Série Dizao: masky, recenze kosmetologů

Výběr pleťových masek je vždy individuální - i ten nejluxusnější prostředek vám nemusí konkrétně vyhovovat, a maska ​​s poměrně skromnou reklamou a penny cenou se stane lékem, z kterého nebudete mít, jak se říká, radost. Mezi kosmetickými linkami, které si zaslouží zvláštní pozornost, je značka Dizao.

Masky Dizao: kosmetika proti stárnutí

Tato řada je omlazující látkovou maskou na obličej a krk..

Fondy pod touto značkou produkují čínští výrobci, zejména továrna Bailan (Guangzhou). Nemusíte se však bát, že kosmetika je „z dálky a nerozumíte tomu, co“ - bezpečnost a účinnost kontrolují evropští i ruští specialisté..

Základem fondů jsou starodávná čínská tajemství medicíny, samozřejmě vylepšená moderními metodami.

Masky Dizao používají jak mladé dívky, tak ženy s prvními kožními změnami souvisejícími s věkem, a dámy tohoto věku.

Přírodní masky Dizao: jaké jsou jejich výhody

A popravdě řečeno, je jich docela málo.

Posuďte sami, masky Disao:

  • Zdůvodňují svou předponu „přírodní“ - 99,6% přírodních látek v masce, a to je nejsilnější argument pro;
  • Masky neobsahují parabeny, GMO, petrochemikálie atd.;
  • Balení masek také vypadá jedinečně - je rozděleno do dvou sektorů, obsahují produkty, které se navzájem dokonale doplňují (první je ubrousek, druhý krém nebo sérum);
  • Série zahrnuje masky a zvlhčující, vyživující a omlazující vrásky a masky s aktivním zvedáním.

Zajímavé je, že i když je značka známá především pro pleťové masky, výrobky jsou také zastoupeny maskami na ruce, dekolt, oblast kolem očí, stejně jako na břicho a stehna..

Od prvního okamžiku můžete vidět účinek masky, a pokud masky děláte dvakrát týdně, lze výsledek porovnat s péčí na velmi dobré klinice.

Stimulační masky Disao: recenze kosmetologů, co říkají odborníci

Při rozhovorech s kosmetology byl jasně vysledován názor odborníků, že masky mohou dobře nahradit péči o salon..

Alespoň jejich složení nevzbuzuje podezření, aplikační schéma je transparentní, jednoduché a co je důležité, dobře promyšlené.

Je třeba poznamenat, že masky lze aplikovat paralelně:

  • Ionostimulace;
  • Darsonvalizace;
  • Myostimulace;
  • Mikroproudová terapie;
  • Elektroforéza;
  • Fotorejuvenace atd..

Někdy se masky používají po ukončení hardwarových procedur, jako je vakuová masáž, fotoepilace, laserové odstranění chloupků, kryoterapie. V tomto případě zklidňují pokožku a obnovují se po expozici léku.

Disao maska ​​s kyselinou hyaluronovou: zvlhčující účinek

Mnoho krásek dává přednost této konkrétní masce a tvrdí, že za 15 minut přinese tvář do své nejlepší formy..

Maska funguje také ve dvou fázích:

  • První je 100% kyselina hyaluronová ve formě tkáňové masky;
  • Druhým jsou již přírodní ceramidy se stejnou kyselinou hyaluronovou.

Maska zůstane na obličeji po dobu 15 minut, ve druhé fázi se aplikuje gel. Doporučuje se masku dělat prvních 10 dní denně a poté ji aplikovat pouze jednou týdně..

Některým dívkám se podaří použít jednu látkovou masku dvakrát. Vzhledem k tomu, že ji sundají z obličeje, zatímco jsou stále těžcí a mokří, je líto, že ji dívky vyhodí, odloží ji do ledničky a další den ji znovu použijí. Výrobci masek to samozřejmě neschvalují, ale pokud se rozhodnete to udělat, s největší pravděpodobností se nestane nic hrozného..

Dárková sada Disao - je to pohodlné

Pokud víte, že osoba, které se chystáte udělat dobrý dárek, v zásadě miluje takovéto masky, určitě si užije krásnou dárkovou sadu 14 masek.

Tato sada obsahuje kolagenové masky, masky s biogoldem, masky s perlovým práškem, masky s tibetskými bylinami atd..

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 103 ₽

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Přírodní pleťové masky Dizao obsahují 99,6% přírodních složek. Kyselina hyaluronová je plnivo pro kolagenová a elastinová vlákna. Maska obsahuje dva typy kyseliny hyaluronové. Kyselina s vysokou molekulovou hmotností stimuluje syntézu kolagenu, zatímco kyselina s nízkou molekulovou hmotností vytváří film na povrchu pokožky a zabraňuje ztrátě vlhkosti. Dvojitý účinek, vylepšený dalšími aktivními složkami krému, zaručuje účinek masky. Dehydratovaná pokožka ztrácí svou pružnost a přitažlivost, stárne rychleji a vyžaduje zvláštní péči. Dizao dvoustupňová 100% kolagenová maska ​​s kyselinou hyaluronovou obnovuje pružnost pokožky a hydratuje ji na buněčné úrovni. Hyaluronový krém se používá ve druhé fázi masky a fixuje dosažený zvlhčovací účinek.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Skutečná záchrana s expresními maskami Dizao (přírodní)

Celý název produktu v angličtině: Dizao express natur mask.
Nyní trochu odbočení.
Moje kůže je kombinace. mastný v T-zóně, suchý na tvářích. Nos je mastný i šupinatý současně)
Každou zimu jsem trpěl hrůzou, která se děla s mým obličejem. Stalo se to jako kousek brusného papíru. To bylo usnadněno tvrdou chlorovanou vodou, suchým vzduchem a mrazem..
Před 2 měsíci jsem si konečně uvědomil, co dělám špatně, a přestal jsem trpět. Úplně jsem revidoval svou zimní péči - přestal jsem umýt různými čisticími prostředky, maximálně jsem vyloučil kontakt s vodou z vodovodu. Přešel jsem na tonika, kterými jsem si otřel obličej, umyl jsem se ovesnými vločkami a poté si opláchl obličej převařenou vodou s kapkou pomerančového oleje. Omývám kosmetiku mlékem.

Ale tato maska ​​se stala hlavním zachráncem, který zvlhčuje pokožku obličeje a okamžitě odstraňuje veškerý peeling a zarudnutí. (díky příteli, že jí poradil)

2 slovy - krátce a k věci:
Je tak dobře vyživovaná a pokožce dodává veškerou vlhkost.
Jediná věc je, že toto je velikost masky. Je příliš velký na čele a dostane se do vlasů, ale to není nic ve srovnání s jeho výhodami.
Po aplikaci si jednoduše otřete obličej tonikem a pokožka zůstane jemná, sametová a vyživená)
A její největší plus je, že když po vybrání pupínků, předej to, nezanechává žádné stopy zarudnutí a zánětu
Hodnocení: 5.
Cena: 42 rub.
Doba používání: 2 měsíce

Celý název produktu v angličtině: Dizao natural natur mask.
Tato maska ​​má mírně odlišné složení, s kolagenem + sérum, které se nanáší po nanesení masky. Máma je používá, takže je nebudu objektivně hodnotit. Jsou stejně dobře vyživené a vypadají úplně stejně. Koho to zajímá, zveřejňuji složení.
Cena: 85 rub.
To je vše, děkuji za pozornost

Recenze přírodní hydratační masky na obličej, krk a oční víčka Dizao 100% kyselina hyaluronová

Dobrý den, drahá krásko!

Dnes se chci podělit o své dojmy z používání zvlhčující masky na obličej, oční víčka a krk od Dizao Natural, která obsahuje kyselinu hyaluronovou a má účinek na vyhlazení vrásek. Koupil jsem to v jednom z městských kosmetických obchodů. Musím říci, že výrobce doporučuje používat tuto masku jako kurz, který je původně určen pro 12 aplikací, každý den. Cena celého prvního kurzu je 1200 rublů, na základě toho, že jedna maska ​​stojí 100 rublů. Můžete si koupit počet masek, obojí pro kurz najednou, tedy 12 kusů, nebo si můžete koupit jednu po druhé. V tomto případě bude jednorázové použití masky stát pouze 100 rublů. V zásadě to můžete zkusit jednou na začátku, abyste neutratili peníze za celý kurz, pokud se vám to náhle nelíbí, protože pokožka každého člověka je jiná. Navíc je na obalu napsáno, že použití masky a k ní připojeného krému poskytuje okamžitou akci, již od jedné aplikace. Ukážu účinek masky a krému na mé jednorázové použití..


Podle výrobce obsahuje maska ​​99,6% přírodních a přírodních složek a kromě toho je účinek srovnatelný s návštěvou kosmetických salonů. Maska je dvoustupňová, v první fázi masku přidržíme a po jejím umytí z pokožky obličeje a krku naneseme hyaluronový krém ke zvýšení účinku masky a její zvlhčení.

Zvlhčovací maska ​​funguje takto:
• maska ​​podporuje syntézu kolagenu a elastinu;
• podporuje regeneraci kožních buněk obličeje a krku a také udržuje její tonus;
• pomáhá zvyšovat imunitu pokožky.
Díky použití masky na pokožku obličeje a krku zvlhčuje pokožku, vyhlazuje vrásky a zlepšuje pleť.

Poté, co jste odstranili masku a omyli ji z pokožky, musíte použít hyaluronový krém, který je ve stejném balení s maskou. Krém intenzivně působí na pokožku, zvlhčuje ji a zvyšuje její pružnost.

V první fázi musí být zvlhčovací maska ​​udržována po dobu 15 minut a poté opláchnuta vodou. Ve druhém kroku naneste tenkou vrstvu hyaluronového krému a nechte jej plně vstřebat.

Výrobce také tvrdí, že maska ​​a krém neobsahují lepek, GMO, parabeny, silikon a toxiny..


Maska by měla být aplikována na předem očištěnou pokožku. Vyčistil jsem to pěnou, kterou používám. Na suchý obličej jsem použil hydratační masku na obličej, víčka a krk Dizao Natural. Když jsem masku vytáhl, uvědomil jsem si, že je velmi nasycená zvlhčujícím prostředkem, dalo by se dokonce říci, že byla mokrá a prakticky kapala. Aplikováno po dobu 15 minut, jak je uvedeno v pokynech. Přirozeně je maska ​​na obličeji vlhká a studená. Navíc za 15 minut používání neměla čas uschnout, a tak si po celou dobu ochlazovala obličej.

Fotografie obličeje očištěného pěnou před použitím masky a krému:

Fotografie s maskou na obličeji:


Je třeba poznamenat, že maska ​​je poměrně velká, takže se mi zdá, že bude vyhovovat i velkým mužům, ne těm ženám. V blízkosti vlasové linie jsem měl hodně volného prostoru pro masku a nebylo moc vhodné masku hned po obličeji rozložit. Kromě toho se maska ​​trochu nafoukla, kvůli její velké velikosti jsem ji musel mnohokrát opravit. To mohu připsat mínusu.

Když jsem sundal masku a začal omývat to, co z ní zbylo, vodou, už jsem cítil, že moje pokožka byla velmi hladká, na dotek ne stejná jako před použitím masky. Pokožka navíc dýchala a byla svěží.

Po masce jsem přistoupil k druhému kroku, a to k použití hyaluronového krému. Pokyny říkají, že musí být aplikován v tenké vrstvě, ale krém v balení stačil k nanesení tenké vrstvy na dvě celé tváře. Po nanesení krému se moje suchá pokožka začala lesknout. Je tedy lepší používat masku a krém večer, když už nemusíte nikam chodit..

Výsledek lze vidět na fotografii:


Po použití masky a krému mohu říci, že moje pokožka si užívala ještě několik hodin, dýchala, byla svěží a hydratovaná, je to vlastně potěšení pro pokožku. Proto mohu doporučit tuto masku a krém od Dizao Natural s kyselinou hyaluronovou.

Koda je po použití hladká, jemná a svěží, dýchá

Maska je poměrně velká, což při používání vytváří malé nepříjemnosti

Dizao přírodní. Recenze

Dizao přírodní. Recenze

Julia Bitlljus »23. srpna 2013, 12:26

Re: Dizao přírodní. Recenze

Maria 84 "23. srpna 2013, 12:42

Re: Dizao přírodní. Recenze

Agata »23. srpna 2013, 12:56

Náborujeme pro organizátory! Podrobnosti zde

Re: Dizao přírodní. Recenze

Teyla »28. srpna 2013, 00:50

Re: Dizao přírodní. Recenze

kmín »28. srpna 2013, 21:50

Re: Dizao přírodní. Recenze

VeRoNa86 "28. října 2013, 12:30

Re: Dizao přírodní. Recenze

vasilenko163 »21. listopadu 2013, 23:50

a absolutně miluji organické zvlhčující rtěnky! krásné syté barvy. rtěnky jsou velmi silné!
když jsem to objednával poprvé - úplně jsem minul
zvlhčující rtěnka 107 CLASSIC RED se ukázala být jasnější a červenější, než jsem čekal (na obrázku)
Opravdu se mi nelíbily balzámy na odstíny (vzal jsem si SUNNY SET, sadu balzámů na organický odstín, 2 balzámy na rty na organický odstín: Coral 201 a Cranberry 202), barvy byly opět velmi jasné. Myslel jsem, že budou průsvitné (jsou na fotografii). Ale díky přítomnosti máty ve složení vytvářejí zajímavý efekt svěžesti a chladu na rtech.
Také jsem si vzal sadu: řasenku + rtěnku (BEAUTY SET, organická zvlhčující rtěnka a černá řasenka). řasenka voní jakousi sladkostí a dokonce i několik hodin po aplikaci bylo cítit trochu aroma. ale vůbec nedává žádný objem ani se neprodlužuje - maluje pouze nativní řasy.
rtěnka (101 ROSEBUD) v soupravě je nádherná, je velmi podobná odstínu 105 PINK BEIGE, jen o něco tmavší
rtěnka 104 Pop pink straight pink-pink

s hydratačním základem (1 Maledivy), můj vztah vůbec nefungoval, bohužel to nepokrývá žádné, dokonce ani drobné vady nebo zarudnutí, az nějakého důvodu se mi několikrát začaly objevovat vyrážky na tváři. pak si udělal přestávku. ale stále stejný příběh.
Dal jsem to mámě k testování. nestěžuje si

p.s. neposuzujte fotografii striktně :) Nejsem odborník na "vzorky", ale doufám, že s mou kontrolou pomůžu rozhodnout o nákupech.

Re: Dizao přírodní. Recenze

kmín »23. listopadu 2014, 18:12

Re: Dizao přírodní. Recenze

Ksushenka88 »11. prosince 2014, 18:43

Re: Dizao přírodní. Recenze

tatazimi »06 července 2015, 21:47

Zkoušel jsem masky Dizao. Bohužel, nadšené hodnocení nefungovalo.

Během procedury nebyly žádné zvláštní pocity. Bohužel jsem z masky neviděl žádný účinek: ani hydrataci, ani výživu.

Vzhledem k tomu, že maska ​​je dvoufázová, po nanesení textilního základu jsem na pokožku aplikoval komplex přírodních ceramidů (nachází se v postranní části vaku). Produkt je nažloutlá želatinová hmota, ve které jsou viditelné třpytky.
Komplex obsahuje pět výtažků z bioaktivních bobulí - třešně, rajčata, tomel, hroznový a zimolez.
Po nanesení na pokožku má gel mírný chladivý účinek. Absorbuje se docela tvrdě, jiskry se na pokožce třpytí. Navíc se pokožka stává mastnou a vlhkou. Vydržel jsem půl hodiny a umyl jsem tyto ceramidy.

Druhá maska ​​- pro oblast obličeje a krku Dizao Express lifting a zvlhčení s orchidejí.

Po 10 minutách jsem to sundal a umyl se vodou. Účinek je nulový! Žádné zvlhčení, žádné změkčení pokožky - nic! Navíc po několika minutách pokožka začala vysychat. Vlastně po maskách si krém nedávám, ale pak jsem musel: kůže byla velmi napnutá.

Výrobce tvrdí, že maska ​​je navržena tak, aby vyhladila a napnula pokožku obličeje, ale bohužel jsem nic podobného neviděl. Proč se tomu říká „expres“, jsem také nerozuměl: koneckonců, výsledek by měl být ve skutečnosti viditelný po první aplikaci.

Nebudu však nadávat kosmetice Dizao: možná nevyhovovala mému typu pleti, nebo nějakou dobu trvá, než si na ni pokožka zvykne..

A vy holky jste používali kosmetiku tohoto výrobce?

Recenze přírodních masek Dizao

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Dizao
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 13
  • "

Skrylnik Ekaterina Plesetsk | 19. 5. 2020 |

Dárková sada zlatých a černých nášivek, 5 párů (Dizao, sady)

Závěry: Nedoporučuji, štípe pokožku, jakmile nanesete náplasti

Carenko Julia 14.05.2020 |

Dvoustupňová maska ​​"Žraločí tuk" 1 kus (Dizao, Aktivní zvedání)

Závěr: Opravdu miluji masky Dizao a tato je moje oblíbená. Účinek je okamžitě viditelný: pokožka vypadá hladší a dobře hydratovaná.

Vasilyeva Evgeniya Petrohrad 14.05.2020 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěr: Opravdu se mi to líbilo, pokožka po aplikaci vypadá svěže, dobře hydratovaná, jemné vrásky jsou vyhlazeny.
Lze použít make-up, po použití náplastí není nutný žádný oční krém.
Opuchy, vaky pod očima, zlaté skvrny neodstraňují, ale díky vynikající hydrataci jsou méně nápadné.

Christina Arkhangelsk | 04/06/2020 |

Hyaluronová maska ​​na obličej a bradu 1 kus (Dizao, hydratační)

Závěr: Maska poskytuje dobrou hydrataci, nezpůsobuje podráždění. Plně pokrývá celý obličej a tekutina je dostatečná pro dvě použití. Zajímavý design doplňuje vynikající obsah!

Christina Arkhangelsk | 04/06/2020 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěry: Náplasti poskytují dobrou hydrataci oblasti pokožky, neklouzají, nezpůsobují zarudnutí ani podráždění.Mají krásnou zlatou barvu a jsou dobře vyživovány složením..

Christina Arkhangelsk | 22.03.2020 |

Dárková sada "Dizao Natural Cosmetic" (Dizao, sady)

Závěr: Taková krabička osloví mnoho žen! 14 nádherných různých masek dizao, z nichž každá si najde své oblíbené. Masky Dizao jsou vždy v nejlepším stavu, dobře nasycené dobrým složením, které stačí dvakrát, s dobrým textilním základem.

Deryugina Maria Irkutsk 10.05.2019 |

Dvoustupňová maska ​​"100% kyselina hyaluronová" 1ks (Dizao, aktivní zvedání)

Závěr: Super maska! Dokonale zvlhčuje a napíná pokožku! Opravdu se mi líbilo! Dokončil celý kurz

Repina Sophia Lyubertsy | 19.04.2019 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěr: K mému velkému překvapení takové kvalitní záplaty! Za svou cenu tak obecně. Baculatá, ale perfektně drží, neklouzá. Pokožku kolem očí dobře osvěžte a zvlhčete. radit, podat zprávu!

safronova anna Petrohrad | 25.03.2019 |

Botomask pro oči "BOTO Effect" 1ks (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Maska je velká, dostatečná pro oblast dekoltu, pro jednu aplikaci ji musíte držet asi 30 minut, poté se nanese krém na obličej, který je součástí masky, hodně se používá 3-4krát. ale vrásky na čele se na chvíli vyhladí. Samo o sobě má zvlhčující účinek, suchost a napnutí pokožky klesá, pleť se zlepšuje.

Natalia Moskva | 03.03.2019 |

Botomaska ​​na obličej "Luxury of bio-gold" 1ks (Dizao, Boto-masks)

Závěr: Tato maska ​​od výrobců z Číny se mi opravdu líbila. Účinek se prodlužuje a bude zajímavější než použití náplastí s biogoldem. Doporučuje se dosáhnout účinku 5 procedur. Velmi dobrá alternativa k návštěvě salonu krásy. Lze použít teplé i chlazené. Tón pleti je znatelně vylepšen. Během používání nedochází k žádným alergickým projevům a zarudnutí. Po použití masky se doporučuje umýt vodou.

N Nataliya Petrohrad | 22.02.2019 |

Sada BOTO masek na obličej, krk a víčka "Elite" 6ks (Dizao, sady)

Závěr: Masky příjemně tonizují a osvěžují pokožku. Po použití pocit zvlhčené sametové pokožky. Sada umožňuje vyzkoušet různé masky a vybrat si nejvhodnější pro pravidelné používání. Rozpočtový nástroj, o nic horší než drahé analogy.

Oleinik Ksenia Moskva | 07.02.2019 |

Royal Golden BOTO maska ​​1ks. (Dizao, Korea)

Závěr: vynikající šablona, ​​tak pohodlně padne na obličej, protože se skládá ze dvou částí. velmi bohatě nasycený sérem, mimořádně příjemná maska. pocit luxusu při použití. a příjemný bonus, který nevyžaduje oplachování, jako ohromný počet masek disao

Recenze žen na obličejové masce "Disao"

Na kosmetickém trhu existuje obrovské množství produktů péče o pleť obličeje. Všechny mají různé stupně účinnosti, výrobce, složení. Mezi produkty, které si zaslouží zvláštní pozornost, patří masky Dizao..

Co je to maska ​​„Disao“?

Maska na obličej Disao je kosmetický přípravek. Je určen k péči o pokožku obličeje. Tato značka zahrnuje produkty s různými komponenty a efekty. Naneste hmoty nejen na zakrytí obličeje, ale také na krk, dekolt.

Účinnost využití finančních prostředků:

  • hluboké zvlhčení;
  • výživa;
  • odstranění sucha, loupání;
  • odstranění akné, akné;
  • vyrovnání tónu obličeje;
  • zajištění napjatosti a hladkosti pokožky;
  • odstranění jemných vrásek.

Každá maska ​​působí na pokožku komplexně a umožňuje vám vyřešit několik problémů najednou. To potvrzují četné recenze pleťových masek „DIZAO“..

Co je součástí?

Maska na obličej Dizao má jiné složení podle toho, o jaký produkt jde. Hlavní složkou všech produktů je kyselina hyaluronová. Je to ona, která pomáhá udržovat napnutý, elastický a hladký stav pokožky.

Zbytek složení fondů se liší. Nejoblíbenější typy masek jsou:

  • plantar-kolagenní. Skládá se z kolagenového proteinu, extraktu z ovčí placenty, kyseliny hyaluronové, rostlinných složek a vitamínů;
  • s ovocnými kyselinami. Obsahuje kyseliny: hyaluronovou, glykolovou, nukleovou a různé druhy ovoce. Produkt také obsahuje vitamín E, bílkoviny, minerály;
  • s hydratačním účinkem. Jeho složkami jsou následující látky: okurkový extrakt, měkká čarodějnice, vitamíny, kolagenový protein, kyselina hyaluronová.

Výrobce tedy ve složení svých produktů používá různé složky, ale všechny jsou přírodního původu a jsou výlučně prospěšné pro pokožku..

Jak správně používat „Dizao“?

Chcete-li dosáhnout požadovaného efektu z použití prostředků z „Disao“, musíte je použít správně. Nejprve kosmetologové doporučují zvolit možnost, která je vhodná pro konkrétní typ pleti, nebo zvolit produkt pro všechny typy krytí.

Bezprostředně před aplikací je nutné důkladně očistit dermis od make-upu a nečistot. V opačném případě bude účinnost pečující kosmetiky snížena na minimum. Očištění lze provést pomocí peelingového oleje nebo tonika.

Pak je povoleno aplikovat pouze samotný produkt. Doba trvání procedury je 15 minut. Jak často můžete masku vytvořit, závisí na jejím typu. Existují produkty určené pro každodenní použití a existují i ​​produkty, které lze provádět nejvýše dvakrát týdně. Proto byste si měli pečlivě přečíst pokyny pro jednotlivé možnosti produktů..

Podívejte se na video srovnání masky "Dizao natural" s Vilentou a Garnierem:

Recenze recenzí masky "Disao"

Recenze pleťových masek Disao jsou ve většině případů pozitivní. Ženy různého věku produkty chválí a upozorňují na jejich vysokou účinnost. Připomínky spravedlivého pohlaví potvrzují, že postupy:

  • hluboce zvlhčují pokožku;
  • zmírnit mastný lesk;
  • eliminovat odlupování;
  • hladké jemné vrásky;
  • zabránit výskytu akné a akné;
  • vyrovnat tón epidermis.

Ženy si také uvědomují, že při aplikaci se nepociťují žádné nepříjemné pocity v podobě pálení, svědění, brnění. Tvář se naopak uvolní, únava se uleví.

Uživatelé systému Disao říkají toto:

Alena, 34 let, Taganrog

Masky „Disao“ jsou prostě krásné! Slyšel jsem o nich jen dobré věci, přečtěte si spoustu recenzí. Rozhodl jsem se to zkusit. Koupil jsem jedno balení k testování. Vyčistil jsem kryt, aplikoval produkt, držel ho 15 minut, jak je uvedeno v pokynech.

Po zákroku jsem vyhodnotil výsledek. Kůže byla měkká a hladká. Stáda pokračují v sezeních. Postupem času se kryt sevřel, vrásky začaly být méně patrné, tón se vyrovnal. Nyní používám několik produktů z této série, jsem velmi šťastný. “

Zhanna, 29 let, Kazaň

"Mám rád masky Disao." Jsou velmi účinné, obsahují kyselinu hyaluronovou, bez které je mladistvá pleť prostě nemožná. Výrobek je příjemný na dotek a nemá nepříjemný zápach. Po zákroku se pokožka jen leskne. “

Kira, 31 let, Nižnij Novgorod

"Narazil jsem na recenze Dizao Natural pleťových masek, dívky byly tak chváleny, že jsem nemohl odolat a koupil jsem si pár věcí." Udělal jsem všechno podle pokynů. Během postupu nevznikly nepříjemné pocity, ale po něm zůstaly pouze pozitivní emoce.

Kůže se stala měkkou, sametovou. Po několika použitích se tón obličeje vyrovnal, pokožka byla napnutá, pružná, nejsou zde žádné akné ani černé tečky. “

Podívejte se na video s testovací jízdou 5 masek od společnosti „Dizao“:

Výstup

Pleťové masky Dizao jsou účinné kosmetické výrobky, které pomáhají při komplexní péči o pleť. Linka zahrnuje několik typů fondů. Mají různé složení a efekty. Pomáhá každé ženě vybrat si správné produkty..

Recenze žen potvrzují účinnost masek. Chcete-li získat co nejpozitivnější výsledek, je důležité zvolit lék podle vašeho typu epidermis a přísně dodržovat pokyny k použití. Pro konzultaci můžete kontaktovat kosmetičku.

Neuvěřitelný! Zjistěte, kdo je nejkrásnější ženou na planetě v roce 2020!

DIZAO KRK A VÍKOVÁ MASKA 100% KYSELINA HYALURONOVÁ N10

voda (voda), kyselina hyaluronová, glycerin, tokoferol, kyselina askorbová, extrakt z okurky (cucumis sativus), mořský kolagen (extrakt z mořských bičů, makrocystis pyrifera), houby (tremella fuciformis), polysacharid, houby (tremella fuciformis), fenoxyethanol, but benzoát, ethylbenzoát, isopropylbenzoát, methylbenzoát, vůně (parfum)

1. krok: vyjměte masku z vaku. Naneste masku na očištěnou pokožku po dobu 15 minut, poté ji odstraňte a omyjte si obličej vodou. 2. fáze: Po nanesení masky naneste tenkou vrstvu hyaluronového krému, který zesiluje účinek masky, a nechte ji úplně vstřebat. Doporučuje se aplikovat jako kurz denně po dobu 12 dnů, poté 1-2 masky týdně

Maska na obličej, krk, víčka. 100% kyselina hyaluronová. Profesionální maska. Hydratační s výrazným účinkem vyhlazení vrásek. Fáze 2: Hyaluronový krém. Výrazného efektu vyhlazení vrásek je dosaženo díky jedinečným vlastnostem kyseliny hyaluronové, která je silným katalyzátorem metabolických procesů a přírodním zvlhčovačem, který pojme šestkrát více vlhkosti, než je jeho vlastní váha. Přírodní klasické masky Dizao obsahují 99,6% přírodních ingrediencí a jejich účinek je srovnatelný s návštěvou kosmetického salonu. Masky klasické řady jsou dvoustupňové a obsahují hyaluronový krém, zvlhčují pokožku a zvyšují účinek masky. Značka Dizao je bezpochyby lídrem ve výklenku látkových kosmetických masek, protože svým zákazníkům vždy nabízí ta nejlepší řešení. Vývojáři masek Dizao si dobře uvědomují potřeby moderní ženy, protože vždy pečlivě studují recenze a přání svých spotřebitelů a v souladu s nimi neustále vylepšují své produkty. Disao přetvořené masky na obličej a krk! Nyní ubrousek získal další podrobnosti pro péči o víčka. Toto vylepšení na jedné straně komplikuje aplikaci masky, protože umožňuje provádět jednorázovou péči jak o pokožku obličeje, krku, tak o oblast očí. Na druhou stranu to usnadňuje přizpůsobení ubrousku individuálním vlastnostem obličeje. Za druhé, Disao změnilo druhou fázi masek, nyní je to hyaluronový krém! Na rozdíl od předchozího druhého stupně - Natur ceramidy s kyselinou hyaluronovou, poskytuje také výhodu komplexního použití, protože po aplikaci ceramidů nevyžaduje další aplikaci krému. Maska - Jedinečné vlastnosti kyseliny hyaluronové pomáhají chránit přirozenou krásu, zlepšují pleť a obnovují mladistvou pleť, přinášejí maximální užitek tím, že pomáhají vyhlazovat vrásky a aktivně zvlhčovat pokožku, dávat potěšení a poskytovat příjemné pocity během aplikace masky. Fáze 1: Profesionální maska ​​na obličej a krk. Hydratační s výrazným účinkem proti vráskám Jak maska ​​funguje? podporuje syntézu kolagenu a elastinu regeneruje buňky zlepšuje tón pleti zvyšuje imunitu pokožky Fáze 2: Hyaluronový krém Akce: intenzivně zvlhčuje a zlepšuje pružnost pokožky. po nanesení masky naneste tenkou vrstvu hyaluronového krému a nechte ji plně vstřebat. Výhody obličejových masek Dizao: 99,6% přírodních složek Obsahuje rostlinný kolagen a rostlinnou kyselinu hyaluronovou SPA účinek: obnova, modelování obličeje Expresní lifting Neobsahuje parabeny, GMO, petrochemické produkty Ekologicky šetrné balení zvlhčující masky na obličej, krk a víčka

Recenze přírodních masek Dizao

Dívky, používám masky.

Na tváři se mi často objevují pupínky, protizánětlivá maska ​​s nimi dobře bojuje. Kurz jsem absolvoval týden, moje tvář se zlepšila. Mohu říci, že jsem odmítl i podklad, používám jen pudr, opravdu dobrý. Teď dělám tuto masku jednou týdně..
Také mám rád ranní svěžest s okurkou, je dobré ji použít, pokud jste nespali dost, tvář máte oteklou.
nyní jsem zkusil novou masku meso v černé krabici, 8 na co stále zapomínám
Líbí se mi to, zvlhčuje a dokonce to trochu utahuje, líbí se mi tam víc, což se používá po masce.
ano, ale ve zbývajících maskách nepoužívám po masce biozlato - trochu mi to vysušuje pokožku, používám svůj zvlhčovač.
doufám, že moje recenze někomu pomůže