Recenze očních lékařů (oftalmologů) v Moskvě

14 minut od stanice metra VDNKh
Nejdříve schůzka s lékařem: 15. června 17:00, cena schůzky je 1 950 ₽ 1 000 ₽ „CM-Clinic na ulici Novocheremushkinskaya "area Cheryomushki, Novocheremushkinskaya d.65, budova 1
- hodnocení kliniky 8,78 z 10 na základě 244 recenzí

10 min. od stanice metra Novye Cheryomushki
Nejdříve schůzka s lékařem: 15. června 09:40, cena schůzky je 1 950 ₽ 1 000 ₽ "Dětské oddělení na sv. Yaroslavskaya (m. VDNKh) "Alekseevsky area, st. Yaroslavskaya 4, bldg. 2
- hodnocení kliniky 9,04 z 10 na základě 92 recenzí

14 minut od stanice metra VDNKh
Nejdříve schůzka s lékařem: 15. června, 17:00, cena schůzky - 1 950 ₽ „Dětská klinika SM-Doctor m. Novye Cheryomushki“ oblast Cheryomushki, Novocheremushkinskaya d.65, budova 1
- hodnocení kliniky 8,64 z 10 na základě 5 recenzí

  • Janel
  • 06/11/2020
  • vynikající (10 z 10)

Doktor vše dobře vysvětlil a vydal doporučení. Ekaterina Aleksandrovna je skvělá a zdvořilá lékařka.

Oční lékaři v Moskvě

Oční lékař (optometrista) v Moskvě (populární hodnocení): 2361 lékařů, 5009 recenzí, průměrná cena 2272 rublů, jmenování, adresy, podrobné informace. Najděte dobrého očního lékaře v Moskvě s náklady na počáteční schůzku od 900 do 7980 rublů a přihlaste se ke konzultaci dvěma kliknutími. V Moskvě také existuje 751 lékařů podobných specializací: oftalmolog-chirurg, dětský oftalmolog.

Hodnocení oftalmologů

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Jmenování

Informace o lékařské specializaci

Kdo je oftalmolog?

Oční lékař nebo optometrista je specialista, který studuje anatomii a fyziologii orgánů zraku a také všechna oční onemocnění. Kromě toho oční lékaři v Moskvě vyvíjejí nové metody diagnostiky, léčby a prevence nemocí spojených s očima, fundusem a rohovkou, včetně chirurgických.

Co léčí oftalmologové?

Slovo „oftalmologie“ je komplexní slovo, přeložené z řečtiny znamená „věda oka“. Název profese „okulista“ pochází z latinského oculus, což také znamená „oko“. Mezi jmény je mírná nuance. Faktem je, že oftalmolog zpravidla nejen diagnostikuje a léčí patologie orgánů zraku v Moskvě, ale také provádí operace - koriguje vidění chirurgicky. Současně se oční lékař zabývá hlavně širší škálou patologií a léčí je různými metodami, včetně léčby a chirurgických zákroků..

Nemoci orgánů zraku se neomezují pouze na ztrátu ostrosti, tj. Na krátkozrakost nebo dalekozrakost. V Moskvě přicházejí k odborníkům na zrak, aby diagnostikovali a vyléčili:

  • šedý zákal,
  • blefaritida,
  • trn,
  • ječmen,
  • trhání,
  • neotevření slzného kanálu u novorozenců,
  • ptóza,
  • zánět spojivek,
  • glaukom,
  • keratitida a mnoho dalších nemocí.

Chirurgické metody léčby mnoha patologií v Moskvě se staly „včera“. Moderní oftalmologie nabízí dokonalé a bezpečné ošetření, jako je laserová terapie.

Jaké příznaky byste měli kontaktovat oftalmologa?

Oční lékař v Moskvě je jednou z nejžádanějších specializací. V 20. století byly patologie zraku prohlášeny za chorobu století a výskyt stále roste. Oční optik je konzultován, pokud:

  • sliznice víčka se zapálí;
  • objevuje se otoky, zarudnutí;
  • jarní alergické exacerbace začínají reakcí na oči;
  • na víčkách jsou těsnění, „písek v očích“;
  • při stisknutí se objeví bolestivost;
  • slzení se zvyšuje;
  • není možné úplně zvednout nebo spustit oční víčko;
  • oční víčko je deformované, otáčí se ven a neupravuje se zpět;
  • kolem rohovky se objevují hrbolky;
  • rohovka se zakalí;
  • snížená zraková ostrost;
  • jsou viditelné vady na rohovce;
  • barva očí se změnila (duhovka je zapálená) nebo bílé zbarví červeně;
  • žák je zúžený nebo deformovaný;
  • objevil se hnisavý výtok.

Pomocí oftalmoskopie, tj. Vizuálního vyšetření očí, oční lékař stanoví počáteční diagnózu. V případě potřeby se provádějí další vyšetření, například:

  • tonometrie,
  • biomikroskopie,
  • visometrie,
  • skiaskopie,
  • iridologie atd..

Jak se stát oftalmologem?

Mnoho očních lékařů praktikujících v Moskvě říká pacientům, že dosud nevymysleli nic lepšího než brýle. Jedná se o přirozený lékařský konzervatismus, který je založen na hlavním lékařském přikázání - nepoškozovat pacienta. Někdy byste opravdu neměli spěchat, ale ve většině případů vám pomohou nové metody a metody léčby. Můžete se stát dobrým specialistou na oční onemocnění a pokračovat v rozvoji oftalmologie získáním specializovaného vzdělání na katedrách oftalmologie na takových moskevských univerzitách, jako jsou:

  • RNIMU je. N.I. Pirogova,
  • MGMSU,
  • RUDN,
  • MGMSU,
  • Moskevská státní univerzita M.V. Lomonosov,
  • FGBOU DPO IPK FMBA a další.

Slavní odborníci, kteří pracovali v Moskvě

Věda o očích a vidění je docela stará. Starověký římský lékař Cornelius Celsus již ve svých spisech popsal glaukom a kataraktu. Arabský středověký lékař Ibn Al-Haytham se stal zakladatelem lékařské optiky. Díky jeho práci byly brýle později vynalezeny. Ibn Sina věnoval velkou pozornost očním chorobám.

V Rusku se oftalmologie vyvíjí od starověku. V očních klinikách a kancelářích se používá tabulka vyvinutá Sivtsevem. Když už mluvíme o oftalmologii, stojí za to připomenout příspěvek Filatova, který navrhl metodu dárcovské transplantace rohovky. Tsirm byl první, kdo provedl takovou transplantaci již v roce 1905. Další skvělé jméno mezi oftalmology je Svyatoslav Fedorov.

Nejlepší oftalmologové (oftalmologové)

  • Aviamotornaya
  • Avtozavodskaja
  • Alexander Garden
  • Alekseevskaya
  • Altufevo
  • Arbatskaya
  • Letiště
  • Babuškinskaja
  • Pobaltí
  • Barikáda
  • Baumanskaya
  • Běh
  • Běloruský
  • Belyaevo
  • Bibirevo
  • Bitsevsky Park
  • Borovitskaya
  • Bratislava
  • Buninskaya alej
  • Varšava
  • VDNKh
  • Voikovskaya
  • Dobryninskaya
  • Domodědovská
  • Dostojevskaja
  • Dubrovka
  • Zhulebino
  • Zyablikovo
  • Kaluga
  • Kakhovskaya
  • Kashirskaya
  • Kyjevská
  • Čína město
  • Kolomenská
  • Komsomolskaja
  • Konkovo
  • Koptevo
  • Kotelniki
  • Krasnopresnenskaja
  • Krasnoselskaya
  • Červená brána
  • Rolnická základna
  • Kropotkinskaya
  • Krylatskoe
  • Kuznetsky Most
  • Kuzminki
  • Kuntsevskaya
  • Kursk
  • Kutuzovskaya
  • Lomonosovského vyhlídka
  • Lužniki
  • Lyublino
  • marxista
  • Marina Grove
  • Maryino
  • Majakovskaja
  • Medvedkovo
  • Mendeleevskaya
  • Mitino
  • Mládí
  • Myakinino
  • Nagornaya
  • Nižnij Novgorod
  • Novogireevo
  • Novokosino
  • Novokuzněck
  • Novoslobodskaya
  • Novoyasenevskaya
  • Novye Cheryomushki
  • Oktyabrskaya
  • Říjnové pole
  • Orekhovo
  • Potěšující
  • Paveletskaya
  • Panfilovskaya
  • Park kultury
  • Victory Park
  • Pervomaiskaya
  • Perovo
  • Pionerskaya
  • Kluzák
  • Iljičovo náměstí
  • Poležajevská
  • Polyanka
  • Proletář
  • Vernadsky avenue
  • Peace Avenue
  • Obchodní unie
  • Puškinskaja
  • Ramenki
  • Říční nádraží
  • Riga
  • římský
  • Rostokino
  • Rumyantsevo
  • Ryazan Avenue
  • Savelovskaya
  • Sevastopol
  • Semenovskaya
  • Serpuchovskaja
  • Slavyansky Boulevard
  • Smolensk
  • Sokol
  • Falcon Hill
  • Sokolniki
  • Sportovní
  • Sretensky Boulevard
  • Student
  • Sucharevskaja
  • Skhodnenskaya
  • Taganskaya
  • Tverskaya
  • Divadelní
  • Textilní pracovníci
  • Timiryazevskaya
  • Treťjakovská
  • Trubka
  • Tula
  • Turgeněvskaja
  • Ulice 1905
  • Gorchakova ulice
  • Univerzita
  • Filevsky Park
  • Fonvizinskaya
  • Frunzenskaya
  • Khoroshevo
  • Tsvetnoy Boulevard
  • Chertanovskaya
  • Čechovskaja
  • Čisté rybníky
  • Čkalovskaja
  • Shabolovskaya
  • Dálniční nadšenci
  • Shchelkovskaya
  • Shchukinskaya
  • Elektrozavodskaja
  • Jasenevo
  • CSKA
  • Bohrova dálnice
  • Govorovo
  • Solntsevo
  • Kommunarka
  • Arbat
  • Basmanny
  • Zamoskvorechye
  • Krasnoselsky
  • Meshchansky
  • Presnensky
  • Tagansky
  • Tverskoy
  • Chamovniki
  • Yakimanka
  • Letiště
  • Běh
  • Voikovsky
  • Koptevo
  • Levoberezhny
  • Sokol
  • Khovrino
  • Khoroshevsky
  • Alekseevsky
  • Babuškinskij
  • Bibirevo
  • Butyrsky
  • Marina Grove
  • Severní Medvedkovo
  • Ostankino
  • Potěšující
  • Yaroslavsky
  • orientální
  • Novogireevo
  • Novokosino
  • Perovo
  • Falcon Hill
  • Vychino-Zhulebino
  • Lefortovo
  • Lyublino
  • Maryino
  • Tiskárny
  • Ryazan
  • Textilní pracovníci
  • Danilovský
  • Donskoy
  • Moskvorechye-Saburovo
  • Nagatino-zahradníci
  • Nagatinsky stojaté vody
  • Upland
  • Orekhovo-Borisovo
  • Jižní Orekhovo-Borisovo
  • Severní Butovo
  • Jižní Butovo
  • Gagarinsky
  • Zyuzino
  • Konkovo
  • Kotlovka
  • Lomonosovsky
  • Cheryomushki
  • Jasenevo
  • Dorogomilovo
  • Krylatskoe
  • Kuntsevo
  • Mozhaisky
  • Ochakovo-Matveevskoe
  • Ramenki
  • Solntsevo
  • Fili-Davydkovo
  • Kurkino
  • Severní Tushino
  • Shchukino
  • Lyubertsy

Neyasov Vladimir Sergeevich

Oční lékař (oftalmolog), oční chirurg

22 let zkušeností / kandidát lékařských věd

Klinika: Centrum oční chirurgie na Mira Avenue

Vstupné - 4300 r.

Laserový a refrakční chirurg, zkušený oftalmolog. Diagnostika a léčba onemocnění předního segmentu oka, rohovky, patologie sítnice, glaukomu, refrakčních vad. Každoročně se účastní ruských a mezinárodních konferencí a fór. →

Gorbacheva Olga Anatolyevna

Praxe 25 let / kandidát lékařských věd

Klinika: Skandinávské zdravotní středisko v Aviamotornaya

Vstupné - 2000r.

Diagnostika, prevence a léčba očních onemocnění, jako je astigmatismus, krátkozrakost (krátkozrakost), dalekozrakost (hyperopie), konjunktivitida (virová, bakteriální, alergická), strabismus, ječmen. Zabývá se očním vyšetřením, výběrem brýlí a kontaktních čoček. →

Arakelyan Mariam Aramovna

22 let praxe / doktor nejvyšší kategorie, kandidát lékařských věd

Clinic: Medical Center in Maryino on Lublinskaya

Vstupné - 2000r.

Specializuje se na diagnostiku a léčbu akutních a chronických očních onemocnění, včetně astigmatismu, myopie, hyperopie, konjunktivitidy (virové, bakteriální, alergické), strabismu, ječmene. Zabývá se očním vyšetřením, výběrem brýlí a kontaktních čoček. →

Volik Julia Vladimirovna

Klinika: Medical Center Preambula Butovo, Medical Center Medkvadrat on Kashirskoe sh., CC Clinic

Vstupné - 1700 r.

Oční lékař. Zabývá se léčbou astigmatismu, myopie, kapilární angiodysplasie, hemangiomu, hyperopie, strabismu, červených očí. →

Ivanova Elena Alekseevna

21 let praxe / doktor nejvyšší kategorie,

Klinika: CM-Clinic na ulici. Yaroslavskaya (metro VDNKh), Medical center SM-Clinic on Volgogradsky prospect (metro Tekstilshchiki), Dětské oddělení na Volgogradského vyhlídce (metro Tekstilshchiki), Dětské oddělení na ulici. Jaroslavl (m. VDNKh)

Vstupné - 1950r. 1000 rub.

Ambulantní příjem pacientů provádí již 8 let. Zběhlý ve všech klinických a instrumentálních technikách pro diagnostiku a léčbu očních chorob. Zkušený v laserové chirurgii s diodovým laserem a YAC laserem. →

Badoeva Svetlana Abisalovna

Klinika: Otevřená klinika Kurkino

Vstupné - 1700 r.

Cena za počáteční přijetí dětí bude 2 000 rublů. Provádí chirurgickou léčbu senilních, komplikovaných, vrozených, traumatických kataraktů s implantací různých typů nitroočních čoček, laserovou léčbu sekundárních kataraktů, chirurgickou a laserovou léčbu glaukomu, chirurgickou léčbu neprůchodnosti slzných cest. Účastnil se programu. →

Fedoseeva Tatiana Anatolievna

Clinic: CM-Clinic on Clara Zetkin, CM-Clinic on Staropetrovsky proezd (formerly Cosmonaut Volkov)

Vstupné - 1950r. 1000 rub.

Specializuje se na korekci zraku (výběr brýlí a kontaktních čoček) s hyperopií, krátkozrakostí, astigmatismem, věkem podmíněnou presbyopií. Zabývá se také diagnostikou a léčbou konjunktivitidy, keratitidy, skleritidy, ječmene, blefaritidy, demodikózy a také očních lézí při metabolických poruchách (diabetes mellitus, dystrofie, cévní. →

Khamzina Roza Rashitovna

Praxe 37 let / doktor nejvyšší kategorie,

Clinic: Medical center SM-Clinic on Volgogradsky prospect (m.Tekstilshchiki)

Vstupné - 1950r. 1000 rub.

Jako oftalmolog poskytuje ambulantní návštěvy pacientů od 0 let a specializuje se také na chirurgické oční choroby u pacientů starších 40 let. Provedla asi 10 000 tisíc očních operací různých kategorií složitosti pro: kataraktu, glaukom, trauma, plasty předního segmentu. →

Komarova Marianna Gennadievna

Oční lékař (oftalmolog), oční chirurg

35 let praxe / doktor nejvyšší kategorie, kandidát lékařských věd, profesor

Klinika: CM-Clinic na ulici. Jaroslavl (m. VDNKh)

Vstupné - 4550 rublů.

Oční lékař, profesor RAE, vedoucí oddělení oftalmologie. Specializuje se na chirurgickou léčbu očních chorob u pacientů starších 40 let. Provedl více než 15 tisíc očních operací různých kategorií složitosti. Je autorem více než 80 publikací, má 17 RF patentů na vynálezy v oboru oftalmologie. →

Kholodova Margarita Ivanovna

34 let praxe / doktor nejvyšší kategorie,

Clinic: Clinic Family Doctor on Usacheva

Vstupné - 2100 r.

Používá všechny ambulantní metody pro diagnostiku a léčbu očních onemocnění. Diagnostika, prevence a léčba očních onemocnění, jako je astigmatismus, krátkozrakost (krátkozrakost), dalekozrakost (hyperopie), konjunktivitida (virová, bakteriální, alergická), strabismus, ječmen. Dělá oční test. →

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • 6
  • .
  • 34

Ceny za schůzku s lékařem v Moskvě

  1. Vyberte si lékaře na základě recenzí, hodnocení a zkušeností specialisty
  2. Klikněte na tlačítko REZERVOVAT JMENOVÁNÍ
  3. Vyplňte formulář, zavolá vám zpět a objasní všechny potřebné informace.

Každý člověk se po celý život potýká s různými nemocemi. Abyste zlepšili své zdraví a získali správnou léčbu, je velmi důležité vyhledat dobrého oftalmologa (oftalmologa).
Na našem webu můžete vidět recenze pacientů očního lékaře (očního lékaře) x a na základě těchto údajů vybrat vhodného odborníka, věnovat pozornost také vzdělání, zkušenostem a délce služby lékaře uvedené v kartě.

Na našem webu jsou publikovány pouze skutečné recenze od skutečných pacientů, kteří si objednali schůzku prostřednictvím našeho webu.

Jak se shromažďují recenze ?

  1. Každý pacient, který chce, může po přijetí zanechat přehled o lékaři.
  2. Recenze se ověřuje.
  3. Publikování recenze.
Takže si můžete být jisti, že recenze očního lékaře (oftalmologa) x v Moskvě jsou pouze reálná

Oční lékaři v Moskvě: recenze o lékařech

"Vyjadřuji vděčnost velmi dobré oftalmologce Agafonově Eleně Vladimirovně." Po úplném vyšetření mi předepsala dobré léky. “

„Abramov Sergej Igorevič je skvělý odborník, lékař s neformálním kreativním přístupem k pacientům.“

"Časté trávení času u počítače není dobré!" Moje oči začaly bolet, šel jsem navštívit Natalyu Alexandrovna Grechanichenko, ona mě vyšetřila, řekla jsem svůj problém, říkají, moje oči bolí a voda, kapky nepomáhají. To mi řekla. "

"Lékař je velmi kompetentní, zná své záležitosti!" Vždy odpovídá na otázky. Zdvořilý, chápavý, zná přístup k dětem! Velice se mi to líbilo. "

"Oční lékař nejvyššího stupně!" V průběhu roku mi Vladimir Jurijevič pomohl vrátit zrakovou ostrost téměř do předchozího stavu. Těší mě tyto výsledky. Děkuju! "

"Prvotřídní oftalmolog!" Léčila ho retinální dystrofií. Lékař je velmi kompetentní, pracuje profesionálně, provedl pro mě úspěšnou operaci. Z celého srdce jsem mu vděčný za poskytnutou pomoc a pozornost, která mi byla prokázána! “

"Jsem s Natalií Dmitrievnou spokojená." Pomáhá mi, když se na ni obrátím o pomoc. Lékař je kvalifikovaný a inteligentní. Léčím ji čtyři roky. Poděkovat!"

"Jsem velmi spokojen s výsledky operací očí pro kataraktu, které byly provedeny v únoru a březnu 2016." Zacházení s pacienty je pozorné, laskavé a profesionální. Doporučuji přátelům a rodině, aby kontaktovali tuto kliniku. Jsem Danielovi vděčný. "

"Měl jsem štěstí, že jsem našel zkušenou a kvalifikovanou oftalmologku Olgu Vladimirovnu." Lékař mi úplně obnovil vidění. Jsem velmi vděčný. “

"Přivedl jsem svou matku k doktorce Irině Michajlovně Kurylevě, musel jsem jí vybrat brýle, protože ve starých už špatně vidí." A stále jí není dobře ve všech brýlích, nechce čočky. Líbil se nám lékař, zdvořilý, pozorný a jako specialista prostě vynikající. "

"Borisova O. A. je skvělý, velmi pozorný a kompetentní odborník." Poradili jsme se s dítětem. Byli jsme spokojeni s recepcí a konzultací. Doporučuji kliniku a doporučuji všem, aby kontaktovali tohoto lékaře. S úctou. “

"Moje oči byly zanícené, důvod nebyl jasný a nezmizel." Takže jsem se domluvil s očním lékařem, o kterém jsem slyšel dobré názory. Tak jsem se dostal k Elmiře Osmanovně Sultanově. Okamžitě pochopila, o co jde, předepsala mi ošetření očí a už. "

"Na recepci je velmi pozorná." Opravit. Laskavý doktor, pozorný. Laskavý přístup k dětem. Příslušný lékař. Děti to velmi milují. “

"Kdo nezakazuje vaky pod očima?" Zasahují do všech. S věkem se tyto tašky staly ještě většími a já jsem je chtěl odstranit, moderní medicína má takovou příležitost. Našel jsem dobrého specialistu: očního chirurga Pavla Sergejeviče Makeev. Trávil. "

"Měl jsem doktora rád." Jmenování trvá déle, než se očekávalo, ale ona důkladně zkouší. Kromě léčby poskytla také mnoho užitečných tipů pro péči o oči. “

"Děkuji Zainab Abdullaevně za kvalifikovanou pomoc." Dostal jsem se do potíží a moje oko začalo hodně slzit. Následující den to nezmizelo, tak jsem se domluvil s odborníkem. Aliyeva mě pečlivě prozkoumala, byla zdvořilá a srozumitelná. "

"Je třeba poznamenat, že Julia Aleksandrovna je příjemně vypadající dívka, ale to jí nebrání v tom, aby byla navíc vysoce kvalitní specialistkou, i když její zkušenosti jsou malé, hlavní je výsledek."

"Byli jsme u Zinovjeva třikrát, léčili jsme ho už šest měsíců." Výsledky jsou pozitivní, jako doktor se mi líbil. Hledá přístup k dítěti, recepci pečlivě vede. Jako specialista je velmi dobrý! “

"Mockrát vám děkuji za vaši laskavost!" Byl jsem v situaci, kdy jsem musel požádat o pomoc. Citlivý a přátelský přístup. “

"Belous Oleg Viktorovich je rozhodně dobrý specialista." Od dětství jsem těžko sbíral brýle, protože jedno oko je silnější než druhé, ale Oleg Viktorovich všechno zachytil velmi dobře. Jsem šťastný. "

    • „Předchozí
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Pět
    • Stopovat "

Nové recenze očních lékařů

© 2020 LLC „InfoService Group“ OGRN 1127847488944

  • Pro kliniky
  • Pro lékaře
  • Pro webmastery
  • všechna města
  • o projektu
  • O společnosti
  • Nabídka
  • Kontakty

Registrováno Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými sdělovacími prostředky (Roskomnadzor). Certifikát č. FS77-76713 ze dne 02.09.2019. Zakladatel - InfoService Group LLC. Hlavní redaktor - A. J. Jeknich. Adresa redakce: 197198, Petrohrad, st. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informace poskytnuté na webu nelze použít k stanovení diagnózy, předepsání léčby a nenahrazují jmenování lékaře.

Oční lékaři (oftalmologové). Recenze

Zharkova Alla Vladimirovna

Vstupné - 1950 rublů.

Recenze

Dobrý doktor! Je co porovnávat a já jsem obecně skeptický ohledně placených klinik. Ale byl jsem příjemně překvapen. Velmi důkladné vyšetření a vizuál na přístroji i na měřičích tlaku očí. Cévy, oční tlak atd. A podrobný přehled stížností a příznaků. Muži se bojí lékařů.

  • Kashirskaya
  • Kantemirovskaya
  • Tsaritsyno
  • Varšava
  • Kolomenská

Arakelyan Mariam Aramovna

  • Kandidát na lékařské vědy

Vstupné - 2 000 rublů.

Recenze

Dostal jsem se k tomuto doktorovi, když už dokončovala práci, ale přesto mě přijala, prozkoumala a poslouchala. Bohužel však řekla, že na této klinice nebude schopna pomoci, protože bylo nutné provést ultrazvuk oka, aby se vyloučilo vnitřní poranění oka. Navrhl, kde je to možné.

  • Borisovo
  • Bratislava
  • Lyublino
  • Maryino
  • Tiskárny

Babayan Angela Razmikovna

  • Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie

Vstupné - 1800 rublů.

Recenze

Lékař je přátelský, vstřícný, není arogantní ani odmítavý. Otočil jsem se, protože jsem měl tři týdny zarudnutí očí a nerozuměl jsem tomu, s čím to souviselo, lékař se na to podíval a stanovil předběžnou diagnózu, řekl, že jde o adenovirovou konjunktivitidu a že.

  • Baumanskaya
  • Krasnoselskaya
  • Komsomolskaja
  • Sokolniki
  • Červená brána

Manukyan Hayk Levaevich

Vstupné - 1800 rublů.

Recenze

Promyšlený a elegantní lékař s pozorným přístupem. Naléval vodu, moc nemluvil, odpovídal na všechny otázky, vysvětloval vše v podstatě, srozumitelným jazykem a podrobně. Provedl konzultaci, provedl dva postupy, zkontroloval a prozkoumal vidění. V tomto procesu to komentoval.

  • Iljičovo náměstí
  • římský
  • marxista
  • Taganskaya
  • Čkalovskaja

Chubar Veronika Stanislavovna

  • Kandidát na lékařské vědy

Vstupné - 1800 rublů.

Recenze

Příjemná, profesionální, otevřená odbornice připravená na dialog.Je to podruhé, co jsem navštívila doktorku, šla jsem konkrétně k ní. Lékař má na starosti moji léčbu. Na této recepci se podívala na to, jak to jde, pokud došlo k nějakému pokroku, částečně analyzovala již připravené testy.

  • Iljičovo náměstí
  • římský
  • marxista
  • Taganskaya
  • Čkalovskaja

Rodionova Vera Nikolaevna

Vstupné - 1000 rublů.

Recenze

Maya Nikolaevna se mi moc líbila. Zaprvé je to navenek příjemné. Za druhé se mi hlavně líbilo, že na rozdíl od jiné doktorky, kterou jsem měl ve stejné specializaci, byla pro mě přístupná, jasně vysvětlovala všechno, každé číslo v celém seznamu mých testů, co se stalo s čím.

  • Kuntsevskaya
  • Mládí
  • Krylatskoe
  • Pionerskaya
  • Slavyansky Boulevard
  • Kuntsevskaya
  • Mládí
  • Krylatskoe
  • Pionerskaya
  • Slavyansky Boulevard
  • Mládí
  • Krylatskoe
  • Kuntsevskaya
  • Pionerskaya
  • Slavyansky Boulevard

Volik Julia Vladimirovna

Vstupné - 1700 rublů.

Recenze

Jsem vděčný službě „VseVrachiZdes.ru“, že mi byla nabídnuta schůzka s tak dobrým lékařem. Přečetl jsem si všechny recenze o specialistovi a ze své vlastní zkušenosti jsem byl přesvědčen, že jsou pravdivé. Lékař provedl rozsáhlou diagnostiku a několikrát zkontroloval, zda je vše v pořádku. Dala mi.

  • Buninskaya alej
  • Admirál na bulváru Ushakov
  • Gorchakova ulice
  • Skobelevskaya ulice
  • Svatý. Starokachalovskaya
  • Domodědovská
  • Kashirskaya
  • Kantemirovskaya
  • Tsaritsyno
  • Orekhovo
  • Buninskaya alej
  • Gorchakova ulice
  • Admirál na bulváru Ushakov
  • Skobelevskaya ulice

Fedoseeva Tatiana Anatolievna

Vstupné - 1000 rublů.

Recenze

Potřeboval jsem urgentní pomoc od oftalmologa později. Jsem rád, že klinika, kde Fedoseeva Tatiana Anatolyevna přijímá, má příležitost se dostat pozdě v noci. Doktorka provedla svůj úkol bezchybně, což nemohu říci o práci správců. Stál jsem velmi dlouho.

  • Voikovskaya
  • Petrovsko-Razumovskaja
  • Říční nádraží
  • Vodní stadion
  • Voikovskaya
  • Petrovsko-Razumovskaja
  • Říční nádraží
  • Letiště
  • Sokol

Bulanova Anastasia Olegovna

  • Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie

Vstupné - 1650 rublů.

Recenze

Doktor je velmi pozorný, taktní a profesionální, znovu se na ni obrátím. Tato schůzka s lékařem byla již druhá, protože při první mi předepsala léčbu, která proběhla docela úspěšně, některé zbytkové účinky stále přetrvávaly, ale vše rychle nezmizelo. Nyní Anastasia Olegovna.

  • Pervomaiskaya
  • Shchelkovskaya
  • Izmailovskaya
  • Čerkizovskaja
  • Zhulebino
  • Kotelniki
  • Lermontovsky vyhlídka
  • Vychino

Marina Alexandrovna Tsaregorodtseva

Vstupné - 1480 rublů.

Recenze

Lékař je skvělý, profesionální a velmi pozitivní. Podíval jsem se na své oči, vše zkontroloval, položil na police, pokud jsem měl nějaké otázky, začala mi to znovu říkat, všechno rozkousala a předepsala léčbu. Také řekla, že pokud tato léčba nepomůže, budeme pokračovat..

  • VDNKh
  • Alekseevskaya
  • Potěšující
  • Peace Avenue
  • Riga

Miroshnichenko Tatiana Vladimirovna

  • Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie

Vstupné - 1100 rublů.

Recenze

Lékař je velmi dobře informovaný, inteligentní, přátelský a pozorný. Miluje svou práci a sedí na svém místě. Lékař mě vyšetřil, zeptal se, co mě znepokojuje, co užívám, viděl problém, předepsal léky, dal doporučení a řekl, co mám dělat. Položil jsem jí mnoho otázek, ona.

  • Lyublino
  • Bratislava
  • Volžskaja
  • Tiskárny
  • Maryino

Kholodova Margarita Ivanovna

  • Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie

Vstupné - 1980 rublů.

Recenze

Moc se mi líbila, okamžitě udělala dojem velmi znalého specialisty. Mám doma každého s lékařským diplomem, takže mohu okamžitě provést posouzení. Margarita Ivanovna je velmi inteligentní, trpělivě naslouchá stížnostem pacienta. Všechno vysvětlila velmi laskavě, přístupně. Veletrh.

  • Sportovní
  • Sparrow Hills
  • Frunzenskaya
  • Student

Kazakova Ksenia Alexandrovna

  • Kandidát na lékařské vědy

Vstupné - 1000 rublů.

Recenze

Nejprve jsem se o prázdninách obrátil na Ksenia Alexandrovna. Právě jsem psal o doporučeních portálu VseVrachiZdes.ru, kde byla recepce. Ale po jmenování jsem se rozhodl, že mě bude sledovat pouze Ksenia Alexandrovna. Je velmi důležité, aby byl lékař nejen zdvořilý a.

  • Alekseevskaya
  • VDNKh
  • Peace Avenue
  • Riga
  • Výstaviště
  • Běloruský
  • Dynamo
  • Savelovskaya
  • Mendeleevskaya
  • Novoslobodskaya
  • Kuntsevskaya
  • Mládí
  • Krylatskoe
  • Pionerskaya
  • Slavyansky Boulevard
  • Kuntsevskaya
  • Mládí
  • Krylatskoe
  • Pionerskaya
  • Slavyansky Boulevard
  • Alekseevskaya
  • VDNKh
  • Riga
  • Výstaviště
  • Akademik Korolev Street
  • Mládí
  • Krylatskoe
  • Kuntsevskaya
  • Pionerskaya
  • Slavyansky Boulevard

Bamburova Tatiana Vladimirovna

Vstupné - 1400 rublů.

Recenze

Je velmi zdvořilý, laskavý, dobrý, zvídavý, příjemný partner a odborník ve svém oboru s bohatými zkušenostmi. Viděl jsem, že se ráda dostává ke dnu a podporuje jakoukoli otázku. Lékař se zeptal, kde pracuji, provedl vyšetření, dlouho vyšetřoval oči, kontroloval můj zrak, identifikoval a.

  • Slavyansky Boulevard
  • Pionerskaya
  • Filevsky Park
  • Kuntsevskaya

Khamzina Roza Rashitovna

  • Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie

Vstupné - 1000 rublů.

Recenze

Lékař je profesionál, zná své podnikání. Jediným negativním bodem je finanční otázka. Lékař mě dodatečně doporučil jinému lékaři a musel jsem zaplatit konzultaci se dvěma lékaři, i když v zásadě věděli, co mají dělat, a konzultace nebyla nutná. O práci doktora nejsou žádné otázky, mohl bych.

  • Textilní pracovníci
  • Tiskárny
  • Kuzminki
  • Volgogradský avenue
  • Volžskaja

Kamenskaya Svetlana Vladimirovna

Vstupné - 1850 rublů.

Recenze

Velmi spokojen! Vše jsme důkladně prozkoumali, dítě podstoupilo úplné vyšetření pomocí všech diagnostických přístrojů. Jako odbornice odpovídá na všechny mé žádosti a je pro mě důležité, aby předepisovala levné léky, říká „proč kupovat drahé léky, pokud existují podobné domácí léky.

Hodnocení očních klinik v Moskvě

NEJÚČINNĚJŠÍ A BEZPEČNĚJŠÍ ZPŮSOB ZASTAVENÍ PROGRESIVNÍ MYOPIE (krátkozrakosti) U DĚTÍ A DOSPĚLÝCH JE ORTHOKERATOLOGIE (NOC, OK ČOČKY). OD ROKU 2013 JE KORNEOREFRAKTIVNÍ TERAPIE ZAHRNUTA DO SEZNAMU POVINNÝCH DOPORUČENÍ JAKO BEZPEČNÁ METODA INHIBICE MYOPICKÉHO PROCESU.

Problémy se zrakem mohou být vrozené nebo získané. Ve stáří je zhoršení vizuální funkce spojeno se změnami souvisejícími s věkem. U dětí a dospívajících je častěji detekována progresivní krátkozrakost. Pokud se zrak zhorší, je nezbytně nutné provést vyšetření oftalmologem. Na základě výsledků diagnostiky je zvolen postup léčby - medikační, fyzioterapeutická, chirurgická nebo komplexní.

Co hledat při výběru

Existuje mnoho klinik zabývajících se oftalmologickými chorobami. Ne všechny však mohou poskytovat celou škálu služeb, od diagnostiky až po sofistikované inovativní terapie. Výsledkem je, že pacient nedostává kvalitní péči, což může nakonec vést k progresi patologie a k částečné nebo úplné slepotě..

Chcete-li si vybrat spolehlivé lékařské centrum se specializací na oční choroby, musíte věnovat pozornost nejen vnějšímu označení a reklamě v sociálních sítích. Obsah centra, kvalifikace odborníků, seznam služeb a vybavení instituce mají velký význam..

Úroveň školení specialistů

Výsledek léčby, léčebných postupů, minimálně invazivních zákroků a chirurgických zákroků přímo závisí na profesionalitě lékaře. Uchazeči o vědu a profesoři pracující v lékařských zařízeních musí mít praktické zkušenosti s léčbou očních chorob. Moderní centra vysílají své lékaře na semináře a sympozia v Evropě a Americe. Zaměstnanci si zvyšují kvalifikaci, seznamují se s nejnovějšími metodami léčby a diagnostiky, učí se je používat v praxi.

Seznam služeb

Téměř všechny oční kliniky nyní provádějí prvotřídní korekci zraku, léčí glaukom a v případě katarakty v krátké době vymění čočku. Pacienti s krátkozrakostí, astigmatismem a hyperopií jsou vybráni vhodnými prostředky pro korekci, včetně nočních ortokeratologických čoček. Zřídka zjištěná oční onemocnění se však léčí pouze v několika velkých lékařských centrech. Seznam lékařských služeb je vhodné si předem zjistit.

Náklady na diagnostiku, postupy a léčbu

Pro mnohé je rozhodujícím faktorem při výběru kliniky cena diagnostických postupů, jmenování lékaře a léčba. Cena závisí na hodnocení centra, jeho umístění, úrovni lékařské péče a kvalifikaci personálu. Na webových stránkách oftalmologických klinik je vždy ceník. Před schůzkou je vhodné se s ní seznámit, což vám umožní předem zjistit, kolik bude léčba stát. Ale není vždy vhodné důvěřovat těm klinikám, kde je cena mnohem nižší ve srovnání s konkurencí. V průběhu léčby se náklady mohou výrazně zvýšit kvůli zavedení dalších a někdy zbytečných služeb.

Vybavení centra

Inovativní zařízení - high-tech zařízení, která zlepšují kvalitu lékařské péče. Vybavení kliniky moderním vybavením umožňuje provádět oční operace a zákroky nejen rychle, ale také prakticky bezbolestně. Renomované oční kliniky se snaží koupit certifikovaná zařízení vyvinutá společně inženýry, lékaři a vědci. To má pozitivní vliv na výsledky práce, zrychluje diagnostickou dobu. To znamená, že vám umožňuje přijmout více pacientů a poskytnout jim vysoce kvalifikovanou pomoc..

Licence

Povolení k poskytování lékařské péče ověřené institucí vydávají státní orgány. Jeho přítomnost naznačuje, že klinika má zdroje a vybavení, které jí umožňují provádět vysoce kvalitní diagnostické postupy, lékařské a chirurgické zákroky uvedené v seznamu..

Při výběru kliniky byste se měli řídit také recenzemi pacientů, počtem provedených operací a hodnocením centra. Pro mnohé je rozhodující otevírací doba, protože ne každý si může najít volný čas na návštěvu centra ve všední dny. Pokud dítě potřebuje konzultaci nebo léčbu s oftalmologem, měli byste vyhledat instituci, kde jsou přijímáni dětští specialisté.

Nejlepší oftalmologické kliniky v Moskvě

Seznam nejlepších klinik v hlavním městě zahrnuje:

Jasný pohled

Jediná klinika v Rusku se specializací na léčbu dětí s patologiemi vizuálního aparátu. Lékaři centra provádějí složité chirurgické zákroky, korigují krátkozrakost a astigmatismus.

  • 10 ambulantních poboček, z nichž 8 se nachází v různých okresech Moskvy;
  • Využití inovativních chirurgických technik při léčbě;
  • Vlastní diagnostické centrum vybavené špičkovým vybavením;
  • Pohodlný pracovní režim. Většina poboček je otevřena pro příjem od 9:00 do 20:00;
  • Efektivní léčba nystagmu a strabismu u dětí;
  • Obnova vizuálního analyzátoru po popálení rohovky;
  • Poskytování slev zdravotně postiženým dětem, pacientům z velkých rodin.

Mnozí považují vysoké náklady na služby za nevýhodu sítě klinik Yasny Vzor. Počáteční vyšetření lékařem stojí téměř 2,5 tisíce rublů.

Adresa v Moskvě: ➽ st. Sentry, dům 25

Telefon: ☎ 7 (499) 370 48 65

Hodnocení v roce 2020: 4,5 ★

Klinika "Elite Plus"

Oční klinika se specializací na nechirurgické metody léčby krátkozrakosti, astigmatismu, dalekozrakosti. Centrum zaměstnává odborníky vyškolené v zahraničí na výběr všech typů čoček.Hlavním směrem kliniky je rigidní korekce kontaktů (ortokeratologie - Paragon CRT, Emerald, MoonLens; sklerální čočky Zenlens).

  • Korekce zraku u dospělých a dětí bez operace;
  • Bezplatná počáteční konzultace;
  • Plná diagnostika pomocí moderního oftalmologického zařízení;
  • Hardwarová terapie k obnovení vizuálních funkcí;
  • Používá se ke korekci ortokeratologických čoček z USA - Emerald and Paragon CRT, schopných vrátit vidění s krátkozrakostí až do -10 dioptrií a astigmatismem do 3 dioptrií.
  • Kvalifikovaný výběr optiky - čočky, brýle;

Klinika je vybavena v souladu s mezinárodními standardy, což umožňuje identifikovat změny již v počáteční fázi jejich vývoje. Tento přístup zajišťuje kvalitní léčbu a předchází komplikacím. Centrum Elite-Plus navštěvují lékaři s rozsáhlými praktickými zkušenostmi. Na konzultaci se můžete přihlásit telefonicky nebo online vyplněním pohodlného formuláře na webu. Čas schůzky je vybrán na základě přání pacienta.

Adresa v Moskvě: ➽m. Mayakovskaya, st. Bolshaya Sadovaya, 5, bldg. 2; m. Prospekt Mira, Protopopovskiy pruh 17 s 5

Telefon v Moskvě: ☎ +7 (495) 960 00 33

Hodnocení v roce 2020: 4,7 ★

East-Insight

Klinika byla založena v roce 1995. Vybavení centra se neustále aktualizuje. Vedoucí představitelé společnosti Vostok-Insight věří, že kvalita oftalmologické péče přímo závisí na využití všech inovativních možností medicíny. Specialisté centra jsou lékaři s bohatými zkušenostmi. Příjem také provádějí vědci se světově uznávanými vědeckými úspěchy.

  • Přítomnost mobilní operační jednotky. S jeho pomocí specialisté kliniky úspěšně prováděli chirurgické operace u nepřenosných pacientů v Moskvě a odlehlých oblastech Ruska;
  • Využití pokročilých lékařských výsledků v práci;
  • Vynikající výsledky v léčbě keratokonusu, poranění sítnice, strabismu, glaukomu;
  • Oprava hyperopie, astigmatismu, krátkozrakosti pomocí přístroje „Teneo II“. Jedná se o laserový systém vyrobený v Německu;
  • Oční lékaři se zaměstnanci, kteří se specializují na léčbu dětí.

East-Insight funguje celý den kromě neděle od 9:00 do 21:00.

Adresa v Moskvě: ➽ st. Polina Osipenko, dům 10, budova 1

Telefon: ☎ +7 (495) 223-32-75

Hodnocení v roce 2020: 4,5 ★

Multidisciplinární oftalmologické centrum

Na klinice jsou zaměstnáni nejen kvalifikovaní ruští oftalmologové, ale také lékaři z Německa. Ve středu může být pacient vyšetřen pomocí inovativních přístrojů. Přesná diagnóza umožňuje lékařům stanovit diagnózu v rané fázi vývoje patologie. Léčba tedy netrvá dlouho..

Výhody multidisciplinárního moskevského oftalmologického centra jsou:

  • Poskytování vysoce kvalifikované pomoci bez front;
  • Optimální poměr nákladů na služby a jejich kvality. Ceny za služby na klinice patří mezi nejnižší v Moskvě. To však nemá vliv na výsledek - oftalmologové centra vybírají léčbu pro každého pacienta individuálně, s přihlédnutím k odhaleným změnám a doprovodným chorobám;
  • Využití technologie ReLEx Smile pro korekci vidění (Smile);
  • High-tech zákroky na rohovce - vrstva po vrstvě, pronikající keratoplastika;
  • Příjem pacientů ve všední dny a víkendy.

Zaměstnanci centra mají speciální školení, které jim umožňuje efektivně aplikovat v praxi veškeré vybavení instalované na klinice.

Adresa v Moskvě: ➽ Leninsky Prospect, 123

Telefon v Moskvě: ☎ +7 (499) 350-09-32

Hodnocení v roce 2020: 4,6 ★

Centrum pro efektivní oftalmologii Ilyinskaya

Společnost byla založena v roce 2013. Centrum se zaměřuje na komplexní diagnostiku očních patologií, včetně těch diagnostikovaných jen zřídka.

  • Akademický přístup ke každému pacientovi. Problémy se zrakem ve středu Dr. Ilyinskaya jsou považovány za obecnou dysfunkci těla, která vám umožní najít hlavní příčinu problému. Léčba je vybrána, již od ní začíná;
  • Nepravidelný čas příjmu a diagnostiky. Vyšetření pacienta se provádí tak dlouho, jak je to nutné ke stanovení všech příčin onemocnění a změn vizuálního aparátu;
  • Operace chirurgů nejvyšší kategorie;
  • Implementace programu Stop kataraktu do praxe. Umožňuje zastavit onemocnění v počáteční fázi vývoje;
  • Oddělení léčby demodexem.

Náklady na počáteční konzultaci ve středisku jsou 1,5 tisíce rublů.

Adresa v Moskvě: ➽ Cherepanovyh proezd 32

Telefon v Moskvě: ☎ 8 (495) 649-11-03

Hodnocení v roce 2020: 4,6 ★

Deset řádků - centrum Dr. Zinovieva

Deset linek - soukromé centrum, otevřené očním chirurgem, kandidátem lékařských věd Zinoviev S.A. Centrum bylo založeno v roce 2012.

Jeho hlavní výhody jsou:

  • Dostupnost kvalifikované oftalmologické péče pro obyvatele Lyubertsy a okolních osad;
  • Kompletní komplexní diagnostika, včetně optické tomografie;
  • Bezproblémové odstranění katarakty;
  • Vlastní laboratoř ochrany zraku a oftalmoergonomie;
  • Cenově dostupná cena - počáteční konzultace je pouze 500 rublů. Slevy pro důchodce.

Adresa: ➽ Moskevská oblast, Lyubertsy, Gagarin Avenue, 26, bldg. 2

Telefon: ☎ +7 (498) 505-70-90, ☎ +7 (964) 531-18-17

Hodnocení v roce 2020: 4,7 ★

Výzkumný ústav očních chorob, Ruská akademie lékařských věd

Největší oftalmologické centrum v Rusku funguje od roku 1973. Zaměstnanci kliniky zahrnují profesory, doktory věd, akademika.

Výhody léčby ve Výzkumném ústavu očních chorob:

  • Kompletní vyšetření za jeden den;
  • Vybavení kliniky nejnovějším diagnostickým vybavením;
  • Vlastní nemocnice s nepřetržitým provozem;
  • Široká škála služeb;
  • Možnost vyšetření a léčby dětí;
  • Implementace inovativních očních metod terapeutické a chirurgické léčby do praxe.

Ústav přijímá pacienty pouze ve všední dny, ambulantní centrum je v sobotu a neděli zavřeno.

Adresa v Moskvě: ➽ st. Rossolimo, 11 budova A a B

Telefon v Moskvě: ☎ +7 (499) 248-04-69

Hodnocení v roce 2020: 4,7 ★

Ústav očních chorob. Helmholtz

Oblíbené centrum mezi Moskvany a nerezidenty. V ústavu. Helmholtz je přijímán jak novorozenci, tak staršími pacienty.

Mezi výhody patří:

  • Poskytování pomoci pacientům s nejzávažnějšími očními patologiemi, včetně odloučení sítnice;
  • Hladké odstranění šedého zákalu a papilomů;
  • Operace kvalifikovaných oftalmologů v Moskvě;
  • 8 samostatných budov, z nichž některé mají lůžková oddělení.

Adresa v Moskvě: ➽ st. Sadovaya-Chernogryazskaya 14/19

Telefon v Moskvě: ☎ +7 (495) 624-34-24

Hodnocení v roce 2020: 4,8 ★

Oční mikrochirurgie S. Fedorov

Centrum známé po celé zemi bylo založeno v roce 1986. Hlavním účelem tvorby je vývoj a praktické využití inovativních metod vyšetření a léčby očních chorob.

  • Efektivní léčba nejsložitějších nemocí a poranění vizuálního aparátu;
  • Příjem pacientů v jakémkoli věku (od 6 měsíců);
  • Bohaté zkušenosti s chirurgickým zákrokem - v MNTK se ročně provádí více než 100 tisíc operací;
  • Možnost registrace k léčbě v rámci povinného zdravotního pojištění;
  • Ubytování pro nerezidenty na území komplexu;
  • Vybavení centra špičkovým technickým vybavením.

Adresa v Moskvě: ➽ Beskudnikovsky Boulevard, 59a

Telefon: ☎ 7 (499) 906-50-01

Hodnocení v roce 2020: 4,8 ★

Klinika Dr. Shilova

Klinika byla otevřena v roce 2007. Zaměstnanci zahrnují lékaře a kandidáty lékařských věd. Lékaři přebírají léčbu nejvzácnějších a nejsložitějších patologií vizuálního aparátu.

  • Kompletní diagnostika v co nejkratším čase;
  • Laserová korekce vidění pomocí nejnovějších technik;
  • Léčba patologií sítnice a atrofie zrakového nervu;
  • Transplantace rohovky;
  • Provádění kosmetických operací - například zvedání víček;
  • Vysoce kvalifikovaný personál.

Adresa v Moskvě: ➽ Leninský prospekt, 123

Telefon: ☎ +7 (495) 589-33-65

Hodnocení v roce 2020: 4,9 ★

Moskevská oční klinika

Jedna z nejpopulárnějších klinik v Moskvě. Centrum je rozděleno do bloků, z nichž každý poskytuje specializovanou pomoc.

Výhody Moskevské oční kliniky:

  • Vyšetření pacienta v minimálním časovém období;
  • Nízké traumatické odstranění katarakty;
  • Aplikace metod léčby hardwaru v práci;
  • Laserové ošetření glaukomu;
  • Provádění operací pomocí nejnovějšího vybavení;
  • Pohodlný pracovní režim. Klinika přijímá sedm dní v týdnu od 9:00 do 21:00.

Nové recenze očních klinik v Moskvě a regionu

Rád bych se podělil o svůj dojem z centra Ophthalmos. Trávím spoustu času prací za počítačem. Vize se začala mírně zhoršovat. Došel jsem k diagnóze. Dr. Hussein Alievich zvedl brýle. Je velmi výhodné, že je to okamžitě možné v optice uprostřed. Přečtěte si úplně

Dobrý plán, práce o víkendech. Musel jsem kontaktovat v sobotu. V pátek večer jsem měl mírné svědění, kterému jsem moc nevěnoval pozornost. A ráno jsem se probudil už celý posypaný. Tato klinika byla jediná, kde. Přečtěte si úplně

Zesíťování s vitamínem pro oči + výběr sklerálních čoček = 100% vidění místo brýlí, ve kterých jsem neviděl dobře! Děkuji všem lékařům na klinice a zejména Dmitriji Aleksejevičovi Sagonenkovi za vrácení mého vidění a nyní vidím dobře a můj zrak je větší. Přečtěte si úplně

Moje vidění bylo -4 a -6, v zásadě bylo všechno korigováno brýlemi, ale dostal jsem 1 oko, druhé jsem to nedostal, nakonec jsem to viděl, ale nakonec to nebylo vidět do dálky a neustále mě bolela hlava. Všechno mě to unavilo a rozhodl jsem se, že to opravím. Šel jsem do. Přečtěte si úplně

Nemyslel jsem si, že 150% vidění je možné. Ale teď to mám. Díky doktorce Shilově - jejím magickým rukám a korekci úsměvu.

Děkuji vám, vážení a vážení lékaři! Vaše láska k povolání a vaše zkušenosti dělají zázraky! Děkujeme vám za péči o pacienty, nešetřete na vybavení, za to, že máte přístup ke všem! Nejdůležitější je, že teď vidím dokonale. Přečtěte si úplně

Můj syn zdědil špatný zrak a z vlastní zkušenosti vím, že pomůže jen dobrý lékař. Jsem velmi rád, že jsem potkal Irinu Viktorovnu, která je v tomto oboru nejlepší!

Můj manžel je 52 let, jeho zraková ostrost se začala snižovat a objekty se začaly rozmazávat, dlouho jsme hledali dobrého oftalmologa, četli spoustu recenzí a náhodou jsme viděli program „Nejdůležitější věc“ za účasti Dementiev. Přečtěte si úplně

Po dlouhé přípravě podstoupila s dítětem laserovou korekci vidění. Všechno proběhlo dobře, díky lékaři a personálu. Nyní jsme ve fázi zotavení a jsou sledováni Anastasií Konstantinovnou. Vynikající odborník. Přečtěte si úplně

V době návštěvy na klinice bylo dítěti 6 let. Progresivní myopatie. Objednali jsme si čočky a po 3 týdnech jsme přišli na trénink. Poprvé v tréninku si samo dítě mohlo nasadit čočky. Doma mu již sami dáváme a odstraňujeme čočky, takže je to spolehlivější. Na. Přečtěte si úplně

Moje matka má glaukom a dlouho jsme hledali kliniku, ve které bychom jí mohli kvalitativně pomoci. Samozřejmě jsem už pochopil, že je nemožné tuto nemoc úplně vyléčit, ale opravdu jsem chtěl její průběh co nejvíce zpomalit. Mezi mnoha středisky v. Přečtěte si úplně

Na této klinice jsem provedl gonioskopii. Přístup lékařů k podnikání se mi velmi líbil. Klidně, uvážlivě, jasně vysvětlil, co a jak budou dělat. Nejprve se posadili, nakapali jej do očí, poté aplikovali gel a postup provedli pomocí „lampy“. Obrovský. Přečtěte si úplně

Přesný měsíc již uplynul od mé poslední cesty do Mezinárodního centra ochrany očí. Teď na to vzpomínám s úsměvem, ale pak jsem se opravdu bál. Představoval jsem si to jako v některých hororových filmech. Ale všechno skončilo rychle a hladce. Prošel. Přečtěte si úplně

Dlouho jsem hledal, kde si můžete objednat progresivní brýle pro dítě. Byl doporučen optik Opticmir. Dostali jsme brýle s německými čočkami, dítě si rychle zvyklo. Doporučuji jak pro kvalitu služeb, tak pro kvalitu brýlí.

Poté, co mu byla diagnostikována katarakta, nepropadl panice. Žijeme v moderním světě a tento problém lze vyřešit. Hlavní věc je najít zkušeného a kvalifikovaného lékaře. S tím jsem měl tu čest setkat se na klinice Excimer. Yuri Evgenievich Kuznetsov. Přečtěte si úplně

Podle recenzí přátel, dobrého lékaře a každého ho chválili, jsme se obrátili na Centrum protetiky oka ke Shklyarovi Viktoru Vasiljeviči. Na první konzultaci nám řekl všechno podrobně, klady a zápory všech protéz, nakonec jsme se usadili na skleněné. Přečtěte si úplně

Měl jsem možnost využít služeb tohoto oftalmologického centra, požádal jsem zde o laserovou korekci vidění. Moje vidění nebylo dlouho zdaleka ideální, nějakou dobu jsem měl brýle, ale necítil jsem se v nich pohodlně. Později. Přečtěte si úplně

Dobré odpoledne, jmenuji se Vika, je mi 16 let. V procesu studia se můj zrak začal prudce zhoršovat (jsem si jist, že mnoho lidí čelí tomuto problému). Nechtěl jsem nosit brýle každý den, protože jsem je musel často utírat, a samozřejmě ten skutečný. Přečtěte si úplně

Vynikající vysoce kvalifikovaný lékař. Ani jeden oční lékař od mých 11 let mi nemohl najít brýle, na které bych se podíval. Poprvé se to ve Švýcarsku ukázalo za milion peněz - v mých 26 letech. Poté, co havarovali (nezůstal žádný recept). Přečtěte si úplně

Používám online obchod s čočkami Videoecology, jsem spokojený. Existuje kumulativní sleva, ceny jsou průměrné, ale vše je vždy na skladě a rychle doručeno.

Dne 29.04.2020 jsem doprovázel svou matku, je jí 66 let, do oftalmologického centra Konovalov. Okamžitě jsem chtěl říct každému, kdo se rozhodne toto centrum navštívit, rozhodně to nedoporučuji. Rozhodli jsme se jít do této instituce v několika. Přečtěte si úplně

1. Celková hrubost, počínaje okamžitě od registru. Mapa je jako hození na psa. Dobře, jděte s ním, co můžete očekávat od osoby, která je vhodná pouze pro práci na vydání karty? Ale lékaři jsou hrubí stejným způsobem. Pokud váš hlas není zvýšen, hm. Přečtěte si úplně

Špatně. 1. Recepce. Na něm se vás za přítomnosti cizinců, kteří tam sedí na pohovkách a kapají jim do očí, zeptá na všechny nemoci, které máte nebo byste mohli být nemocní, například na to, jak veřejně odpovědět na otázku pohlavních nemocí. Přečtěte si úplně

Operace je korekce zraku, to vše je dočasné, po dobu 15 let, a pak vidění poklesne, u některých může klesnout po roce a pak nelze nic dělat.

Shilova „léčba“ se pro mě stala skutečnou noční můrou. Ve skutečnosti to nelze nazvat léčbou. Byl to výsměch lékařů pacientovi. Šel jsem na shilovskou kliniku s poměrně vážnou nemocí. Shilova, která mi vzala spoustu peněz, se mýlí. Přečtěte si úplně

Dohodli jsme se s Moskvou dne 11. 4. 2018 na prodlouženou komplexní schůzku (kontrola zrakové ostrosti, biomikroskopie, autorefraktometrie, oftalmoskopie s úzkou zreničkovou pneumotonometrií, vyšetření očního pozadí s rozšířenou zornicí, OCT), po operaci. Přečtěte si úplně

Během týdne je nemožné projít a domluvit si schůzku, na telefony uvedené na webu nikdo neodpovídá. Pracovní doba je také nesprávná, protože nefunguje v sobotu.

Obrat zaměstnanců ve společnosti je zřejmý. A pak nenajdete ani své brýle, ani ty, kteří to mají na starosti. Nemůžu obdržet svoji objednávku (sluneční brýle) půl roku. Zaplatil jsem za čočky, ale neodpovídaly objednaným. Udělali návrat. A to je vše... Žádné peníze, ne. Přečtěte si úplně

Přihlásil jsem svou matku do Onyxu k očnímu lékaři. Nebudu uvádět jméno lékaře - jde o to, že jsem neviděl ani etiku, ani deontologii, ani lidské sympatie k problému, při jmenování je významná pouze osoba lékaře (muže). Líbilo se mi to při výběru. Přečtěte si úplně

Objektivy od této společnosti objednávám téměř 10 let. Pouze prostřednictvím jejich webových stránek LinzMarket. Včera jsem přijel vyzvednout objednávku, ale jen já jsem dorazil ve stanovený čas (přes dopravní zácpy, z Domodedova do Leninského prospektu). Fronta. Přečtěte si úplně

Absolvoval jsem úplné vyšetření na klinice - všechno bylo v pořádku, doporučil jsem MCL, protože moje mínus není velký! Poté jsem se rozhodl přihlásit k výběru čoček, dorazil 30. listopadu v 18:00, šel k takzvanému lékaři (byl to mladý muž, nepamatuji si ho F. číst celý

Chci vám říct o atmosféře, s jakou jsou návštěvníci vítáni. Za pultem se na pacienty s takovým smutkem dívají jen ponuré unavené tváře, v očích se čte nenávist. U vchodu muselo jedno osamělé křeslo, které si oblékalo boty, čekat v řadě. Přečtěte si úplně

Recenze oftalmologických klinik v jiných lokalitách

Oční kliniky: příležitosti

Oční choroby mají často vážné následky, pokud se problém nevyřeší v raných fázích jejich vzniku. Důvodem pro naléhavou návštěvu lékaře je suchost, nepohodlí, zarudnutí, snížená zraková ostrost atd..

Moderní oftalmologické kliniky používají jedinečné technologie a různé přístupy k řešení těchto problémů. Diagnóza onemocnění se provádí pomocí oftalmoskopů, gonioskopů, tonometrů, echografických a elektrofyziologických technik. Hodnocení zákazníků oftalmologických klinik vám pomůže vybrat instituci, která vám pomůže. Nejinformativnější jsou odpovědi vypovídající o technickém vybavení, vlastnostech použitých metod, kvalifikaci odborníků.

Recenze očních center říkají, že lidé si často vybírají instituce, které v případě potřeby vydávají „nemocenskou dovolenou“. To vám umožní ušetřit čas a vyhnout se návštěvě městské kliniky za účelem dokumentace dočasného postižení.

Vlastnosti recenzí o oftalmologických centrech

Recenze oftalmologických klinik jsou samozřejmě pozitivní a negativní. Pozitivní ukazují na jedinečné schopnosti instituce, přátelský přístup personálu, profesionalitu lékařů a dostupnost moderního vybavení. Negativní prohlášení jsou obvykle individuální a vztahují se k lidskému faktoru.
Podle recenzí očních center je pro pacienty velmi důležité mít v ústavu oční trauma. Toto oddělení pracuje nepřetržitě a je schopno poskytnout nouzovou pomoc.

Na internetu najdete recenze očních klinik, které obsahují slova vděčnosti konkrétnímu specialistovi. Doporučujeme těmto reakcím věnovat pozornost. Jednotlivé instituce přijímají složité a nestandardní případy, recenze těchto oftalmologických klinik lze nalézt také na internetu.