Potřebuji dobrého dětského oftalmologa, Minsku, odpovězte prosím.

Dnes nám jsou 3 měsíce, hurá. Šli jsme navštívit pediatra a provedli DPT. Přestože jsme plánovali zítra očkování a dnes jsem se šel podívat na oční důlek, stále nemůžeme překonat překážku slzného kanálu, předepsali nám další kapky, pokud nepomohou, provedou sondu... Zároveň jsem se zeptal na vizi dítěte. Mám slabý zrak od dětství, astegmatismus... Takže jsem se zeptal, jestli je možné zkontrolovat můj zrak v našem věku, zda byl můj zděděn od ní... Jsem smutný, jsem naštvaný, zdá se, že i dítě má špatný zrak... Doktor vypadal a jak určila „Chci najít dobrého odborníka, který se bude dívat na naše dítě a pomůže nám vyhnout se takovým obtížím, jako jsou brýle, sám vím, co to je... Jak chci, aby všechno bylo dobré pro moji dceru... Poraďte někomu.

Jak mohou rodiče chránit zrak dětí? Doporučuje jeden z nejlepších oftalmologů v Minsku

Děti za úspěch ve škole někdy musí zaplatit svou zrakovou ostrostí. Proč se toto děje? Co mohou rodiče udělat, aby dítě vydrželo déle bez brýlí? A proč, pokud váš zrak stále klesal, neměli byste v žádném případě odmítat brýle? Mluvili jsme o tom, a to nejen s jednou z nejlepších oftalmologek v Minsku - Zhannou Klyutchenyou.

Vize u malých dětí

Jaké problémy se zrakem mohou mít děti? Jak podezření, že něco není v pořádku?

- Děti ve věku 1 měsíce by se měly dobře soustředit na hračku nebo předmět před nimi ve vzdálenosti 30 cm. Pokud se tak nestane, měli by se rodiče mít na pozoru.

Současně je fyziologický strabismus u malých dětí relativně běžný. Střídavý strabismus je považován za normální, když je u dětí do 6 měsíců přimhouřeno pravé nebo levé oko. Pokud je však jedno oko mžouráno od narození, je indikován časný chirurgický zákrok nebo okluze - slepení nešilhajícího oka. Jinak se může vyvinout takzvaný syndrom líného oka. Poté kvůli strabismu v jednom oku nemůže mozek dát obraz dohromady a přestane stimulovat „slabé“ mžourající oko. Z tohoto důvodu je zrak v tomto oku narušen.

Dnes můžeme identifikovat problémy se zrakem od šesti měsíců věku. V případě potřeby vyzvedneme brýle. Nebojte se toho - děti od 7 měsíců si na ně velmi dobře zvykají. Čím dříve je léčba zahájena, tím vyšší je pravděpodobnost, že dítě bude chodit do školy s dobrým zrakem.

Překážka nasolakrimálního kanálu

U novorozenců je poměrně často takový problém, jako je obstrukce nasolakrimálního kanálu, když v oku „stojí“ slza. V jakém případě je zvuk kanálu označen? Maminky se tohoto postupu obvykle bojí..

Zdroj fotografie: icrcat.com

- Sondování slzného kanálu se provádí od tří měsíců věku, je-li prokázána neprůchodnost kanálu. Speciální kapky se dostávají do očí a sledují, zda kapky neznečišťují hlen v nose nebo v ústech. Pokud nedochází k tvorbě skvrn a kapičky stékají po tváři, je kanál zablokován. Proto není třeba čekat a ozvučení lze provést za 3 měsíce.

Procedura probíhá v lokální anestézii a trvá pouze 5-7 minut. Pokud existuje částečná překážka, doporučuje se masáž a pozorování..

Jak si nezničit zrak před školou?

Každý říká, že sledování karikatur může poškodit váš zrak. Ale je to opravdu tak škodlivé? A jak se domnívat, že dítě má problémy se zrakem?

- Velmi malé děti nejsou schopny pochopit význam toho, co se děje na obrazovce, a vnímat to jako blikající hračku. Svaly očí u dětí jednoduše nejsou přizpůsobeny takovému vizuálnímu zatížení..

Ve věku 2 let můžete strávit 10 minut denně karikaturami bez poškození očí, ve věku 3 let - 15 minut denně, ve věku 4-6 let - 20 minut 1-2krát denně. Ano, tyto normy je obtížné splnit, ale v mé praxi existují děti, které si ještě před školou kazily zrak karikaturami.

Při výběru mezi gadgety je televize lepší než tablet díky větší obrazovce a vzdálenosti od očí. Můžete jej sledovat pouze v dobře osvětlené místnosti ve vzdálenosti nejméně 3 metry od obrazovky.

Sami rodiče mohou mít podezření na problémy se zrakem u malého dítěte. Děti se sníženým zrakem začnou chodit později. Jejich orientace v prostoru je obtížná. Signál může být, že si dítě přivádí hračky k očím nebo se blíží k televizi.

U tříletého dítěte mohou rodiče provést takový oční test. Je nutné ukázat dítěti hračku o velikosti přibližně 10 cm od 5 metrů. Dítě musí tento předmět přesně rozpoznat.

Školákovo pracoviště

Mnoho dospělých si stěžuje, že si ve škole zhoršili zrak. Jak se vyhnout tomuto scénáři se svým dítětem?

- Hodně záleží na rodičích. Je tedy velmi důležité kontrolovat čas, který dítě stráví domácími úkoly. Ve věku 6-7 let by děti neměly trávit hodiny více než hodinu, žáci ve stupních 2-4 - ne více než 2 hodiny, studenti středních škol - ne více než 3-4 hodiny. Každých 30-40 minut navíc musíte udělat 10minutovou přestávku..

Standardy pro školáky existují také u počítače: do 8. ročníku je nemožné strávit u obrazovky více než 20–25 minut najednou, na střední škole je limit 40 minut.

Pracoviště studenta by mělo být dobře osvětlené, jako za jasného dne venku. Obecné osvětlení často není dostatečné, proto je lepší koupit si další 60–100 W stolní lampu. Lampa by měla být instalována nalevo od dítěte, pokud je pravák, a napravo, pokud je levák. Stůl a židle by měly být umístěny tak, aby vzdálenost od očí k učebnici byla 30-35 cm.

Je třeba si uvědomit, že vize, s níž se dítě blíží ke konci dospívání, v něm zůstane i v dospělosti..

Brýle, čočky nebo laserová korekce?

Děti se často stydí nosit brýle. Co můžete rodičům poradit?

- Děti se o to musí zajímat. Je důležité přesvědčit dívky, že se jedná o krásný doplněk. A ukázat chlapcům, že nosit brýle je super. Je důležité dát dítěti brýle poprvé, když má dobrou náladu. Je skvělé, když jeden z rodičů nosí brýle a může sloužit jako příklad pro dítě..

Samotní rodiče někdy nechtějí, aby jejich děti nosily brýle. A žádají, aby dítě bylo u prvního stolu, jen aby to bylo bez brýlí. To je zásadně špatné. Koneckonců, oči se stále namáhají a zrak se zhorší.

Také jsem narazil na názor, že bez brýlí dítě „údajně trénuje zrak“. Ale tento trénink není fyziologický, vidění bude i nadále klesat. Pokud tedy lékař předepsal brýle, musí se nosit. Děti od 10 do 12 let mohou nosit čočky.

Někteří lidé si myslí: pokud dosáhne 18 let, dáme dítěti laserovou korekci. Pokud ale oči nepracovaly tak, jak by měly (pomocí brýlí), operace nic neudělá. Laserová korekce vidění se provádí pouze v případě, že dítě nosí brýle nebo čočky s plnou korekcí - to zajišťuje normální fungování sítnice. A po operaci bude zraková ostrost stejná jako u brýlí (čoček).

Prevence problémů se zrakem

Existují nějaké triky, jak zlepšit svůj zrak? Například vitamíny s borůvkami?

- Ano, existuje názor, že borůvky a přípravky na nich založené zlepšují vidění. Obsahuje látky, které jsou dobré pro oči, a podporují vidění, ale neobnovují ho..

Existuje také mýtus, že noční čočky údajně obnovují vidění. Ale není to tak, dávají pouze dočasný účinek v důsledku změn (zploštění) rohovky a problémy se zrakem nikam nevedou. Doporučení pro zachování zraku jsou proto nejjednodušší: správná výživa, dodržování denního režimu, chůze po dobu nejméně 2 hodin denně, střídání duševní a fyzické aktivity. Povinná gymnastika pro oči 2krát denně.

Dědičnost nebo vnější faktory?

Pomůže to všechno, pokud má dítě špatnou dědičnost? Co stále více ovlivňuje vidění: genetika nebo životní styl?

- Téměř všechny problémy se zrakem jsou dědičné povahy, ale jsou realizovány pod vlivem vnějších faktorů. Patří mezi ně vysoké namáhání očí, nezdravý životní styl.

Obvykle astigmatismus, krátkozrakost jsou dědičné nemoci. Pokud má jeden z rodičů krátkozrakost, pak je pravděpodobnost této diagnózy u dítěte 50%, pokud oba - pak již 80%. Všechny děti se rodí s dalekozrakostí, která by se měla postupně snižovat ve věku 6-7 let. Pokud se tak nestane, pak je to již patologie..

Sluneční brýle pro dítě

Potřebuje dítě sluneční brýle? Od jakého věku? Jak si vybrat?

- Předpokládá se, že je můžete nosit od 3-4 let. Pokud ale dítě nosí běžné brýle, sluneční brýle nepotřebuje. Když si jdete na procházku, stačí si nasadit panamský klobouk nebo čepici, abyste skryli oči před sluncem.

K výběru slunečních brýlí musíte přistupovat velmi vážně: kupujte je ve specializovaných dětských optikech, musí mít nejvyšší stupeň ochrany 3-4. Na straně třmenu by měl být nápis „CE“, který označuje soulad s evropskými normami. A musíme si uvědomit, že dobré sluneční brýle nemohou být levné..

Jak často musíte navštívit očního lékaře?

Abyste neztráceli čas, potřebujete plánované kontroly. Jak často?

- První návštěva oftalmologa by měla být před 6 měsíci, poté po 1 roce, poté 1,5–2 roky, poté po 2,5–3 letech. A před školou - ve věku 5-6 let. Studenti jsou zkoušeni 1–2krát ročně.

Naneštěstí si rodiče předškoláka někdy nevšimnou problémů se zrakem a pak před školou přijdou k očnímu lékaři. Ale ve věku 6-7 let je pro dítě velmi těžké zvyknout si na brýle, protože mozek vnímal obraz celé ty roky nezřetelně, rozmazaně. Čím dříve tedy začnete léčbu, tím lépe..


Dříve bylo malé dítě vidět s brýlemi vzácné, nyní je to až příliš často. A to je dobré! Brýle nejsou berle, jsou to ošetření. Zastaví ztrátu zraku, když
krátkozrakost a zlepšit hyperopii astigmatismem. Proto byste neměli odkládat plánovanou návštěvu oftalmologa..

Autor: Marta Razumovskaya, Foto: Daria Sadoshenko;

Dětský oční lékař v Minsku online jmenování: ceny a recenze

Recenze očních lékařů v Minsku

  • Porodník
  • Androlog
  • Tlaková komora
  • Biorezonanční terapie
  • Venerolog
  • Vertebroneurolog
  • Gastroenterolog
  • Gynekolog
  • Hirudoterapeut
  • Homeopat
  • Dermatovenerolog
  • Dermatolog
  • Defektolog
  • Diagnostika
  • Odborník na výživu
  • Kardiolog
  • Kineziolog
  • Kosmetolog
  • Řečový terapeut
  • Lore
  • Mammolog
  • Chiropraktik
  • Masér
  • Mykolog
  • MRI - diagnostika
  • Expert na narkologii
  • Neurolog
  • Neurochirurg
  • Nefrolog
  • Oncodermatolog
  • Onkolog
  • Ortopéd
  • Osteopat
  • Oční lékař
  • Pediatr
  • Plastický chirurg
  • Proktolog
  • Psycholog
  • Psychoterapeut
  • Pulmonolog
  • Rehabilitolog
  • Revmatolog
  • Reflexolog
  • Somnolog
  • Sportovní medicína
  • Zubař
  • Audiolog
  • Terapeut
  • Traumatolog
  • Tricholog
  • Specialista na ultrazvuk
  • Urolog
  • Fyzioterapeut
  • Flebolog
  • Funkční diagnostika
  • Chirurg
  • Endokrinolog

Specializační otázky:

Je možné provést korekci vidění, když obě oči - 5.5?

Dobrý den, řekněte mi, co znamená n52.1 „2781“

Diagnóza: o / uhelný terminál IVc glaukomu OD, komplikovaný zralý katarakta OD, o / uhlí Iab glaukom OS, komplikovaný počáteční katarakta OS. Instilace: OD: pilokarpin 1% při 2k 3r / d, timolol 0,5% při 2k 2r / d; OS: timolol 2p / d. Lze použít žádný z důvodu nedostatku pilokarpinu v prodeji? 1. Je trapné, že ve svém složení je hydrochlorid pilokarpinu 20 mg, a ne 10 mg jako v pilokarpinu. 2. Nahrazuje Fotil pilokarpin 1% + timolol 0,5%? Znamená oko OD.

Služby dětského oftalmologa poskytují nejlepší oftalmologové lékařů v Minsku.

Kromě této služby jsou k dispozici také následující:

Hlavním cílem služby je zjednodušit proces sjednání schůzky s vybraným odborníkem a zvýšit transparentnost práce lékařů a klinik pro spotřebitele..

Řekněte centru, kde jsou nejlepší oftalmologové

Tým Ginger Onliner Založil

18 let na webu
uživatel # 1469

Mám babičku, která má 80 let, a její zrak se náhle prudce zhoršil - naléhavě je třeba ji odvézt k lékařům, podstoupit operaci. Kdo měl zkušenosti s podobným oftalmologickým problémem? - řekněte mi, kterým centrům poskytujeme služby na nejvyšší úrovni. Babička je již stará, jsou zapotřebí nejlepší odborníci.

Byl bych velmi vděčný za vaši radu.

sjednocený starší člen

16 let na webu
uživatel # 18721

Nejlepší odborníci jsou podle mého názoru v oftalmologickém centru, které je ve třetí městské nemocnici (v oblasti stanice Dynamo), pokud se nemýlím, vede ji hlavní oftalmolog města. Existuje dobré poradenské centrum a pokud existují důkazy, bude babička hospitalizována.

Leželi tam moji starší příbuzní - a s velmi dobrými výsledky. Dělají také docela vážné operace - šijí na oddělené sítnici atd..

Jediná věc je, že interiéry jsou příliš sovětské.

Tým Ginger Onliner Založil

18 let na webu
uživatel # 1469

sjednocený, moc děkuji!

Vypadá to, že jsem ten program viděl dokonce s tímto strýcem. Velmi vážný specialista, naříkal, že operaci často odkládají, dokud není pozdě. Pokud je to tak, pak je centrum opravdu dobré a o interiéry se nestarám..

A co říkají o OKO nebo New Look?

rezidentní páječka a šroubovák TEAM

16 let na webu
uživatel # 11835

sjednocený, to je o šití. Nic šité! ležel v posledním roce v 10-ke, jen pokrčil rameny a řekl, že nemáme žádné vybavení. udělat starší lidi. O novém běloruském vzhledu. neházejte to na mě, ale ukradli jméno z Moskvy Novy Nzglyad a nemají s tím nic společného !! Před rokem v moskevském novém pohledu provedl oddělení sítnice profesor Pivovarov. V Minsku se této operace nikdo nedopustil! Náš nový vzlgyad koriguje všechny druhy krátkozrakosti a šikmých očí laserovou metodou. glaukom je odstraněn a čočky jsou transplantovány.

Člen Icenter

17 let na webu
uživatel # 4850

Zrzavý. Doporučil bych vám kontaktovat zde: 10TH CITY CLINICAL HOSPITAL, st. Uborevič, 73; Tel. 241-98-11. Tato nemocnice má dobré oftalmologické centrum.

Oddělení laserové mikrochirurgie očí 240-04-52

1. oddělení oční mikrochirurgie 240-73-01

2. oddělení oční mikrochirurgie 240-87-31

Všechny mé problémy se zrakem byly v této nemocnici opraveny. Oddělená sítnice byla vrácena na místo mého bratra, opět ne do 3., ale poslána do této konkrétní nemocnice. A dělají velmi vážné operace. A moje dojmy z komunikace s lékaři jsou jen pozitivní. Jediná věc, kterou mohu říci, je, že fronty na bezplatnou léčbu (to je situace, kdy domácí klinika řídí) jsou velké, ale placené služby jsou velmi demokratické za cenu.

rezidentní páječka a šroubovák TEAM

16 let na webu
uživatel # 11835

A lékař je ten, kdo v našem novém pohledu pochází z 10, jeho otec tam pracoval a on sám tam pracoval. Otevřel jsem si vlastní podnikání. Mimochodem, jeho žena pracovala v 10-ke. Vysílání na STV bylo někde na konci listopadu loňského roku, sledoval jsem to.

rezidentní páječka a šroubovák TEAM

16 let na webu
uživatel # 11835

Icenter, kdy jste v něm měli exfoliaci? Nevidíš to teď? Zajímalo by mě to. Co jsi dělal? laserem nebo řezem? pokud je spálili laserem v 10-ke, pak je to naprostý nesmysl, jak mi řekl profesor, který ošetřoval v Moskvě (v 10 ke provedli nouzovou kauterizaci) prakticky ne podle vědy. Následně mi to změnili na levém oku. napravo už bylo příliš pozdě, musel jsem řezat

sjednocený starší člen

16 let na webu
uživatel # 18721

Přišít. Znám se. Můj přítel (20 let) měl nouzovou situaci související s oddělením sítnice - jedno oko podstoupilo operaci, druhé dost laseru. Pokud chápu, laserová kauterizace je v počátečních fázích oprávněná (nekopejte nohama - ne specialista).

Přítel byl dnes propuštěn ze třetí nemocnice.

rezidentní páječka a šroubovák TEAM

16 let na webu
uživatel # 11835

sjednoceni, bla. Neudělali jsme to před rokem! přesně jako váš přítel! ale před rokem jsme měli žebráka. Teď se můžu mýlit. Levý byl spálen. napravo provedla operaci. blya nedej bože toto, oko vidí všechno, ale nemohu jim je přečíst, vidím jen počáteční a poslední písmena ve slově, všechno uprostřed vypadne bla. Stává se to, když udeří dobrou hlavu do hlavy. Například po nehodě. ačkoli od nehody uplynul téměř rok.

Tým Ginger Onliner Založil

18 let na webu
uživatel # 1469

rezident, je to v pořádku? Jak jste zvládli samotnou operaci - koneckonců, dělají to na otevřené oko, bolí to? Pocity pravděpodobně stejně nejsou příjemné.

Icenter, děkuji za podrobné informace. Babička nemá čas čekat v řadě - prostě nevidí část obrazu, jak říká rezident: je tam střed, hrany nejsou viditelné nebo naopak.

Obecně se o ni bojím, protože je to už 80 let. Jak operaci zvládnete? A přestože jsou všechny pah-pah zdravé, ztráta zraku je velmi děsivá.

Bůh někomu nedovol!

rezidentní páječka a šroubovák TEAM

16 let na webu
uživatel # 11835

Ginger, tato operace byla provedena v celkové anestezii. Potřebujete zdravé srdce. Jaká byla diagnóza vaší babičky? V tak pokročilém věku. Dostal jsem anestezii. Spící. Pak jsem se probudil. Anestézie byla zavedena ve 12:00, operace byla provedena a ve 14:00, poté až do rána došlo k poruše v nemocnici. Ráno jsem šel domů. V Moskvě stála taková operace pro jedno oko 2 000 $. Byla tam ale záruka. v 10 není záruka. takto to získáte. (ve srovnání s 10. nemocnicí v Moskvě je laserový paprsek, který se používá k operaci, desetkrát menší !!) Můžete se zeptat lékařů v 10. (měli by vědět o novém moskevském vzhledu (po operaci jsem tam vzal všechny dokumenty) jsem šel na kliniku tam oftalmolog řekl, že pokud nevíte, kam hledat, nic nevidíte. Ale více než 5 kg po zbytek mých dnů nemohu zvednout nic těžšího. Doktor řekl, že když zatěžuji, pak to, co šili, se může odlepit. Vidím všechno, jen jeden zádrhel je špatný pro čtení. Ale on vidí všechno takhle. A když oddělení není vůbec jasné, díváte se na písmena, ale nemůžete číst nic.

adresa 121614, moskevské st. krylatskie kopce, d 30, budova 2

tel 415-9134 412-2001

rezidentní páječka a šroubovák TEAM

16 let na webu
uživatel # 11835

přečtěte si zde http://www.nlvision.ru/work/correct/otsloy operace $ 1300, ale před operací sýkora úplné vyšetření $ 250 plus budou zjevně problémy s druhým okem. Jedná se o laserovou koogulaci (sakra, opravdu to bolí, když je sítnice sevřena laserovým paprskem (pokud máte silnou bolest hlavy, pak to není nic ve srovnání s tímto postupem).

Tým Ginger Onliner Založil

18 let na webu
uživatel # 1469

rezident, díky. Ale pro babičku v 80 letech je i cesta do centra města utrpením, nemluvě o cestě do Moskvy. Musíte si tedy vybrat z minských lékařských center.

Může někdo sdílet své dojmy z „Oko“?

rezidentní páječka a šroubovák TEAM

16 let na webu
uživatel # 11835

Ginger, hlavní věcí není zdržovat se. (tahání může úplně ztratit to, co zbylo). A babička je v naprostém klidu! Spát můžete jen na zádech! Jako poslední možnost na zdravé straně !! i když fík ví, jak je to zdravé. Po operaci teď spím jen na zádech. Jsem na to zvyklá. A po operaci je průběh zotavení 2 měsíce. Nejprve kapejte kapky každé 3 hodiny. a tablety jsou jako lokomotiva. (Byl jsem předepsán oční kapky se jmény 3. + speciální mast. + Poté, co se všechno uzdravilo, Vonbenzim vypil. Balení 800 tablet za přibližně 130 $. Pomáhá chránit a resorbovat stehy a adheze. Nepomohlo to, ale byl nucen pít. Tam nejprve 20 tablet denně. pak polykáte stále méně a méně.

Člen A_K

16 let na webu
uživatel # 13375

V Minsku jsou tři centra, kde se operace provádějí kvalifikovaným způsobem. Jedná se o 10. kliniku, 3. kliniku a kliniku MTZ - kde mimochodem pracuje profesor P. - hlavní oftalmolog ministerstva zdravotnictví. NOVÝ vzhled funguje na základě MTZ. Pokud jde o výše uvedenou radu, je to naprostý nesmysl, protože není vůbec jasné, proč zrak klesl: glaukom, katarakta, odloučení, trombóza atd. Úroveň služeb v těchto třech bodech je přibližně stejná - poměrně vysoká. Jediným rozdílem je, že v zásadě pomáhají bezplatně - kromě MTZ, které se výrobcům traktorů nevyplácejí. Nový vzhled a další soukromé struktury pouze za peníze. Ceny jsou nižší než v Moskvě, ne proto, že by byly lasery horší (mimochodem, vyrábí je také Běloruská republika), ale proto, že lidé mají méně peněz. Marketing však! A skutečnost, že dávají záruku - myslete si, že oko není zub, nemůžete vložit protézu. Někdy nemůžete opravdu pomoci. Nejpravděpodobnější je proto odeslat doporučení od místního oftalmologa a do konzultačního centra (ve 3 nebo 10, v závislosti na oblasti nebo v MTZ, ale s peněženkou). A rozhodněte se na základě výsledků průzkumu. kde léčit.

Strýc Sam Senior člen

19 let na webu
uživatel # 164

Icenter, děkuji za podrobné informace. Babička nemá čas čekat v řadě - prostě nevidí část obrazu, jak říká rezident: je tam střed, hrany nejsou viditelné nebo naopak.

Pokud se jedná o tyto příznaky, pak je to velmi podobné oddělení sítnice..

Stav se pravděpodobně zlepší ráno - poté, co byla babička na chvíli ve vodorovné poloze. Pravděpodobně jste již četli o všem ostatním. Je nutné urgentně přijmout opatření (chirurgický zákrok nebo koagulace, aby se nezvýšilo zaměření oddělení), jinak babička ztratí zrak.

V každém případě nemůžete navštívit lékaře..

příbuzný senior člen

15 let na webu
uživatel # 22221

Když šlo o oddělení sítnice, nikdo nic neudělal. Obecně řečeno, oční lékař může identifikovat oddělení.?

V jednom oku se v zorném poli objeví malá černá tečka, například moucha. Mrknete - na chvíli zmizí. Před pár lety jsem byl v 10. nemocnici vyšetřen na bolest v očích. Pak si tento efekt prakticky nevšiml. Diagnóza - protažení sítnice, byl doporučen lék na její posílení. Místní oftalmolog však řekl, že by nemělo nic kapat. Obecně lze říci, že místní oftalmologové a další místní lékaři jsou stále stejné tety. Tady píšete - vezmete doporučení k vyšetření v 10. nemocnici. Dvě otázky:

1) jste povinni dát KAŽDÉMU? Osobně jsem dlouho prosil

2) v 10. nemocnici byla čekací listina osm měsíců. Můžete platit, pak rychle, ale znovu POUZE ve směru k místnímu oftalmologovi. Musíte si také udělat studii očního tlaku od okresního oftalmologa. Bez toho nebudou přijati do 10. dne. Můj okresní policista se mnou nic neudělal, dokud jsem jí o tom neřekl

Chci se zeptat - stojí za to vrátit se na kliniku nebo lépe okamžitě na Optimized, Nový vzhled bez jakéhokoli směru?

U Optimized a Novy Vzglyad se provádí vyšetření sítnice a kauterizace. Před laserovou korekcí můj přítel podstoupil vyšetření a moxování. Pak to vytáhlo na 35 +60 USD. Stojí za to kontaktovat tato centra, pokud se v 10. zdarma spálí?

Oční lékaři (oční lékaři) v Minsku

  • Porodník-gynekolog
  • Alergolog-imunolog
  • Doktor angiosurgeon
  • Anesteziolog-resuscitátor
  • Doktor valeolog
  • Veterinární lékař
  • Lékař gastroenterolog
  • Lékař hematolog
  • Doktor genetik
  • Doktor hepatolog
  • Gerontolog
  • Gynekolog-endokrinolog
  • Homeopatický lékař
  • Lékař dermatolog
  • Odborník na výživu
  • Infekční lékař
  • Lékař kardiolog / arytmolog
  • Kardiochirurg
  • Doktor combustiologist
  • Laboratorní diagnostický lékař
  • Radiologický lékař
  • Cvičební lékař
  • Lékař chiropraktik
  • Doktor neurolog
  • Doktor neurochirurg
  • Doktor neonatolog
  • Doktor nefrolog
  • Obecný lékař
  • Doktor onkolog
  • Otorinolaryngolog
  • Oční lékař
    • Oční lékaři (oční lékaři) v Grodně
    • Oční lékaři (oční lékaři) v Minsku
    • Oční lékaři v Brestu
    • Oční lékaři ve Vitebsku
    • Oční lékaři v Mogilev
  • Lékař patolog
  • Pediatr
  • Doktor proktolog
  • Psychiatr-narcolog
  • Lékař psychoterapeut / psycholog
  • Pulmonolog / ftiziatr
  • Radiolog
  • Rehabilitační lékař
  • Lékař revmatolog
  • Reflexolog
  • Doktor sexuolog
  • Pohotovostní lékař
  • Doktor sportovní medicíny
  • Zubař
  • Dětský zubař
  • Zubař-ortoped
  • Zubní lékař
  • Doktor soudní znalec
  • Doktor audiolog
  • Lékař terapeut
  • Doktor toxikolog
  • Traumatolog-ortoped
  • Lékař transfuziolog
  • Ultrazvukový lékař
  • Urolog
  • Doktor farmakolog
  • Fyzioterapeut
  • Fytoterapeutický lékař
  • Flebolog
  • Lékař funkční diagnostiky
  • Chirurg
  • Dětský chirurg
  • Plastický chirurg
  • Rentgenový endovaskulární chirurg
  • Orální a maxilofaciální chirurg
  • Endokrinolog
  • Endoskopický lékař
  • Doktor epidemiolog
  • Hlavní lékař
  • Poslanec běloruského parlamentu
  • Zdravotní sestřička
  • Lékařský psycholog
  • Ministr zdravotnictví Běloruské republiky
  • Organizátor zdravotní péče

Nalezeno 113 lékařů (zobrazeno 1 - 50)

Zaborovsky Igor Genrikhovich online jmenování

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

laserová mikrochirurgie předních a zadních segmentů oka; refrakční chirurgie; minimálně invazivní (šetřící) metody laserové léčby patologie sítnice a glaukomu.

Online schůzka Maleiko Lyudmila Petrovna

  • „Lode“ v Minsku na Nezavisimosti, Nezavisimosti Avenue 58, Minsk

Moderní metody diagnostiky a léčby očních onemocnění: zánětlivé, cévní, dystrofické, oční komplikace diabetes mellitus, štítná žláza, mikrodenom hypofýzy, glaukom; Poradenská a lékařská pomoc pro oční choroby; Test zrakové ostrosti; Výzkum barevného vidění; Výzkum binokulárního vidění; Vyšetření přední části oka štěrbinovou lampou (biomikroskopie); Oftalmoskopie předního oka a očního pozadí; Měření nitroočního tlaku: BTM, Maklakovova tonometrie; Stanovení zorných polí: počítačová statická a kinetická perimetrie; Počítačový výběr brýlí (sférických a astigmatických, progresivních), Výběr měkkých kontaktních čoček; Pachymetrie

Voitekhovskaya Maria Vladimirovna online schůzka

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

Begeza Natalya Alekseevna online jmenování

  • „Lode“ v Brestu na Pionerské, Pionerské ulici 50, Brest

Studium vizuálních funkcí (zraková ostrost, zraková ostrost, barevné vnímání); Stanovení lomu vidění (počítačová autorefraktometrie, skiaskopie); Určení tónu ubytování; Stanovení parametrů rohovky (keratometrie); Vyšetření fundusu čočkou fundusu; Tonometrie (kontaktní); Perimetrie (definice zorných polí); Oční ultrazvuk (B-Scan); Spektrální optická koherentní tomografie (OCT) zadního segmentu oka, sítnice (vyšetření všech vrstev sítnice pomocí aparátu a detekce hrubých patologií sítnice).

Vasilevich Elena Vyacheslavovna online schůzka

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

Konzultace s očním lékařem. Autorefratokeratometrie

Vishnyak Valentina Ivanovna online schůzka

  • „Lode“ v Minsku na Nezavisimosti, Nezavisimosti Avenue 58, Minsk

Biomikroskopie očního dne. Autorefraktokeratometry. Pachymetrie. Masáž století Mytí slzných kanálků. Epilace řas. Oční tampon. Optická skenovací tomografie sítnice. Odstranění povrchových cizích těles rohovky a spojivky. Statická perimetrie počítače.

Vulfova Anna Alexandrovna online jmenování

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

Eliseeva Valentina Ivanovna online schůzka

  • Lékařské centrum „Alfamed“, Independence Avenue 85

Karpova Tatyana Valerievna online schůzka

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

Konzultace oftalmologa, Autorefractokeratometry

Online jmenování Klyutchenya Zhanna Evgenievna

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

Konzultace oftalmologa, Autorefractokeratometry

Kubarko Julia Alekseevna online jmenování

  • „Lode“ v Minsku na Nezavisimosti, Nezavisimosti Avenue 58, Minsk

Konzultace s očním lékařem. Statická perimetrie počítače. Optická skenovací tomografie sítnice. Pachymetrie. Metoda echoskopie B (ultrazvuk oční bulvy). Autorefraktokeratometry. Biomikroskopie očního dne. Keratometrie. Pneumotonometrie.

Kurak Zoya Vladimirovna online jmenování

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

Konzultace oftalmologa, Autorefractokeratometry

Laver Alexander Stanislavovič online jmenování

  • Lékařské centrum "Horizon", ulice Kiseleva 12, Minsk

Mostivaya Svetlana Valerievna online schůzka

  • „Lode“ v Minsku na Nezavisimosti, Nezavisimosti Avenue 58, Minsk

Konzultace s očním lékařem. Gonioskopie. Optická koherentní tomografie předního segmentu oka. Optická skenovací tomografie sítnice. Pachymetrie. Vyšetření fundusu čočkou fundusu. Metoda echoskopie B (ultrazvuk oční bulvy). Autorefraktokeratometry. Pneumotonometrie. Keratometrie. Biomikroskopie očního dne. Epilace řas.

Oční lékař v Minsku Dzhumova Marina Fedorovna online schůzka

  • „Lode“ v Minsku na Nezavisimosti, Nezavisimosti Avenue 58, Minsk

Provádí moderní mikrochirurgické operace - fakoemulzifikace katarakty, sinustrabekulektomie, episklerální výplň, drenáž úhlu přední komory různými typy drénů, dakryocystorinostomie. Oblast zájmu - diagnostika, konzervativní a chirurgická léčba glaukomu; Léčba katarakty, oddělení sítnice.

Romanova Ekaterina Alexandrovna online jmenování

  • Rehabilitační centrum "Eleos" (Dům milosrdenství), ulice Francisk Skaryna 11, Minsk

Spiglazova Olga Petrovna online schůzka

  • „Lode“ v Minsku na Nezavisimosti, Nezavisimosti Avenue 58, Minsk

Biomikroskopie očního dne. Autorefraktokeratometry. Pachymetrie. Masáž století Mytí slzných kanálků. Epilace řas. Odstranění povrchových cizích těles rohovky a spojivky. Optická skenovací tomografie sítnice. Statická perimetrie počítače. Metoda echoskopie B (ultrazvuk oční bulvy).

Tsarik Elena Sergeevna online schůzka

  • Dětské centrum "Lode" v Minsku na Gikalo, ulice Gikalo 1, Minsk

Mogilnitskaya Elena Adamovna online schůzka

  • Lékařské centrum "Horizon", ulice Kiseleva 12, Minsk

Staselko Alla Viktorovna online jmenování

  • Lékařské centrum "Horizon", ulice Kiseleva 12, Minsk

Toropilova Elena Vasilievna

  • Oční mikrochirurgické centrum VOKA, ulice Prilukskaya 48

Malinovskaya Inna Ivanovna

  • Nemocnice 10 v Minsku, ulice Uborevicha 73 k3, Minsk

diagnostika a léčba diabetické retinopatie pomocí inhibitorů vaskulárního endoteliálního růstového faktoru, makulární degenerace související s vlhkým věkem, posttrombotická retinopatie, operace katarakty.

Pustovoit Victor Nikolaevich

  • Ecomedservice, Tolstoy ulice 4, Minsk

Maryash Polina Michajlovna

  • Okomedson v Minsku, Pritytskogo Street 91, kancelář 434, Minsk

Khoroshko Pavel Radislavovich

  • 432. vojenská nemocnice v Minsku, 26 Masherov Avenue, Minsk

Abelsky Dmitrij Evgenievich

  • Oční mikrochirurgické centrum VOKA, ulice Prilukskaya 48

laserová léčba patologie sítnice; laserové ošetření glaukomu a diabetické retinopatie; laserová refrakční chirurgie (PRK, trans-PRK, epi-LASIK, LASEK, SMILE, LASIK, femto-LASIK, všechny typy personalizovaných (tzv. „super“) technik, bioptika a eliminace sekundární ametropie); konzervativní a chirurgická léčba keratokonusu a jiných ektázií, dystrofií rohovky.

Aksenova Natalia Igorevna

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Almousa Maen Muhammad

  • Nemocnice 3 Minsk, ulice Lenina 30, Minsk

Antonenko Vitaly Vladimirovich

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Asetskaya Irina Nikolaevna

  • 15 dětská poliklinika v Minsku, ulice Golubeva 27, Minsk

Baranovskaya Larisa Ivanovna

  • Ecomedservice, Tolstoy ulice 4, Minsk

Belyakovsky Pavel Vasilievich

  • Oční mikrochirurgické centrum VOKA, ulice Prilukskaya 48

Brel Vyacheslav Alexandrovič

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Bugaeva Svetlana Vladimirovna

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Burachevskaya Svetlana Michajlovna

  • 15 dětská poliklinika v Minsku, ulice Golubeva 27, Minsk

Burkas Grazhina Tadeushevna

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Gaevskaya Tatiana Alekseevna

  • Ecomedservice, Tolstoy ulice 4, Minsk

Gorbach Valentina Olegovna

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Guseva Julia Alexandrovna

  • Oční mikrochirurgické centrum VOKA, ulice Prilukskaya 48

Davidyuk Taisiya Antonovna

  • Regionální dětská nemocnice v Minsku, Lesnoy 40, Borovlyany

Dvornichenko Irina Sergeevna

  • Ecomedservice, Tolstoy ulice 4, Minsk

Demchuk Elena Vladimirovna

  • Oční mikrochirurgické centrum VOKA, ulice Prilukskaya 48

Dovzhenko Elena Alexandrovna

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Ivanova Irina Anatolievna

  • Ecomedservice, Tolstoy ulice 4, Minsk

Kashtelian Svetlana Stepanovna

  • Oční mikrochirurgické centrum VOKA, ulice Prilukskaya 48

Kolomytskaya Elena Olegovna

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Korshunov Andrey Romanovich

  • Lékařské centrum „Nová vize“ v Minsku, Klumova ulice 5a

Krupenich Ekaterina Viktorovna

  • Regionální dětská nemocnice v Minsku, Lesnoy 40, Borovlyany

Lavrish Inna Yaroslavovna

  • Lékařské centrum „Alfamed“, Independence Avenue 85

Makarevič Alexandra Evgenievna

  • Okomedson v Minsku, Pritytskogo Street 91, kancelář 434, Minsk
  • 1 ze 3
  • další >

Jak najít dobrého nebo lepšího oftalmologa (očního lékaře) v Minsku? Bohužel můžete na jedné straně počítat s jedinečnými specialisty, kteří jsou vhodní pro každého a vždy. Většina lékařů je však dobrým specialistou. Musíte jen najít ten svůj.

Tato část obsahuje seznam krátkých profilů oftalmologů (očních lékařů) v Minsku. Seznam je stále neúplný. Do tohoto seznamu můžete sami přidat oftalmologa (oftalmologa).

Pokud vás zajímá, za kým jít, přečtěte si recenze a roztřiďte specialisty v seznamu podle různých parametrů uvedených v postranním menu. Pod každým profilem je telefonní číslo pro komunikaci s oftalmologem (oftalmologem).

Můžete pomoci ostatním lidem najít dobrého oftalmologa (oftalmologa) v Minsku, za tímto účelem mu poradit pomocí recenzí a hodnocení, napsat recenzi z návštěvy jednoho nebo druhého oftalmologa (oftalmologa), vytvořit odkaz na stránku lékaře na vaší stránce na sociální síti.

Klikněte na libovolný krátký profil a přejděte na stránku karty lékaře, kde můžete okamžitě po konzultaci nebo ošetření zanechat zpětnou vazbu ohledně oftalmologa (očního lékaře).

Fórum pro matky z Brestu

Navigační nabídka

  • Fórum
  • Účastníci
  • pravidla
  • Vyhledávání
  • odbavit se
  • Vejít do

Vlastní odkazy

  • Aktivní témata

Inzerát

Uživatelské informace

Dětský oftalmolog

Příspěvky 1 až 30 z 764

Sdílet 102-11-2009 20:10:23

  • Autor: Irina
  • Dívka v růžových brýlích
  • Místo: Brest
  • Registrováno: 25-10-2009
  • Zprávy: 13484
  • Respekt: ​​+4053
  • Kladné: +3589
  • :
  • Poslední návštěva:
    26-05-2020 12:28:31

Poraďte se prosím s dobrým očním lékařem. Někdy se zdá, že ten malý trochu seká. Četl jsem, že děti do 3 let mohou sekat, ale stále jsou v duši neklidné.

Sdílet209-12-2009 23:17:47

  • Autor: Oxenia
  • Budu stát a poslouchat
  • Registrováno: 12-11-2009
  • Příspěvky: 13
  • Respekt: ​​+0
  • Kladné: +0
  • Děti: Artem 07.16.1996, Matvey 08.14.2007
  • Poslední návštěva:
    14-11-2011 22:45:24

Takže v našem p-ke 1 na Khalturinu není špatný oční lékař. Dříve se její příjmení jmenovalo Sviridchuk, nyní, podle mého názoru, Svinko. Také se mi zdálo, že můj syn sekal. Řekla, že po roce je možné určit, zda existuje šilhání. Sotva jsem čekal rok. A ona mě uklidnila. Ačkoli teď se mi někdy zdá, že seká.

Sdílet310-12-2009 10:06:24

  • Autor: Volna
  • žiji zde
  • Poloha: dálnice Varshavskoe
  • Registrováno: 15-10-2009
  • Zprávy: 3765
  • Respekt: ​​+1139
  • Kladné: +437
  • Věk: 37 [1982-07-20]
  • Děti: synové - 2008, 2009, 2011
  • Poslední návštěva:
    05-11-2019 00:07:11

Irino, jdi k optometristovi! pokud seče i trochu, pak je nutné ošetřit. do 3 v každém případě počkat. je to dlouhý proces - nasazování brýlí, cvičení. je třeba se vyléčit před školou. my sami máme šilhání. Byli jsme u doktora na planetě fitness, dobrého doktora, konzultace před šesti měsíci byla 13 tun. ale byli jsme tehdy malí - 1,1 se na nás nemohla opravdu dívat (stejně jako další dva lékaři) - bál se, že bude malý, nechápal, co od něj chtějí, byla hysterie. odložil tento případ. tady se brzy chystáme znovu. nejlepší lékař, jak se věří, je v odstavci 2 ústavy. existuje speciální kancelář pro strabismus (zdá se, že se tomu říká ochrana zraku nebo něco takového) petrova její příjmení.
v každém případě nedoufejte, že to zmizí. vygooglete si jej, přečtěte si jej, abyste měli představu o této nemoci, a pochopíte, že to není jen vnější, ale přináší to spoustu obtíží a změn.

Upraveno Wave (11-12-2009 08:29:36)

Sdílet 410-12-2009 14:21:51

  • Autor: Pozorovatel
  • Nováček
  • Registrováno: 30-11-2009
  • Příspěvky: 9
  • Respekt: ​​+1
  • Kladné: +1
  • Poslední návštěva:
    25-07-2012 23:58:34

Doktorka Petrova přijímá dětské centrum č. 2, st. Sov. Const. 8. Považován za dobrého odborníka!

Sdílet 510-12-2009 21:19:43

  • Autor: musya
  • Ukončil jsem naživo na fóru
  • Místo: Dubrovka
  • Registrováno: 04-12-2009
  • Příspěvky: 218
  • Respekt: ​​+21
  • Kladné: +63
  • Pohlaví Žena
  • Věk: 39 [04.06.1981]
  • Děti: Vladik, Daria
  • Poslední návštěva:
    12-05-2014 13:10:14

Ano, Petrova je velmi dobrý specialista.

Sdílet 611-12-2009 08:29:23

  • Autor: Volna
  • žiji zde
  • Poloha: dálnice Varshavskoe
  • Registrováno: 15-10-2009
  • Zprávy: 3765
  • Respekt: ​​+1139
  • Kladné: +437
  • Věk: 37 [1982-07-20]
  • Děti: synové - 2008, 2009, 2011
  • Poslední návštěva:
    05-11-2019 00:07:11

Děkuji pozorovateli za opravu;) Opravím svůj příspěvek.

Sdílet710-02-2010 13:16:29

  • Autor: ksu-sha
  • žiji zde
  • Registrováno: 20. 10. 2009
  • Zprávy: 3623
  • Respekt: ​​+184
  • Kladné: +31
  • Pohlaví Žena
  • Věk: 43 [12.12.1976]
  • Děti: Anastasia 24. 4. 2008
  • Poslední návštěva:
    12-06-2020 15:57:44

A máme dobře placené oční lékaře pro děti?

Sdílet810-02-2010 13:28:06

  • Autor: Hooligan
  • Veterán
  • Místo: Kovalevka
  • Registrováno: 16-10-2009
  • Zprávy: 7396
  • Respekt: ​​+4863
  • Kladné: +2278
  • Poslední návštěva:
    Dnes 13:11:49

Doktorka Petrova přijímá dětské centrum č. 2, st. Sov. Const. 8. Považován za dobrého odborníka!

Velmi dobrý specialista. A zabývá se mžouráním

Sdílet910-02-2010 13:33:26

  • Autor: Tamica
  • Pravidelný
  • Místo: Kovalevo
  • Registrováno: 29-10-2009
  • Příspěvky: 774
  • Respekt: ​​+519
  • Kladné: +496
  • Pohlaví Žena
  • Děti: dvě dívky
  • Skutečné jméno: Tatiana
  • Poslední návštěva:
    19-02-2020 15:39:10

Doktorka Petrova přijímá dětské centrum č. 2, st. Sov. Const. 8. Považován za dobrého odborníka!

Velmi dobrý specialista. A zabývá se mžouráním

Přihlásím se k odběru! dobrá odbornice a příjemná žena, ona sama byla v dětství dlouho pozorována.

Sdílet1010-02-2010 16:45:12

  • Autor: Volna
  • žiji zde
  • Poloha: dálnice Varshavskoe
  • Registrováno: 15-10-2009
  • Zprávy: 3765
  • Respekt: ​​+1139
  • Kladné: +437
  • Věk: 37 [1982-07-20]
  • Děti: synové - 2008, 2009, 2011
  • Poslední návštěva:
    05-11-2019 00:07:11

A máme dobře placené oční lékaře pro děti?

a co se jim nelíbí zdarma? Pokud vím, zřídka se dívají na placené, a ještě více se chovají k dětem do 3 let. kdekoli jsem se zeptal, odpověděli mi jen 3x. Nevím, možná stále záleží na lékaři, zda se chce dívat nebo ne, protože s dětmi je to velmi obtížné. tady ve stejné Petrově jsme strávili hodinu, bylo nám 1,1, sledovali nás s přerušením, ale neuspěli jsme. a na planetě fitness jsme byli přijati, radili jsme, že až ve věku 2 se necháme vyšetřit (doktor se o to ani nepokusil), vzali peníze a to je vše.
ps - a, mimochodem, Petrova sestra je nějaký podivný blázen - uklidním dítě, rozptýlím ho, aby mohl klidně sedět, a ona na něj dupne a říká, že ho bavím. Sám jsem z takové nedostatečnosti zbláznil, ale ona mi přednesla přednášku o jednotlivci. přístup k dětem.

Upravil Wave (10-02-2010 16:49:11)

Sdílet1110-02-2010 16:50:58

  • Autor: Hooligan
  • Veterán
  • Místo: Kovalevka
  • Registrováno: 16-10-2009
  • Zprávy: 7396
  • Respekt: ​​+4863
  • Kladné: +2278
  • Poslední návštěva:
    Dnes 13:11:49

Mimochodem, Petrova sestra je trochu zvláštní blázen - uklidním dítě, rozptýlím ho, aby tiše sedělo, a ona na něj dupne a říká, že ho bavím.

Nic takového jsem si nevšiml. S dítětem jsem byl vždy klidný a normální

Sdílet1210-02-2010 19:10:36

  • Autor: ksu-sha
  • žiji zde
  • Registrováno: 20. 10. 2009
  • Zprávy: 3623
  • Respekt: ​​+184
  • Kladné: +31
  • Pohlaví Žena
  • Věk: 43 [12.12.1976]
  • Děti: Anastasia 24. 4. 2008
  • Poslední návštěva:
    12-06-2020 15:57:44

S bezplatnými jsme se zatím nesetkali. Je to jen to, že teď to musím vzít, vezmu to na svou kliniku, ale myslel jsem si, že v případě nouze je nějaký super-duper lékař.

Upravil ksu-sha (10-02-2010 19:11:29)

Sdílet1311-02-2010 22:15:48

  • Autor: Koty-Olya
  • Dráp moderátor
  • Poloha: východ
  • Registrováno: 27-12-2009
  • Zprávy: 7233
  • Respekt: ​​+3736
  • Kladné: +2315
  • Pohlaví Žena
  • Věk: 34 [1986-04-23]
  • Děti: Dcera a syn
  • :
  • Poslední návštěva:
    Dnes 09:49:58

Irino, jdi k optometristovi! pokud seče i trochu, pak je nutné ošetřit.

Proč házet člověka do paniky, to je malé dítě, možná jen svaly nezesílily a oči mohou někdy utéct, to jsem měl v dětství, takže moje matka byla tak vyděšená (lékaři), že byla zkřížená a soused byl lékař (oční lékař pracoval jako vedoucí Khalturinu), vysvětleno o svalech. Nyní je moje vidění 100% a mé oči nerozptýlí Pah-pah.

Sdílet 1412-02-2010 11:57:36

  • Autor: Volna
  • žiji zde
  • Poloha: dálnice Varshavskoe
  • Registrováno: 15-10-2009
  • Zprávy: 3765
  • Respekt: ​​+1139
  • Kladné: +437
  • Věk: 37 [1982-07-20]
  • Děti: synové - 2008, 2009, 2011
  • Poslední návštěva:
    05-11-2019 00:07:11

Kotya-Olya, víš, v případě zdraví je lepší dávat pozor. to, co odešlo samo, neznamená, že by všechny matky měly čekat na počasí u moře. je nutná konzultace. to jsem měl na mysli slovy - je nutné léčit - konzultovat s lékařem vysvětlení, zjistit, jaké cviky by se měly dělat, aby se tyto svaly posilovaly atd..

Upraveno Wave (12-02-2010 11:59:36)

Sdílet1519-02-2010 20:22:30

  • Autor: NATASHA
  • Aspirující
  • Registrováno: 30-10-2009
  • Příspěvky: 160
  • Respekt: ​​+16
  • Kladné: +0
  • Věk: 39 [1980-06-30]
  • :
  • Poslední návštěva:
    27-08-2017 01:27:52

Takže v našem p-ke 1 na Khalturinu není špatný oční lékař. Dříve se její příjmení jmenovalo Sviridchuk, nyní, podle mého názoru, Svinko..

Léčíme také její strabismus. Zdá se, že malé oko příliš neběží, ale je to tak. Zatímco jsme nemocní nachlazením, ale jak se vzpamatujeme, budou v oku kapky. Mám ji ráda jako specialistku. K dispozici je také Burova. Říkám jí tedy Durovovýma očima, dokonce jsme na ni napsali stížnost do knihy, neví, jak komunikovat s lidmi.

A máme dobře placené oční lékaře pro děti?

Byli jsme také v Nerovnaya-Kotova, kde je planeta fitness, jen ve 4. patře. Malá se dívala dovnitř a ven na své různé nástroje. Co na ni můžeme říct. Starý, drahý (byli jsme jednou a zaplatili jsme 50 tisíc.). Nemohl jsem najít rozdíl mezi volným Prase a touto babičkou. A dál. Pokud oko mžourá, ale zrak neklesl, pak Svinko předepisuje elektrickou stimulaci šikmého svalu (nebo jak se tomu říká), a pokud ano, pak kapky a brýle. A všichni ostatní lékaři - jen kapky. Elice posiluje sval a oko padne na místo. A kapky jsou strašidelné, protože dítě začne špatně vidět a tento účinek trvá až 2 týdny, pak všechno zmizí. A proto se mi Svinko líbil. Zpočátku byla naše vize v pořádku, provedli jsme stimulaci. Ale pak to ale padlo. Tady se vzpamatujeme a odkapeme.

Dětská oftalmologie


Oční kliniky, lékařská centra, společnosti, které přijímají dětského oftalmologa: vyšetření stavu očí u dětí, konzultace s dětským oftalmologem, diagnostika zrakové ostrosti u dětí, detekce očních chorob, léčebné metody.
názevAdresa / telefonKrajVěta
Děti BelOptika

Minsk, st. Kujbyšev, 75
(Sovetská čtvrť, naproti nákupnímu centru "Manéž", mezník - obchod "Zboží pro ženy")

Pracovní doba:
Po-Pá: 09: 00-20: 00
So-Ne: 09: 00-17: 00
Bez oběda a volna.

Telefony:
+375 17 303-02-11
+375 44 562-08-55


Minsk, st. Shishkina, 24
(Okres Zavodskoy, v budově 4. městské dětské kliniky, vedle registru)

Pracovní doba:
Po-Pá: 09: 00-16: 00
So-Ne: zavřeno.

Telefon:
+375 44 720-00-54

Všechny regionyoptikakids.by

příjem dětského oftalmologa;

výroba brýlí jakékoli složitosti na zakázku na prémiovém vybavení Weco E.6 (Německo);

výběr brýlí a kontaktních čoček.

Záruka - 12 měsíců.

Servisní údržba - 24 měsíců.

Kind look LLC - oftalmologie

Minsk, st. Olshevsky 1B, pom. 6H

+375 17 325-07-07
+375 29 852-07-07
+375 29 152-07-07

Všechny regionywww.oklens.by

Léčba krátkozrakosti a astigmatismu u dětí metodou OK-terapie - bez chirurgického zákroku, bez každodenního nošení brýlí a kontaktních čoček.

Služby očního vyšetření oftalmologa:
autorefratokeratometrie, keratotopografie, výběr jednoduchých brýlí a MCL, výběr komplexních brýlí, výběr nočních čoček.

Orthokeratologie (OK-terapie) jsou kontaktní čočky, které se používají výhradně během spánku a opravují krátkozrakost, dalekozrakost a astigmatismus.

Metoda zpomaluje progresi myopie u dětí.

Optimed - Specializované centrum pro obnovu zraku

Minsk, st. Filimonova, 53 (stanice metra "Moskovskaya"), 5. patro.

Pondělí - Pá: od 8:00 do 20:00
So - Ne: od 9:00 do 19:00

+375 44 549-5-179
+375 25 549-5-179
+375 29 549-5-179
+375 17 266-33-03

Jedno číslo 179
(v Minsku a Minské oblasti, Brestu a Brestské oblasti, Mogilevské a Mogilevské oblasti, Grodno a Grodno)

Minskwww.optimed.by

diagnostika a prevence zrakového postižení u dětí;

vyšetření zraku, detekce očních chorob;

komplexní hardwarové ošetření očí u dětí.

Ocomedson - lékařské centrum

Minsk, Pritytskogo str. 91, pom. 434.

Po-Pá: od 9:00 do 21:00
So-Ne: od 10:00 do 16:00

+375 17 224-16-74
+375 29 857-37-83
+375 44 560-10-07

Minskwww.okomedson.by

diagnostika zraku, diagnostika počítačového vidění;

výběr brýlí a kontaktních čoček;

diagnostika strabismu;

kontrola pomocí fundusové čočky;

školení v oblasti počítačového vidění;

trénink ortoptického vidění;

laserová stimulace sítnice.

LODE - zdravotní středisko

Lékařská centra "LODE" v Minsku:

Lékařské centrum "LODE" na adrese 58, Nezavisimosti Ave.

Dětské zdravotní středisko "LODE" na ulici. Gikalo, 1

Lékařské centrum "LODE" na ulici. Pritytsky, 140

STOMATOLOGIE „LODE“
Independence avenue, 58 (stanice metra Yakub Kolos)
Svatý. Pritytskogo, 140 (stanice metra Kamennaya Gorka)

PROVOZNÍ ODDĚLENÍ „LODE“ (nemocnice)
Svatý. Pritytskogo, 140 (stanice metra Kamennaya Gorka)

Call centrum:

111 - jedno číslo
(+375 29) 638-30-03
(+375 29) 270-10-03
(+375 17) 293-98-00

Pracovní doba call centra:
Pondělí - Ne.: Od 8:00 do 21:00

Minskwww.lode.by

Minsk, st. Y. Kolas, 1

+375 29 623-27-31
+375 17 292-15-75
+375 17 284-38-89
+375 44 592-15-75

Po-Pá. 09.00 - 20.00
sat. 10.00 - 18.00
vosk. výstup

Minskoko-center.by

Recepce dětského oftalmologa - dle dohody

Medical Center "New Vision" zahraniční unitární podnik

Minsk
Svatý. Klumova, 5a (cesta k stanici metra „Traktorárna“)

Telefony:
+375 17 214-98-17
+375 17 214-98-11

Pobočky zahraničního jednotného podniku „Lékařské centrum„ Nová vize “


Vitebsk
Svatý. Lenin, 3-B

Telefony:
+375 212 48-88-63
+375 212 48-88-64


Mogilev
Mira Ave., 6 (v budově hotelu "Mogilev")

Telefony:
+375 222 28-73-50
+375 222 28-73-98


Grodno
Svatý. Socialista, 32

Telefony:
+375 152 73-04-43
+375 152 73-04-44

E-mailem:

Všechny regionywww.eyes.by

dětské komplexní vyšetření,

léčba dětského strabismu, vrozené katarakty.


Související články:

30% SLEVA PRO DĚTI A DOSPĚLÉ
AKCE na 8. března! Dárky pro krásné ženy!
30% sleva na vybrané rámečky z dřívějších sbírek!
Počet snímků pro akci je omezen!
Přijďte k naší optice a objednejte si brýle!
Profesionální prodejci vyberou rámy pro vás a vaše dítě, vyrobí brýle a pomohou vám individuálně upravit velikost rámu.

Dárek na Valentýna z dětské optiky "Medvěd"!
Pouze od 1. do 14. února 2020! Dárek na Valentýna z dětské optiky "Medvěd"!
30% sleva na vybrané rámečky z dřívějších sbírek!

Laserová korekce vidění. Život po operaci.
Mnoho lidí se špatným zrakem přemýšlí o laserové korekci, ale přesto váhají k tomuto kroku a mají strach z něčeho. Jaké změny v životě člověka po laserové korekci vidění? Tady je co: svět se otevírá ve všech detailech a rozmanitosti. Život se 100% viděním je mnohem pohodlnější a bezpečnější.

Noste ochranné brýle
Během práce uvízl Američanům do brýlí 10 centimetrový úlomek. Není těžké si představit, co by se stalo, kdyby si tato osoba neoblékla brýle. Dodržujte bezpečnostní opatření, používejte speciální příslušenství. Toto pravidlo může nejen zachránit vaše zdraví, ale i život..