Oko, recenze centra korekce zraku

Tsyganok nám hodně pomohl. Pracovní kolega nám poradil, naše pozitivní recenze na internetu, před schůzkou jsem narazil na ne příliš pozitivní, ale zdálo se, že je příliš pozdě, se jmenováním to nebylo tak snadné - pojďme. Všechno šlo skvěle, žvýkalo mi prsty, uklidnil jsem se)) Zřejmě 10 dobrých - moucha v masti je lepší než jeden med)

  • Stěžovat si

Na víčkách se objevily výrůstky, stal jsem se velmi složitým a v práci někteří komentovali, že jsem potřeboval navštívit odborníka, ale bál jsem se chirurgického zákroku v oblasti očí. Ale když stále rostly a zvětšovaly se, začal jsem vypadat ošklivě, nemohl jsem jít do zrcadla bez slz. Přítel ze sousedního oddělení mi poradil, abych se obrátil na kliniku Oko, že její matka tam byla dokonale odstraněna se stejnými výrůstky a nezůstala žádná stopa. A byl jsem inspirován a šel jsem tam beze strachu. Operace již skončila, proběhla velmi dobře, úhledně, víčka jsou čistá, úžasná. Díky specialistům Oko!

  • Stěžovat si

Dr. Tsyganok nemá nic společného s klinikou vidění OKO. Hlavními specialisty OKO jsou profesorka Zakharova Irina Aleksandrovna, vedoucími chirurgy jsou Roldugin Alexander Alekseevich (vedoucí oddělení, přední specialista regionální nemocnice, nejlepší lékař roku 2015) a Chertovskikh Alexander Ivanovič, stejně jako dalších 15 lékařů, mezi nimiž jsou zaměstnanci oddělení a odborníci s velkými Zkušenosti.

  • Stěžovat si

Na oční klinice OKO jsou benigní kožní léze odstraněny pod dohledem onkologa !! Odstranění krtků, bradavic, papilomů, lipomů. Kromě toho odstranění chalazionu a blefaroplastiky!

  • Stěžovat si

Prvními klienty pro blefaroplastiku na klinice OKO jsou samotní zaměstnanci !! To je pravda!

  • Stěžovat si

Recenze napsaná někým, kdo nikdy nebyl klientem kliniky OKO! K čemu? Tady je otázka!

  • Stěžovat si

Dlouho jsem si nemohl vybrat žádnou kliniku pro operaci své matky, zvažoval jsem také možnosti v jiných městech, ale samozřejmě jsem nechtěl vzít starší osobu daleko. Volba padla na kliniku „Oko“, o to víc jsem se dozvěděl, že při relativně stejných nákladech na operaci jsou zde ve srovnání s jinými klinikami umístěny americké vysoce kvalitní čočky a v jiných levné indické čočky, které se rychle zakalí. Dalo mi to všechno na své místo. Operace byla hotová a po ní dokonce předali certifikát pro objektiv! Výsledek operace je úžasný - máma vidí všechno jasně, není šťastná!

  • Stěžovat si

Děkujeme za vaši odezvu! Rád jsem pomohl!

  • Stěžovat si

Děkujeme za vaši odezvu!

  • Stěžovat si

Jménem celé rodiny bychom chtěli poděkovat Děkuji Dr. Alexandru Alexandrovičovi Rolduginovi!

Koneckonců vrátil své babičce hlavní radost ve stáří - vidět své příbuzné!

Mnohokrát děkuji (sděluji) ještě jednou od mé babičky, Margarity Nikolaevny P., je připravena vám políbit ruce! A přeji vám hodně zdraví!

Dr. Roldugin provedl operaci šedého zákalu 16. 11. 17. Tak „otrávila“ svůj život, často si mnula toto oko a říkala „jak chci vyhodit tento odpad z oka, vadí mi to vidět,“ stěžovala si na sucho a pálení.

  • Stěžovat si

Děkujeme za vaši odezvu! Rádi vám pomůžeme!

  • Stěžovat si

Operace výměny objektivu se stala novoročním darem dědečkovi od dětí a vnoučat, nebo spíše výsledkem operace se stal dar, právě včas na prázdniny uplynulo dost času. chirurg byl také vybrán podle recenzí, věděli, že 2 silní - Devil's a Roldugin, si vybrali Devil's. Dal jsem velmi kvalitní objektiv, spoustu peněz na operaci, ale teď můj dědeček vidí perfektně, konečně, bez mlhy, vlnění a vše kolem je barevné, nepoužívá brýle!

  • Stěžovat si

Děkujeme za vaši odezvu!

  • Stěžovat si

Děkujeme za vaši odezvu.

  • Stěžovat si

Neznám gramotnějšího, inteligentnějšího a oddanějšího odborníka na svou profesi a práci jako oftalmolog Abu Nahlah Imad, ale musel jsem mnoho navštívit, dokud jsem se k němu nedostal. Tito lékaři jsou géniové a je jich velmi málo.

  • Stěžovat si

Po dlouhou dobu jsme si vybrali kliniku, která vyměnila čočku za mého otce, četla recenze, ale obrátila se na doporučení sousedů. Oční klinika OKO je ve skutečnosti klinikou pro jakoukoli oční patologii. Nyní ošetřujeme děti a my sami jsme sledováni - manželka s cukrovkou. Otce operoval Chertovskikh Alexander Ivanovič. Jsme rádi.

  • Stěžovat si

Roldugin Alexander Alekseevich - chirurg se zlatými rukama a srdcem ze zlata, provádí fenomenální operace! Provedl jsem takové komplikované operace pro svou matku, neteř a další kamarádku! Je to velmi humánní lékař, který nikdy neodmítne pomoci žádné osobě. Moji příbuzní jsou nesmírně vděční! Když jsou takoví lékaři, nic není děsivé!

  • Stěžovat si

Chtěl bych poznamenat vynikající organizaci přijímání pacientů. Nejsou tu žádné velké fronty, přede mnou jsou 1-2 lidé a to je vzácné, obvykle se rychle dostanu na schůzku. Vždy pozván na recepci. Slušná úroveň a přístup.

Pro lékaře - s Tsurikovou jsem rok pozoroval a ošetřoval oči, výsledky mě velmi potěšily.

  • Stěžovat si

Kontaktoval jsem, opravdu se mi líbila administrátorka Lena, lékařka - Tsurikova, levně si vybrala rám, udělal to rychle, služba vyhovuje. Dobrá atmosféra.

  • Stěžovat si

Zjistil jsem, že moje vize je horší, a přihlásil jsem se na oční vyšetření do centra. Byl jsem příjemně překvapen, že test je bezplatný a zároveň tak rozšířený, že zrak byl zkontrolován na nějakém obrovském moderním přístroji profesionálním lékařem, jak mi bylo řečeno, a také jsem obdržel mini-konzultaci o výsledcích testu. Opravdu mi spadl zrak a byly vybrány brýle na čtení, protože jsem v práci hodně četl a třídil hromady papírů. Okamžitě jsem tam dostal brýle. Byl jsem velmi potěšen touto léčbou!

  • Stěžovat si

Zavolal jsem doktora do domu mé matky. Bylo nutné vyměnit brýle, zároveň se dívat do očí. Ukázalo se, že zánět si často stěžoval, že bolí a byl navenek červený.

Velmi pohodlný domácí servis pro seniory!

Lékař předepsal léčbu, brýle byly vyměněny. Máma je velmi šťastná. poděkovat!

  • Stěžovat si

Alexander Alekseevich je velmi dobrý chirurg s vynikajícími profesionálními vlastnostmi, orientovaný ve všech oborech oboru. Miluje práci, pečlivě zachází s pacienty. Kompetence, aktivita, profesionalita, dovednosti, dovednosti, empatie jsou její přesné charakteristiky. Díky němu - chápu. A to stojí za hodně! Věř mi!

Oční lékař-chirurg Roldugin A.A..

Centrum vidění "Oko", Teatralnaya, 26.

  • Stěžovat si

Miluji doktorku Elenu Aleksejevnu Tsurikovou! Vrátila mi zrak! Nyní je mi 40 let a poprvé jsem přišel k Eleně Alekseevně, když mi bylo 28 let. S tímto lékařem se setkávám už 12 let. Mám s ní rád všechno. Je to talentovaná lékařka! Postoj Tsurikova E.A. k pacientům. profesionální, prostě úžasné. Má velmi ráda a zná své podnikání. Její rada funguje! Organizačně je vše v pořádku. Myslím, že ti, kdo ji znají, nikdy nepochybují, zda k ní jít nebo ne. Někteří říkají, že je to drahé, ale náš lék je placen. Tam, kde je to placené a drahé, vždy existují normální lékaři. Lidé tomu nemohou rozumět. Otázka ceny pro mě není na prvním místě. Pokud existují otázky týkající se očí, pak jdu jen k ní. Pokud se mě někdo zeptá, dám jí souřadnice.

  • Stěžovat si

Rád bych zmínil lékařku Fedorovu Marinu Vladimirovnu. Vyšetření se provádí opatrně, dítě klidně šlo na schůzku, mluvilo a komunikovalo, ačkoli lékaři obvykle způsobují paniku. Fedorová M.V. - zdvořilý člověk, kompetentně mi řekl všechno. Můj syn má časté nachlazení, proudící do zánětu nosohltanu, rýmy a to vše ovlivňovalo jeho oči. Lékař nám ​​vysvětlil, že to spolu souvisí. První výzva směřovala k očnímu lékaři, ale je nutné léčit komplexně nejen oči, ale také léčit samotnou příčinu. Spolu s léčbou ORL s Dr. Fedorovou byla imunita mého syna zvýšena. Nyní to bolí mnohem méně často a oči se už neobtěžují.

Velmi přátelský způsob komunikace, to se mně a mému dítěti líbilo!

  • Stěžovat si

* přidejte k výše uvedené recenzi: lékař Fedorova M.V. v centru na Lizyukově, 16.

  • Stěžovat si

Rád bych zmínil lékařku Fedorovu Marinu Vladimirovnu. Vyšetření se provádí opatrně, dítě klidně šlo na schůzku, mluvilo a komunikovalo, ačkoli lékaři obvykle způsobují paniku. Fedorová M.V. - zdvořilý člověk, kompetentně mi řekl všechno. Můj syn má časté nachlazení, proudící do zánětu nosohltanu, rýmy a to vše ovlivňovalo jeho oči. Lékař nám ​​vysvětlil, že to spolu souvisí. První výzva směřovala k očnímu lékaři, ale je nutné léčit komplexně nejen oči, ale také léčit samotnou příčinu. Spolu s léčbou ORL s Dr. Fedorovou byla imunita mého syna zvýšena. Nyní to bolí mnohem méně často a oči se už neobtěžují.

Velmi přátelský způsob komunikace, to se mně a mému dítěti líbilo!

Recenze oční kliniky ve Voroněži

ODPOVĚĎ NA recenzi dne 20.07.17 od ADM OKO.

Vami popsaná situace je VYLOUČENA. Správci OKO vynaloží veškeré úsilí, aby vás dostali k požadovanému lékaři. Všichni lékaři OKO samozřejmě hovoří rusky, stejně jako všechny dokumenty potřebné pro práci v jejich oboru, a VŠICHNI jsou občany Ruské federace, navíc s rozsáhlými pracovními zkušenostmi, včetně zahraničních. Diskreditace podle národnosti - musíte pochopit - zločin v naší nadnárodní zemi.

© 2020 LLC „InfoService Group“ OGRN 1127847488944

  • Pro kliniky
  • Pro lékaře
  • Pro webmastery
  • všechna města
  • o projektu
  • O společnosti
  • Nabídka
  • Kontakty

Registrováno Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými sdělovacími prostředky (Roskomnadzor). Certifikát č. FS77-76713 ze dne 02.09.2019. Zakladatel - InfoService Group LLC. Hlavní redaktor - A. J. Jeknich. Adresa redakce: 197198, Petrohrad, st. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informace poskytnuté na webu nelze použít k stanovení diagnózy, předepsání léčby a nenahrazují jmenování lékaře.

Clinic oko voronezh recenze

Poloha v centru města, nyní není problém s parkováním - platí se po celém městě, ale můžete jet přímo na kliniku, atmosféra je bez luxusu, správci nebudou nabízet kávu, ale lékaři se jí opravdu líbili, obrátili se na Tsurikovu a Dusheninu (přišla s matkou i dcerou, Maminka podstoupila operaci šedého zákalu a glaukomu (chirurg Roldugin), vyzvedli mé dceři brýle, proškolily si oči pomocí přístrojů), léčba má nepochybně účinek, nedostávají peníze a zbytečná vyšetření. Doporučit. Rámečky lze koupit levně od 500 rublů a drahé - viděl jsem je za 30 000 a okamžitě jsem si objednal brýle. Upustit od brýlí a pracovat v 5600 r.

Není to špatná klinika, dobrá doktorka Tsurikova, vidím jen ji! Sestry na recepci jsou pologramotné, starší je vždy s něčím nešťastná, jako by byla ředitelkou kliniky. Dívka s napumpovanými rty je vždy přátelská a zdvořilá, i když nemá dostatečné znalosti o otázkách o brýlích. Obecně platí, že čistá klinika, nasazení obuvi na boty, existuje riziko uklouznutí na dlaždici, je lepší nasadit obaly na boty před kanceláří k lékaři.

Obrovský výběr rámů, jen zde jsem zachytil ty, které jsem dlouho hledal. Doporučuji, výběr překvapí! Správce-konzultant je velmi milá přátelská dívka, strávil jsem spoustu času výběrem rámů pro sebe, ukázala mi všechny možnosti, přestože byla rozptylována zaměstnanci a návštěvníky kliniky, díky za to!

Přiměřené ceny od a do.

Můj manžel podstoupil operaci šedého zákalu. Vynikající klinický a lékařský personál. Všechno je jasné, zdvořilé. Zvláštní poděkování patří Dr. A.A. Rolduginovi. za jeho práci a přístup k pacientům. Lékař od Boha zlaté ruce. Přeji všem zdraví a vše nejlepší. S pozdravem, Ovsyannikovs, Bobrov.

Navštívil dr. Olga Valerievna Mantrova.

Doktorka Mantrova Olga Valerievna - z nějakého důvodu ne mezi lékaři kliniky, nechal bych jí přímo komentář. Vypadá velmi pozorně. Mám spoustu očních problémů - nekonečně zánět spojivek, astigmatismus, mírný strabismus, krátkozrakost. Dostal jsem se náhodou do „OKO“ na Lizyukově, šel jsem domů, bydlím ve stejném domě. Líbilo se mi to - atmosféra na klinice je skromná, bez rozruchu, brýle můžete vidět hned. Léčba lékaře pomohla. Opravdu se mi líbil systém tréninku očí na přístroji. Pokud absolvujete kurz za 10 dní, pak je to drahé - asi 6000 rublů. a to není limit, protože vím, jaké cviky na oči je opravdu třeba udělat. Koupil jsem rám za 1500 rublů. Je pravda, že s mými brýlemi - brýle stejně stojí pěkný cent. Celkově doporučuji.

Řešil jsem jeden problém, který mě znepokojoval - prudký pokles zraku. Mám krátkozrakost, která aktivně postupuje. Opravdu jsem si nevybral kliniku, protože bydlím poblíž a slyšel jsem jen o dobrých věcech. Byl mi doporučen lékař (Tsurikova E.A.). Příslušný odborník, řekl o důvodech a provedl vyšetření. Laskavý a zdvořilý přístup. Poradila mi ohledně vizuálního stresu a předepsané léčby (oční kapky). Po skončení kurzu vidění neklesá, ale stojí, což je již dobré. V léčbě budu určitě pokračovat a pouze s tímto specialistou! Navíc se mi opravdu líbila atmosféra na klinice, všechny služby jsou prezentovány na nejvyšší úrovni.

Klinika pomohla. Zánět na víčku jsem vyléčil během několika dní. Už jsem měl tento problém a teď se to stalo znovu. Pouze tentokrát mnohem silnější než ten první. Jsem rád, že jsem našel dobrého odborníka a bylo mi předepsáno dostupné a účinné léky. Pokud se vyskytnou nějaké otázky nebo problémy, určitě se vrátím k O. Wolfovi..

Navštívil jsem kliniku Oko se dvěma lékaři. 14. 5. 2019 v Ershova Lyudmila Grigorievna a 21. 5. 2019 v Tsurikova Elena Alekseevna. Lékaři napsali předpis na brýle s týdenním časovým posunem. Jakým předpisem na brýle se musím řídit, není jasné!

Ve století se objevilo vzdělání, nejprve jsem se ho snažil zbavit lidovými metodami, ale růst se jen zvýšil. Šel jsem na „Oko“ na konzultaci, řekli, že to okamžitě smažou. Operace jsem se velmi bál, protože formace mi byla přímo před očima. Doktor ale uklidnil a uvolnil napětí, hovořil o každém ze svých činů. Všechno šlo rychle a bezbolestně. Stehy byly umístěny velmi opatrně, nedošlo k žádnému silnému otoku. O týden později, když byly odstraněny, nezbyly prakticky žádné stopy. Velmi spokojen s prací lékaře a vděčný!

Všechno je skvělé, od mé první návštěvy s matkou na klinice až po výsledek! Několik let trpěla levým okem, opakovaně se objevovala u různých lékařů na klinice a na jiné soukromé klinice a všude říkali, že astigmatismus a léčba není nutná, ale oko vůbec nevidělo. Teprve po návštěvě „Oka“ bylo vše jasné - byla stanovena diagnóza katarakty, na jejímž pozadí se všichni mýlili a dali astigmatismus. Bylo navrženo provést operaci, moje matka si nějakou dobu myslela, ale přesto souhlasila, a peníze byly jen odloženy. Před operací podstoupila moje matka všechny testy a další specialisty na stejném místě, vše rychle, bez dlouhých záznamů a front. Samotná operace trvala málo času, moje matka odešla velmi šťastná, protože nečekala, že to bude takhle - úplně bezbolestné, s dobrým pocitem poté. Večer jsem tímto okem viděl velmi jasně, radoval se a zářil štěstím! Mnohokrát děkuji klinice Oko, chirurgovi a celému personálu za radost věnovanou mé matce, za novou vizi, za přátelský přístup!

Vynikající dětští oftalmologové v Oko. Projdeme diagnostikou a uvidíme zde dítě od 3 let, opravdu se mi líbí všechno. Teď má můj syn 6, brzy ho vezmeme znovu zkontrolovat jeho zrak. Ve věku 3 let byly zjištěny malé problémy se zrakem (dědičné), které však byly rychle odstraněny. Dobré výsledky přinesly kapičky, trenažéry a hardwarové ošetření.

V "Oku" operovali oko babičky a odstranili šedý zákal. Líbilo se mi, že tam byla okamžitě vyšetřena a provedla celé vyšetření, tj. Prošli tam všichni potřební specialisté, které moje babička absolvovala a prošla testy. Přátelský přístup, ohleduplný přístup ke starší osobě. Operace proběhla velmi dobře, oko vidí, babička je šťastná!

Šli jsme na kliniku OKO v ulici Lizyukov: dobrý přístup k dětem, oči jsme ošetřili na zařízeních před školou. Dítě má astigmatismus, strabismus, krátkozrakost. Shromáždil vše, co je možné bez oftalmologa. Doporučuji kliniku.

Klinika potěšila výběrem rámů. Obrovský sortiment, pomohl vybrat, co jsem potřeboval a co jsem hledal!

Epos o přijetí na „OKO“ na Lizyukov ve Fedyurko Olga Leonidovna. Moje dcera měla opravdu ráda doktora, dobrý výběr dětských rámů, brýle byly vyrobeny další den.

Recenze byla odstraněna na žádost autora ze dne 24. 7. 2018.

Atmosféra na klinice je velmi dobrá, administrátoři jsou prostě skvělí. Líbilo se mi vybavení kliniky - tam je tomograf pro oči. Byl jsem u doktora Imada, velmi spokojen s výsledkem.

Požádali jsme o oční vyšetření s naší dcerou. Doktor zkontroloval její zrak, předepsal léčbu, ale nedal jí nic do rukou, všechny schůzky slovy. Při jmenování, hardwarové ošetření, které, mimochodem, bylo navrženo provést s nimi. Je mi nepříjemné cestovat s dítětem na druhý konec města po dobu tří týdnů, našli zařízení blíže k domovu (létám tam se starším dítětem, efekt je vynikající). Ale když jsem se obrátil na dr. Ershova s ​​žádostí o výpis (okamžitě otázka na vedení, proč mi nedali výsledky vyšetření a jmenování hned? Proč jsem musel jít navíc za výsledek placeného vyšetření), dali mi odpověď - „pleoptická léčba“ Když jsem se znovu obrátil na administrátora s žádostí o vysvětlení, ukázalo se, že lékař podrobně popisuje pouze to, zda léčba probíhá v jejich ordinaci, dá jmenovací listinu „pokud chce“. Zároveň další lékař, jehož nejstarší dítě léčím na přístrojích 5 let, zcela klidně a bez zbytečných žádostí a přesvědčování podrobně popisuje celou léčbu! Opravdu doufám, že se mi ještě podaří získat schůzky k léčbě a to je jednorázové nedorozumění. Nikdy jsem na žádné klinice nic takového nezažil! Je nesmírně únavné cestovat po městě několikrát, získat kus papíru se schůzkami, a žebrat o to je nesmírně zvláštní. Děkujeme administrátorce Yaně za pochopení a pomoc při jednáních s Dr. Ershovou. Nemám příležitost osobně cestovat a sledovat lékaře.

Clinic oko voronezh recenze

Tato společnost má na Flampu oficiálního zástupce, který pečlivě čte vaši zpětnou vazbu a odpovídá na ni. Napište recenzi a můžete si být jisti, že vaše slova budou vyslyšena.

Chcete reprezentovat svou společnost na Flamp?

  • Fotografie 1
  • Informace
  • Recenze 5

Informace

  • +7 (473) 255‒99‒44 Zobrazit telefonní číslo - Po-Pá 9: 00-19: 00; So-Ne 9: 00-16: 00
  • +7 (473) 255‒44‒22 jedno číslo - Po-Pá 9: 00-19: 00; So-Ne 9: 00-16: 00
  • +7 (473) 255‒95‒95 jedno číslo - Po-Pá 9: 00-19: 00; So-Ne 9: 00-16: 00
  • www.okovrn.ru
  • Služby očního lékaře
  • Oční mikrochirurgie
  • Optika
  • Služby kosmetičky
  • Kontaktní čočky
  • Sluneční brýle
  • Test zraku
  • Injekční postupy
  • Odstranění novotvarů
  • Hotovost

Recenze

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět

Dlouhodobě používám jejich služby a ošetřuji si oči. a nemyslel jsem si, že existují takové léky, které zdaleka nejsou levné, ale pomohly mi a pomoci lékaře, se kterým jsem byl sledován a šel na schůzku, pokaždé, když jsem cítil úlevu, díky.

  • Přihlaste se k odběru komentářů
  • Stěžujte si moderátorovi
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět

Oko se zapálilo, došlo k hnisavé konjunktivitidě. Bál jsem se, přišel jsem na Okoovo jmenování, doktorka Elena Alekseevna Tsurikova se na mě podívala. Ukázal jsem lidský přístup, pečlivé a přesné vyšetření, předepsal jsem léky na penny právě v lékárně, které mi začaly pomáhat další den přijetí, každý den to bylo lepší a lepší.

Oko se zapálilo, došlo k hnisavé konjunktivitidě. Bál jsem se, přišel jsem na Okoovo jmenování, doktorka Elena Alekseevna Tsurikova se na mě podívala. Ukázal jsem lidský přístup, pečlivé a přesné vyšetření, předepsal jsem léky na penny právě v lékárně, které mi začaly pomáhat další den přijetí, každý den to bylo lepší a lepší. Nedávno jsem k ní šel znovu, zkontrolovat si zrak, poradit se, protože se mi oči často namáhají, dostal jsem podrobnou konzultaci a doporučení, za které děkuji!

  • Přihlaste se k odběru komentářů
  • Stěžujte si moderátorovi
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět

Oční klinika OKO je vynikající centrum, neustále kladu různé otázky. Vezmu své děti na gymnastiku pro oči, moje matka podstoupila operaci katarakty, můj soused mu odstranil hobliny z oka a já si vyberu brýle. Mám ráda prostředí, rozumné ceny, přátelští administrátoři, skvělí lékaři. Píšu recenzi, jak jsem slíbil. Děkuji, ahoj a přeji vám prosperitu.

Rádi vám pomůžeme, děkujeme za zpětnou vazbu.!

  • Přihlaste se k odběru komentářů
  • Stěžujte si moderátorovi
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět

Nejprve babičku i otce ošetřili na této klinice oftalmolog a byli spokojení, ve skutečnosti mi přinesli vizitku a přinesli.

A teď můj příběh. V mém náručí vyskočila rána a tady je lékař, KANDIDÁT ZDRAVOTNÍCH VĚD, dermatovenerolog. Obecně jsem se s ním přihlásil na konzultaci. Termín byl v 16.30, přišel jsem.

Nejprve babičku i otce ošetřili na této klinice oftalmolog a byli spokojení, ve skutečnosti mi přinesli vizitku a přinesli.

A teď můj příběh. V mém náručí vyskočila rána a tady je lékař, KANDIDÁT ZDRAVOTNÍCH VĚD, dermatovenerolog. Obecně jsem se s ním přihlásil na konzultaci. Termín byl v 16.30, dorazil jsem o něco dříve než ve stanovený čas, vyplnil všechny potřebné dokumenty a zaplatil. Je to divné, ještě mi neposkytli službu, ale peníze už byly vzaty. Pak se nabídli počkat. při absenci fronty jsem čekal 30 minut. Ukázalo se však, že to není ta největší zábava. Poté jsem byl pozván do ordinace oftalmologa (!) A doktor začal zkoumat moje boláky. Po dlouhou dobu jsem nemohl přijít na to, co se mnou je, pak uzavřel závěr „tady je čistá dermatologie“ a řekl, že mi doporučuje kontaktovat další odborníky. A to je vše (!), Dostal jsem radu lékaře nejvyšší kategorie, kandidáta lékařských věd.

Pokud někdo potřebuje lékaře, jeho telefonní číslo je na vizitce.

Andrey Anatolyevich Podoskin je jedním z nejlepších specialistů na onkologii kůže ve městě Voroněž. Přišli jste za ním na kliniku OKO - jako onkolog se podívejte na svou smlouvu. Lékař vás pečlivě vyšetřil, což je důležité, a poté to analyzoval. Vyloučil onkologickou kožní patologii a doporučil kontaktovat dermatologa. Jsme rádi, že vy a vaši příbuzní.

Andrey Anatolyevich Podoskin je jedním z nejlepších specialistů na onkologii kůže ve městě Voroněž. Přišli jste za ním na kliniku OKO - jako onkolog se podívejte na svou smlouvu. Lékař vás pečlivě vyšetřil, což je důležité, a poté to analyzoval. Vyloučil onkologickou kožní patologii a doporučil kontaktovat dermatologa. Jsme rádi, že jste nás s vašimi příbuznými kontaktovali již dříve a že vaši příbuzní byli spokojeni. Skutečnost, že jste čekali 30 minut, je nepřijatelná a práce s personálem bude hotová. Na vizitce je telefonní číslo kliniky OKO. Děkujeme za vaši odezvu. Budeme rádi, když vás znovu uvidíme.

Recenze oční kliniky

AdresaVoroněž, st. Teatralnaya, 26
Telefon+7 (473) 255-99-44
Otevírací doba
pondělí09: 00-19: 00
úterý09: 00-19: 00
středa09: 00-19: 00
Čtvrtek09: 00-19: 00
pátek09: 00-19: 00
sobota10: 00-16: 00
Neděle10: 00-16: 00
webová stránkaokovrn.ru
KategorieOční centrum, oftalmolog, kosmetická klinika
Posouzení4 5 recenzí

Oční klinika na Teatralnaya recenze

Šli jsme na oční kliniku OKO s mojí matkou na glaukom, profesorkou Zakharovou Irinou Aleksandrovna. Děkuji doktorovi za pomoc - operace proběhla dobře. Zlepšil se zrak. Správci na klinice jsou skvělí. Doporučit.

Dobrý postoj. Kompetentní lékaři. Stát se komplexním vyšetřením a napsat předpis na brýle stálo 1 000 rublů.

Nechutný přístup k pacientům. 25. července jsem přišel na vyšetření, abych předepsal brýle, celé vyšetření proběhlo za 5 minut, lékař se tím nijak zvlášť neobtěžoval. Výsledkem bylo: po přijetí, když jsem si nasadil brýle, všechno se mi vznášelo před očima, list papíru se stal nepravidelným atd. Zdravotnický personál mě začal přesvědčit, že všechno projde, mé oči nebyly „zvyklé“. Oči nebyly použity, navíc hlava začala bolet. Výsledkem bylo, že po vyšetření jiným lékařem se ukázalo, že brýle nebyly správně nasazeny. Nyní na této udatné klinice odmítají peníze vrátit, tak říkají, že jděte k lékaři, ať se osobně ujistí, že se mýlil! Nedoporučuji nikomu, aby se zde kontaktoval!

Pozoruhodný oftalmolog-chirurg Roldugin Alexander Alekseevich. Dostanete se k lékaři a pochopíte, že jste v dobrých rukou - pevní, klidní, obě oči byly operovány. Před operací se podívala terapeutka Elena Mikhailovna Tolstykh, schůzky pomohly otci vyrovnat se s tlakem, který ho trápil po dobu deseti let. Klinika je v centru, je obtížné zaparkovat v pracovní den, v den operace, v sobotu, žádný problém.

Píšu recenzi, jak jsem slíbil, s vděčností všem zaměstnancům oční kliniky OKO. Bydlím v centru Voroněži, protože 17. nemocnice byla uzavřena, pro obyvatele celá katastrofa. Mnoho důchodců žije v centru města. Moji rodiče nejsou výjimkou. Na klinice je mnoho zkušených specialistů, ze stejné 17 nemocnice a z regionální, navíc jsem věnoval pozornost vybavení. Nejsem odborník - ale klinika je jasně nabitá oftalmologickou technologií. Vždy přátelští správci, připraveni jít na schůzku. Před rokem naši analýzu potili - a tak se s omluvou do našeho domu zařídili ve vhodnou dobu pro mě. Příjemným objevem byla kardiologická služba - holter, kardiolog, ultrazvuk. Holter je drahý za 1800, ale kandidát věd z regionálních dešifrů, ultrazvuk srdce - stejně jako jinde, pilulky, které snižovaly tlak, byly předepsány již před vyšetřením při prvním přijetí a obvykle na klinikách jsou nuceni provést řadu vyšetření před jmenováním. Obecný závěr, jsme rádi, že se v blízkosti domu nachází klinika OKO.

Oční lékař, dětská oftalmologie, oční mikrochirurgie, oční chirurgie - oční klinika "OKO"

Vizuální kanál je jedním ze smyslových systémů těla, kterým je vnímáno nejvíce informací. Není proto divu, že i zdánlivě nevýznamné problémy se zrakem mohou způsobit určité nepříjemnosti: snížený výkon, obtížná orientace v prostoru atd..

Pokud vás znepokojuje stav vašich očí, kontaktujte kliniku OKO. Nabízíme širokou škálu oftalmologických služeb ve Voroněži:

  • Konzultace s dospělým a dětským oftalmologem.
  • Hardwarová léčba vidění.
  • Oční chirurgie, včetně oční mikrochirurgie.
  • Vyšetření a korekce zraku.
  • Odstranění novotvarů.
  • Výběr a výroba brýlí.

Naši specialisté provedou vysoce přesnou diagnostiku, identifikují problémy s fungováním vizuálního systému a zvolí optimální léčebný režim.

Kdy je nutné kontaktovat oftalmologa

Okamžitě si všimneme, že je nutné navštívit oftalmologa nejen při výskytu nebezpečných příznaků, ale také pro preventivní účely..

Pokud vás znepokojuje některá z následujících stavů, je naléhavá návštěva oftalmologa:

  • bolest v očích jakékoli povahy a místa;
  • svědění očí;
  • silné zarudnutí v oblasti očí;
  • hojné slzení;
  • pocit cizího tělesa v oku;
  • přecitlivělost na světlo;
  • traumatické poranění očí;
  • viditelné novotvary očních bul nebo víček

Konzultací s očním lékařem ve Voroněži na oční klinice OKO můžete překonat svůj stav a vrátit se ke zdravému životu..

Kolik stojí konzultace s očním lékařem a další služby?

Přiměřené ceny na klinice OKO jsou pro každého pacienta příležitostí k získání vysoce kvalitní lékařské péče. Podrobnější informace o nákladech na konkrétní službu zjistíte tak, že nás kontaktujete přímo nebo zavoláte na naše kontaktní čísla.

Počáteční schůzka s očním lékařem ve Voroněži vás bude stát 1200 rublů a následná schůzka během týdne je zdarma. V rámci takového jmenování bude lékař schopen sledovat dynamiku stavu pacienta a v případě potřeby upravit zvolený léčebný režim..

Na vaši žádost jsme také připraveni vás informovat o přibližných cenách chirurgických zákroků. Celkové náklady se v každém případě tvoří individuálně a závisí na charakteristikách těla pacienta, potřebě dalších léků a dalších faktorech.

Můžete požádat o zavolání oftalmologovi doma

O naší klinice

Korekce vidění pomocí moderního vybavení

Kolosální možnosti medicíny jsou dnes do značné míry způsobeny využitím moderních technologií. Sofistikované a multifunkční zařízení umožňuje lékařům poskytovat efektivní a bezbolestné ošetření pacientů. Použití těchto technologií během chirurgického zákroku navíc významně snižuje nadcházející rehabilitační období..

High-tech zařízení je další významnou výhodou moderního oftalmologického pole. Pokud dříve, k překonání mnoha patologických stavů, byla nutná operace očí, ale dnes lze korekci zraku ve Voroněži na klinice OKO provádět šetrnějšími metodami. V některých případech lze operaci zabránit i při špatné prognóze.

Proč je třeba pravidelně provádět oční vyšetření

Většina profesí spojených s intelektuální činností je doprovázena výrazným namáháním očí. Mnozí o tom zároveň ani nevědí a zhoršení zraku je spojeno s banální únavou, nedostatkem spánku, nedostatkem odpočinku nebo stresovými situacemi.

Důvod může být ve skutečnosti mnohem vážnější a je téměř nemožné diagnostikovat stav vizuálního systému sami. Oční vyšetření oftalmologem by proto měla být pravidelná. Tuto službu ve Voroněži vám nabízí oční klinika OKO. Přemýšlejte o tom, možná dnes budete potřebovat korekci zraku a čím dříve můžeme zahájit léčbu, tím kratší bude její trvání, složitost a náklady. Nezanedbávejte prevenci a včasnou diagnostiku, protože je mnohem snazší opravit vady zraku v raných fázích vývoje, než později eliminovat následky..

Oční chirurgie: pomoc od oftalmologů a očních chirurgů

Chirurgie je poslední možnost, které se lze v mnoha případech vyhnout. Někdy se však operace oka stává jediným způsobem, jak obnovit ztracené zdraví pacienta. Tyto operace provádějí zkušení oftalmologové a oční chirurgové. Pacient musí nejprve podstoupit komplexní vyšetření zraku, aby zjistil stav vizuálního systému..

V některých případech je účinná léčba možná pomocí hardwarových metod. V zásadě je taková léčba vhodná, pokud pacient včas navštíví lékaře..

Potřebujete operaci k obnovení vidění? Můžete nám věřit - všichni lékaři kliniky OKO mají obrovské zkušenosti s prací ve veřejných zdravotnických zařízeních a nejvyšší kvalifikaci. Spolu s využitím moderního high-tech zařízení a nejnovějších farmaceutik to bude klíč k účinné a bezbolestné léčbě. Po operaci zůstávají všichni pacienti nějakou dobu v naší nemocnici a jejich stav je pečlivě sledován lékaři kliniky..

Profesionální péče o oči je pro moderního člověka normou

Mnoho pacientů bohužel vyhledává pomoc od oftalmologa pouze v nouzových situacích, raději ignorují preventivní opatření a samoléčbu..

V moderním světě smartphonů, počítačů a tabletů se podmínky jako mírná bolest očí, zarudnutí, zraková únava nebo rozmazané vnímání - důsledky dlouhého pobytu před obrazovkou monitoru - začaly považovat za normu. Normou je ve skutečnosti včasná návštěva lékaře, když se objeví první nebezpečné příznaky, pravidelná preventivní a diagnostická opatření. Jedině tak lze zaručit stabilní fungování orgánů zraku a klinika OKO vás zve k tomu, abyste dbali na naše profesionální rady.

Počáteční konzultace s očním lékařem ve Voroněži zpravidla zahrnuje vyšetření vizuálního systému, stanovení zrakové ostrosti a další diagnostické metody. Potřebu dalšího výzkumu určuje odborník.

Široká nabídka služeb v oboru oftalmologie

Máte pocit, že jste začali vidět horší? Pokud vás tento stav dlouhodobě obtěžuje nebo se vyskytnou jiné problémy popsané výše, okamžitě kontaktujte očního lékaře, který správně diagnostikuje váš stav a zvolí nejoptimálnější způsob léčby..

Kontrola, korekce zraku, diagnostická vyšetření, operace očí, hardwarové metody léčby, pobyt v nemocnici - to vše je k dispozici obyvatelům Voroněži na oční klinice OKO. Zapojením našich nejlepších specialistů na řešení konkrétního problému, kteří mají působivé pracovní zkušenosti a moderní materiálně-technickou základnu kliniky, jsme vždy připraveni zachránit vaši vizi i v těch nejkritičtějších situacích.!

Centrum korekce očí v Teatralnaya (Voroněž): ceny a recenze

Oční klinika OKO je placené multidisciplinární lékařské centrum ve městě Voroněž, jehož specialisté se zabývají problémy vizuálního systému, patologiemi srdce a cév, ORL chorobami atd..

Centrum je zaměřeno především na diagnostiku oční patologie a její léčbu. Přítomnost úzce specializovaných specialistů nám však umožňuje řešit neuvěřitelně širokou škálu problémů pacientů, u kterých se uplatní..

Oční lékaři (oftalmologové) kliniky Oko jsou profesoři a kandidáti lékařských věd, z nichž mnozí pracují na Oční klinice V.G. Burdenko. Poskytují diagnostickou a terapeutickou pomoc dospělým pacientům a dětem: provádějí lékařské konzultace, provádějí chirurgické a terapeutické ošetření, dynamická pozorovací a preventivní opatření, provádějí hygienické a vzdělávací práce mezi obyvatelstvem.

Technické vybavení kliniky je nejnovějším zařízením, které splňuje všechny lékařské a hygienické normy. Jaké jsou licence a povolení regionální správy.

Klinika OKO Vision poskytuje širokou škálu služeb zaměřených na obnovení a stabilizaci funkce kamerového systému. Hlavní oblasti práce oftalmologů jsou:

  • Kompletní diagnostika stavu očí a adnex;
  • Konzervativní a chirurgická léčba glaukomu (včetně instalace komplexních drénů);
  • Operace katarakty;
  • Chirurgické odstranění cizích těles z rohovky, krtků a ateromů očních víček, chalazionu, pterygia, ošetření everse a ptózy očních víček, bougienage slzného kanálu atd.;
  • Dětská oftalmologie (chirurgie strabismu, hardwarová léčba);
  • Optická korekce vidění (včetně výroby brýlí).

Klinika také poskytuje naléhavou službu obyvatelům Voroněži - přivolání domácího oftalmologa.

Klinické souřadnice

394036 Rusko, Voroněž, st. Teatralnaya 26
Telefon +7 (473) 255-95-95

6 nejlepších oftalmologických klinik ve Voroněži

* Recenze nejlepších podle redakční rady expertology.ru. Kritéria výběru. Tento materiál je subjektivní, nepředstavuje reklamu a neslouží jako průvodce nákupem. Před nákupem se musíte poradit s odborníkem.

Abyste se dostali k očnímu lékaři na schůzku, nemusíte čekat několik týdnů na volný čas a stát v dlouhých řadách. Dnes můžete být vyšetřeni s kvalitním vybavením na soukromé klinice. V hlavním městě regionu Černé Země existuje několik takových lékařských center. Rozhodli jsme se pomoci obyvatelům Voroněži a provedli jsme hodnocení nejlepších oftalmologických center ve městě.

Hodnocení nejlepších oftalmologických klinik ve Voroněži

Jmenovánímístoklinikahodnocení
Hodnocení nejlepších oftalmologických klinik ve Voroněži1Centrum klinické oftalmologie Medinvest5.0
2Voroněžská oftalmologická klinika4.9
3Oční a srdeční klinika "Oko"4.8
4Voroněžské oční mikrochirurgické centrum4.7
PětÚhel pohledu4.6
6Oční centrum doc. Černiková4.5

Centrum klinické oftalmologie Medinvest

V hodnocení je oční centrum, které vám umožňuje podstoupit kompetentní diagnostiku orgánů zraku pomocí nejnovějšího vybavení, získat podrobné rady od lékařů, vyléčit různé oční patologie a vyřešit problém strabismu. Mezi výhody kliniky patří individuální přístup k pacientům, bezbolestné operace, použití metod léčby založených na hardwaru.

Odborníci centra si zaslouží zvláštní pozornost. Vedoucí lékař V. Churikov má titul nejlepší oftalmolog ve městě. Všichni lékaři neustále zvyšují svou kvalifikaci a mají slušné pracovní zkušenosti. Pacienti dávají instituci nejvyšší skóre a považují lékaře kliniky za skutečné profesionály. Ceny služeb jsou zcela v souladu se službami a kvalitou léčby. Adresa: Student, 12 A. Telefon: 74732-12-12-22.

Výhody

  • individuální přístup;
  • účinné metody léčby;
  • zkušení lékaři;
  • spousta dobrých recenzí;
  • přiměřené ceny.

nevýhody

  • ne.

Voroněžská oftalmologická klinika

Druhé místo v hodnocení jsme dali Voroněžské regionální klinice, která léčí šedý zákal a mnoho dalších očních chorob. Kvalifikovaní odborníci provádějí vyšetření na vysoce přesném zařízení, dávají odpovědi na vzrušující otázky a nabízejí optimální možnosti léčby, včetně chirurgického zákroku. Brýle si můžete vyzvednout v ústavu. Plaťte v hotovosti a kartou. Na základě centra byl otevřen denní stacionář. Můžete si domluvit schůzku s lékařem telefonicky nebo prostřednictvím webových stránek kliniky. Schůzka s oftalmologem stojí asi 1200 rublů. Adresa: Leninsky Ave., 75A. Telefon: 7-4732-202202.

Výhody

  • vysoce přesné zařízení;
  • vysoce kvalitní výběr brýlí;
  • denní nemocnice funguje;
  • pohodlné stránky.

nevýhody

  • žádné vážné nevýhody.

Oční a srdeční klinika "Oko"

Našli jsme obrovské množství vděčných recenzí oční a srdeční kliniky "Oko". Chválí zkušené odborníky, kvalitní léčbu a klidnou atmosféru instituce. Inovativní zařízení vám umožní získat přesné výsledky a kvalifikovaní lékaři vám pomohou zbavit se šedého zákalu, glaukomu a strabismu. Zde jsou konzultovány děti i dospělí, provádějí nejsložitější operace, řeší problém zakřivení víček a vylučují cizí tělesa z očí..

Klientům je poskytována pomoc při výběru brýlí, pomoc s nákupem slunečních brýlí. Jí příležitost zavolat odborníka domů. Je také výhodné, že centrum je otevřeno o víkendech. Ceny si musíte zjistit telefonicky, nejsou na webu. Adresa: Teatralnaya, 26. Na Lizyukově je pobočka. Telefon: 74732-55-95-95.

Výhody

  • hodně chvály;
  • příjemné prostředí;
  • volání specialisty doma;
  • pracuje o víkendech.

nevýhody

  • žádné vážné nevýhody.

Voroněžské oční mikrochirurgické centrum

Centrum pro mikrochirurgii očí se specializuje na korekci excimelaserů, operace katarakty s ultrazvukem. Hlavními výhodami instituce jsou adekvátní ceny a kvalitní terapie. V centru jsou vždy propagační akce a slevy. Studentům je tedy diagnostikováno vidění zcela zdarma..

Potěší pohodlný web kliniky se všemi potřebnými informacemi. Na jeho stránkách můžete položit otázku specialistovi a domluvit si schůzku. Soudě podle recenzí, když děti čekají ve frontě, nemají co dělat. Rodiče by rádi viděli malý dětský koutek. Adresa: Koltsovskaya, 1B, office 15. Telefony: 8-900-927-08-57, 7473-300-39-59.

Výhody

  • vysoce kvalitní dětská oftalmologie;
  • pěkné bonusy;
  • skvělý web;
  • vysoce kvalifikovaní odborníci.

nevýhody

  • žádný koutek pro děti.

Úhel pohledu

Dále v žebříčku je poměrně známá oční klinika „Point of View“, jejíž specialisté používají nejnovější fyzioterapeutické metody, které nezpůsobují vedlejší účinky. Příjem provádí kandidát lékařských věd a dětský oftalmolog.

Pacientovi jsou poskytovány takové procedury jako perimetrie, výběr brýlí, magnetoterapie, terapeutická masáž, laserová stimulace, elektroforéza. Lidé sem přicházejí odstranit cizí těleso z oka, propláchnout slzný kanál nebo podat nitrožilní infuzi. Recenze kliniky jsou většinou pozitivní. Adresa: Koltsovskaya, 34. Telefon: 4732300-39-29.

Výhody

  • používání nejnovějších fyzioterapeutických metod;
  • zkušení kvalifikovaní lékaři;
  • velký výběr brýlí;
  • dobrá zpětná vazba.

nevýhody

  • žádné vážné nevýhody.

Oční centrum doc. Černiková

Oční centrum Dr. Černikové nabízí obyvatelům Voroněže absolvovat kurz rehabilitační terapie, aby si zkontrolovali zrak na moderním vybavení. Chválí zdvořilý přístup k pacientům a útulný interiér ústavu. Centrum využívá účinné metody boje proti astigmatismu, kataraktu, chorobám sítnice a myopii.

Soudě podle recenzí nejsou ceny na klinice nejlevnější. Je škoda, že neexistují žádné příznivé slevy. Protichůdné názory neumožnily centru získat vyšší místo. Adresa: Revolution of 1905, 32. Phone: 74732-62-22-30.

Oční mikrochirurgie

po-pá09: 00-18: 00
So09: 00-15: 00

4 lékaři na klinice

  • podle ceny
  • podle hodnocení
  • podle recenzí

"Všechno se mi moc líbilo, služba se mi líbila." Doktor je kvalifikovaný, pozorný, kompetentní, dobrý přístup, vše vysvětlila velmi snadno. Jsem se vším spokojen. “ - Ekate. Číst dál Rina Skrýt

"Nejprve nás přijala zdravotní sestra, měla ji moc ráda, ale abych byl upřímný, jmenování doktora na mě moc neimponovalo." Lékař to nezřídil. “ - Ekaterina

"Moc se mi všechno líbilo." Lékař je pozorný a vstřícný. “ - Natálie

"Dobrý a pozorný doktor." Vysvětlil mi vše, co jsem chtěl vědět, poradil s další otázkou a vzal brýle. Už jsem to poradil lékaři! “ - Svetlana