Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Bright Now Vitamin C oční krém pro zářivost. Receptura obohacená o antioxidanty z arktických morušek a zapouzdřený vitamin C. Tento jemný krém účinně pečuje o jemnou pokožku kolem očí, obnovuje rovnováhu vlhkosti, osvěžuje a vyhlazuje. Speciálně vyvinutý vzorec bojuje proti prvním známkám změn souvisejících s věkem. Kombinace dvou účinných složek - nektaru a oleje ze semen arktické morušky - je silným antioxidantem: stará se o pokožku, poskytuje detoxikační účinek a chrání před vnějšími vlivy. Zapouzdřený vitamin C dodává pokožce záři. Reflexní pigmenty okamžitě osvěžují pleť. Výsledkem je zářivá, hladká pokožka, která je chráněna před změnami souvisejícími s věkem. Návod k použití: Každé ráno a večer naneste malé množství krému na oční okolí. Vyrobeno bez vůní, parabenů, derivátů formaldehydu, minerálních olejů a syntetických barev. 15 ml.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Lumene Ultra Sensitive Comforting Eye Cream - recenze

Typ pleti: Citlivý, Všechny typy pleti

Ultra citlivý oční krém Lumene zvlhčuje, uklidňuje a pomáhá zmírnit zarudnutí. Podporuje vlastní obranné mechanismy pokožky.
Pro všechny typy pokožky. Ideální pro citlivou pokožku.
Vyvinuto ve spolupráci s Finskou federací pro alergie a astma. Dermatologicky testováno. Bez barviv a vůní.

Aplikace:
Aplikujte na pokožku očních víček.

voda (voda), řepkový olej, cetearylalkohol, decylkokoát, glycerin, oktenylsukcinát hlinitý škrob, cetylalkohol, butylenglykol, olej z prunus amygdalus dulcis (sladká mandle), cetearyl glukosid, ovocný extrakt z vakcínie myrtillus (borůvka), fenoxyethanol, sacharid, xanthanová guma, alantoin, disodná edta, lauroyllaktát sodný, ethylhexylglycerin, peg-8, tokoferol, biosacharidová guma-1, hyaluronát sodný, kyselina citronová, ceramid np, citrát sodný, ceramid ap, fytosphingosin, choles askorbyl, karbolát, karbolát kyselina askorbová, ceramid eop

Pro pokožku kolem očí Lumene - recenze

Pro pokožku kolem očí

FoxyRox
Jaroslavl host

Pro pokožku kolem očí Lumene 28. listopadu 2013

Krém není příjemný! Nebo prostě neseděl. Po nanesení na pokožku kolem očí. a hořel.. další den byly skvrny. A teď se pokožka odlupuje úplně.. už druhý týden. Noční můra. možná odložím tento podnik pomocí krav okolo očí.

Dáša
Kazachstán host

Pro pokožku kolem očí Lumene 9. června 2013

palačinkový krém ÚŽASNÝ. děvčata, 4 roky jsem trpěla, vyzkoušela to, spoustu krémů, nic se ke mně nedostalo! červené skvrny vyšly ze všech, oči hořely! obecně hrůza! Už jsem to vzdal a nepoužil vůbec nic, a teď můj přítel poradil tomuto krému! skvělý! Každému radím, vyhovovalo mi to! Jsem spokojený! Vždy to použiji)))

Lyuba
Barnaul Aktivní člen

Pro pokožku kolem očí Lumene 23. září 2012

Zkoušel jsem oční krém pro citlivou pokožku. Krém má poměrně lehkou strukturu, rychle se vstřebává, dobře zvlhčuje, jen výrobce slíbil, že se zbaví otoků pod očima - až po měsíci používání tohoto efektu jsem viděl. Možná by se měl projevit kumulativní účinek. počkám.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 1

Hezká
Vologda

Pro pokožku kolem očí Lumene 31. prosince 2011

Dostal jsem krém s vitamínem C a moruškou, nedávno jsem ho používal. S pokožkou se nic špatného nestane (naštěstí), ale pokožka je zvlhčená, krém má baculatou strukturu, nanáším jen na noc a ne dvakrát tak, jak je napsáno. Musíte trochu rozmazat, jinak se odrážející částice usazují na pokožce.

obecně solidní čtyři! další plus je bez zápachu.

přístav
Kazachstán host

Pro pokožku kolem očí Lumene 14. března 2011

Vyzkoušel jsem oční krém s vitamínem C + s moruškami, byl jsem překvapen výsledkem za tak nízkou cenu. Avené a Guerlain jsem už dříve používal, ale tento také vyhlazuje a odráží, ve věku 38 let a bezesných nocí s dítětem to opravdu oceňuji za jeho účinnost.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 15 Ne 0

Host Světlany Zamilové

Pro pokožku kolem očí Lumene 25. května 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 0 Ne 0

Carmen1 host

Pro pokožku kolem očí Lumene 25. dubna 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 6 Ne 0

Host Ari Sha

Pro pokožku kolem očí Lumene 15. dubna 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 6 Ne 0

Mjao host

Pro pokožku kolem očí Lumene 11. dubna 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 0

zachraň mě před sebou

Pro pokožku kolem očí Lumene 25. března 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 2 Ne 0

save_me_from_melfelf host

Pro pokožku kolem očí Lumene 25. března 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 0 Ne 0

Irina S. host

Pro pokožku kolem očí Lumene 17. prosince 2009

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 1 Ne 0

Yassmin host

Pro pokožku kolem očí Lumene 22. října 2009

Výběr nejlepšího očního krému

K prodloužení mládí, redukci vrásek a záři pokožky není vůbec nutné uchýlit se k kosmetickým procedurám napínání nebo zvedání. Oční krém je schopen zlepšit turgor a normalizovat syntézu kolagenu v tkáních v krátké době bez dalších produktů. Výsledkem je vyhlazení mimických záhybů, vyrovnání barvy pokožky a zlepšení její hustoty..

Jak vybrat dobrý oční krém

Při výběru kosmetických přípravků je třeba vzít v úvahu mnoho faktorů: typ pokožky, sklon k alergickým reakcím, vlastnosti účinných látek. Na základě těchto informací, cen produktů, recenzí a osobních preferencí můžete najít perfektní produkt proti vráskám.

Korekční oční krém

Předpokládá se, že nejlepší oční krém musí obsahovat kyselinu hyaluronovou. Je to přírodní derivát těla, hypoalergenní, má hluboký zvlhčující a zpevňující účinek. Ale na hyaluronu seznam užitečných účinných látek používaných v kosmetice nekončí.

Aktivní složky obsažené v nejúčinnějších krémech na vrásky na víčkách:

  • Vitamin A. Pokud jste si vybrali produkt s retinolem v jeho složení, můžete si být jisti, že pokožka bude vyživována a napnuta. Ale tento vitamin má nepříjemnou vlastnost: způsobuje šupinatou pokožku. Proto je výhodné použít činidlo, kde je také přítomen tokoferol;
  • Vitamin E. Mírně zpevňující přísada, která zlepšuje tón pleti, snižuje stárnutí a má zvlhčující vlastnosti. Tokoferol je schopen aktivovat produkci kolagenu a elastanu, ale za přítomnosti hlubokých vrásek je lepší, když je doplněn aminokyselinami;
  • Výtažky z mořských řas. Ideální ingredience pro mastnou a problematickou pleť s vysokou citlivostí. Vzhledem k velkému množství minerálů a esenciálních kyselin ve složení se tyto produkty používají k výživě zralé pokožky, zvedání víček a zvlhčení oblasti pod očima. Mnoho produktů řasy je také známé pro své chladicí vlastnosti;

  • Esenciální a základové oleje. Je velmi důležité vyživovat a zvlhčovat pokožku pod očima. Olejové látky odvádějí s oběma těmito funkcemi vynikající práci. Obzvláště oblíbené jsou tukové výtažky z rýže, bambusu, kakaa, kokosu, oliv. Z éterických olejů musíte izolovat dřišťál, mučenky, citron;
  • Rostlinné výtažky. Výtažky z léčivých rostlin pomáhají s kruhy pod očima, tmavými skvrnami, jemnými vráskami. Len změkčuje a vyhlazuje pokožku, mučenka normalizuje metabolismus a stimuluje produkci kolagenu a elastanu, ruscus je bohatý na jedinečné nano-somy. Kromě toho se aktivně používají výtažky a heřmánek, růže, šípky, ovocné rostliny, petržel atd.;
  • Živočišné produkty. Nyní velmi oblíbené produkty na bázi kaviáru, drcených perel, medu, hlemýžďového hlenu a dalších podobných složek. Takové přípravky na vrásky a na obnovení pružnosti jsou velmi drahé, protože často obsahují minimální množství konzervačních látek a maximum přírodních složek;

  • Syntetické sloučeniny. Jedná se o nejrůznější patentované vzorce. Mohou posílit tkáně pokožky, zlepšit její barvu a turgor a mnohem více - v závislosti na účelu krému.
  • Přirozeně to nejsou všechny možné složky očních krémů, ale většina z této kosmetiky je obohacena alespoň o jednu z uvedených složek..

    Typy očních krémů

    V závislosti na účelu existují různé typy krémů na oční víčka:

      Proti stárnutí. Jsou zaměřeny na posílení vláken, aktivaci produkce kolagenu a elastanu a ochranu pokožky. Zlepšuje výživu a hydrataci. Některé z nich také poskytují vylepšenou výživu. Jedná se o Vichy Liftactiv Yeux (Vichy), Evalar Laura, Eveline Cosmetics Argan Oil (Evelyn), Holy Land Cosmetics Q10 Coenzyme Energizer Eye (Holy Land), Christian Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet (Dior) atd. atd.;

    Recenze oční krém lumen

    Z nějakého důvodu se pro mě stal problém vybrat si oční krém pro sebe, a to i přes mé nízké požadavky. Chci jen to, aby krém dobře hydratoval, nebyl příliš těžký a rychle se vstřebával. A tak jsem nashromáždil tři kopie, které chci dnes porovnat.

    Hrdinové příspěvku tedy:
    Zpevňující oční krém Lumene Time Freeze - určený k boji s tmavými kruhy a otoky, účinně zvlhčuje a zvedá.
    Clinique All About Eyes - slibuje, že tmavé kruhy, otoky a jemné linky budou méně viditelné. Díky své gelové struktuře by se měl rychle vstřebávat.
    Secret Key Snail Repairing Eye Cream - krém od korejské společnosti na bázi filtrátu sekrece hlemýžďů, jemně zvlhčuje a pomáhá omezit expresní linky.

    Obal: to samozřejmě není nejdůležitější, ale koneckonců všichni milujeme pohodlí, a zde je samozřejmě Clinique s obalem na podložku výrazně nižší než ostatní vzorky v tubách a s úzkými nosy.

    Konzistence: Nejlehčí konzistence krému Clinique, je gelová, což usnadňuje rychlé vstřebávání. Dále přichází krém Secret Key, jehož konzistence je hustší (něco jako směs krému a gelu) než krém Clinique, ale zároveň nejsou žádné problémy s absorpcí. A nejhustší konzistence krému Lumene je podobná mléku a vstřebává se dostatečně rychle a nezpůsobuje pocit tíhy.

    Účinek: pokud mluvíme o zvlhčování, pak krém od Lumene funguje nejlépe, po jeho aplikaci okamžitě zmizí pocit napětí a pokožka očních víček se po celý den cítí pohodlně. Také bych chtěl poznamenat, že tento krém také vyživuje pokožku očních víček. Dále přichází krém Secret Key, který poskytuje velmi lehké zvlhčení a je pravděpodobně vhodný pro velmi mladé dívky, které nemají problémy se suchou pokožkou, ale chtějí ji udržovat v dobré kondici. Krém Clinique se ukázal jako nejhorší z hlediska zvlhčování: zdá se, že po umytí uvolňuje napětí, ale jakmile se vstřebá (a to se stane velmi rychle), má pocit, že pokožce chybí hydratace a chci aplikovat stále více krému. To, co dělá velmi dobře, je vytvoření vzhledu hladké a sametové pokožky díky přítomnosti silikonů ve složení (nejsem proti silikonům v obličejové kosmetice, ale ne na prvním místě!)

    Pokud jde o buchty, jako je boj proti vráskám / otokům / kruhům, pak žádný z krémů nemá výrazný účinek, i když stojí za zmínku, že při dobré hydrataci (mluvím nyní o krému Lumene) je síť jemných vrásek pod očima méně patrná.

    Obecně na obrázku výše vidíte moje hodnocení očních krémů. To však neznamená, že jsem se nakonec usadil na krém Lumene a dokončil hledání svého ideálu..

    Jaký je váš oblíbený oční krém?

    Oční krém / oční okolí, poraďte! Skutečné recenze.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

    Protože téma je archivováno.

    Reklamy na NN.RU - Hobby

    Rok vydání 1984 Stav uchování Dobrý autor Mustai Karim Formát publikace 130x200 mm (střední formát) Počet stran 364 Náklad.
    Cena: 155 rub.

    Nabízím univerzální věc: udírnu a pánev 2v1. Tloušťka kovu 2 mm. Plně skládací a kompaktní. Rozebraný.
    Cena: 2 000 rublů.

    Jakost oceli: 65Х13 Tvrdost: 54-57 HRC Celková délka: 265mm Délka čepele: 140mm Tloušťka čepele: 2,2 mm Materiál rukojeti.
    Cena: 1700 rub.

    Rok vydání 2008 Stav uchování Dobrý autor Yene Reite Formát publikace 130x200 mm (střední formát) Počet stran 336 ISBN.
    Cena: 295 rub.

    Každé dítě se může stát výjimečným, každé si může splnit své sny. Hlavní věc je správně určit, co se mu líbí, a.

    Oční konturovací krém

    Dnes si povíme o kosmetice, která dokáže vrátit čas, obnovit schopnost pokožky regenerovat se a zlepšit její vzhled..

    Hlavními důvody předčasného stárnutí kůže kolem očí jsou slunce, kouření, nezdravá strava, špatný spánek, stres a samozřejmě některá onemocnění.

    První vrásky v blízkosti očí - „vrány“ se objevují dříve než ostatní a každý z nás - v různých dobách. Jakmile si všimnete jejich vzhledu, začněte používat aktivní kosmetiku. Tyto prostředky obvykle ovlivňují produkci kolagenu, normalizují metabolické procesy v buňkách. Samozřejmě uvažujeme o použití těchto prostředků, když jsme si všimli prvních vrásek, ale mělo to být o něco dříve, pak by se čas „vraních nohou“ přesunul do vzdálenějšího. Někteří z nás však už mají pod očima vrány a vaky. Proto dnes zvážíme prostředky, které pomáhají v případě výskytu uvedených vad.

    Před nákupem kosmetiky (ošetřující i dekorativní) pro oblast očí byste se měli seznámit s jejím složením. Je vhodné používat přírodní prostředky. Většina z těchto produktů není levná, ale pokud jste vážně prostudovali přísady, které jsou v nich obsaženy, použili jste vzorek a byli spokojení, nesnažte se šetřit peníze, kupujte si drahou kosmetiku, kolik si můžete dovolit.

    Jaké prostředky stojí za to především věnovat pozornost?

    4 nejlepší oční krémy

    YOUTH XTEND VÝŽIVNÝ OČNÍ KRÉM od ARTISTRY. (USA)

    Hlavní akce - jemně se stará o pokožku kolem očí, redukuje vrásky, omlazuje pokožku.

    Krém ARTISTRY YOUTH XTEND, který kombinuje sílu přírody a inovativní technologie, stimuluje přirozenou produkci bílkovin, eliminuje známky stárnutí pokožky a zabraňuje jejich dalšímu vzhledu. Tyto uvedené výhody produktu jsou dány vlastnostmi peptidu Micro-X6, který se skládá ze šesti aminokyselin..

    Produkt obsahuje výtažek z rostliny LifeSirt. Tato středomořská složka, nazývaná „protein pro mládež“, je odvozena z listů myrty, která aktivuje přirozenou produkci bílkovin. Krém chrání pokožku před účinky volných radikálů a vlivem znečištěného prostředí, pomáhá bojovat proti známkám stárnutí, zvyšuje aktivitu kolagenu, tonizuje pokožku a má ochranný účinek.

    Složení s plodem afrického baobabu, zeleného třešně Barbados, černého rybízu a dalších rostlinných výtažků pro přirozenou hydrataci pokožky.

    KRÉM PROTI STÁRNUTÍ MEZOLUX Z LIBREDERM. (RUSKO)

    Jeho hlavním účelem je komplex rostlinných peptidů k ​​odstranění tmavých kruhů, otoků a vaků v oblasti očí.

    Obrysový krém Librederm MEZOLUX - bio-posilující oční krém proti stárnutí.

    Většina žen, které tento nástroj již používaly, ocenila jeho výhody. Po ranním nanesení produktu je pokožka kolem očí vyhlazena a korektor leží naplocho, bez ucpávání vrásek, jinými slovy, krém je vynikající základnou pro make-up. V průběhu času jsou tmavé kruhy pod očima méně nápadné, otok zmizí.

    Nástroj je zaměřen na obnovení kolagen-elastinové struktury a posílení extracelulární matrice. Řadu MEZOLUX vyvinuli vědci ze Švýcarska, Německa, Francie a Ruska pro laboratoř Librederm. Řadu MEZOLUX tvoří produkty, které obnovují nejen pokožku v oblasti očí, ale také pokožku obličeje, krku a dekoltu.

    Jak funguje biologicky vyztužující kosmetika?

    Komplex Armatrix má biologicky posilující účinek na pokožku kolem očí. Získává se na základě jedinečných řas Iroise Sea a řas Undaria Pinnatifida. Vysoce účinné složky mořského původu pocházejí z francouzské oblasti León. Pronikají hluboko do pokožky a stimulují syntézu vlastního kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové.

    Komplex Armatrix urychluje proces přirozené obnovy pokožky, má změkčující účinek, dodává energii buňkám, eliminuje známky únavy, otoku a sníženého tónu..

    Kromě toho se zvyšuje schopnost pokožky zadržovat vlhkost, zlepšuje se mikrocirkulace krve a přísun kyslíku do tkání. Kůže kolem očí proto vypadá zářivě a odpočinula. Lehký krém pro citlivou pokožku.

    KRÉM S OLEJEM NA OČI LUMENEM. (FINSKO)

    Jeho hlavní účinek - vitamin C a extrakt z morušky - snižuje otoky a vrásky. Ručně sbírané arktické morušky jsou v kombinaci s vitamínem C rozjasněny a pomáhají omezit tmavé kruhy pod očima. Produkt dobře osvěžuje a vaše oči září a vaše oči jsou otevřenější. Krém Lumene Valo snižuje otoky pod očima.

    Zářivé vzorce obsahují výtažky z arktických morušek a dalších cenných bobulí, nasycené vitamíny C, B3, B5, E, omega mastnými kyselinami. Hydrataci pokožky zajišťuje nejčistší arktická voda a kyselina hyaluronová.

    Značka Lumene používá pouze čisté, testované a vysoce kvalitní ingredience. Značka se objevila v roce 1970 a po 3 letech se stala lídrem na kosmetickém trhu ve Finsku. Pomocí inovativních technologií pomáhá Lumene uvolnit sílu přírodních arktických přísad v kosmetickém průmyslu. Dnes je tato společnost kromě Finska zastoupena ve Švédsku, Rusku a USA.

    OČNÍ KRÉM Z ISYSTÉMU. (ITÁLIE)

    Dobře se vyrovná s nohama vrány. Složení krému je navrženo tak, aby vyhladilo vrásky kolem očí, zlepšilo pružnost a barvu pokožky a zajistilo svěží a uvolněnější vzhled..

    Mezi přísady patří glykoproteiny, hexapeptidy, ceramidy, kyselina hyaluronová, tokoferol, hydrolyzované hedvábí, olej z pšeničných klíčků a další prvky. Krém lze používat ve dne i v noci. Jemná oblast očí získává pevnost, zlepšuje texturu pokožky.

    Všechny čtyři produkty jsou svým způsobem jedinečné. Při jejich použití mnohým z vás vrátíte do očí lesk a krásu..

    Recenze o kosmetice Lumene + fotka

    Vždy jsem měl kožní problémy. Pupínky, nepravidelnosti (ne akné, ale přejdete to po kůži a hromadu malých pupínků, zdá se, že to nevidíte, ale máte to na dotek). Plus hormony hrály důležitou roli. Jídlo je víceméně správné, nezneužívám sladká a tučná jídla. Piji 3 litry vody denně, nepoužívám sůl, cukr, chléb. Snažím se dostatek spánku. Bohužel se umývám jen 2krát týdně, proto masku drhnu a používám jednou týdně. Chodím, aktivní životní styl, nekouřím, nepiji, jsme na GV. Z těchto nesrovnalostí jsem dostal lásku k žehlení obličeje (se špinavými tlapami, ano) a výběru těchto nesrovnalostí. Mám smíšenou pleť. Někde je mastná, někde normální a kolem očí, stejně jako mnoho jiných, suchá. Otřel jsem ho krémovým krémem z Nature of Siberia a umyl si obličej Garnierem. A čekal na zázrak. Akné nezmizelo, nepravidelnosti byly stále stejné. A pak mi moje nejlepší kamarádka doporučila řadu kosmetiky Lumene. Sama pracuje v profesionální kosmetice MAC a také jako vizážistka, a proto její pokožka potřebuje neustálou péči. Kromě toho kvůli svému druhu činnosti vyzkoušela hromadu různých krémů, masek, tonik, dekorativní kosmetiky (pracovala také jako asistentka prodeje ve Zlatém jablku a zdá se, že i Letual). Dříve jsem o této značce neslyšel. Zaprvé je to docela rozpočtové (koupil jsem si akcie ve zlatém jablku) a zadruhé organické (bez síranů, parabenů atd.). Koupil jsem si tonikum a pleťový krém ze série Lumene Bright Touch (transformace a lesk), denní krém Lumene Arctic Aqua 24H (v tubě, ne v nádobce) a noční krém Lumene Arctic Aqua. Také jsem si koupil obličejovou masku Lumene Matt Touch (matnou pleť), ale použil jsem ji pouze jednou a oční gel Lumene Arctic Aqua.

    Ukázalo se, že mám 3 řady Lumene Arctic Aqua, Bright Touch, Matt Touch. Můžete si koupit jednu sérii a použít ji, můžete ji kombinovat v chuti a barvě. Krém používám k praní pouze večer, ráno jen s vodou. Po umytí si otřete obličej a krk tonikem a poté podle denní doby nanesu denní nebo noční krém. Navíc večer aplikuji gel na oční víčka. Denní krém - lehký, rychle a ekonomicky se vstřebává. Neexistuje žádný pocit mastné pokožky a při dotyku se neotáčí (stalo se). Noční krém je mastnější, ráno mi umývá obličej, cítím kluzkou pokožku, ale po toniku vše zmizí. Tonikum pokožku nenapíná, ale trochu ji zahřívá, jako pocit brnění. To je pravděpodobně účinek něčeho takového (ne alergie), protože mnoho lidí má takovou reakci. Hlavní věc je, že pokožka se cítí svěží, čistá, nekrčí se (akné neštípe). Gel pro oči nedal žádný účinek. Všechno ostatní je patrné, ale jeho účinek není. Možná jen s mými tmavými kruhy není nic, co by pomohlo, ale pokožka v blízkosti očních víček byla po gelu měkká a zvlhčená. Maska, jak řekla, byla zakoupena nedávno a byla použita pouze jednou. Pleť se zlepšila, pokožka byla ještě měkčí, nezdálo se, že by došlo ke změně počtu nepravidelností, ale pleť se stala rovnoměrnější.

    To jsem já na této značce tak krásná. Možná se někdo nehodil! ALE! Kůže se stala neobvykle měkkou, hladkou, nepravidelnosti zmizí, pupínky také (pak si myslím, že přejdu na sérii Matt Touch, protože mi to vyhovuje více, už jsem si koupil tonikum, zbývá umyvadlo))). Krém zvlhčuje to, co potřebujete. Pokud potřebujete aplikovat pudr, žádné další peelingy))) Pleť se vyrovnala a to je za 3 týdny používání. Vždy jsem trpěl, že mám nerovnoměrný tón. A pak vidím - no, pokožka svítí, tak rovnoměrně, hladce, dobře upraveně. Je třeba cítit a vidět!

    Na druhé straně: krém na praní Lumene Bright Touch se slevou v Golden Apple 115 rublů (dále vše se slevou v Golden Apple)

    Lumene Bright Touch tonikum 129 RUB

    Denní krém Lumene Arctic Aqua 24H asi 180 rublů (nepamatuji si)

    Noční krém Lumene Arctic Aqua, 179 rublů (ve stejné nádobě je také denní krém, ale říkají, že se lépe vstřebává v tubě)

    Gel na pokožku kolem očí Lumene Arctic Aqua, asi 150 rublů

    Lumene Matt Touch maska ​​na obličej, 149 rublů

    A tady je další takový úžasný a ekonomický úklid Čisté linie, který doporučil přítel. Říká to nejlepší, co kdy zkoušela. Stojí to jen 49 rublů)) Také se mi to opravdu líbilo, dobře odlupuje, bez poškození a spolu s hydratační sérií je to nejvíce (jmenovitě meruňkové jámy).

    Možná někdo vyrábí domácí krémy, peelingy atd. Bohužel nemůžu a nemám čas. Nepoužívám podklad (i když můj přítel pochválil podklad z této řady Lumene CC), obecně velmi zřídka dekorativní kosmetiku, ale chci vypadat krásně!

    Bohužel neexistuje žádná fotografie před a po a fotografie nebude vyjadřovat samotný efekt a rozdíl. To by mělo být vyzkoušeno. Doporučuji všem! A nezapomeňte koupit pro svůj typ obličeje

    Ale přesto jsme všichni krásky! Musíte jen obratně zdůraznit naši krásu! miluji každého!

    Lumene Arctic aqua oční gel

    Zpětná vazba

    Došel mi oční krém Garnier a šel do obchodu pro nový. Vzhledem k tomu, že jsem nedávno koupil velmi dobrý krém na obličej od Lumene, rozhodl jsem se zjistit, co tato společnost má. Líbil se mi tento gel. Přemýšlím, proč to nezkusit, jen jedna sklenice neetické kosmetiky bude méně na polici ve vaně)), koupil jsem ji. A víte, rozhodně ne žlutá! Gel dokonale zvlhčuje pokožku kolem očí a opravdu dává pocit svěžesti. Velmi snadno se nanáší a roztírá bez poškození jemné pokožky. Trubice je pohodlná - s úzkým výtokem (prostě nepotřebuji žádné špachtle, nemůžu je vydržet!) Obecně jsem dal solidní 5, koupím více!

    Mám to samé! Opravdu dobrý gel.

    A vůbec se mi to nelíbilo, velmi lepkavé (všechny gelové textury to však hřeší) a vlhkost z toho nestačila. Používal jsem ji jako masku na oči se silnou vrstvou po dobu deseti minut, abych ji nevyhodil, ale už ji nekoupím.

    A jaký super dobrý krém od Lumenu jste si koupili, pokud to není tajemství?)

    Zde mu TESLA napsala recenzi)) Navíc, podle její vlastní recenze jsem koupil tonal od Lumene Natural Code a jsem také velmi šťastný!

    Koupil jsem také vyrovnávací krém, na mé potěšení není žádný limit! Lovkyně, ještě jednou děkuji za tip! Matuje a zvlhčuje, nezanáší póry - třída! Perfektně mi to vyhovovalo. Podíval jsem se také na oční gel, ale pochyboval jsem, že si ho také pravděpodobně koupím.

    Marishka, ale vůbec ne! Zdá se, že máme stejný typ pleti... budeme pokračovat v konzultacích))

    Marishka, to není pochyb! Mně taky na tobě)

    To je velmi dobrý gel. Rychle se vstřebává a je velmi lehký.

    Ano, vstřebává se rychle, ano, světlo, ale pod očima se objevily malé pupínky. Po zrušení prošlo. A vyrovnávací krém Lumen dokonale matoval, ale ucpal póry k smrti, pokryté akné, zbavil se toho ošklivého po dlouhou dobu (

    Páni... a všechno mi to tak vyhovuje..

    Dívky, předvčerem jsem si koupil tento krém, večer jsem ho velkoryse nanesl na oční víčka, sedl jsem za počítač, začaly mě svrbet oči (chci nahradit, že jsem nikdy neměl alergii na kosmetiku, dokonce i na nejlevnější a nekvalitní), sedím voskování, česání a tady Chápu, že pohled na mé pravé oko se snížil)) ve zkratce, moje oči jsou tak oteklé, že slova nelze sdělit, víčka jsou pokryta kopci)) je ráno, už uplynulo 10 hodin, samozřejmě puchýře spaly, ale moje oči jsou stále jako včelař.

    Obecně nebudu říkat, že za to může být 100% vina, ale je to velmi podivná náhoda, tím, jak jsem pro Lumine použil řasenku i stíny, všechno bylo vždy v pořádku, k čertu (

    Lumene

    Nedávno jste si prohlíželi

    Skandinávská příroda jako zdroj inspirace

    V roce 1970 byla založena jedna z nejznámějších kosmetických značek Lumene, která si získala jméno od jezera v malebné oblasti Kuhmoinen v severním Finsku. Světlo - tak se jeho název překládá z latiny, což odráží koncept značky - využití darů přírody pro záři pokožky. Od svého založení se veškerá produkce společnosti soustřeďuje do její domovské země s využitím pramenité vody z Arktidy a výtažků z místní flóry.

    Tato značka byla původně dceřinou společností Noiro Oy, spin-off ze skupiny průmyslových chemikálií Orion. V roce 1948 společnost Norino Oy vydala první kosmetickou řadu, která získala mnoho pozitivních recenzí, takže se začala aktivně rozvíjet tímto směrem. Již 20 let společnost rozšiřuje svůj sortiment, vyvíjí své výrobní technologie a rozhodla se spojit vlastnosti léčivých přípravků s dekorativními, čímž uvedla první řadu produktů Lumene..

    Tato kosmetika získala své vlastní logo a firemní barevné schéma v bílých a modrých tónech, které ztělesňovaly zimní krajiny Finska. Tento design zdůrazňuje, že značka používá pouze místní přírodní ingredience, vyrábí produkty s ohledem na zvláštnosti severního podnebí a stará se o přírodu. Výrobky značky získaly certifikáty ochrany životního prostředí (ISO 14001) a kvality výroby (ISO 9001). 90% jeho složení je přírodních, obaly jsou recyklovatelné a produkty nejsou nikdy testovány na zvířatech..

    Filozofie vzorců

    Složení produktů pro pokožku a vlasy Lumenu je vybíráno tak, aby bylo účinné v drsném severním podnebí. Jsou schopni poskytovat dokonalou péči o suchou a citlivou pokožku, která se často vyskytuje u Finů. Neobsahují však parabeny, SLS, ftaláty, minerální oleje, triklosan, chlorphenesin, methylchlorisothiazolin a methylisothiazolin. Pouze výtažky z rostlin, bobulí, řas, keřů a stromů, jejichž blahodárné vlastnosti využívají obyvatelé této země po staletí.

    • Arktická voda. Jakýkoli výrobek obsahuje nejvíce vody, což hraje důležitou roli pro účinnost ostatních složek. Specialisté značky proto používají pouze arktickou vodu z pramene poblíž polárního kruhu, který je považován za nejčistší na světě. Díky nízkému obsahu minerálů je jeho hodnota pH co nejblíže pokožce, takže při použití nedochází k pocitu sucha nebo podráždění.
    • Vitamin C. Hraje primární roli v procesu omlazení a ochrany dermálních buněk, proto je jeho koncentrace v kosmetice Lumene poměrně vysoká. To je možné díky zahrnutí extraktu z arktické morušky, produktu s nejvyšším obsahem tohoto vitaminu na světě. Díky ní produkty značky zabraňují vzniku pigmentace, zpomalují proces stárnutí buněk a chrání před ultrafialovým zářením..
    • Přirozené záření a péče o pleť. Kosmetické vzorce s dekorativním efektem jsou vybírány tak, aby je bylo možné harmonicky kombinovat s jakoukoli kombinací a objemem. Podklady, BB krémy, rozjasňovače - jakýkoli produkt bude na pokožce vypadat přirozeně, vyhlazuje ji, chrání a vyživuje zároveň. Řada odstínů a značkových produktů vám umožní proměnit váš denní make-up v postup se starostlivým a terapeutickým výsledkem..
    • Kombinace korejské a finské technologie. Lumene úspěšně spojila výrobní technologie jihokorejské kosmetiky s potřebami obyvatel své země. Svět tedy viděl jedinečná lisovaná séra ve krémové formě a obrovské množství účinných látek pro výživu a hydrataci..