SHARY - recenze o kosmetice

Šťastný
Někde na Sibiři

Ze dvou nejdostupnějších korejských značek Skinlite a Shary, jejichž produkty si můžete koupit téměř v každém obchodě za rohem, dávám přednost druhé. Téměř vždy mám jejich séra a masky - jsou docela pohodlné a účinné..

@ Sérum "Kyselina hyaluronová"

Dříve jsem zvlhčující séra kupoval v krásných lahvičkách, ale protože je nepoužívám systematicky, ale jen čas od času, po datu exspirace odletěli nedostatečně v koši. S těmito sérami nejsou žádné problémy - protože v jedné „sadě“ jsou 4 sáčky obsahující 2 mg kyseliny hyaluronové. Tato 2 mg mi stačí najednou, protože kyselinu hyaluronovou nanáším nejen na obličej, krk a dekolt, ale i na ruce (pokožka hodně vysychá). Aplikuji výhradně v noci, protože sérum je velmi lepkavé, nahoře ho uzavřu hlemýžďovým gelem. Zvlhčuje o 5 ++++++. Najednou "vymaže" vznikající vrásky a úžasně obnoví pokožku rukou (jeden z nejlepších léků, srovnatelný s Bepantenem).

@ Intenzivní maska ​​na ampule na bázi látky „Ultra Moisture“

Také skvělý lék. Skládá se ze dvou částí. Jeden z nich obsahuje sérum. Musí být aplikován v prvním kroku. V druhé je přímo dobře naimpregnovaná maska, která v každém smyslu slova potřebuje „utěsnit“ sérum na obličeji. Za 20 minut prostě dokonale zvlhčí, vymaže záhyby, které sní o tom, že se stanou vráskami. Toto je jedna z mála masek, jejichž zbytky se neumývám, ale vrážím prsty do kůže (dávám jim ještě jednu šanci vstřebat :).

Jediná věc, která mě mate, je místní kyselina hyaluronová, která není tak průhledná jako v séru a je méně lepkavá.

@ Alginátová maska ​​"Kyselina hyaluronová + betain"

Skvělá maska ​​- ráno (pokud je samozřejmě čas na masky ráno). Zpočátku bylo velmi těžké zvyknout si na správnou konzistenci a správné nanášení (se správnou vrstvou) na obličej. Dovednost však přichází se zkušenostmi.

Masku, jak už jste pochopili, jsem si nasadil ráno. Pod ním - silná lepkavá vrstva „nativního“ séra s kyselinou hyaluronovou. Za 15 minut maska ​​ztvrdne, odstraníte ji - a pokožka je jen pohled na bolavé oči: zvlhčená, osvěžená, sametová, všechny záněty a zarudnutí - zesvětlena a stala se o 70-80 procent méně nápadná.

Maska říká, 1 balíček pro 1 aplikaci, já osobně dost pro 2. Vím, co se mnou je.

Na to jsem spěchal na dovolenou.

Buďte krásní - zachraňte svět.

[Upraveno autorem 18. června 2017]

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Alginátová modelovací maska ​​okamžitě hydratuje pokožku a dokonale vyhlazuje vrásky. Kyselina hyaluronová ve složení účinně maže stopy únavy a stárnutí pokožky, zmírňuje záněty, vyrovnává pleť. A přírodní betain zvyšuje metabolismus a pomáhá zadržovat molekuly vody uvnitř buněk. Výsledek: intenzivně hydratovaná pokožka, snížený počet a hloubka vrásek, hladší pleť a viditelně osvěžující vzhled. Neobsahuje parabeny, minerální oleje a silikony. Způsob aplikace: masku zřeďte studenou vodou na konzistenci husté zakysané smetany. Pomocí široké stěrky naneste na očištěnou pokožku silnou vrstvu. Po 20–25 minutách odstraňte masku v jedné vrstvě („punčocha“) zdola nahoru po navlhčení jejích okrajů vodou. Zbytky masky odstraňte vlhkou houbou nebo ubrouskem.

Recenze masky Shary

Jedinečné zkušenosti nashromážděné během 10 let existence značky SHARY a neustálé zlepšování nám umožňují vytvářet skutečně účinné a inovativní produkty pro kosmetický průmysl.

Díky použití velkého množství přírodních extraktů a přírodních ingrediencí udržují kosmetické masky SHARY pokožku po dlouhou dobu mladistvou a krásnou. Vysoká aktivita jednotlivých složek poskytuje komplexní profesionální péči o pokožku obličeje a těla doma.

Po shromáždění staletí zkušeností a moderních korejských technologií pro výrobu kosmetiky SHARY neustále zdokonaluje a obohacuje složení produktů s přihlédnutím k nejnovějšímu vývoji a světovým trendům v kosmetologii..

Harmonická kombinace inovativních receptur, jemných textur a smyslných vůní přináší nesrovnatelné potěšení z používání masek. Živé emoce a nové vjemy se spojily v různých SHARY liniích, kde si každý může vybrat produkt jen pro sebe. Zde přírodní síla přírody, vylepšená vědeckým přístupem, nese svůj jedinečný kód a hloubku dopadu.

K ženám, které si vybírají naše výrobky, zacházíme s velkou vděčností a upřímností, snažíme se jim pomáhat být krásné, šťastné a úspěšné. Do každého produktu značky SHARY jsme vložili část naší duše, abyste se mohli častěji usmívat a zachytit obdivné pohledy mužů.!

Bella: Alginátová maska ​​pro kontrolu pórů s bambusovým uhlím a mátou Shary

O produktu

Alginátová maska ​​pro kontrolu pórů s bambusovým uhlím a mátou

Alginátová maska ​​pro kontrolu pórů s bambusovým uhlím a mátou

Zpětná vazba

To je jen ostuda! Přinejmenším: noční můra! Hrůza! Koupíte si alginátovou masku, myslíte si, že zlepšíte stav své pokožky, ale TOTO získáte. Klid, jen klid! Řeknu vám to v pořádku. Jsem horlivý fanoušek alginátových masek a nemohu projít novými produkty. Zvlhčování, utahování, bělení, modelování... Mám všechno! Alginátová maska ​​s okurkou, levandulí, kyselinou hyaluronovou a kolagenem? Beru to! S bambusovým uhlím a mátou? Potřebuji! A s touto alginátovou maskou s bambusem a mátou jste museli být tak napíchnutí!

Shary je korejská značka, která vyrábí pleťové masky již více než 10 let. Právě s touto značkou začalo mé seznámení s alginátovými maskami před několika lety..

Alginát sodný - hlavní složka alginátových masek - byl získán náhodou při pokusu izolovat jód z hnědých řas. Stalo se to asi před 40 lety. Ale i teď jsou hlavním zdrojem alginátu sodného hnědé a červené řasy. Jsou bohaté na mikro a makro prvky, vitamíny a polysacharidy.

Druhou požadovanou přísadou v alginátových maskách je křemelina. Jedná se o zkamenělé pozůstatky starodávných řas, bohaté na křemík. Díky křemíku se syntetizuje kolagen a elastin, které jsou odpovědné za pružnost a mladost pokožky.

Účinek alginátových masek na pokožku je pociťován okamžitě! Pokožka se stává hladkou, pružnou, otoky se snižují. Všechny alginátové masky mají bez výjimky omlazující, antioxidační a tonizující účinek! Proto je miluji.

Před touto špatnou zkušeností jsem vyzkoušel všechny alginátové masky Shary:

"Bio-vzorec omlazení" s výtažky z levandule a asijské centella,

"Expresní zvlhčení" kyselinou hyaluronovou a betainem a

„Zvedání obrysů“ s kolagenem a adenosinem.

Tato čtvrtá maska ​​s bambusovým uhlím s mátou byla zakoupena pro mého manžela. Má kombinovanou dehydratovanou pokožku se zvětšenými póry, mastnotou, zarudnutím, leskem a odlupováním a černými tečkami. Proto se musím starat nejen o svoji pleť, ale také o pleť svého manžela! Pokud mu pravidelně připomínáte, aby se umyl hydrofilním olejem, použil toner a nanesl denní krém a o víkendech také obličejové masky, můžete dosáhnout slušného výsledku. Ale pokud mi to nepřipomínáte... Stručně řečeno, pokud chcete vidět výsledek, musíte si vše udělat sami a aplikovat a umýt také masky)

Volbě masky pro svého manžela důvěřuji výhradně... sobě! Podle popisu byla tato maska ​​s bambusovým uhlím a mátou dokonalá.!

Výrobce slibuje:

  • snížení mastného lesku,
  • zúžení pórů,
  • boj proti „černým bodům“.

"Pokuta!" - Myslel jsem si, - „to je to, co potřebuješ!“ a popadl vytouženou tašku! Mimochodem, balení 28 g je určeno pro 1 aplikaci. Ale protože můj manžel začal růst vousy, určitě nepotřebuje celé balení! Vždy používám polovinu! Omlouvám se za neestetický vzhled, ale neměl jsem čas vyfotit celou tašku.

Všechny informace jsou uvedeny v ruštině, což je velmi výhodné. Korejské a japonské značky se obvykle prodávají v původních obalech a někde na boku je sporý štítek, který lze číst pouze pod mikroskopem. Nic takového zde neexistuje. Popis, způsob aplikace, složení, výrobce - vše lze číst v rodné ruštině!

Nasypeme tedy polovinu obsahu sáčku do hluboké mísy. Maska je šedý prášek se slabou mentolovou vůní. Potřebujeme dva nástroje: dřevěnou lžíci na hnětení masky a plochý štětec na nanesení.

Prášek zřeďte studenou vodou na hustou zakysanou smetanu bez hrudek. Maska je tmavě šedá, téměř černá..

A okamžitě použít! Bohužel jsem si až v době aplikace uvědomil, že jsem masku dostatečně neroztáhl. Obvykle to dělám bez hrudek. Na míchání však není čas. maska ​​rychle ztvrdne.

Necháme 20 minut...

Alginátové masky se obvykle aplikují také na zavřené oči a rty, přičemž pro nosní dírky zůstávají jen malé otvory. Ale s touto maskou to nedoporučuji dělat, nakonec zjistíte proč!

Nyní bych chtěl krátce promluvit o tom, jak alginátové masky v zásadě fungují. Algináty sodné váží vodu, takže když se maska ​​zředí vodou, změní se na hustý gel. A při aplikaci na pokožku vyplňuje nepravidelnosti a vrásky. Když je zmrzlá, maska ​​se změní na hustou gumu (uh, opět, řekněme masku? No, ať je to film), změní se na hustý film. Maska, která je na pokožce, vyhlazuje nepravidelnosti, vyživuje, zvlhčuje pokožku a také spouští proces buněčného metabolismu. Ve skutečnosti je složení jakékoli alginátové masky stejné - to je alginát sodný a deatomická zemina. Všechny ostatní přísady se používají ke zvýšení jakéhokoli kosmetického účinku. Abych byl upřímný, vyzkoušel jsem spoustu alginátových masek a opravdu jsem si nevšiml rozdílu. kromě toho.

Další zajímavý bod, který jsem si okamžitě nevšiml. Sérum lze aplikovat pod alginátovou masku! Alginát několikrát zvýší svůj účinek! Je to způsobeno takzvanou okluzí. Aplikovaná maska ​​vytváří tlak, který přináší účinné látky a vlhkost do všech vrstev pokožky a také zvyšuje pružnost dermis.

V tomto případě jsem svému manželovi neaplikovala sérum, ale masku jsem aplikovala přímo na očištěnou pleť. Takto vypadá pokožka mého manžela PŘED nanesením masky.

No, teď to vypadá, že nám uplynulo 20 minut, sundám masku... Abyste usnadnili odstranění okraje masky, můžete ji navlhčit vodou, aby maska ​​lépe vypadala. A tady se stalo. Manžel se zde usmívá, protože se ještě neviděl v zrcadle a neuvědomil si, co se mu stalo.!

Ano, je to popálenina kůže! Nejpřirozenější!

Pojďme porovnat PŘED a PO:

Kůže mého manžela je problematická, jak jsem psal výše, ale měla normální lidský vzhled! Normální! A teď - je červený jako rajče. Takto se pokožka obvykle stará o chemický peeling, ano, viděl jsem to na vlastní oči! Jedná se přesně o popáleniny horních vrstev dermis. A toto zarudnutí nezmizelo ani hodinu! Je dobře, že jsem si masku na víčka nenanášel! Oči by už pravděpodobně vypadly.

Subjektivní pocity manžela jsou brnění a teplo. Ale mám to nějaký druh neprůstřelné! Kdyby tato maska ​​byla na mně, křičel bych: „hoří, všechno hoří, zachraň mě, pomoz mi, nemůžu, umírám. "

Když se manželova pleť vrátila do své původní barvy, zůstaly mu všechny kožní problémy..

Tento efekt bych mohl připsat individuální reakci manželovy kůže na nějakou součást masky, ale nejedná se o ojedinělý případ! Přesně stejnou masku jsem dal své sestře, protože má také problémovou pleť se zvětšenými póry, černými tečkami a jinými kouzly. Maska na ni měla přesně stejný účinek! Sestra říká, že se dokonce bála, když se viděla v zrcadle! A že toto děsivé zarudnutí netrvalo dlouho.

Pak jsem se vydal hledat recenze na tuto masku v síti, další lidé si také stěžují na divoké zarudnutí, které přetrvává po dlouhou dobu.

Tady je můj verdikt:

NEKUPUJTE TUTO SHARY MASKU S BAMBOO CHARCOAL A MATOU.

To by mohlo skončit, ale otázka mě pronásleduje: jaká přísada hrála krutý vtip?! Navrhuji, abyste na to přišli!

Křemelina, algin, síran vápenatý, glukóza, hydrogenuhličitan sodný, hydrogenovaný olej z palmových jader, dřevěné uhlí, kyselina jantarová, benzoan sodný, tetrapraselný pyrofosfát, olej z menthy piperita, alantoin, uhličitan hořečnatý, kyselina citronová, celulosa Kyselina

Nalezeno: 17 z 18 (94,4%)

Recenze "Shary" - alginátová sérová maska ​​s botoxovým účinkem

Kůže obličeje reaguje nejostřeji na negativní vnější faktory, které se na ní odrážejí ve formě vyrážek, pigmentace a vrásek. Znečištěná atmosféra, nezdravý životní styl, stres, špatná výživa - to vše urychluje nástup nežádoucích změn. Ve věku 30 let pokožka obličeje často přestává produkovat kolagen, vypadá hrubě, haggardně, kolem očí a koutků rtů se objevují vrásky. Moderní kosmetologie nabízí arzenál stovek různých produktů, které jsou navrženy tak, aby se vrátily k dřívější pružnosti a kráse..

Bohužel ani ti nejdražší z nich nejsou schopni adekvátně se vypořádat se změnami souvisejícími s věkem, které se zhoršují naším rytmem života. Je nutné vybrat celou řadu drahých produktů a aplikovat je v přísném souladu s pokyny - a ani v tomto případě není nikomu zaručen požadovaný účinek. Ve skutečnosti se ženy stávají závislými na kosmetice a nemohou se vzdát dnes již známého každodenního rituálu nanášení tuctu krémů, mastí a obkladů. Dalším úskalím tohoto přístupu je jeho vysoká cena - doporučená sada specializované kosmetiky může být dražší než plastická chirurgie.

Když už mluvíme o operaci, k tomuto radikálnímu kroku se uchylují jen ti nejzoufalejší. Není divu - koneckonců, plastická operace s sebou nese rizika mnoha komplikací a kontraindikací. Někteří se rozhodnou pro injekce botoxu - stojí za to mluvit o možných rizicích této metody? Mnoho žen žádá o pomoc tradiční medicínu - obklady a masky vyrobené z éterických olejů, mléčného séra a dalších produktů jsou velmi levné, lze je bez obav používat v každém věku bez ohledu na stav pokožky. Účinnost těchto prostředků je bohužel přiměřená - jediná věc, kterou mohou udělat: mírně zlepšit pleť a zvlhčit pokožku.

Naštěstí jsou možnosti moderní kosmetologie téměř nekonečné. Výzkum japonských vědců vedl k vytvoření inovativního nástroje - komplexního složení ampule pro boj se změnami souvisejícími s věkem Shary. Podle výrobců je při pravidelném používání kompozice schopna zcela zvrátit negativní účinky na pokožku obličeje. Na mnoha recenzích se objevuje zcela přirozený skepticismus - naznačuje se, že po první aplikaci ampule ve formě masky získá pokožka obličeje zdravý vzhled, je zvlhčená a na dotek hedvábná. Mnoho uživatelů uvádí, že po prvním měsíci každodenního používání pokožka obličeje po několik desetiletí omladne: povrchové vrásky úplně zmizí, pigmentace se sníží a pokožka se vyhladí. Účinek dosažený přípravkem Shary je srovnatelný s injekcemi botoxu nebo plastickou chirurgií - bez vedlejších účinků a relativně levnější. Zvažme podrobně složení komplexu Shary, jeho hlavní účinek a způsob aplikace.

Složení a účinnost prostředků pro boj se změnami souvisejícími s věkem

Úžasný efekt Shary je založen na jeho revolučním složení. Japonští kosmetologové se rozhodli neomezovat na již známé a široce používané kombinace komponentů pro svou novou masku..

Komplex ampulí Shary obsahuje řadu vysoce účinných organických látek, sérum s kyselinou hyaluronovou, éterické oleje a přírodní extrakty:

  1. Kyselé sérum na bázi kyseliny hyaluronové.
  2. Výtažky z aloe a zeleného čaje.
  3. Esenciální oleje (arganový, avokádový).
  4. Alginátová základna masky.
  5. Hlavní účinnou látkou komplexu je kyselina hyaluronová.

Četné studie a recenze spotřebitelů potvrzují jeho účinnost - kyselina hyaluronová (také nazývaná nesulfonovaný glykosaminoglykan) v masce slouží jako přírodní aktivátor pro syntézu přírodního kolagenu. Je to kolagen, který je zodpovědný za pružnost pokožky obličeje a její celkový stav - při poklesu její hladiny ztrácí pokožka přirozenou pružnost, objevují se vrásky, narušují se metabolické procesy. V komplexu Shary není kyselina nic jiného než neutrální sérum s optimálním procentem hlavní složky a obnovuje přirozený kolagen, což je hlavní účinek tohoto produktu.

Samotné sérum samozřejmě neproniká dostatečně dobře do pokožky. Za účelem dosažení požadovaného výsledku přidal japonský výrobce do masky výše uvedené komponenty. Esenciální oleje a rostlinné extrakty zvyšují účinek hlavní složky a alginátový základ umožňuje hyaluronové kompozici proniknout co nejdále do pokožky, což zvyšuje účinnost produktu. Základem je neutrální roztok alginátu sodného v destilované vodě. Kromě výše zmíněných funkcí alginátová složka Shary navíc pokožku napíná - po ztuhnutí se změní na gel, který při následném čištění odlupuje odumřelou pokožku, zlepšuje krevní oběh a napíná pokožku.

Téměř všechny recenze žen, které zažily komplex Shary s kyselinou hyaluronovou, naznačují jednu věc - abyste dosáhli požadovaných výsledků, měli byste přísně dodržovat pokyny k použití. Pouze v tomto případě bude sérum fungovat co nejúčinněji..

Návod k použití, výsledky a kontraindikace

Jak bylo uvedeno výše, sérum díky svému přirozenému složení nemá prakticky žádné kontraindikace. Nedoporučuje se však používat přípravek Shary během těhotenství nebo pokud máte rány nebo škrábance. Ve všech ostatních případech bude maska ​​sloužit jako skvělý nástroj pro bezpečný boj proti změnám souvisejícím s věkem a také jako preventivní kosmetický přípravek.

Účinek dosažený při pravidelném používání přípravku je srovnatelný s účinkem injekcí Botox:

  • mělké vrásky jsou zcela vyhlazeny;
  • hluboké vrásky jsou méně viditelné;
  • hladina přírodního kolagenu je normalizována;
  • pokožka se napne, pleť se zlepší;
  • úroveň pigmentace klesá;
  • metabolické procesy se zlepšují.

Recenze potvrzují, že uvedené výsledky jsou zaručené, pokud je splněno několik jednoduchých podmínek:

  1. Aplikovaná maska ​​se udržuje na obličeji po dobu nejméně 20 minut, poté je odstraněna.
  2. Aplikujte produkt rovnoměrně, čistými a suchými prsty po celé tváři.
  3. Ampule, ve které je produkt umístěn, je určena pro jednu aplikaci.
  4. Před aplikací musí být pokožka čistá a suchá.
  5. Po odstranění masky se doporučuje aplikovat na očištěnou pokožku neutrální zvlhčovač..

Po provedení těchto jednoduchých kroků bude vaše pokožka vypadat po první aplikaci mladistvěji..

Set 10 Silk Peptides, Proteins & Amino Acids Alignment Mask, 25 g, Shary

Vyděláváte do rodinného rozpočtu: 730 rublů.

Pro vás další sleva: 0%

Konečná cena se zobrazí v košíku!

Kód produktu: 42310361

Země původu: Jižní Korea

Země designu: Jižní Korea

Rozměry balení: Rozměry nejsou uvedeny

Datum platnosti: 01.2023

Složení: v popisu

Díky bílkovinám poskytuje maska ​​vyrovnávací, zpevňující, zvlhčující a tonizující účinek. Hedvábné aminokyseliny podporují antioxidační účinek, urychlují regeneraci buněk, zpomalují proces fotoagingu a posilují ochrannou bariéru pokožky. Peptidy pomáhají hluboce vyživovat dermis, zabraňují změnám souvisejícím s věkem, vyhlazují jemné vrásky a dodávají pokožce svěží a upravený vzhled. Jak používat: Po vyčištění pokožky naneste látkovou masku a zajistěte, aby těsně přiléhala po celém povrchu obličeje. Po 15 minutách odstraňte masku a vmasírujte zbytek přípravku na obličej a krk. Maska nevyžaduje oplachování. Pro hmatatelný účinek se doporučuje pravidelné užívání 2-3krát týdně.

Složení:
Voda, glycerin, butylenglykol, 1,2-hexandiol, akryloldimetyltaurát amonný / methakrylátový krosspolymer, diethoxyethyl sukcinát, polyglyceryl-10 laurát, alantoin, hyaluronát sodný, aminokopie, extrakt PVM / MA, Extrakt z ovoce Mangifera Indica (mango), hydrolyzovaný protein lupinu, extrakt kultury kalusu Leontopodium Alpinum, hydrolyzovaný kolagen, měďný tripeptid-1, tripeptid-1, palmitoyl-pentapeptid-4, dipeptid-2, oligopeptid-1, ethyl-hexylglycerin, Fragrance Kopolymer glyceryl-akrylát / kyselina akrylová.

Dodání: od 25.06.20

Platba: kreditní kartou při registraci nebo v hotovosti při dodání

Vrácení: provedeno do 14 dnů od data nákupu, s výjimkou předmětů osobní hygieny, punčochového zboží, spodního prádla a dalšího zboží, které nelze vrátit v souladu s právními předpisy Ruské federace

Podmínky: doručení po celém Rusku

Recenze masky Shary

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Shary
  • 1
  • 2
  • "

Olga Moskva | 08.12.2019 |

Alginate Modeling Mask Collagen Adenosine 28 g (Shary, Face Care)

Závěr: Velmi účinná maska, výsledek její aplikace je viditelný okamžitě a je prostě úžasný. Dokud to nezkusíte, je těžké tomu uvěřit, ale je to pravda. Příprava masky nezabere mnoho času, je lepší aplikovat vleže a rychle, se zrcadlem v ruce, je to docela možné. Kůže po aplikaci září, je velmi hladká a rovnoměrná. Pokud jste algináty ještě nezkoušeli, vyberte si tuto společnost, všechny jsou v pohodě.

Olga Gorelova Moskva | 08.12.2019 |

Absorpční hloubkově čisticí pěna 100 ml (Shary, Facial)

Závěr: Mám rád pěnu, aktivně ji používám už několik týdnů. Make-up se dobře odmyje, perfektně napěňuje (na umytí obličeje to trvá dost). Myslím, že to bude dost dlouho. Vůně je úžasná.

Galina Treťjakovová Moskva | 28/11/2019 |

Almond Wax Strips pro hrubé vlasy 12 ks. (Shary, Facial)

Závěr: Dělají svou práci perfektně, velmi dobře odstraňují chloupky. Nezpůsobuje podráždění pokožky. Není to poprvé, co nakupuji, jsem spokojen.

Galina Treťjakovová Moskva | 28/11/2019 |

Smoothing Deep Cleansing Foam 100 ml (Shary, Facial)

Závěr: Tato pěna je určena pro stárnoucí pokožku a je velmi patrná svým působením. Bělicí efekt je velmi patrný! Velmi! Nezasychá pokožku, make-up se dobře umyje. Vůně je velmi příjemná.

Galina Treťjakovová Moskva | 28/11/2019 |

Hluboká hydratační pleťová maska ​​20 g (Shary, Facial Care)

Závěr: Tato maska ​​jednoduše šetří pokožku před dehydratací, vždy ji beru jen na dovolenou. Lety, slunce, moře. Obecně platí, že zvlhčování není nikdy zbytečné, doporučuji.

Galina Treťjakovová Moskva | 28/11/2019 |

Smoothing Face Mask 20 g (Shary, Facial Care)

Závěr: Vynikající maska, moje matka mi poradila. Velmi zřejmý zvlhčovací a zvedací účinek, dělám to několikrát týdně. Výsledek je patrný nejen pro mě, doporučuji.

Galina Govorova Moskva | 28/11/2019 |

Maska na obličej na bázi látky 100% kyselina hyaluronová 20 g (Shary, péče o obličej)

Závěr: Tuto masku kupuji neustále několik let, funguje skvěle. Často létám na služební cesty, ale nikdy neletím bez ní. Zvlhčuje pokožku o 5 bodů. Koupil jsem, koupím, koupím.

Lyavonchik Christina Novosibirsk | 21.11.2019 |

Kyselina hyaluronová v séru pro zvlhčení a zvedání pokožky 4x2 g (Shary, péče o obličej)

Závěry: dobré sérum, je mírně viditelný liftingový efekt oválného obličeje, nenapíná pokožku.

Galina Moskva | 06.11.2019 |

Sérum na dekolt na krk Contour lifting 24K zlato a kyselina hyaluronová 4x2g (Shary, péče o obličej)

Závěr: Pouze líní neví o séru této společnosti, jsou neustále na rtech každého. Pracují za 5 bodů, absolvovali oba kurzy a jednorázově. Výsledek je vždy viditelný, nikdy nezklamejte. Budu nakupovat až do okamžiku ukončení (doufám, že se to nikdy nestane).

Elena Moskva | 06.11.2019 |

Kyslíková pleťová maska ​​20 g (Shary, Facial Care)

Závěr: Maska mi vyhovovala a zanechala jen příjemné dojmy! Dokonale čistí pokožku, póry se zmenšují, rozjasňují černé tečky. Je tu hodně pěny, aroma se mi líbilo! radit, podat zprávu!

Elena Govorova Moskva | 06.11.2019 |

Modelovací maska ​​alginát kyselina hyaluronová betain 28 g (Shary, péče o obličej)

Závěr: Můj názor: alginátové masky jsou ze všech masek nejúčinnější, zejména od SHARY! Účinek aplikace je viditelný okamžitě po 1 masce - no, není to zázrak? Kůže je po něm jen porcelán. Tvář je odpočinutá a omlazená, a pokud absolvujete takový kurz, mínus 10 let. Dobře se mísí, bez hrudek. Doporučit!

Nina Gorlova Moskva | 06.11.2019 |

Ultra Soft Deep Cleansing Foam 100ml (Shary, Facial)

Závěr: Pěna je vynikající, plní své funkce na 100%! Textura je vzdušná a jemná, aroma úžasné. Make-up se dokonale vymyje, po umytí aplikuji toner a sérum, jak je doporučeno v korejských systémech péče, produkt nezpůsobil žádné nepohodlí. Koupím více!

Recenze obličejové masky Shary

Může botoxový krém vyhladit vrásky?

K odstranění vrásek naši čtenáři úspěšně použili Biorecin. Když jsme viděli takovou popularitu tohoto nástroje, rozhodli jsme se jej nabídnout vaší pozornosti..
Přečtěte si více zde...

Injekce proti stárnutí nejsou po chuti každé dámě. Co dělat, injekce jsou injekce, stále je třeba se rozhodnout. Ale nedávno objevená alternativa k této bolestivé proceduře - krém s účinkem Botoxu - se může pyšnit místem v kosmetologii, která pokožce vrací mládí..

Po injekci je obličej samozřejmě uhlazen mnohem rychleji, do dvou týdnů, ale zde lze plody porodu hodnotit až po měsíci, nebo dokonce po jednom a půl. Výsledek však bude a rozdíl v očekávání není tak velký, takže ženy často dávají přednost kosmetice.

Rozdíl mezi krémem a injekcemi

Kromě bezbolestnosti a doby nástupu maximálního viditelného účinku má krém na obličej s botoxem další významné rozdíly od „kosmetických injekcí“. Kosmetologové obecně říkají, že se od sebe liší jako nebe a země..

Když se botulotoxin vstřikuje pod kůži, dočasně znehybní obličejové svaly. A navíc vyhlazuje vrásky. Během trvání botoxu (šest měsíců) již nebude možné vymyslet si na tváři žádné emoce. To samozřejmě zastaví proces stárnutí, ale jen málo lidí je v pokušení mít místo obličeje masku..

Krém neobsahuje neurotoxin, protože jeho přímá aplikace na obličej ohrožuje pronikání jedu do krevního oběhu a následně otravu. Současně s prodlouženou „komunikací“ s kyslíkem toxin ztrácí jak aktivitu, tak účinnost. Obecně nic dobrého!

V tomto ohledu se vědci rozhodli vytvořit produkt s podobným účinkem, ale bez toxinu ve složení. Brzy byly získány potřebné látky schopné blokovat pohyblivost svalů! Jakýkoli krém s účinkem botoxu obsahuje podobné prvky.

Neustálým používáním takového prostředku proti stárnutí můžete dosáhnout:

  • odstranění jemných vrásek a vyhlazení hlubokých;
  • zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky;
  • zvýšení rychlosti buněčného metabolismu;
  • stimulace produkce kolagenu.

Masky obsahující hyaluron (velmi běžný postup v salonech) také poskytují úžasné výsledky, ale liftingový efekt trvá krátkou dobu. A botoxový krém, pokud je aplikován systematicky, poskytuje příležitost obdivovat výsledek po dobu šesti měsíců. Výsledek použití tohoto kosmetického přípravku je navíc stejný, jako kdyby byla podána injekce botulotoxinu..

Jak dosáhnout účinku aplikace?

Problém je v tom, že krém nemůže proniknout do hlubokých vrstev pokožky, což dokonale zvládá její hlavní úkol - chránit. Společnost Pharmaceuticals se postarala o to, aby složky produktu pronikly tam, kam potřebují..

Nanosféry (drobné částice, duté uvnitř) a liposomy (duté bubliny), vytvořené k usnadnění vstupu nezbytných prvků do svalů na obličeji, přesto nemohou zcela zaručit, že se náhrady botulotoxinu rychle a okamžitě dostanou na správné místo..

Z tohoto důvodu bude třeba na účinek kosmetického přípravku Botox počkat nějakou dobu a objeví se až po pravidelném a dostatečně dlouhém používání. Ale taková je cena krásy a mládí bez injekcí.

A recenze naznačují, že kosmetika s botoxem stojí za čas a úsilí. Kromě toho se nemusíte obávat výskytu nežádoucích účinků, které se někdy vyskytnou po neúspěšné injekci (například ptóza očního víčka)..

Pro koho je krém doporučen a pro koho je kontraindikován?

Je velmi dobré začít používat botoxový krém na obličej v raných fázích, na samém začátku stárnutí pleti. To znamená v období od 35 do 45 let. Samozřejmě, že po 45 letech a starších to lze také použít, ale musíte být připraveni na výsledek, ale ne tak dobře, jak byste chtěli. V tomto případě lék odstraní pouze jemné vrásky, hluboké, vytvořené v důsledku dehydratace nebo "slunečního" stárnutí, je nad jeho síly. Přesto to výrazně zlepší stav pokožky v každém věku, o čemž svědčí řada pozitivních recenzí..

Kosmetika tohoto typu má řadu kontraindikací, i když jich není tolik jako v „kosmetických injekcích“.

Ale přesto byste měli odmítnout botocrem:

  • během těhotenství;
  • při kojení;
  • predispozice k otoku.

Musíte také vědět, že produkt nelze použít ve spojení s ovocnými kyselinami (viz složení přípravků). Pokud tento stav nebude zohledněn, krém se stane nepoužitelným..

Návod k použití, tipy a účinek

  1. Botoxový krém by měl být aplikován ráno a večer každý den po dobu jednoho, nejlépe dvou měsíců.
  2. Účinek zlepší parní lázeň připravená před aplikací. Otevře se póry, což umožní aktivním složkám produktu proniknout hlouběji..
  3. Doporučené věkové období pro použití je od 30 do 45 let. V tuto chvíli projeví maximální účinek a prokáže schopnost omlazení.
  4. Produkt by neměl být používán déle než 3 měsíce, protože taková dlouhodobá expozice prvkům, které tvoří složení, může způsobit poruchy toku lymfy, otoky.
  5. Efekt se obvykle neobjeví okamžitě, takže na něj není třeba čekat, abychom nebyli zklamáni. O měsíc později potěší svým vzhledem.
  6. Krém nezmění obličej na kámen, při zachování přirozenosti výrazů obličeje.
  7. Výsledek pravidelného používání produktů Botox trvá až šest měsíců.

Populární značky s botoxovým efektem

Tyto značky lze zakoupit ve specializovaném obchodě, lékárně nebo objednat online. Velmi často můžete slyšet o produktech jako Bark, Bioven, Shary Serum, Botomax a mnoha dalších..

Výrobky pod značkou Cora

Je to domácí značka. Vyrábí se v sérii, jejímž posláním je péče o zralou pleť:

  • sérum;
  • liftingový krém;
  • krém s botoxovým účinkem.

Sérová kůra obsahuje kromě kyseliny hyaluronové a dalších složek prodlužujících mládí také hadí jed, který má relaxační účinek a vyhlazuje pokožku. Dokonce i hluboké vrásky. Sérum je dobré jak samostatně, tak společně s dalšími produkty.

Krém na zvedání kůry obsahuje kyselinu hyaluronovou, různé rostlinné extrakty, málo sóji. Při dlouhodobém používání obnovuje turgor pokožky, její pružnost. Schopen opravit ovál obličeje a odstranit drobné problémy s obličejem.

Botoxová kůra vyhlazuje i hluboké brázdy. Krém se doporučuje pro každodenní použití a jako podklad pod make-up. Je to dobrá alternativa k injekcím a hardwarovým postupům. Obohacený o vitamíny, bylinné extrakty, oleje, hyaluron, skvalen (který i v nejmenším množství dokáže zázraky) a další látky.

Recenze řady anti-aging Bark jsou pozitivní. Tato série je opravdu schopná omlazení.

Bioven

Prostředek proti stárnutí Bioven je duchovním dítětem americké společnosti. Kosmetologický zázrak, který vylezl zpod křídla BioLogic Solution, je opravdu účinný krém, o čemž svědčí četné pozitivní recenze spravedlivého sexu, které to na sobě vyzkoušely.

Složení krému Bioven je jedinečné. Obsahuje uměle získaný hadí jed, kolagen, peptidy, antioxidanty, vitamíny, elastin a další důležité prvky. Ale hlavní věc je samozřejmě hadí jed, je to ten, který má botoxový účinek, dokonale vyhlazuje vrásky.

Říká se, že účinek je viditelný od prvního okamžiku a maximálního výsledku lze dosáhnout, pokud budete pravidelně používat Bioven po dobu 3 týdnů. Jak to udělat správně?

Musíte ji použít ráno a večer. Poté, co se krém úplně vstřebá, můžete začít líčit.

Měsíc s Biovenem znamená mínus 50% hlubokých záhybů a 99,9% jemných vrásek.

Droga má samozřejmě mnoho výhod. Jedná se o bezbolestnost, přirozenost, přetrvávání účinku, ale má také kontraindikace, i když je jich málo. Může způsobovat alergie, proto musí být Bioven nejprve testován na malé, nenápadné ploše pokožky. Pokud se po dni (a je lepší počkat 2 dny) zarudnutí neobjeví, můžete jej bezpečně použít.

Bioven, jako každý lék s botoxovým účinkem, by se samozřejmě neměl dotýkat během období těhotenství, laktace a otoku. A bez ohledu na to, jak je to úžasné, i při absenci těhotenství a kojenců je lepší konzultovat před použitím, pokud je to možné, dobrý kosmetik..

Můžete si ji koupit v každém obchodě, který prodává profesionální kosmetiku. Náklady na Bioven botocrem se točí kolem částky 3 a půl tisíce rublů.

Shary sérum

Od roku 2005 hlídá ženskou krásu kosmetika Shary. Možná, že skutečně, jako „vyhrožovaní“, vložili do svých produktů veškerou svou lásku a duši, protože recenze od spravedlivého sexu jsou většinou potěšeny. Zvláště ženy milovaly sérum Shary s názvem "Botox Effect".

Obsahuje argirelin, který může výrazně snížit hloubku vrásek, kyselinu hyaluronovou, která nevyžaduje prezentaci, a kolagen. Existují i ​​další užitečné komponenty. Jedná se o úžasný liftingový komplex, který vrací mladosti pokožce..

Shary sérum se snadno nanáší, vstřebává se během několika sekund a skvěle voní. Je lepší použít 2krát: ráno a večer. Vizuálně vylepšuje vzhled od prvního pokusu. Ale kurz za 1 nebo 2 měsíce udělá z každé dámy mladou krásku.

Jakýkoli přípravek s botoxovým účinkem, včetně Sharyho séra, se nanáší (masážními pohyby) alespoň hodinu před spaním. Tím se zabrání vzniku otoku..

Výhodou drogy je její přijatelná cena. Shary sérum se prodává v 1 balení pro 4 aplikace a stojí asi 100 rublů. Pokud počítáte, pak bude měsíční kurz stát asi jeden a půl tisíce rublů. Není to vůbec drahé, vzhledem k tomu, že účinek Shary je docela skutečný..

K odstranění vrásek naši čtenáři úspěšně použili Biorecin. Když jsme viděli takovou popularitu tohoto nástroje, rozhodli jsme se jej nabídnout vaší pozornosti..
Přečtěte si více zde...

Botomax

Pomocí Botomaxu dosáhnete mladistvosti obličeje, krku a dekoltu. Je to sprej, který se velmi snadno používá. Vyživuje, vyhlazuje, zvlhčuje, léčí pokožku, produkuje kolagen.

Botomax také dobře chrání obličej (a jakoukoli jinou oblast pokožky, kde byl aplikován) před vnějšími negativními faktory.

Často můžete najít pozitivní recenze na produkty, jako je thajský zpevňující krém a Cyclim. A více o mnoha dalších drogách, séru, drogách, které mají schopnost působit na tvář krásné ženy, jako je botox. Je na výběr a ženskou duši to opravdu zahřeje.

Výhody produktů Botox

  1. Zachování výrazů obličeje. Injekce botulotoxinu často mění mobilní tvář na kamennou masku.
  2. Neškodnost, spolehlivost. Injekce mohou narušit obličej, čehož Botocrem prostě není schopen..
  3. Krém lze aplikovat na místa nepřístupná botoxu, například kolem rtů a očí.
  4. Zaručený výsledek. Pravidelná správná aplikace žádnou dámu nezklamala, svědčí o tom recenze. Slibovaný botoxový účinek existuje!

V ideálním případě je před použitím jakéhokoli takového produktu lepší konzultovat profesionální kosmetologa a řídit se jeho doporučeními..

Mládež má svůj vlastní časový rámec vyjádřený v letech. Krém s účinkem Botoxu má schopnost tyto rámce výrazně rozšířit. A to je přesně ten výsledek, o který se snaží každá žena..

Shary ampulkové masky podle recenzí jsou nejlepším řešením pro krásu

Korejští kosmetologové nabízejí širokou škálu inovativních produktů pro domácí krásu. Kosmetika východoasijských značek je obzvláště žádaná mezi staršími kráskami. Není to tak dávno, co trh „vyhodili do vzduchu“ masky z ampulí zvaných Shary.

Za přijatelné ceny není výsledek, jak neustále říkají recenze žen, které používají kosmetiku Sheri, horší než salonní procedury.

Omlazení bez skalpelu a nákladů

Výrobci navrhli zcela novou formu balení účinné látky - ampulku. Je třeba říci, že inovativní formát přešel na kosmetiku pro domácnost z estetické medicíny.

Sheriiny ampulky jsou dvoufázové:

  • 1. fáze - sérum. Jeho chemické složení zajišťuje hlavní účinek a je hlavní složkou;
  • 2. fáze - základna z bavlněné tkaniny. Jeho úkolem je vytvořit „skleníkový“ efekt mezi povrchem obličeje a překrytím. Ve výsledku se prodlužuje doba interakce složek séra s dermální vrstvou.

Shary má mnoho výhod:

  1. Řešení konkrétního problému v konkrétním věkovém rozmezí. Musíte vybrat možnost pro svůj úkol.
  2. Formulace ampule dokonale zvládají hydrataci unavené dermy a obnovují výměnu vody.
  3. Shary okysličuje pokožku a zlepšuje intracelulární dýchání.
  4. Přihláška do kurzu není horší z hlediska účinnosti než návštěva kosmetického salonu. Pokožka získá pevnost a zářivou barvu. Vrásky jsou vyhlazeny, nové se neobjevují, zvyšuje se produkce kolagenu.
  5. Po absolvování kurzu se stav dermis dále zlepšuje díky „začlenění“ vlastních reparačních schopností.
  6. Základní tkanina je vyrobena z přírodní bavlny, což snižuje riziko alergií.
  7. Složení obsahuje komplex přírodních složek.
  8. Po relaci nejsou nutné žádné krémy ani tonizace.
  9. Shary je účinný při prvním použití, takže je nezbytný pro nouzové tvarování.

Jak správně používat

Přečtěte si tuto část se zvláštní pozorností. Mnozí, jejichž recenze říkají, že se neočekává žádný účinek, jednoduše používají masky nesprávně. Provedeme bleskovou lekci, abychom vysvětlili vlastnosti používání sheri:

  1. Relace začíná očištěním pokožky. Recenze tento krok obvykle nezaslouží. Ale čím pečlivěji se fáze provádí, tím hlouběji pronikají účinné látky v séru, účinek masky vydrží déle. Kromě toho, pokud je pokožka obličeje špatně vyčištěna, šance na alergii se mnohonásobně zvyšují. Shary speciální gomage a pleťové vody jsou ideální, ale budou fungovat i vaše obvyklé produkty denní péče..
  2. Po přípravné fázi můžete sérum začít používat. Poklepáním rovnoměrně rozložte 2/3 zavěšení na obličej. Po půl minutě čekání naneste zbytky na problémové oblasti.
  3. Masku pevně rozetřete po obličeji a odstraňte vzduchové bubliny. Udržujte podložku 15-20 minut.
  4. Odstraňte látku. Zbytek produktu nechte úplně vstřebat.
  5. Důležitý bod. Doporučuje se udržovat kompozici v poloze na zádech. Během odpočinku pokožka obličeje aktivně absorbuje navrhovanou „výživu“, svalová vlákna se lépe obnoví, zahájí se regenerační procesy.

Alginátový postup provedený krátce před zahájením relace posílí účinek séra ampule.

Druhy hotových sloučenin

Dopad Shary je na stejné úrovni jako profesionální rozvoj. Je pravda, že k upevnění výsledku je zapotřebí celý kurz. Stejná doporučení dávají ženy a profesionálové v kosmetickém průmyslu. Pro milovníky péče o krásu korejští kosmetologové nabízejí několik typů překryvných vrstev, které lze zakoupit v lékárnách nebo supermarketech na jakékoli webové stránce online obchodů s asijskou kosmetikou:

  1. Zotavení. Vyrovnává pleť, odstraňuje matnost, vyplňuje pokožku zářivostí. Odstraňuje drobné nepravidelnosti a drsnost obličeje, vyhlazuje první vrásky, pomáhá zadržovat vlhkost. Maska je vhodná pro jakýkoli věk, ale zvláště se doporučuje koupit pro ženy do 25 let.
  2. Hluboká výživa. Poskytuje vyvážený komplex vitamínů a mikroelementů, peptidů a dalších látek do nejhlubších vrstev pokožky obličeje. Omlazovací kurz se doporučuje pro každou ženu, zejména pro suchou a atonickou dermis. Recenze vám řeknou o výsledcích používání formulací, pravidlech použití.
  3. Ultra zvlhčující. Obsahuje všechny druhy kyseliny hyaluronové ve správném poměru, navíc obsahuje kolagen, peptidy, organické hydrolyzáty. Sheri dělá víc než jen hydrataci dermálních vrstev. Procedura udržuje vlhkost a obnovuje přirozenou schopnost hydratovat pokožku. Maska je ideální pro suchou, citlivou pokožku.
  4. Zdvihání. Je to lék proti stárnutí. Mladé ženy by se měly zdržet používání zvedacích produktů, stačí si koupit běžný zvlhčovač. Dokonale zvládá nechirurgický facelift a vrací jasnou „architekturu“ obličeje starším dámám.
  5. Antioxidační účinek. Další shary lék ze série Antiaging. Účinné látky masky odolávají volným radikálům a škodlivým látkám v životním prostředí, které, jak vysvětlují odborníci, katalyzují procesy časného vadnutí. Antioxidační maska ​​obnovuje svěží pleť, napíná kontury a co je nejdůležitější, spouští vlastní procesy čištění a dýchání pokožky, schopnost obnovovat poškozené buňky.

Níže nabízíme obecné pokyny pro použití korejských formulací ampulí..

Všechno je dobré s mírou

Korejské masky jsou ve skutečnosti přirozené. Jsou velmi snadno koupit. Ingredience jsou ale vysoce účinné, takže společnost, i při používání kurzů, důrazně doporučuje neprovádět sezení více než 2-3krát týdně, celkem 12 až 20 sezení na kurz. Po skončení kosmetologie intenzivní - a ještě méně: 1-2krát týdně.

Pokud to přežijete s aktivními kosmetologickými přípravky, je snadné získat alespoň alergie. Kůže si také rychle zvykne na složení a maska ​​nebude schopna ukázat své schopnosti, i když je doplněna alginátovým postupem..

Kontraindikace

Výrobce nestanovil přísná omezení. V určitých případech však existují funkce používání korejských omlazovacích produktů:

  • v případě tendence k alergickým reakcím se doporučuje, aby se první 1-2 sezení snížila na polovinu, aby se zkontrolovala reakce těla na aktivní složky přípravku Shary;
  • těhotná žena by měla udělat totéž;
  • pokud mluvíme o kojící matce, je lepší se zdržet sezení;
  • Přípravek Shary se nedoporučuje pro dermatitidu, agresivní opar, otevřené rány a další léze kůže obličeje.

Před zahájením používání kurzu se doporučuje, aby kosmetologové provedli test na alergii. Za tímto účelem vezměte 1-2 kapky emulze z otevřeného obalu a aplikujte na zápěstí. Pokud se příznaky podráždění neobjeví po 1-2 hodinách, můžete pokračovat v pravidelných kosmetických sezeních s korejskou kosmetikou.

Sharyho formulace funguje synergicky: každá molekula pracuje ve „společnosti“ s několika aktivními mikročásticemi. Výrobce nezveřejňuje konkrétní mechanismus působení, ale je známo, že do výsledků jsou zahrnuty nejnovější úspěchy vědy a šedé pravdy orientální medicíny. Aby maska ​​projevila účinek, stačí přesně určit stav pokožky, její problémy a dokoupit si složení ampule podle vlastních parametrů..

Celá pravda o karboxyterapii obličeje

Kosmetologie nám nabízí všechny nové způsoby omlazení. Jsou ale fantazijní humbukové léčby opravdu tak dobré? Říkáme pravdu o obličejové karboxyterapii: jak to funguje, jaký účinek očekávat a samozřejmě, zda to bude bolet.

Vzácná žena je se svou pokožkou tak spokojená, že neuznává kosmetické procedury v péči o obličej a tělo, ale je děsivé důvěřovat salonům a klinikám krásy: bude výsledek, ublíží, a to i za takové peníze! Jednou z aktivně inzerovaných nových metod řešení vrásek je karboxyterapie obličeje a my vám řekneme přesně, co můžete od tohoto postupu očekávat..

Jak to všechno funguje?

Jít na jakýkoli nový postup „naslepo“ je vždy děsivé, protože nikdy nevíte, jakou sílu a povahu bude bolest muset vydržet. Uvědomení si, co přesně kosmetička s vaší pokožkou udělá, pomůže rozptýlit strach: stačí pochopit rysy relace, abyste se cítili sebevědoměji.

Hvězdou programu v případě karboxyterapie je tedy oxid uhličitý, který všichni známe na vlastní kůži. Kdo by si myslel, že produkt naší životně důležité činnosti má mnoho užitečných vlastností a je dokonce schopen omladit obličej! Jak přesně však uspěje, pokud nízký obsah kyslíku v krvi a tkáních jen poškodí vzhled a dodá obličeji vybledlý vzhled?

Celé tajemství spočívá ve skutečnosti, že stres je schopen aktivovat příznivé procesy v těle, a zavedení oxidu uhličitého a umělé vytváření kyslíkového hladovění tkání je právě takový stres. Tělo se snaží eliminovat „problém“ a vrhá více energie na obnovení problémové oblasti do normálu: cévy ošetřené oblasti se rozšiřují, zvyšuje se průtok krve a tkáně jsou nasyceny kyslíkem. Během toho se spustí další mechanismy, které mohou změnit váš vzhled: syntéza kolagenu pro pružnost a jasnou konturu obličeje, spalování tuků a odtok, aby zmírnily otoky a eliminovaly nenáviděné tváře, regenerace tkání, aby pokožka získala kvetoucí vzhled.

Zde je několik dalších faktů, které vám pomohou méně se starat před zahájením procedury..

  • Oxid uhličitý je pro člověka naprosto bezpečný, a to i ve velkém množství. Přesto se s tím setkáváme každou sekundu našeho života. Co tam opravdu je, vyvíjíme sami!
  • Nejde o plyn, který se vstřikuje pod kůži, ale o lékařský zkapalněný oxid uhličitý, takže si nemyslete, že se nafouknete jako balón, když uvidíte balón..
  • Na rozdíl od jiných kosmetických injekcí je k ošetření jedné oblasti zapotřebí méně injekcí, což činí postup poměrně rychlý. A jehla je vložena pod kůži pouze 1-2 mm.
  • Neexistuje žádná alergie na oxid uhličitý a riziko nákazy infekcí je zanedbatelné: pistole pro vstřikování oxidu uhličitého je vybavena baktericidním filtrem.
  • Pokud neroste společně s injekcemi, můžete vždy zkusit neinvazivní karboxyterapii ve formě masky..

Karboxyterapie se zatím jeví jako docela účinná a zcela bezpečná, ale co o ní říkají skuteční lidé?

CO2 je široce používán v kosmetologii pro omlazení, odstranění strií, jizev a akné, hubnutí a dokonce i vypadávání vlasů. Navíc se v medicíně používá při léčbě krevních cév, popálenin a v ortopedii, takže tato látka je docela věrohodná..

Kliniky vs recenze

Informační články na webových stránkách klinik přirozeně hovoří lichotivě o postupu, chlubí se před a po fotografiích klientů a podrobně popisují jeho výhody. Dokážou však odolat skutečným recenzím z internetu, z nichž některé rozbijí růžové brýle na smithereens??

  • Bolestivost

Kliniky říkají: postup je prakticky bezbolestný a je doprovázen maximálně mírným pocitem pálení nebo brnění. Po zákroku nezůstávají na pokožce žádné stopy: ve vzácných případech jsou vpichy z jehly sotva patrné, ještě méně často se může objevit zarudnutí nebo malé modřiny, které během dne mizí.

Lidé říkají: bolest zjevně velmi závisí na dovednostech lékaře a vaší hranici bolesti. Někdo prakticky nic necítil, někdo vydržel, zavřel oči a někdo se sotva bránil skočit z gauče a utéct z kanceláře. Mnoho recenzí říká, že je bolestivé manipulovat s určitými místy: zadní část stehna, dolní končetiny, oblast pod očima, rty. Současně nepohodlí přetrvává po dobu 2-3 dnů. Fotografie pořízené dívkami, které se rozhodly pro experiment, navíc naznačují, že spíše silné hematomy pro karboxyterapii jsou normou, i když častěji se stále neobjevují na obličeji, ale na těle..

  • Platnost

Kliniky říkají: účinek karboxyterapie je kumulativní: jediný postup může zlepšit váš vzhled po dobu 2–3 týdnů a ze 4–6 zákroků budete vypadat úžasně po dobu šesti měsíců.

Lidé říkají: málo lidí si všimne výrazného účinku jednoho postupu, ale po absolvování kurzu pokožka opravdu zůstane obnovená a osvěžená po dlouhou dobu. Je pravda, že 6 měsíců je stále přehnané. Realistická čísla kolísají mezi 1,5 a 4 měsíci.

Kliniky říkají: kontura obličeje po zákroku se napne a vrásky se vyhladí kvůli zvýšené produkci kolagenu. Tvář zhubne v důsledku spalování tuků a odtoku a zanedbaná regenerace tkání obnoví pokožku na buněčné úrovni..

Lidé říkají: od tohoto postupu byste neměli očekávat zázraky: ano, mnozí si všimli, že může obnovit a osvěžit pokožku, ale bohužel to není kouzelný lék, který by mohl obnovit tvář 18leté dívky. Mnozí si nevšimnou účinku, a to nejen z jednoho postupu, ale po celém kurzu. I když ve spravedlnosti je třeba říci, že na mladé pokožce bude účinek prakticky neviditelný a je nutné uchýlit se k takové terapii nejdříve po 30 letech.

  • Oční oblast

Kliniky říkají: Injekce oxidu uhličitého se mohou zbavit tmavých kruhů a vaků pod očima.

Lidé říkají: Oční okolí je nejnešťastnějším místem pro experimentování s oxidem uhličitým, protože mnoho žen uvádí bolestivost během léčby a přetrvává několik dní po zákroku..

Zdá se, že reakce na karboxyterapii je zcela individuální a účinek popsaný v reklamních článcích je poněkud přehnaný. Rozhodnutí o experimentu budete muset učinit pouze vy a my vám doporučujeme vyhledat profesionála odpovědného za vaše podnikání: na tom hodně záleží..

Pokud jsou injekce strašidelné, ale opravdu chcete krásu

Pokud se vám standardní kurz 4–6 takových „akupunkturních“ procedur s pravidelností 2krát ročně zdá děsivý a opravdu si chcete vyzkoušet účinek CO2 na sobě, vyzkoušejte neinvazivní karboxyterapii, která probíhá ve formě aplikace masky. Molekuly oxidu uhličitého jsou schopné proniknout kůží i bez prostředku jehel, takže účinek takové masky bude podobný injekcím. Je jen na zvážení, že jeho závažnost bude poněkud slabší a rychlost projevů pozitivní dynamiky se sníží. Kromě toho je koncentrace účinné látky během neinvazivního postupu nižší, což znamená, že napětí potřebné k omlazení bude menší. Ale takový postup je mnohem příjemnější a cena není tak vysoká: neinvazivní maska ​​je v průměru dvakrát levnější než injekční terapie.

Nezapomeňte se poradit se svým lékařem!

Pokud jste již byli na kosmetologické klinice, pak víte, že procedura, na kterou klient položil oči, je pro něj často kontraindikována a specialista se snaží nabídnout alternativní možnosti.

Možná je karboxyterapie kontraindikována i pro vás: zde je neúplný seznam toho, co vám může bránit v omlazení tímto způsobem.

  • Těhotenství a kojení.
  • Onemocnění ledvin a jater.
  • Kardiovaskulární nedostatečnost.
  • Duševní nemoc.
  • Vysoký krevní tlak.
  • Zánětlivé procesy na pokožce.
  • Křečové žíly.
  • Revmatologické abnormality.
  • Epilepsie.

Připomeňme, že kosmetické procedury jsou blízké těm lékařským, což znamená, že k nim je třeba přistupovat se vší vážností. Nezanedbávejte konzultaci s lékařem, buďte zdraví a krásní!

V tajemství

Tvář mladší za pouhých 11 dní!

Dokonce i na 40 let můžete vypadat na 21, pokud si v noci rozmazáváte obličej...