Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 243 ₽

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Bio-krém poskytuje komplexní péči o citlivou pokožku kolem očí. Základem bio-krému je intenzivní rostlinný extrakt z morušky Sachalin v kombinaci s vysoce aktivními složkami. Produkt účinně odstraňuje stopy únavy, otoku a tmavých kruhů a dodává vzhledu atraktivní záře; pokožka kolem očí se stává pevnou a hydratovanou a vzhled je otevřenější a mladistvý. Doba použitelnosti: 3 roky Aplikace: Aplikujte krém na očištěnou pokožku kolem očí ráno a / nebo večer.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Prohledáno pomocí tohoto produktu

  • oční krém
  • natura siberika
  • oční krém
  • krém na tmavé kruhy pod očima
  • natura siberica krém
  • natura siberica víčko
  • oční krém natura siberica
  • oční krém přírodní siberica
  • oční náplasti
  • natura siberica krém na obličej

Natura Siberica / Bio oční krém pro tmavé kruhy "okamžité záření pokožky 15ml

Používám to už déle než měsíc. Tmavé kruhy se zmenšily, bohužel to úplně neodstraní, ale neočekával jsem zázraky. Malé vrásky kolem očí jsou mým největším problémem a myslím, že krém si s nimi poradí velmi dobře, jsou téměř neviditelné. Dávkovač je ano, ne nejlepší, pozvěte se na drotáře. Mám mastnou pleť a krém se vůbec nevalí a vůbec nemastí. Možná ti, kdo psali, že se to hodí, používají příliš mnoho, ale proč? K dispozici je také speciální dávkovač, který jedním kliknutím vydá dostatečné množství do obou očí..

krém "o ničem". vůně je příjemná, dávkovač je zvláštní, nanáším ji prstem. dobře hydratuje pokožku, žádný mastný lesk, nelepivý, ALE pokud použijete trochu více než obvykle, odvalí se. V krému nemá smysl, nestojí to za mé peníze (vzal jsem + - za 550 rublů), už si nebudu brát, to je zklamání. proč tak velká krabička, stále nechápu..

4. den používání to způsobilo silnou alergii, svědění očí, červené víčka. buď opatrný.

Pěkný krém. Je pravda, že jsem musel vrtat s dávkovačem, myslel jsem, že je rozbitý, ale všechno se ukázalo být v pořádku, trochu jsem to zkroutil a fungovalo to

Natura Siberica - oční krém a pokožka kolem očí

Natura Siberica je ruská kosmetická společnost specializující se na výrobu vysoce kvalitní přírodní kosmetiky. Sortiment výrobce zahrnuje linky pro péči o pokožku obličeje, těla, vlasů. Tato značka je populární nejen v Rusku, je dobře známá v Evropě, Asii a dokonce i v USA.

Obrat Natury Siberica za 7 let práce překročil hranici 4 miliard rublů. A to navzdory skutečnosti, že výrobní náklady jsou nízké. Takže v maloobchodních prodejnách nebo online obchodech jsou minimální a maximální náklady na zboží v rozmezí 100-3000 rublů.

O výrobci

Populární značka přírodní kosmetiky Natura Siberica používá ve svých výrobních závodech pěstovaných na Sibiři organické látky ze stejného regionu. Sibiř je region s jedinečným ekosystémem, jehož přírodní podmínky se po staletí nezměnily. Místní byliny se vyznačují vysokou antioxidační ochranou, v důsledku čehož jsou široce používány pro zdraví a krásu pokožky, zachování mládí.

Produkty společnosti nejsou jen vysoce kvalitní kosmetikou s přírodními ingrediencemi.

Drtivá většina zákazníků společnosti hovoří o kosmetice pozitivně. Přitahuje je vysoká kvalita výrobků pro péči o pleť a vlasy a také jejich nízké náklady..

Doporučujeme, abyste si v tomto materiálu přečetli oční krém Demazol.

Přehled fondů

Bio krém na pokožku kolem očí

Biocream Golden Sakhalin Rhodiola je určen k péči o oblast kolem očí. Osvěžuje a tonizuje pokožku unavenou ze stresu, nedostatku spánku. Složení krému je obohaceno o bylinné složky, které eliminují otoky a tmavé kruhy pod očima, zabraňují vzniku vrásek a chrání před účinky agresivního prostředí.

Bio krém obsahuje následující účinné látky:

  1. Sachalin zlatý výtažek z rhodioly. Působí jako antioxidant a adaptogen díky obsahu rosavinu. Omlazuje pokožku, zlepšuje její imunitu, chrání před únavou a stresem.
  2. Extrakt z japonské prvosenky. Tato rostlina saturuje dermis užitečnými fytoncidy a bioflavonoidy, napíná, eliminuje otoky a stimuluje produkci kolagenu.
  3. Růžový olej z divokého Sachalin. Tato složka obsahuje pět peptidů, které pomáhají zadržovat vlhkost v hlubších vrstvách dermis. Díky nim se pokožka stává hladkou a sametovou.

Používejte bio krém dvakrát denně.

Zpevňující liftingový oční krém s extraktem z chrpy

Je určen k péči o stárnoucí pokožku s prvními příznaky ochablosti. Aktivní složky krému vyhlazují vrásky, napínají se, tonizují a pomáhají zadržovat vlhkost.

Extrakt z chrpy obsažený v produktu odstraňuje stopy únavy a stresu, udržuje optimální hydrobalance a dodává svěží a zářivý vzhled. Jednou ze složek krému je moruška severská, která zlepšuje pružnost pokožky a zvlhčuje ji. Kyselina citronová a jablečná dokonale ochrání před ultrafialovým zářením, teplotními extrémy a dalšími škodlivými účinky. Tento lék také patří k dobrým krémům na otoky pod očima..

Liftingový oční krém s extraktem z chrpy se používá dvakrát denně, ráno a před spaním.

Omlazující oční krém

Krém je vytvořen na základě extraktu ze sněhové cladonie. Tato rostlina má omlazující účinek. Je cenným zdrojem prospěšných peptidů a komplexu omega-3, obnovuje pružnost a tonus pokožky a předchází vzniku vrásek souvisejících s věkem. Často se také používá jako krém na tmavé kruhy pod očima..

Krém proti stárnutí kromě sněhové komedie obsahuje následující složky: výtažek z altajského hedinia, arnika, meduňka, heřmánek.

Bělicí denní oční krém

Navrženo pro rozjasnění pokožky. Díky aktivním rostlinným složkám krém viditelně rozjasňuje problémovou oblast, bojuje s pigmentací, pihy. Vizuálně odstraňuje všechny nedokonalosti, dává tón a záři.

Nástroj obsahuje následující součásti:

  1. Výtažek z kurkumy. Je to hlavní účinná látka.
  2. Arktické morušky bohaté na vitamín C mají také bělící vlastnosti. Stimuluje také buněčný metabolismus, zpomaluje proces stárnutí, dodává pokožce pevnost a pružnost..
  3. Heřmánek zabraňuje suché pokožce, hluboce vyživuje pokožku prospěšnými látkami, nasycuje ji vlhkostí.
  4. Palina arktická stimuluje krevní oběh, zjemňuje a tonizuje pokožku.
  5. Polypeptid Syn-Col je bioaktivní látka, která hluboce vyživuje pokožku prospěšnými látkami. Stimuluje vlastní produkci kolagenu, účinně bojuje proti vráskám.

Doporučeno pro ženy starší 25 let. Aplikujte ráno na suchou pokožku. Výrobce vyrábí krém ve 30 ml nádobách za cenu asi 1050 rublů.

Přečtěte si také o očním krému Belita v tomto článku.

Noční krém kolem očí

Složení je navrženo tak, aby intenzivně rozjasňovalo oblast kolem očí během nočního spánku. Kromě toho obnovuje strukturu, tonizuje dermis a aktivuje metabolické procesy. Krém dodává pokožce rovnoměrnou, zářivou barvu, zvyšuje její pevnost a pružnost.

Kromě rozjasňujícího krému má mírný účinek proti stárnutí.

Složení obsahuje následující účinné látky:

  1. Arktický černý rybíz. Působí na pigmentaci pokožky, zesvětluje ji, odstraňuje pihy, stopy po akné, stařecké skvrny.
  2. Rhodiola rosea chrání před škodlivým prostředím, stimuluje mezibuněčnou výměnu, nasycuje užitečnými látkami.
  3. Večerní prvosenka. Má uklidňující účinek. Zmírňuje podráždění, eliminuje zánět.
  4. Extrakt z kořene kurkumy (Syn-Col je patentovaný produkt) má vysoký bělící účinek. Vizuálně odstraňuje všechny nedokonalosti v dermis.

Naneste na oblast očí a jemnými masážními pohyby vtřete. Krém se nanáší večer na čistou a suchou oblast kolem očí. K dispozici ve sklenicích po 30 ml za cenu 1000 rublů.

Odkazem zjistíte, jak správně aplikovat krém na pokožku kolem očí.

Zvedání ledu

Zvedání ledu z Natura Siberica je vytvořeno na bázi černého kaviáru. Vyznačuje se trvalým zvedacím účinkem. Odstraňuje otoky, eliminuje jemné vrásky. Vyživuje a tonizuje pokožku.

Výtažek z kaviáru omlazuje pokožku, nasycuje ji bílkovinami, bílkovinami, aktivuje metabolické procesy a regeneraci. Tento nástroj zaujímá vedoucí pozici v žebříčku očních krémů proti stárnutí. Účinné látky v černém kaviáru výrazně zpomalují proces stárnutí, odstraňují stopy únavy a stresu. Komplex Omega-6 vyživuje a posiluje dermis a zlepšuje její pružnost. Má výrazný utahovací účinek. Liftonin dodává pružnost, pevnost, pevnost. Tato látka pomáhá nastartovat regenerační procesy.

Aktivní zvlhčující bio-krém proti prvním vráskám

Aktivní zvlhčující bio-krém proti prvním vráskám pokožku hluboce zvlhčuje, plní ji energií a tonusem. Omlazující účinek je založen na koncentrátu rakytníku altajského. Určeno pro věkovou skupinu 25+.

Další účinnou látkou v bio-krému je patentovaný Pentavitin * 2, bylinný analog kyseliny hyaluronové. Zahrnuty jsou také retinol, zvlhčující ceramidy, 100% přírodní antioxidanty. Krém je dostupný v 15 ml tubách. Jeho cena je asi 650 rublů.

Expert na oční liftingový krém Stimulátor mládeže

Určeno pro ženy od 25 let. Za krátkou dobu eliminuje vrásky, vyhlazuje a zvlhčuje pokožku, eliminuje vrány. Produkt obsahuje látky, jako jsou aminokyseliny, rostlinný kolagen, kyselina hyaluronová a další účinné látky. Aplikujte ráno nebo večer na čistou pokožku. Balení je 15 ml tuba s dávkovačem. Cena produktu začíná od částky 700 rublů.

Přečtěte si také o očním krému Bark s bambuckým máslem zde.

Radiance krém na oční kontury Baikal Radiance

Tento produkt tónuje a vyhlazuje vrásky, zpomaluje proces stárnutí. Je to všechno o pečlivě vybraných složkách krému: ženšen, růže Graça a další přírodní látky, které mají pozitivní vliv na stav pokožky.

Použití krému je poměrně jednoduché - ráno a večer by se mělo nanášet na předem očištěnou pokožku..

Proti tmavým kruhům pod očima

Produkt zahrnuje:

  • Kurilský čaj, který zlepšuje krevní oběh;
  • výtažek z ženšenu, obnovující pružnost pokožky a regulující regeneraci buněk.
  • vitamíny A, E, C, které vyživují pokožku a obnovují její zdravou barvu.

Nejdůležitější je, že krém neobsahuje škodlivé látky, takže nezpůsobuje alergie. Je balen s praktickou 30 ml nádobou. Cena je 230 rublů.

Oční krém Pure Line najdete zde..

Video

Další informace o výhodách a použití očního krému Natura Siberica naleznete ve videu

závěry

  1. Natura Siberica se specializuje na výrobu produktů péče o pleť a vlasy na bázi přírodních výtažků.
  2. Značka vyrábí několik sérií očních krémů. Patří mezi ně rozjasňovače, prostředky proti stárnutí a zvlhčovače.
  3. Siberica krémy patří do kategorie levných zvlhčujících očních krémů. Najdou se téměř v každém kosmetickém obchodě..

Podívejte se na náš každodenní výběr nejlepších kosmetických produktů

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica - recenze

Pro pokožku kolem očí

Irina
Krasnodarský host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 25. února 2015

Jsem jen zděšený.. Nikdy jsem nečetl recenze na kosmetiku, zejména na takový cenový segment, před nákupem..

Také jsem okamžitě nepřišel na to, proč ráno rudnutí kolem očí, otok, zhřešil na micelární vodě.

Napadlo mě přečíst si recenze dnes, samozřejmě už po „výbuchu“. Sedím jako Číňan, pod očima mám červené, svědící tašky. Sotva jsem běžel do práce v brýlích. Velké zklamání! Nyní bude muset být na obnovu pokožky vynaloženo mnohonásobně více.

Anastasia
Petrohradský host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 7. května 2013

Hrozný oční krém pro tmavé kruhy. Oční víčka jsou červená, oteklá, svědící. Okamžitě jsem nezjistil, co je z tohoto krému, a tak jsem se k tomu několikrát přivedl. A je to - nic jiného od této značky si nekoupím

Komentáře (5) Je tato recenze užitečná? Ano 14 Ne 10

Tatyana
Hostitel Yuzhnouralsk

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 19. března 2013

Připojuji se ke všem negativním recenzím o krémech této značky! A důrazně doporučuji to nepoužívat. Kůže je zničená! Nemůžu s ní nic dělat, otok nezmizí, vrásky jsou hluboké! Cín!

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 30. listopadu 2012

Povaha siberic mi nevyhovovala, i když jsem to na doporučení zkusil. Díky Siberice začala studovat přírodní kosmetiku. Siberica je více než přirozená.

Moje oči také otupí téměř ze všeho. Máma vklouzla do měkkého nočního prádla, dokud mi z něj oči nenapuchly. Úplnou recenzi napíšu za 3 měsíce.

Elena
Běloruský host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 19. listopadu 2012

Tento krém jsem koupil po pečlivém prostudování složení a recenzí. Před tím jsem zkoušel spoustu různých prostředků - od luxusu po rozpočet. Existuje výsledek - nemám prakticky žádné malé mimické vrásky a je mi už přes 30. Problém se však dostal ven - tmavé kruhy pod očima. Ovlivněn prací na počítači, únavou očí, tenkou kůží očních víček.

Koupil jsem krémový gel a okamžitě jsem ho otestoval na ohybu lokte, žádná reakce nebyla. Zároveň jsem silná alergická osoba, pleťové vody z přírodního heřmánku nějak způsobily takový otok víček, že místo očí byly praskliny. Na úkor krému Siberica jsem se nijak zvlášť neobával: v jeho složení nejsou dávky přírodních látek tak velké. Týden po použití (ráno a večer) jsem si všiml, že tmavé kruhy zesvětlily. Malý korektor pro oblast očí - a moje oči vypadají jako mladá dívka.

P.S. Mimochodem, nejsem fanouškem siberiky. Například šampony a balzámy od této společnosti mi nevyhovovaly - vlasy mi vypadaly jako koudel. Zdá se, že syntetické ceramidy, panthenoly a glyceriny jsou pro mé suché vlasy mnohem hezčí. Seriál jsem dal matce - líbilo se jí to. Proto, pokud máte z krému nějaké nepříjemné pocity, NENÍ to důvod k prokázání, že siberica není pro nikoho vhodná, že je v podzemí, není testována a bla bla bla. Vím, co jsou to alergie, a vždy zkontrolovat lék na ohnutí lokte. Máte se rádi - tak proč natřete spoustu krému na nejchoulostivější oblast a potom křičíte o alergiích. I drahé prostředky někdy způsobí reakci, a teď co - používat pouze kefír staromódním způsobem?

Caramba
Moskevský host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 21. října 2011

Koupil jsem si hydratační oční krémový gel na tmavé kruhy pod očima. Opravdu dobré zvlhčení, rychle se vstřebává. Ale tmavé kruhy tam stále jsou. Líbila se jí láhev s dávkovačem.

Ksyu
Nizhnevartovsk host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 10. září 2011

Hrůza. Koupil jsem si oční krém a sérum na obličej. Snažil jsem se to aplikovat, celý obličej mě začal pálit, oteklý a pokrytý červenými skvrnami, i když NIKDY NIC NEBUDUJÍ ALERGII. Jak zítra jít do práce s takovým obličejem. TO JO. Změnil krém.

Yanochka77 host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 6. července 2010

Willieho host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 27. května 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 7 Ne 1

Calliope host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 4. května 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 3 Ne 0

Angelica1984 host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 30. dubna 2010

Kiyoto host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 18. dubna 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 6 Ne 2

Mohl bych se stát Baba Yaga se smetanou od hosta Natury Siberiky

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 7. dubna 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 16 Ne 5

Mortischa host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 29. března 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 12 Ne 3

satantra host

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 25. března 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 9 Ne 0

Maria z Novosibirsku

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 19. března 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 9 Ne 1

Maria z Novosibirsku

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 19. března 2010

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 6 Ne 1

Pro pokožku kolem očí Natura Siberica 15. února 2010

Zachraňte naše víčka: krém od Natura Siberica

Celé jméno: Natura Siberica Sakhalin Cloudberry Illuminating Eye Cream Instant Radiance Bio-Eye Cream pro tmavé kruhy
Obal
Dlouhý, půvabný. Nevypadá to těžkopádně, ale nemůžete okamžitě říci, že produkt má 15 ml, zatímco značka miluje nalít oční produkty do lahví, stejně jako krémy na celou tvář. A krabička je obecně masivní, vešlo by se do ní tři kusy
Aplikátor (velmi velký, jinak kamera odmítá zachytit):
Jak jsem pochopil, forma je navržena tak, aby distribuovala krém po očních víčkách po vyjmutí z lahvičky. Ukázalo se mi to nepříjemné: poklepávání (takhle nanáším krém na konečky prstů) je nepohodlné, nebo spíše neúčinné - krém se pokládá nerovnoměrně a pokud budete s aplikátorem jezdit jako stěrač na čelním skle, neskončí to dobře. Výsledkem je, že ho vytlačím, přeneste na prsty, rozdělím mezi dva bezejmenné (nedávno jsem četl, že je s nimi těžké to přehánět, protože přebytečný krém také není vždy dobrý) a aplikuji do kruhu, počínaje od vnitřního rohu dolního víčka.

Skutečný krém
Lehká struktura, blízká gelu, ale nechladí; dobře distribuované. Je absorbován téměř okamžitě, ale trochu klame. Jakmile jsem začal oční make-up po minutě nebo dvou po aplikaci, jsem si jistý, že krém byl absorbován, ale korektor se odvalil.
Dobře zvlhčuje, nezanechává lepkavý pocit. Pokud jde o výživu, nejsem si jistý: mohu mít v této oblasti potřebu výživy při teplotách pod 30 stupňů, ale to jsem já, člověk se silnou mastnou pokožkou. Pochybuji o zvýšení pevnosti a pružnosti (jako je tomu u mladšího vzhledu): pro aktivní omlazení je krém příliš lehký a příliš pyšný.

Akt
Výrobce nabízí aktivní omlazovací program, který se velmi dobře shoduje s 14denním testovacím obdobím kosmetiky pro péči o pleť.
Třetího dne jsem si tedy nevšiml, že se začnou vyhlazovat malé vrásky a vzhled se stává otevřenějším. Nesledoval jsem takový cíl (myslím, že je pro mě ještě brzy), ale příslib je trochu ukvapený, jak krém bojuje s vráskami v takovém období? Dobře, s otoky a tmavými kruhy.
Při používání jsem asi po týdnu zaznamenal znatelné snížení otoku, ale tmavé kruhy byly stále docela tmavé..
Výsledek, který mě uspokojil, se dostavil za tři týdny, ALE! třetí týden se pro mě jako matku kojence ukázal jako nelehký a prošel pod heslem: „Spánek pro slabochy!“, takže krém je obzvlášť dobře udělaný, protože jsem se celý týden ráno s překvapením díval do zrcadla.

Výsledek
Bohužel jsem na začátku aplikace nefotil, neměl jsem žádné konkrétní naděje, takže se musím rozhodnout)
Nemám nejzdravější ledviny, což hraje roli. Modřiny v oblasti nosu jsou u mě téměř trvalé a moc mě netrápí, ale ráno mi pravidelně dochází k otokům pod očima a tmavé kruhy často říkají ostatním, že moje oblíbená barva je fialová, a nedávno pravidelně vysílali, že to oznámila Pantone barva roku 2018.
Fotografie bez filtrů, všechny pořízené ve stejný den, mírně odlišné osvětlení, pouze řasenka na obličeji:
Není to ideální, ale můžete jít ven bez make-upu a nezachytit sympatické pohledy. Jsem s tímto výsledkem docela spokojený..
Doba používání: od 7. února
Cena: 716 rublů
Hodnocení: 5- subjektivní; objektivně 4 za příslib omlazení

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Je známo, že právě pokožka očních víček je nejvíce náchylná k problémům souvisejícím s věkem. Aby se nejen zachovala, ale také v případě potřeby obnovila vodní rovnováha a pružnost pokožky očních víček, je nejlepší použít oční krém Natura Siberica (Natura Siberica), jehož složení je založeno na použití cladonie sněhové, jedné z nejúčinnějších rostlin pro řešení problémy s omlazením. Oční krém Natura Siberica navíc obsahuje komplex Omega-3 ceramidů, které jemně obnovují pružnost pokožky očních víček, a rostlinné peptidy, které zabraňují tvorbě vrásek, včetně mimických. Doba použitelnosti: 3 roky Aplikace: Aplikujte ráno a / nebo večer na očištěnou pokožku podél očních kostí.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Péče o obličej

Kategorie

Sbírky

Účel aplikace

Typ pleti

Výrobky pro péči o obličej pro každodenní použití. Vyrobeno z přírodních surovin. Široký sortiment pro všechny typy pleti.

Výrobky pro péči o obličej pro každodenní použití. Vyrobeno z přírodních surovin. Široký sortiment pro jakýkoli typ pokožky.

  • Gel proti tmavým kruhům

Mezinárodně uznávaná francouzská certifikační agentura založená v roce 1991. V roce 2002 byly vytvořeny standardy Ecocert pro kosmetiku. V současné době je největší certifikační agenturou pro přírodní a organickou kosmetiku v Evropě. Ecocert jako certifikační orgán může certifikovat jednotlivé přísady nebo výrobek jako celek. Celý výrobek lze považovat za certifikovaný pouze v případě, že má obal standardní odznak Ecocert. V jiném případě výrobce použil pouze přísady certifikované společností Ecocert a samotný výrobek nebyl certifikován. Ecocert certifikuje kosmetiku podle dvou standardů: ekologická přírodní kosmetika (ekologická / přírodní kosmetika) a organická kosmetika (organická kosmetika).

EcoCert Cosmos Organic

ECOCERT je hlavním francouzským certifikačním orgánem. Dnes má certifikát ECOCERT mezinárodní status a je uznáván ve více než 80 zemích po celém světě, zaručuje přírodní původ a ekologičnost produktů.

ICEA COSMOS ORGANIC

COSMOS Standard je nezisková asociace, která byla založena v roce 2010 předními evropskými certifikačními orgány. Zakladateli COSMOS-Standard jsou BDIH (Německo), Cosmebio a Ecocert (Francie), Soil Association (Anglie) a ICEA (Itálie). Toto sdružení vyvinulo mezinárodní standard pro přírodní a organickou kosmetiku - standard COSMOS, který kombinuje evropská certifikační schémata do jednoho společného standardu. Jedná se o nejnáročnější a jednotný standard kvality pro organickou a přírodní kosmetiku v celé Evropě. Kromě základních principů je v COSMOSu důležité nejen to, jak byl produkt získán, ale také to, jak se bude v přírodě rozkládat, jaké mezistupně byly při jeho výrobě použity. Na obalu produktu bude možné vidět nápis COSMOS ORGANIC nebo COSMOS NATURAL v kombinaci se znamením člena sdružení AISBL standardu COSMOS, který produkt certifikoval.

COSMEBIO je přední sdružení v oboru přírodní a organické kosmetiky, založené v roce 2002. Sdružuje více než 350 účastníků ve Francii a dalších zemích. Mezi nimi jsou kosmetické laboratoře, distributoři, výrobci a dodavatelé surovin pro kosmetiku.

BDIH (Bund deutscher Industrie- und Handelsunternehmen - Spolková asociace průmyslových a obchodních společností) je německá asociace průmyslových podniků a obchodních firem vyrábějících farmaceutické, lékařské a kosmetické výrobky. Společnost BDIH byla založena v roce 1952 se sídlem v Mannheimu (Německo). Sdružení zahrnuje více než 500 výrobců kosmetiky. V roce 1996 vyvinula společnost BDIH společně s předními výrobci ekologické kosmetiky soubor standardů pro certifikaci přírodní kosmetiky.

Soil Association, založená v roce 1946 ve Velké Británii, je jednou z nejvlivnějších organizací pro certifikaci potravin a kosmetiky. Právě toto sdružení poprvé zavedlo definici „organické kosmetiky“.
Požadavky na certifikovanou kosmetiku
K získání certifikátu Organizace pro ekologickou půdu musí kosmetická společnost:
1. Provádějte každoroční kontrolu výrobních zařízení z hlediska dodržování certifikace Soil Association. Tím je zajištěno, že jsou použity výrobní metody šetrné k životnímu prostředí..
2. Navrhněte všechny vzorce a obaly produktů v souladu s požadavky certifikace SA.
3. Poskytněte jasné označení složení, aby si spotřebitel mohl vybrat produkt na základě informací.
4. U jakékoli anorganické přísady předložte prohlášení dodavatele, že se nejedná o geneticky modifikovanou přísadu, a tři prohlášení dodavatelů o původu a kvalitě přísad, které nelze získat ekologicky.
5. Použijte co nejvíce organických ingrediencí. Produkt, který nese označení Soil Association a je označen jako ekologický, musí obsahovat alespoň 95% organických složek. V případě, že produkt obsahuje více než 70% organických složek, může být stále certifikován sdružením Soil Association, ale výrobce dodávající produkt do obchodu s přírodní kosmetikou musí na obalu přesně uvést, jaký podíl složek je organických..
6. Používejte minimálně anorganické přísady a pouze ty, které jsou na seznamu schválených přísad Soil Association.
7. Používejte přísady, které jsou při zpracování pouze šetrné k životnímu prostředí.
8. Nezahrnujte do produktu nanočástice.

Mezinárodně uznávaná francouzská certifikační agentura založená v roce 1991. V roce 2002 byly vytvořeny standardy Ecocert pro kosmetiku. V současné době je největší certifikační agenturou pro přírodní a organickou kosmetiku v Evropě. Ecocert jako certifikační orgán může certifikovat jednotlivé přísady nebo výrobek jako celek. Celý výrobek lze považovat za certifikovaný pouze v případě, že má obal standardní odznak Ecocert. V jiném případě výrobce použil pouze přísady certifikované společností Ecocert a samotný výrobek nebyl certifikován. Ecocert certifikuje kosmetiku podle dvou standardů: ekologická přírodní kosmetika (ekologická / přírodní kosmetika) a organická kosmetika (organická kosmetika).

ICEA Cosmos Natural

COSMOS Standard je nezisková asociace, která byla založena v roce 2010 předními evropskými certifikačními orgány. Zakladateli COSMOS-Standard jsou BDIH (Německo), Cosmebio a Ecocert (Francie), Soil Association (Anglie) a ICEA (Itálie). Toto sdružení vyvinulo mezinárodní standard pro přírodní a organickou kosmetiku - standard COSMOS, který kombinuje evropská certifikační schémata do jednoho společného standardu. Jedná se o nejnáročnější a jednotný standard kvality pro organickou a přírodní kosmetiku v celé Evropě. Kromě základních principů je v COSMOSu důležité nejen to, jak byl produkt získán, ale také to, jak se bude v přírodě rozkládat, jaké mezistupně byly při jeho výrobě použity. Na obalu produktu bude možné vidět nápis COSMOS ORGANIC nebo COSMOS NATURAL v kombinaci se znamením člena sdružení AISBL standardu COSMOS, který produkt certifikoval.

Institut pro environmentální certifikaci je hlavním certifikačním orgánem v Itálii. ICEA sdružuje 300 akreditovaných odborníků, více než 13 000 organizací zapojených do výroby přírodních a udržitelných produktů, pobočky po celém světě. Společně s Asociací ekologického zemědělství vyvinuli standardy pro organickou kosmetiku a dnes poskytují certifikační služby pro neškodnou přírodní kosmetiku po celém světě..
Zpočátku byl tento certifikát vytvořen pro potravinářské výrobky, ale poté byl rozšířen na další průmyslová odvětví: přírodní kosmetika, zelená konstrukce a textil, výrobky osobní péče, domácí chemie, nábytek a jeho součásti. ICEA také akredituje bio kosmetické salony..

Díky svému drsnému podnebí má Sibiř jedinečné rostliny pro krásu a zdraví, které jsou často charakteristické pouze pro tento region. Aby přežily v padesátistupňovém mrazu a vydržely silný vítr, sibiřské byliny a rostliny syntetizují ochranné účinné látky a mají výrazné antioxidační vlastnosti. V naší společnosti dodržujeme posvátnou techniku ​​sběru divokých bylin. Při správném sklizni se většina bylin a rostlin množí ještě více. Je nesmírně důležité sbírat byliny určitého věku, velikosti a v okamžiku nejvyšší koncentrace prvků klíčových pro krásu a zdraví. Proto jsou všechny divoké byliny Sibiře sbírány místními obyvateli ručně..

Péče o obličej a krk: Výrobky na kontury očí: Natura Siberica

Recenze kosmetiky v záhlaví „Výrobky pro pokožku kolem očí“

Sérum a krém proti stárnutí V.I.F.

Ostatní nadpisy:
Péče o tělo Péče o vlasy a pokožku hlavy Péče o ruce a nehty Opalovací krémy Péče o obličej a krk Péče o nohy Dětská kosmetikaDekorativní kosmetika Kosmetika pro těhotné a matky Depilační výrobky Parfémy Kosmetika pro muže Repelenty proti hmyzu
Kompletní katalog

Materiály stránek slouží pro informační účely a jsou určeny pro vzdělávací účely. Názor redaktorů se nemusí shodovat s názory autorů. Opakovaný tisk materiálů stránek je zakázán bez písemného souhlasu společnosti SIA „ALP-Media“ a autorů. Práva autorů a vydavatele jsou chráněna.

O projektu | Soutěže | Sociální adresář | Odkazy

Materiály stránek slouží pro informační účely a jsou určeny pro vzdělávací účely. Názor redaktorů se nemusí shodovat s názory autorů. Opakovaný tisk materiálů stránek je zakázán bez písemného souhlasu společnosti SIA „ALP-Media“ a autorů. Práva autorů a vydavatele jsou chráněna.

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Křehká pokožka očí vyžaduje obzvláště opatrnou péči. Aktivní zvlhčující biooční krém je založen na inovativní kombinaci fytoaktivního koncentrátu organického rakytníku altajského a vysoce účinných pokročilých komponent používaných hlavně v oblasti plastické chirurgie. Díky tomu bio-krém nejen dokonale zvlhčuje pokožku, ale také dokonale bojuje s prvními vráskami, plní vitalitu a tóny. Denně jsou jemné vrásky vyhlazeny, pokožka kolem očí se stává pružnější a vzhled je otevřený a atraktivní. Doba použitelnosti: 3 roky Aplikace: Naneste krém na čistou pokožku kolem očí ráno a / nebo večer.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Natura Siberica zvlhčující oční krémový gel pro tmavé kruhy pod očima - recenze

  • Recenze číslo 1
  • Recenze číslo 2
  • Recenze číslo 3
  • Recenze číslo 4
  • Recenze číslo 5
  • Recenze číslo 6
  • Recenze číslo 7
  • Recenze číslo 8

moje dojmy, fotografie před a o rok později. a složení !! - Myslím, že objasní všechny nejasnosti

Hodnocení: 4 (z 5)

Překladač jsem vysvětlil tak, aby každý pochopil, proč je na vrásky tolik negativních recenzí. Fotografie „před“ a - o 2 týdny později... (a fotka ani není pro to, abyste ocenili vylepšení, ale abyste ukázali, že jsem nebyl pokrytý vráskami! A já jsem nezestárl o 20 let)

Dojmy:

krém 30ml. Lehká konzistence, mírně bledě béžová. Dávkovač se ze zvyku zdál neekonomický, ale příště jsem si na to zvykl. Používám to každý den - aniž bych chyběl!!

Recenze toho, co způsobuje vrásky, byla samozřejmě děsivá, ale osobní zkušenost je lepší!

Jsem potěšen krémem!

Rychle se vstřebává. Nezanechává žádnou lepivost. Cítí se čistý - dobře zvlhčuje. Pocit těsnosti zmizel. Ráno po něm je pokožka vizuálně hladší, hladší a zářivější... Žádné otoky a otoky. (V tom smyslu, že to nezpůsobuje!) Mírný otok, který jsem ráno utrpěl, také zmizel. Neštípne.

-Musel jsem zmáčknout fotky - nevím, jestli uvidíte…. - Síť vrásek (mimická - čerstvá)) - Těsnost! - Uplynula téměř úplně. (Byla to věc, která se náhle objevila před pár měsíci - myslím, že kvůli vysušení) - Ale teď ne! Ačkoli na fotografii „1“ je stále viditelná, na fotografii „2“ prakticky žádná.

Nyní složení:

Nebudu dešifrovat všechno - protože na etiketách již bylo podepsáno hodně (jsou to jen výtažky)

  • Dikaprylyl ether - přírodní změkčovač.

Kontraindikace: Individuální nesnášenlivost vůči Aloe Vera.

  • Stearoylglutamát sodný) Sůl kyseliny glutamové V kosmetice se glutamát sodný používá jako antioxidant a změkčovadlo, jakož i pro emulgaci a čištění.
  • Hyaluronát sodný - rozšiřuje cévy.

Kontraindikace: Přecitlivělost. Alergické reakce.

  • Elastin je protein, který má pružnost a umožňuje regeneraci tkání
  • Hydrolyzovaný protein z rýžových otrub - nelze najít přesné informace. Ale klasifikován jako bezpečný a zdravý doplněk.
  • Oxido-reduktázy jsou silným antioxidantem. Chrání genetický aparát kožních buněk před oxidačními procesy způsobenými expozicí prostředí a vedoucími k předčasnému stárnutí. Rozjasní pokožku.
  • Polyakrylát sodný - dobrá zahušťovadla a želírující činidla.
  • Kyselina benzoová Kyselina benzoová je konzervační látka. Považována za dobrou alternativu ke škodlivým konzervačním látkám, menší riziko podráždění pokožky.
  • Kyselina sorbová Kyselina sorbová - používá se jako konzervační prostředek a ochrana pH

Jak vidíte, 2 léky, i když jsou účinné v boji proti otokům, cyanóze, mohou způsobit alergie! Důvodem, proč si myslím, byly časté negativní recenze.

Vyčerpání krému mi trvalo rok. Není to úplně hotové, ale zesílilo to. Teď používám druhou nádobu.

Zamiloval jsem se do tohoto krému. Stal se pro mě tím, co se říká - levné a veselé. Snažil jsem se to změnit na něco jiného, ​​ale téměř okamžitě jsem se k tomu vrátil, protože tam nebylo dost vlhkosti, některé krémy způsobily těsnost.

Tento krém stoprocentně neodstraňuje cyanózu z očí, ale přesto je jeho účinek velmi znatelný a dobře si poradí i s otoky - s tím je to snad lepší než s modřinami.

přidávat fotografie před a o rok později. Myslím, že se to zlepšilo. pod očima není síťka. a vráska pod víčkem se zmenšila. Ale mám velmi živou mimiku - často se hodně usmívám a mžourám.

NEBEZPEČNÝ! Nebo příběh s FOTOHOROREM o tom, jak mě tento krém znetvořil.

Hodnocení: 1 (z 5)

O tomto krému bylo ponecháno mnoho recenzí, ale to, co udělal s mými víčky, mě jednoduše zavazuje zanechat komentář v naději, že to někoho zachrání před obrovskou chybou, kterou jsem, nevědomky, udělal.

Nejsem alergik a nezažil jsem negativní reakce na žádnou kosmetiku, ať už drahou nebo levnou. V této souvislosti, aniž bych se zvlášť obtěžoval hledáním recenzí (ale marně), jsem koupil tento odpad v lékárně. Podplatil „přirozenost“ této série slíbenou výrobcem.

O složení a konzistenci bylo na doporučení doporučeno hodně, a proto se nebudu opakovat.

První dojmy z krému byly úžasné, velmi příjemné, výživný krém, nenápadná vůně.... Tři dny jsem se ho nemohl nabažit, myslel jsem si, že ho začnu doporučovat všem, ALE, ráno čtvrtého dne mě „zabilo“…. Vstal jsem s oteklými víčky, které předtím nebyly pozorovány. Dobře, myslím, už mi není 15 let (natož dvakrát 15).... pravděpodobně piju čaj v noci a „plaval“ s vaky pod očima. Tento „zázračný krém“ jsem umyl a znovu nanesl. Po chvíli se rozveselila a nakonec se probudila, podívala se do zrcadla a byla zděšená! Děsivý otok, červené dehydratované kruhy pod očima a Vrásky, hluboké hrozné vrásky. Omlouvám se za špatnou kvalitu fotografie, ale po ruce byl pouze telefon....

A tady je pohled, když se snažíte „udělat“ úsměv, aby bylo jasnější, jak špatné je všechno....

A pak jsem otevřel tuto stránku a našel mnoho recenzí o tomto krému, které popisují podobnou situaci. Jeden z uživatelů doporučil pít alergické pilulky a vyzkoušet dětské krémy (rád bych jí znovu poděkoval za reakci na problém). V té době existovalo od dítěte pouze mléko Lallum Baby, které opakovaně zachránilo pokožku mé i mého dítěte v případě sucha, praskání a jiných podráždění. Ale při aplikaci se víčka začala štípat, totéž se stalo s jiným krémem (ne pro děti), který jsem předtím používal. Došel jsem k závěru, že to spíš není jako alergická reakce, ale jako popálenina…. Začal jsem nanášet vatové tampony namočené v oleji napuštěném třezalkou tečkovanou (pokud jste se již s takovým problémem již setkali a podle recenzí, jako já, hledejte radu, pak mohu říci, že třezalku tečkovanou lze nejdříve nahradit jen nerafinovanou slunečnicí). Rovněž byla použita infuze heřmánku....

Následujícího dne nádor spadl o něco níže a vytvořil pod očima jakýsi „vak“. / Píšu těsně pod očima, protože jen jedno oko mělo takovou smůlu…. na druhém byl menší edém a zarudnutí /. Vypadalo to takto:

V tento den jsem koupil Suprastin, vypil 3 tablety denně, další den jsem je přestal užívat, protože se budu opakovat, ale nemohu uvěřit, že je to alergie.... Pátý den otok zmizel, zůstaly jen vrásky a zarudnutí pod očima. Ach ano, a odlupování kůže a kůra vytvořená pod pravým okem. Celé tyto dny jsem v oblasti kůže kolem očí pociťoval svědění, pálení, napnutí.

Uplynul týden, pod pravým okem trochu prošlo zarudnutí, vrásky zůstávají, ale staly se o něco méně. Celou dobu jsem vyživoval pokožku oleji. Poslední dny používám cedrový olej. Některé krémy stále štípají pokožku, zatímco já se šetřím krémem Clean Line na obličej Elixír mládí se zlatým heřmánkem a 7 oleji, neštípe a dobře vyživuje, ale také není ideální díky svému chemickému složení....

Omlouvám se za tak podrobnou kontrolu. Doufám, že to není zbytečné. Když jsem čelil takovému problému, začal jsem procházet internet a hledat řešení problému. Nyní jsem se chtěl podělit o své smutné zkušenosti, abych varoval nebo pomohl, pokud již máte takový problém.

Vrásky v 19? Opravdu! A jako dárek sušená víčka s peelingem + foto důkaz

Hodnocení: 1 (z 5)

Zjevně jsem nečekal, že nejhorší lék na mě bude od mé milované Natury Siberice.

Obchod neměl můj oblíbený gel na oči od ML do 25 let. Když jsem stál u stánku s NS, dlouho jsem nepřemýšlel, zda si koupit tento krém, protože jsem se podíval na recenze o tom tady a nevěřil jsem negativním recenzím, protože nejsem alergický. Byl jsem si jistý, že pro mě bude všechno naopak. Bylo to obvyklé, ale tentokrát ne.

Zpočátku všechno šlo velmi dobře. Líbilo se mi balení, samotná konzistence, zvlhčovací účinek, ale bylo trapné, že tento krém neměl stejnou svěžest jako PM - upřímně, trochu mi to chybělo. První týden bylo všechno v pořádku, byla jsem si jistá, že mi krém vyhovuje. Ale 8. den mi můj mučedník řekl: „Máš vrásky“…. Představujete moji reakci. Opravdu jsem se šel podívat zblízka na zrcadlo a viděl jsem velmi zjevné vrásky, když jsem se dokonce trochu usmál. Mimochodem, mám 2 mimiky od narození. vrásky pod každým okem, ale jsou normální, vůbec nejsou senilní a nejsou hluboké, ale s tímto krémem se staly mnohem hlubšími, mnohem suchšími, a když se usmějete, ty samé vrány, které nikdy neexistovaly ani od úsměvu k uším. V tento den poznání jsem tento krém nepoužil a další ráno jsem se probudil s velmi suchými víčky a kůrou loupání. Pocity jsou velmi nepříjemné, i když jsou navlhčené olejem, a pohled je prostě úžasný

Na této fotografii nejsou vrásky viditelné, fotik se vyhladil, ale peeling je jasně viditelný. Speciálně základ, bez něj na fotografii je neviditelný.

Moje víčka nejsou ani zdaleka suchá, jsou normálně mastnější a nikdy, nikdy nebyla tak suchá, dokonce ani z mycích gelů, které jsou pro víčka kontraindikovány.

To je neštěstí, které se mi stalo. Časem jsem změnil názor. Co by se stalo dál? Hrůza, hrůza... a to v 19....

Uplynuly 2 dny. Peeling jsem zvládla za dva dny díky Avon Honey Balm. Situace se zlepšila. Neexistuje žádná těsnost ani s podkladem + práškem. Oční víčka jsou obecně vlhká. Zbývá odstranit „senilní“ vrásky.

S tmavými kruhy se tento krém velmi snažil a ztmavil je. poděkovat!

Pěkná nádoba půjde na odličovač RBA. Přirozeně, žádný štítek. Alespoň nějaký užitek z tohoto krému za 180 rublů.

Navzdory skutečnosti, že můj případ zdaleka není ojedinělý, opravdu ho nedoporučuji..

Pozor, vzácný bláto! Fotografie „výsledku“ a mnogabukof

Hodnocení: 1 (z 5)

Byl jsem velmi šťastný, když jsem náhodou viděl tento krém v lékárně a okamžitě jsem si ho koupil, protože jsem toho o produktech Natura Siberica už hodně slyšel. Sakra, proč jsem si nejdříve přečetl recenze?!

Toužil jsem to vyzkoušet, a když jsem opustil krém, začal jsem tento testovat. Všiml jsem si, že se mi okamžitě nelíbila konzistence krému - proč na obalu naznačovat, že je to krémový gel, když je to jen krém - takový hustý, ošklivý, mastný krém! Čekal jsem, že dostanu jen krémový gel, lehký, zvlhčující. I když se dobře vstřebával, korektor ležel na něm velmi nerovnoměrně..

Další je dávkovač. Nejprve jsem byl potěšen, že jsem viděl takovou roztomilou čistou nádobu s dávkovačem, ale proč vychází tolik krému s jedním lisem, že může být aplikován ve silné vrstvě kolem obou očí? Navíc, jak se ukázalo později, je množství krému určujícím faktorem pro pohodlí jeho používání..

Používal jsem to týden, bez velkého nadšení a zklamání, tmavé kruhy byly na místě) po týdnu to začalo mravenčit pokožku pod očima, snížilo množství krému na mikroskopickou dávku, začalo to méně mravenčit, ale všiml jsem si, že kůže pod očima zčervená (zejména to pravé oko dostalo, foto přesně on)

Nyní přichází ta zábavná část. Proč výrobce nevaruje, že tento krém může způsobit vrásky? O týden později jsem zjistil, jak bych vypadal blíže ke 40 let - samozřejmě díky za takové zajímavé informace, ale bez toho bych to nějak zvládl! Dokonce i můj mladý muž, který několik dní pečlivě zkoumal můj obličej (a byl jsem překvapen, proč se na mě tak díval), poznamenal: „A ty máš vrásky, i když už může být čas...“ - díky Siberice za takovou poklonu!

Nyní se situace zlepšuje, ale důvěryhodnost značky se důkladně zhoršila, i když nadále používám šampon, balzám a sprchový gel. Pokračuji a bojím se)

O nutnosti použít velmi malou dávku krému. PROČ tedy udělat TAKOVÝ dávkovač, PROČ jej neoznačovat zvlášť v anotaci nebo na krabici a mimochodem možné důsledky! Věřím, že pokud vám krém vyhovuje, nezpůsobuje to negativní důsledky - lze ho nanášet, kolik chcete. Proč nic takového od Faberlikova krému, od Nivea Aquasensation, se kterým se nyní snažím situaci napravit, aplikovat více při každé příležitosti? Pokud jde o to, že krém obsahuje účinné látky, které zlepšují krevní oběh, měl by vyschnout, způsobit podráždění a vrásky? Je těžké tomu uvěřit. A není známo, zda se při tomto způsobu použití stejné problémy neobjeví za týden, ale za několik měsíců?

Kromě toho má takový přírodní krém 3letou trvanlivost? Mám podezření, že výrobce je falešný a na obalu uvádí, co chceme vidět, protože pokud vím, má právo neuvádět některé přísady?

Omlouvám se za takovou esej, ale ta se převařila. Je na vás, abyste se rozhodli, co použít a co ne, ale TOTO nikomu nedoporučuji. Pokud je to možné, dalo by záporné skóre.

P.S. Kdo ví, jak s pokožkou zacházet, sdílejte.

teď na mě budou létat rajčata a další zelenina))) pozitivní zpětná vazba + důkaz fotografií!)

Hodnocení: 5 (z 5)

Recenze tohoto produktu jsou poněkud pochybné, ale tmavé kruhy pod očima se právě dostaly ven a rozhodl jsem se riskovat. Současně se mnou riskovala i moje kamarádka, která si také uvědomila, že potřebuje svěží oči a jasný pohled do zářivé budoucnosti. do monitoru a do chladničky.

Bylo zábavné poslouchat její recenze (dívky s kůží pod očima jako dítě mírně odlišný ve stínu od pokožky na tvářích) o tom, jak krém nic neodstraní, nepomůže a obecně, kromě toho, jak zvlhčit - nic jiného nemůže fu fu fu! ALE! Na tubě je napsáno v ruštině v bílé barvě: z tmavých kruhů pod očima! A aby lék fungoval a zapadl, musíte mít tyto tmavé kruhy pod očima být tak šťastným majitelem... Jsem velmi šťastný majitel a ráno vypadám jako mírný kříženec mezi batmanem a narkomanem, který také zapomněl umýt inkoust. A pokud nejsou žádné modřiny, pak ve skutečnosti... krém zpanikaří, neví, co má dělat, a proto nedělá nic) Vidím to tak sám)

Pokud jde o alergie: Jsem alergický! Seznam produktů, na které jsem alergický, je tak dlouhý, jako eskalátory v Moskvě, od piva a ořechů po ambróziu, maskary některých společností, nejrůznější kvetoucí rostliny, špatní lidé, Justin Bieber a úklid bytů. Tento krém ve mně NIC NIC nezpůsobil! SHEN KI!) I když jsem je několikrát tak silně zahnal přímo do středu očí)

Nebudu mluvit o složení, nečetl jsem to a nevím o tom nic, takže naivně věřím výrobci. V každém případě - tomu věřím.

Konzistence je tak příjemná, středně tekutá, středně hustá, snadno se nanáší, rychle se vstřebává, znatelně zvlhčuje a (.) POZOR !! po 2 týdnech používání se kruhy pod očima zmenšily. Vnímatelné a významné. Když teď přijdou do práce bez korektoru, neříkají mi „vypadáš tak špatně, nechme tě jít“. Sám jsem si toho účinku docela všiml. Když mluvíme o vráskách - nic zvláštního se jim nestalo) Ale nezhoršilo se to - infa 100%) Dále na klady: moje oblíbená tuba, můj oblíbený dávkovač, na který nemusíte dosahovat prsty! V kontejneru je opravdu hodně produktu! Používám to ráno a večer. A podle mých odhadů to bude stačit na další rok.

Vlastně, foto-důkaz.

Foto vlevo - 3-4 měsíce před použitím.

Fotografie vpravo - dnes.

V tuto chvíli jsem nenašel žádné nevýhody! I když jsem se snažil být objektivní. Pokud se za pár měsíců obličej změní na Shar Pei, vyškrtnu vše, co jsem napsal dříve. V tuto chvíli jsem s produktem jako slon spokojený. I dívky, které psaly negativní recenze, však měly dobrý první dojem. Zatím. Aktualizuji recenzi za měsíc nebo dva.

P. s. Po přečtení mnoha recenzí jsem si uvědomil, že se vyrábí ve 2 typech. Jeden má bílý štítek, druhý modrý. A negativní recenze jsou většinou pro krém s bílým štítkem. To je tak... moje dohady a spekulace.