Oční masky

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Botomask pro oblast očí bojuje proti všem 8 známkám změn pleti souvisejících s věkem: Má silný účinek na uvolnění svalů a vyhlazuje hluboké výrazové linie. Napíná pokožku a obnovuje její pružnost. Vyrovnává povrch kůže. Eliminuje tmavé kruhy. Dodává pokožce vitalitu. Snižuje otoky. Vyhlazuje vrásky a vrány. Intenzivně zvlhčuje pokožku. 8 známek Botosum Eye-related Eye Botosum má silný účinek proti stárnutí a zvyšuje účinek botomask a prodlužuje účinek jeho aplikace. Jedinečnost boto séra spočívá v tom, že okamžitě vyhlazuje vrásky a má svalový relaxační účinek. Aplikace: po použití botomasky naneste botomické sérum se zvláštním důrazem na mimické vrásky.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Recenze očních masek Disao

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

Zpevnění proti známkám stárnutí

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Dizao
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 13
  • "

Skrylnik Ekaterina Plesetsk | 19. 5. 2020 |

Dárková sada zlatých a černých nášivek, 5 párů (Dizao, sady)

Závěry: Nedoporučuji, štípe pokožku, jakmile nanesete náplasti

Carenko Julia 14.05.2020 |

Dvoustupňová maska ​​"Žraločí tuk" 1 kus (Dizao, Aktivní zvedání)

Závěr: Opravdu miluji masky Dizao a tato je moje oblíbená. Účinek je okamžitě viditelný: pokožka vypadá hladší a dobře hydratovaná.

Vasilyeva Evgeniya Petrohrad 14.05.2020 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěr: Opravdu se mi to líbilo, pokožka po aplikaci vypadá svěže, dobře hydratovaná, jemné vrásky jsou vyhlazeny.
Lze použít make-up, po použití náplastí není nutný žádný oční krém.
Opuchy, vaky pod očima, zlaté skvrny neodstraňují, ale díky vynikající hydrataci jsou méně nápadné.

Christina Arkhangelsk | 04/06/2020 |

Hyaluronová maska ​​na obličej a bradu 1 kus (Dizao, hydratační)

Závěr: Maska poskytuje dobrou hydrataci, nezpůsobuje podráždění. Plně pokrývá celý obličej a tekutina je dostatečná pro dvě použití. Zajímavý design doplňuje vynikající obsah!

Christina Arkhangelsk | 04/06/2020 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěry: Náplasti poskytují dobrou hydrataci oblasti pokožky, neklouzají, nezpůsobují zarudnutí ani podráždění.Mají krásnou zlatou barvu a jsou dobře vyživovány složením..

Christina Arkhangelsk | 22.03.2020 |

Dárková sada "Dizao Natural Cosmetic" (Dizao, sady)

Závěr: Taková krabička osloví mnoho žen! 14 nádherných různých masek dizao, z nichž každá si najde své oblíbené. Masky Dizao jsou vždy v nejlepším stavu, dobře nasycené dobrým složením, které stačí dvakrát, s dobrým textilním základem.

Deryugina Maria Irkutsk 10.05.2019 |

Dvoustupňová maska ​​"100% kyselina hyaluronová" 1ks (Dizao, aktivní zvedání)

Závěr: Super maska! Dokonale zvlhčuje a napíná pokožku! Opravdu se mi líbilo! Dokončil celý kurz

Repina Sophia Lyubertsy | 19.04.2019 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěr: K mému velkému překvapení takové kvalitní záplaty! Za svou cenu tak obecně. Baculatá, ale perfektně drží, neklouzá. Pokožku kolem očí dobře osvěžte a zvlhčete. radit, podat zprávu!

safronova anna Petrohrad | 25.03.2019 |

Botomask pro oči "BOTO Effect" 1ks (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Maska je velká, dostatečná pro oblast dekoltu, pro jednu aplikaci ji musíte držet asi 30 minut, poté se nanese krém na obličej, který je součástí masky, hodně se používá 3-4krát. ale vrásky na čele se na chvíli vyhladí. Samo o sobě má zvlhčující účinek, suchost a napnutí pokožky klesá, pleť se zlepšuje.

Natalia Moskva | 03.03.2019 |

Botomaska ​​na obličej "Luxury of bio-gold" 1ks (Dizao, Boto-masks)

Závěr: Tato maska ​​od výrobců z Číny se mi opravdu líbila. Účinek se prodlužuje a bude zajímavější než použití náplastí s biogoldem. Doporučuje se dosáhnout účinku 5 procedur. Velmi dobrá alternativa k návštěvě salonu krásy. Lze použít teplé i chlazené. Tón pleti je znatelně vylepšen. Během používání nedochází k žádným alergickým projevům a zarudnutí. Po použití masky se doporučuje umýt vodou.

N Nataliya Petrohrad | 22.02.2019 |

Sada BOTO masek na obličej, krk a víčka "Elite" 6ks (Dizao, sady)

Závěr: Masky příjemně tonizují a osvěžují pokožku. Po použití pocit zvlhčené sametové pokožky. Sada umožňuje vyzkoušet různé masky a vybrat si nejvhodnější pro pravidelné používání. Rozpočtový nástroj, o nic horší než drahé analogy.

Oleinik Ksenia Moskva | 07.02.2019 |

Royal Golden BOTO maska ​​1ks. (Dizao, Korea)

Závěr: vynikající šablona, ​​tak pohodlně padne na obličej, protože se skládá ze dvou částí. velmi bohatě nasycený sérem, mimořádně příjemná maska. pocit luxusu při použití. a příjemný bonus, který nevyžaduje oplachování, jako ohromný počet masek disao

Hydratační placentární maska ​​+ ceramidy s biozlatem pro obličej a pokožku kolem očí od Dizao

Zpětná vazba

Dlouho jsem se díval na tyto masky, tak jsem se rozhodl to zkusit. Dlouho jsem přemýšlel, zda koupit samostatnou masku pro pokožku kolem očí. složení je mírně odlišné, pak jsem koupil dva: jeden pro obličej, druhý pro oči. Toto bylo moje první seznámení s látkovou maskou, které se mi moc nelíbilo. Tkanina je celá namočená nějakým (pravděpodobně zvlhčujícím) gelem se zájmem, všechno je tak kluzké; otvory pro oči, nos a ústa na úplně jiných místech. No, aplikoval jsem to, ležel jsem tam 15 minut, sundal to, umyl. Jeden čas pravděpodobně nestačí, není nadarmo kurz doporučovat jako první. Ani dobrý, ani špatný, protože pokožka je mírně zvlhčená, ale rozhodně vyžaduje krém po sobě.

A právě zde vstupuje do hry 2. stupeň ceramidu s biozlatem, který musí být po masce nanesen na umytý obličej. Bohužel jsem na internetu nenašel složení a odhodil obal, ale vypadá to „dobře“, zcela přirozeně. Velmi tekutý gel se spoustou zlatých částic, po aplikaci na obličej nejsou viditelné, ale celá moje pokožka byla VELMI napnutá. Nejen vjemem, ale také odrazem v zrcadle se všechno jen protahovalo, zejména pod očima. Po 10 minutách jsem to nemohl vydržet, umyl jsem to a aplikoval svůj obvyklý krém. Z tohoto důvodu a 3.

Na internetu je o těchto maskách spousta pozitivních recenzí, zejména těch proti stárnutí, možná zkusím něco jiného, ​​ale teď kolem nich procházím naprosto klidně.

Dizao

Dizao je čínská značka, která nabízí obrovský výběr kosmetiky: organické dekorativní výrobky, masky na obličej, krk a oblast očí, hydrogelové náplasti na oči. A to vše díky 15letým zkušenostem podporovaným mluvícím heslem „Krása. Výhoda. Potěšení!".

Společnost vyrábí výrobky pro muže a ženy, které se řídí zásadami efektivity, kvality a lidskosti. Netestuje složení na zvířatech, stará se o přírodu, používá pouze přírodní ingredience. Tento přístup poskytuje:

1) příjemné potěšení z procedur na úrovni SPA péče;
2) bezpečné vzorce neobsahující umělá barviva, toxiny, syntetické vůně, silikony, parabeny a petrochemické suroviny;
3) jedinečné hypoalergenní kosmetické přípravky pro všechny typy pleti všech věkových skupin.

Značka je obzvláště hrdá na dekorativní sérii certifikovanou USDA Organics. Obsahuje originální řasenku, 95% organických ingrediencí - karnaubský vosk a kávový extrakt. Takový nástroj nejen zdůrazňuje krásu řas, ale také posiluje vlasy a nasycuje je vitamíny..

Neméně populární jsou výrobky pro péči o Dizao vyráběné v progresivních továrnách v ČLR:

• hydrogelové náplasti se zlatem, mucinem, mořskými řasami, kolagenem, kyselinou hyaluronovou, allatoninem, výtažky z ledových hub a elastinem;
• jednostupňové masky na uvolnění svalů, které mohou nahradit injekce proti stárnutí;
• pětiminutové expresní masky s dokonale sladěným složením, které aktivně fungují na úrovni buněčné struktury;
• komplexní dvoustupňové masky doplněné gelem, sérem nebo krémem pro použití před nebo po zákroku.

Kosmetické výrobky značky doplňují nedostatek vitamínů, vyhlazují vrásky, vytvářejí efekt zvedání kontur, zvyšují odolnost proti stresu pokožky, vyrovnávají barvu, čistí póry a eliminují odlupování. Výrobce navíc nabízí speciální řady pro zvlhčování, výživu a obnovu, vyrobené z přírodních výtažků.

Musíte potvrdit předplatné. Zkontrolujte prosím svoji poštu

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥

Přihlaste se k odběru Dizao v jedné ze sociálních sítí a získejte slevu 5% na jakýkoli nákup v internetovém obchodě www.dizao-shop.ru!
Promo kód pro předplatitele VK: dizaovk
* Sleva platí jednorázově
♥ ♥ ♥
Zobrazit více...

Dizao je kosmetika pro péči o pleť vytvořená s láskou ke kráse a péči o přírodu.
V naší kosmetice používáme pouze přírodní ingredience a netestujeme produkty na zvířatech.

● Náš sortiment zahrnuje:
- masky na obličej, krk a víčka
- pleťové masky
- oční masky
- oční náplasti
- organická řasenka

● Výhody našich masek:
- 99,6% přírodních složek
- Rostlinný kolagen a rostlinná kyselina hyaluronová v kompozici
- Bez parabenů, GMO a petrochemikálií

● Výhody řasenky Dizao Organics:
- 100% přírodní složení
- 95% organické přísady do řasenky jsou certifikovány USDA Organics
- Nasycená vitamíny a dalšími užitečnými složkami se řasenka pečlivě stará o vaše řasy a chrání před vnějšími negativními faktory
- Pohodlný štětec, který vám umožní důkladně malovat každou řasu bez efektu „pavoučích nohou“.

● Všechny naše výrobky nejsou testovány na zvířatech.

Dizao existuje na ruském trhu již 17 let a byla to naše společnost, která ruským kupujícím poprvé otevřela veškeré kouzlo látkových masek. Tým Dizao jsou lidé, kteří jsou zamilovaní do krásy a jsou připraveni vám dát lásku, naši drahí přátelé!
Naše heslo je Krása. Benefit potěšení!

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Tři nádherné pleťové masky promění vaši pokožku během několika minut. Vhodný pro všechny typy pleti.

Sada obsahuje 3 masky:

Bubble Purifying Rose Collagen Mask - bezchybné čištění bez sucha nebo těsnosti.
Zobrazit více...

Hydratační maska ​​s kyselinou hyaluronovou - dokonalá hydratace po celý den i noc.

Černá liftingová maska ​​s jahodami a kolagenem - mladistvý tónovaný vzhled po první aplikaci.

Čištění, zvlhčení, zvedání - vše podstatné v jedné sadě!

Objednejte nyní na webu dizao-shop.ru

  • Všechny položky
  • Příspěvky komunity
  • Vyhledávání

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Hormonální narušení: pochopení příčin

Co je třeba udělat, aby nám vnitřní armáda manažerů věrně sloužila? Odpověď je frustrující jednoduchá: dodržujte denní rutinu a správně se stravujte a také se chraňte před zdroji nadměrného stresu. Koneckonců, hormonální systém vyvažuje tři pilíře: režim (je s ním víceméně jasné), výživa a psychologický stav.
Zobrazit více...

Výživa
Hormony se neustále rozkládají a znovu tvoří, a aby se tento proces nezastavil, potřebují stavební materiál. Celkově existují dva typy hormonů: některé se tvoří z bílkovin, které přijímáme s jídlem (adrenalin, norepinefrin, hormony štítné žlázy, hormony lásky a věrnosti oxytocin a vasopresin, hormon radosti serotoninu), jiné z tuků (to jsou všechny pohlavní hormony - testosteron, estradiol, progesteron, to je kortizol i adrenální hormon DHEA).
Není těžké učinit závěr - nevyvážená strava může dobře způsobit hormonální nerovnováhu..
Proto opravte: pokud neexistují žádné individuální kontraindikace, pak tělo ve výchozím nastavení potřebuje tuky živočišného i rostlinného původu a v poměru 1/1; na původu bílkovin pro něj vlastně nezáleží.

Stres
Stres je užitečná věc, protože mobilizuje tělo, aby odolávalo vnější hrozbě. Prodloužený stres je destruktivní. Když jsme v neustálém stresu, hladina odpovídajících hormonů začíná klesat z rozsahu a vyplňují vše. Tělo v tomto smyslu je primitivní: například produkujeme kortizol nebo pohlavní hormony, které zvyšují libido a činí nás atraktivními. „Simultánní relace“ je nemožná: signál, že se člověk nachází v nepříznivém prostředí, je doprovázen další důležitou zprávou: „Žádná reprodukce!“ Dopamin (spokojenost), serotonin (radost) - jejich hladina také klesá na pozadí zvýšeného kortizolu, a pokud je to normální do jednoho dne, pak do měsíce - už ne. Jaký je výsledek? Chronická únava, náladovost, snížené libido.
Sledujte své emoce. Meditujte a vyhýbejte se dlouhodobým stresovým situacím. V případě potřeby začněte pracovat s terapeutem. Přemýšlejte o koníčku, který vám přináší potěšení, poslouchejte svou oblíbenou hudbu, potěšte se.

Diagnóza
„Hormonální nerovnováha“ není verdikt líného lékaře, ale skutečná porucha endokrinního systému. Samoléčbu lze provést - ale pouze na úrovni dodržování denního režimu, vyvážené stravy a přiměřeného hodnocení stresu. Máte-li další otázky, obraťte se na terapeuta a gynekologa-endokrinologa.

Náhlé výkyvy nálady. Emoční vzestupy a pády mohou být vyvolány objektivní reakcí na vnější události - nebo mohou být vyvolány hormony. Pokud je ve vašem životě všechno v pořádku, venku je slunce a chcete zabít, je štítná žláza podezřelá.

Problémová kůže, mastné vlasy.
Vyrážky na obličeji, které nepomáhají vyrovnat se s kosmetikou, mohou být způsobeny zvýšenou hladinou testosteronu. Někdy lékaři předepisují orální antikoncepci, aby ji normalizovali..

Nekontrolovatelný hlad.
Pravidelná touha po jídle slona (nebo dokonce dvou) může být způsobena zvýšenou hladinou hormonu ghrelinu. Abyste se vyhnuli pádu do jeho pasti, snažte se jíst často a po malých dávkách. A zapomeňte na čokoládou pokrytou chalvu před spaním..

Zkoušel jsem masky Dizao. Bohužel, nadšené hodnocení nefungovalo.

Během procedury nebyly žádné zvláštní pocity. Bohužel jsem z masky neviděl žádný účinek: ani hydrataci, ani výživu.

Vzhledem k tomu, že maska ​​je dvoufázová, po nanesení textilního základu jsem na pokožku aplikoval komplex přírodních ceramidů (nachází se v postranní části vaku). Produkt je nažloutlá želatinová hmota, ve které jsou viditelné třpytky.
Komplex obsahuje pět výtažků z bioaktivních bobulí - třešně, rajčata, tomel, hroznový a zimolez.
Po nanesení na pokožku má gel mírný chladivý účinek. Absorbuje se docela tvrdě, jiskry se na pokožce třpytí. Navíc se pokožka stává mastnou a vlhkou. Vydržel jsem půl hodiny a umyl jsem tyto ceramidy.

Druhá maska ​​- pro oblast obličeje a krku Dizao Express lifting a zvlhčení s orchidejí.

Po 10 minutách jsem to sundal a umyl se vodou. Účinek je nulový! Žádné zvlhčení, žádné změkčení pokožky - nic! Navíc po několika minutách pokožka začala vysychat. Vlastně po maskách si krém nedávám, ale pak jsem musel: kůže byla velmi napnutá.

Výrobce tvrdí, že maska ​​je navržena tak, aby vyhladila a napnula pokožku obličeje, ale bohužel jsem nic podobného neviděl. Proč se tomu říká „expres“, jsem také nerozuměl: koneckonců, výsledek by měl být ve skutečnosti viditelný po první aplikaci.

Nebudu však nadávat kosmetice Dizao: možná nevyhovovala mému typu pleti, nebo nějakou dobu trvá, než si na ni pokožka zvykne..

A vy holky jste používali kosmetiku tohoto výrobce?

Sdělení

Obličejové masky Disao. Jaký je účinek, nebo nemá vůbec smysl nakupovat? Jsou podle mě Číňané? Podělte se o své zkušenosti.

Komentáře (19)

Měl jsem - šťastný
vybrat podle problému

Maria, děkuji. Vyzkoušeli jste botoxovou masku Disao? Opravdu to funguje?

ne, ale také to začalo být zajímavé

A někdy tyto masky používám, mám je rád. Mně se nejlépe hodilo: ženšen, tibetské byliny a jemná krása. Jakmile jsem opatrně vyzkoušel botoxovou masku pro oblast kolem očí, necítil jsem velký rozdíl s ostatními (například tibetské byliny) a znovu jsem si ji nevzal. Z těchto masek volím kolagenové nebo placentárně-kolagenové masky. Existují také pouze placenty, ale jsou pro starší věk. Kurzy jsem nikdy nepoužíval, obávám se, že to nikdy nevíte. Používám jej příležitostně jako expresní péči, pokud je čas si lehnout a odpočinout si.

to znamená, že nejde o produkt péče, ale pouze o dočasnou akci - než vyrazíte někam vypadat svěže?

Xenia, nevím jistě, ale myslím si to. Jsou dobré jako únikové masky: obličej opravdu vypadá svěže a odpočatý. Tady jsem jeden speciálně vytáhl (dostal jsem kolagen s ženšenem), říká „expresní péče o pleť“. Současně takové doporučení pro použití: "naneste masku na očištěnou pokožku obličeje po dobu 15 minut, poté masku odstraňte a omyjte si obličej vodou. Doporučuje se aplikovat každý den po dobu 12 dnů. Poté 1-2 masky týdně." Takže jsem je nikdy nepoužil. Ještě více: maska ​​je promočená velmi velkoryse. Ležím s ním 15-20 minut a pak jej opatrně složím zpět, zalepím a vložím do chladničky. O několik dní později to použiju podruhé, to mi stačí. Přítelkyně používá 3krát. Zeptal jsem se svých přátel - 25letých dívek i žen v důchodu jako masky. Zde je skutečně, jak Maria napsala výše, nutné vybírat podle potřeb.

Julia, díky, musím to zkusit. Mají placentu od někoho - od ovcí a možná od lidí - populace je plná. Vzpomínám si, že když jsem pracovala v porodnici, sestry dávaly čerstvé placenty do pytlů do velké mrazničky pro Francouze a brzy to bylo zakázáno, nevím proč.

Ksenia, na maskách je napsáno, že placenta je z ovcí a kolegiátní - vůbec žádnou nemají. Obecně platí, že můj životopis je takový: není špatné mít po ruce takovou masku, když je čas a chuť si trochu lehnout, odpočívat. A takový "hadr" na obličeji je velmi dobrý, zejména během topné sezóny nebo v horku. Samozřejmě to neporovnávám s luxusem nebo péčí o salon. Zároveň byste však měli vzít v úvahu jeho směšnou cenu. Obecně je lepší koupit několik různých a vyzkoušet.

A vzal jsem v lékárně dva typy těchto masek (heřmánkový a druhý si nepamatuji, který z nich) - tak moc dokonce nic, příjemné a ještě více za takovou cenu!

Někdy ji používám jako expresní metodu, je velmi dobrá, osvěžuje, vyhlazuje. Nikdy jsem nezkoušel kurzy.

Nelíbilo se mi to. pro mou pleť je nelze srovnávat s profesionální kosmetikou a luxusem
čistily hroznové a modré zvlhčující látky

Série Dizao: masky, recenze kosmetologů

Výběr pleťových masek je vždy individuální - i ten nejluxusnější prostředek vám nemusí konkrétně vyhovovat, a maska ​​s poměrně skromnou reklamou a penny cenou se stane lékem, z kterého nebudete mít, jak se říká, radost. Mezi kosmetickými linkami, které si zaslouží zvláštní pozornost, je značka Dizao.

Masky Dizao: kosmetika proti stárnutí

Tato řada je omlazující látkovou maskou na obličej a krk..

Fondy pod touto značkou produkují čínští výrobci, zejména továrna Bailan (Guangzhou). Nemusíte se však bát, že kosmetika je „z dálky a nerozumíte tomu, co“ - bezpečnost a účinnost kontrolují evropští i ruští specialisté..

Základem fondů jsou starodávná čínská tajemství medicíny, samozřejmě vylepšená moderními metodami.

Masky Dizao používají jak mladé dívky, tak ženy s prvními kožními změnami souvisejícími s věkem, a dámy tohoto věku.

Přírodní masky Dizao: jaké jsou jejich výhody

A popravdě řečeno, je jich docela málo.

Posuďte sami, masky Disao:

  • Zdůvodňují svou předponu „přírodní“ - 99,6% přírodních látek v masce, a to je nejsilnější argument pro;
  • Masky neobsahují parabeny, GMO, petrochemikálie atd.;
  • Balení masek také vypadá jedinečně - je rozděleno do dvou sektorů, obsahují produkty, které se navzájem dokonale doplňují (první je ubrousek, druhý krém nebo sérum);
  • Série zahrnuje masky a zvlhčující, vyživující a omlazující vrásky a masky s aktivním zvedáním.

Zajímavé je, že i když je značka známá především pro pleťové masky, výrobky jsou také zastoupeny maskami na ruce, dekolt, oblast kolem očí, stejně jako na břicho a stehna..

Od prvního okamžiku můžete vidět účinek masky, a pokud masky děláte dvakrát týdně, lze výsledek porovnat s péčí na velmi dobré klinice.

Stimulační masky Disao: recenze kosmetologů, co říkají odborníci

Při rozhovorech s kosmetology byl jasně vysledován názor odborníků, že masky mohou dobře nahradit péči o salon..

Alespoň jejich složení nevzbuzuje podezření, aplikační schéma je transparentní, jednoduché a co je důležité, dobře promyšlené.

Je třeba poznamenat, že masky lze aplikovat paralelně:

  • Ionostimulace;
  • Darsonvalizace;
  • Myostimulace;
  • Mikroproudová terapie;
  • Elektroforéza;
  • Fotorejuvenace atd..

Někdy se masky používají po ukončení hardwarových procedur, jako je vakuová masáž, fotoepilace, laserové odstranění chloupků, kryoterapie. V tomto případě zklidňují pokožku a obnovují se po expozici léku.

Disao maska ​​s kyselinou hyaluronovou: zvlhčující účinek

Mnoho krásek dává přednost této konkrétní masce a tvrdí, že za 15 minut přinese tvář do své nejlepší formy..

Maska funguje také ve dvou fázích:

  • První je 100% kyselina hyaluronová ve formě tkáňové masky;
  • Druhým jsou již přírodní ceramidy se stejnou kyselinou hyaluronovou.

Maska zůstane na obličeji po dobu 15 minut, ve druhé fázi se aplikuje gel. Doporučuje se masku dělat prvních 10 dní denně a poté ji aplikovat pouze jednou týdně..

Některým dívkám se podaří použít jednu látkovou masku dvakrát. Vzhledem k tomu, že ji sundají z obličeje, zatímco jsou stále těžcí a mokří, je líto, že ji dívky vyhodí, odloží ji do ledničky a další den ji znovu použijí. Výrobci masek to samozřejmě neschvalují, ale pokud se rozhodnete to udělat, s největší pravděpodobností se nestane nic hrozného..

Dárková sada Disao - je to pohodlné

Pokud víte, že osoba, které se chystáte udělat dobrý dárek, v zásadě miluje takovéto masky, určitě si užije krásnou dárkovou sadu 14 masek.

Tato sada obsahuje kolagenové masky, masky s biogoldem, masky s perlovým práškem, masky s tibetskými bylinami atd..

DIZAO ZLATÁ PLACENTNÍ OČNÍ MASKA N10

voda (voda), glycerin, ovčí placentární protein, mořský kolagen (extrakt z mořských bičů, makrocystis pyrifera), biogold, tokoferol, retinol, kyselina hyaluronová, polysacharid z hub (tremella fuciformis), extrakt z hub (tremella fuciformis), fenoxyethanol, butylzoát, ethylbenzoát, isopropylbenzoát, methylbenzoát, parfém (vůně)

naneste masku na očištěný obličej po dobu 15 minut, poté masku odstraňte a omyjte si obličej vodou. Doporučuje se aplikovat jako kurz denně po dobu 12 dnů, poté 1-2 masky týdně

Oční maska ​​"Golden placenta" 2-stupňová, PLACENTÁRNĚ-KOLAGENOVÁ MASKA PRO OBLAST OČÍ S BIOGOLOTEM A ZVEDACÍM OČÍM "ZLATÁ PLACENTA". Fáze 2: Hyaluronový krém. SÉRIE - AKTIVNÍ ZVEDÁNÍ Ušlechtilá energie bioaktivního zlata pomáhá chránit přirozenou krásu, napíná a posiluje pokožku v oblasti víček, přináší maximální výhody, šetří pokožku kolem očí před předčasným stárnutím, poskytuje potěšení a poskytuje příjemné pocity při aplikaci masky. Přírodní klasické masky Dizao obsahují 99,6% přírodních ingrediencí a jejich účinek je srovnatelný s návštěvou kosmetického salonu. Disao přetvořené masky na obličej a krk! Nyní ubrousek získal další podrobnosti pro péči o víčka. Toto vylepšení na jedné straně komplikuje aplikaci masky, protože umožňuje provádět jednorázovou péči jak o pokožku obličeje, krku, tak o oblast očí. Na druhou stranu to usnadňuje přizpůsobení ubrousku individuálním vlastnostem obličeje. Za druhé, Disao změnilo druhou fázi masek, nyní je to hyaluronový krém! Na rozdíl od předchozího druhého stupně - Natur ceramidy s kyselinou hyaluronovou, poskytuje také výhodu komplexního použití, protože po aplikaci ceramidů nevyžaduje další aplikaci krému. Vysoce účinný vzorec na bázi kyseliny hyaluronové pomáhá zachovat přirozenou krásu, jemně vyživuje jemnou pokožku kolem očí, přináší maximální užitek, vyhlazuje vrásky a obnovuje přirozenou pružnost pokožky, poskytuje potěšení a poskytuje příjemné pocity při aplikaci masky. Fáze 1: Placentálně-kolagenová oční maska ​​s biogoldem. Zvedání víček Jak funguje maska? omlazuje kožní buňky očních víček rychle doplňuje vodní rovnováhu vyhlazuje vrásky a vrány eliminuje tmavé kruhy a vaky zvyšuje pevnost pokožky Fáze 2: Hyaluronový krém Akce: intenzivně zvlhčuje a zlepšuje pružnost pokožky. po nanesení masky naneste tenkou vrstvu hyaluronového krému a nechte ji plně vstřebat. Výhody: 99,6% přírodních složek Obsahuje rostlinný kolagen a rostlinnou kyselinu hyaluronovou SPA účinek: obnova, modelování obličeje Expresní lifting Neobsahuje parabeny, GMO, petrochemické produkty Ekologicky šetrné balení maska ​​zvedání pro oči v oblasti víček