Klinika "Genesis" na Kyjevské 38

Klinika „Euromedcenter“ v Simferopolu poskytuje pomoc pacientům s oftalmologickými problémy. Instituce je vybavena moderním dováženým zařízením pro diagnostiku a léčbu. Používají se osvědčené techniky. Činnost kliniky „Euromedcenter“ je licencována.

Služby

Na základě kliniky Euromedcenter se provádí diagnostika: fluorescenční angiografie PAH, optická koherentní tomografie OCT, fotografie fundusu v transformovaném světle, vypočítaná perimetrie Humphrey, biomikroskopie, oftalmoskopie, pneumotonometrie, elektronická tonografie, ultrazvuk očí, vyšetření na syndrom Shirodemerakosis, test oči, stanovení vnímání barev polychromatickými tabulkami E.B. Rabkina, počítačová refraktometrie, visometrie.

Nabízíme laserové ošetření glaukomu, diabetické, poúrazové, hypertenzní retinopatie, plochého oddělení sítnice, chorioretinopatie, makulární degenerace, pomoc při hyperopii, myopii.

Cestovat

Trolejbus č. 11, 13, 5, 6, 9, minibus č. 60, 73, 81, 98, 99, 36, 47, 50, 52, 57, 11, 112, 115, 25 jezdí na kliniku Euromedcenter. na zastávce "sv. Željabov ".

Oční klinika Euromedcenter

Oční klinika Euromedcenter, Simferopol: 1 hodnocení pacienta, 1 hodnocení lékaře, průměrné hodnocení uživatelů: 0, ceny za služby nejsou uvedeny. Oficiální název LLC Center of Vision Genesis, vedoucí Semenikhiny Lyudmila Ivanovna, rok založení není znám, oficiální web je k dispozici. Licence není uvedena.

Po-Pá: 8:00 - 17:00; So, Ne: Den volna

Nejméně 20 slov, napište dalších 20

  • Kronika
  • Recenze 1

Několik slov o Ridvanovi Ibragimovovi

(26/11/2019)
Vzděláváním jsem technický technik. Už dlouho důchodce. Láska ke spravedlnosti a odmítání lží v jakékoli z jejích forem mě někdy přinutilo psát články na obranu někoho nebo něčeho.

Před šesti měsíci mi byla diagnostikována komplikovaná katarakta. Potřebuji operaci, která mi byla doporučena s Show v plném rozsahu. obavy. Moje hledání dobrého chirurga u lidí, kteří již operovali, vedlo k „seznámení“ s několika z nich z různých klinik. Největší počet pozitivních recenzí získal ctěný oční lékař Ridvan Tulkunovich Ibragimov, který pracuje v Genesis, vedoucí oddělení. Oddělení chirurgie katarakty a glaukomu. Moje volba padla na něj. „Průzkum veřejného mínění“, který jsem provedl, vedl k napsání několika dobrých básní a myslím, že objektivních linií o něm před operací. Zde jsou:

Oční lékař Ibragimov Ridvan od Boha.
Zkušený, chytrý chirurg - klenotník.
Mluví krátce a přísně s pacienty -
zaměřte se na jejich oči, ne na jejich duchovní mír.

Jeho den je s prací zhutněn na maximum -
návrat zraku bez zbytečných slov.
Žádný osobní život, volné minuty!
Pro něj je práce lékaře jako otrocké pouto.

Nosí je dobrovolně ze své vlastní svobodné vůle,
protože život pro něj je lékem slepých.
Připravuje tedy svého syna na stejné údolí.
Jak nemůžete pochválit takové chirurgy?

Recenze byla ponechána anonymně. Anonymní recenzi nelze ověřit, takže důvěryhodnost takových recenzí je nízká a nemá vliv na hodnocení lékaře. Anonymní recenze často neodpovídají realitě a fakta uvedená v recenzi jsou fiktivní uživateli.

Recenze lékařů a klinik jsou hodnotícím úsudkem jejich autorů a nesouvisí s redakční radou webu. Za spolehlivost recenze odpovídá autor..

Klinika "Euromedcenter" v Simferopolu: ceny a recenze

Euromedcenter je oftalmologická klinika s kanceláří v Simferopolu, která má 15 let úspěšných zkušeností a poskytuje svým pacientům lékařské služby na evropské úrovni kvality. Je to největší soukromá oftalmologická klinika v Krymské autonomní republice. Shromažďují se zde nejlepší oftalmologové republiky, na jejichž účtu více než 25 tisíc skvěle provedených operací.

Klinika se skládá z 5 oddělení, mezi něž patří: diagnostické oddělení, oddělení glaukomu a katarakty, oddělení laserové chirurgie, laboratoř kontaktní korekce a nemocnice. Klinika zaměstnává více než 50 vynikajících specialistů (lékaři, střední zdravotnický personál a administrativní pracovníci). Na klinice je každý měsíc léčeno více než 3 tisíce lidí.

Euromedcentrum nashromáždilo pokročilé oftalmologické vybavení od nejspolehlivějších světových výrobců Carl Zeiss, Alcon, Potec, Heine, Huvitz. Umožňuje vám zaručit podrobnou diagnostiku orgánu zraku a provádět složité mikrochirurgické operace, včetně implantace nitroočních čoček rodiny Acry sof ReSTOR. Nakonec zde v roce 2011 byla implantována první na Ukrajině Acry sof ReSTORToric - jedinečná umělá čočka, která dokáže korigovat astigmatismus a poskytovat vysoce kvalitní a kontrastní vidění na jakoukoli vzdálenost bez použití brýlí.

Moderní laserové systémy dostupné v centru umožňují účinně léčit glaukom, kataraktu, vysokou myopii a hyperopii, makulární degeneraci a diabetickou retinopatii - závažnou komplikaci diabetes mellitus, která ohrožuje úplnou slepotu. Současně je laserová léčba absolutně bezbolestná, provádí se ambulantně a umožňuje pacientovi jít domů půl hodiny po operaci..

Euromedcenter je jediná klinika na Krymu, která poskytuje jakékoli oftalmologické služby a působí v širokém cenovém rozpětí, včetně rozpočtové třídy a super elity. Na demokratizaci cen klinika pravidelně pořádá propagační akce, byl zaveden flexibilní systém slev a programy plateb za služby na úvěr.

Klinické souřadnice

Rusko Simferopol st. Zhelyabova 9a
Telefony +79787333991, (3652) 248-942.
Simferopol st. Kyjevská 38
Telefony +79787333994, (3652) 248-940.
Simferopol st. Puškin 26
Telefonní číslo + 79787333992.

Doporučené kliniky pro léčbu katarakty

Oční klinika Dr. Shilovy je jedním z předních oftalmologických center v Moskvě, kde jsou k dispozici všechny moderní metody chirurgické léčby katarakty. Nejnovější vybavení a renomovaní odborníci jsou zárukou vysokých výsledků. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

Svyatoslav Fedorov MNTK je velký oftalmologický komplex "Eye Mycosurgery" s 10 pobočkami v různých městech Ruské federace, založený Svyatoslavem Nikolaevičem Fedorovem. Za roky své práce dostalo pomoc více než 5 milionů lidí. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

„Helmholtzův institut očních chorob“ je nejstarší státní výzkumná a léčebná státní instituce oftalmologického zaměření. Více než 600 lidí zde pracuje, aby pomohlo lidem s širokou škálou nemocí. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

Klinika "Euromedcenter"

Klinika "Euromedcenter" v Simferopolu: oficiální webové stránky, 2 lékaři, recenze pacientů na klinice a lékaři, ceny, schůzky po telefonu +7 (978) 733-39-91.

Lékaři kliniky "Euromedcenter"

po-pá09:00 - 18:00
SoVýstup
slunceVýstup

© 2020 LLC „InfoService Group“ OGRN 1127847488944

  • Pro kliniky
  • Pro lékaře
  • Pro webmastery
  • všechna města
  • o projektu
  • O společnosti
  • Nabídka
  • Kontakty

Registrováno Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými sdělovacími prostředky (Roskomnadzor). Certifikát č. FS77-76713 ze dne 02.09.2019. Zakladatel - InfoService Group LLC. Hlavní redaktor - A. J. Jeknich. Adresa redakce: 197198, Petrohrad, st. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informace poskytnuté na webu nelze použít k stanovení diagnózy, předepsání léčby a nenahrazují jmenování lékaře.

Recenze

Poprvé se s očními problémy obrátila na Marina Yurievna Denisova v roce 2012, kdy ještě pracovala na běžné městské klinice. Díky její profesionalitě, efektivitě a lidskému přístupu byl můj zrak zachráněn. Na její doporučení jsem se poté obrátil na Makarovu Larisu Jurievnu v Genesis a setkal se s dalším lékařem s velkým písmenem. Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost všem zaměstnancům Genesis za jejich pozorný přístup k lidem a profesionální kvality.

Děkuji mnohokrát.

Znám dr. M.Yu Denisovou. od roku 1987, a Dr. Shkrebko G.L. od roku 2014. Velmi dobře informovaní, pozorní, laskaví a ochotní lékaři. Rád bych jim poděkoval jako pacientovi, který využívá jejich služeb již mnoho let a bude tyto lékaře navštěvovat i v budoucnu. Moc jim děkuji.

Tolmacheva Valentina Vasilievna

Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost své doktorce Marině Jurievně Denisové! Zkoumá moji rodinu a přátele a zachází s nimi. Marina Yurievna stanovila správnou diagnózu a poskytla neocenitelnou podporu v pooperačním období. Její diagnóza a doporučení byla potvrzena na přední klinice v Krasnodaru. Jedná se o vysoce kvalifikovaného lékaře, skutečného profesionála ve svém oboru. S ohledem na moderní standardy uplatňuje u každého pacienta individuální přístup. Marina Yurievna je velmi přátelská, pozorná, pohotová a se smyslem pro humor. Přeji vám další profesionální rozvoj a prosperitu!

Chtěl bych poděkovat úžasné doktorce Denisově Marině Jurievně za pozorný a starostlivý přístup k pacientům, vysokou profesionalitu a individuální přístup k osobním problémům každého pacienta. Centrum láká komplexní diagnostikou, kde v omezeném časovém období můžete zkontrolovat hlavní parametry a získat kvalitní poradenství.

Poprvé jsem šel na oční kliniku Genesis s diagnózou katarakty. Pak objevili glaukom. Během čtyř let, kdy jsem pacientem Genesis, jsem toho nikdy nelitoval..
Letos byly na klinice operovány obě oči - čočky byly vyměněny. Pohodlné prostředí, přátelský personál, nejvyšší profesionalita Ridvana Tolkunovicha Ibragimova minimalizovala vzrušení a starosti spojené s operacemi. A výsledek předčil všechna moje očekávání: chodím bez brýlí, mohu číst tituly na televizní obrazovce a mnohem více! Jak se nyní říká, kvalita života se změnila!

Děkuji za to Ridvanu Tolkunovichovi, jeho asistentům a kolegům. Díky Gulnara Edemovna Useinova, která pomohla překonat potíže v pooperačním období.

Nekonečná vděčnost mé stálé doktorce Larise Yuryevně Makarové, která spojuje skutečnou profesionalitu s vynikajícími lidskými vlastnostmi. Je vždy pozorná, benevolentní, klidná. Recenze na její výjimečnou profesionalitu se ke mně náhodou dostala z Petrohradu a Izraele.
Pokaždé, když jdu s radostí a vědomím, vidím Larisu Jurievnu. že jsem v „dobrých rukou“. Nejhlubší úcta, důvěra, vděčnost - to vše k tobě cítím, Larisi Jurievno!
Děkujeme za světlo a teplo, které přinášíte lidem! Ukloň se a přání zdraví, další úspěch v nejušlechtilejší práci a velké osobní štěstí!
Všechno nejlepší vám a vašim kolegům!

Anna Lomakina, 75letá důchodkyně.
17. prosince 2019.

Několik slov o Ridvanovi Ibragimovovi

(26/11/2019)
Vzděláváním jsem technický technik. Už dlouho důchodce. Láska ke spravedlnosti a odmítání lží v jakékoli z jejích forem mě někdy přinutilo psát články na obranu někoho nebo něčeho.

Před šesti měsíci mi byla diagnostikována komplikovaná katarakta. Potřebuji operaci, která mi byla doporučena opatrně. Moje hledání dobrého chirurga u lidí, kteří již operovali, vedlo k „seznámení“ s několika z nich z různých klinik. Největší počet pozitivních recenzí získal ctěný oční lékař Ridvan Tulkunovich Ibragimov, který pracuje v Genesis, vedoucí oddělení. Oddělení chirurgie katarakty a glaukomu. Moje volba padla na něj. „Průzkum veřejného mínění“, který jsem provedl, vedl k napsání několika dobrých básní a myslím, že objektivních linií o něm před operací. Zde jsou:

Oční lékař Ibragimov Ridvan od Boha.
Zkušený, chytrý chirurg - klenotník.
Mluví krátce a přísně s pacienty -
zaměřte se na jejich oči, ne na jejich duchovní mír.

Jeho den je s prací zhutněn na maximum -
návrat zraku bez zbytečných slov.
Žádný osobní život, volné minuty!
Pro něj je práce lékaře jako otrocké pouto.

Nosí je dobrovolně ze své vlastní svobodné vůle,
protože život pro něj je lékem slepých.
Připravuje tedy svého syna na stejné údolí.
Jak nemůžete pochválit takové chirurgy?

Ahoj! Zaměstnanci kliniky si přejí zlepšit organizaci práce. Navzdory předběžnému jmenování je nemožné se dostat ve stanovenou dobu, posloupnost přijetí pacienta není jasná. Pokud potřebujete pouze kontrolovat oční tlak podle dohody, zůstal jsem na klinice 3 hodiny. Mnoho návštěvníků vyjádřilo stejné stížnosti. Lékaři jsou pozorní, žádné stížnosti, ale velmi velké pracovní vytížení. Přání provést předběžnou schůzku s přihlédnutím k počtu pacientů. poděkovat

Rádi bychom poděkovali pracovníkům Vision Center GENESIS pod vedením TATIANY VLADIMIROVNY KOVALYSHINA, která představuje silný vědecký a praktický potenciál moderní moderní medicíny. Zde jsou nejlepší odborníci v oblasti obnovy zraku.

Vzhledem k tomu, že operaci provedl ARSEN FEVZIEVICH YAKUBOV, je mu vyslovena vděčnost, která obnovila svou vizi své kolegyni, LEKCEŘI Lidii Kirillovně, která se nejlépe věnovala léčbě stovek lidí. Nízko se mu klaň!

Přejeme si, aby taková dobře koordinovaná posádka pokračovala v sebevědomém kráčení do budoucnosti, zvládnutí nových technologií a přinášení lidem nesrovnatelnou radost..

21. července 2019.
RODINA Simferopol ČEKUNOV.

Po pochybné diagnóze na klinice OKO jsem se rozhodl kontaktovat lékaře této kliniky.
Profesionalita Dr. Shkrebka G.L. úplně rozptýlil mé pochybnosti, diagnóza se nepotvrdila.
Mnohokrát děkuji sestře Olze, správcům centra za pozornost (vyšetření trvalo 2,5 hodiny). Ukázalo se, že peníze nejsou v našem životě všechno.!

Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost očnímu lékaři Koneev Aminovi Nailievichovi za kompetentní léčbu a správnou diagnózu. Myslel jsem, že bude nutná operace, ale můj problém byl vyřešen pouhými dvěma typy kapek. Milý, zdvořilý doktore.
Děkujeme za vaši profesionalitu!

Včera jsem podstoupil operaci victoktomie levého oka, operace byla komplikovaná a trvala dvě a půl hodiny. Chirurga provozoval Yakubov Arsen Fevzievich. VÁŽENÝ ARSEN FEVZIEVICH Z CELÉHO SRDCE DÍKY VÁM A VAŠEMU TÝMU V PROVOZNÍM MÍSTĚ, Zarem (omlouvám se, neznám druhé jméno) a anastasiolog Lenur Ismailovich za operaci, DĚKUJEME ZA TO, CO DĚLÁTE ZA CO DĚLAT BUDETE UVEDENI POZDĚJI, JEN JAKO DĚTI, KTERÉ VÁS ÚŽASNĚ JAKO VIZARY, PRO KTERÉ KOUZLA JE JEN VAŠE DENNÍ PRÁCE..... DĚKUJÍCÍ JEDEN ZE SRDCE....

recenzi nechal pacient zde https://vk.com/wall-114978919_682

Včera jsem podstoupil operaci victoktomie levého oka, operace byla komplikovaná a trvala dvě a půl hodiny. Operoval chirurg Yakubov Arsen Fevzievich.

VÁŽENÝ ARSEN FEVZIEVICH Z CELÉHO SRDCE DÍKY VÁM A VÁŠMU TÝMU V PROVOZNÍM MÍSTĚ, Zarem (omlouvám se, že neznám prostřední jméno) a anastasiolog Lenur Ismailovich za operaci.

DĚKUJEME VÁM ZA TO, ŽE LIDÉ VIDÍTE A DĚLÁTE TENTO KAŽDÝ DEN, JSTE SKUTEČNÍ ČARODĚJE A MŮJ VÝSLEDKY BUDETE VIDĚT POZDĚJI, JEN JEN, KDYŽ VÁS DÍTĚ OBDIVUJE VELKÉ.......

S ÚCTOU SVÉHO PACIENTA ZHURAKOVSKÉHO KONSTANTINA VASILIEVIČE.

Já sám jsem z Jalty. Chtěl bych začít tím, že nebudete chodit na každou kliniku a bude zde pořádek, čistota a přátelský personál! (Což mě velmi předsudky!) A tady…. Otevřením dveří vás potká přátelský správce. Pomáhá vyřešit váš problém.
Každá dívka, elegantní, atraktivní, vám chce s něčím pomoci! Čistota a styl všude!!

A chci říci VELKÉ DÍKY zaměstnancům kliniky "Euromedcent"!

Zvláštní poděkování patří Dr. Yakubovovi Arsenovi Fevzievichovi !! Mám dva měsíce, na Jaltě nemohli vyléčit ječmen, který přešel do horších stadií... A díky Arsenovi Fevzievichovi, který mi zachránil víčko, vidím jasně víčka ve výborném stavu. Přeji vašemu týmu a klinice pouze dobrou a pozitivní zpětnou vazbu. Pokračujte v dobré práci. Uděláte lidem dobře!

Děkuji Doporučuji vám všem svým přátelům.
Tanyushka Gamanyuk

V červenci podstoupil můj otec kombinovanou operaci glaukomu a katarakty. Jsme velmi spokojeni s výsledky operací. Vyjadřujeme hlubokou vděčnost vynikající doktorce Larise Yuryevně a celému týmu za jejich citlivou pozornost a laskavý přístup k lidem. Přeji vám všem pevné zdraví a další úspěch v jejich práci, nezbytné pro lidi. Alexandra, Kerch

recenzi nechal pacient zde http://forum.simfmed.net.ua/index.php?id=1491003

Chtěl bych osobně poděkovat doktoru Ibragimovovi Ridvanovi i všem vynikajícím pracovníkům této kliniky za provoz a úctu k jejich pacientům. Diagnostikovali mi šedý zákal (zralý na pravém oku a počáteční na levém) a svěřil jsem oči pracovníkům kliniky EUROMEDCENTER, o kterých jsem už hodně slyšel od svých přátel. Diagnostiku jsem tam absolvoval zdarma, nakonec jsem se rozhodl a nelituji. Děkuji všem, kteří se podíleli na návratu mého zraku, protože teď vidím svět v celé jeho kráse. Přeji všem zaměstnancům kliniky zdraví, pohodu v rodinách a neztrácení značky jejich kliniky po mnoho let!!

recenzi nechal pacient zde http://forum.simfmed.net.ua/index.php?id=1491003

Můj příbuzný odstranil šedý zákal. V září měli podíl, za celou operaci zaplatili pouze 2000 UAH. Jak se ptáš? Ano, všechno je skvělé. Pokud provedou diagnostiku, všechno zkontrolují, trvalo nám to téměř 2 hodiny. Operace byla opravdu asi 20 minut, ale můj strýc s nimi zůstal několik hodin a teprve poté, co lékař vše prozkoumal, až poté pustil. Téměř celý den jsme věnovali diagnostice a operaci, ale všechny problémy jsme okamžitě vyřešili. Dávají s sebou léky. Stručně řečeno, super. Je pravda, že strýc nyní žádá, aby ho znovu odvedl, říká, že operované oko vidí lépe než zdravé a chce opravit druhé.

recenzi nechal pacient zde http://forum.simfmed.net.ua/index.php?id=1491003

Alexey, plně podporuji a mohu potvrdit, že máme podobný příběh, nemá smysl se opakovat. Překvapivě je na klinice nejvíce starých lidí, možná proto k nim existuje tak vřelý přístup. Mnozí přicházejí s příbuznými, ale není to potřeba, sestry tam samy vedou po kancelářích starší lidi. A pokud nejste rezidentem, můžete strávit noc v jejich nemocnici (o nic horší než v hotelu), kromě toho je zdarma pro ty, kteří podstupují operaci. Za cenu vůbec neříkám, kde nemá smysl jezdit všude dražší + cestovní náklady. Mnohokrát děkujeme Euromedicent.

Simferopolští oftalmologové

Hodnocení města lékařů v Simferopol. Hodnocení obsahuje informace o 31 lékařech se specializací na oftalmologii, praktikujících na klinikách a v lékařských centrech města. Každému specialistovi je předložen individuální dotazník, který obsahuje biografii lékaře, informace o specializaci, vzdělání, odborných kvalitách, úspěších a pracovních zkušenostech.

V dotaznících najdete také 279 recenzí pacientů. Můžete také podělit se o své dojmy z návštěvy lékaře tím, že necháte kontrolu schůzky.

Některé dotazníky poskytují informace o nákladech na přijetí a počáteční konzultaci s vybraným odborníkem. Informace v dotaznících vám pomohou vybrat dobrého lékaře se specializací na oftalmologa ve městě Simferopol.

Recenze oční kliniky v Simferopol Euromedcenter

Otázky a odpovědi

EUROMEDCENTER: LASEROVÁ OŠETŘENÍ

Minulý měsíc byl pro oftalmology označen Světovým dnem zraku, jehož cílem je upozornit lidi na problém slepoty. Každý oftalmolog může pojmenovat několik hlavních příčin poškození zraku. Jsou nám známy: krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus, katarakta, glaukom, onemocnění sítnice. Abychom se dozvěděli o současných trendech v boji proti těmto typům očních onemocnění, obrátili jsme se na specialisty kliniky „Euromedcenter“, která je našim čtenářům dobře známá..

Nejprve bychom však rádi s velkým potěšením poblahopřáli skvělé doktorce, laserovému chirurgovi, oftalmologovi nejvyšší kategorie Makarové Larise Jurievně k tomu, že 4. září 2012 jí byl udělen titul Ctěného doktora Autonomní republiky Krym. Larisa Yurievna opakovaně oslovila čtenáře ze stránek našich novin, vyprávěla o různých nemocech a metodách jejich léčby. A dnes bychom chtěli hovořit o jedné z nejcitlivějších metod léčby očních chorob pomocí laserového zařízení..

- Za prvé, tento typ léčby nám umožňuje provádět chirurgické zákroky bez narušení integrity oční bulvy a bez poranění okolních tkání. Zadruhé jsou všechny laserové zákroky prováděny ambulantně, což umožňuje pacientovi pracovat během léčebného období. Jedná se o bezbolestný a velmi účinný postup, říká Larisa Makarová.

Na klinice Euromedcenter existují čtyři lasery: tři chirurgické a jeden terapeutický - hélium-neon.

Posledně jmenovaný je indikován k léčbě patologií předního a zadního segmentu oka, zejména zánětlivých onemocnění rohovky, pooperačních komplikací, degenerativních změn na sítnici, krátkozrakosti, očních onemocnění při cukrovce, změn souvisejících s věkem.

Podstatou účinku terapeutického laseru je zmírnění otoků a zlepšení krevního oběhu v oku. Průběh léčby je až deset procedur, po jejichž dokončení si pacienti všimnou zlepšení vizuálních funkcí. Je třeba poznamenat, že na Krymu se terapeutický laser používá pouze na klinice Euromedcenter.

Pokud jde o chirurgické laserové ošetření, věnuje dnes klinika velkou pozornost boji proti glaukomu. Podle oftalmologů je účinnost léčby tohoto onemocnění pomocí očních kapek poměrně vysoká. Souběžné použití laserového zařízení v otevřené a uzavřené formě glaukomu však umožňuje pacientovi udržovat jeho vizuální funkce a stabilizovat proces..

- V naší práci používáme nejmodernější diagnostickou základnu. Kromě toho nejen poskytujeme léčbu, ale také kontrolujeme její účinnost. Doporučujeme, aby naši pacienti podstoupili každých šest měsíců specializovanou diagnostiku, - říká Larisa Makarová.

"Klinika věnuje velkou pozornost také léčbě pacientů s diabetes mellitus." Vytvořili jsme kartový index, máme dispenzární skupinu pacientů s diabetickými změnami sítnice. Odborníci pravidelně kontaktují každého z pacientů v této databázi telefonicky, volají na schůzku a lékař provede všechna nezbytná vyšetření.

Existují určité indikace pro laserovou i konzervativní léčbu. V případě potřeby pacient podstoupí laserovou koagulaci sítnice. Tento postup netrvá déle než 10 minut. Vize po jejím obnovení během několika hodin.

Podle očního lékaře ohrožuje oddělení sítnice nejen pacienty s diabetem. Každý, kdo má krátkozrakost, by měl navštívit oftalmologa a alespoň jednou ročně podstoupit podrobné vyšetření periferie sítnice..

- Tento problém se netýká pouze starších lidí, ale také mládeže. Velmi často přicházejí mladí lidé na kliniku po kontaktní čočky. Během vyšetření se však ukázalo, že pacient má velmi vysoké riziko oddělení sítnice. Proto doporučujeme, aby lidé, kteří nosí brýle nebo kontaktní čočky, chodili alespoň jednou ročně na vyšetření očního pozadí, aby se vyloučila možnost odloučení sítnice. Chtěl bych zdůraznit takové příznaky jako „blesk“ ve tmě - to je předzvěst oddělení sítnice. Je nutné okamžitě kontaktovat odborníky, - uvádí Makarova.

Každý pacient s vaskulární patologií orgánů zraku, zejména s diabetes mellitus, glaukomem, krátkozrakostí, může podstoupit plnohodnotnou léčbu v Euromedcentru. Dvacetileté zkušenosti této kliniky s používáním různých typů laserových intervencí umožňují odborníkům provádět všechny známé techniky laserového ošetření na moderní úrovni a dosahovat nejvyšších klinických výsledků..

Adresa: Simferopol, st. Leningradskaya, 2/17.

Tel.: (0652) 248-940, stejně jako nepřetržitě: (094) 900-05-15.

Nikdy nelituji, že jsem se k ní přihlásil. Velmi laskavý a důvěryhodný. Na každou otázku jsem odpověděl s úsměvem a tak jsem pochopil, co se děje. Doporučit.

Vážený S. V. Kocherezhkina! Moc děkuji za operaci a ošetření! Přeji vám zdraví a vše nejlepší.

Měl jsem těžké katarakty v obou očích a dokonce i revmatoidní artritidu. Díky Dr. Ibragimovovi R. T. vidím! Je to nejen vynikající lékař, ale také dobrý laskavý člověk, vzbuzuje naději. Kéž mu Bůh dá vše nejlepší!

Kontaktoval jsem D. D. Okulova před několika měsíci, došlo k problémům s očima. Po odvolání jsem obdržel úplnou konzultaci o tom, jaké to může mít důsledky a jak se můžete vyléčit. Když jsem se dozvěděl důsledky, okamžitě jsem začal léčit oko kapkami, které předepsal Okulov. O týden později, jak jsem slíbil, všechno prošlo, už nejsou žádné problémy s očima, doufám, že ne.

D. V. Okulov! Velice vám děkuji za vaši práci. Cítím se velmi dobře. Operaci jste provedli 21. dubna 2016. Poděkovat! Nyní jste mi řekl, že musím podstoupit operaci levého oka, ale zatím pro vás neexistuje žádná kvóta. Počkám, až mi zavoláš. Opravdu chci, abyste operaci provedli na druhém oku, tedy na levém. Dobré zdraví, štěstí a mnoho let života! S úctou, Lidia Vladimirovna!

Vynikající lékař, skvělý provoz! Rychlé a bezproblémové! Oko nebylo ani krvavé! Chytrá holka!

Doktorka Denisova M.Yu. je velmi dobrá oftalmologka, kompetentní, zkušená, zachází s pacienty pozorně a citlivě, jsem s ní několik let sledován a mohu ji doporučit jako vynikající specialistku.

NAPÍŠTE SVOU RECENZI

28. 8. 2012 - 09:56:54 Alexey:

zde sdílím své dojmy))

Situace byla následující - máma před 78 lety před 10 lety podstoupila operaci katarakty na levém oku v nemocnici Ilyich v Mariupolu, pravá ještě nebyla zralá, poté se přestěhovala na Krym, když katarakta dospěla, začal sbírat na operaci, v roce 2011 se rozhodl odvézt do Oděsy do Filatovského ústavu, existuje nejlepší klinika, nejlepší chirurgové. Volal jsem - mluvil jsem s hlavami doktora, ať už s Dmitrievem, nebo s Dmitrovem, už si nepamatuji správné příjmení, je jako - ano, samozřejmě, řekni mu, jak moc, nebojí se, první den vyšetření, druhá operace a třetí už mohou jít, no, my a šel, dorazil, pronajal si byt a ráno šel na vysokou školu a potom. obrovské zástupy lidí spěchají z kanceláře do kanceláře, lékaři jsou lhostejní a ani starší člověk si nemá kam sednout. tam je opravdu možnost pro nějakou profesorskou kliniku tam pro vyšetření asi 2 tisíc dobře, a oni přeskočit řádek, já jsem se rozhodl, jak je všechno blázni v pořadí)), takže jsme tam přišli asi v 9 ráno, zatímco jsme hráli v různých místnostech do 13,00 litovali, že jsme nezaplatili 2 tisíce přeskočit řádek, pak nás pošlou někomu jinému na vyšetření a v kanceláři je značka u konce. záznam na pozítří)) tady jste tři dny, museli jste se ponížit, abyste dali jednomu lékaři 400 hřiven, aby přijal, pak zavolal na oddělení a dal dalších 400, aby se podíval sám vedoucí oddělení - konečně do 16.00 se sám Dmitriev rozhodl, že nás vezme. Maminka utrpěla mrtvici, takže moc dobře nerozumí tomu, co bylo řečeno poprvé, tento typ. Lékař ji vyšetřil s takovým odporem - že všichni chodíte a jdete k rakvi, obecně by tedy měla být vidět jeho intonace a jeho tvář - jako stará katarakta musíte jít na oddělení téměř dva týdny a neexistují žádné záruky a oddělení je jen tichá hrůza - opuštění staří lidé, špinavé oddělení - stejné toalety a ošklivé zdravotní sestry, obecně jsem se rozhodl nenechat matku v tomto plášti - vrátili jsme se do Sevastopolu byly dojmy z Oděsy a lékařů úplně zničeny. Myslím, že alespoň vidí jedním okem, a to je v pořádku, ale letos jsem se rozhodl znovu, myslím, že to musím udělat, narazil jsem na Euromedical centrum na internetu, zavolal, domluvil si schůzku, vzal si taxi - myslím, že si nebudu dělat starosti, moje matka řekla, že právě vyšetřili, dorazili, rychle složili zkoušku, doktor Ibragimov se podíval na moji matku, byl jsem příjemně překvapen jeho přístupem nejen k mé matce, ale i k ostatním starým lidem, stále tam byla žena - ale z nějakého důvodu se mi nelíbila, nevím, jaký je to lékař, ale typ vedoucího)). Obecně řekl, že dnes je možné provést operaci, no, rozhodl jsem se - nebyl jsem - zaplatil jsem 6 tisíc, vzali nás na oddělení, oddělení bylo čisté pro tři, dobrý nábytek, sestry reagovaly, starým lidem s porozuměním, obecně jsem nechal svou matku na oddělení ve 12, 00, no, a on začal otáčet kruhy, strašně se obávám, myslím, jak to bude, obecně už bylo v 16.00 vybito celkem, dali nám pytel s léky a pokyny, jak kapat atd., Doktor se na to podíval naposledy, mluvil, obecně, nejpříjemnější dojmy, řekla, že operace byla obtížná, ale byla úspěšná a že se vize vracela postupně a ne okamžitě, skutečně v den propuštění viděla jen obrys ruky (ale ona to viděla) a po 5 dnech začala vypadat tímto okem lépe než to, co operovalo v Mariupolu 10 před lety jsem jako slon obecně spokojen, lituji jen toho, že jsem se neodvážil jít dříve do Simferopolu, myslím, že provincie, půjdu do Oděsy_ ztratil tolik času.

Klinika "Euromedcenter" v Simferopolu: oficiální webové stránky, 8 lékařů, 7 recenzí pacientů o klinice a lékařech, ceny, schůzky po telefonu +7 (978) 733-39-91.

Lékaři kliniky "Euromedcenter"

Recenze kliniky "Euromedcenter"

Nikdy nelituji, že jsem se k ní přihlásil. Velmi laskavý a důvěryhodný. Na každou otázku jsem odpověděl s úsměvem a tak jsem pochopil, co se děje. Doporučit.

Vážený S. V. Kocherezhkina! Moc děkuji za operaci a ošetření! Přeji vám zdraví a vše nejlepší.

Měl jsem těžké katarakty v obou očích a dokonce i revmatoidní artritidu. Díky Dr. Ibragimovovi R. T. vidím! Je to nejen vynikající lékař, ale také dobrý laskavý člověk, vzbuzuje naději. Kéž mu Bůh dá vše nejlepší!

Kontaktoval jsem Okulov D. D. před několika měsíci, došlo k nějakým problémům s okem. Po odvolání jsem obdržel úplnou konzultaci o tom, jaké to může mít důsledky a jak se můžete vyléčit. Když jsem se dozvěděl důsledky, okamžitě jsem začal léčit oko kapkami, které předepsal Okulov. O týden později, jak jsem slíbil, všechno prošlo, už nejsou žádné problémy s očima, doufám, že ne.

D.V. Okulov! Velice vám děkuji za vaši práci. Cítím se velmi dobře. Operaci jste provedli 21. dubna 2016. Poděkovat! Nyní jste mi řekl, že musím podstoupit operaci levého oka, ale zatím pro vás neexistuje žádná kvóta. Počkám, až mi zavoláš. Opravdu chci, abyste operaci provedl na druhém oku, tedy na levém. Dobré zdraví, štěstí a mnoho let života! S úctou, Lidia Vladimirovna!

Moderní operace katarakty

  • Domov
  • Kde zacházet
  • Oční kliniky
  • Ruské kliniky
  • Oční klinika "Euromedcenter" v Simferopolu

Euromedcenter je oftalmologická klinika s kanceláří v Simferopolu, která má 15 let úspěšných zkušeností a poskytuje svým pacientům lékařské služby na evropské úrovni kvality. Je to největší soukromá oftalmologická klinika v Krymské autonomní republice. Shromažďují se zde nejlepší oftalmologové republiky, na jejichž účtu více než 25 tisíc skvěle provedených operací.

Klinika se skládá z 5 oddělení, mezi něž patří: diagnostické oddělení, oddělení glaukomu a katarakty, oddělení laserové chirurgie, laboratoř kontaktní korekce a nemocnice. Klinika zaměstnává více než 50 vynikajících specialistů (lékaři, střední zdravotnický personál a administrativní pracovníci). Na klinice je každý měsíc léčeno více než 3 tisíce lidí.

Euromedcentrum nashromáždilo pokročilé oftalmologické vybavení od nejspolehlivějších světových výrobců Carl Zeiss, Alcon, Potec, Heine, Huvitz. Umožňuje vám zaručit podrobnou diagnostiku orgánu zraku a provádět složité mikrochirurgické operace, včetně implantace nitroočních čoček rodiny Acry sof ReSTOR. Nakonec zde v roce 2011 byla implantována první na Ukrajině Acry sof ReSTORToric - jedinečná umělá čočka, která dokáže korigovat astigmatismus a poskytovat vysoce kvalitní a kontrastní vidění na jakoukoli vzdálenost bez použití brýlí.

Moderní laserové systémy dostupné v centru umožňují účinně léčit glaukom, kataraktu, vysokou myopii a hyperopii, makulární degeneraci a diabetickou retinopatii - závažnou komplikaci diabetes mellitus, která ohrožuje úplnou slepotu. Současně je laserová léčba absolutně bezbolestná, provádí se ambulantně a umožňuje pacientovi jít domů půl hodiny po operaci..

Euromedcentre je jedinou klinikou na Krymu, která poskytuje jakékoli oftalmologické služby a působí v širokém cenovém rozpětí, včetně rozpočtové třídy a super elity. Na demokratizaci cen klinika pravidelně pořádá propagační akce, byl zaveden flexibilní systém slev a programy plateb za služby na úvěr.

Klinické souřadnice

Rusko Simferopol st. Zhelyabova 9a
Telefony +79787333991, (3652) 248-942.
Simferopol st. Kyjevská 38
Telefony +79787333994, (3652) 248-940.
Simferopol st. Puškin 26
Telefonní číslo + 79787333992.

Doporučené kliniky pro léčbu katarakty

Oční klinika Dr. Shilovy je jedním z předních oftalmologických center v Moskvě, kde jsou k dispozici všechny moderní metody chirurgické léčby katarakty. Nejnovější vybavení a renomovaní odborníci jsou zárukou vysokých výsledků. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

Svyatoslav Fyodorov MNTK je velký oftalmologický komplex „Eye Mycosurgery“ s 10 pobočkami v různých městech Ruské federace, založený Svyatoslavem Nikolaevičem Fedorovem. Za roky své práce dostalo pomoc více než 5 milionů lidí. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

Helmholtzův institut očních chorob je nejstarší státní výzkumnou a léčebnou státní institucí oftalmologického zaměření. Více než 600 lidí zde pracuje, aby pomohlo lidem s širokou škálou nemocí. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

Ceny: Po-Pá od 8:00 do 16:00, So od 9:00 do 14:00

Adresa: Simferopol, st. Kechkemetskaya, 61

GPS: 44,97678, 34,10687

Klinika Vzglyad je jedinečný, moderní, sociálně orientovaný lékařský ústav, který se zaměřuje na nejlepší západní standardy lékařské péče, ale nezapomíná na tradice stanovené krymskou vědeckou školou medicíny.

Všichni naši lékaři si cení každého pacienta a poskytují mu nejpohodlnější a nejúčinnější léčbu, které je dosaženo pouze individuálním přístupem.

Máme příležitost věnovat všem tolik času a pozornosti, kolik je potřeba. Po upuštění od reklamy jsme se v obvyklém slova smyslu zaměřili na zlepšení lékařských služeb a služeb.

Jsme přesvědčeni, že nejlepší reklamou pro naši kliniku jsou vděčné recenze a šťastné tváře našich pacientů..

Recenze na kliniku "Genesis" na Kyjevské 38 v Simferopolu

Mnohokrát děkuji lékaři za vynikající operaci. A pozitivní přístup. Dlouho jsem se bál a rozhodl jsem se, ale věřil jsem zkušenostem lékaře a rozhodl jsem se. Operace byla provedena v pátek a doslova o týden později bylo oko jako nové. Lékař samozřejmě varoval, co je třeba dodržovat. Byl velmi starostlivý. Teď vím, na koho se obrátit, a doporučuji tohoto lékaře všem. Všechno šlo velmi rychle a zcela bezbolestně. Jsem velmi rád, že všechno bylo přesně takové, a přesto jsem se rozhodl, nečekal jsem, že to projde samo. Useinova Emine.

Velmi příjemný lékař, zdvořilý a taktní. Odpověděla na všechny moje otázky, i na ty hloupé. Podrobil jsem se očnímu vyšetření a byl jsem s tímto procesem velmi spokojen. Výsledek: předepsali kapky na zarudnutí (hodně pracuji za počítačem), používám to už rok, let je vynikající. Teď radím všem, které znám.

Euromedicentrum

Trasy jízdy do střediska Euromedcentrum na ul. Kyjevská, 38 let v Simferopolu

Pokud si všimnete nepřesnosti v popisu, adrese nebo telefonních číslech, chcete přidat informace o poskytovaných službách, přidat registrační telefonní číslo, kontaktujte nás prostřednictvím formuláře pro zpětnou vazbu. Ve zprávě uveďte adresu stránky karty organizace na našem webu.

Země Rusko

Region / Území: Republika Krym

Město: Simferopol

Adresa: st. Kyjevská, 38 let

Hlava: -

Telefony: +7 (978) 733-39-91

Otevírací doba: Po-Pá 8: 00-18: 00

Oficiální web: http: //centerview.rf/

Vlastnictví: LLC

Na uvedených telefonních číslech uveďte pracovní dobu a možnost domluvit si schůzku s lékařem.

Informace:

Specializace a služby: Oční - diagnostika, léčba katarakty, léčba glaukomu, léčba chorob sítnice, korekce brýlí, korekce kontaktu.

Poliklinické služby: Lékařské prohlídky, Denní nemocnice, Optika, Gynekologie, Neurologie, Kardiologie, Endokrinologie, Nefrologie, Gastroenterologie, Chirurgický servis, Revmatologie, Otolaryngologie (ORL), Oční lékařství, EKG, Laboratoř, RTG.

Kategorie:

  • Lékařská centra a kliniky

Další zdravotnická zařízení:

Euromedcenter se nachází v osadě Simferopol v Krymské republice na 295000 st. Kievskaya, 38. Vedoucí lékař / ředitel a zaměstnanci zdravotnického zařízení vám odpoví telefonicky: ☎ +7 (978) 733-39-91.

Organizace se nachází v sekci Lékařská centra a kliniky v Simferopolu v naší lékařské příručce. Informace o tom, jak se tam dostat, a pracovní plán najdete na oficiálních stránkách organizace http: //center.rf/.

Níže můžete sdílet svůj názor, stěžovat si na lékaře nebo zaměstnance organizace.

Důležité: všechny recenze jsou moderovány.

Oční klinika Euromedcenter

Oční klinika Euromedcenter v Simferopolu

Chcete-li zjistit, jak se tam dostat, klikněte na tlačítko „Vytvořit trasu“. Na mapě se objeví okno, ve kterém budete vyzváni k automatickému určení vaší polohy kliknutím na ikonu nebo ikonu ručně přetáhněte

na mapě, odkud chcete získat trasu. Vyberte, jak se tam dostanete: autem, veřejnou dopravou nebo pěšky. Ve výsledku se zobrazí nejkratší a nejpohodlnější cesta..

Zdraví žen v Simferopolu na ulici. Dolgorukskaja / Tolstoj 24/3
Svatý. Dolgorukskaja / Tolstoj 24/3
Zdraví národa v Simferopolu na ulici. Dmitrij Uljanov, 1v
Svatý. Dmitrij Uljanov, 1v
Inovativní vaskulární centrum
Svatý. Balaklava, 68 let
Irey
Svatý. Lenin, 6
Lékařská klinika
Svatý. Tolstoj, 4
Klinika profesora Bezrukova oddělení číslo 1
Leninův bulvár, 5/7
Klinika profesora Bezrukova oddělení číslo 2
Svatý. Kyjevská, 69
Klinika profesora Bezrukova oddělení číslo 3
avenue Victory, 144