Clean Line Morning Smart Cream na obličej a krk 3 v 1 - recenze

Pauline
Petrohrad Aktivní člen

Jedná se o náhodný nákup, ale ohledně této značky nemám žádné předsudky. Po velmi dlouhou dobu jsem považoval křovinu s meruňkovými jámami a heřmánkem za nejlepší svého druhu, nyní mi to však připadá neslušné, takže jsem se toho musel vzdát.

Na začátku léta byl pro mě příjemným objevem gel na praní s vlaštovičníkem (ukážu vám to také), tak jsem se rozhodl koupit něco jiného..

Informace o výrobci:

Krém v plastové tubě 50 ml, otvor je optimální, nejsou žádné potíže s dávkováním.

Složení:

Můj názor:

Jedná se o krém proti stárnutí, ale objektivně vzato, je to jen kvalitní denní krém. Ne vysoce specializovaný, ale nejzákladnější, univerzální.

Krém je bílý, s příjemnou vůní jetele, trochu hustý, ale dokonale distribuovaný a rychle se vstřebává. Nevyvolává zánět, mastný lesk, pozoruhodně udržuje make-up. Vyživuje, zvlhčuje, chrání - vyvážené v plném smyslu slova.

Dobrá věc, doporučuji vám to zkusit.

Pauline
Petrohrad Aktivní člen

8. září 2016

Takže, holky, byl jsem náhodou v tomto eposu.

Victoria
Expert Pskov

8. září 2016

Polina, no, také jsem se trochu DÍVAL s DÁMSKÝMI)))))) to se stává))))
Hlavní věc je, že se produkt ukázal jako opravdu příjemný a vysoce kvalitní, a ne WOW - vyhodil jsem všechny DIORA a CHANEL. ))))))

Mila Aktivní členka

8. září 2016

Byl jsem velmi nadšený jejich matujícím denním krémem. Chci zkusit. Ale také si toho všímám.

Mandy_Lane
někde Aktivní člen

8. září 2016

Jenom to, že nejste z Kyjeva. Zjevně se tam shromáždili stoupenci CL.

Anna
Khabarovsk Aktivní člen

9. září 2016

Polina je shodou okolností v Kyjevě fanklubem Pure Line. Ale také se mi líbí značka. V hlavním krému na ruce a nohy.

Sanechka
Aktivní člen Moskvy

9. září 2016

Zkoušel jsem tento krém. Dobře, ale jak bylo napsáno výše, efekt WOW nezpůsobil.

Šťastný
Aktivní člen Moskvy

9. září 2016

Polina, ano, ukázalo se to vtipné. A já, děvčata, jsem tento měsíc podala objednávku pod katalogem značky X (jméno zatím nenapíšu a najednou neschválím později). Již 10 let jsem si u nich nic neobjednal, ale tady. Jdu, slunce svítí, nálada je dobrá, v rohu je zástupce, který rozdává katalogy.

Katalog ležel u mě doma 10 dní, dokud nepřijel přítel. No tak, říká, pojďme si něco vzít, pamatujme si naše mládí. Bod naštěstí je naštěstí přes 2 domy,

Koupil jsem si sprchový gel a sadu pro péči o ruce. No, uvidíme. Možná si dovolím napsat příspěvek

Pauline
Petrohrad Aktivní člen

10. září 2016

Naštěstí je zajímavé zjistit, zda se pohledy na katalogovou kosmetiku a jejich hodnocení od studentských časů změnily..

Abych byl upřímný, taková záda vačky nejsou vůbec přitahována (žádná nostalgie), ale jsou zde také neklidní teta propagátoři s katalogy.

Recenze krému na obličej a krk Clean line Smart 3 v 1 ráno

5 - 2

4 - 0

3 - 1

20

deset

Od přírody mám náladovou pleť. nedávno koupil tento krém, atraktivní cena, vzhled příjemný pro oči. Následujícího dne jsem to použil a výsledek mě docela dobře potěšil: pokožka se stala sametovou a čistou. tón obličeje se výrazně zlepšil.

Vyživuje a dělá pokožku sametovou. Úžasná práce!
Výhody:voní dobře, má dobrou konzistenci, dokonale vyživuje pokožku, dodává pocit sametové pokožky, pružnost
Nevýhody:Nenašel

Krémy na obličej od Pure Line jsem už dlouho znal. Nějak se ukázalo, že jim obvykle zůstala lhostejná. No, rozmazal jsem si obličej, no, po umytí už neuschne. A dobře. Nebyly stanoveny žádné další požadavky. Považoval jsem takové krémy za průměrné, nic víc. Nějak jsem ale na internetu narazil na recenze, jak to obvykle bývá, o Smart Cream od Pure Line. Přečetl jsem si to a rozhodl jsem se koupit si je sám. Ano, zjevně nepozorně čten. Je určen pro pokožku od 35 let a ještě mi není 30. No nezabránilo mi to v používání.

Najít takový krém v obchodě nebylo těžké. Prodává se téměř všude. 50 ml zkumavka stojí asi 50-60 rublů.
Jak jsem řekl, krém je určen pro pokožku starší 35 let. Jeho funkce ale ukázaly, že bude vyhovovat i mladší pleti. Výrobce píše, že Smart Cream obsahuje různé přírodní ingredience, jako je jetel nektar, heřmánková voda a fytokoncentrát z 12 bylin. Nevím, jestli je to pravda nebo ne, ale sliby výrobce o práci krému byly podle mého názoru potvrzeny.
Krém voní velmi pěkně. Nenápadný, ale silný. Opravdu se mi líbí jeho sladká vůně. Jeho konzistence je lehká, ale zároveň je trochu mastná, zdá se mi, ideální pro zimní období. Zároveň také pokožku chladně vyživuje, eliminuje veškerou suchost a tento efekt vydrží dlouho. Navíc po použití cítím sametově elastický pocit. Nebudu říkat, že kůže je přímo dolů a vypadám na 18 let, ale upřímně řečeno, transformace čistě fyzicky jsou hmatatelné. Krém je ráno a používám ho ráno. Koupil jsem také večerní verzi. O něm v další recenzi.

Velmi dobrý ranní krém
Výhody:účinnost, cena
Nevýhody:nenašel

Ahoj milí čtenáři!
Jak jsem již psal o společnosti Pure Line, jedná se o skutečně účinné produkty pro každou část pokožky. Široká škála krémů čisté linie. Takže jsem viděl ve svém městě novinku, i když možná tento krém existuje už dlouho a prostě jsem nevěnoval pozornost krému na obličej a krk Pure Line Smart 3 za 1 ráno. Okamžitě jsem ho koupil, seznámil se se složením krému. Čistý ranní krém Clean Line je skutečným zachráncem obličeje, protože si nerozmazávám krk. Účinek na obličej používám asi dva týdny. Tvář začala vypadat svěžeji, s pomocí tohoto krému pro mě pokožka obličeje dostává plnou výživu, to je obrovské plus.
Doporučuji Clean Line Smart 3v1 krém na obličej a krk, nebudete litovat své volby.

Doporučuji každému dobrý krém
Výhody:Vyrobeno z přírodních surovin
Nevýhody:Ne

Dobrý den všem. Moje kůže je velmi suchá. Bez krému nevydržím ani den. Kůže se okamžitě napne. Navíc máme nechutnou vodu. A po každém umytí si musíte zvlhčit obličej. Nedávno jsem byl u kamaráda a všiml jsem si krému na obličej a krk Clean line smart 3 v 1. Velmi mi to pochválila, rozhodla se to zkusit. Nechtěla jsem si koupit tento krém. Kvalita je vynikající, dobře zvlhčuje. Nejvíce mě potěšilo, že krém nezanechává mastný lesk. Vůně je příjemná, protože se skládá z bylin. Cena je přiměřená, každý si může dovolit koupit. Doporučuji všem, aby vyčistili inteligentní krém. Myslím, že budete také spokojeni.

Vynikající výživný krém
Výhody:- cena; - kvalita; - přírodní ingredience.
Nevýhody:ne

Vážení čtenáři, chci vám povědět o krému na obličej a krk, který jsem zakoupil od společnosti Pure Line Smart 3 za 1 ráno.

Takový krém si můžete koupit v každém kosmetickém obchodě, hypermarketu.

Stojí to asi 90-100 rublů. Objem krému je 50 ml. Prodává se v krásných, barevných světle zelených obalech.

Na obalu se uvádí, že existují přírodní ingredience: heřmánková voda, jetel nektaru a fytokoncentrát z 12 léčivých bylin. Samozřejmě nerozumím tomu, zda existují přírodní ingredience, nebo ne, proto musíte udělat laboratorní testy nebo co jiného, ​​takže se nebudu hádat.

Krém není tekutý v konzistenci, ale ani hustý, něco mezi tím. Barva krému je bílá, nemá nijak zvlášť silný zápach.

Krém se dobře vstřebává a zvlhčuje pokožku obličeje a krku. K dispozici je také krém této firmy "Pure Line", jen je večer. Používám to také a aplikuji to ráno. Krém pokožku nevysušuje, nezpůsobuje alergie, svědění ani jiné nepříjemné příznaky. Používám ji už dlouho, myslím, že krém není špatný. Doporučuji, vezmu si víc.

Recenze: Jeden z nejlepších krémů na obličej, který se opravdu stará

Série „chytrých krémů“ je v prodeji již dlouhou dobu. Teprve teď jsem se o tom dozvěděl docela nedávno a myslel jsem si, že je to nějaká novinka. Nejprve jsem si koupil ranní krém pro sebe, i když je tu i večerní. Byl jsem zvědavý, jak Smart Cream funguje. Předtím jsem si už vzal krém z Pure Line a nějak jsem nebyl úplně spokojen.

Trubice krému je malá, její objem je 50 ml a cena je asi 60 rublů. Osobně jsem to koupil v hypermarketu Magnit. Z nějakého důvodu jsem na jiných místech neviděl.

Nejprve se mi neobvyklá trubka opravdu líbila. Je to spíše obyčejné, ale vše v lesklém designu, třpytí se zajímavě a krásně. Pokud věříte informacím od výrobce, krém obsahuje spoustu nejrůznějších přírodních ingrediencí: jetel nektar, heřmánkovou vodu a fytokoncentrát z 12 bylin. To vše činí pokožku pružnější, má liftingový účinek, zvlhčuje a plně vyživuje. Není špatné!

Existuje mnoho slibů, ale je to opravdu tak? Tak!

Krém je bílý a skvěle voní. Velmi nečekané a aromatické! Nikdy jsem neviděl takové pachy v Pure Line. Konzistence je lehká, ale mírně mastná. Miluji to, protože mám suchou pokožku a v zimě ji musím dokonale vyživovat. Účinek používání krému je úžasný! Aplikuje se a snadno se vtírá do pokožky, ale přesto je cítit mastnou konzistenci, i když ne dlouho. Pokožka je okamžitě vyživována, hydratována, stává se velmi sametová a příjemná na dotek. Úžasné pocity. Nemohu říci, že se tam něco okamžitě vytáhlo, ale je tu pocit pružnosti!

Krém mě obecně neskutečně potěšil a koupil jsem si večerní chytrý krém, ale o tom v jiné recenzi!

Krém doporučuji i těm, kterým ještě není 35 let.!

produkty

Krém na obličej a krk 3 v 1 - Pure Line

Ranní krém na obličej a krk 3 v 1 má chytré složení, které zajišťuje optimální výživu a hydrataci pokožky. Aktivní přírodní složky proti stárnutí krému zvyšují pružnost a tón pleti, pomáhají vyhlazovat vrásky a zabraňují vzniku nových. Výsledkem je, že pokožka vypadá svěže a dobře upravená..

Složení

Výsledek

  • Pokožka je hluboce * hydratovaná
  • Detoxikační účinek
  • Pokožka je nasycena fyto-vitamíny ** a stopovými prvky
  • Kůže se stává pevnější a napnutější

aplikace

Ráno jemnými masážními pohyby naneste krém na očištěný obličej a krk..

Doporučeno od 35 let
* V epidermis
** Vitamíny z přírodních rostlinných výtažků

Chytrý krém na obličej a krk 3v1 "Morning" od Chistaya Liniya

Zpětná vazba

Podělím se o své dojmy z pleťového krému 3 v 1. Kosmetika "Pure Line" obecně funguje dobře za svou cenu. Opravdu se mi líbí mnoho produktů. Hledala jsem levný denní krém na obličej a rozhodla jsem se to zkusit. Cena - 28 UAH.

Výrobce na obalu uvedl následující 3 akce:

  1. zdvihací efekt
  2. hydratace a svěžest
  3. dobrá výživa.
  1. Vůbec jsem si nevšiml efektu zvedání. Možná se to nějak projeví v průběhu času, ale všimněte si - ne, nic takového neexistuje.
  2. zvlhčení a svěžest - plně přítomné. Zvlhčuje, není mastný, rychle se vstřebává a pokožka je po použití velmi příjemná. Na obličeji není mastnota, jen nový pocit.
  3. jídlo je možné. podle pocitů se to nedá poznat.

Recenze pleťového krému "Smart 3 v 1" ráno Čistá linie

Chytil jsem chytrý krém téměř bez pohledu. Nečetl jsem popis na obalu. Četl jsem mnoho pozitivních recenzí o tomto krému a nevěnoval jsem pozornost ani věkové hranici - 35+. Na druhou stranu pravidelně používám produkty, abych zabránil známkám stárnutí. Takže jsem se rozhodl, že se to rozhodně nezhorší..

Krém je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho cílem je poskytnout pokožce pevnost, hydrataci a výživu.

Kryt podložky je odšroubován. Pod ním je standardní otvor.

Podle ujištění výrobce obsahuje složení 12 přírodních extraktů. Vedoucí místo ve složení zaujímá: heřmánková voda a jetel nektar.

Textura krému je jednotná, lehká, nejsou zde žádné cizí inkluze. Vůně charakteristická pro řadu Pure je bylinná. Ale pro mě osobně je vůně pro mě příjemnější..

Po nanesení krému je pokožka okamžitě změkčena. Pokud došlo k suchu, stane se méně výrazným. Zdálo se mi, že produkt je stále výživnější než zvlhčující. Ale to není vždy po ruce. Krém trochu mastí pokožku, takže prohlášení o jeho univerzálnosti je velmi kontroverzní. Zdá se mi, že to nebude vyhovovat mastným typům pleti. Po aplikaci lepivosti a dalších nepříjemných jevů č.

Krém nevyvolává vyrážky a nezanáší se do pórů. Může být bezpečně aplikován pod základnu, nebude se válet.

Po použití produktu jsem nezaznamenal žádnou zvláštní pružnost. Zdá se mi, že výrobce to se zvedáním přehnal. Je vhodnější pro prevenci změn souvisejících s věkem než pro jejich eliminaci. Ale krém dobře vyživuje pokožku. Je ideální pro chladné období.

Doporučuji vám podívat se na něj blíže, ale je zbytečné očekávat od něj nějaké zázraky. Průměrný rozpočtový produkt, nic víc.

levný, vyživuje a zvlhčuje, vhodný jako základ make-upu

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 20 ₽

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Naše pokožka vyžaduje pečlivou péči v každém věku. Mladá pleť často vyžaduje účinné, ale jemné čištění černých teček a akné, zvlhčení bez filmového efektu a zbavení se mastného lesku. Dokonalá pleť je snem každé dívky! Proto specialisté značky Pure Line vytvořili řadu produktů Perfect Skin pro různé typy pleti, aby pomohly dívkám dosáhnout dokonalosti. Vše, co vaše pokožka v noci potřebuje, v jednom krému! Night Cream-Sleep Perfect skin pro všechny typy pleti má jedinečný multi-aktivní vzorec: bílý lanýž - nejcennější extrakt, bohatý na vitamíny a přírodní antioxidanty, podporuje regeneraci pokožky, kaméliový olej - má výrazné antioxidační vlastnosti, účinně zvlhčuje, vyživuje a zjemňuje pokožku.

Zeštíhlující krém Pure line - recenze

Obecně rád sleduji programy o zahradě a zeleninové zahradě a sovětské filmy. Lidé tam jsou nezkažení, nebo spíše, pokud jsou zmatení, pak ne ve vzhledu. Při listování kanály sem a tam však občas na všech místech narazím na klipy s krásnými polonahými a elastickými dívkami. Miluji to. Myslím: ho ho, stále nejsem nic! Jdu do zrcadla, zkontroluji... Podívám se znovu na televizi. Zpátky do zrcadla... A nejsem na koni! Pokaždé, když jsem překvapen, rozhodl jsem se nic nejíst a od rána do večera se věnovat výhradně kráse svého těla. Nejčastěji však mám dost jít do obchodu na další lék proti celulitidě. Na druhou stranu je experiment čistý: žádné diety, žádná tělocvična. Pouze krém, jen hardcore.

Začněme tubou. Pojďme to rozdělit.
Na obalu bude dlouhý a zdlouhavý popis štítků. Pokud se nudíte, podívejte se na tučné slovo vůně z odstavce.
Pure Line jako vždy potěší zcela nejasným nápisem velkými písmeny:

Lze to chápat jako:
- 80 procent krému tvoří fytokomplex éterických olejů
- osmdesát procent fytocomplexu éterických olejů je v tubě
- fytocomplex z osmdesáti procent éterických olejů (pokud vůbec existuje. Mluvím o procentech éterických olejů)
Obecně musí být něco strašidelného a hořícího uvnitř...
Na tento rébus je odpověď z druhé strany:

Podívejte se, jak to dopadne jednoduše. Zdá se, že odpověď byla nalezena. Ale podívejme se na složení:

Nevidím slova „Aktivní komplex modelování“... Hledáme dále. 2 standardní složené stehy, olej, výtažky, bylinný odvar, kofein, opět pár standardních stehů. A parfém, který stejně obsahuje fytokomplex éterických olejů. To znamená, že buď výrobce rozumí výtažky z éterických olejů, nebo měří jeho procenta ne v gramech nebo mililitrech, ale v některých exotických hodnotách. Abych byl upřímný, tento přístup k kupujícímu (hádejte sami) mě štve (protože jsem nikdy nezjistil, jaký je trik). A to je mimochodem stále s CHL.

V prvním slibu slovo „strie“ v některých posměšných uvozovkách. Hmm, jaká je ironie?
Fyzická cvičení zlepšují kontury těla, i já to vím.
I když byste neměli mít horečku! Vysvětlení jsou skryta za sebou. Pokud jste najednou tak naivní jako já, tyto nápisy vysvětlí všechno. Dokonce i strie na zadní straně obalu jsou věrnější. Obchodní...

Tento nápis mě obecně překvapuje.

A není to ani asi sedm dní. Co je objem těla? „Řekni mi, jaké jsou tvé objemy těla?“ Můj je, abys tomu nerozuměl. Parametry, velikost. Objem boků, pasu. Nebo jen objem těla. Pokud objem, jak to subjekty změřily? Ponořili se do vany a zakřičeli: „Heuréko! Mínus 2,5 kubických centimetrů! “?
A tady jen cm, ne cm3...

Obecně, při pohledu na obal, chci jen říct netečně
Opravdu?
A udělejte to takto:

Vlastně miluji tyto čistě lineární hádanky. Ten vzácný případ, když se ponořím do nápisu na obalu. I když z újmy.
A mimochodem, je také napsáno, že produkt nemůžete jíst. Tady.

Čich. Balení voní jako máta peprná. Když je rozmazaný, voní mentolem, hořkosladkým. Vůně je pěkná, líbí se mi.

Textura je lehká, krém se roztaví z tělesného tepla, snadno se roztírá a tolik, jako na fotografii, stačí na celou nohu shora dolů.

Aplikace. Jsem rád, že jsem se konečně dostal ke krému, rozmazal jsem si to po celém těle: paže, břicho, hýždě, stehna, nohy. Když jsem se dostal k holeni, uvědomil jsem si, že jsem se ochladil. Zdálo se, že mýma rukama projel chladný vánek. A pak po zbytek těla. Hm? Co to sakra. Nesouhlasili jsme. Tři dny jsem se rozmazával, ochladil a chladný byl rozhořčený, proč nikdo na speciální efekty nevaroval. Sám jsem překvapen, ale teprve třetí den jsem našel tento nápis.

Zřejmě jsem byl tak nadšený z osmdesáti procent a objemu těla, že jsem nevěnoval pozornost tomu nejdůležitějšímu. Opravdu se mi nelíbí chladicí efekt. A je ironií, že se jedná o druhý krém s takovým účinkem, který jsem si koupil nepozorností. První byl Floresan na strie. Tam je však efekt napsán velmi malým písmem uprostřed textu vzadu. V CHL stojí za to uznat, výrobce jasně a jasně píše o účinku. Snad jediná křišťálově čistá fráze na obalu. Lehké chlazení. Mohu se srovnávat jen se stejným Floresanem: ano, opravdu lehký, jako by chladný vánek, Floresan mrazí až na kost. Mimochodem, je zajímavé poznamenat. Potřel jsem se krémem a o několik minut později jsem se ponořil do postele... A vyskočil jsem hned nahoru. Kdo polil prostěradla a prádlo? Než? K čemu? A nikdo, nic a proč. Když jsem všechno cítil ručně, uvědomil jsem si, že to je falešný pocit krému.

Takže o akci.

1. Neuvěřitelný relaxační účinek. Jsem rozmazaný krémem. Pár minut po aplikaci cítím chladný vánek, zatímco když spím, vánek je stále chladnější a chladnější. Ležím, zakrývám se. Vítr se stává příjemnějším, prostě chladnějším. A blaženost se šíří po celém těle. Nemůžeš říct jinak. Já létám. Jsem v nebi. A po pár minutách jsem usnul.

2. Chlazení. Obecně, i když fyzicky to není moc silné, ale psychologicky mě to napíná. Několikrát jsem krém rozmazal po celém těle (kromě zad a hrudníku). Pak přestala rozmazávat žaludek a zadek. Chtěl jsem otestovat účinek na strie, jsou na přední straně stehna pod břichem, ale účinek chladu se přenesl do podbřišku, to se mi nelíbí. A samozřejmě jsem je nedával na klouby..

3. Hedvábná kůže a červené akné. Po krému je pokožka hedvábná. Ne satén, ale jen takové létající transparentní hedvábí na dotek. Hned se mi to líbilo a týden jsem si rozmazával ruce, stehna a holení a užíval si to. A pak byla stehna pokryta červenými pupínky. Holeně vydržely o něco déle, ale byly také zakryté. No, 15-20 kusů za každou holeň a stehno. Moje ruce se nevzdaly ((Byl jsem velmi rozrušený. Plně přiznávám, že toto je moje individuální reakce. Moje holeně také reagují na mnoho protikřečových krémů. Složení jsem podrobně neporovnával, ale začínám mít podezření na koňský kaštan. Tyto pupínky s krví naplněnou 1-2 mm v průměr, červená. Objeví se, pokud používáte několik dní po sobě. Týdny uplynou za 3 (((Proto používám krém 1-2krát týdně a ne za sebou. S touto metodou všechny normy.

Co mohu na závěr říct? Nástroj je dechberoucí relaxací, ale nefungoval pro mě. Ocenil jsem sametovou pokožku pokožky, ale nemohu produkt použít jako kurz a vidět výsledek proti celulitidě. No, nejsem nadšený z vedlejšího účinku na akné..

Cena: 2,5 $.
Testovací období: týden po sobě, 2 měsíce 1–2krát týdně.
Hodnocení: dobrá otázka. 2 - neobjednal jsem si akné. Ale nástroj je v pohodě)

Děkuji za pozornost.
Anna byla s tebou.

PURE LINE Krém na obličej a krk Smart 3v1 50ml ráno

Inteligentní krém 3 v 1 poskytuje pokožce výživu a hydrataci, osvěžuje, čistí buňky od toxinů, zlepšuje energetický metabolismus, napíná pokožku, zvyšuje pružnost a tonus pokožky. Doporučeno od 35 let.

Výrobce: Russian Federation

detailní informace

Rozsah použitípéče o obličej
Vůněkvětinový
Způsob aplikaceNaneste krém rovnoměrně na čistou pokožku lehkými savými pohyby
Typ pletipro všechny typy
Účinekvýživa, hydratace
Texturakrémová
Vlastnosti produktuhluboce zvlhčuje, osvěžuje, čistí buňky od toxinů, plně vyživuje

Informace o vlastnostech, zemi výroby a vzhledu produktu slouží pouze pro informaci a jsou založeny na nejnovějších dostupných informacích výrobce

„Inteligentní krém“ z řady Pure

Každá žena chce, aby její pokožka byla co nejdéle mladistvá, a proto se uchýlila k nejrůznějším kosmetikám, které pokožku zvlhčují a zadržují vlhkost uvnitř. Společnost Pure Line vyvinula speciální „Smart Cream“, který dokonale plní tuto funkci..

Funkce:

Pure Line je ruská značka, která vytváří jedinečnou kosmetiku. Neustále sleduje kosmetické inovace a tyto znalosti využívá při tvorbě svých produktů. Výrobce provádí vědecký výzkum, při kterém jsou zjišťovány prospěšné vlastnosti rostlin a jejich výhody. Před uvedením na trh projdou všechny produkty řadou testů, u nichž se kontroluje účinnost a bezpečnost finančních prostředků..

Smart krém je péče o obličej a krk 3 v 1:

  1. Prevence vzniku vrásek;
  2. Zvlhčování a změkčení;
  3. Dobrá výživa.

Obsahuje užitečné a přírodní přísady, jako je oves, vývar z chrpy a fytokoncentrát z 12 léčivých bylin. Tyto přísady pomáhají tonizovat pokožku, napínat póry, omezovat jemné vrásky a zvlhčovat a vyživovat všechny vrstvy pokožky..