Je mi 40 let. Krém La Roche-Posay

V 31 letech mi takový krém rychle oživil obličej. Mezi obočím se začala tvořit hala, která po smetaně zmizela. Krém však přirozeně neovlivňoval vodorovné vrásky na čele a nasolabiálech) Pouze na těch mikroskopických vráskách, které se právě začaly tvořit. Také jsem si nevšiml efektu zvedání. maska ​​z přírody siberica je v tomto smyslu ještě lepší, i když levnější než levná. Obecně platí, že krém na mou pokožku je příliš mastný a příliš hustý, ucpával všechny póry nafig. To však rychle vyřešíte správným čištěním, profesionálním čištěním a loupáním. Nepamatuji si přesně název krému, ale epizoda je jen 40+

Ve srovnání s tím jsou krémy Holiland pro stárnoucí pleť mnohem hezčí a účinnější..

jedná se o nekompatibilitu produktů s texturou, ale pokud nanesete korektor po 15-20 minutách, pak bude vše v pořádku (zpravidla je to tak) + na to nanesete korektor na jedno místo a krém na jiné. jak se valí? jejich kontaktní body jsou minimální. Korektor na můstku nosu a vnitřním koutku oka, dobře, a tak se trochu natáhněte na víčko a krém na vašich očních víčkách (jemný / horní).
Další možností je základní nátěr na korektor.
Korektor se nanáší jako poslední na obličej, je zvláštní, že se podklad neodvaluje, ale korektor se odvaluje. Neříkám, že musíte použít na oči tón pomocí sklíček, ale i tak se tam dostane během protahování a vytvoří vrstvu mezi korektorem a pokožkou s ošetřujícím krémem..

Autor,
Jsem v tvém věku, ale moje kůže není problematická. Yuzala v zimě Substian. Pokuta. Pravděpodobně bych to zopakoval, ale rezervy jsou zatím velké. Hustá zimní struktura, není mastná, ale vhodná pro stárnoucí suchou pokožku. Pouze on má zvláštní vůni - a ne lék nebo kosmetiku.

La Roche-Posay Redermic C: krém na obličej a oční kontury

Recenze se zaměřuje na dva zástupce francouzské farmaceutické značky La Roche-Posay obsahující vitamin C: Redermic C Yeux / Eyes oční konturovací krém a Redermic C pleťový krém.

Řada Redermic La Roche-Posay zahrnuje produkty pro korekci známek stárnutí na obličeji. Léčivými látkami jsou kyselina hyaluronová, retinol (Redermic R) nebo vitamin C (Redermic C)..

Na jaře jsem si uvědomil, že můj krém na oční kontury vůbec nefungoval - nevyživoval a nezvlhčoval: objevily se záhyby obličeje, pokožka kolem očí byla znatelně suchá. V obavě, že to bude navždy, jsem se rozhodl vyzkoušet něco vážnějšího než jen další zvlhčovač. Po přečtení, že La Roche-Posay nevybírá produkt péče pro věk, ale pro konkrétní úkol, jsem se rozhodl vyzkoušet krém na oční kontury Redermic C Yeux / Eyes. Zapůsobil na mě natolik, že jsem se při první příležitosti rozhodl vyzkoušet krém na obličej z této řady..

Aktivní složkou krémů řady Redermic C je kyselina askorbová v aktivní stabilní formě s koncentrací 5% (kromě krému Redermic C10, kde je koncentrace vitaminu C 10%). Vitamin C stimuluje syntézu kolagenu, podporuje obnovu buněk epidermis a obnovu hydrolipidového filmu, je silným antioxidantem. Oficiální webové stránky značky naznačují, že vitamin C v těchto produktech nemá fotocitlivý účinek, takže je lze používat v létě..

Tyto krémy používám už několik měsíců a nemohu si pomoci, ale všimnu si, jak mnohem pohodlnější je používat krém, když je v tubě, a ne ve sklenici. Oba krémy jsou baleny v kovových tubách s ostrým nosem, které umožňují přesné dávkování krémové dávky. Vitamin C je citlivý na světlo a kyslík, může oxidovat a ztrácet své vlastnosti i ve své stabilní formě. Proto se doporučuje použít tyto výrobky co nejdříve (dodržujte čas uvedený na tubě po otevření) a nejlepším obalem pro ně je nejtěsněnější tuba nebo láhev s dávkovačem.

Opravdu se mi líbilo, jak bylo implementováno staré dobré řešení uzavřeného hrdla tuby, jakási kontrola nad prvním použitím krému: pokud se víčko krému „visí“ a na hrdle tuby vidíte jasně modrý proužek, znamená to, že krém ještě nikdo neotevřel, a proto účinné látky nezačal oxidovat.

Než přistoupím k popisu každého z krémů, napíšu pár slov o mé pokožce. Mám poměrně tenkou citlivou pokožku, náchylnou k zarudnutí od všeho, co se jí nelíbí (například od kyselin nebo agresivních křovin), a také reaguji na nedostatečnou vlhkost a výživu se sníženým turgorem a výskytem záhybů díky aktivnímu výrazu obličeje. Situaci zhoršuje skutečnost, že některé ze složek jsou pro mě komedogenní, takže je docela těžké najít dobrý krém..

Oční krém La Roche-Posay Redermic C Yeux / Eyes

Jak jsem psal dříve, koupil jsem si tento krém, když jsem zjistil, že během používání jiného očního krému byla moje pokožka suchá a napnutá a poprvé v mé paměti se kolem očí objevily záhyby obličeje. Celý anglický název - La Roche-Posay Redermic C Yeux / Eyes Anti-Wrinkle Firming Moisturizing Filler.

Jak je uvedeno na webových stránkách La Roche-Posay, krém má vlastnosti pro korekci hlubokých vrásek, výrazné zvýšení elasticity pokožky, propůjčení zářivosti pokožce kolem očí a také desenzibilizaci a změkčení pokožky..

Kompletní složení je pod ikonou zkumavky níže v textu. Po glycerinu, základových olejích z bambucké a luční pěny (které mají zvlhčující a lipidové vlastnosti), je hlavní účinnou látkou krému 5% vitamin C (kyselina askorbová), který podporuje syntézu kolagenu. Krém také obsahuje dimethikon v horní části seznamu. Krém také obsahuje kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulovou hmotností, která má zvlhčující účinek. Manosový monosacharid zvyšuje hustotu, pomáhá snižovat zarudnutí a regeneraci pokožky. Krém také obsahuje neurosensinový peptid, který se doporučuje používat v kosmetice pro citlivou pokožku, pleť se zhoršenými bariérovými vlastnostmi, suchou a vrásčitou pokožku, stejně jako v přípravcích po opalování.

Struktura je lehce béžový sypký krém bez výrazného zápachu. Spotřeba je docela ekonomická, na jednu aplikaci potřebujete jen trochu krému. Dokonale se rozprostírá po pokožce a vstřebává se bez zanechání filmu. Nezpůsobuje otoky, což vám umožňuje používat jej přímo v noci.

La Roche-Posay doporučuje nanést malé množství krému kolem očí od vnitřního koutku oka k vnějšímu koutku, aby nedošlo k aplikaci na pohyblivé víčko. Při tomto způsobu použití se krém rychle vstřebává a umožňuje téměř okamžitě nanášet make-up.

Nemohu říci, že krém má jasný prodloužený účinek: stojí za to použít další lehký zvlhčovač na konturu očí po několik dní a ahoj milí záhyby. S pravidelným používáním však krém dělá zázraky - pokožka je vyhlazená, elastická a napnutá, od zvlhčujícího očního krému si nemůžete přát více. Mám v plánu to zopakovat, až to skončí.

La Roche-Posay Redermic C krém pro normální pleť

Tento krém (celý anglický název - La Roche-Posay Redermic C Anti-Wrinkle Firming Moisturizing Filler) je k dispozici ve dvou typech: verze pro normální a smíšenou pleť a samostatná verze pro suchou pokožku. Objem tuby - 40 ml.

Na léto jsem zvolila krém pro normální až smíšenou pleť. Chci vyzkoušet možnost pro suchou pokožku blíže k zimě. Rychlé srovnání formulací ukázalo, že verze pro suchou pokožku měla více silikonů než běžná verze..

Podle informací z oficiálních webových stránek La Roche-Posay tento krém účinně koriguje hluboké vrásky, významně zvyšuje pružnost pokožky, poskytuje zářivou pleť, snižuje citlivost, zklidňuje a zjemňuje pokožku..

Kompletní složení je pod ikonou zkumavky níže v textu. Krém obsahuje dimethikon, ale struktura není silikonová. Na rozdíl od očního obrysového krému tento krém neobsahuje bambucké máslo (což je pravděpodobně důvod, proč se krém ukázal jako nekomedogenní pro mou pokožku). Hlavní účinnou látkou krému je 5% vitamin C (kyselina askorbová). Fragmentovaná kyselina hyaluronová zvlhčuje a vyhlazuje pokožku. Manosový monosacharid zvyšuje tloušťku pokožky a pomáhá snižovat zarudnutí. Madecasosside (složka pocházející z asijské centelly) je antioxidant a také regeneruje pokožku. Krém také obsahuje peptid zvaný neurosensin, který uklidňuje citlivou pokožku.

Krém má velmi příjemnou strukturu. Krém je sypký, ale není gelový nebo mastný. Snadno se nanáší a roztírá po pokožce, vstřebává se poměrně rychle. Některé krémy pro citlivou pokožku mají tendenci vytvářet na pokožce nepříjemný film. Zde žádný takový účinek neexistuje. Současně, dokonce i několik hodin po nanesení krému, při dotyku je cítit, že pokožka je velmi jemná a hustá, jako by po výživné masce. Pokud mluvíme o účinku korekce vrásek deklarovaném La Roche-Posay, zdálo se mi, že záhyby obličeje byly méně výrazné, pokožka se stala pružnější.

Webové stránky značky uvádějí, že krém poskytuje matný povrch, ale není to tak úplně pravda. Krém není matný, ale nevytváří ani mastný lesk. Make-up můžete nanést téměř okamžitě po vstřebání krému; neroztírá se, pokud ho nanášíte v tenké vrstvě. Po celou dobu používání krému se neprojevoval jako komedogen.

Nyní o tom, co mě trochu překvapilo. Vždy se mi zdálo, že farmaceutická kosmetika je citlivá na skutečnost, že produkt je co nejvíce neutrální, a to is ohledem na použité vůně. V tomto krému je vše jiné: má poměrně jasnou květinovou vůni. Při prvním použití krému jsem to cítil téměř půl hodiny po aplikaci. Teď si to prakticky nevšímám, očividně jsem si zvykl.

Obecně se mi tento krém opravdu líbil: splňuje téměř všechny slíbené sliby, díky čemuž je pokožka hustá, hydratovaná a příjemná na dotek.

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 262 ₽

Ušetřete 15% $ 19

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

INDIKACE: Vrásky, ztráta pevnosti a pružnosti. INOVACE: Hydratační a regenerační vzorec se dvěma typy čisté kyseliny hyaluronové (s nízkou a vysokou molekulovou hmotností) v účinné koncentraci a vitamínem B5. Vrátí tón a pružnost a doplní hydrolipidovou rovnováhu pokožky. Komplex kyseliny hyaluronové zajišťuje intenzivní hydrataci pokožky, zvyšuje tonus a pružnost. Vitamin B5 - uklidňuje a urychluje regeneraci kožní bariéry. DOKÁZANÁ ÚČINNOST: Pokožka je okamžitě viditelně hydratovaná, pevná a pružná. Vrásky jsou méně výrazné. POUŽITÍ: Hydratační krém, který zlepšuje pružnost pokožky. Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt. Vhodný pro všechny typy pleti.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Prohledáno pomocí tohoto produktu

  • la roche posay
  • oční náplasti
  • mango ženy
  • maska ​​na obličej
  • yves rocher
  • péče o yves rocher
  • hyalu b5
  • kosmetika shiseido
  • tepláky
  • kosmetika

LA ROCHE-POSAY / HYALU B5 krém proti vráskám ke zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky, 40 ml.

Opravdu se mi to líbilo. poděkovat

Krém je vynikající, stejně jako všechny produkty v této sérii.

Jsem fanouškem této značky. Krém je skvělý. Cena za WB je lepší než oficiální web. Na balení nejsou žádné stížnosti: vše je v pořádku. Samotný krém také fungoval. Cítí se pocit hydratace, přítomnost kyseliny hyaluronové (vždy vytváří mírný skleníkový efekt). Pěkná jemná vůně.

Dobrý krém vaší oblíbené značky. Objednal jsem si to pro svoji tchyni. Je potěšena Popis je nejlépe zobrazit na oficiálních webových stránkách.

Podle mého názoru to nestojí za peníze, pro suchou pokožku nestačí, pokud je peeling nebo napnutí. Na t-zóně svítí a pokožka vypadá jako mastný film. Obecně je bez problémů vhodný pro normální pleť. Existují krémy, které jsou pro mě mnohem lepší a zároveň levnější, také od značek lékáren. Možná mi to prostě nesedělo, nevím.

Velmi jemná a jemná struktura, aroma, pokožka je pohodlná. ale výdaje.

Krém byl zabalen dobře. Krém nanáším po vyčištění, tonizaci a séru. První týden bylo všechno v pořádku, pokožka se stala sametovou. A druhý týden se pod lícními kostmi a na čele objevily pupínky. Snadno se nanáší krém.

Krém je dobrý. To se mi líbí. Z krému nejsou zázraky. Rychle se vstřebává. Velká spotřeba.

Krém je vynikající, používám ho dlouho, v noci. Pokožka je vyrovnaná, hydratovaná, jako by byla vyživovaná. Mám kupirózu, krém s ní rozhodně nebojuje, ale pokud jsem ji aplikoval v noci, pak ráno je pokožka bledší, pleť se zlepší. Obecně jsem spokojený, ale uvědomil jsem si, že není nutné aplikovat hodně a hojně, pak ani pokožka nebude svítit!

Můj nejlepší nákup. Je mi 26 a teprve začínám mít vrásky. Na čele a mezi obočím se začaly tvořit vrásky a záhyby, už jsem se chystal injekčně aplikovat Botox, ale tento krém spolu se sérem tyto vrásky skutečně vyhladil, to jsem nečekal. Poprvé, když vidím takový účinek odchodu, prozatím odložím Botox)

Pocity po 2 aplikacích krému jsou příjemné. Pohodlně leží na mé suché pokožce, není mastná, je zcela absorbována, jako by se stala dokonce sametovou. Hrach tohoto krému stačil. Otevřená zmačkaná krabice. Trubice je plná a v pořádku.

Zklamání. Produkt zanechává na pokožce lepivou vrstvu. Nadace na něm špatně leží, sklání se, svítí, drží. Nevím, jak účinný je krém proti vráskám, ale během dne to není v souladu s make-upem..

Krém se otevřel ve zmačkaném obalu. je to velmi nepříjemné, krém není levný !

Jemná struktura. Krém je výživný, ale ne mastný, po několika dnech jsem si všiml, že všechny vyrážky zmizely. Mám smíšenou pleť

Obal byl neporušený, byl tam také zapečetěný polyethylen. Termín norem. Samotný krém je jen oheň! Super zvlhčující, vstřebává beze zbytku. Je příliš brzy na posuzování jeho dalších vlastností. Hlavní věcí není ucpat póry a způsobit zánět.

Tuto společnost používám dlouho, ale poprvé jsem si objednal krém na první známky stárnutí. Vůně, struktura krému je úžasná. Pro mou pokožku kombinovaný suchý střih. Uvědomil jsem si, že v 33 letech nestačí jen hydratace. Krém doporučuji.

Přišel jsem v dokonalém balení, objednal jsem si krém jako denní zvlhčovač, dokonale jsem si poradil s úkolem, doporučuji

Dnes jsem dostal tento krém v této formě. Obal byl navíc již přilepený páskou, což znamená, že od začátku byly problémy s celistvostí, stále byly tak úhledně zabalené do paspulkovaného filmu, takže krém nepropustil a nebylo vidět nic. Kurýr chtěl rychle utéct a podal mi zboží, ale zastavil jsem ho včas, abych zkontroloval obsah. Uvnitř bylo takové překvapení. Další oční krém stejné série, který jsem také obdržel s touto objednávkou, byl celý a nepoškozený, zabalený v obyčejném průhledném filmu. Otázka: Milé Wildberry, proč posíláte poškozené zboží a víte předem, že s ním není něco v pořádku? Navíc nyní pracujete pouze na předplaceném základě. Nebo doufáte, že existuje někdo, kdo zboží v přítomnosti kurýra neotevře? Stále chci dostávat údaje o krému, prosím, pošlete mi je v normální podobě.

Obal je neporušený, nic neuniklo. Rychle vstřebává.

Anti-aging péče o citlivou pokožku. Průvodce používáním

Pokud ve věku 25 let stačí k péči o pleť lehké čištění a zvlhčení, měl by se tento proces postupem času prohloubit a prohloubit..
Syntéza kolagenu a elastinu v pokožce s věkem zpomaluje. To, plus negativní vnější faktory, vede k jeho oslabení, vzniku vrásek na čele a v rozích očí. V dnešní době byly vyvinuty speciální kosmetické přípravky, které umožňují, ne-li zvrátit proces stárnutí pokožky, pak ji co nejvíce zpomalit..

Je důležité řádně uspořádat produkty péče, které jsou pro vaši pokožku nejvhodnější, aniž byste museli dělat přestávky nebo výměny. Zvláště pokud máte citlivou pokožku. Poryvy větru, sluneční paprsky, jídlo, které je příliš kořeněné, příliš silné emoce. Obyčejná pokožka vede „normální život“, zatímco citlivá pokožka zčervená kvůli jakékoli maličkosti. Je křehčí a každodenní vliv agresivních faktorů ji oslabuje. Citlivá pokožka často netoleruje tradiční produkty proti stárnutí, a proto je méně odolná vůči účinkům času. Kromě vrásek a ztráty pevnosti trpí neustálým zarudnutím, díky němuž vypadá méně pevně. Naštěstí již bylo vyvinuto speciální ošetření pro citlivou pokožku proti stárnutí, které zohledňuje všechny její potřeby..

Jemné vzorce

K rozjasnění pleti nepotřebujete pochodeň.

Vaším cílem je chránit a opravit citlivou pokožku. Proto zapomeňte na drsné vzorce, které zbavují pokožku ochrany, a obraťte se na ty, které zohledňují její přirozené vlastnosti. Seznamte se se svými spojenci:

  • Redermic [R]: Díky čistému retinolu v kombinaci s retinolem s trvalým uvolňováním je toto ošetření konečně k dispozici i pro nejcitlivější pokožku..
  • Redermic [C]: Obsahuje 5% vitaminu C plus manózu a kyselinu hyaluronovou pro jemný a dobře tolerovaný účinek.

Účinné účinné látky

Buďte stejně nároční jako vaše pokožka

Retinol - proč? Retinol je aktivní kosmetická forma vitaminu A, která působí jak na povrchu, tak do hloubky, vyhlazuje pokožku, vyrovnává pleť a viditelně snižuje hloubku vrásek. - Jaká je jeho výhoda? Účinně se zaměřuje na klinické příznaky stárnutí, což z něj činí optimální přísadu pro ošetření proti stárnutí..


Vitamin C - proč? Má antioxidační vlastnosti, stimuluje syntézu kolagenu. Tato molekula je univerzální! Stimuluje také mikrocirkulaci a pomáhá vyhlazovat vrásky. - Jaká je jeho výhoda? Při kontaktu s kožními enzymy se neustále reprodukuje, a proto vykazuje své vlastnosti proti stárnutí po celý den..

Složitá akce

Čas se krátí - ani vaše kůže

Přípravek proti stárnutí má nebo nemá komplexní korekční účinek. Vrásky, ztráta pevnosti, nerovnoměrná pleť - všechny tyto faktory by měla ovlivňovat vaše komplexní péče proti stárnutí. Optimální kombinace: Redermic [R] večer + Redermic [C] ráno = komplexní denní péče. Výsledek: pigmentace a zarudnutí se sníží, pleť se vyrovná, povrchové vrásky se vyhladí, hluboké vrásky se upraví, pokožka se stane pružnější, obnoví se její struktura.

Několik základních pravidel pro péči o stárnoucí pleť, stejně jako proti vráskám kolem očí a na čele

Čištění pokožky by mělo být prováděno jemněji pomocí produktů určených speciálně pro váš věk. Obsahují speciální oleje, které vám umožní očistit pokožku, aniž byste ji vysušili.
K výživě pokožky jsou nyní zapotřebí krémy proti stárnutí: denní, noční a oční krém. Obsahují antioxidanty a nenasycené mastné kyseliny, které pomáhají zvyšovat syntézu kolagenu a elastinu, posilují pokožku a zvyšují její pružnost..
Séra s vyšší koncentrací účinných látek mají silnější účinek.
Výživné pleťové masky by měly být pravidelným ošetřením, stejně jako zvlhčující a uklidňující masky pro pokožku kolem očí..
Všechny produkty by měly být nanášeny opatrně, palpačními pohyby, podél linií nejmenšího napnutí pokožky.

La Roche představuje z recenzí vrásek

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
La Roche-Posay
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 757
  • "

Imamova Asmar Dudinka | 10.06.2020 |

Maska Efaklar 100 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závěr: Skvělá maska. Kůže vypadá svěže, póry jsou znatelně zúžené a také jsem si všiml mírného bělícího efektu, který si vezmu více!

Imamova Asmar Dudinka | 10.06.2020 |

Efaklar DUO [+] Korekční krém-gel na problematickou pleť 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závěr: Dobrý nápravný prostředek! Nemám problém s pokožkou, ale někdy jsou vyrážky. Ukázalo se dobře, zvláště když je nutné zvládnout vyrážky na obličeji v krátké době. Můžu ho doporučit těm, kteří mají problémovou pleť.

Marina Voroněž | 10.06.2020 |

Micelární voda Effaclar Ultra 400 ml х 2 ks. (La Roche-Posay, Effaclar)

Závěr: Měl jsem jen vzorek, ale ocenil jsem produkt. Micelarka super, perfektní čištění, oči nedráždí, pokožka je čistá, svěží, žádné podráždění, suchost, lepivost. Ideálně.

ANDRIYANOVA LIANA Naberezhnye Chelny | 08.06.2020 |

Lipikar AP + M trojčinný balzám na doplnění lipidů na obličej a tělo 75 ml (La Roche-Posay, Lipikar)

Závěry: Dobré odpoledne. Získaný balzám na lipidy La Roche Pose Lipikar AP + M s trojitým účinkem.
Světlo je zároveň bohaté, zmírňuje zarudnutí, podráždění a svědění atopické pokožky náchylné k suchu.
Není lepkavý, dobře zvlhčuje, vhodný pro tělo i obličej jako základ pro make-up. Bez zápachu existuje lehká vůně, která zmizí okamžitě po vstřebání do pokožky. Pro alergiky je to spása v každém ročním období. Ekonomická spotřeba a pohodlné balení.

Gutorova Daria Krasnodar | 05.06.2020 |

Micelární voda pro citlivou pokožku, 400 ml х 2 ks. (La Roche-Posay, fyziologické čisticí prostředky)

Závěr: Vynikající micelární voda pro jakoukoli pokožku. Používám ho několik let, měl jsem štěstí, že jsem si ho objednal se slevou. Nezanechává lepivou vrstvu, dobře se vyrovná s kosmetikou (řasenka, tón, stíny), příjemný lehký zápach, ekonomická spotřeba. Jedna z nejlepších léčivých kosmetik.

Gutorova Daria Krasnodar | 05.06.2020 |

Duopak: Termální voda La Roche-Posay, 150 ml x 2 ks. (La Roche-Posay, termální voda)

Závěr: Nezastupitelný lék na horké léto! Dokonalá hydratace. Absorbuje během několika sekund, bez vůně, lehkého a kompaktního obalu. Podařilo se mi koupit za tak nízkou cenu a další dvě za cenu jedné.

Kovaleva Irina Khabarovsk | 01.01.2020 |

Bariérový balzám na rty Cicaplast 7,5 ml (La Roche-Posay, Cicaplast)

Závěr: Efekt nebyl působivý. Pěkný balzám, ale zbytečný pro suché rty, se vůbec nedokáže vyrovnat s prasklinami.

Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28/28/2020 |

Měkký peeling pro všechny typy pleti 50 ml (La Roche-Posay, Fyziologické čističe)

Závěr: To nejlepší, co jsem zkoušel. Velmi jemné, ale zároveň velmi efektivní. Jemné, měkké. Stačí malé množství. Výdaje nejsou velké. Používám to jednou týdně. dost na tři, čtyři měsíce.

Albina Saratov | 28/28/2020 |

Lotion pro zúžení pórů Efaklar 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závěr: Lotion kupuji pravidelně dva roky. Díky tomu se černé tečky okamžitě odpaří a struktura je vyhlazena. Ano, je na bázi alkoholu a může pokožku osušit, ale například kyseliny bez alkoholu na mě odmítají působit, a pokud pleťovou vodu nanášíte opatrně a poté pokožku dobře zvlhčíte, nebude suchá.

Pehpatrova Svetlana Kirov | 26.05.2020 |

Sada Efaklar H Multi-regenerační zvlhčující uklidňující krém 2 ks x 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Závěr: ideální krém pro mastnou pleť přesušenou léky, velmi dobře zvlhčuje a zklidňuje zarudnutí

Pushkova Olga Vladimirovna Moskva | 26.05.2020 |

Lipikar AP + M trojčinný balzám na doplnění lipidů na obličej a tělo 75 ml (La Roche-Posay, Lipikar)

Závěr: Obdržel miniaturní produkt. Velmi dobrý balzám. Používal jsem to na noc na obličej, protože pokožka je suchá, citlivá, odlupuje se a je velmi těžké najít lék. Balzám byl perfektní. Ráno je pokožka jemná, zvlhčená, bez peelingu a podráždění. Určitě si ho objednám v plné verzi.

Jakovenko Viktoria Vladimirovna Petrohrad 24.05.2020 |

Mírný fyziologický šampon pro citlivou pokožku hlavy Kerium 400 ml (La Roche-Posay, Kerium)

Závěr: Šampon je příjemný, prakticky bez zápachu, spotřeba je malá, dobře se pění. Vlasy zůstanou déle čisté, po nanesení je cítit hustší struktura vlasů, je však nutné používat máchání, jinak se velmi zamotají. Šampon také používá 11letý syn s velmi citlivou pokožkou, žádné stížnosti

La Roche-Posay Redermic Anti-Wrinkle Eye Contour

La Roche-Posay Redermic pro oči nabízí 2 krémy proti vráskám - s retinolem a vitamínem C. A také - intenzivní koncentrát proti stárnutí s vitamínem C.

La Roche-Posay Redermic C YEUX PROTI STÁRNUTÍ PROTI STÁRNUTÍM VYPLNĚNÍ Vrásk

La Roche-Posay Redermic pro oči s vitaminem C - přečtěte si inzerát:

Ošetření kontur proti stárnutí očí Redermic C zlepšuje pevnost a zářivost pokožky kolem očí. Vhodný i pro citlivou pokožku.

Indikace:
• Tupá pleť, ztráta pružnosti pokožky kolem očí, vrásky.

Osvědčená účinnost:
• Dodává pokožce kolem očí znatelnou záři
• Vyplňuje vrásky
• Zvyšuje pevnost pokožky

Chemické složení:

Glycerin, dimethikon, Butyrospermum parkii MÁSLO / bambucké máslo, Limnanthes ALBA olej / MEADOWFOAM olej, askorbová kyselina, mannóza, butylenglykol, Paraffinum LIQUIDUM / minerální olej, amonné POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMONNÉHO POLYACRYLOYLDIMETHYL taurát, cetylalkohol, PEG-100 stearát, glyceryl stearát, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, hydroxid draselný parafínu sodná styren / MA kopolymeru, CERA MICROCRISTALLINA / mikrokrystalický vosk, Madecassoside, dimethikon / vinyldimethikonový zesíťovaný polymer, dimethikonol EDTA disodný, hydrolyzované Kyselina hyaluronová, kaprylylglykol, acetylová dipeptid-1 cetylesterový, XANTHAN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMÁT, FENOXYETHANOL

Výstup:

La Roche-Posay Redermic pro oči má téměř stejné složení jako krém na suchou pokožku z řady Redermic (C).

V tomto případě to opět potvrzuje, že není absolutně nutné kupovat speciální krém na pokožku kolem očí, a to ještě dražší a v malém balení..

Jediným a výrazně příjemným rozdílem tohoto krému je absence vůní a „fragmentace“ velké molekuly kyseliny hyaluronové, což zvyšuje stupeň jejího pronikání do hlubokých vrstev pokožky.

Nevýhody - žádné sluneční filtry.

Hodnocení - dobré (lze nahradit běžným zvlhčovačem s vitamínem C), vynikající (pokud jde o složení)

P.S. Doufám, že už chápete, že žádný krém kolem očí nedokáže ve skutečnosti „vyplnit vrásky, zmenšit jejich hloubku“ - jedná se hlavně o „kamuflážní“ efekt díky vyrovnání povrchu pokožky silikony, změkčovadly a zvlhčovači.

Ale tento krém obsahuje velmi užitečné a aktivní složky, které mohou skutečně zabránit předčasnému stárnutí pokožky - vitamin C, hydrolyzovaná kyselina hyaluronová, bambucké máslo.

A další doporučení - tento krém můžete aplikovat od objevení se prvních známek dehydratace pokožky kolem očí, kdy se začaly objevovat první a velmi povrchní vrásky - to může být ve 20 nebo 25.

Nedodržujte prosím pokyny uvedené na webových stránkách La Roche-Posay, že oční krém Redermic je určen pro osoby starší 35 let..

Krém nijak neovlivní stávající hluboké vrásky - veškerý účinek jejich „vyplnění“ bude před prvním umytím pokožky. Může však zvlhčit pokožku a snížit hloubku povrchových vrásek ve věku 25 let!

La Roche-Posay Redermic R YEUX INTENZIVNÍ KONCENTROVANÉ PROTI STÁRNUTÍ OČNÍHO OBRYSU

La Roche-Posay Redermic pro oči s retinolem - zde je popis na webových stránkách společnosti:

Vyhlazuje vrásky kolem očí, redukuje tmavé kruhy a vaky pod očima. Kůže kolem očí vypadá svěže a tónovaná.

Chemické složení:

AQUA / WATER • isocetylstearát • glycerin • oktyldodekanol • pentylen GLYCOL • dimethicon • propylenglykol • Cetarylalkohol • sorbitanoleát • glycin Soja OIL / sojový olej • dimethikon / vinyldimethikonový zesíťovaný polymer • KOFEIN • isohexadekan • hyaluronát sodný • polyakrylát sodný • RETINOL • ADENOSIN • POLOXAMER 338 • POLYAKRYLOYLDIMETHYL TAURÁT AMONNÝ • CAPRYLYL GLYCOL • KARAGAGEEN • KYSELINA CITROVÁ • XANTHANOVÁ GUMA • T-BUTYL ALKOHOL • POLYSORBÁT 80 • AKRYLAMID / SODILIMET ACH (KÓD F.I.L.: B190575 / 1)

Výstup:

Drobné rozdíly - existuje kofein - „alkaloid izolovaný z kávy, čaje, kolových ořechů. Má tonizující účinek, zlepšuje mikrocirkulaci, snižuje otoky tkání ".

Koncentrace retinolu také není uvedena, myslím, že je zanedbatelná.

Který krém použijete, vyberte si sami. Nevidím důvod platit více za méně obalů.

Snažím se udělit „vynikající“ hodnocení pouze těm produktům, jejichž složení je prostě perfektní - neexistují žádné vůně a jiné přísady, které dráždí pokožku, existují složky užitečné a účinné pro pokožku, když jsou pravdivé reklamní sliby.

Také bych chtěl pěknou cenu. Ale tyto dva oční krémy od La Roche-Posay se mi opravdu líbily. Doporučit!

La Roche-Posay REDERMIC C10 INTENZIVNÍ PÉČE O STÁRNUTÍ

La Roche-Posay REDERMIC C10 je koncentrát proti vráskám, přečtěte si reklamu:

Intenzivní péče proti stárnutí Redermic C10 poskytuje intenzivní korekci známek stárnutí již 1 týden po zahájení používání:

• pokožka je hladší;
• viditelné vrásky jsou redukovány;
• pružnost pokožky je obnovena;
• pleť je vyrovnaná, pokožka je zářivější.

Vhodný i pro citlivou pokožku.

Chemické složení:

AQUA / VODA • KYSELINA ASKORBOVÁ • DIMETHIKON • C12-15 ALKYL benzoát • GLYCERIN • ETHYLHEXYL
PALMITÁT • HYDROXID DRASELNÝ • CETYLALKOHOL • PEG-100 STEARÁT • GLYCERYL STEARÁT • ISOBUTAN • DIMETHICON / VINYL DIMETHICONECROSSPOLYMER • DIMETHICONOL • HYALURONÁT SODNÝ •
POLYAKRYLOYLDIMETHYL TAURÁT AMONNÝ • EDTA DISODNÁ • PROPYLEN GLYCOL • CAPRYLYL GLYCOL • BIOSACCHARID GUM-1 • XANTHANOVÁ GUMA • AKRYLONITRIL / METHYLMETHYKRYLÁT / VINYLID
KOPOLYMER • TOCOPHERYL ACETÁT • FENOXYETHANOL • PARFUM / VŮNĚ. (KÓD F.I.L.: B218302 / 1)

Výstup:

La Roche-Posay REDERMIC C10 nám nabízí produkt s vysokou koncentrací vitaminu C, pravděpodobně 10%, podobný produkt byl vydán v nových produktech Clinique.

Myslím, že se nebudu mýlit, když řeknu, že se jedná o velmi lehkou a příjemnou strukturu, rychle zlepší barvu pleti, dodá jí zářivost a mírně zesvětlí pigmentaci..

Pro všechny typy pleti, pro mastnou pleť místo krému, pro jakýkoli věk.

Vitamin C stimuluje syntézu kolagenu, můžete pociťovat zvýšení pružnosti pokožky))) Zvláště pokud nemáte více než 35 let))

Moje problémová péče o pleť s La Roche-Posay

Dnes vám chci ukázat mé osvědčené produkty pro péči o problematickou pleť od La Roche-Posay.

Mám období, kdy je pokožka vzpurná a nic nepomáhá, takže řada Effaclar od LRP se s tímto úkolem dokonale vyrovná a promění pokožku za pár dní.

Pozornost! S La Roche-Posay nepracuji. Není dostatečně zralý, takže recenze je co nejpoctivější.

Nejlepší prostředky pro problémovou pokožku La Roche-Posay

Loni v létě, když jsem se vrátil z dovolené, jsem byl posypán asi deseti pupínky po celé tváři, póry byly ucpané a zdálo se, že této pohádce nebude konec ani okraj..

Pak jsem si vzpomněl na La Roche-Posay!

Koupil jsem téměř celou řadu Effaclar. Všechno, mimochodem, stálo 100 eur, protože ceny v našich lékárnách jsou prostě vražedné a já jsem opravdu nechtěl objednávat na Lookfantastic a čekat dva týdny s akné.

Co jsem tedy vzal?

  • Čisticí gel na problematickou pleť
  • Krém na praní pro suchou pokožku
  • Termální voda se zinkem
  • Salicylové tonikum
  • Zánětlivý krém Effaclar Duo+
  • matující denní krém
  • revitalizační balzám Cicaplast

Z celé série se mi nelíbilo jen matovací krém, protože složení je tam tak hrozné a viděl jsem to až po koupi. Zbytek produktů je skvělý!

Mimochodem, o kompozicích.

La Roche-Posay - farmaceutická kosmetika, takže složení těchto produktů není zdaleka ideální, ale funguje a co je ještě potřeba?

Čisticí gel LRP

Dobrý gel na praní, prakticky nepění, ale je zapotřebí jen velmi málo a tuba je tak velká, že vydrží velmi dlouho. Dobře čistí pokožku, nezanechává na pokožce žádné filmy, nevysušuje pokožku.

Normální základní mycí gel.

Nezkoušel jsem mu smýt make-up, takže nevím, jestli ho může odstranit nebo ne..

Voda, decylglukosid, laurylsíran sodný, peg-120 methylglukóza dioloát, polyglyceryl 3-hydroxylauryl ether, peg-4 dilaurát, peg-4 laurát, zinek Pca, disodná sůl edta, kyselina citronová, polyquaternium-7, jodoproponát-4, Methylparaben, Propylparaben, Vůně

Neobsahuje mýdlo, obecně velmi mírné složení, obsahuje zinek, který dokonale odstraňuje zánět.

LRP prací krém

Jsem absolutně potěšen tímto krémem! Je neuvěřitelně měkký, prakticky nepění, dokonale čistí pokožku a vůbec ji nevysušuje.

Toto jemné mytí obličeje rozhodně nebude mít make-up, ale pro tyto účely vždy používám hydrofilní balzám..

Složení obsahuje zinek a niacinamid pro zánět... Ale zbytek směsi se mi absolutně nelíbí - sls, parfém, fenoxyethanol. tak proč?

Voda / voda, ethylhexylpalmitát, propandiol, glycerin, pentylenglykol, laurylsulfát sodný, niacinamid, kokos-glukosid, akryláty / C10-30 alkylakrylátový krospolymer, zinek PCA, hydroxid sodný, disodná sůl EDTA, kaprylylglykolorance, (Kód FIL: B176711 / 1),

Zinkový sprej LRP

Nastříkejte termální vodou a zinkem. Vzal jsem to jen kvůli zinku, protože v termálních vodách moc nevidím.

Je známo, že zinek léčí záněty, což je přesně to, co jsem potřeboval.

Kyselina salicylová tonikum LRP

Tonikum má mírně pochmurné složení - kromě kyseliny salicylové je zde na druhém místě alkohol!

Voda, alkohol denat., Glycerin, citrát sodný, propylenglykol, hydrogenovaný ricinový olej PEG-60, disodná sůl EDTA, kyselina kapryloylsalicylová, kyselina citronová, kyselina salicylová, vůně.

Ale je to dělník. Dokonale vysuší zánět a ucpává póry.

Protizánětlivý krém Duo + LRP

To je prostě úžasná tekutina! Velmi lehký krém s kyselinami.

Přes noc se mu podařilo uklidnit a vysušit zánět a doslova za týden mě zachránil před všemi pupínky, které před měsícem nezmizely!

Složení není zdaleka ideální, existují hrozné složky, ale tekutina stále dokáže pracovat i s takovým složením. Je velmi frustrující mít v sestavě EDTA a BHT.

Voda / Voda, Glycerin, Dimethikon, Isocetyl Stearát, Niacinamid, Isopropyl Lauroyl Sarkosinát, Oxid křemičitý, Polyakryloyldimethyl Taurát amonný, Methylmethakrylátový krospolymer, Cetylfosforečnan draselný, Sorbitan Oleate, Zinclist PCA, Gyroxid -Oleamido-1, 3-oktadekandiol, oktenylsukcinát hlinitý škrob, manóza, poloxamer 338, disodná sůl EDTA, kyselina kapryloylsalicylová, kaprylylglykol, vitreoscillový kvašení, xanthanová guma, polysorbát 80, akrylamid / sodná sůl akryloldimetyl, akrylamid, Parfum / Fragrance, (kód FIL: B214027 / 1).

Nejlépe se používá večer.

Matující krém LRP

Tady je bobble s tímto krémem. Na složení jsem se nedíval, ale mírně řečeno, ne moc dobře. Míchání silikonů, alkoholu, glycerinu a EDTA.

Aqua, Voda, Cyklopentasiloxan, Glycerin, Isocetyl Stearát, Alkohol Denat., Dimethicone, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Akrylamid / Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Methyl Methacrylate Crosspolylomer, Silxilica, Cycane-EEG Triethanolamin, Isohexadekan, Citrát sodný, Ascorbyl Glukosid, Nylon-12, Kyselina kapryloyl-salicylová, Tetrasodná sůl EDTA, Polysorbát 80, Akryláty / C10-30 Alyl-akrylátový krospolymer, Tokoferol, Methylparaben, Salicy / Acid, Parfrance

Abych byl upřímný, jen se bojím ho použít, když mám na tváři zánět.

Revitalizační balzám LRP

A to je jen legenda! Pravděpodobně nejznámější produkt od La Roche-Posay.

Obnovuje pokožku pro jednu nebo dvě.

Pokud jste vyhořeli kyselinami nebo se dostala reakce na nějaký druh aktiva, nebo došlo jen k podráždění pokožky, pak je tento balzám jen spásou pro vaši pokožku!

Obsahuje vitamin B5 a panthenol.

Léčba akné pomocí La Roche-Posay

Celkově jsem s produkty La Roche-Posay spokojen. Ano, samozřejmě, jejich složení není příliš dobré a je lepší hledat něco přirozenějšího, ale pokud si s kompozicemi neděláte starosti, ale soustředíte se výhradně na výsledek, pak je tato kosmetika pro vás.

La Roche-Posay retinolový krém

La Roche-Posay Laboratories vyvinula nový vzorec s účinnou anti-stárnoucí přísadou retinol. Pokud jste již obeznámeni s problémem vrásek, stařeckých skvrn a obecně má vaše pokožka proti čemu bojovat, přečtěte si tento článek..

Eka Inauri Autor

Maria Nevskaya Dermatolog

Jak funguje retinol

Retinol (vitamin A) je stále jednou z nejúčinnějších molekul pro korekci známek stárnutí pokožky. Jeho trumfem je schopnost poskytnout silný obnovovací efekt.

Snížení hloubky vrásek.

Vyhlazení povrchu pokožky.

Snížená mastnost pokožky.

Zvýšení indexu vlhkosti.

Měkkost a hladkost pokožky.

Kdo potřebuje retinol

Retinol je primárně považován za přísadu proti stárnutí, ale protože má omlazující účinek, ocení ho také osoby s mastnou a problematickou pokožkou, která je charakterizována hyperkeratózou, tj. Zahuštěním epidermis, způsobeným opožděným odlupováním buněk.

Mimochodem, prvním úspěchem byl retinol právě jako přísada do produktů pro pleť náchylnou k akné..

Retinol patří mezi top 5 nejúčinnějších složek proti stárnutí z dobrého důvodu. © Getty Images

Kosmetika s retinolem by měla být věnována pozornost těm, kteří si stěžují na:

La Roche-Posay - recenze kosmetiky

Natalia1
Moskva

Každá dívka potřebuje očistit tvář od kosmetiky.
V současné době používám La Roche Posay Ultra Reaktivní micelární vodu. Vyrábí se na bázi termální vody.

Tuto micelární vodu není třeba oplachovat. Neexistuje žádná lepkavá konzistence. Jemněji čistí citlivou pokožku obličeje a kolem očí.

K čemu to v zásadě je? Pro snadné čištění obličeje a pro odstranění make-upu. Na ruce jsem ukázal, jak dobře si micelární voda poradí s odstraněním aplikovaného make-upu..

Micelární voda La Roche Posay Ultra Reactive nepichá na očích, nenapíná pokožku, nezpůsobuje alergické reakce. Moje kůže není podrážděná.

Výhody této micelární vody pro mě:

+důkladně čistí pokožku od nečistot bez vody

+odstraňuje make-up z obličeje a očí

+bez alkoholu, bez parabenů

+žádná lepivost po

+nezpůsobil podráždění a sucho

+nestahuje pokožku

Zvláště na cestách může dobře pomoci: otřela ho vatovým tamponem a pokožka byla čistá.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 0 Ne 0

Natalia1
Moskva

Jsem vlastníkem poctivé pleti a v posledních letech se začaly objevovat věkové skvrny.

Dermatolog doporučil, aby s výskytem prvního slunce byly naneseny přípravky s maximální ochranou. Koupil jsem si Anthelios Shaka Fluid SPF50 High SPF Facial Sunscreen. Tekutina má tekutou strukturu a mléčně bílou barvu. Má lehkou, krémovou vůni.Výrobek je dobře distribuován na pokožce. Nezanechává žádné bílé pruhy ani mastnotu. Rychle se vstřebává. Moje pokožka je suchá a citlivá a po aplikaci produktu se cítím hydratovaná. Může být aplikován na oblast očí. Nezpůsobovalo alergie, pocity pálení ani nepohodlí. A co je nejdůležitější, produkt je voděodolný. Už to zkusilo na moři.

Světlé balení v oranžových barvách.

A trubice je plochá a krásná. Tvar je vhodný pro malou kabelku. Hubice vydává část tekutiny.

Tekutina je v podstatě tekutá jako mléko a je snadno použitelná, ekonomická. Na straně to vypadá takto:

✅ Kapalina je velmi lehká.

✅ nemám vytvořený zánět, akné.

✅ Design láhve mě fascinoval.

Je také důležité, aby nebyl lepkavý, takže ho dokonce aplikuji na svou dospívající dceru. Bude i nadále používat kvůli dobré ochraně, nyní nespálím.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 1 Ne 0

Natasha
Expert na Čeljabinsk

Vyzkoušel jsem tuto značku ve vzorovém formátu, který mi představil velkorysý kosmetik na jedné z mých návštěv minulé zimy..

Micellar byl v 15 ml mini lahvičce

Celý formát je

Popis: Nová architektura receptury micelární vody, vyvinutá laboratoří dermatologie La Roche-Posay, spojila sílu micel a glycerinu k dosažení ultra účinnosti a optimální tolerance. Nová micelární voda je rovnoměrně distribuována po povrchu pokožky, aniž by způsobovala tření a poškození ochranné bariéry pokožky. Díky novému složení produktu jsou všechny částice make-upu a mikro nečistoty pevně zachyceny a zadrženy. Obsahuje termální vodu La Roche-Posay.

Micelární voda ULTRA je určena pro citlivou pokožku obličeje a očí. Receptura poskytuje okamžité čištění a odličování a zároveň zklidňuje pokožku. Bez parabenů, mýdla, barviv a alkoholu. • Důkladně čistí pokožku od nečistot bez vody • Odstraňuje make-up z obličeje a očí • Uklidňuje citlivou pokožku • Nevyžaduje opláchnutí vodou • Fyziologické pH 5,5 • Neobsahuje alkohol a mastné složky

Od sebe mohu říci následující: voda je příjemná, s mírným kosmetickým zápachem. Čistí jemně a efektivně, ale nezabere dlouhotrvající kosmetiku. Nebyla touha koupit celý objem. Nyní, s takovým množstvím podobných produktů na trhu, si můžete vyzvednout produkt, který není horší kvalitou a mnohem levnější, myslím.

Effaclar DUO (+) korekční krémový gel na problematickou pleť

Měl jsem podobnou tubu, asi 3 ml, ale vzhledem k místu aplikace (aplikoval jsem pouze na místa zánětu) mi to na dlouhou dobu stačilo.

Co výrobce slibuje:

• Zabraňuje opětovnému vytváření nedokonalostí
• Okamžitě zvlhčuje a matuje pokožku po dlouhou dobu
• Snižuje nedokonalosti a výsledné zarudnutí po 12 hodinách
• Po 8 dnech znatelně snižuje počet nedokonalostí
• Snižuje produkci kožního mazu

Bílý krém s mírným chemickým zápachem. Cítí se velmi nepříjemně - silně štípe a napíná pokožku, a to nejen v místě aplikace - aplikoval jsem pouze na akné - ale celá pokožka nějak není dobrá. Neexistuje znatelná účinnost. Akné určitě nezmizí rychleji. Možná jen já mám takovou reakci, ale přesto. Sérum jiné značky se mi v tomto ohledu líbilo mnohem víc..

Oba prostředky jsem použil v létě.

[Upraveno autorem 28. listopadu 2018]

Mandy_Lane
někde Aktivní člen

V pokračování tématu odličovačů vám povím o micelárním řešení pro přecitlivělou pleť obličeje náchylnou k zarudnutí od La Roche-Posay.

Jak jsem již mnohokrát řekl, moje kůže je úplná katastrofa, je mastná a citlivá (toto je krátké). Navzdory podráždění a dermatitidě, které mě letos v zimě napadly pomstou, jsem se stále uchýlil k použití dekorativní kosmetiky (vím, že v tom není nic dobrého, ale chci vypadat jako člověk teď, ne v budoucnu). Abych odstranil nestabilní kosmetiku, koupil jsem toto řešení a gel z posledního příspěvku.

Prodáván v lahvích o objemu 100, 200 a 400 ml jsem pro vzorek zvolil prostřední.

Balení je velmi jednoduché, mám neruskou verzi, takže jsem zadní část nefotil.

Majitelé přecitlivělé pokožky náchylné k zarudnutí ocení vysokou kvalitu, účinnost a jemný vzorec micelárního roztoku slavné francouzské značky La Roche-Posay, který byl testován pod dermatologickou a oftalmologickou kontrolou. Složení kosmetického přípravku nezahrnuje komedogenní látky, barviva, mýdlo a ethylalkohol a jeho pH odpovídá normální acidobazické rovnováze pokožky. Micellar Water Ultra pro reaktivní pokožku jemně čistí pokožku a řasy od make-upu a nečistot, aniž by způsoboval podráždění nebo odlupování. Kosmetika má zvlhčující, uklidňující a regenerační účinek a poskytuje dlouhotrvající pocit svěžesti a pohodlí. Postarejte se o zdraví a krásu své pokožky s La Roche-Posay!

Jak používat: Naneste na obličej vatovým tamponem. Očistěte pokožku lehkými pohyby. Při odstraňování očního make-upu naneste na víčka na několik sekund vatový tampon s micelárním roztokem. Odstraňte oční make-up. Nevyžaduje oplach vodou.

Složení: AQUA / WATER, GLYCERIN, PEG-7 CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, POLOXAMER 124, POLOXAMER 184, PEG-6 CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 80, DISODIUM EDTA, BHT, MYROMIDE BRIMON

Moje dojmy:

Roztokem je čirá voda bez zápachu. Láhev má dobrý dávkovač; během přepravy z ní neunikla žádná kapka produktu.

Používám ho k odstranění make-upu na víčka, rty a obličej. Funguje dobře s řasenkou, očními stíny, dlouhotrvajícími zbytky rtěnky / lesku, pudrem a světlým tónem. Vůbec se nevyrovná matným ("jílové" rtěnky, krémy BB a CC, stejně jako trvalé tonální základy). Neexistují žádná tajemství a know-how, používám je podle pokynů výrobce. Oči nepichají a nedráždí jemnou pokožku kolem. Netvoří lepkavý film. Není nutné chodit stokrát na jednom místě, více než dvě bavlněné podložky na celém obličeji s tímto řešením nezmizí. Podle mého názoru dobře čistí póry.

Po vyčištění je pokožka svěží, čistá a lesklá) Ale musím si umýt obličej pěnou, nikdy nenechávám na pokožce dlouho odličovač.

Po celou dobu aplikace obecně nedošlo k žádným negativním reakcím na nápravu. Jak reaktivní je moje kůže, ale přijala toto řešení příznivě. Pěkný, měkký produkt bez zvláštních efektů.

Řešení je spotřebováno střídmě, což mi stačí na pár měsíců. Ale pro sebe jsem se rozhodl, že to už nebudu opakovat, protože micelární gel z posledního příspěvku se mi zdá být výhodnějším nákupem. A proto doporučuji použít.

Cena v IM - cca. 600 rublů.

[Upraveno autorem 6. března 2018]