Blepharoplastika: recenze a podstata chirurgického zákroku

Zdravím všechny !
Pokud se rozhodnete přečíst tento příspěvek, pak je toto téma pro vás relevantní.
Podělím se o své zkušenosti co nejpodrobněji. Jako mnoho jiných jsem při přípravě na operaci hledal informace kousek po kousku
Kdekoli je to možné)

Je mi 33 let. Psaní očních víček a vaky pod očima trápí už 5 let. A to nejsou mé rozmary ani mé komplexy. To je opravdu tak! Když jsem se podíval na moji matku, babičku a také příbuzné na linii otce, bylo jasné, že tento problém mi neunikne. Všichni příbuzní mají pod očima obrovskou Mashu a Ettore je často spojován s jejich zdravotním stavem.

Kde začít:
Prostudoval otázku,
Byl vyšetřen odborníky, aby se vyloučilo vše, co může způsobit vaky pod očima
(ledviny, žaludek, játra, srdce, alergie) vše v pořádku.

Snažil jsem se bojovat s kosmetickými novinkami a nejen (mezoterapie, vitamíny v injekcích, biorevitalizace, fyzioterapeutické postupy) nepomohly, ale utratilo se spousta peněz.

Rozhodl jsem se pro operaci:
Otázka vyvstala při výběru chirurga.
Seděl jsem na fórech - sledoval jsem recenze
Zeptal jsem se přátel a známých - kdo, kde ano a jejich recenze
Zeptal jsem se svých klientů, kde provádějí plastickou chirurgii, sledoval výsledky.
Poradil jsem se se svými kosmetičkami
Napsal jsem 4 plastické chirurgy v našem městě, o kterých byly recenze dobré ze všech zdrojů))
Šel jsem do 8 !! Před výběrem konzultujte s chirurgy

Abych byl upřímný, bylo to děsivé!
A nejnaléhavější strach nebyl z výsledku. ))) a pro anestezii

Obecně jsem k tomu chodil několik let. A když jsem zase ráno v zrcadle viděl odraz mučené dívky s taškami. Jako by byla opilá))) (a na minutu si velmi zřídka dovolím sklenku vína a to je vše)!

Obecně jsem se rozhodl! Přestaň čekat! Je čas!
Šel jsem na kontrolní schůzku s plastickým chirurgem. Uvědomil jsem si, že mi vyhovuje. A přihlásil se k operaci.

Fronta na sebe nenechala dlouho čekat, po 2,5 měsících jsem měl Blepharoplastiku.
Horní cola z víček byla odříznuta klasickou metodou
Dolní kýla byla odstraněna transkonjunktivně bez vnějších řezů. Kýly byly odstraněny vnitřním řezem víčka.

Operace proběhla v celkové anestezii, já jsem spal. To bylo pro mě důležité. Protože Jsem zbabělec a moje citlivost je tak vysoká.

Při pohledu do budoucna řeknu, že mě po operaci oči nebolí..
Ale bolelo mě v krku. )
V dalším příspěvku vám řeknu, proč a na co byste měli věnovat pozornost při výběru nejen chirurga, ale jeho týmu a kliniky. Jak se ukázalo, je to velmi důležité.

Fotografie před operací a další dny rehabilitace budou připojeny ve fotoalbu

HTML kód:
BB kód pro fóra:

Jak to bude vypadat?

Zdravím všechny !
Pokud se rozhodnete přečíst tento příspěvek, pak je toto téma pro vás relevantní.
Podělím se o své zkušenosti co nejpodrobněji. Jako mnoho jiných jsem při přípravě na operaci hledal informace kousek po kousku
Kdekoli je to možné)
Je mi 33 let. Psaní očních víček a vaky pod očima trápí už 5 let. A to nejsou mé rozmary ani mé komplexy. To je opravdu tak! Přečtěte si úplně
+13 Zaregistrujte se a získejte příležitost hodnotit materiály, komunikovat v komentářích a mnohem více! ') "> Zaregistrujte se a získejte příležitost hodnotit materiály, komunikovat v komentářích a mnohem více!')"> pomoqaet20. 12. 2019601devět44 komentářů
Všechny recepty
Recepty z Povarenok.ruVšechny recepty
Domácí sýr "Panir".
Skvělý sýr s vlastními rukama. Asi ne.
Více informací "
Dort "Úžasný".
Velmi chutný dort, ale zázrak - protože krém je vařený.
Více informací "
Tvarohová zmrzlina "Creme brulee".
Moji milí kuchaři, upřímně, ve všech variantách.
Více informací "
Fritters "School".
Pamatujete si chuť palačinek ve školní jídelně? Křivky,
Více informací "

Komentáře

Napsal jsem tedy, že operaci lze provést zdarma, pouze v určitém věku (je mi 50 let), s určitými indikacemi. Jedním problémem je pouze fronta, ale to je jako vždy v naší medicíně. A pokud pro denyuzhku, pak by cena emise byla 21 750 jizev, v nemocnici, kde jsem to udělal, a ve více zakořeněné oftalmologické klinice - 28 sput.
A to se děje v lokální anestezii, ambulantně, po 3 hodinách doma.

Mimochodem, existuje mnoho stížností od těch, kteří podstoupili blefaroplastiku, nikoli od oftalmologů, ale od kliniky plastické chirurgie - ohledně zrakového postižení a dokonce i očních víček. A důvod je jediný - v blízkosti očí je tolik nervů a cév, které jsou slizké a drobné, že jsou viditelné pouze ve speciálních mikroskopech, které oční chirurgové vždy mají a nenacházejí se na kosmetologických klinikách. Dotkne se, poškodí nerv a zkracuje.

Blepharoplastiku, nebo spíše operaci blefarochalázy očních víček, nejlépe provádí oční lékař. A je bezpodmínečně nutné zjistit, zda tento chirurg vlastní techniku ​​šití vnějšího koutku oka k periostu (nepamatuji si přesně, jak se tato manipulace nazývá) a zda to udělá, jinak se po 3-4 letech vše vrátí do předchozího stavu.
Tuto operaci jsem provedl v září tohoto roku, podle povinného zdravotního pojištění.

přesně tak. když se tukové balíčky již posunuly, kdy je jasně vidět, jak a kam změny směřují. A tady - ve třiceti již mezo a další injekce „zabily“ normální lymfodrenáž.

a co budeš dělat za pět deset deset patnáct let? pokud v tak raném věku - pod nožem?! do 50 let stačí uvázat „uši na zadní straně hlavy lukem“.
a ano - ve vašem případě nejde o přímé náznaky života, ale o banální touhu „být jako krása IGI“.
text je napsán nechutně... které náboženství nedovolilo číst?!

„Luk uši“ je rčení chirurgů)
Ale každý vtip má svůj podíl na vtipu.
Pokud se víčko „položí“, pak je třeba uvažovat o slabosti šlachy šlachy a o slabosti podkožní fascie a řadě dalších problémů s tkáněmi, nejen o tukových vakech. Pokud je důvodem fascie a svaly, pak operace dlouho nepomůže, bude třeba ji opakovat po 5-7 letech. A počet kožních chlopní ve víčkách není nekonečný. Výsledek nepotlačitelné plastické chirurgie od útlého věku - Lyudmila Gurchenko v posledních letech svého života.
Další ilustrace k odstranění tukových vaků v oblasti víček - viz liposukce břicha. Analogie je úplná. Chirurgové však musí nejen odčerpávat, ale také odřezávat přebytečnou kůži a tvarovat pupek. A jakákoli operace je adhezivní procesy v pojivové tkáni s tvorbou další - drsné pojivové tkáně. To vede k přetížení kůže. Začarovaný kruh. Kůže očních víček je velmi tenká, jemná a s velkým množstvím mimořádně důležitých cév a nervových zakončení. A sebemenší porušení metody vede k velmi vážným následkům. Proto musí být riziko posouzeno a odůvodněno..

Mohu se podělit o svůj příběh. Od dětství jsem měl pod očima obrovské vaky, takže kolik mě odtáhli k lékařům, kolik mě vyšetřilo, nic nenašli. Kolik mě a rodičů ve škole „nakoplo“, že nedodržuji denní rutinu, nemám dost spánku, a proto jsem vždy oteklý.
Čím starší byla, tím více se problém zhoršoval, vypadala jako žena, která zneužívala alkohol, dokonce i náznaky kolegů už byly pryč.
A jsem v přátelském vztahu s jedním plastickým chirurgem (dobře), stále se mě snažil přesvědčit, abych odstranil tyto kýly dolních víček.
A po další otázce „Co jste včera oslavovali?“ Rozhodl jsem se.

Udělali mi to v lokální anestezii (můj chirurg to dělá jen „jeho“, v jehož vytrvalost jsem si jistý). Ležel jsem takhle na stole a naslouchal rozhovoru mezi lékařem a sestrou, všechno se zdálo probíhat hladce a najednou. na operačním sále je tiché zvonění. Tady jsem vyděsil (ticho na operačním sále je špatné znamení)
Obecně mi dali obrovskou kýlu, podle chirurga viděl tuto velikost poprvé. Dívky, toto je tlusté, nelze ho odstranit žádnými kosmetickými procedurami. A měl jsem také štěstí, ukázalo se, že má tvar podkovy, to znamená, že když byl odstraněn ze dna, natáhl se zpod horního víčka a také se automaticky vytáhl nahoru.

Po operaci jsem o hodinu později šel domů. A po 2 dnech jsem už šel do práce (to NENÍ nutné). Po 10 dnech jsem se setkal v restauraci s kamarádem, nikdo si toho nevšiml.
Jsem velmi spokojen s výsledkem (uplynulo 7 let).
Obecně to byla již druhá plastická chirurgie, bylo to po nich, že jsem se já a kategorie „bez slz nevypadáte“ přesunuli do kategorie „docela hezká“.
Jsem za rozumný přístup k plastu. Pokud konzervativní metody nepomohou, musíte zkusit operaci, ale nezapomeňte mít dobrého chirurga, s přihlédnutím ke všem nuancím.

Recenze blefaroplastika

Profesore, vedoucí. Katedra plastické chirurgie, Státní pedagogická univerzita v Petrohradě

+7 (812) 951-67-99

  • Fotky před a po
    • Abdominoplastika
    • Blepharoplastika
    • Mamoplastika
    • Operace nosu
    • Otoplastika
    • Omlazení
    • Cruroplastika
    • Liposukce
    • Lipofilling
    • Lipomodeling
    • Labioplastika
    • Vdovský hrb
    • Phaloplastika
    • Postava po porodu
      • Diastáza
      • Prsa po porodu
      • Břicho po porodu
      • Intimní plastická chirurgie po porodu
  • Vše o hrudi
    • Zvětšení prsou
    • Zmenšení prsou
    • Prsa
    • Asymetrie prsou
    • Trubkovitá prsa
    • Rekonstrukce prsu
    • Korekce areoly
    • Gynekomastie
  • Video
    • Zvětšení prsou
    • Zmenšení prsou
    • Operace očních víček
    • Břicho
    • Lipomodeling
    • Prsa
    • Face lift
  • Recenze
    • Operace očních víček
    • Tvarování těla
    • Prsa
    • Zmenšení prsou
    • Zvětšení prsou
    • Břicho
    • Mamoplastika
  • Ceny
    • Abdominoplastika
    • Blepharoplastika
    • Zvětšení prsou
    • Zmenšení prsou
    • Léčba gynekomastie
    • Otoplastika
    • Operace nosu
    • Face lift
    • Cruroplastika
    • Liposukce a lipofilling
    • Labioplastika
    • Phaloplastika
    • Mamoplastika
    • Prsa
    • Fotky před a po
      • Abdominoplastika
      • Blepharoplastika
      • Mamoplastika
      • Operace nosu
      • Otoplastika
      • Omlazení
      • Cruroplastika
      • Liposukce
      • Lipofilling
      • Lipomodeling
      • Labioplastika
      • Vdovský hrb
      • Phaloplastika
      • Postava po porodu
        • Diastáza
        • Prsa po porodu
        • Břicho po porodu
        • Intimní plastická chirurgie po porodu
    • Vše o hrudi
      • Zvětšení prsou
      • Zmenšení prsou
      • Prsa
      • Asymetrie prsou
      • Trubkovitá prsa
      • Rekonstrukce prsu
      • Korekce areoly
      • Gynekomastie
    • Video
      • Zvětšení prsou
      • Zmenšení prsou
      • Operace očních víček
      • Břicho
      • Lipomodeling
      • Prsa
      • Face lift
    • Recenze
      • Operace očních víček
      • Tvarování těla
      • Prsa
      • Zmenšení prsou
      • Zvětšení prsou
      • Břicho
      • Mamoplastika
    • Ceny
      • Abdominoplastika
      • Blepharoplastika
      • Zvětšení prsou
      • Zmenšení prsou
      • Léčba gynekomastie
      • Otoplastika
      • Operace nosu
      • Face lift
      • Cruroplastika
      • Liposukce a lipofilling
      • Labioplastika
      • Phaloplastika
      • Mamoplastika
      • Prsa

      Plastický chirurg je pro zlepšení sebeúcty lepší než kterýkoli psycholog. Omlouvám se, že jsem to předtím neudělal!

      Myslím, že rehabilitace proběhla úspěšně, bez komplikací a jiných potíží. S výsledkem jsem spokojený, všechno se mi líbí a zařídím, zbývá žít a užívat si získané formy. Od operace došlo v mém životě ke změnám, k lepšímu, nyní o sobě nemám žádné komplexy.

      Nevím jak pro koho, ale moje sebevědomí je ovlivněno množstvím toho, co si mohu dát do podprsenky. Samozřejmě to nemůže ovlivnit nic jiného, ​​ale sebeúcta je důležitá věc!

      Nedokážete si to představit. jak se můj život změnil. JÁ LÉTÁM. A na co jsem tak dlouho čekal.

      Cítím se nádherně, prsatě a šťastně!

      Moje radost a štěstí z takové krásy zastiňovaly pooperační období a nevšiml jsem si, jak uplynul rok, jen o rok později jsem viděl 100% výsledek, jizvy nejsou viditelné!

      Oči 45leté přeživší dámy před operací a oči 46leté teenagerky poté.

      Dobré odpoledne, mohu se s vámi domluvit na konzultaci o již provedené blefaroplastice? A jaké budou náklady?

      Dobrý den. Můžete se zaregistrovat na bezplatnou konzultaci prostřednictvím správce telefonicky. 8921-951-67-99.

      Milovaná Natalya Petrovna! Bohužel jsem ztratil telefon a všechny kontakty s ním! Toto je Věra Pavlovna Frolová, udělali jste mi blefaroplastiku! Máte endoskopický dolní face face? Stojí to za to ?? Prázdninové pozdravy.

      Dobrý den, Vera Pavlovna. Ano. Zašlete fotografii na můj mail [email protected]

      Dobré odpoledne, plánujete být znovu v Krasnodaru v roce 2019, je mi velmi líto, že jsem nevěděl o 17. listopadu.

      Dobrý den. Ano, v roce 2019 bude recepce v Krasnodaru.

      Svou otázku můžete položit Natalii Petrovna na tomto webu v sekci konzultací, domluvit si schůzku vyplněním formuláře na webových stránkách a telefonicky nebo na jejích stránkách na sociálních sítích: Vkontakt, Odnoklassniki, Instagram nebo Facebook. Videokonzultace je možná také přes Skype, Viber a Vatsap.

      Nerezidenti mohou zaslat fotografii, která objasní přibližné náklady na operaci a potřebu předběžné osobní konzultace, aby se obešla bez další cesty. Často je možné přijet do Petrohradu 2-3 dny před operací s hotovými testy nebo je vzít na kliniku. Pokud jsou testy prováděny v místě bydliště, musí být jejich výsledky zaslány také chirurgovi před příjezdem..

      13. března 2020.

      v Moskvě

      v klinice MedArt na adrese: st. Barclay 6, s. 5

      v Petrohradě

      recepce v pondělí, středu a pátek

      na „Atribeaute Clinique“ na st. Stanice metra "Novocheskasskaya", Novocherkassky prospect, 33, box 3

      Na konzultaci se můžete zaregistrovat prostřednictvím registračního formuláře nebo telefonicky: +7 (812) 951-67-99

      Blepharoplastika horních víček - alternativní způsob obnovení mládí

      Změny související s věkem jsou nevyhnutelným problémem každého člověka. To způsobuje fyzické i estetické nepohodlí. V takové situaci kosmetologické metody často nepomáhají, a proto se mnozí uchylují ke službám plastického chirurga. Blepharoplastika horních víček je zákrok s cíleným výsledkem korekce v oblasti očí. Zvažte, kdy je to nutné a komu je to kontraindikováno.

      1. Co to je
      2. Účinnost
      3. Indikace pro
    • Druhy operací a funkce
    • Singapur
    • Cantopexy
    • Kruhové nebo oboustranné
    • Laser
    • Injekce
    • Bezešvý
    • Jak probíhá operace
    • Výcvik
    • Fáze
      1. Rehabilitační období
      2. Vedlejší efekty
      3. Omezení
      4. Doporučení
    • Opatření
    • Kontraindikace
    • Komplikace a důsledky
    • Fotky před a po
    • Náklady na služby v různých městech a na klinikách
    • Rusko
    • Názor kosmetologů
    • Recenze pacientů
    • Užitečná videa
    • Co to je

      Kůže v periorbitální oblasti je velmi tenká, takže podléhá výrazným deformacím souvisejícím s věkem: ztrácí turgor a je pokryta sítí jemných vrásek. Tuková vrstva se v průběhu let stává hustší a vytváří efekt převislého století. Výsledkem je unavený „vyhynulý“ vzhled.

      Existuje také přírodní jev charakteristický pro mongoloidní rasu - asijský tvar očí - absence supraorbitálního záhybu, díky kterému se oční víčka zdají také oteklá.

      Takové estetické problémy lze vyřešit blefaroplastikou. Během operace je odstraněn epikantus - ta část kůže, která pokrývá vnitřní koutek oka.

      Procedura se provádí na klinice. Vhodné pro ženy i muže.

      Účinnost

      Podstatou blefaroplastiky horních víček je, že chirurg provede řez v oblasti korekce skalpelem a odstraní tukovou tkáň a kýlu. Dále lze odstranit část kůže.

      Postup se vyznačuje dlouhou dobou zachování účinku - nejméně po dobu 7 let.

      Při provádění operace laserovou metodou se období mírně zkracuje - až 5 let. Ale v tomto případě nejsou žádné jizvy ani jizvy..

      Indikace pro

      • Snížené rohy oka;
      • Napínání kůže;
      • Subkutánní novotvary ve formě mastných hernií;
      • Přítomnost epikantu;
      • Výrazné vrásky;
      • Vrozený převis století, který znemožňuje uložení dekorativní kosmetiky;
      • Oslabení svalů;
      • Propadlé oční důlky;
      • Hluboké nasolakrimální rýhy.

      Postup lze také předepsat podle pokynů oftalmologa v případě tvorby podkožní kýly nebo poškození zraku.

      Druhy operací a funkce

      Existuje několik typů horní blefaroplastiky. Mezi nimi: singapuri, laser, kruhový, bez švů, injekce a cantoplex. Zvažte každou možnost.

      Singapur

      Procerura je indikována ke korekci asijských očí. Provádí se v lokální i celkové anestezii (v závislosti na individuálních charakteristikách pacienta).

      Tato struktura je charakterizována absencí nadočnicového záhybu. Během operace to specialista vytvoří, poté vyhladí epikantus a stehy. V této fázi jsou také odstraněny mastné kýly.

      Cantopexy

      Jemný typ korekce horního víčka, požadovaný u mladých žen.

      Požadovaného výsledku je dosaženo fixací pokožky v požadované poloze.

      Manipulace jsou zaměřeny na zvedání vnějších koutků oka směrem k obočí. Za tímto účelem specialista provádí malé řezy v maximální vzdálenosti od sebe (1 cm), zatímco samotné utahování se provádí zevnitř. Dále lze část dermis odstranit a aplikovat šicí materiál.

      Kruhové nebo oboustranné

      Docela složitý postup prováděný v kritickém stavu periorbitální zóny.

      Předpokládá korekci horních a dolních víček a také pomáhá zbavit se výrazných vaků pod očima.

      Výsledkem je minimalizace příznaků ptózy, napnutí vnějších koutků oka, korekce asymetrických znaků a eliminace vrásek..

      Řez dolního víčka je proveden podél linie růstu řas, horní - paralelně s nadočnicovým záhybem. Tento přístup umožňuje maximálně maskovat malé jizvy po operaci..

      Laser

      Laserová blefaroplastika horních víček je podobná klasické metodě, ale jde mnohem rychleji a má několik významných výhod:

      • nedostatek krvácení;
      • dobrá viditelnost celého pole vlivu;
      • postup je považován za bezkontaktní;
      • nízká invazivita operace;
      • pájení nádob během akce pomocí použitého laseru;
      • krátké rehabilitační období.

      Injekce

      Nejjednodušší způsob však umožňuje vyrovnat se s problémy pouze v počáteční fázi.

      Procedura se provádí zavedením speciálních dermálních gelů (plnidel) jehlou injekční stříkačky. Účinnou látkou v přípravku je kyselina hyaluronová, která se vylučuje syntézou surovin neživočišného původu.

      Kromě utahovacího účinku dochází k celkovému zdraví pokožky, vyhlazení vrásek a normalizace vodní bilance..

      Plniva často aktivují přirozené procesy dermis pro produkci kolagenu a elastinu, což umožňuje oddálit okamžik hledání chirurgického zákroku.

      Bezešvý

      Další typ korekce horních víček, který je považován za vynikající alternativu ke standardní metodě blefaroplastiky. Nakonec se na kůži netvoří žádné jizvy ani jizvy. Proces se provádí pomocí laseru na bázi oxidu uhličitého a jeho optické termolýzy, která ovlivňuje pojivové tkáně. Ve výsledku jsou aktivovány biologické procesy produkce kolagenu epiteliálními buňkami a oční víčka jsou zvedána přirozeným způsobem..

      Jak probíhá operace

      Pro dobrý průběh operace je nutné v přípravné fázi dodržet řadu podmínek..

      Pokud nebudou doporučení dodržena, mohou se objevit negativní důsledky, které bude obtížnější napravit opakovaným chirurgickým zákrokem..

      Výcvik

      Snižte intenzitu kouření a dva týdny před zákrokem přestaňte pít alkohol.

      Odmítněte užívat léky, jejichž složení může vyvolat změnu krevního obrazu.

      Vyloučte ze stravy sladké a moučné výrobky a slaná a kořeněná jídla. Posledně uvedené aktivně zadržují vlhkost v mezibuněčném prostoru, v důsledku čehož je u operovaného pacienta pozorován vysoký stupeň edému..

      Fáze

      1. Čistá a suchá pokožka je dezinfikována antiseptikem, poté jsou značeny speciálními značkami (řezy budou provedeny podél kontur).
      2. Podává se anestézie. Typ anestézie závisí na individuálních charakteristikách pacienta, rozsahu operace, stavu očních svalů a predispozici k alergické reakci na léčivo.
      3. Excize kůže a jejich následná transformace. Kromě toho vylučují přebytečné tukové tkáně a kýly, vyladí svaly a vazy.
      4. Šití a antiseptická náplast nebo sterilní obvaz na postižené místo.

      V průměru trvá relace od 30 minut do 2 hodin, v závislosti na složitosti postupu a zkušenostech specialisty.

      Rehabilitační období

      Zotavení po blefaroplastice trvá dlouho. Léčení trvá v průměru asi 3–6 týdnů - během tohoto období se jizvy hojí.

      Vedlejší efekty

      Typickými příznaky jsou mírné otoky, modřiny a zarudnutí. Ve většině případů vše zmizí po 14 dnech..

      Pokud dojde ke komplikacím, okamžitě vyhledejte lékaře..

      Stehy se odstraní 4-6 dní po aplikaci. Při použití samonasávacích stehů není nutná opakovaná návštěva kliniky.

      Omezení

      1. Nejprve se budete muset zdržet nošení kontaktních čoček, abyste zabránili nadměrnému podráždění spojivky, stejně jako sledování televize, používání počítače nebo čtení. Takové události vyvolávají zvýšení nitroočního tlaku..
      2. Po dobu nejméně jednoho měsíce nesmíte dělat fyzickou aktivitu.
      3. První dny byste si neměli umýt obličej tekoucí vodou. Můžete si umýt vlasy a osprchovat se až na konci druhého dne. To by však mělo být prováděno velmi opatrně, voda by neměla padat na jizvy..
      4. Vylučte slaná, kořeněná jídla a alkohol.
      5. Během letních měsíců chraňte operovanou oblast co nejvíce před ultrafialovými paprsky. Doporučuje se nosit tónovaná skla nebo používat speciální krémy (předem se poraďte s chirurgem).
      6. Nemůžete navštívit lázeňský dům a saunu. Jakékoli výkyvy teploty mají negativní vliv na regeneraci pokožky. Omezení platí jak pro tepelné zatížení, tak pro dobu strávenou venku během silného mrazu.

      Doporučení

      Pro urychlení období zotavení stojí za to dodržovat doporučení odborníka.

      Vytvořte studený obklad. Použijte buď ledově studenou láhev s horkou vodou, nebo kostky ledu zabalené v látce a celofánu.

      Používejte masti a krémy (předepsané lékařem). Například často předepsané: Lyoton, Traumeel a čínský houbový krém.

      Pro zmírnění zánětu jsou perfektní odvar z heřmánku, dubové kůry, lípy nebo šalvěje.

      Provádějte akupresurní lehkou masáž a oční gymnastiku. Technika musí být dohodnuta s chirurgem. Provádět velmi opatrně - silný tlak na pokožku je plný vzhledu bolesti a deformace švů.

      Opatření

      K identifikaci kontraindikací je nutné shromáždit kompletní anamnézu pacienta prostřednictvím sběru testů a některých lékařských postupů.

      Budeme muset podstoupit komplexní vyšetření. Bude zahrnovat:

      • fluorografie;
      • kardiogram srdce;
      • krevní testy (biochemické a obecné);
      • Analýza moči.

      Buyanov Sergey Yurievich (doktor-expert):

      Požadované klinické minimum laboratorních testů před operací zahrnuje také krevní testy na HIV a hepatitidu.

      Kontraindikace

      • Nemoci autoimunitní povahy;
      • Těhotenství;
      • Laktace;
      • Kritické dny;
      • Patologie kardiovaskulárního systému;
      • Lupus;
      • HIV;
      • Virová a infekční onemocnění (ARVI, horečka, nachlazení, horečka);
      • Obecná malátnost;
      • Neuspokojivé ukazatele srážení krve;
      • Zvýšený nitrooční tlak;
      • Onkologie;
      • Oddělení sítnice;
      • Syndrom suchého oka;
      • Glaukom;
      • Problémy s fungováním štítné žlázy;
      • Bronchiální astma;
      • Dermatologické problémy (včetně houbového původu);
      • Zánětlivé procesy v periorbitální zóně;
      • Kolísání krevního tlaku;
      • Zvýšené hladiny glukózy v krvi;
      • Chronická onemocnění v akutním stadiu.

      Komplikace a důsledky

      Možné negativní důsledky:

      • divergence švů (kvůli neuspokojivé kvalitě materiálu nebo zvýšenému otoku, rozvoji hnisavých komplikací);
      • asymetrie (může se projevit v případě různých stupňů vady);
      • silný otok;
      • fotocitlivost;
      • podlitiny;
      • trhání;
      • diplopie (dvojité vidění);
      • zánětlivý proces z importované infekce;
      • cysta na šicí lince;
      • vzhled jizev;
      • nepohodlí v očích, projevující se pálením;
      • vývoj století;
      • problémy se zavíráním víček;
      • suchost sliznice;
      • snížená kvalita vidění;
      • krvácející;
      • sbírka krevních sraženin v oblasti za oční bulvou.

      Buyanov Sergey Yurievich (doktor-expert):

      Většina komplikací se vyvíjí v důsledku zanedbání kontraindikací k operaci. Při plánování operace je důležité seznámit se se všemi patologickými stavy a po jejich zjištění podstoupit léčbu.

      Fotky před a po

      Náklady na služby v různých městech a na klinikách

      Korekce horního víčka blefaroplastikou není levný postup.

      Cena procedury závisí na mnoha nuancích, včetně:

      • hodnocení kliniky;
      • kvalifikace plastického chirurga;
      • typ anestézie;
      • oblast vlivu;
      • územní umístění;
      • úroveň soutěže.

      Než se obrátíte na zdravotní středisko, měli byste si prohlédnout fóra s diskusemi na toto téma, prostudovat recenze o míře profesionality zaměstnanců a na základě obdržených informací porovnat všechny výhody a nevýhody.

      Rusko

      Jekatěrinburg

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      EstevitaSvatý. Radiščeva, 33od 33 000+7 (343) 287-44-33
      MC BONUMSvatý. Bardina, 9Aod 18 000+7 (343) 287-77-70
      Kosmetická klinika "Esti Line"Svatý. Popova, 33Aod 18 000+7 (343) 359-40-42
      MC DOCTOR PLUSSvatý. Kuibysheva, 10od 23 000+7 (343) 212-06-06
      ZdravíSvatý. Sheinkman, dům 113od 25 000+7 (343) 283-08-08
      MC JekatěrinburgSvatý. Ševčenko, 9od 22 000+7 (343) 311-11-25
      MK "Preobrazhenskaya"Svatý. Gagarina, 28od 14 000+7 (343) 385-70-07
      "Harmonie"Svatý. Tveritina, 16od 18 000+7 (343) 254-66-66

      Velikiy Novgorod

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Milý doktoreVoskresensky Boulevard, 4od 19 000+7 (8162) 50-20-04
      LLC "Plastická chirurgie"Svatý. Lomonosov, 25od 22 000+7 (8162) 92-65-65
      Centrum plastické chirurgie v Ústřední městské klinické nemocnici č. 2Svatý. Jakovleva, 18od 20 000+7 (911) 629-61-89
      MC SOLOSvatý. Predtechenskaya, 24od 25 000+7 (8162) 73-68-23
      Oblastní nemocniceSvatý. Pavel Levitt, 14od 17 000+7 (921) 194-36-67

      Nižnij Novgorod

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Nemocnice je. SemashkoSvatý. Rodionova, dům 190od 31 000+7 (831) 438-91-86
      Centrum "Zdraví"Svatý. Maxim Gorkij, 48/52od 24 000+7 (831) 433-77-77
      Nemocnice č. 3 v okrese VolgaSvatý. Maršál Voronov, 20aod 7 500+7 (831) 428-81-88
      ANASTASIALenin Avenue, 1od 45 000+7 (831) 240-38-27

      Petrohrad

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Klinika D. GruzdevaSvatý. Chernyakhovsky, 53od 45 000+7 (812) 606-79-63
      Eichwaldova klinikaSvatý. Kirochnaya, 41od 30 000+7 (812) 303-50-50
      Lékařská jednotka č. 3Šikmá čára, 5od 15 000+7 (812) 644-53-76
      ECOSvatý. Budapestskaja, 97-2od 25 000+7 (812) 325-27-27
      "Medillier"Svatý. Bolshaya Raznochinnaya, 30od 30 000+7 (812) 702-64-82
      Med ExpertSvatý. Babushkina, 2od 25 000+7 (812) 325-27-27
      PŘEDVEČERKamennoostrovsky pr., 42od 27 000+7 (812) 995-51-89

      Krasnojarsk

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Klinika Dr. DavydovaSvatý. Michail Godenko, 3od 23 000+7 (3912) 88-00-07
      MC "Medistar"Svatý. Jakovleva, 1Aod 35 000+7 (3912) 44-86-11
      EffieSvatý. Historické, 111, s. 3/2od 15 000+7 (3912) 05-00-11
      RenovazzioSvatý. Jaro, 7Dod 59 000+7 (3912) 77-52-52
      IMCSvatý. Kirov, 19od 28 000+7 (3912) 12-09-75
      VELRYBASvatý. Mechnikova, 49 letod 30 000+7 (3912) 23-39-99
      VyzkoušenoSvatý. Molokova, 15od 22 000+7 (3912) 93-80-93

      Jaroslavl

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      KonstantníSvatý. Vítězství, 15od 43 000+7 (4852) 28-16-36
      MC "Sodruzhestvo"Lenin Ave., 33od 15 000+7 (4852) 90-86-32
      DynastieSvatý. Ushinsky, 4Bod 20 000+7 (4852) 59-36-09

      Izhevsk

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      MC MediceaSvatý. Shumaylova, 20Apo konzultaci+7 (3412) 65-51-51
      Klinika "plastová"Svatý. Karl Marx, 442od 29 000+7 (3412) 90-87-02

      Rostov na Donu

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Alianční chirurgieSvatý. Tractornaya, 3od 35 000+ 7 (863) 322-12-38
      MC "Revital"za. Orenburgsky, 31od 25 000+7 (863) 243-66-90
      ANO VINCISvatý. Krasnoarmeyskaya, 132od 25 000+7 (863) 322-12-86
      MC Dr. KruglovSvatý. 14 řádek, d. 70od 25 000+7 (863) 294-21-31
      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      EndomedSvatý. Salavat, 13od 10 000+7 (347) 246-62-66
      MEDISvatý. Batyrskaya, 8od 15 000+7 (347) 255-22-13
      "Matka a dítě"Lesnoy proezd, 4od 25 000+7 (800) 700-70-01

      Čeljabinsk

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      "Zlatý řez"Svatý. Nadšenci, 15Vod 22 000+7 (351) 700-72-28
      PlastySvatý. Vorovskogo, 15od 30 000+7 (351) 263-33-38
      Formovací maskaVictory Avenue, 287od 23 000+7 (351) 798-90-33
      InspiraceKomsomolský prospekt, 43Bod 22 000+7 (351) 225-30-29

      Krasnodar

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Státní klinika "Lines"Svatý. Červený přívrženec, 6/2od 55 000+7 (918) 963-17-79
      MChC "Aesthetic Med"Svatý. Oleg Koshevoy, 155od 45 000+7 (989) 812-22-23
      Chalet SanteSvatý. Red Partisan, 238od 60 000+7 (800) 222-37-34

      Astrachaň

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Klinika Dr. NesterovaSvatý. Tatishcheva 43B, kancelář 6od 24 000+7 (8512) 60-00-56
      „Nová klinika“Svatý. Red Embankment, 68Aod 40 000+7 (917) 088-87-36

      Arkhangelsk

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Paradise PremiumSvatý. Karl Liebknecht, 54od 29 000+7 (8182) 46.03.03
      PULSSvatý. Nábřeží Severnaya Dvina, 87od 29 000+7 (8182) 29.07.08
      „Univerzitní klinika“ IMCSvatý. Voskresenskaya, 14od 12 000+7 (8182) 20-30-03
      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      LinlineKarl Marx Avenue, 38od 33 000+7 (3812) 99-15-45
      Obnovení stavuSvatý. Herzen, 48 letod 22 000+7 (3812) 77-06-06
      Multidisciplinární centrum "Euromed"Svatý. Sezdovskaya, 21, bldg. 3od 16 000+7 (3812) 20-81-60
      Centrum Dr. PutsenkoSvatý. Stalsky, 12od 20 000+7 (3812) 46-28-62

      Abakan

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      MC "Medis"Minusinsk, st. Abakanskaya, 72od 20 000+7 (3913) 24-49-94
      Městská nemocniceSvatý. Chertygasheva, 57Aod 10 000+7 (3902) 22-43-42
      Nemocnice je. OdezhkinaLenin Ave., 27od 15 500+7 (3902) 34-37-84

      Murmansk

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Medea CenterSvatý. Oktyabrskaya, 8od 11 000+7 (8152) 42-09-23
      MC "Váš doktor"za. Rusanova, 1od 15 000+7 (8152) 47-47-94
      Multidisciplinární centrum je. PirogovSvatý. Volodarsky, 2/12od 12 500+7 (8152) 55-12-34
      Lékařské ve skupiněavenue Severny, 14od 15 000+7 (8152) 99-44-54

      Novokuzněck

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      PŘEDVEČERSvatý. Suvorov, 6od 40 000+7 (3843) 74-58-58
      Městská nemocnice №1Svatý. Khitarova, 32 letod 10 800+7 (3843) 74-14-62
      Euromed TSUMSvatý. Ordžonikidze, 35od 16 000+7 (3843) 20-01-01
      "MATKA A DÍTĚ"Svatý. Sechenov, 30od 23 000+7 (3843) 91-07-27

      Tver

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Chirurgické centrum "Triomed"Svatý. Krasnoflotskaya nábřeží, 17od 29 000+7 (4822) 31-05-00
      Moderní oftalmologická klinikaSvatý. Vinogradova, 1od 25 000+7 (4822) 74-13-65
      Soukromá klinika Dr. FominaSvatý. Spartak, dům 42od 18 000+7 (4822) 73-84-67

      Ulan-Ude

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      De NovaKarl Marx Boulevard, 12od 20 000+7 (3012) 60-35-68
      MC „Diamed“Svatý. Khakhalova, 12Aod 14 500+7 (3012) 55-21-41
      RYTMUSSvatý. Korabelnaya, 32od 12 500+7 (3012) 37-90-90
      Indra-MSvatý. Zaigraevskaya, 20God 40 000+7 (3012) 25-22-23

      Orenburg

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Almazov Ilya Alekseevich (klinika "Medgard")Svatý. Uralské pobřeží, 4Po konzultaci+7 (3532) 50-03-03
      Angel krásaRudé náměstí, 7od 23 000+7 (3532) 44-07-70

      Kemerovo

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      ALESTASvatý. Kommunisticheskaya, 108 A.od 16 000+7 (3842) 49-20-03
      Klinika "Plastická chirurgie"Svatý. N. Ostrovský, dům 22, budova 8od 25 000+7 (3842) 36-87-45
      NovellaSvatý. Sobornaya, 6aod 17 000+7 (3842) 44-16-44

      Barnaul

      názevAdresaNákladyTelefon
      NARMEDSvatý. Beloyarskaya, 18od 16 000+7 (3852) 38-66-66
      Klinika "Euro Style"Svatý. Anatolia, 35Aod 30 000+7 (3852) 53-55-33
      AnthuriumSvatý. Polzunova, 52Aod 25 000+7 (3852) 53-55-35

      Machačkala

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      MC je. AskerkhanovSvatý. Kazbeková, 142Aod 27 000+7 (8722) 51-58-99
      OLYMPUSSvatý. Yaragskogo, 32od 14 000+7 (9882) 92-03-58
      AliceSvatý. Batyraya, 136 god 28 000+7 (8722) 98-99-98

      Permu

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      MC „Priorita“Svatý. Monastyrskaya, d. 93Bod 20 000+7 (3422) 07-12-00
      Klinika životaDálnice kosmonautů, bld. 193Aod 15 000+7 (3422) 55-41-03
      PRAXEParkovy prospect, 14od 15 000+7 (3422) 22-55-15
      "Medový život"Svatý. Noviny "Zvezda", 13od 25 000+7 (3422) 18-25-07

      Moskva

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      Klinika Ally AlikovéSvatý. Mnevniki, 13 let 1od 50 000+7 (495) 998-21-99
      Městská nemocnice je. Botkin2. Botkinsky proezd, 5od 56 000+7 (499) 490-03-03
      Centrum ministerstva zdravotnictví RuskaIvankovskoe dálnice, 3od 18 000+7 (495) 730-98-89
      MedkvadratKashirskoe dálnice, 74, budova 1od 27 000+7 (495) 135-04-14
      Služba MedlineDálnice Pyatnitskoe, 41od 35 000+7 (495) 256-39-61

      Cheboksary

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      MC "Sofia"Svatý. Sverchkova, 11/1od 9 000+7 (8352) 43-02-02
      SIMILIASvatý. Jaroslavská, 17od 29 000+7 (8352) 32-00-03
      "Medic"Svatý. Topolinaya, 11od 18 000+7 (8352) 56-61-77

      Kazaň

      názevAdresaCena (v rublech)Telefon
      PrimamedSvatý. Kommunarov, 2od 18 000+7 (843) 518-14-84
      Zdravotní vzorecSvatý. Višnevskij, 49 let, lit. Bod 12 000+7 (843) 207-17-14
      MC "Spolehlivé ruce"Svatý. Ostrovský, 67od 26 000+7 (843) 231-84-04

      Názor kosmetologů

      Odborníci doporučují, abyste se nejprve seznámili s možnými důsledky. Blepharoplastika není příliš náročná plastická chirurgie, ale neúspěšné výsledky i po ní.

      Lékaři také doporučují, abyste se nesnažili šetřit na anestezii ne kvůli svému vlastnímu finančnímu zisku - to je způsobeno skutečností, že život a zdraví pacienta přímo závisí na kvalitní anestezii.

      Cvičící kosmetička vypráví o laserové metodě blefaroplastiky:

      V tomto komentáři chirurg uvádí možné vedlejší účinky: