Garnier - recenze o kosmetice

Natasha
Expert na Čeljabinsk

Skvělý víkend všem!

Chci doporučit vynikající deodorant

Deodorant Garnier Active Control

Kulaté balení je poměrně velké. Válec je pohodlný, snadno klouže, nezasekává se

Složení neobsahuje alkohol a parabeny. Vůně se mi opravdu líbila - velmi svěží, zelená a zároveň jemná.

Deodorant je jemný, pohodlný a dobře chrání před zápachem potu. Doporučit.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 1 Ne 0

Natasha
Expert na Čeljabinsk

Dívky, ahoj vám všem!

Řeknu vám o nástroji, který dokonale pomáhá už více než první léto - možná se bude hodit někomu, kdo například stále jede na dovolenou k moři.

Kovový sprej, 200 ml. Vynikající rozprašovač, rovnoměrně rozstřikujte mléko. Po nastříkání se produkt zdá být studený, což není pro každého. V zápalu normy. Vůně je lehká, sotva znatelná. Chrání pokožku před slunečními paprsky velmi dobře, nezabraňuje spálení. Změkčuje pokožku, rychle se vstřebává. Příjemné k použití.

Zde píše výrobce: Spolehlivá ochrana proti UVA a UVB paprskům, které způsobují spálení sluncem a předčasné stárnutí pokožky, díky patentovanému fotostabilnímu filtračnímu systému Mexoryl® XL.

Kontinuální sprej z jakékoli pozice chrání celý povrch pokožky během několika sekund.
Jeho ultralehká struktura, viditelná při aplikaci, se okamžitě vstřebává a nezanechává žádné zbytky ani lepkavý mastný film. Po aplikaci necítíte produkt na pokožce.
Bez alkoholu *, nevysušuje pokožku.

Nastříkejte Garnier Light a Silk na celé tělo a poté si je otřete rukama - těsně předtím, než vyjdete na slunce.

A toto je již možnost pláže pro bílé.

Všechno je v podstatě stejné, silnější je pouze ochrana před sluncem..

Suchý sprej Expert ochrana SPF 50+. Garnier Amber Soler vytváří suchý sprej pro jemnou ochranu proti UVB, UVA a dlouhým UVA paprskům.

Vhodný i pro citlivou pokožku. Aplikujte 20 minut před slunečním zářením. Opakujte každé 2 hodiny, zejména po plavání nebo pocení. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou..

Voda / voda, homosalát, dikaprylylether, oktokrylen, ethylhexyl salicylát, dimethikon, styren / akrylátový kopolymer, butylmethoxydibenzoylmethan, drometrizol trisiloxan, peg-30 dipolyhydroxystearát, nylon-12, dikaprylykarbonát. kyselina, tokoferol, chlorid sodný, dodecen, fenoxyethanol, thermus thermophillus ferment, peg-8 laurát, ethylhexyl triazon, poly-c10-30 alkylakrylát, poloxamer 407, isododekan, isostearylalkohol, propylenkarbonát, kaprylyl glykol, disteardimonium hectorta, sorbát draselný, lauryl peg / ppg-18/18 methikon, glycerin.

V zásadě doporučuji obojí.

Natasha
Expert na Čeljabinsk

Pravděpodobně každý už měl takovou vodu. Koupil jsem to už dávno, zkusil jsem to v zimě - nelíbilo se mi napnutí pokožky. A na jaře jsem se rozhodl láhev dopít. Jak to vypadá, každý ví

Láhev se zdá být obrovská, 400 ml, ale došel jsem docela rychle. Kryt je pohodlný, pevně zaklapne.

Vizuálně jako běžná voda voní neutrálně.

Dobře umývá kosmetiku. Mám pocit těsnosti, ale po pár minutách to vypadá, že zmizí. Žádná lepivost, nechci se umýt.

Pro mě je to čtyřcestný lék.

[Upraveno autorem 25. května 2017]

Helen
Moskva

Ale v poslední době mi začaly více vypadávat vlasy. A rozhodl jsem se vyzkoušet GARNIER BOTANIC THERAPY ricinový olej a mandlový šampon. Odborníci vybrali ricinový olej a výživné mandle, aby vytvořili jedinečné složení pro slabé a náchylné k vypadávání vlasů. Ricinový olej je známý svými zpevňujícími vlastnostmi. Mandlový olej vyživuje a obnovuje vlasy, takže jsou pružnější a odolnější. Trvalo mi docela dost šamponu, než jsem si napěnil vlasy. Složení šamponu se ukázalo být silné, velmi dobře pění; Jednou jsem si umyl vlasy. To stačilo. Ale od první aplikace se nic nestalo. Méně vlasů vypadlo potřetí. Šampony jsou ekonomické a mají velmi příjemnou sladkou vůni. Vůně připomíná dobře pražené mandle se sušeným ovocem. Dokonale aplikovaný, roztírá se po vlasech a dostatečně dobře opláchne. Také jsem si okamžitě koupil produkt péče z této série: Posilující krémový olej Botanic Therapy Ricinový olej a mandle pro oslabené vlasy náchylné k vypadávání vlasů.

Navrženo proti vypadávání vlasů, tepelné ochraně a snadnému stylingu. Tento máslový krém jsem aplikoval ihned po umytí na vlhké vlasy. Není třeba se umýt. Potom si dala vlasy dolů. Snadný styling a vynikající rozčesávání. Slibovaný antistatický účinek je přítomen.

Ale po čtyřech hodinách je pocit, že jsem si neumyl vlasy. Nebo to umyl. před pár dny. Po tomto oleji si večer musíte vlasy znovu umýt. Chci říct, že jsou tu mastné vlasy. Ani s lakem na vlasy to nebylo. Krémový olej, rozhodně použiji, když je nutný styling pro kadeře.

Orchidej
Kirov Aktivní člen

Sliby výrobce: 1 maska ​​= 1 týdenní ošetření hydratačním sérem:

Uvolněte suchou a napnutou pokožku: Intenzivně zvlhčující maska ​​pro suchou a citlivou pokožku obsahuje výtažek z heřmánku, rostlinu známou svými uklidňujícími a změkčujícími vlastnostmi. Maska odstraňuje pocit napnutí pokožky, intenzivně ji zvlhčuje a dodává pocit pohodlí.

Tato látková maska ​​má druhou vrstvu pro snadnou distribuci po obličeji, která je po roztažení masky odstraněna. Je pravda, že jsem nerozuměl „této výhodě“, o kterou se postaral výrobce. Zřejmě stále nechápu všechno v tomto životě))).

Maska je velmi dobře namočená, takže ji stačí rozdělit jak na krk, tak na dekolt. Na masce v oblasti tváře je řez, který masku přesahuje na obličej, což je docela pohodlné. Navzdory skutečnosti, že moje první látkové masky byly korejské, velikost štěrbin pro oči a rty mě překvapila. V korejských maskách vždy používám nůžky ke zvětšení řezu pro oči a rty. Ale alespoň to lze vysvětlit asijským typem člověka. Garnier vydal masky pro ruský trh a škrty v očích a rtech jsou ještě menší než u Korejců..

Vůně masky není vůbec rušivá, kosmetická, sotva znatelná. Ale navzdory „tanci s nůžkami“ se mi práce masky opravdu líbila. Výrobce doporučuje nechat ho 15 minut, nechal jsem si ho na 30. Všechny sliby výrobce byly splněny, takový účinek jsem od garnieru ani nečekal. Pokožka je hydratovaná a vyživená, obličej vypadá svěží a odpočatý. Nezapomeňte však, že takové masky jsou zamýšleny jako expresní prostředek a po jednorázovém použití nemají dlouhodobý účinek..

Šťastný
Aktivní člen Moskvy

Dívky, ahoj všichni!

Zřídka píšu o známých a populárních prostředcích, ale dnes jsem se rozhodl udělat výjimku.

Všichni jste už slyšeli o Garnierově micelárce. Je dokonce zvláštní, jak ji minuli naši „přátelé“ - VÝDĚLKY NA 2 HODINY VE ZIMĚ. A pak ve dvojici s deodarantem - nařídil sám Bůh.

Obecně ji asi rok na internetu chválí brouk, pavouk a medvěd. Hodil jsem její košík na jednu z mých návštěv v supermarketu. Nenuache? Nikdy nevíš?

Jak vypadá, myslím, že každý ví.

Láhev je obrovská, 400 ml, cena je směšná - 250 rublů. Tady nemohu jinak než chválit obchodníky - vynikající tah určený pro spotřebitele, který chce ušetřit peníze. Plaťte méně - získejte více.

Na první pohled to vypadá jako obyčejná micelárka: průhledná, bez zápachu, pěna.

Stejně jako u jakékoli myceliální vody se produkt společnosti Garnier nedoporučuje umýt. Upřímně jsem se neodvážil nechat si to na tváři přes noc. Nikdy nevíš co.

Receptura výrobce: odstraňuje make-up + čistí + zklidňuje. Pojďme analyzovat body.

1. Odstraní make-up. Odstraňuje bez tření (dobře, pak se ohnuly. Ze školního kurzu fyziky víme dobře, že bez tření je pohyb na planetě Zemi nemožný). Dobře, nebudu se držet formulace. Stručně řečeno, odstraní make-up od prvního času.

Ale ne. I když vezmu v úvahu, že nepoužívám voděodolnou řasenku, byla moje Chanel le Volume odstraněna potřetí. A mimochodem, musel jsem to otřít. Stíny, tužka, dokonce i značka na obočí - ano, podařilo se mi ji odstranit poprvé. Musel jsem si pohrát s podkladem a červenou rtěnkou (ne matnou ze série „půl roku trvanlivosti“) a také otřít. Obecně odstraňuje make-up stejně jako Garnierovo mléko..

2. Neřeknu nic o očištění. Opakuji, neodvažoval jsem se obejít bez čisticích prostředků.

3. Uklidňuje. Existuje také kontroverzní bod. Abych byl upřímný, pochybuji o tom. Podle mého názoru je tento nástroj drsný. Jedná se přesně o nejtvrdší micelárku ze všech testovaných.

Žádné alergické reakce, jako jsou vyrážky, zarudnutí, odlupování.

Co mohu říci? Nějak to nevnímám jako micelárku. Spíše jako krém na odstraňování make-upu.

Cena: 250-300 rublů, můžete koupit všude.

[Upraveno autorem 6. ledna 2017]

Garner recenze

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Garnier
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 41
  • "

Bushueva Evgeniya Perm 10/10/2020 |

Deodorant Roller Purity Effect 50 ml (Garnier, pro tělo)

Závěry: Vůně je relativně neutrální, ne příliš silná, ochrana na stupni C - obvykle se udržuje pouze do večera (asi 12 hodin), pak se objeví vůně, pokud si zaboříte nos do podpaží. Špinavé prádlo. Hlavní nevýhodou tohoto deodorantu je to, že teče. Po použití na okraji obrovského přílivu deodorantu musíte vyčistit ubrousky. Skladujte ve svislé poloze, jinak by došlo k úniku do víčka. Tento problém má všechny koule v této sérii v bílé barvě.

Bushueva Evgeniya Perm 10/10/2020 |

Deodorant suchý krém NEO bez zápachu 60 g (Garnier, na tělo)

Závěr: Deodorant vůbec nefunguje od slova, ochrana trvala 2 hodiny - bez ní by byl výsledek stejný. Aplikuje se dobře, pohodlně, ale špiní oblečení, ačkoli při absenci alespoň určité ochrany proti zápachu již není žádný rozdíl, protože jednoduše to nemá smysl používat. Rovněž nechrání absolutně před potem

Bushueva Evgeniya Perm 10/10/2020 |

Revitalizační krém na ruce pro velmi suchou pokožku 100 ml (Garnier, Body)

Závěr: Velmi dobrý krém na podzim nebo na teplou zimu. Velmi velký peeling a suchost neodstraní. Vůně je příjemná, neabsorbuje se okamžitě, ale stále docela rychle. Skvělá základní volba

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Obnovující maska ​​300 ml (Garnier, na vlasy)

Závěr: Maska je super, vyživuje, zvlhčuje, vlasy se snadno česají a nejdůležitější je vůně, i za tuto si ji můžete koupit.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Gel Mask Scrub Active 3 v 1 s aktivním uhlím 150 ml (Garnier, na obličej)

Závěr: Jemně čistí pokožku, vyrovnává tón obličeje, nezpůsobuje zánět, rozpočet a dobrý peeling.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Banánová maska ​​na suché vlasy 390 ml (Garnier, na vlasy)

Závěry: Toto je nejlepší maska ​​v sérii, super vyživuje a zvlhčuje, vlasy jsou hladké a lesklé, voní velmi chutně.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Macadamia Mask pro nezvládnutelné vlasy 390 ml (Garnier, pro vlasy)

Závěr: Dokonale vyživuje, zvlhčuje, voní dobře, hustě a příjemně. Velký objem vydrží dlouho

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

AMBER SOLAIRE Expert protection Cooling cream after sunburn 200ml (Garnier, Amber solaire)

Závěry: Velmi příjemně chladí, voní dobře, moc nebělí pokožku. Je to ekonomicky spotřebováno. líbil.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Oční krém Youth Cells Anti-Wrinkle 35+ 15ml (Garnier, Youth Cells)

Závěr: Dobrý levný krém, zvlhčuje, vyživuje, rychle se vstřebává. radit, podat zprávu.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

(Garnier, pro vlasy)

Závěr: Líbil se mi šampon, příjemná vůně kokosových pěn a dobře čistí. Je to ekonomicky spotřebováno. Nevysušuje mi vlasy, vyhovuje mi to.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 05/08/2020 |

Šampon Okurková svěžest 400 ml (Garnier, pro vlasy)

Závěr: Šampon je velmi chladný, příjemně svěží vůně, dobře pění a čistí vlasy. Nezasychá, je ekonomicky spotřebováno.

Meshitova Tatiana Kizlyar | 06.05.2020 |

Balzám pro růst v plné síle 200 ml (Garnier, na vlasy)

Závěr: Balzám se mi opravdu líbil, voní jako jablko, hustý, vlasy jsou hebké a snadno se rozčesávají. Vezmu si víc

Recenze kosmetiky a parfumerie

ForumKosmetika - Recenze kosmetiky a parfémů - váš důvěryhodný poradce pro krásu, péči o pleť a životní styl

Recenze Garnier

  • Kosmetika a parfumerie
  • ↳ Recenze značek kosmetiky a parfumerie
  • ↳ Nadnárodní (mezinárodní) recenze kosmetiky
  • ↳ Recenze kosmetiky MAC
  • ↳ Mary Kay recenze
  • ↳ Recenze L'Oréal
  • ↳ Recenze kosmetiky MAC na kosmetiku
  • Reviews Recenze L'Oréal Paris
  • ↳ Garnier recenze
  • ↳ Recenze Maybelline New York
  • ↳ Lancôme recenze
  • ↳ recenze Vichy
  • Reviews La Roche (La-Roche-Posay) recenze
  • Reviews Recenze Armani (Giorgio Armani Parfums and Cosmetics)
  • Reviews Cacharel recenze
  • Reviews Recenze společnosti Faberlic (Faberlic)
  • Reviews Recenze společnosti Amway
  • Reviews Recenze Lumen (Lumene)
  • Reviews Recenze Oriflame
  • Reviews Recenze Yves Rocher
  • ↳ Levnější (DeSheli) kosmetika - recenze
  • ↳ Avon recenze
  • Reviews Recenze společnosti Estée Lauder Companies Inc.
  • ↳ Recenze Clinique
  • ↳ Péče o pleť pro muže řady Lab
  • ↳ Ermenegildo Zegna
  • ↳ IsaDora
  • About Recenze o kosmetice Sephora
  • About Recenze o kosmetice Bourjois
  • ↳ Recenze o kosmetice Max Factor (Max Factor)
  • ↳ Recenze společnosti Artdeco (Artdeco)
  • ↳ Revlon recenze
  • ↳ Helena Rubinstein recenze
  • ↳ Recenze kosmetiky Givenchy
  • Reviews Recenze Essence
  • Reviews Recenze kosmetiky NYX
  • ↳ Rozšíření seznamu značek kosmetiky
  • ↳ Kosmetika sjednocená do určitých zemí.
  • ↳ Ruská kosmetika, recenze
  • ↳ Recenze produktu "KALINA" společnosti JSC
  • ↳ Recenze čisté linie
  • ↳ Recenze Black Pearl
  • Reviews Recenze sametových rukojetí
  • ↳ 100 recenzí kosmetických receptů
  • ↳ Recenze malé víly
  • ↳ Limoni recenze
  • ↳ Recenze Ruby Rose
  • Reviews Recenze Lamerel (LamereL)
  • ↳ Nevskaya Cosmetics recenze
  • ↳ Rozšíření seznamu značek kosmetiky
  • ↳ Ukrajinské značky kosmetiky
  • ↳ Rozšíření seznamu značek kosmetiky
  • ↳ recenze běloruské kosmetiky
  • ↳ Rozšíření seznamu značek kosmetiky
  • ↳ korejská kosmetika
  • ↳ Rozšíření seznamu značek kosmetiky
  • ↳ Čínská kosmetika
  • Reviews Recenze Kosmetika Tiande (Tiande)
  • ↳ Řecká kosmetika
  • ↳ Rozšíření seznamu značek kosmetiky
  • ↳ izraelská kosmetika
  • Reviews Kosmetika Christina recenze
  • ↳ Rozšíření seznamu zemí
  • ↳ Kosmetika pro nejmenší - to, co používají naše děti?
  • ↳ Lékárenská kosmetika - recenze
  • ↳ recenze Vichy
  • ↳ Recenze Avene
  • ↳ Recenze La Roche-Posay Cosmetics (Pose, La Roche, Roche Pose)
  • ↳ Rozšíření seznamu značek kosmetiky
  • ↳ Přísaháme zde. Negativní recenze na kosmetiku a parfémy.
  • ↳ Ankety
  • ↳ Recenze o typech kosmetiky
  • ↳ Dekorativní kosmetika
  • ↳ Péče o tělo
  • Care Péče o obličej
  • ↳ Péče o vlasy
  • ↳ Péče o pokožku rukou
  • Care Péče o nohy
  • Care Péče o nehty
  • ↳ Ochranné vybavení
  • ↳ Péče o pleť proti akné
  • ↳ Necháme přání o rozšíření seznamu druhů kosmetiky
  • ↳ Recenze o parfumerie
  • ↳ Úprava kosmetiky a parfémů
  • ↳ Kosmetika - recenze kosmetologů
  • Kosmetické doplňky
  • ↳ Vše pro aplikaci a odstranění kosmetiky
  • ↳ Vše pro skladování a přepravu kosmetiky
  • ↳ Nástroje pro manikúru
  • ↳ Péče o vlasy
  • Care Péče o obličej
  • ↳ Rozšíření seznamu příslušenství
  • Kosmetické manipulace
  • ↳ Recenze služeb specialistů v kosmetickém průmyslu
  • ↳ Vlasy
  • ↳ Manikúra / pedikúra
  • ↳ Kosmetologové
  • ↳ Vizáž / líčení
  • ↳ SPA
  • ↳ Masáže
  • ↳ Epilace
  • ↳ hubnutí
  • ↳ Peeling
  • ↳ Čištění
  • ↳ Tetování
  • ↳ Barvení
  • ↳ Botox
  • ↳ zábaly
  • ↳ Opalování, solárium
  • ↳ Rozšíření seznamu kosmetických procedur
  • ↳ Domácí kosmetické procedury
  • ↳ Vlasy
  • ↳ Nohy
  • ↳ Nehty
  • ↳ Rozšíření seznamu kosmetických procedur
  • Recenze obchodů s kosmetikou a parfumerie.
  • ↳ Recenze obchodů s kosmetikou a parfumerie, které prodávají staromódní způsob (ne virtuální!).
  • ↳ Řetězové obchody L'ETUAL - recenze
  • ↳ Řetězové obchody Rive Gauche recenze
  • ↳ Recenze v obchodním řetězci „Girlfriend“
  • Reviews Recenze řetězců obchodů ELIZE
  • ↳ Řetězec obchodů „ILE DE BOTE“ recenze
  • ↳ Obchodní řetězce „MAGNET COSMETIC“ - recenze.
  • Chain obchodní řetězce WATSONS - recenze
  • ↳ obchodní řetězce PROSTOR - recenze
  • ↳ Obchodní řetězec PARFUM-LEADER - recenze
  • ↳ Co potřebujete vědět při nakupování kosmetických výrobků a parfémů v obchodech?
  • ↳ Návrhy na rozšíření seznamu obchodů
  • ↳ Recenze o online obchodech s kosmetikou a parfumerie.
  • ↳ Rusko
  • ↳ Oriflame
  • ↳ sheercover.ru
  • ↳ katyena.ru
  • ↳ greenmama. ru
  • ↳ faberlic-shop.ru
  • ↳ Obecné otázky týkající se online nakupování
  • ↳ Návrhy na rozšíření seznamu online obchodů s kosmetikou a parfumerie
  • ↳ Ukrajina
  • ↳ Rozšíření seznamu obchodů
  • ↳ Bělorusko
  • ↳ Rozšíření seznamu obchodů
  • ↳ Kazachstán
  • ↳ Rozšíření seznamu obchodů
  • ↳ Daleko do zahraničí
  • ↳ lookfantastic.com
  • ↳ Rozšíření seznamu obchodů
  • ↳ Rozšíření seznamu zemí
  • Inzerujeme sami sebe
  • ↳ Kosmetické výrobky
  • ↳ Kosmetické služby
  • Témata, která nejsou zahrnuta v jiných vláknech fóra
  • Návrhy na práci a rozšíření fóra

Přístupová práva

Vlákna nelze spustit
Na zprávy nemůžete odpovídat
Nemůžete upravovat své příspěvky
Nemůžete mazat své příspěvky
Nelze přidat přílohy

Garnier

Skvělá společnost

Garnier NEO Dry Mild Spray Cotton Cleanliness

Skvělý sprej

Nedávno jsem dostal dar za testování #NEO od #buzzaar :) # GarnierNEO

Velmi příjemná vůně (dostala jsem „jemnou kytici“) a to, co se mi líbilo ze všeho nejvíc - není tu žádná svižná vůně, ze které začnete usínat. Stejný originální a neobvyklý design, který je také plusem. Minusov v tom, dokud jsme ho nenašli. Velmi se mi líbil sprej, doporučuji těm, kteří to nezkusili.

NEO měkký sprej suchý sprej "Delicate bouquet"

Zkoušel jsem nový dezodopant-antiperspirant. Ve skutečnosti je to v senzacích - je to něco nového, ale nebylo to dříve promyšlené. Sprej se nanáší na pokožku velmi jemně, tvar prstence jemně rozprašuje kompozici a okamžitě vyplní oblast pokožky aroma. + rychlé a pohodlné dodání, silná vůně, která nedráždí a zůstává na vzduchu, ale ne na pokožce (takže můžete použít jakoukoli vůni).

Nedochází k žádnému podráždění a pokožka se zhoršuje. Přečtěte si recenzi

vynikající antiperspirant!

Vyzkoušel jsem novinku od # GarnierNEO suchého spreje s přídavkem pantenolu #NEOSP.

Na rozdíl od jiných antiperspirantů má kruhový difuzor, díky čemuž zajišťuje rovnoměrné poprášení.

Dezodopant má příjemnou vůni, je okamžitě nastříkán, nešpiní oblečení, dokonale chrání před potem, je úsporný při používání.

Deodorant ve spreji Garnier NEO s vůní jemného buketu

Garnier HEO

A už jste ochutnali novinku od Garniera. Ne? Nyní je čas to napravit!

Nový inovativní systém stříkání NEO pro mě! Postřikovač je vyroben ve formě prstence, "páka" je umístěna na základně! Velmi hospodárné použití díky „kulatému“ posypu!

Novinka má příjemnou vůni, ALE po měsíci používání se „ztížila“ - po postřiku v místnosti je těžké odejít, tak jak dýchat (ne

S vůní potu je to alespoň dokonale zvládnuto. Přečtěte si recenzi

Recenze kosmetiky Garnier

  • 4
  • 50
  • 3
  • 2/5
  • 7
  • 4
  • 4/5
  • Pět
  • 3
  • 5/5
  • 13
  • Pět
  • 4/5
  • 12
  • 1
  • 2/5
  • 7
  • 1
  • 4/5
  • 4
  • devět
  • 5/5
  • devatenáct
  • Pět
  • 5/5
  • 27
  • 3
  • 5/5
  • 7

Stránky

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • 6
  • 7
  • 8
  • další >
  • poslední "
  • Pět
  • 8
  • 0
  • 13
  • 18
  • 22

LadiesProject je průvodce sociální kosmetikou. Místo, kde dívky diskutují o kosmetice, hodnotí produkty a značky, seznamují se s novými produkty, dozvíte se o slevách a výprodejích, naučíte se vybírat a kupovat kvalitní kosmetiku. Každý se může stát součástí našeho přátelského týmu.

Připojte se k nám právě teď, čtěte, komentujte, sdílejte recenze a nápady, mluvte o nových nákupech!

Recenze krémů na obličej Garnier a dalších značkových výrobků

Mnoho žen, mezi obrovským výběrem kosmetiky, volí krém na obličej Garnier v naději, že pomůže vyrovnat se s kožními problémy. Značka nabízí produkty, které jsou vysoce účinné, aktivně působí na problémy - stárnutí, nezdravý odstín, vrásky, hojné vyrážky. Jak si vybrat krém podle potřeb vaší pokožky?

Hlavní výhodou značky Garnier je, že nabízí produkty pro všechny věkové kategorie. Můžete si vybrat lék, jehož aktivní složky budou působit proti defektům obličeje. Mezi ženami je velmi žádaná kompozice zaměřená na boj s kožními změnami souvisejícími s věkem. Často nakupují krémy na problematickou pleť, které jsou vysoce účinné. Všechny léky procházejí nezbytným výzkumem, testováním a jsou bezpečné. Mohou být použity i u pokožky citlivé na alergeny - nedochází k alarmujícím reakcím těla ve formě vedlejších účinků.

Při výrobě krémů používá výrobce pouze přírodní přísady:

  • esenciální olej;
  • rostlinné výtažky (brusinky, citrusy, ovoce, aloe, heřmánek);
  • přírodní olej (olivový, bambucké máslo, kokos, mandle);
  • včelí produkty (med, mateřské mléko, propolis);
  • kofein.

Většina krémů obsahuje složky, které chrání pokožku před škodlivými účinky ultrafialového záření nebo nepříznivými povětrnostními podmínkami. Díky složkám dostává pokožka prvky nezbytné pro výživu, hydrataci a omlazení.

Názor kosmetologů na výrobky Garnier

Kosmetologové věří, že při výběru produktu pro péči o obličej je třeba věnovat pozornost produktům značky Garnier. Léky této značky nejen aktivně ovlivňují problémy s pokožkou, ale mají také přirozené složení. Díky rostlinným složkám dostávají epidermální tkáně všechny potřebné prvky, vlhkost.

Složení kosmetiky Garnier je pro pokožku neškodné, ale neměli bychom zapomínat na zákazy, aplikační funkce. Chyba při výběru krému může vést k nedostatečným výsledkům, takže je lepší jít do salonu, požádat o radu odborníka.

Nejlepší produkty od společnosti Garnier s recenzemi

Vyzýváme naše čtenáře, aby se dozvěděli více o požadovaných značkových drogách. Pokud se vám líbí složení této značky, zveme vás, abyste se podělili o své zkušenosti a názor na jejich účinek na vaši pokožku.

Péče proti stárnutí

Garnier Anti-Aging Care:

Speciální formulace prodlouží mládí, zbaví se vrásek. Přípravky napínají pokožku, eliminují ochablost, ochablost a obnovují zdravý odstín. Můžete je použít k preventivním účelům, ochraně proti vráskám, omlazení - jen část výhod fondů.

Hlavní složkou je rakytníkový olej, který napíná pokožku obličeje, koriguje kontury. Pomocí nástroje můžete vyhladit malé, hluboké záhyby, zvýšit tón a zabránit vzniku vrásek. Aktivní zvedání 45+ lze přirovnat k kosmetickému zákroku, ale k tomu je třeba jej aplikovat denně.

Jedním z hlavních prvků je extrakt ze zeleného čaje. Doporučeno pro anti-aging - složení bojuje s prvními vráskami. Nástroj je schopen utáhnout kontury obličeje, eliminovat prohýbání. Lze použít jako prevenci.

"Již několik let pravidelně používám krém 35+, který aktivně bojuje proti vráskám, obnovuje, napíná a jsem s účinkem spokojen." Vrásky, které se právě začaly objevovat, zmizely, nové si nevšimnu. Odstín obličeje po použití drogy je zdravý a zářivý “

"Po faceliftu kosmetička doporučila aplikovat krém Garnier 45+." Používám to ne každý den, ale 2-4krát týdně. S výsledky jsem spokojen - obličej je hladký, svěží, pokožka je na dotek jemná a pružná. Moji přátelé tvrdí, že vypadám o 15 let mladší “

Matování kůže

Hlavním účinkem léků je odstranění mastného lesku a snížení aktivity mazových žláz.

Rohože

Extrakt ze zeleného čaje je hlavní složkou kompozice. Díky tomuto prvku můžete vyrovnat strukturu pokožky, učinit stín rovnoměrný a zdravý, zbavit se sucha, loupání. Může být použit jako základna pro dekorativní make-up.

Základní péče

Může být použit na všechny typy dermis - produkt vrátí zdravý odstín, eliminuje ošklivý lesk tuku a vyrovná úlevu. Složení je schopné zúžit póry, normalizovat produkci kožního mazu.

"Nedávno jsem pro sebe objevil matující krém, který mě po prvních aplikacích potěšil." Kůže je čistá, hladká, barva je zdravá a svěží. Chystám se koupit drogu této značky, abych se zbavil černých teček - myslím, že výsledky mě potěší “

"Základní péče je jednou z mých oblíbených formulací." Používám ho každý den, jsem spokojen s výsledky - mastný lesk zmizel, pokožka je hladká a jemná na dotek, jsem spokojená. I když přijdu domů z práce se známkami únavy, moje oblíbená droga úspěšně vrací svěžest. “

Čištění pleti

Celá pravda o produktech od Garnier "Clean Skin Active":

Pravidelné čištění pomůže zbavit se nepříjemného lesku, odumřelé dermis, prachu a nečistot.

Čistá kůže

Ideální proti aktivním mazovým žlázám - dermis se rychle vyčistí. Lék vytváří nejtenčí film, který zabraňuje kontaminaci, aniž by bránil proudění vzduchu do tkáně epidermis. Rostlinné výtažky v kompozici umožňují živinám proniknout do buněk a nasytit je potřebnými látkami.

Nepřetržitě

Navržen pro rychlé čištění, obsahuje rostlinné složky, které mohou saturovat tkáně epidermis potřebnými prvky a vlhkostí. Může být použit k odstranění defektů ve formě vyrážek, červených skvrn. Aktivní látky čistí póry, zabraňují vzniku černých teček.

"Čisticí přípravky používám pořád, protože mazové póry aktivně produkují olej a obličej vypadá neupraveně a neupraveně." Čistá pokožka od Garnieru mi umožňuje zapomenout na nepříjemný lesk po celý den, proto tento produkt pravidelně používám v kombinaci s tonickými formulacemi. Efektivní čištění a ochrana jsou jen částí výhod této drogy, které mě těší. “

Věra Nikolaevna (48 let):

"Souhlasím s Dianou - Clean Skin vám pomůže dlouho zapomenout na mastný lesk vaší tváře." Používám to již několik měsíců, nebudu přecházet na jinou sestavu, protože jsem s výsledky spokojen “

Tónování

Řada přípravků BB dělá vynikající práci při tonizaci pokožky, pomáhá při péči o obličej.

Pro normální pleť

Může být použit na suchou pokožku proti různým vadám - složení dokonale tónuje, uklidňuje, nasycuje potřebnými prvky. Pomáhá odstranit neuspořádaný lesk, osvěžuje dermis, eliminuje zjevné vady.

Pro problematickou pleť

Lék je schopen zúžit póry, zmírnit zánět, podráždění. Může být použit k čištění dermis nebo v kombinaci s jinými formulacemi.

"Vyrážky, mastné oblasti, nerovný stín jsou některé z problémů, které mě často dohnaly k slzám." Teprve po aplikaci tonické kompozice pro normální pleť od Garnieru se podařilo zjistit, jak příjemné je mít svěží, zářivou pleť.

"Normální pleťový toner této značky je jedním z mých oblíbených." Používám ho každý den a cítím se jako opravdová kráska - moje tvář vždy vypadá svěže a upraveně “

Odstranění make-upu

Přípravky od Garnier se vyznačují jemným odličováním, obnovením vodní rovnováhy v tkáních dermis.

Mléko Základní péče

Mléko na odstranění make-upu na obličej odstraňuje kosmetiku, nečistoty, zanechává pocit svěžesti a pohodlí. Může být použit v kombinaci s živinami.

Odstranění make-upu 2 v 1

Nástroj odstraňuje zbytky make-upu, odstraňuje mastný lesk, nečistoty, prach. Rostlinné složky v kompozici současně vyživují buňky dermis, nasycují je vlhkostí a chrání před loupáním.

"Často používám kosmetiku, nikdy jsem si nemyslel, že je nutné ji odstranit speciálními formulacemi." Nedávno jsem si všiml, že se mi tvář začala odlupovat a pokrývat skvrnami. Kosmetička mi poradila, abych si dala mléko, odlíčila se, problémy zmizely za pár týdnů “

"Také neustále používám Garnier Milk k odličování očí, efekt je úžasný." Používám jej společně s výživným nočním krémem, umožňuje vám ani nepřemýšlet o problémech nebo závadách “

Hydratační péče

Doporučuje se používat zvlhčovací přípravky na všechny typy dermis. Aktivní složky saturují dermis vlhkostí, zabraňují odlupování a stárnutí.

Životodárná hydratace

Snadno se nanáší, rychle se vstřebává, aniž by zanechal stopy. Kůže se stává pružnou, jemnou, pružnou. Doporučeno pro použití ráno nebo odpoledne - pro noční zvlhčení použijte jiný produkt.

Bohatý výživný krém

Denní zvlhčovač nasycuje buňky dermis živinami a vlhkostí. Pravidelné používání pomůže vyhnout se stárnutí, suchu a odlupování. Lze použít v jakémkoli věku.

"Díky loupání a nerovnoměrnému stínu jsem si koupil zvlhčovač od Garnieru." Výsledky jsou vynikající - obličej je čistý a zdravý, bez suchých míst. Dokonce i nerovný terén způsobený suchem úplně zmizel. “

"Po druhém těhotenství byla pokožka suchá a pomalá, kosmetička uvedla, že je to důsledek nedostatku vlhkosti v tkáních dermis." Druhý týden střídavě používám uklidňující mléko a zvlhčovač, tvář se mi osvěží před očima. “

Proti akné a černým bodkám

Výrobky Garnier úspěšně zmírňují černé tečky a vyrážky, ale je lepší nejprve se poradit s kosmetičkou.

Kůže očistěte dřevěným uhlím

Používá se proti černým bodkám, nedoporučuje se pro každodenní použití. Jemné čištění a ochrana je hlavním účinkem drogy. Účinné látky působí jako peeling a jemně čistí dermis od nečistot a prachu.

Proti černým bodkám a akné

Nástroj lze použít k odstranění vyrážek, černých teček. Chová se jako peeling, proto na citlivou dermis používejte opatrně.

"Černé skvrny přinesly spoustu problémů, museli jsme je odstranit domácími formulacemi." Objevil jsem Čistou pokožku s aktivním uhlím - produkt rychle a bez velkých potíží odstraní vadu jediným postupem “

"Vyrážka je můj neustálý problém." Poté, co jsem začal používat speciální přípravek od Garnieru, byl můj obličej čistý, pupínky úplně zmizely “

Oční péče

Zář mládí

Produkt bojuje proti změnám v okolí očí souvisejících s věkem, eliminuje jemné vrásky, osvěžuje a omlazuje. Lze použít po 25 letech.

Proti vráskám

Může být použit proti vráskám v oblasti očí, což naznačuje nástup stáří. Doporučeno pro pravidelné používání. Lze kombinovat s jinými značkovými krémy - zvlhčujícími nebo vyživujícími.

"Krém proti vráskám používám už půl roku, vrány úplně zmizely." Nechystám se aplikaci zastavit - výsledky mě potěšily “

"Potvrzuji názor Ulyany - droga opravdu dokonale odstraňuje vrásky, které se objevují v blízkosti očí." Produkt používám jen 3 měsíce, ale výsledky se už chlubí “

Proti mastnému lesku

5 v 1

Krém, který rychle odstraňuje nezdravý neuspořádaný lesk, chrání před opětovným výskytem tuku po dlouhou dobu a normalizuje práci mazových žláz. Může být použit na problémovou pokožku.

Lopuchový krém

Úspěšně odstraňuje lesk tuku na pokožce, stahuje póry, snižuje činnost mazových žláz. Lze použít každý den ráno, večer. Obsahuje extrakt z lopuchu, který nasycuje živinami.

"Od školy jsem trpěl přebytečným tukem na tváři - čelo, nos a tváře jsou neustále lesklé." Začal jsem používat přípravek s lopuchem - odstranil problém, nyní ho používám jen jednou denně “

"Chtěl bych se pochlubit mými zkušenostmi s nanášením krému proti mastnému lesku." Výsledky jsou patrné pouze v několika málo aplikacích - obličej je čistý, uklizený, svěží “

Řada produktů Garnier nabízí produkty, které si poradí s mnoha kožními defekty. Je možné se zbavit akné, vyrážek, sucha a přebytečného tuku, ale pouze pravidelnou aplikací krému.

Neuvěřitelný! Zjistěte, kdo je nejkrásnější ženou na planetě v roce 2020!

Garnier Botanic Therapy Legendary Olive

Ahoj!
Moje seznámení s produkty značky Garnier Botanic Therapy začalo formulací pro péči o vlasy „Legendary Olive“, určenou pro suché a poškozené vlasy..

Trvalo mi celý rok, než jsem „dospěl“ k nákupu. Dlouho jsem přemýšlel a vybíral, kterou péči zvolit. Rozhodl jsem se pro výživu vlasů. A nakonec jsem si na jaře tohoto roku koupil šampon, balzám a masku.

Moje vlasy: nejsou obarvené, středně tenké, nejsou silné, zvlněné, slovanského typu. Pokožka hlavy je náchylná k suchu a odlupování. V tuto chvíli mi po kardinálním účesu rostou vlasy. (Na konci října 2017 jsem odstřihla všechny obarvené vlasy a začala jim růst přirozená barva.) Nepoužívám vysoušeč vlasů a jiná zařízení na úpravu vlasů..
Co nám slibuje výrobce?

Legendární oliva
pro suché a poškozené vlasy
výjimečný recept na intenzivní výživu
bez vážení.

Botanická tajemství.
Není žádným tajemstvím, že olivový olej se po staletí používá k výživě a obnově vlasů, protože je bohatý na mastné kyseliny a antioxidanty..
Kosmetika obsahující olivový olej může obnovit vaše vlasy, ať jste kdekoli. Sluneční paprsky Řecka nebo mrazivý vzduch Alp už se vašich vlasů nebojí. Precious Olive Oil dodá suchým a poškozeným vlasům druhý život, plný krásy, hebkosti, hedvábnosti a delikátní vůně.

Garnier Botanic Therapy Legendary Olive intenzivně vyživující šampon.


Cena: asi 200 rublů.
Objem: 250 ml
Země původu: Rusko.
Místo nákupu: Magnet Cosmetic.
Vzhled: zelená plastová láhev, odklápěcí víčko dávkovače.

Textura: gelová, průhledná, středně tekutá s příjemnou nasládlou vůní.

Složení:

AQUA / VODA, LAURETH SODNÝ SODNÝ, COCO-BETAIN, KOKAMID MIPA, CHLORID SODNÝ, BENZOÁT SODNÝ, HYDROXID SODNÝ, OLEA EUROPAEA OLEJ / OLEJ Z OLEJŮ Z OVOCE, PPG-5-CEGETE-GLORIDE-20, PEGLATE HYDROGENOVANÝ RAKOVINOVÝ OLEJ, POLYQUATERNIUM-10, KYSELINA SALICYLOVÁ, LIMONEN, BENZYL SALICYLÁT, BENZYL ALKOHOL, AMODIMETHICON, PROPYLEN GLYCOL, CARTHAMUS TINCTORIUS RYLOVANÝ OLEJ / SAFFAMA

Moje dojmy: Líbil se mi šampon. Pění dobře, ale zároveň velmi jemně čistí pokožku a vlasy, nevysušuje, nezamotává vlasy. K umytí vlasů mi stačí jedno mýdlo. Vlasy jsou krátké a nejsou silné, takže stačí jednou.
Šampon je vhodný pro časté použití. Spolu s balzámem nebo maskou se o vlasy dobře stará. Vlasy jsou měkké, lesklé, snadno se rozčesávají.
Moje známka: 5 bodů.

Intenzivně vyživující kondicionér Garnier Botanic Therapy "Legendary Olive".

Cena: asi 200 rublů.
Objem: 200 ml
Země původu: Rusko.
Místo nákupu: Magnet Cosmetic.
Vzhled: zelená plastová odklápěcí láhev, odklápěcí víčko dávkovače.

Textura: není silná, lehká, téměř bílá (s olivovým leskem) a sladká vůně.

AQUA / VODA, CETYL ALKOHOL, GLYCERIN, AMODIMETHICON, CI 19140 / ŽLUTÁ 5, HYDROXYETHYLCELLULOSE, STEARYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA OLEJ / OLIVOVÝ OVOCNÝ OLEJ, BEHENTRIMONIUMCHLORIUM, CHLORIUMCHLORIUM, CHLORID, CHLORID, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFÁT, ALPHA-IZOMETHYL IONON, MYRISTYL ALKOHOL, CARTHAMUS TINCTORIUS OLEJ / OLEJ SAFFLOWER, KARAMEL, CETYL ESLETRETS

Moje dojmy: balzám je velmi lehký. Dokonale se šíří po vlasech a stejně snadno je opláchne. Nezanechává žádnou lepivost. Neváží vlasy, i když je aplikován na všechny vlasy, včetně kořenů. Vzhledem k tomu, že moje vlasy jsou krátké, balzám a maska, ať se mi líbí nebo ne, se stále dostávají ke kořenům vlasů a pokožce hlavy. Ale to pro mě není problém. Často si umývám hlavu. Ještě jednou opakuji, že balzám je velmi lehký a mnohým se bude zdát zbytečný. Je dobré to střídat s maskou. Díky tomu jsou vlasy měkké, hedvábné a snadno se rozčesávají..

Moje známka: 4 body.

Intenzivně vyživující maska ​​Garnier Botanic Therapy Legendary Olive.


Cena: 320 rub.
Objem: 300 ml
Místo nákupu: Magnet Cosmetic.
Vzhled: zelená plastová nádoba, šroubovací uzávěr.

Textura: maska ​​je velmi silná, připomíná máslo. Barva je světlá, mírně nažloutlá. Vůně sladká.

Složení:

AQUA / VODA, BEHENTRIMONIUM CHLORID, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, CANDELILLA
CERA / CANDELILLA WAX, AMODIMETHICONE, CETYL ESTERS, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, CI 19140 / YELLOW 5, PHENOXYETHANOL, OLEA EUROPAEA OIL / OLIVE FRUIT OIL, TRIDECETH-6, CHLORINE
DIGLUCONÁT, LIMONEN, BENZYL SALICYLÁT, BENZYL ALKOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONON, CARTHAMUS TINCTORIUS OLEJ / OLEJ SVĚTLOMETU, KARAMEL, CHLORID CETRIMONIUM, ŠESTIČINOVÝ CINNAMAL.

Moje dojmy: Maska se mi líbila. Navzdory skutečnosti, že je velmi tlustý, snadno se šíří vlasy. Držím to na vlasech po dobu 3-5 minut a umyju je. Vlasy jsou velmi jemné, vyživené. V létě, kdy naše vlasy vysuší slunce, lze tuto masku používat častěji. Ne 1, ale 2krát týdně a možná všechny 3krát. V závislosti na frekvenci mytí vlasů, na jejich stavu a požadavcích.
Této masce bych s potěšením dal 5 bodů, ne-li za jedno mínus. 1,5-2 měsíce po otevření maska ​​měla cizí pach alkoholu. Bylo mi to smutno.

Moje známka: 4 body.

Doba použití pro celou sérii (šampon, balzám a maska): 1,5-2 měsíce. Šampon a balzám rychle skončily, ale maska ​​stále zůstala.
Doporučit!

Moje vlasy:


Ahoj! Přeji všem nádherné vlasy!

Barva „Garnier Blond“: paleta barev a hodnocení zákazníků

Blondýnky jsou vždy v módě, takže zájem o zesvětlení vlasů nezmizí, ale naopak tlačí zástupce krásné poloviny lidstva, aby experimentovali a našli svůj vlastní individuální odstín. Při vlastním barvení vlasů může být obtížné dosáhnout požadovaného výsledku. Například mnoho žen čelí problému odstraňování žlutých vlasů po agresivním zesvětlení. Díky přípravkům na péči o vlasy značky Garnier však s vlasy mohou zázraky fungovat. Odstíny jsou přirozené, živé a udržitelné.

Díky profesionální sérii francouzských barev se z ní stává ideální blondýnka i pro čisté brunetky. Podívejme se blíže na to, jak můžete svou přirozenou barvu vlasů přivést k přirozenému světlu, s pomocí kterého navrhují odstíny známého výrobce.

Tajemství preference produktů Garnier

Než budeme pokračovat v recenzi produktů Garnier pro barvení a tonizaci vlasů, je třeba poznamenat, proč mnoho žen a profesionálních kadeřníků odlišuje tuto značku produktů péče o vlasy od mnoha návrhů kosmetického trhu. Mluvíme nejen o barvě „Garnier Blond“, ale také o dalších stejně zajímavých a bohatých barvách..

Jde o to, že Garnier je jednou z nejrespektovanějších společností v kosmetickém průmyslu. Bylo uspořádáno v roce 1906. Hlavní strategií výrobce od prvních dnů jeho existence je v první řadě starost o zdraví krásné poloviny lidstva. Pouze zdravá žena může upoutat pozornost ostatních..

Zdravější vlasy

Při navrhování nové řady vlasových produktů pro použití se společnost vždy zaměřuje na skutečnost, že tyto nevyhnutelně obsahují:

  • výživné přírodní léčivé rostlinné oleje (olivový, jojobový, bambucký, arganový, divoká růže, ricinový olej, mandle);
  • obohacené komplexy (včelařské produkty - propolis, med, mateří kašička, výtažky z ovoce a bobulovin - brusinky, avokádo, citrusové plody, granátové jablko, jablko);
  • regenerační esence.

Při použití vysoce kvalitních barev v praxi dostane žena příležitost nejen získat požadovaný odstín kadeří, ale také zlepšit stav vlasů - dát jim lesk, učinit je pružnými a měkkými, obnovit jejich strukturu, naplnit je živinami do hloubky a zrychlit jejich růst. To platí zejména pro ty, kteří mají suché, křehké, slabé a nepoddajné vlasy.

Série barev „Garnier Blond“: paleta a funkce aplikace

Série obsahuje vzorky, které vám umožní dát vašim vlasům teplé, studené, popelové, slámové, zlaté, platinové odstíny. Existuje spousta blonďatých variací. S pestrou paletou od Garnier můžete rozjasnit vlasy různými způsoby a pokaždé vypadat svěže a stylově při změně image účesu.

Hlavním rysem barev Garnier, zejména řady Blond, je mírný obsah amoniaku a existují také odstínové barvy bez amoniaku..

Vlasy můžete zesvětlit třemi kategoriemi barev od „Garnier“:

  • „Garnier Color Sensation“;
  • Garnier Color Naturals;
  • „Garnier Olia“.

Každá z těchto kategorií má několik odstínů zesvětlení, takže výběr je velmi široký, pokud jde o požadovanou barvu Garnier. Blonďaté barvy lze použít na jakékoli vlasy a dosáhnout očekávaného efektu poprvé.

Na obalu každé kategorie barev udává výrobce škálu odstínů, můžete mu věřit na sto procent. Recenze barvy "Garnier Blond" mnoha žen a dívek, které se snaží dosáhnout čistoty zesvětlovacích kadeří, říkají, že i bez předběžného zvýraznění vám "Garnier" umožňuje snadno se proměnit v blond. Dokonce i brunetky mohou očekávat úžasné výsledky..

Garnier Color Naturals

Garnier Color Blond je řada perzistentních krémových barev, které vám umožňují pečlivě barvit vlasy. Prodává se v sadě s fixačním a ošetřujícím balzámem. Má dvojí účinek - barva + intenzivní výživa vlasů.

K dosažení světlých odstínů vlasů můžete použít následující palety:

"Bílé slunce" (10)

Určeno pro již bělené nebo blond vlasy (světle hnědé, světlé blond), má vlastnost malování na šedé vlasy. Barva obsahuje tři výživné oleje (olivový - vyživuje, avokádo - dodává pružnost, bambucké oleje - slouží jako ochranná vrstva zajišťující stálost barevného efektu). Produkt nemá charakteristický žlutý odstín. Můžete jej tedy bezpečně aplikovat na všechny majitele vlasů světlých odstínů..

„Deep light blond“ (8.00)

Pro všechny odstíny světle hnědých vlasů od světle po tmavě hnědé. Dobře se vyrovná se šedými vlasy. Ideální pro vlasy, snadno se nanáší a má dlouhou životnost. Nemá zázvorový efekt. Kromě krásného odstínu se vlasy stanou hedvábnými a po zbarvení výrazným leskem..

„Bílý písek“ (10.1)

Pro světlé blond vlasy. Barvy vlasů rafinované blond. Vhodné pro malování šedivých vlasů. Nemá žlutý efekt. Výživný prostředek na vlasy.

„Slunečné pobřeží“ (9.1)

Pro světlé blond a tmavé blond, stejně jako hnědé vlasy. Dává přirozenou světlou blond barvu. Takže u světlých blond vlasů je výsledek méně výrazný než u tmavých vlasů. Poskytuje výživné a regenerační vlastnosti. Vhodné pro barvení šedivých vlasů. Není charakterizováno žloutnutím.

Super rozjasňující platinová blondýna (111)

Pro velmi světlé až světlé blond vlasy. Dokonale rozjasní vlasy. Není charakterizováno žloutnutím. Dává čistou blondýnku. Barva "Garnier Platinum Blond" se vyrovná se šedými vlasy s ofinou. Vlasy jsou hladké, zvládnutelné a lesklé.

Perlově blond (112)

Pro světle hnědé vlasy. Poskytuje vlasům výživnou péči, činí je hebkými a hedvábnými. Vyznačuje se vlastností zesvětlování vlasů ve čtyřech tónech. Barva je téměř přirozená.

Ash Blond (113)

Pro světlé blond, světle hnědé a tmavé blond vlasy. Dává sofistikovaný odstín blond s chladným leskem. Pečuje o kadeře, vlasy jsou lesklé a hebké. Žlutost je pro ni neobvyklá. Vhodné pro barvení šedivých vlasů. Barva Ash Blond Garnier je jednou z nejžádanějších při vytváření moderních stylových účesů.

Garnierův barevný vjem

Řada intenzivních perleťových barviv na vlasy od slavného výrobce zahrnuje následující palety:

"Ultrablond čistý diamant" (110)

Pro světlé blond a tmavé blond vlasy. Díky perleti obsažené v kompozici se blond ukáže být jemná s vynikajícím leskem. Jedná se o jemný produkt pro péči o vlasy s příjemnou vůní růží. Vhodné pro šedé vlasy.

"Ash Silver Blond" (910)

Pro všechny odstíny světle hnědých a hnědých vlasů. Ukázalo se to jako popelavá barva bez náznaku žloutnutí. Vhodné pro šedé vlasy. Stínidlo má jasný přetečení. Výraznější s blond vlasy.

„Krémová perleť“ (9,13)

Pro světlé a světlé blond vlasy. Vyznačuje se výraznou jemnou blond s přirozeným leskem. Dokonale maľuje šedé vlasy. Obnovuje strukturu vlasů, činí je měkkými a upravitelnými pro úpravu účesu.

Garnier olia

Obzvláště pozoruhodné jsou barvy bez agresivního podkladu.

Série barev "Garnier Blond Olia" bez amoniaku má následující palety:

"Přírodní superblond" (110)

Rozjasní světlé blond vlasy. Obsahuje květinové oleje pro jemné ošetření kadeří. Poskytuje teplý, čistě blond odstín s povrchovým leskem blízkým přirozenému. Vhodné pro barvení šedivých vlasů. Nemá žlutý efekt.

„Perlově blond“ (10,21)

Pro světlé blond a blond vlasy. Dává světle béžovou barvu s přirozeným leskem. Stín je co nejblíže přirozenému. Vhodné pro malování šedé.

Ash Blonde (10.1)

Tato barva Garnier Blond vytváří bohatý přírodní odstín s lehkým oparem popela. Určeno pro světlé blond a tmavé blond vlasy. Jemně se stará o kadeře, vlasy jsou hebké a živé. Dobře se vyrovná se šedými prameny.

Recenze na barvení vlasů Garnier

"Garnier" (barvy na vlasy) je velmi rozmanitá. Paleta blondýna je tak bohatá a jasná, že je možné vybrat si vlastní individuální obrázek pouze metodou neustálých experimentů. Z použití stejného produktu na různých vlnách nemohou být úplně stejné výsledky. Budoucí odstín je ovlivněn jak přirozenou barvou pramenů, tak strukturou samotných vlasů. To potvrzuje mnoho žen, které testovaly výrobky Garnier ve své osobní praxi..

Mnoho lidí si navíc všimne vysoké kvality barvy Garnier; blondýna není výjimkou. Po použití mohou vlasy vypadat trochu jinak - tón, jeden a půl, ne víc, než bychom si přáli, ale jejich samotná struktura se zlepšuje a vzhled také. Vše také závisí na zkušenostech ženy s výběrem správného odstínu, nanášením barvy na vlasy, expozicí podle pokynů.

Většina žen si při používání barviv bez amoniaku všimne šetrné péče o vlasy. Pozitivní recenze na blondýnku nejsou výjimkou. "Garnier" je barvivo na vlasy jakéhokoli typu a barvy, ale nejširší panel odstínů vytvořil výrobce pro majitele světlých a světle hnědých vlasů. Tento okamžik stejně ospravedlňuje výběr žen v produktech této značky, pokud chtějí, aby barva vlasů byla jasnější, vizuálnější a atraktivnější..

Pokyny k použití barev na vlasy Garnier

Krém Garnier a barviva bez amoniaku jsou ideální pro distribuci vlasů. Chcete-li dosáhnout pevného odstínu a požadované intenzity, je třeba při zesvětlení kořenů, jednotlivých pramenů a celých kadeří dodržovat následující sled akcí:

  • otevírání součástí barvicí sady;
  • míchání přísad v plastové nádobě podle poměru pokynů;
  • nanesení emulze na kořeny;
  • distribuce emulze štětcem podél vlasů;
  • vystavení barviva na vlasech po stanovenou dobu;
  • omytí barvy na vlasy šamponem Garnier;
  • opláchnutí balzámovým kondicionérem Garnier;
  • nanesení Garnierovy masky na vlasy;
  • opláchnutí vlasů vodou;
  • sušení pramenů;
  • úprava vlasů.

Díky výše uvedeným blond paletám bude snazší dosáhnout požadovaného efektu zesvětlení vlasů. S paletami od „Garnier“ můžete donekonečna hledat svůj obrázek, protože se jedná o nejbezpečnější výrobky pro péči o vlasy. Pečlivě vybírejte odstíny a sdílejte své úspěchy. Při použití kvalitních barev vás čeká jen pozitivní výsledek.