Recenze kosmetiky Disao

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

Zpevnění proti známkám stárnutí

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Dizao
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 13
  • "

Skrylnik Ekaterina Plesetsk | 19. 5. 2020 |

Dárková sada zlatých a černých nášivek, 5 párů (Dizao, sady)

Závěry: Nedoporučuji, štípe pokožku, jakmile nanesete náplasti

Carenko Julia 14.05.2020 |

Dvoustupňová maska ​​"Žraločí tuk" 1 kus (Dizao, Aktivní zvedání)

Závěr: Opravdu miluji masky Dizao a tato je moje oblíbená. Účinek je okamžitě viditelný: pokožka vypadá hladší a dobře hydratovaná.

Vasilyeva Evgeniya Petrohrad 14.05.2020 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěr: Opravdu se mi to líbilo, pokožka po aplikaci vypadá svěže, dobře hydratovaná, jemné vrásky jsou vyhlazeny.
Lze použít make-up, po použití náplastí není nutný žádný oční krém.
Opuchy, vaky pod očima, zlaté skvrny neodstraňují, ale díky vynikající hydrataci jsou méně nápadné.

Christina Arkhangelsk | 04/06/2020 |

Hyaluronová maska ​​na obličej a bradu 1 kus (Dizao, hydratační)

Závěr: Maska poskytuje dobrou hydrataci, nezpůsobuje podráždění. Plně pokrývá celý obličej a tekutina je dostatečná pro dvě použití. Zajímavý design doplňuje vynikající obsah!

Christina Arkhangelsk | 04/06/2020 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěry: Náplasti poskytují dobrou hydrataci oblasti pokožky, neklouzají, nezpůsobují zarudnutí ani podráždění.Mají krásnou zlatou barvu a jsou dobře vyživovány složením..

Christina Arkhangelsk | 22.03.2020 |

Dárková sada "Dizao Natural Cosmetic" (Dizao, sady)

Závěr: Taková krabička osloví mnoho žen! 14 nádherných různých masek dizao, z nichž každá si najde své oblíbené. Masky Dizao jsou vždy v nejlepším stavu, dobře nasycené dobrým složením, které stačí dvakrát, s dobrým textilním základem.

Deryugina Maria Irkutsk 10.05.2019 |

Dvoustupňová maska ​​"100% kyselina hyaluronová" 1ks (Dizao, aktivní zvedání)

Závěr: Super maska! Dokonale zvlhčuje a napíná pokožku! Opravdu se mi líbilo! Dokončil celý kurz

Repina Sophia Lyubertsy | 19.04.2019 |

Hydrogel Gold Eye Patch 100% kyselina hyaluronová 1ks (Dizao, oční masky)

Závěr: K mému velkému překvapení takové kvalitní záplaty! Za svou cenu tak obecně. Baculatá, ale perfektně drží, neklouzá. Pokožku kolem očí dobře osvěžte a zvlhčete. radit, podat zprávu!

safronova anna Petrohrad | 25.03.2019 |

Botomask pro oči "BOTO Effect" 1ks (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Maska je velká, dostatečná pro oblast dekoltu, pro jednu aplikaci ji musíte držet asi 30 minut, poté se nanese krém na obličej, který je součástí masky, hodně se používá 3-4krát. ale vrásky na čele se na chvíli vyhladí. Samo o sobě má zvlhčující účinek, suchost a napnutí pokožky klesá, pleť se zlepšuje.

Natalia Moskva | 03.03.2019 |

Botomaska ​​na obličej "Luxury of bio-gold" 1ks (Dizao, Boto-masks)

Závěr: Tato maska ​​od výrobců z Číny se mi opravdu líbila. Účinek se prodlužuje a bude zajímavější než použití náplastí s biogoldem. Doporučuje se dosáhnout účinku 5 procedur. Velmi dobrá alternativa k návštěvě salonu krásy. Lze použít teplé i chlazené. Tón pleti je znatelně vylepšen. Během používání nedochází k žádným alergickým projevům a zarudnutí. Po použití masky se doporučuje umýt vodou.

N Nataliya Petrohrad | 22.02.2019 |

Sada BOTO masek na obličej, krk a víčka "Elite" 6ks (Dizao, sady)

Závěr: Masky příjemně tonizují a osvěžují pokožku. Po použití pocit zvlhčené sametové pokožky. Sada umožňuje vyzkoušet různé masky a vybrat si nejvhodnější pro pravidelné používání. Rozpočtový nástroj, o nic horší než drahé analogy.

Oleinik Ksenia Moskva | 07.02.2019 |

Royal Golden BOTO maska ​​1ks. (Dizao, Korea)

Závěr: vynikající šablona, ​​tak pohodlně padne na obličej, protože se skládá ze dvou částí. velmi bohatě nasycený sérem, mimořádně příjemná maska. pocit luxusu při použití. a příjemný bonus, který nevyžaduje oplachování, jako ohromný počet masek disao

Dizao - recenze kosmetiky

irština
Kemerovo

Také můj oblíbený, po ní, ani s lupou, jsem nenašel malé vrásky, vaky a kruhy pod očima)), teď si tyto masky plně zásobuji, jak je vidím, ukázalo se, že je máme vzácnost

irština
Kemerovo

V černé tašce. Od akce této masky jsem byl v klidu. S jistotou mohu říci, že je to jen spása, když obličej není v nejlepším stavu. Okamžitě vytáhla obličej a sundala vaky pod očima.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 33 Ne 1

Natasha
Expert na Čeljabinsk

V sáčku jsou 2 oddíly - 1 je hustý krém, 2 je skutečná maska ​​namočená v nějakém druhu tekutiny. Naneste krém na čistý obličej a krk a nahoře je již maska ​​po dobu 20-30 minut. Pak musíte zbytky smýt. Ihned po nanesení krému došlo na celém obličeji k pálení. Samozřejmě se mi to nelíbilo. Ale po odstranění masky je účinek dobrý - pokožka je tak hladká, pružná.

Dizao

Maska Dizao - moje přirozená péče a péče o přírodu

Jednoho dne, když jsem procházel obchodem, v řadě svých oblíbených obličejových masek, najednou jsem si všiml aktualizace. Jednalo se o nové masky Dizao. Mají velmi pozoruhodný obal - béžový, barvu stromu, s roztomilým značkovým motýlem. Vždy se mi líbily masky této značky, tak jsem se rozhodl vyzkoušet novou. Vyberte si dvoustupňovou masku + Dizao Přírodní sérum na víčka a nasolabiální záhyby:

  • Dizao
  • Prostředky proti stárnutí
  • Maska na obličej
  • Typy pleti
  • Péče o obličej
  • 15 komentářů
  • Kanitelův blog

Maska na obličej a krk Dizao Coral and Algae s bio-zlatem dokonale osvěží pokožku

Jednou, po použití filmové masky, se mi na tváři objevilo hrozné podráždění, po kterém jsem si dal extrémní pozor na různé pleťové masky. Upřednostňoval jsem, ai teď rád používám masky, které si Sami vyrábějí doma, i když někdy je velmi líné něco udělat. Po přečtení kladných recenzí jsem se rozhodl koupit pár masek od Dizao, i když jsem byl zpočátku znepokojen tím, že byly vyrobeny v Číně. Moje sestra již používala masky Dizao a byla s jejich akcí spokojená..

  • Dizao
  • Maska na obličej
  • Péče o obličej
  • 1 komentář
  • Blog uživatele Nadjusha2012

Moje oblíbené masky

Dívky, nemohu si pomoci a podělit se o potěšení, které jsem zažil s maskami Dizao!

První set mi byl představen 8. března, pak jsem se radoval ze světlého obalu a bez špetky svědomí jsem dal, jak se říká, pryč!

Ale nedávno mi byla znovu předložena podobná sada a také mě chválili, že jsem nemohl odolat, a rozhodl se brzy zkusit!

Teď přišel tento čas! Při otevírání balíčku jsem našel mnoho různých tašek s velkým výběrem masek! K dispozici je celkem 14 masek, které se skládají z masek kolem očí, na rty, na obličej - proti únavě, proti suchu atd.!

Rozhodl jsem se začít s ceramidy na obličej „Active lifting“ s biogoldem!

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥

Přihlaste se k odběru Dizao v jedné ze sociálních sítí a získejte slevu 5% na jakýkoli nákup v internetovém obchodě www.dizao-shop.ru!
Promo kód pro předplatitele VK: dizaovk
* Sleva platí jednorázově
♥ ♥ ♥
Zobrazit více...

Dizao je kosmetika pro péči o pleť vytvořená s láskou ke kráse a péči o přírodu.
V naší kosmetice používáme pouze přírodní ingredience a netestujeme produkty na zvířatech.

● Náš sortiment zahrnuje:
- masky na obličej, krk a víčka
- pleťové masky
- oční masky
- oční náplasti
- organická řasenka

● Výhody našich masek:
- 99,6% přírodních složek
- Rostlinný kolagen a rostlinná kyselina hyaluronová v kompozici
- Bez parabenů, GMO a petrochemikálií

● Výhody řasenky Dizao Organics:
- 100% přírodní složení
- 95% organické přísady do řasenky jsou certifikovány USDA Organics
- Nasycená vitamíny a dalšími užitečnými složkami se řasenka pečlivě stará o vaše řasy a chrání před vnějšími negativními faktory
- Pohodlný štětec, který vám umožní důkladně malovat každou řasu bez efektu „pavoučích nohou“.

● Všechny naše výrobky nejsou testovány na zvířatech.

Dizao existuje na ruském trhu již 17 let a byla to naše společnost, která ruským kupujícím poprvé otevřela veškeré kouzlo látkových masek. Tým Dizao jsou lidé, kteří jsou zamilovaní do krásy a jsou připraveni vám dát lásku, naši drahí přátelé!
Naše heslo je Krása. Benefit potěšení!

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Tři nádherné pleťové masky promění vaši pokožku během několika minut. Vhodný pro všechny typy pleti.

Sada obsahuje 3 masky:

Bubble Purifying Rose Collagen Mask - bezchybné čištění bez sucha nebo těsnosti.
Zobrazit více...

Hydratační maska ​​s kyselinou hyaluronovou - dokonalá hydratace po celý den i noc.

Černá liftingová maska ​​s jahodami a kolagenem - mladistvý tónovaný vzhled po první aplikaci.

Čištění, zvlhčení, zvedání - vše podstatné v jedné sadě!

Objednejte nyní na webu dizao-shop.ru

  • Všechny položky
  • Příspěvky komunity
  • Vyhledávání

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

7 trendy odstínů léta 2020

V této sezóně doporučují přední módní domy a stylisté spoléhat se na život potvrzující pár oranžové a žluté, světlé odstíny růžové, jemné tóny mentolu a lila.

MÁTA
Zobrazit více...
Mentolový pastel je nejvíce osvěžujícím odstínem pro letní vedro. Pro vyvážený outfit doplňte mátové šaty, halenku nebo kalhoty oblečením a doplňky v jiných barvách..
Například mentol se hodí k červeným, bílým, korálovým i jemným akvarelovým odstínům od citronové po chrpy modrou.

Šeřík
Oděvy bledě fialového odstínu se vyznačují všestranností - lze je nosit jak na společenskou událost, tak na romantické rande, i do kanceláře.

ŽLUTÁ
Žlutá je zodpovědná za pozitivní módní barevnou terapii letos v létě. Vytvářejte s ním černobílý vzhled nebo přidávejte solární příslušenství.

ORANŽOVÝ
Nejodvážnější módy letos v létě nosí šaty a topy oranžové barvy, což dokazuje, že zářivé barvy mohou být stejně elegantní jako diskrétní paleta..

BÍLÝ
Bílá je nejfotogeničtější barva a léto je ideální čas na oblékání od hlavy po paty. Na pozadí města s jeho šedými betonovými budovami a žlutými taxíky vypadají sněhově bílé věci velkolepě a filmově.

PRACHOVÁ MODRÁ
Zaprášené modré oděvy jsou stejně praktické jako džínovina. Vždy se na ně můžete spolehnout, protože vypadají výhodně v jakékoli kombinaci - zejména v kombinaci s detaily jasných a bohatých barev - od šarlatové až po smaragdovou.

VŠECHNY ODSTÍNY RŮŽOVÉ
Letos v létě návrháři, stylisté a módní bloggerové přiznávají lásku růžovou - od jemného odstínu malinového karamelu po bohatou fuchsii. Ve svém letním šatníku přidělili zvláštní místo bundám a kalhotám v jasných purpurových odstínech a kombinovali je se sněhově bílými věcmi - od triček a topů až po tenisky a opasky.

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Při péči o obličej ženy nevěnují náležitou pozornost tělu..

Dermis na nohou a pažích, hrudníku a břiše je stejně náchylný k dehydrataci, ochabování a je vystaven různým faktorům jako na obličeji..
Zobrazit více...

Abyste se o ni mohli řádně starat, musíte určit, který typ kosmetického přípravku byste si měli zakoupit jako první..

Pro suchou pokožku, formulace s přídavkem olejů - rostlinného a éterického.

Čisticí a exfoliační krém a gel fungují dobře na nohy, chodidla i paty.

Péče o prsa je zvláštním tématem ženské kosmetologie. Takové gely ve svém složení připomínají podobné produkty na obličej, vyživují a omlazují.

Pro pružnost břicha se používají komplexní směsi mnoha složek, jejichž úkolem je vrátit pokožce krásný a pružný vzhled. Komplexní stahovací maska ​​má liftingový účinek, zatímco saturuje pokožku vitamíny a kolagenem, bělící složka zlepšuje tón, eliminuje malé stařecké skvrny a zlepšuje krevní oběh.

Pro ochablou pokožku, která je náchylná k ochabnutí a celulitidě, se doporučují speciální zpevňující masky obsahující účinné látky proti celulitidě, jako je bílý a modrý jíl a mořské řasy..

Pro jakýkoli typ pokožky, včetně mastné a náchylné k tvorbě malých pupínků, existují speciální typy krémů a masek. Výrobní firmy mají tendenci vyrábět univerzální kosmetické tělové masky, které obsahují řadu přísad, které současně působí jako zmírnění nemocí, zvlhčení a obnovení zdraví a svěžesti pokožky..

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Tělové masky jsou skvělý způsob, jak zajistit hladkou, pružnou a napnutou pokožku. Účinné produkty pomáhají bojovat proti celulitidě, přebytečnému tuku, vyživují a nasycují užitečnými látkami, zvlhčují a napínají.

Horká medová maska
Opravuje objem těla.
Pro aplikaci na pokožku se med zahřívá v parní lázni do velmi teplého stavu. Vydrží půl hodiny na problémových partiích, pak může být smyt.
Zobrazit více...

Na suchou pokožku naneste krém z olivového oleje, medu a citronové šťávy
Vezmeme 100 g medu, 100 ml olivového oleje a stejné množství citronové šťávy. Poté, co se med rozpustí ve vodní lázni, přidejte šťávu a olej a nechte stát dalších pět minut. Hmota ochlazená na teplý stav se důkladně promíchá a aplikuje na tělo.
Tónový a zvlhčovací účinek tohoto mléka je patrný okamžitě.

Univerzální emulze pro všechny typy pleti s olivovým olejem
K vaření potřebujete 500 ml oleje, listů a okvětních lístků bílé lilie. Po vaření ve vodní lázni odstraňte kapalinu z ohně a přidejte k ní 150 g listů lilie a okvětních lístků. Trváme na tmavém místě v těsně uzavřené nádobě po dobu jednoho měsíce, poté je emulze připravena k použití pro každodenní použití.
Zanechává pokožku svěží a pevnou, tonizuje a vyživuje.

Smíchejte kokos, nízkotučný jogurt a kefír, přidejte trochu medu
K přípravě masky stačí vzít tři polévkové lžíce. lžíce každé ze složek. Tento recept je ideální pro výživu a nasycení stárnoucí pokožky a můžete jej použít po večerních vodních procedurách.

Hliněné masky - bílá, modrá a černá aktivně interagují s pokožkou těla, zlepšují krevní oběh a zabraňují šíření celulitidy
Jíl odstraňuje přebytečnou tekutinu a zvyšuje pružnost pokožky.
Oprava se obvykle provádí v kurzech deseti procedur s přestávkou jednoho měsíce, dokud se nedosáhne trvalého účinku. Vyhřívaná hlína se používá nejen v čisté formě, ale také se mísí s medem, smetanou a mlékem, aby se získala homogenní hmota.

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Večerní líčení začíná záplatami

@ makeupby.marri používá náš šnečí sekreční filtrát a hyaluronovou kyselinu hlemýžďový hydrogelový zlatý oční náplast

Speciální tvarované oční nášivky od Dizaa
Zobrazit více...
Vzor záplaty ideálně pokrývá problémové oblasti pod očima a oblast vranových nohou
Elastická šablona se pohodlně přizpůsobí tvaru vašeho obličeje a nezasahuje do kombinace aplikace náplastí s každodenními činnostmi
Vyhlazuje vrány, napodobuje vrásky
Hluboká hydratace na buněčné úrovni
Napnutí pokožky v problémových oblastech

Účinné látky:
šnekový sekreční filtrát
kolagen
kyselina hyaluronová
elastin
extrakt z ledových hub
alantoin
vitamín C

Díky @ makeupby.marri za video

Objednejte nyní na webu dizao-shop.ru

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Transparentní hydrogel BOTOpatch® pro oči, 5 nebo 60 ks.

Transparentní BOTO náplasti® jsou na pokožce neviditelné, což umožňuje jejich použití mimo domov: v kanceláři, v dopravě, na ulici, tentokrát ve prospěch vaší pokožky.

Z mimických vrásek
Zobrazit více...
Z vraních nohou
Z tmavých kruhů

Objednejte nyní na webu ⠀
dizao-shop.ru

DIZAO ♥ přírodní kosmetika pro vás ♥ připnutý příspěvek

Co dělat, když se hodně potíte

Mnoho lidí trápí zvýšené pocení nebo nadměrné pocení.
Co dělat, když deodorant nefunguje?

Zobrazit více...
Hledám důvod
Pokud jste dříve netrpěli zvýšeným pocením, měli byste nejprve vyloučit onemocnění štítné žlázy, zápal plic, revmatismus, neurastenie, léze hypotalamu, menopauza. Pokud bylo od dětství pozorováno zvýšené pocení, pak je s největší pravděpodobností dědičné a není doprovázeno patologickými poruchami na těle. Toto silné pocení v celém těle je regulováno centrálním nervovým systémem v hypotalamu. Místní hyperhidróza má v medicíně samostatný název - efidróza, kterou lze lokalizovat na dlaních, chodidlech, obličeji, podpaží a je způsobena vrozenými rysy potních žláz a jejich inervací. Pokud jsou při obecném pocení narušeny hlavně centrální mechanismy regulace pocení, pak jsou při místním pocení většinou vegetativní. Množství potu a intenzita jeho vůně spolu nesouvisí, protože jsou regulovány různými žlázami. Pot u zdravého člověka prakticky necítí, ale může získat specifický zápach při různých onemocněních.

Antiperspiranty
Za vyzkoušení stojí antiperspirant s adstringentním účinkem. Například antiperspirantní deodoranty s koncentrací účinné látky 3 až 6% (Odoban, Dry-dry, Maxim, Bondri, Hyperdray a další). Měly by být aplikovány na čistou a suchou pokožku večer, kdy je činnost žláz minimální..

Léky
V nich je obsah účinné látky 15-30% hydrochloridu hlinitého. Dlouhodobé užívání této složky ve vysoké koncentraci vede k atrofii sekrečních buněk (exokrinní potní žlázy), což narušuje přirozený detoxikační proces těla.

Botoxové injekce
Dnes je problém řešen pomocí botulinové terapie, při které dochází k blokování sympatických nervů a pocení se zastaví po dobu 6-12 měsíců. Nežádoucí účinky po injekcích botoxu jsou extrémně vzácné.

Fyzioterapie
Například elektrospánek. Terapeutický účinek je založen na sedativním působení, zvýšení inhibičních procesů, zlepšení činnosti autonomního nervového systému. Nebo iontoforéza s vodou z vodovodu, která se častěji používá k léčbě mírného až středního hyperhidrózy dlaní a nohou. Dalším způsobem je laserová destrukce pomocí neodymových a diodových laserů. Během procedury se v lokální anestezii provede malý řez na kůži. Poté pomocí tenkého dlouhého nástroje s laserovým připojením na konci je kůže podpaží zpracována zevnitř. Pocení se úplně zastaví 2 měsíce po zákroku.

Chirurgické metody
Jsou extrémním opatřením - uchylují se k nim, pouze pokud všechny výše uvedené metody nejsou účinné. Například kyretáž (odstranění potních žláz), axilární liposukce (provádí se u lidí s nadváhou) a sympactektomie (transekce nervových kmenů).

Zkoušel jsem masky Dizao. Bohužel, nadšené hodnocení nefungovalo.

Během procedury nebyly žádné zvláštní pocity. Bohužel jsem z masky neviděl žádný účinek: ani hydrataci, ani výživu.

Vzhledem k tomu, že maska ​​je dvoufázová, po nanesení textilního základu jsem na pokožku aplikoval komplex přírodních ceramidů (nachází se v postranní části vaku). Produkt je nažloutlá želatinová hmota, ve které jsou viditelné třpytky.
Komplex obsahuje pět výtažků z bioaktivních bobulí - třešně, rajčata, tomel, hroznový a zimolez.
Po nanesení na pokožku má gel mírný chladivý účinek. Absorbuje se docela tvrdě, jiskry se na pokožce třpytí. Navíc se pokožka stává mastnou a vlhkou. Vydržel jsem půl hodiny a umyl jsem tyto ceramidy.

Druhá maska ​​- pro oblast obličeje a krku Dizao Express lifting a zvlhčení s orchidejí.

Po 10 minutách jsem to sundal a umyl se vodou. Účinek je nulový! Žádné zvlhčení, žádné změkčení pokožky - nic! Navíc po několika minutách pokožka začala vysychat. Vlastně po maskách si krém nedávám, ale pak jsem musel: kůže byla velmi napnutá.

Výrobce tvrdí, že maska ​​je navržena tak, aby vyhladila a napnula pokožku obličeje, ale bohužel jsem nic podobného neviděl. Proč se tomu říká „expres“, jsem také nerozuměl: koneckonců, výsledek by měl být ve skutečnosti viditelný po první aplikaci.

Nebudu však nadávat kosmetice Dizao: možná nevyhovovala mému typu pleti, nebo nějakou dobu trvá, než si na ni pokožka zvykne..

A vy holky jste používali kosmetiku tohoto výrobce?

Sdělení

Obličejové masky Disao. Jaký je účinek, nebo nemá vůbec smysl nakupovat? Jsou podle mě Číňané? Podělte se o své zkušenosti.

Komentáře (19)

Měl jsem - šťastný
vybrat podle problému

Maria, děkuji. Vyzkoušeli jste botoxovou masku Disao? Opravdu to funguje?

ne, ale také to začalo být zajímavé

A někdy tyto masky používám, mám je rád. Mně se nejlépe hodilo: ženšen, tibetské byliny a jemná krása. Jakmile jsem opatrně vyzkoušel botoxovou masku pro oblast kolem očí, necítil jsem velký rozdíl s ostatními (například tibetské byliny) a znovu jsem si ji nevzal. Z těchto masek volím kolagenové nebo placentárně-kolagenové masky. Existují také pouze placenty, ale jsou pro starší věk. Kurzy jsem nikdy nepoužíval, obávám se, že to nikdy nevíte. Používám jej příležitostně jako expresní péči, pokud je čas si lehnout a odpočinout si.

to znamená, že nejde o produkt péče, ale pouze o dočasnou akci - než vyrazíte někam vypadat svěže?

Xenia, nevím jistě, ale myslím si to. Jsou dobré jako únikové masky: obličej opravdu vypadá svěže a odpočatý. Tady jsem jeden speciálně vytáhl (dostal jsem kolagen s ženšenem), říká „expresní péče o pleť“. Současně takové doporučení pro použití: "naneste masku na očištěnou pokožku obličeje po dobu 15 minut, poté masku odstraňte a omyjte si obličej vodou. Doporučuje se aplikovat každý den po dobu 12 dnů. Poté 1-2 masky týdně." Takže jsem je nikdy nepoužil. Ještě více: maska ​​je promočená velmi velkoryse. Ležím s ním 15-20 minut a pak jej opatrně složím zpět, zalepím a vložím do chladničky. O několik dní později to použiju podruhé, to mi stačí. Přítelkyně používá 3krát. Zeptal jsem se svých přátel - 25letých dívek i žen v důchodu jako masky. Zde je skutečně, jak Maria napsala výše, nutné vybírat podle potřeb.

Julia, díky, musím to zkusit. Mají placentu od někoho - od ovcí a možná od lidí - populace je plná. Vzpomínám si, že když jsem pracovala v porodnici, sestry dávaly čerstvé placenty do pytlů do velké mrazničky pro Francouze a brzy to bylo zakázáno, nevím proč.

Ksenia, na maskách je napsáno, že placenta je z ovcí a kolegiátní - vůbec žádnou nemají. Obecně platí, že můj životopis je takový: není špatné mít po ruce takovou masku, když je čas a chuť si trochu lehnout, odpočívat. A takový "hadr" na obličeji je velmi dobrý, zejména během topné sezóny nebo v horku. Samozřejmě to neporovnávám s luxusem nebo péčí o salon. Zároveň byste však měli vzít v úvahu jeho směšnou cenu. Obecně je lepší koupit několik různých a vyzkoušet.

A vzal jsem v lékárně dva typy těchto masek (heřmánkový a druhý si nepamatuji, který z nich) - tak moc dokonce nic, příjemné a ještě více za takovou cenu!

Někdy ji používám jako expresní metodu, je velmi dobrá, osvěžuje, vyhlazuje. Nikdy jsem nezkoušel kurzy.

Nelíbilo se mi to. pro mou pleť je nelze srovnávat s profesionální kosmetikou a luxusem
čistily hroznové a modré zvlhčující látky

Série Dizao: masky, recenze kosmetologů

Výběr pleťových masek je vždy individuální - i ten nejluxusnější prostředek vám nemusí konkrétně vyhovovat, a maska ​​s poměrně skromnou reklamou a penny cenou se stane lékem, z kterého nebudete mít, jak se říká, radost. Mezi kosmetickými linkami, které si zaslouží zvláštní pozornost, je značka Dizao.

Masky Dizao: kosmetika proti stárnutí

Tato řada je omlazující látkovou maskou na obličej a krk..

Fondy pod touto značkou produkují čínští výrobci, zejména továrna Bailan (Guangzhou). Nemusíte se však bát, že kosmetika je „z dálky a nerozumíte tomu, co“ - bezpečnost a účinnost kontrolují evropští i ruští specialisté..

Základem fondů jsou starodávná čínská tajemství medicíny, samozřejmě vylepšená moderními metodami.

Masky Dizao používají jak mladé dívky, tak ženy s prvními kožními změnami souvisejícími s věkem, a dámy tohoto věku.

Přírodní masky Dizao: jaké jsou jejich výhody

A popravdě řečeno, je jich docela málo.

Posuďte sami, masky Disao:

  • Zdůvodňují svou předponu „přírodní“ - 99,6% přírodních látek v masce, a to je nejsilnější argument pro;
  • Masky neobsahují parabeny, GMO, petrochemikálie atd.;
  • Balení masek také vypadá jedinečně - je rozděleno do dvou sektorů, obsahují produkty, které se navzájem dokonale doplňují (první je ubrousek, druhý krém nebo sérum);
  • Série zahrnuje masky a zvlhčující, vyživující a omlazující vrásky a masky s aktivním zvedáním.

Zajímavé je, že i když je značka známá především pro pleťové masky, výrobky jsou také zastoupeny maskami na ruce, dekolt, oblast kolem očí, stejně jako na břicho a stehna..

Od prvního okamžiku můžete vidět účinek masky, a pokud masky děláte dvakrát týdně, lze výsledek porovnat s péčí na velmi dobré klinice.

Stimulační masky Disao: recenze kosmetologů, co říkají odborníci

Při rozhovorech s kosmetology byl jasně vysledován názor odborníků, že masky mohou dobře nahradit péči o salon..

Alespoň jejich složení nevzbuzuje podezření, aplikační schéma je transparentní, jednoduché a co je důležité, dobře promyšlené.

Je třeba poznamenat, že masky lze aplikovat paralelně:

  • Ionostimulace;
  • Darsonvalizace;
  • Myostimulace;
  • Mikroproudová terapie;
  • Elektroforéza;
  • Fotorejuvenace atd..

Někdy se masky používají po ukončení hardwarových procedur, jako je vakuová masáž, fotoepilace, laserové odstranění chloupků, kryoterapie. V tomto případě zklidňují pokožku a obnovují se po expozici léku.

Disao maska ​​s kyselinou hyaluronovou: zvlhčující účinek

Mnoho krásek dává přednost této konkrétní masce a tvrdí, že za 15 minut přinese tvář do své nejlepší formy..

Maska funguje také ve dvou fázích:

  • První je 100% kyselina hyaluronová ve formě tkáňové masky;
  • Druhým jsou již přírodní ceramidy se stejnou kyselinou hyaluronovou.

Maska zůstane na obličeji po dobu 15 minut, ve druhé fázi se aplikuje gel. Doporučuje se masku dělat prvních 10 dní denně a poté ji aplikovat pouze jednou týdně..

Některým dívkám se podaří použít jednu látkovou masku dvakrát. Vzhledem k tomu, že ji sundají z obličeje, zatímco jsou stále těžcí a mokří, je líto, že ji dívky vyhodí, odloží ji do ledničky a další den ji znovu použijí. Výrobci masek to samozřejmě neschvalují, ale pokud se rozhodnete to udělat, s největší pravděpodobností se nestane nic hrozného..

Dárková sada Disao - je to pohodlné

Pokud víte, že osoba, které se chystáte udělat dobrý dárek, v zásadě miluje takovéto masky, určitě si užije krásnou dárkovou sadu 14 masek.

Tato sada obsahuje kolagenové masky, masky s biogoldem, masky s perlovým práškem, masky s tibetskými bylinami atd..

Dizao

Dizao

Existence certifikátů, složení, balení, filozofie a společenských aktivit společnosti - bereme v úvahu všechna kritéria, abychom pro vás vytvořili přístupný orientační bod ve světě přirozenosti. Hodnocení sestavila nezávislá komise složená z konzultantů z týmu 4fresh a pozvaných odborníků.

Přírodní kosmetika "Dizao" je jednou z nejoblíbenějších značek v Rusku.

Výrobcem kosmetiky této značky je továrna Bailan (Guangzhou, Čína), jejíž organické masky splňují standardy kvality a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních ověřených přírodních surovin, které mají blahodárný a zároveň okamžitý účinek na pokožku obličeje a těla..

Dizao je pro vás přirozenou péčí: pleťové masky, balzámy na rty a řasenka s přirozenou účinností. To vše si můžete koupit v našem internetovém obchodě!

V našem internetovém obchodě, protože:

  1. 4fresh nabízí obrovský sortiment na skladě!
  2. Příležitost přečíst si recenze našich zákazníků o značce Dizao
  3. Liberální ceny a speciální nabídky na vás čekají

Dizao

Dizao je čínská značka, která nabízí obrovský výběr kosmetiky: organické dekorativní výrobky, masky na obličej, krk a oblast očí, hydrogelové náplasti na oči. A to vše díky 15letým zkušenostem podporovaným mluvícím heslem „Krása. Výhoda. Potěšení!".

Společnost vyrábí výrobky pro muže a ženy, které se řídí zásadami efektivity, kvality a lidskosti. Netestuje složení na zvířatech, stará se o přírodu, používá pouze přírodní ingredience. Tento přístup poskytuje:

1) příjemné potěšení z procedur na úrovni SPA péče;
2) bezpečné vzorce neobsahující umělá barviva, toxiny, syntetické vůně, silikony, parabeny a petrochemické suroviny;
3) jedinečné hypoalergenní kosmetické přípravky pro všechny typy pleti všech věkových skupin.

Značka je obzvláště hrdá na dekorativní sérii certifikovanou USDA Organics. Obsahuje originální řasenku, 95% organických ingrediencí - karnaubský vosk a kávový extrakt. Takový nástroj nejen zdůrazňuje krásu řas, ale také posiluje vlasy a nasycuje je vitamíny..

Neméně populární jsou výrobky pro péči o Dizao vyráběné v progresivních továrnách v ČLR:

• hydrogelové náplasti se zlatem, mucinem, mořskými řasami, kolagenem, kyselinou hyaluronovou, allatoninem, výtažky z ledových hub a elastinem;
• jednostupňové masky na uvolnění svalů, které mohou nahradit injekce proti stárnutí;
• pětiminutové expresní masky s dokonale sladěným složením, které aktivně fungují na úrovni buněčné struktury;
• komplexní dvoustupňové masky doplněné gelem, sérem nebo krémem pro použití před nebo po zákroku.

Kosmetické výrobky značky doplňují nedostatek vitamínů, vyhlazují vrásky, vytvářejí efekt zvedání kontur, zvyšují odolnost proti stresu pokožky, vyrovnávají barvu, čistí póry a eliminují odlupování. Výrobce navíc nabízí speciální řady pro zvlhčování, výživu a obnovu, vyrobené z přírodních výtažků.

Musíte potvrdit předplatné. Zkontrolujte prosím svoji poštu

Recenze nákupu / DIZAO masky, houby pro konnyaku. Nové - 87 od 20 rub 1022

Houba zdarma, rozhodl jsem se to zkusit - byl jsem spokojený

Děkuji, všechno je velmi rychlé, všechny houby přišly. Došlo k přehodnocení, ale není to kreativní. Zvláštní poděkování za dárek, takové masky jsem nezkoušel, zkusím to při této příležitosti

Vůně je chemická, s původním balzámem nemá nic společného. Neznám chuť a strukturu, jsem velmi zklamaný,

Skvělé rty, děkuji

2 nepřišly ty, které jsem si objednal. Podáme žádost. Děkuji.

Dlouhý nákup, zpoždění realizace objednávky 20 dní. Kvalita masek je dobrá, používám je neustále, jsem s výsledkem spokojen

Velice se mi to líbilo. Jsem s výběrem spokojený. Jemná, krémová konzistence, příjemná vůně, chladí a uklidňuje. Doporučit. Obličej je po umytí hladký a svěží. Je to škoda dětského balíčku;)

Čekal jsem 2 měsíce a ne všechno přišlo (

Velmi dlouhá distribuce, téměř o měsíc později, než je uvedeno datum. Změňte se, dejte dárek, děkuji. O kvalitě masek zatím nemohu nic říci, zkusím to.

Dobré pleťové masky, pokožka po nich je hladká a jemná

Toto jsou nejlepší ponožky, jaké jsem kdy vzal! (Beru je třikrát) Žádní Korejci, Číňané, Japonci a nestáli vedle, ale hodně jsem se snažil. Ano, ne levné, ale stojí to za to a po nich nebude jen loupání, jako od všech ostatních, ale stará kůže je odstraněna prakticky ponožkou. Takže velmi doporučuji.

Tyto masky velmi miluji. Děkujeme za váš nákup a rychlost..

všechno je v pořádku, zkusím to

Masky jsou nádherné. Nákup je dlouhý. Houba není moc dobrá, letale lepší

Neměl rád vůni. Určitě necítí jako ovoce, vydává něco chemického a hořkého. Zklamaný

Objednal jsem si dvě záplaty na žraločí oči a dal jsem tři čínské záplaty na oči. Nějak se liší rozdíl v ceně.

Všechno je vynikající kvality jako vždy, díky! Inkoust používám už dlouho, líbí se mi.

Masky jsou dobré, děkuji.

vše je v pořádku, děkujeme za váš nákup

Díky, zkusíme to.

Špatné ponožky přišly, štítek není červený, ale modrý, od použití uplynuly 4 dny, aniž by došlo k náznaku exfoliace.

masky nejsou stejné jako na fotografii. Pravidelné kolagenové náplasti, které při jiných nákupech stojí od 9 rublů

Od společnosti Carmex existuje pouze jedno jméno: vazelína, rohlíky na rtech, bez obalu, bez data exspirace (čínské kecy). Balené houby, jedna mokrá a druhá suchá. Použil jsem mokrý, textura je uvolněná, z jedné aplikace se nějak opotřebovala, nevydrží dlouho, po umytí, žádné černé tečky. Také na maskách není datum vypršení platnosti, je dostatek krému ze srdce a na patách, pošetile a na dolní víčka jsem použil tento krém, ve výsledku zčervenal a otekl. Nákup je dlouhý, je nutné odstranit informace v předmětu, které rychle obdržíme, protože je ve skladu ve Vladivostoku. Dali dárek, maličkost, ale pěkný. Doporučuji umýt houby a žádné drhnutí.

absolutně neúčinné ponožky, vždy si kupuji podobné, ale nic z nich nepochází, kůže se neodlepuje, vůbec nic

Masky jsou dobré, škoda, že do 8. března neměli čas.

S obvyklým rozdělením zpoždění je zboží v pořádku

Velmi dlouhý nákup, od ledna do 17. března) Organizátor se spojil, vysvětlil situaci, doufám, že příště to bude rychlejší)))

negativní recenze, protože jsem si objednal masky do 8. března jako symbolické dárky pro své kolegy. Očekával jsem, že dostanu maximálně sedmý, ne později. (Název nákupu byl ve skutečnosti slibný! Ve skutečnosti se všechno ukázalo velmi smutně a moji kolegové neměli dary a nyní jsem v jejich očích „necitlivý, nepozorný chamtivý muž“! Ce la vie, jak se říká. Ale kde je spravedlnost. - (no, to je čistě řečnická otázka.) Organizace mi pospíšila, aby mi 9. března řekla, že objednávka byla v prodejně. Nemohu říci, že jsem byla potěšena, protože moji kolegové už jsou na mě. Zeptal jsem se ho, orga, - „a kdy to měli?“ Bylo mi řečeno, že moje objednávka byla Přišel jsem do tranzitního bodu 3. března. No, víš, jsem hloupý, nehádal jsem chtoli. Obecně nevěřte jménům, nebuďte naivní! Vždy uveďte rok, kdy budete vyzváni k přípravě dárků na 8. března nebo na jakýkoli jiný den. (

Řasenka není pro mě. Bez jehly se nemůžete nalíčit, řasy strašně drží pohromadě. Nerad si to umývám, řasy vypadnou spolu s řasenkou. Cena je lepší než u jiných nákupů

Masky jsou dobré, prosím

Opravdu nevíte, dokud to nezkusíte! Houby jsou zázrak. Jak jsem o nich předtím nevěděl. Vzal jsem dva, zatímco jeden suší druhý. Nějaký zázrak, nejsou potřeba žádné peelingy, a pokud po houbičce mmmmm stále existuje maska, kůže je jako novorozence a voní jako květiny (manžel řekl)