Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 257 ₽

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Krémový gel s lehkou strukturou bez parfémové přísady určený pro jemnou a citlivou pokožku kolem očí. Obnovuje, uklidňuje, osvěžuje pokožku, dlouhodobě ji nasycuje vlhkostí, aktivně pomáhá bojovat s tmavými kruhy a otoky očních víček. Napíná pokožku, pomáhá vyhlazovat jemné vrásky. Koefektivní komplex, obnovuje přirozené funkce pokožky, stimuluje syntézu kolagenu, aktivuje antioxidační obranné mechanismy, předchází předčasnému stárnutí pokožky a ztrátě pružnosti, má intenzivní zvlhčující a ochranný účinek. fytocomplex zklidňuje, zvlhčuje, zjemňuje pokožku, zlepšuje její barvu. Kofein, který má tonizující a odvodňovací účinek, pomáhá snížit výskyt otoků v pokožce kolem očí. Neobsahuje parfémovou přísadu. Je to vynikající makeupová základna. Složení: bambucké máslo, oliva, sója, hydrolyzát pšeničných bílkovin, kořen ženšenu, fucus, chrpa, petržel, vitamín E, kofein.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Oční krémový gel Bark s bambuckým máslem proti otokům a vráskám

OČNÍ KRÉM - GEL S BAMBULOVÝM MÁSELEM PROTI otokům a vráskám

Složení: bambucké máslo, sója, oliva, fucus, chrpa, kořen ženšenu, petržel, pšeničný proteinový hydrolyzát, vitamin E, kofein

Akce: eliminuje únavu a pomalost pokožky kolem očí, tonizuje ji a osvěžuje, vyživuje suchou pokožku očních víček. Zabraňuje tvorbě otoků a tmavých kruhů pod očima, snižuje hloubku vrásek, zlepšuje pružnost pokožky

Použití: určeno pro péči o pleť jakéhokoli věku. Ráno naneste krémový gel na čistou pokožku očních víček a prsty jemně poklepejte na pokožku kolem očí. Večer naneste přípravek 40 minut před spaním. Bezprostředně před spaním je vhodné pokožku blotovat vatovými tampony navlhčenými Tonerem pro citlivou pokožku. Pro stárnoucí pleť a pro pleť náchylnou k tvorbě mimických vrásek doporučujeme program komplexní péče o pokožku kolem očí s použitím kosmetiky "Kora".

Krém na oči nebo rty Bark - recenze

Typ pleti: Pro všechny typy pleti

Bark - krémový gel s bambuckým máslem na otoky a vrásky. Krémový gel s lehkou strukturou bez parfémové přísady určený pro jemnou a citlivou pokožku kolem očí. Obnovuje, uklidňuje, osvěžuje pokožku, dlouhodobě ji nasycuje vlhkostí, aktivně pomáhá bojovat s tmavými kruhy a otoky očních víček. Zdvihne pokožku a pomůže vyhladit jemné vrásky.

Účinné látky:
Bambucké máslo, oliva, sója, hydrolyzát pšeničných bílkovin, kořen ženšenu, fucus, chrpa, petržel, vitamin E, kofein.
- Bambucké máslo, hydrolyzát pšeničných bílkovin, vitamin E - vysoce účinný komplex, obnovuje přirozené funkce pokožky, stimuluje syntézu kolagenu, aktivuje antioxidační obranné mechanismy, předchází předčasnému stárnutí pokožky a ztrátě pružnosti, má intenzivní zvlhčující a ochranný účinek.
- Fytocomplex zklidňuje, zvlhčuje, zjemňuje pokožku, zlepšuje její barvu.
- Kofein, který má tonizující a odvodňovací účinek, pomáhá snižovat výskyt otoků v pokožce kolem očí.

Neobsahuje parfémovou přísadu. Je to vynikající makeupová základna. Nemá věkovou hranici.

Ráno naneste krémový gel na čistou pokožku očních víček a lehce poklepejte konečky prstů na pokožku kolem očí.

Večer naneste přípravek alespoň 40 minut před spaním.

Kontraindikace: individuální nesnášenlivost komponent.
Objem 50 ml

Recenze očního krému Bark

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

Zpevnění proti známkám stárnutí

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
KŮRA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 284
  • "

Elena Belgorod | 07.06.2020 |

Liftingový krém 50 ml (KŮRA, pro zralou pleť)

Závěr: Nebudu psát o konečném výsledku. Nedávno začal používat. Budu psát o prvním dojmu. Denní krém. ALE, lesk zůstává na pokožce, a pokud dáte ruku (prsty), mírně se drží na pokožce, což není šťastné. Koupil (a) jsem si další, ale zatím jsem to nezveřejnil. A byly plány na nákup dalších 2 krémů z této řady. zjevně se nyní zdržím. Kdybych věděl, jak to leží a leží na kůži, nekoupil bych to. Používám to jen jako noc a když jsem doma během dne.

Exfoliantová krémová maska ​​s ovocnými kyselinami 100 ml (BARK, Cleansing)

Závěr: Tuto masku používám velmi dlouho! Vynikající lék na mastnou a problémovou pleť! Používám ho dvakrát týdně, nanáším v tenké vrstvě, masíruji a počkám 5 minut. Pleť brní a chci se škrábat) Výsledek masky je takový, že pokožka se stává méně mastnou, mrtvé částice se lépe čistí.

Pashkova Anastasia Olegovna Čeljabinsk | 28/28/2020 |

Tonic sada pro mastnou a smíšenou pleť s prebiotikem 2x150 ml (BARK, Cleansing)

Závěry: Velmi příjemné na použití (postřik, nikoli vatový tampon), osvěžuje kombinovanou pokožku během dne, zarudnutí zmizí, zejména při systematickém používání

Pashkova Anastasia Olegovna Čeljabinsk | 28/28/2020 |

Sada na pěnu pro čištění a mastnou pleť s prebiotiky 2x160 ml (BARK, Cleansing)

Závěr: Neočekával jsem takový účinek od ruského výrobce za takovou cenu, čistí póry o nic horší než mýdlo na svatou zemi, ale zároveň tolik nezraní a nevysuší pokožku. Prostě super. Jedinou nevýhodou je vůně, očekávalo se, že bude cítit vůni bylinných složek, které jsou ve složení

[email protected] Soči | 20.05.2020 |

Toner pro suchou a citlivou pokožku 150 ml (BARK, Cleansing)

Závěry: vynikající tonikum. Koupil jsem to pro svého manžela, líbilo se mi to po holení, rozhodl jsem se to vyzkoušet sám, také se mi opravdu líbilo, že dobře zvlhčuje, není po něm žádná lepivost a voní.

Vinnikova Irina Gordeevka | 18. 5. 2020 |

Antistresový krém pro všechny typy pleti, včetně citlivé pokožky 50 ml (CORA, výživa a ochrana)

Závěr: Krém hydratuje, trochu vyživuje. Vhodný pro suchou, normální pokožku. Více na léto, spíše slabé na zimu

Bushueva Evgeniya Perm 10/10/2020 |

Sada ultra-zvlhčujícího tělového krému s kyselinou hyaluronovou 2x150 ml (CORA, komplex proti celulitidě)

Závěr: Skvělý tělový krém! Vůně je příjemná, ne příliš silná, rychle zmizí. Snadno se nanáší a roztírá, rychle se vstřebává, dobře hydratuje! Nejoblíbenější základní tělový krém

Elena Soboleva Petrohrad | 10/10/2020 |

Toner pro suchou a citlivou pokožku 150 ml (BARK, Cleansing)

Závěr: Rozhodl jsem se vyzkoušet kosmetiku Kora, protože jsem četl dobré recenze a přitahoval nízkou cenu tonika. Po dvou týdnech užívání však začala hrozná alergie - vyrážka, zarudnutí a svědění. Vyzkoušel jsem spoustu kosmetiky, ale předtím, než jsem byl alergický jen dvakrát v životě, jedna z nich byla pro biokosmetiku.

Siluvanova Ekaterina Petrohrad 05/04/2020 |

Obnovující SPA maska ​​s organicko-minerálním komplexem 100 ml (CORA, pro zralou pleť)

Závěr: Maska se mi líbila.
Prvních pár minut po aplikaci pocítíte brnění, po aplikaci nedochází k zarudnutí. Aplikuje se dobře, spotřeba není velká. Účinek zvlhčené pokožky po aplikaci.

Abdullina Leysan Kazaň | 28.04.2020 |

Koncentrát v séru na břicho a stehna Сorrector 100 ml (Bark,)

Závěr: Používám ho po zabalení, není spotřebován střídmě. Ale vstřebává se rychle. Po použití tohoto séra není na těle nepříjemný pocit. Zejména samozřejmě nemá smysl v to doufat a stále funguje v komplexu.

Abdullina Leysan Kazaň | 28.04.2020 |

Krémová maska ​​bahenní anticelulitidový zábal 300ml (CORA, komplex proti celulitidě)

Závěr: Dělám zábaly, potím se pod filmem. A tak se nepeče. Používám to nedávno, takže nemohu psát nic o efektivitě. Pěkná struktura

Abdullina Leysan Kazaň | 27.04.2020 |

Obnovující denní krém Multimatrix 50 ml (CORA, pro zralou pleť)

Závěr: Abych byl upřímný, používal jsem pouze denní krém. Je mi 29, myslím, že není příliš brzy na to, abych to použil. Krém funguje za svou cenu a obecně miluji kůrovou kosmetiku za cenu a kvalitu.

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Vaše úspory 6 str. 46 až.

30% sleva 15 р. 07 až.

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Krémový gel s lehkou strukturou bez parfémové přísady určený pro jemnou a citlivou pokožku kolem očí. Obnovuje, uklidňuje, osvěžuje pokožku, dlouhodobě ji nasycuje vlhkostí, aktivně pomáhá bojovat s tmavými kruhy a otoky očních víček. Napíná pokožku, pomáhá vyhlazovat jemné vrásky. Koefektivní komplex, obnovuje přirozené funkce pokožky, stimuluje syntézu kolagenu, aktivuje antioxidační obranné mechanismy, předchází předčasnému stárnutí pokožky a ztrátě pružnosti, má intenzivní zvlhčující a ochranný účinek. fytocomplex zklidňuje, zvlhčuje, zjemňuje pokožku, zlepšuje její barvu. Kofein, který má tonizující a odvodňovací účinek, pomáhá snížit výskyt otoků v pokožce kolem očí. Neobsahuje parfémovou přísadu. Je to vynikající makeupová základna. Složení: bambucké máslo, oliva, sója, hydrolyzát pšeničných bílkovin, kořen ženšenu, fucus, chrpa, petržel, vitamín E, kofein.

Recenze očního krému Bark

K dispozici je zvlhčující tonikum z nové řady - vynikající produkt, 100% zvlhčuje

Hydratační krém s mořskými řasami dobře zvládá uvedený úkol v teplém počasí, v zimě není dostatek vlhkosti

Hydratační maska ​​s kyselinou hyaluronovou je pro mě perfektní, jemné vrásky zmizí, tón zesvětlí, jak se mi zdálo

Večerní matrixový krém se mi velmi líbil, zejména v zimě, pokožka je vyživená, zvlhčená, tón rovnoměrný, ráno vypadá svěží

Kůže kolem očí

Oči jsou bezpochyby nejatraktivnější a nejvýraznější oblastí lidské tváře. Kůže kolem očí je velmi tenká, prakticky bez mazových žláz a je neustále v pohybu (mykáme asi 4 000krát denně), takže se o ni starají speciální produkty. Chcete-li zachovat otevřený, zářivý vzhled a nebudete rozrušeni vráskami, měli byste začít.

Oči jsou bezpochyby nejatraktivnější a nejvýraznější oblastí lidské tváře. Kůže kolem očí je velmi tenká, prakticky bez mazových žláz a je neustále v pohybu (mykáme asi 4 000krát denně), takže se o ni starají speciální produkty. Abyste si udrželi otevřený zářivý vzhled a nebyli rozrušeni vráskami, měli byste se začít o pokožku očních víček starat co nejdříve, doslova od 18 let! Již při prvním seznámení s dekorativní kosmetikou byste si měli vybrat speciální odličovač a lehký zvlhčující oční krém. V závislosti na věku a problémech zahrňte do péče speciální masky a séra.

"Bark" / oční krémový gel s bambuckým máslem
Spása pro mé oči


ztráta hmotnosti roll 13. června 2015

Jsem maximalistická žena! Potřebuji všechno najednou: „Nemohu získat kus štěstí,“ jak říkala hrdinka Muravyová, ve filmu „Moskva nevěří v slzy“. Takže potřebuji krém, abych splnil všechny své touhy najednou. Samozřejmě s tímto přístupem jsem byl často zklamaný. Ale teď ne. Tentokrát krém splnil všechna moje očekávání.

Jednou jsem měl v životě těžké období, které vedlo ke špatnému, krátkému a nekvalitnímu spánku, skrytým slzám, spoustě počítačů a dalším věcem, které negativně ovlivňují vzhled očí..

Kůže kolem mých očí je tenká, cévy jsou blízko a pak je tu spousta zátěží... Výsledek je hrozný, ne ty modřiny, černé díry pod otvory. Když se situace zlepšila a byl jsem schopen se na sebe podívat do zrcadla, běžel jsem hledat magický lék. Další důležitou podmínkou byla nízká cena krému.

V lékárně je člověk! poradil mi, abych vyzkoušela Cora, oční krémový krém s bambuckým máslem. Řekl, že ženy to berou dobře)). Nevěřil jsem, že jsem si koupil tubu a hned první večer jsem ji začal používat.

Hned první ráno mě potěšilo. Problém samozřejmě nebyl vyřešen přes noc, ale nevypadal jsem tak zastrašujícím způsobem. To mě inspirovalo. A po týdnu a půl byly výsledky obecně příjemné. Modřiny (a v mém případě černé značky) úplně nezmizely, ale pod očima už nebyly žádné hrozné jamky. To mě neuvěřitelně potěšilo. V průběhu doby se černoši rozsvítili, ale s mojí přirozenou konstitucí pravděpodobně nikdy úplně neprojdou.

Vrásky - pavučiny ve vnějším koutku očí byly také vyhlazeny. Myslím, že se jim říká vrána. Nohy byly tedy velmi málo patrné.

Stojí za zmínku, že moje oči jsou velmi alergické osoby)) a je těžké nás potěšit. Často, dokonce i po použití hypoalergenních produktů ráno, mám oteklé, svědící oční víčka. Někdy jsem si dokonce musel umýt obličej 10 minut po aplikaci. Při používání tohoto krému se moje oči cítily pohodlně (za což krém od mě +1 karma)

CELKEM krém na oční krém s bambuckým olejem KORA za méně než měsíc:

- neublížil mi oči;

- má výrazně zesvětlené tmavé kruhy pod očima;

- narovnal deprese (nemohu najít další epiteta). Myslím, že tento účinek dodává pokožce nasycení prospěšnými látkami obsaženými v krému;

- pokožka vypadá zdravěji a mladší, neztrácí stopy stresu.

Myslím, že je to dobrý a dokonce vynikající výsledek. Navíc pro krém nízké cenové kategorie.

Nyní o složení:

- Bambucké máslo,
- olivový olej,
- sojový olej,
- Pšeničný proteinový hydrolyzát,
- kořen ženšenu,
- fucus,
- plevel,
- petržel,
- vitamin E.,
- kofein.

Složení by samozřejmě mělo obsahovat některé další chemické složky, ale buď byly napsány na krabici (bohužel nezachovaly), nebo byly tiché.

Složení je dobré. Petržel a chrpa jsou známé pro své bělící vlastnosti již od starověku. Kofein a fucus jsou tonikum. Doplňky pšenice a ženšenu jsou výživa, obohacení, vitamin E, sójové a olivové oleje - zvlhčování, ochrana a bambucké máslo je obecně velmi cool věc. Dokonce ho mám v samostatné krabici, v čisté podobě. A velmi oblíbený pro své vlastnosti, aby se uzdravil, oživil, vyživoval atd. Stručně řečeno, krém byl používán po celá léta testován a milován námi pro pozitivní účinek na složky pokožky.


Trubice je malá. Přibližně 11 cm vysoký a 3 cm v průměru. To je pro mě také plus. A v koupelně zabírá málo místa, a když se často pohybujete, je pohodlné ji nosit.

Co je pro mě důležité na obalu? Nemám rád lezení na krém rukama, takže pro mě je nejdůležitějším prvkem obalu dávkovač. Tento krém to má. Pohodlné. Je stlačen hladce. Vytlačte tolik krému, kolik chcete. Například nepotřebuji plný tisk. Existuje spousta vymačkané porce, a proto je schopnost vytlačit méně pro mě také plus tohoto krému.

Nevidím smysl hodně psát o designu, tady má každý své vlastní preference a hlavně to neovlivňuje kvalitu krému!

Krémový gel je vhodný pro večerní i ranní použití. Líbí se mi to. A úspory a opět méně sklenic a lahví, které můžete nosit při pohybu.

Produkt je prakticky bez zápachu a také se mi opravdu líbí. Nemám rád, když mají krémy na obličej silné vůně.

Noční aplikace: výrobce doporučuje provést ji nejpozději 40 minut před spaním. Udělal jsem to později a nic se nestalo.

Denní aplikace: výrobek není mastný, přestože se skládá z olejů. To je důležité, zejména pro ty, kteří mají stejně jako já mastnou pleť a rádi se lesknou (tj. Lesknou se).

Make-up na krému se perfektně hodí! pokud počkáte, dokud se nevstřebá. Trvá to velmi málo času. Mám. Pár minut.

Textura krému je lehká, není hustá, jako emulze nebo husté mléko.

Krémový gel je umístěn jako lék na otoky a vrásky. Také mi odstranil tmavé kruhy..

Závěr: krém dokonale plní úkoly stanovené výrobcem. Nezpůsobuje alergie. Neexistuje žádný návykový účinek (jeho účinnost je stejně vysoká již rok). Všestranný a snadno použitelný. Stojí to za ty peníze.

Doufám, že moje recenze bude někomu užitečná.
Přeji všem, aby bylo snadné najít správné výrobky osobní péče)

Oční krémový gel Bark s bambuckým máslem proti otokům a vráskám - recenze

  • Recenze číslo 1
  • Recenze číslo 2
  • Recenze číslo 3
  • Recenze číslo 4
  • Recenze číslo 5
  • Recenze číslo 6
  • Recenze číslo 7
  • Recenze číslo 8

To je můj oblíbený krém. Vidím efekt a kupuji si ho znovu! Druhá trubka docházela, opravdu se mi líbí.

Hodnocení: 5 (z 5)

Oční krémový gel KORA jsem získal po úspěšném seznámení s termální vodou KORA, poté jsem chtěl vyzkoušet další produkty tohoto ruského výrobce.

V lékárně jsem si koupil krém proti vráskám a krémům proti vráskám s bambuckým máslem za cenu 350 rublů za objem 30 ml.

Krémový gel je určen pro citlivou a jemnou pokožku kolem očí,

k odstranění otoků očí a otoků, tmavých kruhů pod očima

zvlhčuje pokožku, její pružnost a vyhlazuje vrásky kolem očí

Bambucké máslo nebo bambucké máslo - rostlinný olej, vhodný k péči i na příliš suchou pokožku, opotřebovanou, trpící nedostatkem vlhkosti. Dokonale tonizuje a omlazuje a za krátkou dobu vyhlazuje mimické vrásky.

Pšeničný proteinový hydrolyzát - obsahuje vitamín E, minerály a aminokyseliny, díky tak bohatému obsahu bojuje proti vráskám, změkčuje a odstraňuje odlupování, zvlhčuje a obnovuje hydrobalance pokožky, vytváří ochranný film na povrchu pokožky, který pomáhá zadržovat vlhkost ve vrstvách pokožky a brání jí odpaří se; Beta-glukan, který je součástí složení, stimuluje metabolické procesy, aktivuje ochranu před volnými radikály, má regenerační a antioxidační vlastnosti. Pšeničné proteiny zmírňují podráždění.

vitamin E - nepostradatelný v boji proti stárnutí pokožky, udržuje přirozenou vlhkost, vyživuje, vyhlazuje vrásky, chrání pokožku před UV zářením.

fytocomplex - zklidňuje, zvlhčuje, zjemňuje pokožku, zlepšuje její barvu

kofein - má tonizující a odvodňovací účinek, pomáhá snižovat výskyt otoků pokožky kolem očí.

Krémový gel se prodává v lepenkové krabici s lahví s dávkovačem uvnitř. Design krabice a obsahu je červeno-bílý, přísný.

Dávkovač je velmi pohodlný, nemusíte nic odšroubovat, stačí otevřít víčko na lahvičce a vytlačit potřebné množství krémového gelu.

Krémový gel bílé barvy, lehké textury, připomínající sérum.

Při distribuci na pokožku je cítit mírná mastnota, přesto se krém velmi rychle vstřebává, dá se říci beze stopy.

Nemám opravdu rád vůni krémového gelu, ale je to cítit jen z velmi malé vzdálenosti. Je to směs olejů a vůbec neexistuje petrželová vůně.

Krém se doporučuje používat ráno, proto ho musíte nanést na pokožku očních víček a lehce poklepávat konečky prstů na pokožku kolem očí. V zimě, než jsem šel ven, jsem podal žádost asi za hodinu.

Večer naneste přípravek alespoň 40 minut před spaním. Tentokrát jsem několikrát nemohl vystát a vstal jsem i s velkým otokem kolem očí.

Krémový gel jsem používal téměř dva měsíce, během prvního týdne se mi krém opravdu líbil, bylo tam dost vlhkosti, po aplikaci byl vzhled otevřenější a dokořán, nedocházelo k otokům a po dalším týdnu jsem se začal probouzet se zjevným otokem na tváři, ale na krému okamžitě Nezhřešil jsem - rozhodl jsem se, že v noci nebudu pít vůbec žádné tekutiny, abych zkontroloval, co se změní... v důsledku otoku nedošlo k otoku, ale také účinnosti aplikace, vše se zastavilo na místě, jako bych po umytí obličeje vůbec nic nepoužíval. Snažil jsem se nanést více krému, ale stále více a více vlhkosti nestačilo, pokožka se po spánku dlouho vyrovnávala. O nějakém druhu pružnosti a narovnání mimických vrásek a nemusíte mluvit.

Dal jsem to své matce, chtěl jsem vidět, jaké výsledky dostane, ve výsledku se jí to také nelíbilo, ráda používá mnohem více obyčejný broskvový, meruňkový olej a cena se někdy liší.

Navzdory skutečnosti, že se krém rychle vstřebává, není těžký, nemá žádnou lepivost, sám o sobě vůbec není. Omlouvám se za peníze vynaložené na takový zbytečný krém. A znovu hledám výrobky pro péči o oči.

Prázdné nádoby podzim-zima... Velmi hodný zástupce... Snažil jsem se to „vytáhnout“ k dokonalosti, ale bohužel to nefungovalo... očividně „partneři“ nebyli AH... fotografie Kory a hloupých „partnerů“, které měl... 3 + nebo 4- ……

Hodnocení: 4 (z 5)

Všechny informace jsou uvedeny na obalu (můžete je vidět na fotografii). Ideální přísliby - proti jemným vráskám, otokům a otokům, k nasycení pokožky vlhkostí, vhodné na líčení, bez věkových omezení, bez parfémové přísady. IM poskytuje následující popis: Odstraňuje únavu a letargii pokožky kolem očí, tonizuje a osvěžuje ji, předchází tvorbě otoků, tmavé kruhy pod očima, snižuje hloubku vrásek, zvyšuje pružnost pokožky.

Prezentováno na fotografii. Z aktivních složek: bambucké máslo, olivový olej, sójový olej, hydrolyzát pšeničných bílkovin, kořen ženšenu, fucus, chrpa, petržel, vitamín E, kofein.

Hydrolyzát bambuckého másla a pšeničných bílkovin, vitamin E - antioxidanty, stimulují syntézu kolagenu, zabraňují předčasnému stárnutí pokožky, chrání a zvlhčují. Fytocomplex - zklidňuje, zvlhčuje, zjemňuje pokožku, zlepšuje její barvu. Kofein je tonikum a pomáhá snižovat otoky kolem očí. Neobsahuje parfémovou přísadu.

Opravdu se mi nelíbí design produktů Cora, spíše co se týče barevných řešení, spíše než jiných indikátorů. Zde je krém balen v bílé plastové lahvičce, samolepka obsahuje něco červeného. Objem je velký, za předpokladu, že krém je určen pouze pro oblast kolem očí. Jsme rádi, že máme dávkovač, který funguje jako hodiny až do poslední kapky krému. Co se ti nelíbilo? Na tubě není žádné složení ani popis a nejsou ani poznámky o datu expirace. Všechny tyto informace jsou obsaženy pouze na lepenkové krabici, ve které je tuba umístěna. Nemyslím si, že každý drží krabici. Doba použitelnosti krému je 12 měsíců od začátku používání. a když krém skončí, ví jen on. obtížně určitelné podle hmotnosti.

Krém je bílý, dostatečně lehké konzistence. Nemá vůbec žádné aroma.

Krém jsem používal nejen pod oči, jen zřídka jsem ho nanášel na celý obličej. Snadno se nanáší a roztírá. Několik minut trochu pruží, ale pak se rychle vstřebává. Nezanechává mastný film. Na léto je velmi příjemné používat a účinek je příjemný. V zimě jsem ji nějakou dobu používal na PO séru. Vzal jsem to, abych se pokusil dopřát si svoji sestru na týden. Nic. Nedělá nic, trochu lepkavý. V přátelství se smetanou to nemělo žádný další účinek. Pokud se používá v noci, pak následující ráno nedošlo k otoku. S nástupem chladného počasí jsem v noci začal nanášet jojobový a růžový olej ze Spivaku. Vůně je úžasná, skutečná, ale účinek také není působivý. Není to špatné, ale ani dokonalé.

+ krém dokonale "probouzí" celou oblast kolem očí. Koneckonců, kofein tam je. Proto má dostatečně vysoké skóre..

+ zdálo se mi, že krém mírně rozjasňuje pokožku kolem očí.

+ ideální pro teplé období.

+ nízká cena s velkým objemem.

+ nemá aroma, to je zde plus, protože Cora má na můj vkus „levné“ vůně.

+ make-up opravdu sedí dobře.

+ rychle se vstřebává, nezanechává mastný film.

+ účinek „svěžího, široce otevřeného“ vzhledu je dlouhý. Vydrží nějakou dobu i po umytí.

- málo vlhkosti. V létě je to docela vhodné, ale na podzim to očividně nezapůsobí. O zimě obecně mlčím. S nástupem chladného počasí jsem to zkusil aplikovat ve 2 vrstvách. Trochu lepší. Ale to mi nestačí.

- slabě vyhlazuje vrásky. Ačkoli to bylo uvedeno. Po aplikaci nejsou vrásky tak zjevné, ale začnou se projevovat při líčení..

V různých lékárnách, kde jsou prezentovány finanční prostředky od Cory, stála tato sklenice 270 rublů. na 30 ml! ale viděl v jiných lékárnách a cena asi 340 rublů. existuje také dobrý IM farmaceutických značek - "Skin Health", podle mých pozorování je to Cora, která je tam drahá, najdete ji levněji. Tam to stojí 350 rublů. zde je odkaz na tento krém.

4 minus. Vhodný v létě nebo obecně pro bezproblémové „oči“. Pokud máte, doporučuji. Obecně platí, že existuje více pozitivních emocí! Pěkný krém.

Děkuji za přečtení. vybrat to nejlepší.

První produkt očních víček, který používám až do konce a koupím znovu! (fotografie, vzorník)

Hodnocení: 5 (z 5)

Po velmi dlouhou dobu (podle mých standardů), protože jsem se rozhodl zahrnout do své každodenní péče speciální lék na oční víčka, jsem si koupil nejrůznější nesmysly a nenašel jsem alespoň něco, co by mě uspokojilo alespoň na 80%, ne Mluvím o 100%. A až jsem se obrátil ke značce KORA, našel jsem hodný produkt, pokud jde o stupeň účinku ve svém oboru, ne nižší než slavná kyselá maska ​​stejné společnosti.

Krém jsem koupil na webu Skin Health Center. Cena za 30 ml 350 rublů (žádné slevy). Pro oční krém je takový objem za takovou cenu velmi, velmi levný, protože oční krém je spotřebován velmi ekonomicky. Pro srovnání používám svůj 30ml krém na obličej již šest měsíců a stále je toho víc. To znamená, že tento oční krém pravděpodobně vyprší dříve, než vyprší (12 měsíců po otevření). A po celou dobu plánuji použít tento krém - je to opravdu dobré.

Začněme v pořádku.

Krémový gel je navržen tak, aby zvlhčil pokožku očních víček, zvýšil její pružnost a pevnost, vyhladil vrásky a snížil otoky. Vhodný jako oční make-up.

Jak vidíte, není prezentován jako intenzivní lék proti stárnutí - jak tomu rozumím, jen kvalitní každodenní péče, která řeší několik problémů najednou: zvlhčuje, vyživuje, díky tomu zvládá vznikající malé vrásky, navíc ráno „probudí“ oči, odstraní otoky a snižování tmy pod očima.

Nemá věkovou hranici. Všestrannost - s očním krémem to je případ, kdy jsem za to!

Projdu hlavní součásti:

Bambucké máslo je bambucké máslo. Zjemňuje a chrání pokožku před chladem i teplem. Působí proti otokům a zánětu. Zlepšuje krevní oběh ve tkáních. Stimuluje regeneraci pokožky a produkci kolagenu (tj. Pomáhá předcházet vráskám). Samotný má UV ochranný faktor.

Olivový olej - obsahuje obrovské množství vitamínů E a A, kde E je vynikajícím antioxidantem, tedy faktorem proti stárnutí, a A - zvlhčuje, vyživuje a chrání pokožku. Obsahuje také spoustu vitamínů (skupiny B, D, K). Nezakrývá póry.

Sójový olej - obsahuje největší množství vitaminu E, které se nachází v přírodním oleji, což znamená, že pomáhá zpomalit proces stárnutí pokožky. Olej zvyšuje schopnost pokožky zadržovat vlhkost.

Pšeničné proteiny - vyživují pokožku a vizuálně okamžitě vytvářejí mírný napínací efekt, protože na povrchu pokožky tvoří neviditelný film. Opět pomáhají regenerovat a zbavovat pokožku volných radikálů, které urychlují stárnutí. Odstraňte laxnost pokožky, tónujte ji.

Ženšen - tonizuje a posiluje pokožku. Ženšen je obecně úžasná rostlina, pokud jde o její spektrum vlastností, obsahuje tolik užitečných prvků, vitamínů atd., Že je prostě nevděčná práce je vyjmenovat..

Fucus je zajímavá věc, řasy. Obsahuje Omega-3, které obnovují pružnost pokožky a mají příznivý účinek na kolagen produkovaný pokožkou. Zlepšuje krevní oběh.

Chrpa - velmi často se používá v produktech na pokožku kolem očí, protože dodává očím lesk a lesk, eliminuje otoky očních víček a zmírňuje únavu očí. Pomáhá zbavit se jemných linek a posílit řasy jako bonus!

Petržel je zásobárnou vitamínů, které velkoryse sdílí s pokožkou. Zmírňuje zarudnutí a otoky očních víček, bělí a osvěžuje pokožku. Obsahuje vitamin C, který má proti stárnutí účinek na pokožku, účinný především pro zralou, ale dosud nestárnoucí pleť.

Vitamin E - už toho řekla tolik, proč se výrobce rozhodl přidat jej shora s takovým složením olejů, záhadou.

Kofein - činí pokožku pevnější a hladší. Zabraňuje ztrátě vlhkosti v pokožce, takže při použití kofeinu pokožka rychle získá přirozenou hladinu vlhkosti. Stimuluje mikrocirkulaci krve, zlepšuje tok lymfy. Díky tomu agenti s kofeinem poskytují rychlý vizuální efekt s ohledem na snížení edému, tmy a mírné napnutí pokožky.

Opravdu se mi líbí tato sada komponent.!

Balení mě potěší - poprvé používám krém z plechovky s pumpičkou, což je tak pohodlné a funguje bezchybně. Můžete upravit intenzitu lisování a vytlačit tolik krému, kolik potřebujete.

Navíc toto čerpadlo nemá tak ošklivou vlastnost, jako je sušení krému na výstupu a jeho prosakování na víko. Veškerý vymačkaný krém vychází z obvyklé konzistence, bez na začátku zahuštěných „zátek“. Po použití nedochází ani k neočekávaným „rozstřikům“ uvnitř víka. Nyní používám krém na obličej NS v podobném balení, takže má všechny tyto problémy.

POUŽITÍM

Jsem velmi ráda, že krém necítí. To znamená, že je vyroben bez parfémových vůní. To je důležité, protože i moje silná, necitlivá pokožka, kterou nelze ničím proniknout, jsou víčka neustále „upečená“, „smažená“ a způsobují půvabné podráždění..

Tento krém za 3 měsíce používání nikdy nezpůsobil takové pocity jako svědění, teplo, teplo, štípání, zarudnutí atd. Atd. I po použití agresivních omývání a obecně vysušování pokožky. Je to pro mě zázrak.

Je super lehký, ne bezdůvodně krémový gel. Dokonale se roztírá po pokožce, je rozmazaný téměř jako voda (viz foto). Nelepivý. Není mastný. Absorbuje okamžitě. Jediné nepohodlí je spojeno se skutečností, že někdy je při aplikaci podél okraje rozmazaného krému cítit malý „suchý film“. Nevím, jak přesně popsat tento pocit... Když si například na obličej nanesete termální vodu nebo jiný vodní sprej, například odvar, a necháte jej zaschnout, aniž byste ho setřeli, pokožka získá mírný pocit napnutí, který při malé masáži a hladení snadno zmizí. To se někdy stane podél okraje dolního víčka od tohoto krému, ale pokud několikrát přejdete prsty, okamžitě to projde.

Nezpůsobuje otoky, i když večer se doporučuje aplikovat 40 minut před spaním.

Používám tento krém-gel po dobu 3 měsíců, opravdu nemyslím na to, proč to dělám. A teprve tím, že jsem o něm začal psát recenzi, jsem vše analyzoval a dospěl k závěru: to je přesně to, co by měl být ideální produkt pro pokožku - používáte jej a nemyslíte na to, protože to všechno vrací do normálu, všechno dělá tak, jak má.

Dokonce jsem porovnal několik fotografií nyní a z předchozích recenzí, kde se objevily stíny nebo řasenka: je tu efekt!

- snížení otoku očních víček, otok téměř chybí, žádné vaky (mírný otok ráno je možný, pokud krém namažete těsně před spaním, ale po opětovném použití ráno okamžitě zmizí)

- pokožka je v ideální rovnováze vlhkosti: z tohoto krému se nemastí a zároveň přijímá tolik vlhkosti a výživy, kolik potřebuje. Cítí se jako: jedná se o nepřítomnost nepřirozených pocitů z nadměrně mastných nebo naopak napůl zvlhčených víček.

- jemné vrásky způsobené předchozími experimenty s těžkými očními krémy nebo jejich nepřítomností jsou pryč a nevracejí se (ani tolik vrásek, ale mírná ochablost pokožky: přežily pouze přirozené mimické malé záhyby, které mám obecně od dětství)

- pozoruhodně a rychle zklidňuje pokožku při používání hrubých čisticích prostředků, které nechtěně přicházejí do styku s pokožkou očních víček.

- po tomto krému se ještě lépe nanáší základna pod stíny a samotné stíny, stejně jako korektor na dolním víčku.

Abych omezil tmavé kruhy, nevšiml jsem si, ale při mé neustálé práci u počítače a dokonce i v zimě je stěží něco, co by je mohlo odstranit.

Verdikt: absolutně spokojený! Jsem rád, že jsem přestal hledat dobrý oční krém, protože jsem ho našel. Jsem hrdý na ruského výrobce a doporučuji.

Moje další recenze produktů KORA:

Slavná kyselá exfoliantová maska ​​KORA - pro ty, kteří bojují s akné, v přehledu srovnání s více rozpočtovou běloruskou maskou.

Krém na rty na rty "Korekce kontur a vrásek kolem rtů" - úžasná věc, i když nemáte žádné vrásky!

Bahno s krémovým balzámem pro mastnou pokožku hlavy a poškozené vlasy - příběh toho, co TAMBUKAN MUD dělá s vlasy!

Revitalizační krém na ruce a nehty - vynikající volba pro ty, kteří nemají rádi pocit mastných rukou po krémě.

Oční make-up Remover - Pokračujte v péči o pokožku kolem očí, tentokrát se snažte zbavit make-upu.

Hezké použití, ale bez nadšení! Už nebudu kupovat

Hodnocení: 3 (z 5)

Dnes vám řeknu oční krém od společnosti Cora. Ona je často chválena na internetu, takže loni na podzim, při výběru nového očního krému v lékárně, jsem se rozhodl vzít tento - cena je nízká, objem je dobrý - až 30 ml.

Předtím jsem použil hlemýžďový oční krém od mizonů, líbil se mi, ale byl jsem příliš líný, abych si ho znovu objednal, a chtěl jsem vyzkoušet něco nového.

Takže podrobněji o samotném krému:

Cena 345 rublů.

Koupil jsem to v lékárně.

Sliby výrobce, složení:

Balení je velmi pohodlné, s dávkovačem čerpadel, miluji je.

Oční krémový gel Bark s bambuckým máslem proti otokům a vráskám

OČNÍ KRÉM - GEL S BAMBULOVÝM MÁSELEM PROTI otokům a vráskám

Složení: bambucké máslo, sója, oliva, fucus, chrpa, kořen ženšenu, petržel, pšeničný proteinový hydrolyzát, vitamin E, kofein

Akce: eliminuje únavu a pomalost pokožky kolem očí, tonizuje ji a osvěžuje, vyživuje suchou pokožku očních víček. Zabraňuje tvorbě otoků a tmavých kruhů pod očima, snižuje hloubku vrásek, zlepšuje pružnost pokožky

Použití: určeno pro péči o pleť jakéhokoli věku. Ráno naneste krémový gel na čistou pokožku očních víček a prsty jemně poklepejte na pokožku kolem očí. Večer naneste přípravek 40 minut před spaním. Bezprostředně před spaním je vhodné pokožku blotovat vatovými tampony navlhčenými Tonerem pro citlivou pokožku. Pro stárnoucí pleť a pro pleť náchylnou k tvorbě mimických vrásek doporučujeme program komplexní péče o pokožku kolem očí s použitím kosmetiky "Kora".