Hodnocení zákazníků

Moc děkuji za kvalitní superprofesionální vyšetření lékaře G.E. Gavrilchenko. a konzultantka Kagirova A..
Byly vybrány objektivy s fotochromem, pro ně byl rámeček odpovídající barvou a kvalitou. Vypadají skvěle na obličeji, okamžitě si ho nasadili a šli. Adaptace je minimální. Již potřetí jsem adresoval doktoru Linz lékaři G.E. Gavrilchenkovi. a o brýlích a očních ošetřeních. Lékař je kompetentní, velmi vzdělaný, nejen ve svém oboru medicíny. Tuto kancelář, tohoto lékaře a konzultanta doporučuji všem svým přátelům. Ještě jednou děkuji! pokračuj!

Chtěl bych poděkovat za akci a zejména Dr. Shmarkunova zkoumala vši u mých dětí. Pro pozornost, laskavý přístup a nejúplnější odpovědi na všechny otázky.

Tartanova Ekaterina Vasilievna

Moc děkuji za přivítání! Úžasná kontrola, individuální přístup. Bylo vysvětleno vše, co bylo jasné a nepochopitelné. Ani jsem nečekala, že bude taková kvalita možná. Objednal jsem si brýle a nyní navštívím jen vás.

Rád bych poděkoval specialistům Dr. Linzi. Individuální přístup, příjemný servis, vynikající služby. Provedl vyšetření, vzal si brýle. Šíleně vděčný. Díky Dr. Rasulově S.E..

Ahoj. Dnes jsme navštívili vaši kliniku v St. Pobedy, 90. Vyšetření provedla lékařka Mazilkina Victoria Sergeevna, byli jsme velmi potěšeni! Děkuji mnohokrát!

Dobrý večer! Dnes jsme poprvé navštívili vaši úžasnou kliniku na Pobedy 90. Vyšetření provedla lékařka Mazilkina Victoria Sergeevna, byli jsme velmi potěšeni. Teď jen vám. Přejeme vám prosperitu a více klientů!

Ahoj. Dnes jsme navštívili vaši kliniku v St. Pobedy, 90. Vyšetření provedla lékařka Mazilkina Victoria Sergeevna, byli jsme velmi potěšeni! Děkuji mnohokrát!

Černomyrdina Tatiana Nikolaevna

Před týdnem jsme s rodinou využili osvědčení pro komplexní vyšetření v salonu „Doctor Linz“. Musím říct, že jsme tu byli poprvé. Celkový dojem z pobytu v salonu je úžasný, počínaje recepcí u správce (bohužel si jméno nepamatovali), vše je jasné a přátelské. Měla jsem velké štěstí na doktora, kterého jsme navštívili. Rasulova S. provedla zkoušku na nejvyšší úrovni. Byly napsány nejen recepty, ale i doporučení. Mimochodem, skvělý lékař, ví, jak najít přístup k osobě jakéhokoli věku. Například mladší syn po rozhovoru s lékařem začal telefon méně používat !! Po jmenování bylo rozhodnuto objednat si brýle. Natalia Atamanova s ​​námi pracovala. Díky skvělému konzultantovi se nám podařilo nejen vybrat krásné a pohodlné „oči“, ale také zvolit nejoptimálnější (s přihlédnutím k mnoha parametrům!) Možnost. Mnohokrát děkujeme Dr. S. Rasulovové a N. Atamanově. Doporučíme našim přátelům a známým!

Chtěl bych vyjádřit svou vděčnost skvělým specialistům na vítězství 90.
Očnímu lékaři Bekeyevě Lilii Sananovně Děkuji za váš citlivý přístup ke klientům a profesionalitu. Děkuji Marina! Brýle byly perfektní! Moc vám děkuji za vaši pomoc. Váš salon doporučím svým přátelům! Rád komunikuji s tak skvělými profesionály! Přeji vám pohodu!

Moc děkuji za akci. Úspěšně prošel testem, opravdu se mi to líbilo. Tak důkladně a pečlivě prozkoumány, že radím všem přátelům a známým. Těším se na moje brýle.

Děkuji za konzultaci, Dr. Rasulova Sabin Elmarovna. Líbila se mi vysoká úroveň profesionality a psychologické kompetence při jednání s teenagerem. Děkuji mnohokrát

Brýle používám více než 15 let. Prošel jsem několik placených klinik, o okresní klinice budu mlčet.
Ale poté, co jsem se zúčastnil recepce s Mankovou Natalyou Nikolaevnou, jsem získal novou vizi a věřil jsem, že odborníci na vysoké profesionální úrovni v Rusku nezanikli. A to je velmi povzbudivé. Zvláště bych chtěl zmínit Natalii Atamanovu. Kvalitní poradenství, zaměření na zákazníka a vysoká úroveň profesionality. Výborně, pokračujte.
Děkuji mnohokrát.

Jsem vděčný doktorce Volkové Yu. za pozorný, citlivý a přátelský přístup.

Burdyuk Evgeniya Vladimirovna

Rád bych poděkoval správci Nelii a Dr. Tatyaně Viktorovnovi za dojemný a vstřícný přístup k návštěvníkům. Existuje touha vrátit se za další, lékaři jsou velmi pozorní, díky!

Dlouho bylo nutné měnit brýle a zkoumat zrak. Nějak to nevyšlo. Když jsem navštívil nákupní centrum, viděl jsem Doctor Lenses. Vešel jsem dovnitř Hned od dveří jsem byl velmi srdečně přivítán a byl jsem schopen nejen vybrat rámeček, ale byl jsem pečlivě prozkoumán, prošel všemi testy, dostal doporučení, rady, vybrané čočky a také objednal brýle. Každý je velmi kvalifikovaný, zdvořilý a vstřícný.
Mnohokrát děkujeme optické konzultantce Aleně a doktorce Poltavtsevě Anně Yurievně za vynikající práci a kvalifikovaný servis. Tito pracovníci by si měli vážit.

Rád bych poděkoval konzultantce Anastasii Kagirové za zdvořilý servis a vřelý rozhovor při výběru rámců. Je vidět, že Anastasia má k práci profesionální přístup, protože svou profesi miluje. Právě kvůli těmto konzultantům chcete mnohokrát přijít do svého salonu Doctor Lenses. Hodně štěstí vždy a ve všem.

Opravdu se mi líbila vaše optická poradkyně Margarita.
Bylo příjemné s ní mluvit, velmi kompetentně přistupovala k návrhům na výběr brýlí a čoček, volba se mi opravdu líbila. Byl jsem velmi spokojen se službou, pět bodů.

Dnes jsme navštívili vaši kliniku, vyšetřili jsme a koupili noční čočky pro dítě. Vyjadřujeme hlubokou vděčnost všem zaměstnancům, zejména Tatianě Eduardovně Kobzarevové a její zdravotní sestře, bohužel neznáme jméno. Děkuji za jejich profesionalitu a vřelý přístup. Všichni jsou velmi vítaní! Bylo hezké navštívit váš salon. Přejeme vám prosperitu a úspěch!

Móda a styl, krása a zdraví - to je doktor Linz. Pomohli mi být o tom přesvědčeni - Kristina Shinkevich - kreativní přístup při výběru rámů a čoček a Toropova Tatyana Veniaminovna - lékařská podpora. Díky vám mohu nyní s jistotou říci: „brýle jsou skvělé“.

Mnohokrát děkujeme konzultantkám Anastasii Kagirové a Olesya Yanchenko za profesionální pomoc a dobrý přístup! Doporučím váš salon!

Byl jsem na recepci 24.10.1919. od očního lékaře Khainyuk D.Yu. Návštěva u lékaře mě velmi potěšila. Pozornost a přístup k pacientovi jsou nejlepší. Lze to v tomto případě přirovnat k 100% vidění. Mnohokrát děkuji. Takových specialistů by bylo víc. Úspěch v práci, zdraví a štěstí všem pracujícím v tomto salonu.

Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost dr. Medvedevě Tatianě Viktorovně za její zručnou rychlou práci, profesionalitu, pozornost a laskavost. Přeji vám úspěch v práci a vše nejlepší.

Mnohokrát děkujeme optice-konzultantce vašeho salonu Kristině Shinkevich za její citlivý přístup a pomoc při výběru rámů.

Rádi bychom poděkovali zaměstnancům salonu v nákupním centru Samolet, zejména Aleně Blynskikh, za jejich citlivý a pozorný přístup k problémům zákazníků a za jejich vysokou profesionalitu!

Chtěl bych poděkovat Olze Nikolaevně Avilové za její citlivost a profesionalitu, její laskavý přístup při zkoumání a výběru čoček. Erokhina Margarita za trpělivost při výběru snímků.
Děkuji moc a hodně zdraví!
Přijdu k vám více než jednou!

Opět jsem dostal objednávku a znovu - práce byla provedena bezchybně. Děkuji mistrovi Valery Vitalievichovi za profesionalitu.

Vyjadřuji hlubokou vděčnost Ugodnikové Angelice Ivanovně za kompetentní profesionálně vybrané čočky a přátelský přístup.
A také pánovi, který je také profesionálně nainstaloval.

Vyjadřuji hlubokou vděčnost a uznání vysoce profesionálnímu personálu doktora Linze v osobě:
1. Olga Nikolaevna Avilova.
2. Natalia Yurievna Parfenova.
Tento tandem tvoří tvář společnosti
S úctou vám odpovídá vaše profesionalita a zaměření na zákazníka!

Rád bych vyjádřil hlubokou vděčnost Kabanově Anastasii optiky „Doctor Lenz“ za pozorný přístup ke klientům, za výběr snímků. Byla velmi potěšena a odešla v dobré náladě. Mnohokrát děkuji.

Vyjadřuji vděčnost doktorce Tatyaně Viktorovně Medveděvě za pozorný přístup a velmi podrobné rady. Nikdy jsem neviděl tak důkladné zkoumání a definici vidění. Líbilo se mi, že jsme s Tatyanou Viktorovnou diskutovali o různých možnostech korekce zraku a nakonec jsme dospěli k optimálnímu řešení. Rovněž vyjadřuji vděčnost konzultantce Tatyaně Černikové za pozornost při výběru brýlí.

Vyjadřuji hlubokou vděčnost zaměstnankyni Ekaterině za profesionální výběr slunečních brýlí. Opravdu cítí lidi na dálku a to, co jim bude vyhovovat. Vyrobeno velmi rychle. A celému týmu za jejich vstřícnost a dobrou vůli. U pracovníků, jako je Catherine, se musíte držet a povzbuzovat.

Rád bych poděkoval pracovníkům doktora Lenz Optics za pozornost a pochopení mého problému. Několik hodin účasti pacientů a nastavování rámců. Vysoce profesionální přístup, špičková třída.
Dostal jsem brýle, jsem velmi šťastný.
Děkuji všem zaměstnancům.

Rád bych poděkoval týmu optiky „Doctor Lenz“, osobně Skvortsově OE. A doktor sv. Revoluční 135a Kobzareva T.E. za pozornost, trpělivost a vysokou profesionalitu.

Ryzhkova Julia Nikolaevna

Chceme poděkovat Lyudmile Karlové za její práci, za profesionalitu, laskavost, trpělivost a vstřícnost. Za její porozumění a individuální přístup, zejména při práci s dětmi.

Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost sestře Lyudmile za její pomoc při nasazování / vyjímání tvrdých kontaktních čoček. Všechno vysvětlila velmi jasně, zvedla to a podpořila, když něco nefungovalo. Velmi milý člověk a skvělý odborník, který vás naučí vyjímat / nasazovat tvrdé kontaktní čočky, a to i při velmi citlivých očích.

Děkuji doktorce Tatianě Veniaminovně Toropové za její profesionalitu, trpělivost a takt! Díky ní mnoho „obtížných“ klientů vyřešilo své problémy při výběru brýlí a kontaktních čoček! Zvláštní poděkování konzultantce Anastasii Kagirové - bezchybný vkus, jemnost a racionální přístup ke klientům! Děkuji mnohokrát.

Šel jsem na tuto kliniku pro radu ohledně stavu mého vidění a výběru čoček. Specialistka Sabina Elmarovna se mnou pracovala. Byl jsem spokojen s kvalitou poskytovaných služeb. Všechno bylo vysvětleno a podrobně sladěno. Rád bych poděkoval pracovníkům kliniky za poskytnutí kvalitních služeb. Určitě vás budu pravidelně kontaktovat.

Děkuji Olze Nikolaevně Avilové za velmi pozorný přístup, citlivost, trpělivost a profesionalitu. Jsem velmi potěšen radou, kterou jsem dostal.

Děkuji Olze Nikolaevně Avilové za její citlivost a profesionalitu. Není to poprvé, co jsem sám požádal o radu a doporučuji tohoto lékaře svým příbuzným a přátelům..

Můj příběh s brýlemi začal před mnoha lety. Výběr rámů pro mě vždy byl utrpením: příliš „dětinská“ tvář, úzký a tenký můstek nosu. Kde jsem nezkoušel brýle, od těch nejdražších po nejdražší. V roce 2015 jsem našel ty správné v doktorovi Lenzovi v nákupním centru Cosmoport! Požádal jsem o výrobu progresivních brýlí s využitím nejmodernějších technologií (antireflexní atd.). Za 2,5 týdne jsem je už dostal! V roce 2017 na ně dokonce náhodně seděla, vypadla jedna čočka, v pobočce Doctor Lenz na ulici Novo-Vokzalnaya to bylo opraveno za 5 minut, zaplatil jsem 100 nebo 200 rublů. Nosím je už 4 roky a neznám žádné potíže! Každý rok kontroluji zrak - poslední řádek vidím dokonale! Zrak neklesl! Moc děkuji vaší síti optických salonů! Děkuji vašemu citlivému, pozornému a zdvořilému personálu! Jsem rád, že jsem si vybral tebe!

Děkuji zaměstnancům „doktora Linze“ na sv. Novo-Vokzalnaya, 146 za pozorný přístup při výběru brýlí, profesionální a kompetentní radu
konzultant Bogomolov Ekaterina a lékař Shmarkunov Larisa Arsentieva za vynikající vyšetření, profesionální práci, starostlivý přístup, byl příjemně překvapen, že se setkal s tímto úžasným lékařem. Výběr a nákup brýlí mě velmi potěšil. Chtěl bych jim popřát hodně štěstí a skvělých úspěchů..

Rád bych poděkoval všem zaměstnancům kanceláře v Vítězství, 90! 12.12.18 přišel vyzvednout brýle, pozorný, empatický, profesionální personál. Jsem velmi vděčný! Koupil jsem to a jsem velmi šťastný! Štěstí a prosperita.

Vyjadřuji vděčnost optikům za jejich vysokou profesionalitu a individuální přístup! Podrobné vyšetření, výběr snímků s velkou trpělivostí! Výborně! Doporučit.

Rád bych poděkoval pracovníkům optiky a zvlášť mé doktorce Olze Viktorovně Kazakovské za její individuální přístup a profesionalitu. Doporučuji všem navštívit optiku doktora Lenza!!

Před mnoha lety jsem přivedl svou dceru k úžasné doktorce Mankové Natalyi Nikolaevně. S tímto lékařem jsme se setkali už dlouho. Dcera měla brýle. Před nějakou dobou bylo doporučeno vyzkoušet noční čočky. Musíme navštívit Vdovinu S.A... Také skvělý doktor. Na čočky si trochu zvyklo. Moje dcera má těžký zrak. Objektiv pravého oka musel být vyměněn. Doktor viděl, že čočka nesedí dokonale. Objednal jsem si nový objektiv. Neplatili jsme žádné další peníze. Dcera nosí v noci čočky a během dne si užívá života bez brýlí. Velmi dobří lékaři a velmi úžasný vynález - noční čočky.

Před rokem jsem se obrátil o pomoc s Oksanou Yuryevnou Smorodinovou. Doporučila mi ji kamarádka, která s ní byla více než 5 let. Oksana Yurievna mé dceři hodně pomohla, díky ní můžeme sportovat, zrak se nezhoršuje, pomocí nočních čoček může moje dcera vést aktivní životní styl. Moc vám děkuji, Oksano Jurievno, za vaši profesionalitu!

Od roku 2010 mě sleduje Oksana Yurievna Smorodinova. Oksana Yurievna je velmi kompetentní a adekvátní specialista. Vždy můžete najít odpovědi na všechny otázky týkající se nejen čoček, ale i očních problémů obecně. Ani vteřinu. Vše je na případu a podle potřeby. Rozumí pacientovým pocitům na první pohled, a to i beze slov. Jsem velmi rád za dlouhodobou spolupráci, skutečnost, že mi Oksana Yuryevna usnadňuje život, mi dává příležitost vidět. poděkovat!

Já, Geros Julia Alexandrovna, chci vyjádřit svou vděčnost medu. sestra Lyudmila, která mi velmi jasně a jasně vysvětlila, jak si nasadit a sundat měkké čočky, a všechno mi rychle vyšlo. Přes předchozí špatné zkušenosti a obavy obsluhy. Děkuji mnohokrát! Získal jsi mě přáteli s čočkami!

Já, Alevtina Nikolaevna Kondakova, narozená v roce 1948, jsem navštívila salón Doctor Linz dne 19.02.18 a byla jsem velmi příjemně překvapena pozorností a vysokou profesionální dovedností doktorky Olgy Viktorovny Sobolevy. Velmi žádám vedení salonu „Doctor Lenz“, aby si vážilo a ocenilo takového specialistu, který je užitečný pro lidi - vaše klienty.

Jsme velmi vděční doktorce Vdovině Svetlaně Anatolyevně! Jen lékař „od Boha“! Kompetentní, zdvořilý, příjemný na rozhovor. Moje dcera má 12 let se zrakem již -5 s astigmatismem. Nemyslel jsem si, že je možné vrátit svou vizi na 100%! Ale díky Světlaně Anatolyevně to bylo možné! Z celé rodiny jí moc děkujeme. Jediný lékař, který našel přístup k mému dítěti a dokázal obnovit zrak!

Já, Parfenenko Galina Nikolaevna, děkuji Mankové Natalii Nikolaevně. Je velmi pozorný k pacientům, naslouchá jejich problémům, profesionálně provádí vyšetření a vždy najde řešení problému. Pravidelně procházíme jejími vyšetřeními. Zaměstnanci salonu na Leninské 301 jsou také pozorní k zákazníkům. Jsou vždy zdvořilí, najdou to, co vyhovuje klientovi. Po návštěvě tohoto salonu je vždy dobrá nálada. S naší dcerou tento salon navštěvujeme již několik let. Vnuk vyrůstá, jakmile dosáhne 3 let, přivedeme ho na rutinní vyšetření pouze do tohoto salonu k Dr. NN Mankové, věříme jen jejím očím. Přeji všem zdraví a pohodu i úspěch v jejich práci
činnosti.

Mankova Natalya Nikolaevna je prostě skvělá lékařka. Tento přístup je úžasný! Cítíte znalosti, dovednosti, touhu pomoci, zachovat, uklidnit se. Přeji vám mnoho let zdraví a pozitivní úspěch v léčbě problémových očí.

Fenkova Julia Ivanovna

Rád bych všem dívkám vyjádřil hlubokou vděčnost za zdvořilý a respektující přístup ke klientům, za rychlý a kvalitní zákaznický servis..

Olovyannikova G. P.

Mnohokrát děkuji doktorovi T.E. Kobzarevovi. a všem zaměstnancům za pozornost a vynikající služby. Přeji vám všem pohodu a více podobných lidí.

S pozdravem Galina Petrovna Olovyannikova

Upřímně děkuji zaměstnancům optického salonu „Doctor Lenz“ za jejich pozorný, citlivý a respektující přístup k pacientům.

S vděčností a uznáním V.S. Semenkina.

Jakovleva Natalia Alexandrovna

Děkuji všem pracovníkům optiky za pozorný a přátelský přístup ke klientům. Již druhý rok jsme byli (již s celou rodinou) sledováni v T.E.Kobzarevě.

Je velmi příjemné, že dívky neukládají drahé zboží a služby, jako v mnoha jiných optikách, ale pomáhají zvolit optimální kombinaci ceny a kvality.

Zvláštní poděkování za vysokou kvalitu výběru a výroby brýlí.
poděkovat.

Puzanova Elena Gennadevna

Chtěl bych poděkovat konzultantce vašeho salonu Skvortsova Svetlana a oftalmologce Akimově Olze Ivanovně za pozornost a profesionalitu a laskavý přístup ke klientům.

TV Malyshok a Svergun N.S..

Já, Malyshok T.V., bych rád vyjádřil svou hlubokou vděčnost lékaři za vysoce kvalitní vyšetření a servisnímu personálu za výběr rámů, čoček a servisu.

Rád bych poděkoval skvělé doktorce Tsurové Leile Magomedovně za její profesionalitu a starostlivý přístup k pacientům. Opakovaně jsem si vzal brýle v salonu Megasity a byl jsem příjemně překvapen, když jsem se setkal s tímto úžasným lékařem v salonu na Revolutionary. Doporučím vám všem.

Vyjadřuji upřímnou vděčnost Mankové Natalyi Nikolaevně a správcům salonu na ulici. Leninskaya / Field. Krásný a ochotný personál. Natalya Nikolaevna je profesionálka. Není to poprvé, co jsem byl vyšetřen. Všechna doporučení lékaře jsou uvedena s příslušným vysvětlením, jsou navrženy různé metody udržování zraku. Následně se na moje doporučení obrátili známí a mé děti byly vyšetřeny tímto lékařem - všichni bez výjimky byli spokojeni.

Maria "Samara Gas Company"

Mnohokrát děkujeme týmu „DOCTOR LENSES“ za vřelé přivítání v salonu: pomohli vybrat rámeček a čočky. Zvláštní poděkování patří doktorce Alle Aleksandrovna za konzultaci při výběru brýlí a MCL. V budoucnu plánuji kontaktovat váš salon a otestovat zrak mého syna.

Verevochkina Tatiana Ivanovna

My, Grigory Sokolov a jeho babička Tatyana Ivanovna, vyjadřujeme hlubokou vděčnost za citlivou a profesionální komunikaci, která pomohla při výběru brýlí, Dr. Olze Ivanovně Akimové, konzultantce Natálie, správci Světlany.

Chtěli bychom jim popřát hodně zdraví, úspěch v práci, prosperitu, harmonii.

S úctou váš T. Verevochkin a Grisha.

Děkuji Eleně Anatolyevně Karyagině za její profesionalitu a kvalitní přijetí. Natalya Neretina a Ekaterina Balashova za dovednosti, komunikaci, pomoc, rady v oblasti zákaznických služeb.

Vážení ředitelé, držte se tohoto personálu a budete úspěšní!

Ortokeratologie je metoda korekce zraku pomocí nočních čoček, škoda, že o nich v našem městě slyšelo jen málo lidí, ale ti, kteří to vyzkoušeli, již ocenili všechny výhody!

Tuto metodu jsem pro sebe objevil před několika lety, když mi můj příbuzný řekl o těchto nádherných čočkách. Jsou drsné, oblékají se jen v noci, ráno vzlétnou a vidíte všechno.

Moje štěstí neznalo hranic, nyní můžete zapomenout na brýle a měkké čočky, které se musely nosit celý den, což způsobilo spoustu nepříjemností, roztomilí „brýlí lidé“ mi budou rozumět, zejména v chladném období, kdy se brýle zamlží... brrr - strašné pocity.

A nyní existuje úplná svoboda, můžete dělat jakýkoli druh sportu, už žádná omezení))) A pro děti je to také účinný prostředek k řešení progresivní myopie!

Chtěl jsem se podělit o tyto informace, aby rodiče měli na výběr, z nějakého důvodu prakticky nevidím reklamu, ale tato technika si zaslouží pozornost, pro mnoho dospělých je to vynikající alternativa k operacím, na které se neodvažuje každý... samozřejmě existují i ​​její nevýhody - to je cena, no, proces nasazení nebude vypadat pro každého snadný, ale to je na začátku a pak se všechno děje automaticky, když spím, čočky vůbec nezasahují.

Rád bych poděkoval zaměstnancům obchodu za jejich dobré služby a upřímný přístup při výběru brýlí pro moji dceru. Brýle nás velmi potěšily, dítě je nosí s radostí, určitě vás doporučíme všem známým.

Ve svém týmu nemáte lékaře, ale jen kouzelnici, laskavou vílu - Olgu Viktorovnu Kazakovskou. A konzultanti jsou velmi milí a přátelští.

Děkujeme vám za pozornost a vstřícnost. Přejeme vám prosperitu a rozvoj.

Díky síti Doctor Linz za profesionální a přátelský servis. A také máte vynikající denní a měsíční MCL "Doctor Linz". Vždy je dostanu a dívky pečlivě najdou a uloží moje (-) 8.0!

Rád bych optickému týmu poděkoval za pochopení a pomoc při výběru ochranných brýlí..
Zvláště bych chtěl poděkovat Victorii, která prokázala obrovskou trpělivost a korektnost, když sloužila tak obtížnému a vybíravému klientovi, jako jsem já. Vrátil se a udělal pro mě drahý nákup, hlavně díky této dívce!
Moc děkuji a přeji hodně štěstí při práci!

Moc děkuji za pozornost, dobrý přístup, porozumění!
Přeji vašemu salonu prosperitu a vděčnější klienty.
Zvláštní poděkování patří Olze Ivanovně!
Tým je super!

Děkuji mnohokrát! Pro profesionalitu! Oduševnělost!
Pozornost!
Velmi pohodlné, pozorné, trpělivé, jako nikde jinde.
S vděčností ctěný pracovník kultury Ruské federace
Docent SGAKI N.D. Pokuta

Mnohokrát děkuji zaměstnancům za jejich profesionalitu a upřímnost.

Pomoc personálu v osobě Svetlany a Olgy Ivanovny se ukázala jako velmi profesionální a kompetentní.
Dojem z návštěvy obchodu byl laskavý a vřelý. Úžasný náboj laskavosti a tepla.
Děkuji mnohokrát!

Byli jsme příjemně překvapeni nabídkou nabízených rámů, propagací, ale hlavně bezvadnou prací našich specialistů. Za 47 let života jsem nikdy nenarazil na očního lékaře s tak profesionálním přístupem..
Děkujeme za zvolený rám.

Baiganov Michail Vladimirovič

Navštívil doktora Lenza oční test a brýle.
Návštěva salonu mě potěšila.
Služba je přátelská a profesionální. Cítil jsem péči a odpovědnost zaměstnanců.
Jsem plně spokojen s kvalitou brýlí a službami!

Při další potřebě výběru brýlí určitě kontaktuji tento salon. Přeji vám prosperitu a zákazníky.

V rámci dárkového certifikátu byla vyšetřena Olgou Ivanovnou Akimovou.

Jsem velmi vděčný lékaři za vysoce profesionální, přátelský a optimalizující příjem. Byla touha přijít do salonu znovu (a opakovaně) a doporučit ji vašim přátelům.

Díky skvělému týmu.

Při kontaktování vašeho salonu na nás udělala velký dojem služba konzultantky Ekateriny a oftalmologa, děkujeme vám za profesionalitu a laskavost v komunikaci, jakož i za poskytnuté komplexní informace. s úctou.

Skvělý servis, velmi zdvořilý a ochotný personál. Moc se mi všechno líbilo.

Kovalenko Igor Sergeevich

Požádejte o radu ohledně výběru brýlí.

Profesionální přístup k práci doktorky O. Akimové na mě hluboce zapůsobil..

Ani jsem nečekal, že dostanu takové podrobné a komplexní informace.

Po zbytek dne byl úžasný úsměv konzultanta Titova E.S. nabitý veselostí a dobrou náladou..!

Galina Aleksandrovna Nikiforova

V salonu pracuje správce Polina, s nímž jsem několikrát mluvil při výběru brýlí. A pokaždé jsem si všiml její vysoké profesionality, rozsáhlých znalostí o možnostech a schopnostech moderní optiky, její vytrvalosti, vstřícnosti, schopnosti najít vzájemné porozumění s jakýmkoli klientem.

Chci Polině vyjádřit svou hlubokou vděčnost, uznání a také jí přeji hodně štěstí a úspěchů..

Chci poděkovat Tatianě Eduardovně Kobzarevové za její pozornou a upřímnou výzvu ke mně. S radostí mi pomohla najít brýle. Obecně se mi váš obchod líbil. Upřímně děkuji Tatyaně Eduardovně a přeji vám zdraví a úspěch v budoucí práci a životní pohodě..
S úctou, R. a Topchieva.

Perevedentseva L. P.

Rád bych upřímně poděkoval Tatyaně Viktorovně Medvedevové a dívkám-konzultantkám v tomto oddělení. Já, Perevedentseva Lyudmila Petrovna, jsem velmi vděčný. Že existují takoví empatičtí a pozorní lidé jako v „doktoru Lenzovi“.
Děkuji vám z celého srdce a z celé mé duše!

Alexey a Denis

Velmi přátelský a ochotný personál! Moc děkujeme, budeme stálými zákazníky!
Alexey a Denis

Chtěl bych upřímně poděkovat zaměstnancům obchodu obecně a zejména konzultantce Tatyaně za jejich pozitivní, upřímnou a nejvíce andělskou trpělivost. Díky těmto krásným dívkám jsem byl rád, že jsem si koupil dva páry brýlí najednou! Všechno nejlepší!
S pozdravem, Valery.

Rád bych poděkoval Naděždě Tyazhelkové za její pozorný přístup při výběru brýlí, profesionální a kompetentní radu. Věřím, že Nadežda může sloužit jako příklad a model pro mnoho zaměstnanců.
Brýle jsem si objednal dříve a teď jsem spokojený. Děkuji mnohokrát!
Se vší úctou, Andrew.

Rád bych poděkoval týmu Doctor Linz v Cosmoportu, jmenovitě doktorce Olze Viktorovně Kazakovské, optice-konzultantce Naděždě, za jejich velmi pozorný přístup, profesionální služby a schopnost komunikovat s klientem. A to je při rozvoji vaší společnosti velmi důležité. přeji ti všechno nejlepší!
S pozdravem, Vladimíre.

Vyjadřuji hlubokou vděčnost všem zaměstnancům za jejich dobrý přístup, vynikající služby a sanitku. Přeji vám všem zdraví, prosperitu, hodně štěstí v práci.
(Medvedeva T.V., Neretina N.Yu, Balashova E.V., Akifiev V.V.)
S úctou, Sidorova Yu.V.

Nejpozitivnější emoce jsme dostali z kontaktu s pracovníky „doktora Linze“! Děkuji mnohokrát.

Pirskaya Antonina Michajlovna

Vyjadřuji upřímnou vděčnost za vynikající a komfortní služby. Všechno je na vysoké úrovni, všechno je bezchybné.

Krásné dívky. Skvělá služba. Dobří specialisté. Vše nejlepší. Děkuji, doporučím každému.

Rád bych vyjádřil vděčnost za citlivý, pozorný a profesionální přístup ke klientům vůči zaměstnancům doktora Linze (Dybenko str., 30). Zejména Angelica Ivanovna, Balashova Ekaterina, mistr Akifiev V.V. Gratulujeme skvělému týmu s nadcházejícím Novým rokem!

Jsem velmi vděčný za výběr a nákup brýlí. Rád bych poděkoval zdvořilému a pozornému týmu. Úspěch a vysoké prodeje.

Obrovská vděčnost pravidelných zákazníků za kvalitu, rychlost a profesionalitu služeb. P.S. Branchevského klinika nemohla. provádět zde poskytovanou službu ve vysoké kvalitě.
S pozdravem Milyukova D.

Mnohokrát děkuji prodejcům - konzultantům salonu optiky Doctor Lenz, zejména Ekaterině Balashovové za kvalitní rady, pomoci při výběru tvaru brýlí, který je pro mě obvykle velmi obtížné vybrat, za jejich laskavost. Dobrý specialista, odborník ve svém oboru. Byl jsem velmi spokojen se službou i mým nákupem. A pro další brýle k vám určitě přijdu. Dobrý prodej a nárůst stálých zákazníků!

Rodionova Tatiana Ivanovna

To, že píšu tento děkovný dopis, je pro mě už zázrak! Po 5 let jsem to nemohl dělat s potěšením!
Tito úžasní lidé se srdcem ze zlata a rukou opravili můj zrak a vrátili mi pocit štěstí za pouhou 1 (jednu) hodinu. Je to zázrak.
Přišel jsem z Kišiněva, kde jsem se několikrát snažil napravit následky neúspěšné operace. A pak, za hodinu, se mi obnovil zrak, byly vyrobeny brýle. Děkujeme za vysokou kvalitu práce, profesionalitu a nízké ceny. Přeji vám zdraví a štěstí.
(recenze adresována Angelice Ivanovně)

Komunikace s Ingou Stepanovou je velmi příjemná, užitečná a efektivní. Takoví pracovníci vytvářejí
dobrý obraz firmy a zaslouží si pochvalu. S vděčností V.V. Kolesnikov

Rád bych vyjádřil vděčnost za pozorný přístup ke klientům. Rád rozumím,
že existují salony s takovou úrovní služeb. Zvláštní poděkování optice-konzultantce Darii. Hezky.

Moc děkuji za vybrané brýle a čočky.

Vyjadřuji vděčnost správci Olze za pozornost, jemnost a zdvořilost
a co je nejdůležitější, trpělivost pro klienta, jako jsem já. Omlouvám se za tvrdost.

Semenkina Valentina Stepanovna

Upřímně děkuji zaměstnancům optického salonu „Doctor Lenz“ za jejich pozorný, citlivý a respektující přístup k pacientům.

S vděčností a uznáním V.S. Semenkina, str. Kočky

Olovyannikova Galina Petrovna

Mnohokrát děkuji doktorovi T.E. Kobzarevovi. a všem zaměstnancům za pozornost a vynikající služby. Přeji vám všem pohodu a více podobných lidí.

Rád bych vyjádřil svou hlubokou vděčnost specialistům Alle a Ekaterině za jejich dobrou práci, vstřícnost a prostě za to, že jsou dobří lidé - dívky.

Přejeme vaší společnosti prosperitu a zvýšení platů.

Fenkova Julia Ivanovna

Rád bych všem dívkám vyjádřil hlubokou vděčnost za zdvořilý a respektující přístup ke klientům, za rychlý a kvalitní zákaznický servis..

Galkina Galina Ivanovna a dcera Varvara

Kontaktovali jsme naši dceru do vašeho salonu a služba nás velmi příjemně překvapila,

pozornost a služby, které nám byly poskytnuty. Moje dcera má 7 let, brýle nosíme od 2 let a 5 let jsme se nikam neobraceli, ale když jsme se dostali do vašeho salonu, rozhodli jsme se, že se nyní obrátíme jen na vás. Dobří odborníci, laskaví, pohotoví. Zvláště bych chtěl zmínit Tatyanu Eduardovnu Kobzarevu a Skvortsovu Svetlanu - je štěstí, že v našem městě jsou takoví odborníci. Dcera odešla šťastná a dcera šťastná - a matka šťastná.

Děkujeme za vaši pomoc a pozornost, kterou nám věnujete.

P.S. Nyní vás za nikoho nevyměníme. Specialisté na nejvyšší úrovni.

Žádám vás, abyste povzbudili takové pozorné a pohotové specialisty.

Děkuji Dr. Natalyi Nikolaevně Mankové za profesionální a citlivý přístup k pacientovi. Příště určitě přijdu k tomuto lékaři a povím svým přátelům o klinice.
Děkuji, dr. Natalya Nikolaevna.

Rád bych poděkoval pracovníkům doktorky Lenzové v obchodním centru Samolet Tatianě Ch. A Nele D. za kvalitní a svědomitý přístup k jejich práci, profesionalitu a upřímnou touhu pomoci při výběru potřebných brýlí a čoček. Žádám vedení salonu, aby těmto zaměstnancům poskytlo pobídky. Doufám, že díky nim zůstanu vaším stálým zákazníkem!

Rád bych poděkoval pracovníkům optiky Doctor Lins v nákupním centru Samolet za dobré služby a zvláštní poděkování lékaři A. Lantsevichovi a konzultantovi Neleovi za citlivost a pozornost.!

Chtěl bych poděkovat optikovi Nelovi za kvalitní, pozorný a odpovědný přístup ke klientům! Rovněž bych rád poděkoval Dr. Lantsevichovi A.V za profesionální výběr brýlí!

Vyjadřuji vděčnost pracovníkům A.V. Lantsevicha - lékařce a konzultantce Eleně O. za kvalitní a citlivý přístup, výběr brýlí, přeji vám úspěch a zdraví, štěstí, pohodu. Bůh tě zachraň pro své blízké !

Chtěl bych poděkovat celému týmu optiky Doctor Lenz za velmi pozorný a citlivý přístup, správný výběr a radu. Jsem vám velmi vděčný! Konzultantům Tatyaně a Eleně, doktorce Popově L.F, děkuji za pochopení a pomoc!

Rád bych Ekaterině poděkoval za zdvořilé oslovení zákazníků a srozumitelné vysvětlení produktů.

Travin Andrey Jurievič

Ekaterině Shchetinině vyjadřuji vděčnost za vysokou profesionalitu a pozorný přístup. Bylo navrženo mnoho možností pro brýle. Ve výsledku jsme zvolili nejlepší možnost. Objednal jsem si brýle, jsem velmi spokojený. Děkujeme za trpělivost, servis, sortiment.

Samorodova Veronika Nikolaevna

Moc děkuji za kvalitní a přátelský servis. Děkujeme prodejci i lékaři.

Vyjadřuji vděčnost za vysoce profesionální služby Dr. Leile Magomedovně Tsurové a správci.

Rád bych poděkoval doktorce Tatyaně Viktorovně.
Velmi pozorný a přátelský specialista.
Kvalitativně a ne spěšně provedená diagnostika a výběr čoček.
Děkuji mnohokrát!

P.S. Rád bych také věnoval zvláštní pozornost konzultantce Olze Khairullině za její pozornou službu a trpělivost,
A také pro pečlivý výběr snímků.

Natalia Kurbach Severodvinsk

Přijměte vděčnost obyvatele Primorye.
Pozorné a podrobné profesionální poradenství dělá vynikající dojem na práci doktorky Lilie Sagirovny.
Dozvěděl jsem se důležité podrobnosti o své vizi.
Přijmu opatření a pokusím se znovu získat schůzku!
Všechno nejlepší, úspěch v práci a prosperitu zaměstnancům optického salonu „Doctor Linz“.

Děkuji oběma Tatyaně.
Pozorný a upřímný přístup ke klientům.
Vynikající kontrola. Profesionální práce.
Chtěl bych přijít a být vyšetřen pouze zde.
Kéž vám Bůh dá dobré zdraví a úspěch, hodně štěstí ve všem.
Prosperita a laskaví lidé kolem!

Chci poděkovat doktorce Medvedevě Tatyaně Viktorovně.
Konzultantka-Klipach Tatiana Ivanovna.
Sestra-Filippova Guzel Sagirovna.
Za vysoce kvalifikovaný, dobře regulovaný příjem, za laskavost, slušnost a vysokou profesionalitu.
Přejeme vám zdraví, teplo rodinného krbu.
Výborně.
Byli jsme velmi spokojeni s recepcí.
Doporučíme všem našim přátelům, aby i preventivně navštívili kliniku „Doctor Linz“.
Děkuji mnohokrát.

Přišel s mojí dcerou po brýle nebo čočky.
Byli jsme velmi spokojení!
Děkuji mnohokrát. Pracují zde vysoce kvalifikovaní odborníci!
Služby na vysoké úrovni.
Upřímná atmosféra mě velmi potěšila!
poděkovat!

Chci poděkovat doktorce Lilii Sagirovně za dobrou a bezvadnou práci, a co je nejdůležitější, za citlivost, upřímnost, milosrdenství, které nám všem v životě tolik chybí.

Optika v Samara Doctor Linz

VÁŽENÍ ÚČASTNÍCI, V MOMENTU NENÍ CENY V NAŠEM KATALOGU AKTUÁLNÍ, PROSÍM KONTAKTUJTE CENU, ABY CENA byla upřesněna. 25-006-25
8 800 200 13 66

Všechny informace o objektivu.
Zobrazit více...
Konzultace, popisy, názory lékařů.

Ušetřete čas a peníze!

Optika v Samara Doctor Linz připnul

Naše děti studují déle než jeden týden online, aniž by vzhlížely k počítačovým monitorům, a poté si často odpočinou s gadgety. Výsledkem je, že oči dostávají obrovské zatížení: unaví se, začervenají se, bolí

ZKONTROLUJTE VIZI DĚTÍ!
Bezplatnou diagnostiku plného vidění lze získat od optiků naší sítě.

Zobrazit více...
Co musíte udělat, stačí se přihlásit a přímo nám napsat
:
„Chci oční test pro děti zdarma“

PRACUJEME PRO VÁS A VAŠE ZDRAVÍ!

Uveďte podrobnosti akce ve zprávě VK nebo na Instagramu

  • Příspěvky komunity
  • Vyhledávání

Optika v Samara Doctor Linz připnul
Optika v Samara Doctor Linz připnul

Cvičení pro dalekozrakost

Posaďte se do pohodlné polohy a uvolněte svaly. Dívejte se rovně. Otočte hlavu doprava a pohněte pohledem. Poté se vraťte do výchozí polohy. Toto cvičení pro zrak by mělo být opakováno 5-10krát v každém směru.
Sedněte si na židli a zvedněte pravou ruku do úrovně očí. Prstem nakreslete imaginární kruh ve směru hodinových ručiček a sledujte jej očima. Toto cvičení obnovy vize by mělo být provedeno 7krát..
Můžete také použít malé písmo k trénování očí: čtěte to denně po dobu několika minut. Nejprve to proveďte za normálního osvětlení a poté jej ztlumte. Musíte zvolit takový jas světla, abyste při čtení textu museli mírně namáhat oči.

Optika v Samara Doctor Linz připnul
Optika v Samara Doctor Linz připnul

Když make-up „nepomůže“?

Kolikrát jsme čelili problému zánětu očí po aplikaci make-upu? Tisíce!

Mluvili jsme s oftalmology naší sítě optiků a rozhodli jsme se zjistit, jak make-up pomoci spíše než ublížit!
Zobrazit více...

Podívejte se na kosmetickou tašku! Kolik různých trubek je tu s vámi už velmi dlouho. Vyhoďte ty, které nebyly dlouho testovány.

Dopřejte si koupel ke štětcům a houbičkám na líčení. Čím častěji budete udržovat atributy make-upu čisté, tím menší bude riziko zarudnutí očí..

Sdílejte svůj makeup s nikým jiným. Doporučujeme také chránit se před testery v kosmetických obchodech. Jednou z nejčastějších infekcí přenášených make-upem je zánět spojivek. A myslíme si, že už nikdo nechce onemocnět, správně?

Skladujte kosmetiku ve správných teplotních podmínkách. Nenechávejte svůj make-up vak na okně za horkého slunečného dne.

Není vaše řasenka na skladě? Neřeďte ji jinou tekutinou. O to více vody.

Nezapomeňte, že některé reakce nemusí být způsobeny infekcí, ale alergií na některý prvek ve složení. Nezapomeňte to zkontrolovat, přečíst si recenze a nespoléhat se na hypoalergenní štítek. Jeho přítomnost na etiketě ještě nezaručuje, že výrobek skutečně nepoškodí..

Kolikrát jsme zasáhli oko štětcem řasenky, vatovým tamponem, tužkou nebo čímkoli jiným! Jemně naneste make-up. Mechanické poranění oka může vést k oděru rohovky nebo k horšímu.

Jakýkoli make-up, který nosíte, základní nebo večerní, by měl být odstraněn před spaním..

Změnil se po tomto článku váš postoj k líčení? Napište do komentářů, co nového se vám podařilo naučit)

Dr. Linz

Od roku 2002 pomáhá lékař Linec dětem i dospělým s refrakčními vadami: zlepšuje vidění, zvyšuje kvalitu jejich života pomocí vědecky podložených, klinicky ověřených a mezinárodně uznávaných technologií..

  • Vladivostok
  • Vladimír
  • Voronež
  • Jekatěrinburg
  • Irkutsk
  • Kazaň
  • Kaliningrad
  • Kaluga
  • Krasnodar
  • Krasnojarsk
  • Moskva
  • Nižnij Novgorod
  • Novosibirsk
  • Permu
  • Rostov na Donu
  • Ryazan
  • Samara
  • Petrohrad
  • Tver
  • Tula
  • Tyumen
  • Ufa
  • Chabarovsk
  • Čeljabinsk

© 2018 Pravda zákazníků - stránka recenzí společností.

Recenze salónu Doctor Linz na Victory Street

Rád bych poděkoval pracovníkům doktora Lenz Optics za pozornost a pochopení mého problému. Několik hodin účasti pacientů a nastavování rámců. Vysoce profesionální přístup, špičková třída!
Dostal jsem brýle, jsem velmi šťastný.

Děkuji všem zaměstnancům.
S pozdravem, OB.

Zamítnuté recenze

Specialisté salónu Doctor Linz na Victory Street

Podobná optika

Oficiální skupina Vkontakte salónu Doctor Linz na Victory Street

    Jaká je fyzická adresa Dr.?

Doctor Linz sídlí v Rusku, Samara, Pobedy, 90 let.

Jaký je způsob fungování této organizace?

Dveře organizace jsou otevřené v tomto režimu: Po-Pá: 10:00 - 20:00; So-Ne: 10:00 - 19:00.

Jaké je hodnocení tohoto místa na webu ZOON?

Průměrné hodnocení společnosti od uživatelů ZOON - 4.3.

Je možné se v této organizaci seznámit s hlavní cenou?

Tyto informace jsou na kartě instituce na webových stránkách ZOON. Například „retinoskopie“ zde stojí 300 rublů.

Dr. Linz

Výběr ortokeratologických čoček, měkkých kontaktních čoček, čoček pro korekci astigmatismu, léčby myopie u dětí a dospívajících

Samara, Novo-Sadovaya st., 106, z. 519, TD "Zakhar"

Tel.: (846) 2703614

  • O společnosti
  • Recenze (10)

Online obchod „Doctor Lins“ v Samaře byl první. Byl to on, kdo propagoval myšlenku nákupu čoček a brýlí online. Navíc má doktor Linz po městě 7 poboček. Zákazníci proto mají možnost zvolit si: koupit zboží bez opuštění domova nebo si produkty zájmu prohlédnout v optických salonech..

Jediným regionem, kde Doctor Lenz působí, je Samara. Obchodní profil: brýle a optika. Společnost se umisťuje jako Centrum pro korekci zraku a plně odůvodňuje svůj status: pomocí produktů této společnosti můžete úspěšně řešit problémy spojené s různými zrakovými postiženími. Kromě toho se na webu můžete dozvědět o nové metodě - orthokeratologie (terapie, která vám umožní vrátit se k normálnímu vidění).

Mezi moderními lidmi, kteří žijí obklopeni digitální technologií a tráví několik hodin denně před monitory, zůstává poměrně velké procento těch lidí, kteří mají nějaké problémy se zrakem. Díky příchodu kvalitních čoček je nyní možné žít plnohodnotný život. A společnost „Doctor Linz“ v Samaře nabízí využít této příležitosti.

Web Doctor Lens Center obsahuje užitečné informace o správném výběru kontaktních čoček, doporučení pro jejich pohodlné a hygienické nošení. Mezi výhody společnosti stojí za zmínku dobrá řada čoček a výrobků pro péči, výrobky od předních výrobců, schůzka s oftalmologem, dodání ve vhodný čas a místo.

Na portálu

Zde můžete zanechat recenzi o této společnosti.
Pokud se chcete na něco zeptat, využijte sekci konzultace.

Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.

Všechno bylo dobré, přátelskost i sliby, že uděláte body za hodinu. ale jakmile byly peníze vyplaceny, všechno se změnilo. Okamžitě řekli, že pán je zaneprázdněn a výroba bude trvat dva dny. Pobočka v Dybenko v Samaře. Zavolal jsem do ústředny, situace se nezměnila. Extrémně negativní přístup.

23.11.2012

Nesouhlasím s dvěma předchozími recenzemi. Pozorný, přátelský personál, ceny jsou na optickém trhu celkem rozumné a dobrá volba!

18/11/2011

Nesouhlasím s dvěma předchozími recenzemi. Pozorný, přátelský personál, ceny jsou na optickém trhu celkem rozumné a dobrá volba!

18/11/2011

Souhlasím s nejnovějšími recenzemi - možná dříve fungovaly dobře, ale nyní se zhoršily. Hrubost, vysoké ceny a nic na výběr - to je vhodnější

29.07.2011

Rozhodl jsem se využít jejich služeb. Byl jsem nesmírně nešťastný. V prodeji nejsou žádné čočky se zakřivením báze 8,5 měsíce, navrhli zvolit jiné. Za vydírání si vzali 300 rublů. Doporučuje se koupit air optix aqua se zakřivením 8,6 Koupeno. Testovací pár nebyl dán. Nebylo kování. Čočky kvůli zakřivení přesně neseděly. Odmítli vyměnit. Ukázalo se, že jsem vyhodil 600 rublů za pár čoček. Výběr čoček zadáváním na vlastní náklady je velmi nákladné.

Recenze pro dospělé

Kateřina, 21 let

Olga, 42 let

Nina, 19 let

Vincent, 18 let

Tatiana, 24 let

Christina, 19 let

Julia, 30 let

Myopie pravé oko -4,5, levé -3,5 s astigmatismem
Zkušenosti s nošením 6 let

V době psaní tohoto článku nosím noční čočky po dobu 1 roku a 7 měsíců
Pokusím se odpovědět na otázky, které jsem si položil:

1) Proč OK
Vybral jsem z mnoha možností
MKL plánované výměny - zkusil jsem to, nosil jsem to dlouho, ale nikdy jsem v nich nemohl pracovat za počítačem a teď je to moje práce.

2) Péče o OKL - nic složitého, přidání 10-15 minut na ranní a večerní toaletu je skutečné. Kromě toho jsem dříve používal MCL, takže znám pravidla pro zpracování, skladování čoček a roztoků.

3) Náklady - plaťte přibližně 14 000 najednou (čočky + údržba po dobu 2 let + sada péče) a poté si jen kupte další spotřební materiál ke zpracování - ne tolik, srovnatelné náklady s MCL, zejména s jednodenním

4) Potřeba spát alespoň 6-8 hodin, aby měl druhý den výborné vidění, není nic složitého, pro můj životní styl je to prostě perfektní a jsou to také disciplíny (například pro děti nebo dospívající).
Jediná věc, která mě trochu držela, byla nejprve potřeba pozorování (každý druhý den, po třech dnech atd.), Ale plánoval jsem si na dovolenou vybrat OK a všechno fungovalo.
Moje obavy - najednou mi tato možnost nebude vyhovovat ze zdravotních důvodů, pak zůstanou jen brýle, které jsou nudné k hrůze.

A nyní „uživatelský“ deník:

1) Přihlásil jsem se k počáteční schůzce, abych určil možnost v zásadě použít tuto metodu opravy. Obávám se, že to náhle selže.

2) Hurá, můžete to zkusit. Vůbec není pochyb.

3) První výběr je v pohodě, je to v pořádku, také vám dají spát přímo na recepci (musíte si lehnout se zavřenýma očima a napodobovat sen).

4) Snažím se doma. Nasazoval jsem čočky, dokud to nebylo děsivé.

5) Ráno - chápu, i když ne jasně (první ráno mi nebylo slíbeno 100%), ale nějaká velká radost, úsměv od ucha k uchu.

6) Jít domů - vidět trochu dvojnásobně (předvídatelně), dívat se na všechno kolem.

7) Doma nenosím brýle - u obyčejných mě bolí hlava (UŽ jsou pro mě silné), ale u nižších dioptrií prostě není.

8) Cítím se celý den vysoko, večer si bez problémů nasadím čočky, další ráno je to lepší

9) Opakovaný příjem - "normální let", ale rozhodl jsem se vyměnit čočky (to je vše zahrnuto v ceně), začínám si zvykat, stále je těžké dodržovat všechna doporučení - počet hodin spánku, ráno vyčistit čočky (ztratil jsem zvyk po MCL).

10) Nosím čočky a každý den děkuji člověku, který je vynalezl. Čas od času jdu na recepci (říkám STK - technické kontroly nebo záruční servis).

Sergey, 34 let

Krátkozrakost -3,5
Zkušenosti s nošením 6 let

Sergey nosí brýle

Trochu o sobě: Žiji v Krasnodaru. Lékař tréninkem. Mírná krátkozrakost v obou očích od 7 let. Jako dítě nosil brýle jen ve třídě a doma. V dospívání se přestal stydět za brýle a neustále je nosil, ale spousta nepříjemností, jako je zamlžování brýlí v chladném období, neustálý tlak na nos, uvolnění ráfku, moc potěšení nepřineslo. Snažil jsem se nosit měkké kontaktní čočky, ale zjevně kvůli nepravidelné péči o ně vznikla keratitida, po které jsem čočky nemohl vůbec nosit. Upřímně řečeno, v mých studentských letech, kdy jsou všichni „na útěku“, „na útěku“, není nošení měkkých kontaktních čoček tou nejlepší volbou, podle mého názoru vyžaduje klidné a měřené životní tempo. Vrátil jsem se k brýlím a už jsem si bez nich nedokázal představit sám sebe, byly to prakticky „prodloužení“ mého nosu po mnoho let.

O čočkách OK jsem se dozvěděl před 3 lety, protože všichni lékaři byli vůči této metodě korekce velmi skeptičtí, ale poté jsem si přečetl podstatu této metody na internetu, zjistil jsem, že se v Evropě úspěšně používá už mnoho desetiletí, rozhodl jsem se to zkusit. Kromě toho nastal čas na výměnu rámečků a brýlí a cena byla srovnatelná s cenou jednoho objektivu. A teď, před 3 lety, jsem se začal dívat na svět s doširoka otevřenýma očima! Závislost se stala rychle asi za 4-5 dní.

Sergey Nenosí brýle

Ukazuje se, že když se díváte na svět kolem sebe plnohodnotným pohledem, je v něm spousta zajímavých věcí, které jste si dříve nevšimli. Jsem vděčný svým kolegům z Novosibirsku za příležitost dívat se na svět jinými očima - čistými očima.!

Olga, 33 let

Krátkozrakost -1,5
Zkušenosti s nošením 7 let

Když jsem se dlouho dozvěděl o OK čočkách, „zkusil jsem je na sobě“. A pravděpodobně bych se zase stáhla, ale můj manžel byl první, kdo je použil, a osobním příkladem demonstroval, jak je to jednoduché, ne bolestivé a absolutně neděsivé. A rozhodl jsem se. První dny nebyly příliš pohodlné z pocitu, že je něco v oku, ale po chvíli všechno prošlo, oči si na to rychle zvykly a já jsem si čočky přestal všímat. Mimochodem, moje obavy z toho, jak si je obléknout a sundat sami, uběhly příliš rychle, po týdnu mi je nic nepřipomínalo. Celý proces mi nyní trvá několik sekund. Nemám žádné nepohodlí spojené s nošením a vyjímáním čoček. Během těhotenství jsem čočky používal jako obvykle, vůbec nebyly žádné negativní momenty.

Již po několika dnech od začátku používání čoček bylo vidění plně obnoveno. Co mě opravdu překvapilo, bylo, když jsem si uvědomil, jak je opravdu dobré znovu vidět úplně všechno kolem, nejen to, co spadá do oblasti brýlí. Jasně vidíte, nerozmazávejte se a nemžourejte! A pro každého jste člověk se 100% vizí! Po tolika letech nerozlučného přátelství s brýlemi to byl úžasný pocit. To je tak skvělé! Nikdo ani neuhodne, že tomu tak není. Nyní je tak pohodlné řídit auto, žádné srovnání se „starým životem“! I s nástupem tmy se vidění nesnižuje a zůstává stejné kvality. Péče o objektiv je jednoduchá a nevyžaduje hodně ranního času, což je pro mě také důležité. Teď nemyslím na to, jak si nezapomenout na brýle před prací, do obchodů, do kina, jak budu řídit auto, jak půjdu k bazénu.

Nyní chápu, že jakmile jsem si zvykl nosit brýle a vzdát se plného vidění, přesvědčil jsem se, že mi to stačí. Teprve když jsem cítil ten rozdíl, uvědomil jsem si, jak moc jsem byl po celou tu dobu zbaven. Jak už vidím, uplynul rok a jsem velmi rád, že jsem se rozhodl pro OK korekci..
Podle mého názoru je to ze všeho, co dnes medicína nabízí, nejlepší a nejbezpečnější způsob, jak získat jasnou a jasnou vizi.

09/07/2010