřele díky všem zaměstnancům
Traumatologické oddělení. Děkuji mému ošetřujícímu lékaři Makarovovi
Pavel Vasiljevič, který mě operoval. Klaním se ti!
Moje vize je téměř obnovena! Vrátil jsi mi všechny barvy tohoto světa, tohle
mimořádný stav! Děkuji za vaši profesionalitu, pozornost,
pedantry, speciální přístup ke každému pacientovi. Díky těmto specialistům
stejně jako vy jsem věřil, že Rusko má budoucnost a náš lék je v pořádku
ruce.

Ingeborga Arnoldovna Auskaite 2016-05-16 11:18
Šel jsem do sekce „Služby a ceny“ a poznamenal jsem, že existuje seznam služeb, ale sloupec „Ceny“ je prázdný. Správně, prosím, děkuji..

Temirkanova Zhanna Khashorovna 2016-05-13 9:54
Ze srdce jsem vděčný odborníkům, kteří se zabývali mými očima. V únoru jsem podstoupil konvergentní šilhání. Mnohokrát děkujeme Apaevovi Alexandrovi Vyacheslavovichovi a Gubkině Galině Leonidovně. Velmi pozorní a profesionální specialisté! Moje oko bylo vyrovnané a viděl jsem úplně jiný svět. Nyní nosím brýle a dívám se oběma očima, což jsem před operací nemohl udělat. Děkuji mnohokrát. Přeji vám zdraví a úspěch na vaší životní cestě!))) Chtěl bych také vyjádřit svou vděčnost Dmitriji Sergejeviči Beljajevovi, který včas viděl, že mi praskla sítnice, a poslal mě k laserové operaci k fúzi sítnice, po které bylo všechno také úžasné!) Pokud pokud ne on, ztratil bych zrak v obou očích. Děkuji Dmitrij Sergejevič!

Ivanova Julia 2016-05-13 12:48
Děkuji týmu lékařů a zdravotních sester Helmholtzova institutu za práci a dobrý přístup k pacientům! Obzvláště OBROVSKÉ DÍKY osobně děkuji Dr. Vlasové V.A. a pracovníkům traumatologické kliniky. Nebýt dr. Viktorie Aleksandrovna, náš syn mohl zůstat postižený. V důsledku zranění ve velmi zanedbané formě měl slzu a odtržení sítnice a jeli jsme téměř bez naděje, že bude vidět. Ale lékaři udělali nemožné a zachránili naše oči. Za to se jim pokloňte.

Anonymní 2016-05-13
Dlouho jsem chtěl poděkovat odborníkům ústavu. Nejstarší dcera má retinoblastom za rameny. Říkám „za ramena“, protože diagnóza byla stanovena před 14 lety. Za stejnými rameny jsou enukleace (odstranění oční bulvy), protetika a chemoterapie. Nejde o procento vidění, ale o život! (operace byla 30. 11. 1999) Moje dítě je živé a zdravé téměř 14 let! Celé tyto roky byli lékaři a zdravotní sestry ústavu s námi. Nikdy jsme neviděli, že životní okolnosti nebo špatná nálada ovlivní postoj Valentiny Mikhailovny Kodryan k jejím malým pacientům. Je vždy přátelská, usměvavá a pozorná. Přihlašujeme se pouze k ní. Vždy měla štěstí na své zdravotní sestry. Děkuji mnohokrát! Zvláštní poděkování patří Svetlaně Vladimirovně Sahakyanové. Dokonce i šíleně unavená byla vždy pozorná a trpělivá. Byli jsme diagnostikováni na klinice Fedorov, ale řekli, že nám pomohou pouze v Helmholtz. Onko-oftalmologie je mimo chválu! Jeho zakladatel A.F.Brovkina, náš lékař v nemocnici Sahakyan S.V. a v poliklinice - V.M. Kodryan. nízký luk! Moc děkuji za život mého dítěte!

Anonymní 2016-05-13
Byl jsem v Helmholtzu před 10 lety (acanthamoebická keratitida. Výměna rohovky). Pavel Vasilyevich Makarov měl vynikajícího lékaře, pozorný s individuálním přístupem po propuštění, přišel k němu více než jednou, vždy přijat, nikdy neodmítl pomoc. Nebral jsem peníze, což je v naší době rarita. Oddělení je dobrý, čistý a ochotný personál. V našem městě, když přijdu k oftalmologům, kteří se na každého podívají, zeptají se na jméno lékaře, říkají, že takové klenotnické práce nikdy předtím nebyly.

Irina 2015-06-23
Po těžkém popálení rohovky manganistanem draselným jsem podstoupil operaci 13. ledna 2015. Vůbec jsem nedoufal v pozitivní výsledek. Pouze díky hir urg Makarov Pavel Vasilyevich jsem unikl z beznadějné situace. Pavel Vasiljevič má nejen zlaté ruce, ale také obrovské, laskavé srdce. Stále musíme bojovat až do konce, ale já věřím v jeho profesionalitu a tvrdou práci, jeho touhu pomáhat lidem. Všechno nejlepší VÁM a brzy se uvidíme.

Beslan a Marina Shevkhuzhev 28. 01. 2016
Rodina Shevkhuzhev z KChR vyjadřuje hlubokou vděčnost oftalmologovi chirurgického oddělení Makarovovi Pavlovi Vasiljeviči za poskytnutí vysoce kvalifikované pomoci během operace našemu dítěti za svědomitý přístup k jejich práci, lidskost, pozornost. Přejeme mu hodně zdraví, kavkazskou dlouhověkost, úspěch v práci, hodně štěstí a prosperity.!

Anonymní 2016-05-13
Chirurg Makarov Pavel Vasilievič. Léčba, chirurgie - červenec 2014. (glaukom). Částečně obnoveno vidění oka po zranění před 40 lety. Doktor od Boha. Děkuji mnohokrát.

Anonymní 2016-05-13
Novinky v první den, 22.02.2016. Rádi bychom se domluvili na schůzce s Dr..

Anonymní 2016-05-13
Slavná instituce, vynikající lékaři a nejlepší technologie.

Anonymní 2016-05-13
Navštěvuji mikrochirurgii ve Volgogradu po dobu 13 let. nulový smysl. Vnučka má již 19 let, je slepá. Jak se dostat do Doctor Oganesyan v Moskvě?

Anonymní 2016-05-12 21:41
Ve zprávách jsme viděli rozhovory o nové technologii k obnovení rohovky oka, a to i po traumatu. Zdá se nám, že je to náš případ. Chci se zaregistrovat.

Anonymní 2016-05-12 20:55
Dobrý den! Dnes v programu dobré ráno na kanálu 1 jsem viděl příběh o jedinečné operaci, která se provádí ve vašem centru. Implantace dárcovské buňky do sítnice oka (omlouvám se, možná ji nastavuji nesprávně) Otázka zní, jaký je správný název operace a jaké jsou náklady? Pacientovi je 77 let a má retinální dystrofii. poděkovat!

Nabiullina R.R. 2016-05-12 18:52
Mnohokrát děkujeme Nikolai Igorevičovi Ovečkinovi za operaci katarakty provedenou 17. února 2014. Nyní moje oko vidí 100%. Pozorný, citlivý lékař a vynikající odborník. Úspěch a hodně štěstí ve všem!
Rád bych poděkoval ošetřujícímu lékaři N.E. Ovečkinovi za dobrý a pozorný přístup k mému bratrovi. který byl k němu přijat dne 2. září 2013, ačkoli ještě nebyla provedena žádná operace, ale zlepšení očí je již na obličeji. Opravdu doufám a věřím, že udělá vše pro to, aby si zachránil oči. Děkuji mnohokrát. S úctou sestra vašeho pacienta Nabiullina R.R..

Semyonov Maxim 2016-05-11 2:59
Děkuji, DOCTOR, děkuji, drahý Georgy Dzhndoyan Titalovich! Je to LEKÁR s velkým písmenem. Dlouho jsem se snažil napsat recenzi, ale čekal jsem na kontrolní termín, který se dnes konal. Šedý zákal významně narušil vidění mé matky (12% a 4%), ale magické ruce Georgy Titaloviče se vrátily 100% k jednomu oku a způsobily, že druhé dílo bylo 80%, i když, jak se ukázalo, neviděl více než 10% svého života. Ale pro mě LÉKAŘ nejsou jen ruce, ale také přístup k pacientovi. Matka a já jsme měli pocit, že jsme s Georgem Titalovičem sami, a věnuje nám veškerou pozornost a péči. I když chápu svou hlavou, že je tu spousta pacientů a administrativní práce, ale pocit důvěry a klidu nás během léčby neopustil. Ještě jednou chci říct DĚKUJEME DOCTOROVI za vrácenou jasnost pohledu.

Stefanovich Elena Andreevna 2016-05-06 7:39
Chci poděkovat dívce, která telefonicky odpovídá: 607-53-51: DĚKUJEME ZA VAŠI EFEKTIVITU A ODPOVĚDNOST. Bylo by více takových pozorných a sympatických lidí! (Nelze se dostat na recepci několik dní. Dohodnout schůzku. Vytočil jsem informační číslo, odpověděl jsem milé dívce a slíbil jsem, že mi zavolám zpět do 14 dnů, ale následujícího dne jsem byl zavolán zpět a informován o datu schůzky. a další informace.) Bůh vám může dát zdraví a mnoho let práce na tomto místě. (Opravdu vás potřebujeme)!

Tatiana Alexandrovna 06.05.2016 10:35
Rád bych vyjádřil vděčnost zdravotnickým pracovníkům institutu pojmenovaným po něm Helmgoltsa 4. oddělení za pozorný a profesionální přístup k pacientům v osobě lékařů Kalinina O.M., Zhuravleva A.N., Yakubova L.V. Zvláštní poděkování sestře Olze Michajlovně za její laskavost, pozornost a péči. Je to zázrak! Matka Tereza! Zdraví, pohoda a úspěch ve vaší práci! S pozdravem, pacientka Tatyana Alexandrovna

Anna Nikolaevna Minaicheva 2016-05-05 2:49
Vyjadřuji hlubokou vděčnost našemu ošetřujícímu lékaři, vedoucímu oddělení Parmon Yanině Valentinovně! Skvělému lékaři a velmi dobrému člověku!
Děkuji za všechno. Za tyto ruce !
Pro váš talent, pro vaši laskavost!
Vytrpíte naše rozmary, trápení
Odjíždíme domů, pospěš si do problémů
Skvělé zdraví pro vás a štěstí !
Silnější, silně nemocní
Ve vaší práci pozemská požehnání a inspirace
Děkujeme vám za všechno, za všechno !
A buďme, velmi, velmi málo
A méně často se k vám dostaneme
Ale pocit respektu, v průběhu let
K práci chirurga se zvýší !
Bojíme se onemocnět a chceme vás vidět méně často
Bohužel, Pán nás takto vytvořil
Proto je velmi nutné - střih
Ale jen sbírejte, pospěšte si
Jaký vzhled vás potkáme, uvidíme se
Je plná slz, naděje a tepla
Jsme ve vašich rukou, svěřujeme naše životy
Věříme ve vás, sestry, lékaři !
Talent zachránit Bůh nedává každému
Neexistují žádné špatné, zde můžete vidět dovednost
Ještě jednou moc děkuji
Za vděčnou práci, přinášení života, dobře.

Kholmanskaya Marina Vladimirovna 2016-04-25 11:32
Vyjadřuji hlubokou vděčnost prof. d.m.s. V.E. Tankovského za nejvyšší profesionalitu a lidské kvality. Od roku 2011 trpím uveitidou, v roce 2014 jsem podstoupil lůžkovou léčbu v OKB, kde mi nemohli pomoci. Poté byla urgentně hospitalizována na Moskevském výzkumném ústavu. Helmholtz, kde prof. Tankovskij. Za dva týdny úplně odstranil exacerbaci a vstoupil do stabilní remise, která trvala více než rok. Když se letos v polovině dubna zánětlivý proces na mém pravém oku opět zhoršil a polyklinika přiznala svou impotenci, byl jsem poslán na konzultaci do OKB (pobočka č. 1 Klinické nemocnice v Botkinově městě), kde při první návštěvě nezjistili vůbec žádný zánětlivý proces, ale závažnost vidění bylo rozpoznáno jako 1 v obou očích (se stížnostmi, včetně prudkého snížení vidění). O dva dny později jsem se na naléhání vedoucího oftalmologického oddělení okresní polikliniky znovu obrátil na OKB. Po vyšetření na OKB vedoucí přijímacího oddělení připustil přítomnost zánětu, přičemž připustil, že hospitalizace na jejich klinice neměla smysl, protože neměli odborníky, které jsem potřeboval, předepsali protizánětlivé kapky, tři ambulantní injekce dexamethasonu a doporučili mi samoléčbu na základě výpisu z roku 2014. prof. Tankovskij, včetně vysoce toxických léků, jako je Fansidar. Neměl jsem jinou možnost, než jít gravitací na pohotovostní oddělení Moskevského výzkumného ústavu v Moskvě Helmholtz. Lékař, který mě vyšetřil, přiznal, že jsem ve vážném stavu, a okamžitě navrhl urgentní hospitalizaci. Nyní jsem v OPS pod vedením prof. Tankovskij. Vylepšení začala následující den. Subjektivně závoj z oka zmizel a zraková ostrost se začala zotavovat. Opět jsem měl naději, že budu držet oči co nejdéle. Mnohokrát děkuji vedení institutu, navzdory všemu nadále pracuje pro lidi. Kéž Bůh dá vaší klinice prosperitu a tisíce vděčných pacientů!

Khromova Ekaterina 2016-04-11 2:20
Mnohokrát děkuji lékaři Kursakovovi Arthurovi Veniaminovichovi. Pro moji dceru Věru, 9 let, si po téměř dvou nebo třech konzultacích vybral tvrdé kontaktní čočky a byl co nejúspěšnější. Velmi pozorný, citlivý a vysoce kvalifikovaný odborník. Dlouhé roky a zdraví pro vás. Postarejte se o své srdce. Děkuji mnohokrát.

Bersaev Ruslan Khamzatovich 2016-02-27 20:37:06
Osobní názor pacienta, jehož syn byl operován, a jaký je jeho názor, po operacích o tomto ústavu. Můj syn měl poranění levého oka, došlo k oddělení sítnice, téměř žádná naděje. Schopnost a dovednost špičkových odborníků a schopnost znemožnit nemožné pomohly mým synům oči. Během svého pobytu v tomto ústavu jsem viděl, jak doktoři této kliniky, jmenovitě Naira Semyonovna a Ekaterina Valerievna, lidem, kteří ztratili poslední naději znovu vidět tento svět., dal druhý život. Tím prokázali výkon a velkou profesionální zručnost. Bylo zřejmé, že existuje velká touha pomáhat lidem znovu vidět tento úžasný svět. Tento výkon prováděli každý den, přicházeli brzy ráno do práce a opouštěli práci pozdě večer, zůstali až do pozdních hodin, téměř do 23 hodin. Jsem Ruslan Khamzatovich Bersaev, otec syna, kterého operovali, vyjadřuji hlubokou vděčnost moskevskému výzkumnému ústavu Helmholtz, vedení tohoto Institut a celý tým, zejména lékaři a zdravotní sestry a všichni zaměstnanci, včetně strážců, děkuji a Bůh vám žehnej!

Antonov Alexander Anatolyevich 2016-02-11 14:09:13
Obrovská DĚKUJEME Dr. Filatové Irině Anatolyevně a jejímu týmu za operaci, kterou provedli za účelem odstranění ptózy v obou očích. Skuteční PROFESIONÁLI. Karelia, Kondopoga.

Pavlovič Svetlana Arkadyevna 2016-02-03 12:26:33
Dobrý den! Již tři dny se mi nepodařilo dostat přes telefonní číslo: (495) 625-87-73 nebo (495) 608-00-26 bez ohledu na to, kdy volám! Co dělat?

Hasanalieva Luida Makhmudovna 02.02.2016 11:47:49
Chci vyjádřit svou srdečnou vděčnost a z celého srdce poděkovat oftalmologce Olze Vladimirovně Zaitsevové a všem nemocničním zaměstnancům, kteří se podíleli na několika operacích na mém oku a následně se o mě během rehabilitace starali. Olga Vladimirovna a veškerý zdravotnický personál této nemocnice tvoří ucelený tým profesionálů ve svém oboru. Tito lidé mají skutečné starosti a ke svým svěřencům zacházejí s láskou. Děkuji za vaši léčbu, péči a obavy. S úctou vaše, Lyuida Makhmudovna Hasanalieva. Kaliningrad.

Nadežda Barabanová 2016-01-26 14:35:58
Dne 22.01.2016 jsem dostal schůzku s Nailou Mammadovnou Kazieva za účelem potvrzení diagnózy, která byla stanovena v jiném zdravotnickém zařízení. Závěr: do očí bijící hrubost ze strany lékaře, nepozornost k pacientovi, nedostatek profesionality (pokud analyzujete doporučení tohoto takzvaného oftalmologa). Instrumentální diagnostika nevyvolává žádné dotazy ani stížnosti. Ale když se vydáte navštívit jednu z nejlepších klinik pro oční onemocnění, chcete získat kvalifikovanou radu a pomoc a neslyšet nejasné otázky: „proč jste sem přišli“ a „proč vás sem poslali“ s neméně srozumitelnými doporučeními „načmáral“ na kousek papíru rukopisem, kterému rozumí pouze zkušený grafolog.

LYSAK ALBINA SERGEEVNA 2015-12-05 17:32:10
PŘECHODILY LETY, ALE TĚŽBA ZE SRDCE ZASAHUJÍCÍ A ZNOVU ŘÍKAT SLOVA ČESTNÉHO DÍKU DR. ŠTĚSTÍ VIDĚT SVĚT DÁVÁ BOHA! A PÁN VRACIL MOJE VIZE ZLATÝMI RUKAMI OGANŮ GEORGIEVICH. HOHANESYAN JE JEDINEČNÝ LEKÁR. VZDĚLÁVANÉ OSOBĚ JE ZÍSKÁNO ŠTĚSTÍ, ABY SE STAL TAK POTŘEBNÝ NA SVĚTĚ LIDÍ. OH ASS! S UV. ALBINA.

Lyaptseva Svetlana Vasilievna 2015-11-30 05:17:41
Úplné zklamání, ostuda! Pozvali dítě na plánovanou hospitalizaci 27. listopadu, dorazili ze Sverdlovské oblasti, ukázalo se, že tam nejsou žádná místa, přeřadili jej na 2. prosince a život v hlavním městě nebyl levný, protože nepocházeli z vedlejší ulice. Takže to ohuruje, jak to dopadne podle plánu, ale nejsou tam žádná místa? Navíc za to nikdo nenese odpovědnost, za všechno existují výmluvy a „objektivní“ důvody. Na koho a komu si stěžovat?! Výzva!

Magomadov L.D. 2015-12-29

Zarema Beibulatova, Dagestan 12. 10. 2015 16:41
Přinesl jsem svému synovi dědičnou kataraktu, dostali jsme se do DRL, měli jsme velké štěstí s ošetřující lékařkou Nairou Semyonovnou Yegiyan, úžasnou lékařkou a vysoce kvalifikovaným chirurgem. Dokud budu žít, nezapomenu vám poděkovat za vaši laskavost a podpořit vás za vaši vysokou profesionalitu. Bůh ti dá všechno nejlepší.

Maria 2015-09-28 13:27
Rád bych profesionálům poděkoval velkým písmenem! Právě zde jsem dostal pomoc, kterou jsem potřeboval, a kterou jsem se marně snažil získat v jiných zdravotnických zařízeních. Děkuji mnohokrát! Rád bych také poděkoval profesorovi E.P. Tarutta a doktor Egorov!

Vitaly Alexandrovich 2015-09-24 16:15
Dnes 24.09.15 jsem byl na recepci Tatiany Gennadievny Ivanovové. Hledal doporučení na tuto kliniku déle než 6 měsíců. Ale pochopil jsem to a tady je moje recenze. Doktor pečlivě zkoumá oči, pozorně naslouchá a myslím si, že i přes své rozsáhlé zkušenosti s oftalmologií je okamžitě nasměruje na testy a teprve poté propaguje léky. A v Moskevské oblasti se mnou téměř rok * léčili * očima * a ani nevěděli proč. Doufám, že mi tady pomohou. Lékař je pozorný a navenek příjemný člověk. Když jsem šel na testy, byl jsem příjemně překvapen čistotou laboratoře a zdvořilostí personálu. První dojem je mimořádně pozitivní. Doufám, že výsledek léčby bude pozitivní..

Alexandra 2015-09-12 13:12
Mnohokrát děkujeme za pochopení, laskavost, účast a pomoc při léčbě očí profesorům Sahakyanovi S.V., Panteleevě O.G. a také pracovníkům oddělení. Rostovtsevovi G.V. vyjadřuji zvláštní vděčnost a vážení pacienti - buďte trpěliví, výsledek určitě bude! Specialisté jsou v pozici každého z nás! Vážení odborníci, Bůh vám dá dlouhý život, profesionální rozvoj, plodný výzkum a objevy! / P>

Elena A. Fedyukova 2015-09-02 08:10
Chci také poděkovat lékařům této kliniky. Ale tady je to, na co chci upozornit vedení: Přihlásil jsem dítě k placenému vstupu ne proto, že nemohu vzít doporučení z kliniky, ale proto, abych nestál v obecné frontě po dobu 3 hodin. A jaké bylo moje překvapení, když se to stalo. Zdá se mi, že je třeba na to předem upozornit při domluvě, že konzultace lékaře je placená a bezplatná podle zásady „kdo dřív přijde, je dřív na řadě“, aby nedocházelo k nedorozuměním. Nebo to promítněte na web. poděkovat.

Knyazeva Olga 15-06-2013 20:12
A mohu říci obrovské poděkování lékařům a personálu. Nízko se ukloň. Vaše schopnost byla poslední nadějí a vy Zakharova Galina Yurievna to ospravedlnila. Moje máma to vidí. Kéž vám Bůh dá zdraví a štěstí..

Host 24-09-2012 17:55
Bravo specialistům ústavu! Profesionálové s velkým písmenem! Uložte si zrak! Před nimi jsem byl na třech klinikách, nemohli ani diagnostikovat! Tady - okamžitě identifikován iridocyklid, nasazen. Za 20 dní - stoprocentní vize! 6 let bez problémů. Díky Kazachenko Margarita Andreevna.

Host 14-08-2012 14:28
Přivedli mého syna na dětské oddělení k léčbě s diagnózou periferní uveitidy a progresivním snížením vidění. Kurzy protizánětlivé léčby proběhly několikrát s dobrými výsledky. Mnohokrát děkujeme ošetřující lékařce Denisově Ekaterině Valerievně! Vysoce kvalifikovaný odborník a citlivá osoba.

Host 01-07-2012 17:03
Byl jsem tam od 16. 06. 2012. Na 5. oddělení jsem podstoupil operaci. Díky profesorovi Sahakyanovi a lékaři s krásným jménem Valida, výborně! dluží jim po zbytek svého života!

Román 14-06-2012 10:41
Ve společnosti Suvorovskaya je přístup normální. Ale ne každý je řešen (pouze ambulantní případy) a pouze za placenou bázi.
Měla moje matka operaci katarakty (v jednodenním režimu), jsou obecně spokojené - rychle a bez nervů.
Zvláštní poděkování patří operačnímu chirurgovi Nikolai Ovečkinovi - pozornému a kompetentnímu specialistovi.
Chci, aby celé Rusko vědělo, že talentovaný, Bohem daný chirurg, doktor lékařských věd, pracuje v Helmholtz National Medical Research Center. Makarov Pavel Vasilievič. Skloňte se mu a děkujte, že jste tam byli. Hodně štěstí, zdraví, splnění všech tužeb a závazků!
Yaroslavl I. A. Khlopanova.