Nové klinické krémy proti stárnutí Avon

ForumKosmetika - Recenze kosmetiky a parfémů - váš důvěryhodný poradce pro krásu, péči o pleť a životní styl

Pomáhá nové klinické sérum na korekci vrásek?

Pomáhá nové klinické sérum na korekci vrásek?

Přidal AlinaAsina »27. dubna 2013 16:27

Re: Pomáhá nové klinické sérum na korekci vrásek?

Příspěvek od Nastya »27. května 2013, 08:53

Anew Clinical je dobrým pomocníkem v boji proti stárnutí

Zveřejnil Svetlana Ivanov »08.12.2013, 20:56

Re: Pomáhá nové klinické sérum na korekci vrásek?

Přidal Yanamushka »14. února 2017 20:21

Zvedání a loupání s Avon Anew Clinical

Anew je řada proti stárnutí v sortimentu Avon, Anew Clinical je podskupina, která zahrnuje cílené akční produkty pro řešení konkrétních problémů péče o pleť (bez povinných - mimochodem - podmíněných - souvisejících s věkem, jako 25+, 40+ atd.) A / nebo srovnatelná v účinnosti s procedurami v salonu a profesionální péčí. Dnes vám povím o dvou produktech z řady Anew Clinical: Jeden z nich jsem nepoužil poprvé, poprvé jsem vyzkoušel druhý.

Systém Avon Anew Clinical Infinite Lift Dual Eye.
Avon Anew Clinical "Ideální lifting" 2 v 1 systém pro pokožku kolem očí: krém a gel.

Avon často vylepšuje design a složení svých produktů, pokud vím, vzorec tohoto produktu 2 v 1 byl vylepšen, ale dlouho si pamatuji neobvyklou nádobu se dvěma přihrádkami. Pod hlavním krytem je ochranná membrána, na které je vizuálně zobrazeno místo, kde by měly být aplikovány výrobky z každé „poloviny“.
Gel je hustý, nelepivý, vizuálně podobný meruňkovému džemu a jeho lehká vůně je jaksi ovocná, nebo se mi zdá asociativní. Gel se nanáší na horní víčka a dokonce i na oblast obočí a kůži nad obočím. Výrobce konstatuje, že gel obsahuje farmaceutickou přísadu, která posiluje pokožku a vytváří liftingový efekt. Samotná složka není pojmenována, ale složení také obsahuje mnoho zvlhčujících, posilujících složek a bylinných složek, které pro zvědavce uvedu ze zvyku: výtažky z okry, semena sladké mandle, portulaka, evropské olivové listy, arabská kávová zrna, kořen mrkve, ovoce fenykl obyčejný, listy paraguayské cesmíny (mate), vojtěška, řasy (zvláštní, že není uvedeno, které z nich), šťáva z obyčejného granátového jablka.
Kompletní složení gelu pro velmi zvědavé:
Na první pohled se krém mléčné barvy zdá být velmi hustý, ale struktura je plastická, poddajná, není hustá a příjemná na použití: krém se nanáší v tenké vrstvě a snadno se roztírá. Oblast aplikace je dolní víčko, kůže pod očima a ve vnějších koutcích očí. Výrobce konstatuje, že krém obsahuje komplex PolyPeptide Lift, který poskytuje vícesměrný liftingový efekt. Opět uvedu přírodní složky: šťávu z granátového jablka, kokosové mléko, řepkový olej, bambucké máslo, výtažky: okra, semena sladkých mandlí, šrucha, evropské olivové listy, lomikámen, pěstované hrozny, kořen mrkve, fenykl, květiny ztělesněná mučenka, kořen černé moruše, kořeny lebky, vojtěška.
Kompletní složení krému pro velmi zvědavé:
Jak je zřejmé z názvu a složení, duo krému a gelu je zaměřeno na zvedání celé oblasti kolem očí, navíc jak vizuální efekt, dočasně napjatý vzhled (výrobce tvrdí 12 hodin viditelného liftingového efektu), tak dlouhodobé zlepšení stavu pokožky: posílení, zvýšení hustoty a pružnost. Je pro mě důležité, aby byl výrobek pohodlný pro tenkou pokožku kolem (obecně mnoho liftingových produktů dává pocit napjatosti, to není jeden z nich), nedráždí oči (mám citlivé) a není v rozporu s dekorativní kosmetikou. Vizuální práce s lékem je zvláště patrná v případech, kdy dochází k mírnému otoku nebo otoku kůže kolem očí (mám banální nedostatek spánku kvůli podráždění očí, například silným větrem atd.). Pokud jde o vlastnosti péče, duo dokonale zvlhčuje pokožku, vyrovnává texturu, včetně vyhlazení nepravidelností a vrásek v důsledku sucha, a obecně dělá pokožku „živější“, méně „papírovou“.

Vyrobeno v Polsku.
Objem: 2x10 ml.
Cena: 570 - 785 rublů. (v závislosti na katalogu).
Testovací období: celkem několik sklenic použitých během několika let.

Avon Anew Clinical Advanced Resurfacing Peel.
Avon Anew Clinical Professional čisticí polštářky na obličej.

Abychom tento nástroj popsali několika slovy, jedná se o multikyselinový peeling na obličej ve velmi výhodném formátu. :) Ale já vám samozřejmě řeknu víc.
Obal, jak je u řady Anew obvyklý, je velmi slušný: vnější krabička v ochranné fólii, pokyny v různých jazycích. Uvnitř nádoby s pevně přišroubovaným víkem není tolik polštářků, jako disky z netkaného materiálu (nikoli bavlny), s „pupínkovým“ reliéfem na jedné straně. Disky jsou impregnovány aktivní látkou - kyselým tonikem (o tom později). Jediná věc - musíte disk buď vzít ze středu, nebo pravidelně „zamíchat“ polštářky, rozdělit sloupek na poloviny a vyměnit je - je logické, že v horní části jsou sušší polštářky a ve spodní části více namočené. Podle mého názoru se tedy jedná o velmi pohodlný formát: šetří čas, umožňuje přesné dávkování produktu a navíc přidává trochu mechanického čištění - díky reliéfní struktuře disků nemůžete jen otírat, ale lépe pracovat s povrchem pokožky. Standardní aplikace: po ranním nebo večerním čištění (nejraději večer) se důkladně otře čistá a suchá pokožka (vyhýbá se oblasti kolem očí), podle mých pocitů je to lepší opakovaně a masážními pohyby; po chvíli následuje standardní péče: krém, volitelně sérum, emulze nebo cokoli jiného. Jelikož se jedná o kyselé ošetření, nezapomeňte na výrobky s opalovacími filtry během dne (myslím si však, že je správné používat výrobky s SPF vždy). Produkt má příjemnou vůni, při mírném (nebo mírně silnějším) brnění - stále jde o kyseliny. Výrobce doporučuje používat peeling každý druhý den, i když podle mého názoru bude frekvence aplikace správně zvolena v závislosti na individuálních vjemech a aktuálním stavu pokožky..
Výrobce se zaměřuje na exkluzivní složení s více kyselinami Multi-Acid 5:
- kyselina glykolová, pro kterou je uvedeno 10% (zaměřeno na redukci vrásek),
- kyselina hyaluronová (zvlhčující a obnovující,
- kyselina trioxyundecanedioic (zlepšení textury),
- kyselina thiodipropionová (zlepšení tónu),
- kyselina salicylová (čistící a zmenšující póry).
Kromě toho produkt obsahuje také ovocné kyseliny. Slibujeme účinnost pro sedm známek stárnutí pokožky: texturu, jas, tón, pigmentaci, póry, poškození fotografií a vrásky. Exfoliační přísady jsou kombinovány s těmi, které pokožku zklidňují, podporují její obnovu a obnovu: šťáva z listů aloe barbados, výtažek z květů heřmánku a výtažky: ovoce z ananasu a ovoce z papáji (kyselina aHa), okurka, pšeničné klíčky, houba shiitake, léčivé korálové řasy, listy oleje z kamélie; Miláček.
Celé složení:
Výrobce také tvrdí, že produkt je vhodný pro citlivou pokožku (podle mého názoru je to vždy individuální), hypoalergenní (podobně rostlinné a živočišné (medové) složky ve složení a samotné kyseliny jsou také individuální záležitostí), dermatologicky testováno, nepřispívá k ucpávání od té doby je účinnost klinicky prokázána (s posledními třemi body se nelze hádat).
S Advanced Resurfacing Peel mám velmi dobré dojmy. Uživatelsky přívětivý formát je kombinován se skutečně vysokou efektivitou. Čistí a rozjasňuje póry, vyrovnává úlevu, „obnovuje“, odstraňuje peeling (můj častý problém), má příznivý účinek na celkový tón pleti a detaily: v mém případě špatně mizí ze světlé pokožky, po akné a malé lokální pigmentaci (ztmavnutí) jako bledé pihy pod očima a na lícních kostech). Obecně se pokožka (mikroreliéf, struktura, barva a další parametry) zlepší jak ve vzhledu, tak v dotyku a v subjektivních pocitech.

Vyrobeno v Polsku.
Množství: 30 ks.
Cena: 475-605 rublů. (v závislosti na katalogu).
Testovací období: spotřebováno více než polovina balíčku.

Sérum-korektor vrásek Recenze Anew Clinical PRO +

Sérum Anew Clinical PRO + Wrinkle Corrector vám umožní efektivně bojovat s časnými vráskami. Toto sérum nabízí výrobce Avon pro použití od 25 let, je dodáváno v plastové lahvičce s dávkovačem.

Recenze o Sérum na korekci vrásek Anew Clinical PRO+

První vrásky jsem si všiml před pár lety. I když samozřejmě nejsou příliš hluboké, stále se o to musím starat, myslím) Přítel mi poradil, abych si koupil sérum na korekci vrásek od Avonu, udělal jsem to) Krém používám každý den dvakrát ráno a večer už měsíc. Líbilo se mi, že to byla celá recenze

jde nejen o obličej, ale také o pokožku kolem očí, to znamená, že šetřím na speciálech. oční krém). Samotný krém má velmi lehkou strukturu a dobře se vstřebává. O výsledku chci říci, že jsem zaznamenal pokles hlubokých vrásek a malé se staly téměř neviditelnými. Obličej je nyní sametový a není zde žádný pocit těsnosti. Kůže kolem očí se stala pružnější a tmavé kruhy se zmenšily, což je pro mě obecně velmi překvapivé..

Funguje to. Výsledek je rychle viditelný. Dobrá struktura

Moje první vrásky se začaly objevovat po 25 letech. Zvláště jsem byl napjatý mimikou blízko rtů a na čele. Moje teta mi dala sérum na korekci vrásek Anew, s avonem pracuje už dlouho a používá pouze jejich kosmetiku a produkty. Líbil se mi krém, příjemně voní, jeho struktura Všechna recenze

lehký a dobře se vstřebává, stejně jako nízká spotřeba, a proto jedna tuba vydrží dlouho. Aplikuji to na vrásky už tři měsíce. První výsledek, který jsem viděl po třech týdnech, se vrásky zmenšily a nyní po třech měsících nejsou vůbec viditelné cizími očima, což mě velmi těší. Tvář je nyní hladší a vypadá svěžeji, zdravěji a ladněji)

Snížené vrásky, příjemná vůně, dobrá struktura

Dnes chci sdílet recenzi o nejlepším léku v boji proti vráskám - Avon Wrinkle Corrector Serum. Po 3 týdnech používání je moje kůže o pět let mladší. Stala se fit, zdravější a dokonce zářila. Jemné vrásky, úplně zmizely, hlubší se staly mnohem méně Všechny recenze

výrazný. Je radost ho používat, protože ve své struktuře je velmi příjemný a lehký, velmi dobře leží na pokožce, vstřebává se téměř okamžitě. Její vůně je lehká, lehce květinová, absolutně nepůsobí rušivě. A navenek je dokonce velmi atraktivní, na poličce s kosmetikou vypadá velmi draho a ušlechtile díky modernímu designu ve formě stříbrné lahvičky s dávkovačem. Obecně platí, že ať už řeknete cokoli, je to dobré ze všech stran, ale vážně, tento nástroj je opravdu velmi účinný. Takže bez problémů doporučuji.

Absorbuje dobře, opravdu funguje.

Docela nepostřehnutelně přišel čas, kdy jsem si místo obvyklého zvlhčujícího denního krému objednala sérum na korekci vrásek z katalogu Avon. Fakt není úplně legrační, ale co dělat, bohužel, nemůžeme vrátit čas, nebudeme mladší. Existuje jen naděje, že zachováme to, co máme nyní. Všechny recenze

co nejdéle.
S tím jsem při nákupu tohoto produktu počítal. Trochu jsem nevěřil tomu, že mě nějaké sérum za tisíc rublů zbaví vrásek, chtěl jsem jen mocnou péči zaměřenou na prevenci stárnutí.
Sérum používám už tři měsíce. K mému překvapení trochu vyhladila vrásky. To je patrné zejména na čele. Měl jsem tam velký a poměrně hluboký pás. Nyní je to znatelně mnohem méně. Účinek je stejný s mimickými vráskami kolem rtů. Jsem s tímto výsledkem neuvěřitelně šťastný. Opravdu jsem to nečekal.
Trochu o účinku slovy výrobce. Sérum na korekci vrásek obsahuje určitou molekulu A-F33, která zvyšuje produkci kolagenu, který je zodpovědný za udržení pokožky mladé a nestárnutí co nejdéle. Produkce kolagenu bohužel s věkem klesá, ale lze ji stimulovat různými způsoby, včetně kosmetiky..
V tuto chvíli jsem s tímto sérem velmi spokojený, doufám, že to tak bude i nadále. Kromě efektu vyhlazení vrásek je sérum velmi dobré pro obličej, díky čemuž je pokožka hebká a příjemná na dotek. Vstřebává se velmi rychle, spotřeba je malá. Sklenice o objemu 30 ml mi stačila na tři měsíce, navíc mám trochu více na skladě. Kromě pečujících vlastností stojí za zmínku vzhled séra - to je krásná nádoba s dávkovačem. Design jako drahý luxusní produkt.

Klinické nové avon recenze

Série Anew je kosmetika pro každodenní péči o pleť obličeje a krku, určená ke zpomalení procesu stárnutí. Řada Anew je formulována s nejnovějšími pokroky v péči o pleť obličeje a je schopna poskytnout znatelný účinek proti stárnutí. Díky obsahu aktivních složek vyžadovaných pokožkou mohou být produkty Anew používány s výskytem prvních vrásek. Všechny produkty z této řady se doporučují používat od 25 do 30 let.

Testováno a prokázáno: Nové tváře skutečně oddalují proces stárnutí.

Chcete-li vybrat ten správný produkt ze série Anew, použijte níže uvedená data:

  • Napájení 25+
    Nový „Energy Boost“ od Avonu je nový produkt s komplexem ProEnergy pro ženy od 25 do 30 let, které žijí v rychlém tempu města a chtějí vždy vypadat skvěle. Novinka pomůže vyrovnat se s účinky únavy a stresu, stejně jako s prvními vráskami. Nové „Energizované“ dodává pokožce svěží, odpočinutý vzhled, protože po úplném zdravém spánku obnovuje přirozenou krásu mládí tváře!
  • Aktualizace 35+
    Komplexní péče Reversalist je vytvářena pomocí patentované technologie Activinol. Tato technologie spouští přirozené mechanismy regenerace pokožky, díky nimž jsou výrazně sníženy středně výrazné známky stárnutí:
    - Snižuje vrásky
    - Snižuje věkové skvrny
    Série zahrnuje produkty: čisticí prostředek (umyvadlo), denní krém, noční krém, oční krém, sérum proti stárnutí.
  • Konečný 45+
    Produkty Anew Ultimate působí na pokožku dvěma způsoby: stimulují produkci „proteinů mládeže“, které jsou odpovědné za tvorbu mladých zdravých buněk, obnovují ochranné funkce pokožky a zpomalují proces stárnutí; aktivovat aktivitu „Modelování proteinů“, které transformují strukturu pokožky, obnovují její pružnost a obnovují pokožku zevnitř.
    Série zahrnuje: čisticí prostředek (umyvadlo), denní krém, noční krém, krém na pokožku kolem očí, sérum proti stárnutí, liftingové sérum.
  • PLATINUM 55+
    Nové produkty z platiny zvyšují produkci molekuly paxilinu. Výsledkem je napnutí pokožky, vyhlazení hlubokých vrásek na obličeji a krku a výraznější kontury obličeje..
    Série zahrnuje: noční krém, denní krém, čisticí prostředek (umyvadlo), krém na pokožku kolem očí, modelovací sérum.
  • Formule mládeže 20+
    Patentovaná technologie „YouthGen“ stimuluje mladistvý gen. Okamžitě probouzí mladistvou pleť! Speciálně vyvinutá receptura aktivuje bílkoviny odpovědné za mladistvou pleť. Kožní buňky začnou pracovat stejně aktivně jako u mladé pokožky.
    Série zahrnuje: sérum, krém na obličej, oční krém.
  • Klinické při prvních známkách stárnutí (vrásky, stárnutí pokožky atd.)
    Výrobky jsou vhodné pro ženy různého věku a jsou vybírány podle potřeb vaší pokožky. Vyřešte problémy a dosáhnete proměny pomocí nových klinických nástrojů bez chirurgického zákroku.
    Série zahrnuje produkty: peelingové polštářky, vícefázový mikroskopický peeling, prostředek pro korekci mimických vrásek, prostředek pro korekci vrásek kolem očí („vráskovy nohy“), liftingový komplex pro pokožku kolem očí, modelový komplex pro tělo, liftingový krém na obličej “ thermolifting ", lék proti celulitidě, prostředky pro bodové působení, séra, korekční krém na vyplnění vrásek, liftingové sérum, krém, večerní tón obličeje.
  • Ochrana a zotavení
    Společným použitím krému a pleťového mléka vypadá pokožka zdravěji! Multi-ochranné pleťové mléko blokuje škodlivé UV záření, neutralizuje škodlivé účinky prostředí a chrání před volnými radikály. A v noci se vaše pokožka regeneruje díky hluboce působícímu pleťovému krému, který pomáhá zbavit se změn souvisejících s věkem a pomáhá pleťovým buňkám úspěšně zvládat vnější agresivní faktory..
    Série zahrnuje: pleťové mléko s SPF 30, pleťový krém na noc.
  • Ultra jídlo. Bohatá péče
    Vhodný pro citlivou pokožku, okamžitě uklidňuje a zjemňuje suchou pokožku. Vyživuje, obnovuje a obnovuje hebkost pokožky. Výrobky obsahují komplexní NUTRI-3X OMEGA.
    Řada zahrnuje: krém pro normální, smíšenou a mastnou pleť a krém pro suchou nebo citlivou pokožku.
  • slunce
    Vysoce ochranné výrobky pro lidi se světlou pletí a pro osoby se sluncem citlivou pokožkou.
    Všechny výrobky řady s vysokým stupněm ochrany:
    - obsahují vitamin E, známý pro antioxidační účinky na pokožku a zvlhčující vlastnosti
    - vhodný pro citlivou pokožku a prošel dermatologickými a alergickými testy
    - poskytují vysoký stupeň ochrany před UVA paprsky
    Řada obsahuje: matující krém SPF20 + tužka SPF30 - dvojitá receptura: krém chrání a zmatňuje pokožku obličeje, tužka se stará o ochranu nejcitlivějších oblastí pokožky - na rtech, nosu a na uších.
  • Dekorativní kosmetika
    Hlavní složky kosmetiky Anew chrání pokožku před negativními vlivy prostředí a stimulují omlazovací procesy. Elitní kvalita a struktura těchto dekorativních produktů jim umožňuje perfektně přiléhat na pokožku, aniž by způsobovaly nepohodlí..
    Řada zahrnuje produkty: kompaktní pudr, základ, lesk na rty, rtěnku, tužku na rty.

Nové recenze

Noční krém na obličej Cellular Revival Modeling 55+

Používám tento krém přesně měsíc (30 dní), nechávám si pro sebe kosmetický kalendář a vždy po první aplikaci, po 14 a 30 dnech, vyvodím závěry o produktu. Dynamika je tedy viditelná. Tento noční krém mi vyhovoval po všech stránkách, perfektně vyživuje pokožku, obnovuje pružnost a podporuje její regeneraci. Probudím se za ním s dobrou pletí, pokožka je vyživená a svěží. Používám také denní krém z této série, jsem s ním také spokojený, dobře osvěží moji pleť a vyhladí povrch pokožky. Nyní jsem si objednal sérum ze stejné série Platinum. Čekám, myslím, že systematický přístup poskytne také nejlepší výsledek se sérem.

Jaký zázrak zázračný krém? A to není zázrak, ale velmi dobrý lék na obličej „Náboj energie. Dokonalost“. Za 50 ml sklenici jsem dal se slevou téměř 500 rublů. Ale krém je ekonomický. trochu spotřebováno. Velmi snadno se roztírá po obličeji a dobře se vstřebává. Voní to dobře. Ale vůně je docela silná, líbí se mi, že tolik necítí. Ale na druhou stranu je pokožka po aplikaci velmi jemná, pružná, barva se zlepšuje. S největší pravděpodobností kvůli tomu, že se póry zužují. Jsem velmi spokojen s nákupem.

Koupil jsem si zajímavý přípravek Avon Cleansing plus masku s názvem. Mohou se jen umýt. Naneste na obličej a opláchněte nebo otřete ubrousky. A můžete ji použít jako masku, držet ji několik minut a také ji umýt. Po masce se pokožka kromě čištění stává hydratovanější a napnutější. Velmi měkké a jemné na dotek. Není to samozřejmě levné, ale efekt se vyplatí.

Dvojitý elixír je velmi neobvyklý lék, nikdy předtím jsem ho nepoužíval. Tam v jedné lahvičce najednou a séru a oleji. Ale nemíchají se navzájem. Láhev je rozdělena na dvě poloviny a dvě jsou uchovávány samostatně. Pak je však současně vytlačen a promíchán na ruce před aplikací. Efekt je nádherný, pokožka je po tomto ošetření velmi jemná a měkká. A zároveň elastické. Vrásky zmizí.

ANEW CLINICAL Wrinkle Corrector Serum

Příspěvky 1 až 8 z 8

Rozhovor

ANEW CLINICAL Wrinkle Corrector Serum
odmítnout hlasovat0% - 0
10% - 0
20% - 0
30% - 0
450% - 1
Pět50% - 1
Hlasy: 2

Sdílet12012-07-18 12:22:36

  • Autor: Varvara
  • Žijte a užívejte si života.
  • Místo: Bělorusko
  • Registrováno: 2011-04-08
  • Pozvánky: 0
  • Zprávy: 5714
  • Respekt: ​​+6846
  • Kladné: +8788
  • Ocenění: Forum Soul, Best Helloween'11 Avatar, Most Autumn Avatar'12, Most New Year's Avatar'13
  • .:
  • Výdaje na fóru:
    3 měsíce 16 dní
  • Poslední návštěva:
    Dnes 22:24:50

ANEW CLINICAL Wrinkle Corrector Serum

Sdílet22012-09-15 19:22:53

  • Autor: Lapushka
  • Aktivní člen
  • Umístění: Ukrajina
  • Registrováno: 2011-04-15
  • Pozvánky: 0
  • Příspěvky: 256
  • Respekt: ​​+295
  • Kladné: +966
  • Pohlaví Žena
  • .:
  • Výdaje na fóru:
    7 dní 4 hodiny
  • Poslední návštěva:
    2016-07-17 20:39:19

Také jsem zatím dal 4, protože. Je příliš brzy na to mluvit o výsledcích. Bílá krémová struktura se doslova okamžitě vstřebává a na pokožce se necítí. Téměř na konci složení Kyselina askorbová a retinol. Produkce Polsko znamená.

Sdílet32012-09-20 15:21:45

  • Autor: Varvara
  • Žijte a užívejte si života.
  • Místo: Bělorusko
  • Registrováno: 8. 4. 2011
  • Pozvánky: 0
  • Zprávy: 5714
  • Respekt: ​​+6846
  • Kladné: +8788
  • Ocenění: Forum Soul, Best Helloween'11 Avatar, Most Autumn Avatar'12, Most New Year's Avatar'13
  • .:
  • Výdaje na fóru:
    3 měsíce 16 dní
  • Poslední návštěva:
    Dnes 22:24:50

Sérum korektoru vrásek Anew Clinical PRO má úžasné vlastnosti - několikrát jsem použil sondu a můj obličej byl okamžitě omlazený, vyhlazený a barva se opravdu zlepšila!

Sdílet42012-09-22 14:16:03

  • Autor: Clivia
  • kdo ti řekl, že jsem jen.
  • Umístění: Ukrajina. Kyjev.
  • Registrováno: 19. 5. 2010
  • Pozvánky: 0
  • Zprávy: 3339
  • Respekt: ​​+7572
  • Kladné: +16699
  • Věk: 54 [1965-06-30]
  • Ocenění: Miss Positive'12, vicemiss podzim'11, Miss Photo Winter'13, Photo Spring'13, Miss Fine Arts
  • .:
  • Výdaje na fóru:
    3 měsíce 25 dní
  • Poslední návštěva:
    2020-01-21 04:12:18

Sérum - korektor vrásek na obličeji. Obecně je složení zcela běžné, s výjimkou jedné složky. Na druhém místě po vodě je glycerin, jako vždy. Existuje butanglykol, který také není nový. Změkčovadla, která zvláčňují a zvlhčují pokožku bez zanechání mastného pocitu. Různé dobré emulgátory, rozpouštědla a zahušťovadla, díky nimž se sérum příjemně nanáší. Neexistují žádné kyseliny a některé super agresivní složky. Existují důkazy, že Isohexadecane může ucpat póry a PEG-100 stearát může zvýšit citlivost dráždivé pokožky. Ale není jich mnoho, všechny jsou ve druhé polovině seznamu. Myslím, že nemá smysl věnovat pozornost kyselině askorbové a retinolu a také acetyltyrosinamidu (který se podílí na tvorbě bílkovin a je na předposledním místě). to vše po nalezení všech možných konzervantů. Ano, existují také některé silikony, což je také docela běžné u krémů, zvlhčování, dobré distribuce krému atd..

A jen jedna součást je velmi zajímavá. Zdá se, že tato složka rozpuštěná v silikonech způsobuje takový ohromující účinek. Toto je polymethylmethakrylát. Pokud zadáte tuto součást do vyhledávače, ukáže se, že se jedná o plexisklo - plexisklo. Zpočátku je to šokující. A pak jsem takové informace vykopal. Tato látka samozřejmě není ve formě plexiskla, ale ve formě mikroskopických granulí, která je součástí injekcí pro mládež, spolu s botoxem, kyselinou hyaluronovou a kolagenem. Injekce kyseliny hyaluronové a kolagenu jsou však krátkodobé, protože se rychle rozpouštějí. A o polymethylmethakrylátu ve složení injektovatelných plnidel se píše: "Polymethylmethakrylát ve svém složení stimuluje syntézu vlastních nových kolagenových vláken samotnou kůží. Polymethylmethakrylát není absorbován pokožkou, jako je kolagen, a hraje roli matrice pro nová kolagenová vlákna." napište, že výsledek se do 72 hodin dostaví velmi rychle. A ještě jedna věc: „Na rozdíl od biologických produktů přispívá PMMA k udržení trvalých výsledků.“ nezpůsobuje imunologické reakce. “Píšou také, že tato složka je inertní, nevstupuje do žádných reakcí uvnitř těla. Samozřejmě existují i ​​negativní informace - to, co se špatně vstřebává (je to špatné nebo není to dobře pochopeno), může způsobit alergické reakce (konfliktní fakta mohou, ale nemusí), ale jako vždy se připisuje také onkologie (alespoň jedna chemická složka by se vyhnula by tohoto poplatku). Ale v zásadě se mi zdá (a nejsem chemik, ani lékař, ani kosmetička), nemělo by dojít k žádné silné újmě. Jednou injikovaný, jednou inertní, jednou použitý v chirurgii. A účinek by měl být docela dlouhý.

Upravil Clivia (2012-09-22 14:26:59)

Anew Clinical AVON - recenze kosmetiky

Elena Mashkara
Belgorod

Nový vzorec pro staré vrásky!

Sérii Anew Clinical od AVONu používám dlouho. Úplně jí důvěřuji, že bude bojovat s mými vráskami. Čas nelze zastavit, ale je velmi možné zabránit změnám souvisejícím s věkem na obličeji tak dlouho, jak je to možné. S pomocí objevu Nobelovy ceny, který obsahuje opravné sérum - molekulu A-F33.

Co víme o molekule A-F33? Skutečnost, že dokáže znatelně zmenšit délku a hloubku vrásek, zvýšit produkci kolagenu v pokožce, a také skutečnost, že poskytuje trvalý účinek.

Balené sérum v lepenkové krabici ze slídy. Samotné pouzdro je stříbřité, stejně jako mnoho produktů v této řadě.. Když zatlačíte na dávkovač, vytéká malé množství bílého séra. V konzistenci je to něco mezi krémem a krémem. Vůně je standardní pro celou sérii - jemná a ne rušivá. Sérum je na obličeji prakticky nepostřehnutelné, protože se vstřebává velmi rychle, snadno se nanáší a nezanechává mastnou lepkavost ani nepohodlí..

Po několika dnech aplikace jsem si všiml poklesu jemných výrazových čar. A po dvou týdnech byl patrný pokles vrásek a větších. V sublabiálním trojúhelníku se vráska, s níž jsem bojoval mnoho let, stala o něco menší. Doufám, že další použití séra ve spojení s krémem na věk nedovolí, aby se objevily nové vrásky a staré narostly..

Všechny produkty AVON Anew Clinical jsou vhodné pro citlivou pokožku a lze je používat v mladém věku.

Nový klinický systém 2 v 1 pro pokožku kolem očí „Ideální zvedání“: Mládež pro oční víčka je skutečná!

Zůstat co nejdéle krásná a mladá je snem každé ženy. AVON představuje systém Anew Clinical 2 v 1 s novým vzorcem - ideální liftingový krém a gel na pokožku kolem očí, který je vhodný pro JAKÝKOLI VEK!

Cosmo doporučuje

Blackheads: odkud pocházejí a jak se jich zbavit

9 produktů na přípravu pokožky a těla na léto za pouhých 1990 rublů

Tento produkt dva v jednom je vynikajícím řešením pro ty, kteří dávají přednost péči o pokožku kdykoli a kdekoli. Pohodlná nádoba se dvěma přihrádkami a dvěma produkty, která poskytne až 12 hodin liftingového efektu1 a bojuje proti vráskám - skutečné požehnání pro ženu hledající komplexní péči o pokožku kolem očí, Anew Clinical Ideal Lifting je:

1. Gel na oční víčka, který zlepšuje strukturu pokožky, napíná a redukuje

2. Krém na pokožku pod očima, který vám umožní zbavit se tmavých kruhů, malého otoku, dokonce i v oblasti nad obočím; vrásky, zlepšit stav pokožky.

Výsledek - hladká, zvlhčená a napnutá pokožka kolem očí, bohatá na vitamíny a živiny.

Produkt zahrnuje komplex PolyPeptide Lift, díky kterému je zajištěno zvedání. Kumulativní účinek umožňuje produktům pracovat nepřetržitě a nemaskovat problémy, ale skutečně zlepšit stav pokožky kolem očí.

Jak používat Ideální liftingový oční krém a gel?

Světlana Kovaleva, oficiální odbornice na péči o pleť Avon, k tomu uvedla: „Nový vzorec Anew Clinical Perfect Liftingového krému na pokožku kolem očí zaujme svými možnostmi. Hlavní věcí je nezapomenout pravidelně (2krát denně) nanášet gel na horní a dolní část obočí a krém na oblast pod očima. Pak bude komplex PolyPeptid pracovat nepřetržitě a akumuluje účinek den za dnem. Peptidy jsou schopné redukovat kruhy pod očima, vyhlazovat vrásky, navracet pokožce pružnost a pevnost, dokonce i nad obočím. “.

Pohodlné balení vám umožní používat krém nejen doma, ale i na cestách, aniž byste se vzdali své obvyklé péče o pleť.

Korektor na vrásky "Avon": recenze, vlastnosti, vlastnosti aplikace

Každá žena se snaží oddálit přístup stáří a jeho symptomů, ale věk si bohužel vždy vybírá svou daň a prvními známkami jsou vrásky, které se tvoří kolem očí. Lze je ale snadno odstranit pomocí séra na korekci vrásek Avon, jehož recenze jsou nesmírně nadšené jeho kvalitou a účinností..

Vývoj séra

Dlouho předtím, než se kosmetika Anew Clinical začala prodávat, se již objevila na čekací listině mnoha žen, které snily o tom, jak se zbavit zrádných vrásek v koutcích očí a vaků pod očima. Ale zpočátku nikdo neplánoval sérum na korekci vrásek Avon Enew. Recenze výrobců tohoto produktu naznačují, že nejprve plánovali vytvořit lék na boj s ichtyózou - těžkým kožním onemocněním, které je prakticky nevyléčitelné. Ale když byla molekula aminokyseliny A-F33, která je součástí léku, testována v laboratořích, ukázalo se, že pomáhá vyhladit pokožku. Byl to její vedlejší účinek, který nepřinášel škodu, ale prospěch. A poté, po určitém uvažování, bylo rozhodnuto vytvořit lék na vrásky, jehož hlavní složkou byla tato molekula. Tak se zrodilo sérum, které nyní používají statisíce žen po celém světě..

Složení

Ale nemyslete si, že sérum na korekci vrásek Avon, jehož recenze jsou docela pozitivní a svědčí o jeho účinnosti, obsahuje pouze jednu molekulu A-F33. To vůbec není, protože kromě toho produkt obsahuje takové komponenty, jako jsou:

  • Vitamin C syntetizuje kolagen, podporuje regeneraci pokožky a také odstraňuje její pigmentaci, která je často jedním ze znaků stárnutí;
  • vitamin A redukuje vrásky a stimuluje vzhled nových kožních buněk;
  • kyselina salicylová vyrovnává barvu pokožky a odstraňuje její žloutnutí;
  • komplex kokosového mléka, přírodních rostlinných výtažků a pšeničných bílkovin poskytuje pokožce komplexní péči, vyživuje její buňky, zvlhčuje pokožku, neutralizuje účinky volných radikálů a podporuje nezávislou produkci elastinu a kolagenu v těle.

Akce produktu

Sérový korektor vrásek „Avon Anew Clinical A-F33“ působí díky molekule aminokyseliny A-F33, která je jeho hlavní aktivní složkou. Když se sérum vstřebá do pokožky, molekula okamžitě začne působit na blokátory kolagenu a neutralizuje jejich účinek, takže hladina této látky neklesá a neobjevují se nové vrásky. Aminokyselina navíc ovlivňuje nejen množství kolagenu, ale také jeho kvalitu. S věkem kolagenová vlákna slábnou a blednou, což vede ke vzniku vrásek na obličeji a díky molekule se zvlňují a regenerují, což vede k tomu, že se pokožka začíná omlazovat přímo před našimi očima. Obecně lze účinek tohoto kosmetického přípravku srovnávat s injekcí botoxu, pod jejímž vlivem se pokožka stává hladkou a hedvábnou, pouze v našem případě k tomu dochází přirozeně a tvář po nanesení produktu nebude vypadat jako napnutá maska.

Výhody

Soudě podle recenzí o séru pro korekci vrásek očí Avon můžete vidět, že je v mnoha ohledech lepší než jiné prostředky k omlazení pleti. Mezi jeho výhody patří:

  • vysoká rychlost získávání výsledků, protože první účinek bude patrný po několika týdnech aplikace;
  • lehká struktura, díky které se korektor rychle vstřebává do pokožky;
  • kumulativní účinek použití, díky kterému je účinek používání séra každý den znatelnější;
  • dostupná cena, která umožňuje každé ženě, která chce být mladší, si ji koupit;
  • nedostatek vůně, kvůli které některé výrobky nechtějí být aplikovány před odchodem;
  • snadné použití díky sérové ​​trubici, která vám umožní aplikovat bodově na pokožku kolem očí;
  • poskytuje komplexní péči o pleť, díky níž se po aplikaci korektoru stane nejen hladkým, ale také jemným, jemným, sametovým a plně hydratovaným.

Nevýhody a vedlejší účinky

Ale také pokud analyzujete všechny recenze týkající se séra na korekci vrásek Avon Anew Clinical, můžete vidět, že tento lék není tak skvělý. Jako každý výrobek má několik nevýhod a vedlejších účinků, které je dobré mít na paměti při rozhodování o koupi tohoto kosmetického přípravku..

  1. Alergici by si měli pečlivě přečíst složení produktu, aby se ujistili, že tam nejsou žádné složky, které by u nich mohly vyvolat alergii..
  2. Lidé s citlivou pokožkou by měli nejprve použít sondu, aby nedošlo k podráždění nebo svědění.
  3. Neočekávejte, že účinek použití séra bude patrný hned první den, abyste dosáhli výsledku, musíte jej používat denně, aniž byste vynechali jediný postup..

Způsob aplikace

Podle pokynů pro sérum na korekci vrásek Avon by se mělo používat každý den ráno, bezprostředně po probuzení a večer před spaním. Před aplikací produktu budete muset odstranit make-up, umýt, osušit pokožku froté nebo papírovým ručníkem a poté aplikovat sérum kolem očí, jemně zatlačit na tubu a vytlačit ji z vrásek. A po vytlačení séra jej musíte jednoduše vtáhnout do kůže konečky prstů. Tím je postup dokončen, ale pokud je to nutné, můžete si ráno před spaním okamžitě nanést make-up na sérum nebo krém proti vráskám..

Pokud se podíváte na všechny existující recenze týkající se Avon Wrinkle Corrector Serum, zjistíte, že některé z nich tento kosmetický přípravek velmi kritizují. Je to z prostého důvodu, že některé ženy kupují kosmetiku od neověřených prodejců, což vede k nákupu levného falešného zboží, které nakonec nejen nepomůže zbavit se rozptylu vrásek, ale situaci ještě zhorší. Abyste tomu zabránili, musíte si koupit syrovátku pouze od oficiálních distributorů produktů Avon. Ve skutečnosti jejich korektor není tak drahý. Jeho cena je obvykle 820 rublů, ale někdy si ji můžete koupit se slevou za 500-750 rublů.

Hodnocení zákazníků Avon sérového korektoru vrásek

Názory žen, které používaly kosmetiku Anew Clinical, jsou poněkud protichůdné. Nejprve si někteří stěžovali na špatnou kvalitu produktu, ale pak se ukázalo, že se jedná o falešnou syrovátku, což je varování pro budoucí zákazníky, kteří by si měli pečlivě vybrat místo nákupu. Některé ženy si také stěžují, že jim sérum působí bolest a pálení v očích, zatímco jiné uvádějí, že jejich pokožka zčervená a má puchýře. To se nejčastěji stává spravedlivému sexu s citlivou pokožkou, takže je pro ně lepší nekupovat korektor. Některé další dámy tvrdí, že lék je zcela neúčinný, ale sní o tom, že uvidí výsledek po první aplikaci, což se samozřejmě rovná fantazii.

Zároveň ale všech 100% respondentů uvádí, že se jim opravdu líbí jemná příjemná vůně séra a také jeho lehká struktura, díky níž se během několika sekund vstřebává do pokožky, aniž by na ní zanechala stopy. Ihned po aplikaci korektoru tedy můžete vyzvednout kosmetiku a začít líčit. Samostatně zmínili ekonomiku séra Anew Clinical, které vám díky praktické tubě umožňuje dlouhodobé protahování. A co je nejdůležitější, ženy s jistotou říkají, že jsou velmi potěšeny účinností zázračného léku, protože s jeho pomocí se za měsíc používání podaří vizuálně omladit o tucet let, což je později viditelné pouhým okem.

Recenze kosmetologů a dermatologů

Podle kosmetologů a dermatologů je Avon Anew Clinical A-F33 sérový korektor na vrásky kolem očí docela účinným nástrojem pro omlazení pleti. Tento závěr učinili z nějakého důvodu, ale na základě klinického hodnocení, které trvalo 11 týdnů a kterého se zúčastnilo 69 žen. Všichni používali sérum denně, ráno a večer, a výsledek byl působivý. Závažnost jejich vrásek se snížila během několika dní po zahájení používání korektoru a každý den se vrásky zmenšovaly a zmenšovaly, takže po 3–4 týdnech všechny mimické vrásky respondentům zmizely a ty velké byly téměř úplně vyhlazeny. Kromě toho bylo poznamenáno, že samotná kůže kolem očí se stala zdravou, pružnou a hladkou, takže vizuálně to vypadalo, jako by subjekty vizuálně odhodily asi deset let. To vedlo odborníky k vyjádření názoru na nejvyšší kvalitu produktu. Je pravda, že trvají na tom, že korektor stále není kouzelná hůlka, takže byste od něj neměli očekávat okamžitou transformaci. Pokud jej však používáte každý den a staráte se o sebe, bude výsledek prostě vynikající..