Oční kliniky Togliatti

Oční kliniky v Togliatti (oblíbené hodnocení): 8 zdravotnických zařízení, 19 specialistů, 82 recenzí pacientů, ceny za služby od 80 do 28 000 rublů, telefonní čísla, webové stránky, adresy a pokyny. Vyberte si ze seznamu nejlepších očních klinik v Togliatti a domluvte si schůzku s lékařem dvěma kliknutími.

Recenze očních klinik v Togliatti

Ahoj. Chodíme na vaši kliniku více než jeden rok za doktorkou Mayou Vladimirovnou Savelyevou. Doktor vysvětlil důvody rozmazaného vidění mé dcery. Předepsané správné zacházení. Dítě přestalo padat.

Přišel na konzultaci o mlze před očima. Vyšetření odhalilo vysoký oční tlak. Byly předepsány kapky. Moderní. Jen jednou denně. O týden později byli pozváni k pultu.

Prostě hrozné. Po vyšetření (oční prohlídce) bylo řečeno, že je vše v pořádku, vše je v pořádku, k měření tlaku v oční bulvě byly předepsány pouze kapky Timolol. Po korekci zraku v Samaru.

Trávím spoustu času před počítačem a můj zrak je velmi slabý. Přišel jsem na kliniku na schůzku, abych si vyzvedl nové kontaktní čočky. Líbil se mi přístup ke klientům, oční lékař je zpočátku velmi příjemný.

Kliniku doporučil můj přítel. Je zde zajímavý interiér, přátelská a útulná atmosféra. Na recepci s odborníkem je to pohodlné a dobré, doktor mi odpověděl na všechny moje otázky. Další lékař pr.

Dobří lékaři. Po dovolené v zahraničí zrak klesl. Přišel jsem na oční kliniku Dr. Savelyev "Oasis". Klinika je vybavena moderním vybavením. Doktor mi napsal recept a dal mi.

Centrum vidění recenzí tolyatti Karla Marxe

Píšu jménem Andreje Alexandroviče Usova, protože se nemůže přihlásit ze své stránky (operace byla provedena v červenci 2014):

Chci se podělit o své zkušenosti ze spolupráce s ILC.
Před rokem jsem hledal práci, hledal jsem docela dlouhou dobu a nakonec jsem ji našel! Pak to uběhlo jako obyčejný med. provize - vše bylo zkontrolováno, včetně vidění. Vidění bylo -7, vešel jsem do čoček a myslel jsem si, že nebudou žádné problémy. Ale po výsledcích medu. provize mě nepřijaly, jen kvůli mému zraku. Měsíc jsem nevěděl, co mám dělat, ale rozhodl jsem se nevzdat to a... udělat operaci!
Výsledek: Nejprve jsem byl najat! Za druhé, už nenosím čočky, protože nyní mám 100% vidění v obou očích.!
Děkujeme Alexandru Ivanovičovi, Rufii Salovatovně a celému týmu za vynikající práci a individuální přístup ke každému pacientovi! Zlepšujete nejen své zdraví, ale také plníte své sny!

Dobré odpoledne, chci se podělit o své dojmy z operační magie... Rozhodl jsem se pro operaci v 25, udělal jsem to 20. února 2015, měl jsem vidění (-5,5 do obou očí) a také ostegmatismus do obou očí, diagnóza byla provedena výborně, vše perfektně vysvětlili, nejdůležitější je nelhát lékařům o vašem zdravotním stavu, jinak nebude výsledek podle plánu. Dozvěděl jsem se o této klinice od velmi dobrých přátel, jsou s klinikou velmi spokojeni. Když jsem přišel na operaci, z nějakého důvodu jsem se tak třásl strachem, i když tento strach byl marný, byli jsme velmi rychle uklidněni a vše už bylo v pořádku, operace pro mě proběhla perfektně, nejdůležitější věc BOLESTNĚ))))) nasadil objektiv na 4. den již byl odstraněn, dnes o něco více než dva týdny, vidím to pro mě v pohodě, ale zotavení ještě plně neprobíhá, doktor říká, že je to ještě lepší, než bylo plánováno))))) Stále nemohu uvěřit, že toto je moje vize, mám pocit, že stále nosím čočky, ale není to tak. ILC má velmi moderní a vynikající vybavení, stejně jako chirurgové, kteří provádějí operace, které nejsou tak obtížné jako myopie, si 20 let zkušeností vybírá svoji daň. VŠE BOLO JASNÉ. CHCETE VYJÁDŘIT SKVĚLÉ DĚKUJÍCÍ ZA PRACOVNÍ PRÁCI A MOJI DOBROU VIZI VŠEM lékařům a chirurgům.

Kryga Eduard Alekseevich (technik laserové instalace)
Shishina Svetlana Anatolyevna (oční lékařka) provedla diagnózu a vede mě po operaci
Korobeinikova Irina Viktorovna
Administrátorka v centrální oblasti (uklidnila se a měla dobrou náladu
Alexandrov Alexander Ivanovič (chirurg nejvyšší kategorie)

VŠECHNO DĚKUJÍ

Chci poděkovat všem pracovníkům kliniky. Dlouho jsem snil o dni, kdy jsem nemohl nosit ani kontaktní čočky, ani ty nenáviděné brýle. a teď, po 20 letech nepřetržitého nošení čoček a brýlí, se každé ráno probouzím a uvědomuji si, že jsem BEZ ICH. Je to úžasný pocit, když se vaše oči večer neunaví, nevyschnou a nedojde k žádnému nepohodlí, a co je nejdůležitější, vše je tak zářivé. A po náročném pracovním dni, kdy byly celý den u počítače a čočky strašně suché, se teď necítím ani unavená. ) Jsem neuvěřitelně rád, že jsem se rozhodl pro operaci)
Jsem vděčný všem lékařům, kteří provedli diagnostiku a dále radí, kteří provedli samotnou operaci, moc děkuji sestře - byla velmi podporující a nelitovala kapek))) mnohokrát vám všem.

A řeknu klientům - neváhejte! Velmi dobrý personál, velmi dobrý přístup a co je důležité, rozumné ceny! Měl jsem asi -9 zrak, teď vidím všechno perfektně a necítím žádné nepohodlí, operaci jsem provedl hned po novém roce, udělal jsem si dárek) )) 21/01/15!)
JE TO ZÁZRAK! DĚKUJEME.
A moje hlavní vítězství, možná to pro vás bude legrační, ale já jsem se přestal bát oftalmologů))) Ano, ano, abych si šel nechat zkontrolovat zrak dříve - bylo to mučení - je lepší vidět zubaře A teď jdu do kanceláře s úsměvem a sebevědomím a ani nepanikařím) Nedávno jsem prošel lékařskou prohlídkou a ze strachu jsem se předem naučil stůl, ale ukázalo se to nadbytečné))) Viděl jsem všechny řádky dokonale! Toto je moje vnitřní vítězství. ZNOVU VŠEM DĚKUJEME.

Po polovině života v mlze,
Nevidět ty správné maličkosti,
Přítel osudu tě spojil,
Za co jsem jí vděčný!
V starostlivých rukou lékařů,
Za půl hodiny jsem se stal šťastnějším!
Všechno kolem se najednou rozjasnilo,
Jasnější a krásnější!
Děkuji za vaši vřelost,
Pro výsledek a pro práci,
Teď vidím krásu!
Nyní vidím. jen se podívej!

Centrum vidění recenzí tolyatti karl marx

Také chci zanechat zpětnou vazbu k provozní magii. Operaci jsem provedl 27. února, samotná operace trvala jen 10-15 minut, moje vize byla -3 a ostigmatismus 1, to vše bylo odstraněno. Teď vidím dobře. Před operací lékaři ILC řeknou vše podrobně, dají také poznámku, kde je vše také podrobně popsáno. Jsem proto velmi rád, že jsem provedl tuto operaci, protože jsem si nebyl jistý, že nosím brýle. Děkuji celému týmu ILC.

Dobré odpoledne, chci se podělit o své dojmy z operační magie... Rozhodl jsem se pro operaci ve věku 25 let, udělal jsem to 20. února 2015, měl jsem vidění (-5,5 do obou očí) a také ostegmatismus do obou očí, diagnóza byla provedena výborně, všechno úžasně vysvětlili, nejdůležitější je nelhát lékařům o vašem zdraví, jinak nebude výsledek podle plánu. Dozvěděl jsem se o této klinice od velmi dobrých přátel, jsou s klinikou velmi spokojeni. Když jsem přišel na operaci, z nějakého důvodu jsem se tak třásl strachem, i když tento strach byl marný, byli jsme velmi rychle uklidněni a vše už bylo v pořádku, operace pro mě proběhla perfektně, to nejdůležitější bylo BOLESTNĚ))))) nasadil objektiv na 4. den již byl odstraněn, dnes o něco více než dva týdny, vidím to pro mě v pohodě, ale zotavení ještě plně neprobíhá, doktor říká, že je to ještě lepší, než bylo plánováno))))) Stále nemohu uvěřit, že toto je moje vize, mám pocit, že stále nosím čočky, ale není to tak. ILC má velmi moderní a vynikající vybavení, stejně jako chirurgové, kteří provádějí operace, které nejsou tak obtížné jako myopie, si 20 let zkušeností vybírá svoji daň. VŠE BOLO JASNÉ. CHCETE VYJÁDŘIT SKVĚLÉ DĚKUJÍCÍ ZA PRACOVNÍ PRÁCI A MOJI DOBROU VIZI VŠEM lékařům a chirurgům.

Kryga Eduard Alekseevich (technik laserové instalace)
Shishina Svetlana Anatolyevna (oční lékařka) provedla diagnózu a vede mě po operaci
Korobeinikova Irina Viktorovna
Správce v centrální oblasti (uklidnila se a měla dobrou náladu
Alexandrov Alexander Ivanovič (chirurg nejvyšší kategorie)

VŠECHNO DĚKUJÍ

Ahoj!
Rád bych se s vámi podělil o své dojmy z centra ILC, kde proběhla moje operace korekce zraku, o lékařech a o samotné operaci.
Na klinice je kvalitní moderní vybavení a lékaři s mnohaletými zkušenostmi. To je samozřejmě nejdůležitější věc, které jsem věnoval pozornost. Příjemná atmosféra a pečující personál jsou však také velkým plusem..
Konečná volba byla provedena ve prospěch ILC, po konzultaci s Dr. Shishina S.A. Z rozhovoru okamžitě vyšlo najevo, že je ve svém oboru skutečným profesionálem. Všechno vysvětlila velmi jasně a jasně. V den jmenování provedli úplné vyšetření a dospěli k závěru, že v mém případě je lepší provést laserovou korekci PRK. Dohodli jsme se na dni operace. Chtěl jsem to udělat co nejrychleji, protože jsem na tento den čekal dlouho. Celý čas byl ale naplánován na měsíc předem, takže jsem musel čekat!
Na konci března 2013. přišel dlouho očekávaný den. Chirurg Aleksandrov A.I., který operaci provedl, se etabloval jako velmi kompetentní odborník. Takže moje vzrušení bylo omezeno na minimum. Úplně jsem důvěřoval jeho zkušenostem. Operace nebyla náročná a trvala asi 30 minut. Celá procedura byla téměř bezbolestná. Před zahájením operace se do očí nakapávají speciální kapky, které jsou imunní vůči fyzickému kontaktu. Cítíte jen mírné brnění. Po dokončení procedury mi nasadili ochranné čočky a odešli domů..
Výsledek jsem viděl téměř okamžitě! Pouze malá bolest mi zabránila plně si užít nové pocity, ale rychle to pominulo. Během několika dní po operaci jsem se cítil skvěle. Všechno jsem viděl dost dobře, cítil jsem ve srovnání s tím, co to bylo, obrovský rozdíl. Do měsíce vštípil kapky, které mu předepsal ošetřující lékař. Je čas na plánovanou kontrolu, což mě příjemně překvapilo! Obě oči jsou jedno! A to navzdory skutečnosti, že jsem se před operací obával poměrně silné myopie. Levé oko bylo -2,95; Vpravo -3,25. Samozřejmě jsem doufal v dobrý výsledek, ale nemyslel jsem si, že to bude 100%. Navíc za tak krátkou dobu.
Jsem velmi spokojen s výsledkem odvedené práce! A jsem nekonečně vděčný týmu profesionálů! Stálo to za to! Hodně štěstí všem!

Před korekcí byla moje krátkozrakost v kombinaci s astigmatismem -6,75 a -5,75. Nenosil jsem čočky ze strachu před cizím předmětem v očích a možnými infekcemi a lidé, kteří nosí čočky po dlouhou dobu, mě děsili červenými očima. Vždy měla doma brýle, a když šla ven, často je schovávala do kapsy, protože s brýlemi na ulici to bylo nepříjemné, ale ani bez nich to nebylo sladké. Proto jsem musel plně prožít veškeré „kouzlo“ krátkozrakosti. V určitém okamžiku byla myšlenka na dobrý zrak jen posedlá. Když jsem se díval na lidi bez brýlí, strašně jsem na ně záviděl, protože jsem si myslel, že na své štěstí ani nepomysleli! :)
Na konci června 2014. Podstoupil jsem operaci pomocí metody MAGEK. Není to děsivé, ani bolestivé, pár dní nepohodlí a tady to je, ten dlouho očekávaný okamžik, kdy mě mé „nové“ oči dělaly stále větší radost.
Několik dní po operaci jsem neustále chtěl být na ulici, jen chodit a dívat se na jasně zelené listy stromů, billboardy, tváře kolemjdoucích lidí, barvu jejich očí. Před operací jsem to samozřejmě neviděl na vlastní oči. Byl jsem v nějaké euforii z toho, co se dělo! :)
2 týdny po opravě jsem z oken 4. patra viděl poznávací značky automobilů stojící u vchodu i za ním. Výsledek předčil všechna moje očekávání! Jas, jasnost a schopnost vidět do dálky mě prostě ohromily. Svět kolem sebe jsem takhle neviděl více než 15 let. A teď mi pracovníci ILC dali příležitost vidět ho znovu takového, jaký ve skutečnosti je a na vlastní oči, bez krátkozrakosti, astigmatismu a brýlí!
Mnohokrát děkujeme zaměstnancům Centra za jejich přátelský, citlivý a pozorný přístup a samozřejmě vysokou profesionalitu! Při každém pooperačním vyšetření pociťuji velké potěšení z poznání, že před nějakou dobou jsem měl obrovské mínus a nyní vizi naprosto zdravého člověka! Nyní lituji jen jedné věci, kterou jsem se předtím neodvážil opravit!

Byl jsem na operaci 1. a 8. dubna 2011, PRK, vize byla -5, to je nepopsatelný pocit - VIDĚT !! Jsem velmi rád, že nyní vidím !! Stále nemám žádné problémy, dobře vidím, napsal jsem svou recenzi do knihy hostů v centru a zde chci napsat - DĚKUJEM VELMI. To je jen zázračný lékař! Díky všem zaměstnancům je každý velmi milý a ochotný !! určité nepohodlí po operaci a bolest není nic ve srovnání s výsledkem, zejména proto, že po 2-3 týdnech se již můžete bezpečně vrátit do práce a být šťastní, radovat se, radovat se.
p.s. Chci poděkovat svému otci, který za mě zaplatil operaci, protože před ní jsem žil v šedém, vybledlém a matném světě, bez jasných barev a jasnosti. Táta mi dal nový život, ano, ano, protože teď vidím VŠE !! všechno, co je kolem, je štěstí !! moc děkuji, tati.
A všem všem všem - to, co děláte a víte, jak to dělat, dělá lidi opravdu šťastnými!

"Na základě výsledků lékařské komise jsem nebyl najat jen kvůli svému zraku. Rozhodl jsem se nevzdat to a podstoupit operaci. Zaprvé jsem byl najat a zadruhé, nyní mám stoprocentní vidění do obou očí.".

Zlepšujete nejen své zdraví, ale také plníte své sny! “

Provedl jsem operaci Lasik, stal jsem se nejšťastnějším člověkem, vidím z okna ze 6. patra zasněženou stopu, nejvzdálenější bannery na ulici a prsty na nohou))) první den, slzy už tekly radostí))) byla pravda, že po operaci to bolelo, ale to Stojí to za to, ráno jsem se probudil, jako by se nic nestalo) díky vaší klinice)

Chcete vědět, jak jde den šťastného člověka? Ráno se probudím, otevřu oči a rukama nehledám brýle na nočním stolku. Jdu do koupelny a identifikuji šampon a sprchový gel podle dotyku nebo tvaru. Jdu do zrcadla. Abych si namaloval řasy, nemusím na něj tlačit nosem. Jdu ven a slunce mi nezaslepuje oči, protože si konečně mohu nasadit sluneční brýle. Teď jich mám celou sbírku! V zimním dni už nebudu myslet na to, že když vstoupíte do obchodu z ulice, brýle na brýle budou na dobrých 5 minut pokryty mrazem a mlhou. Po práci chodím do posilovny. Na běžeckém pásu mi brýle neklouzají na nos, protože je už nenosím! Ve sprše vidím, kam jdu, jaké lidi jsou kolem a při vstupu do bazénu se už nebojím sklouznutí na neočekávané místo. Večer jdu do kina ve 3D. Ano, teď tam můžu snadno jít, protože si nemusím nasazovat stereoskopické brýle přes své vlastní! Dnem operace říkám narozeniny mých očí, den, kdy jsem si dal vynikající zrak. Už se nemučím kontaktními čočkami a nekonečnou instilací kapek. Opravy brýlí, tření nosních polštářků, upuštěné brýle - čím jen jsem v životě obrýleného člověka neprošel.!
Celý život jsem měl - 6 a snil jsem o dobrém zraku. V pondělí jsem přišel na diagnostiku a v pátek se stala dlouho očekávaná operace, ukázalo se, že to vůbec není děsivé! Poté to bylo trochu nepříjemné, ale v pondělí, týden po mé první návštěvě, jsem vstoupil na kliniku jako nový člověk se 100% zrakem. Můj život se změnil - už nejsem závislý na brýlích, jsem šťastný!
Díky mému chirurgovi, A.I.Alexandrovovi. a lékaři, kteří mě sledovali.
Operace, kterou jsem dostal, se jmenuje Magek.

Chtěl bych zanechat pozitivní recenzi))) Operaci jsem provedl 25. srpna 2017, moje vize byla -2,5 a -4,25. Dva týdny po operaci už bylo stoprocentní vidění a zatím jsem dnes byl u lékaře a ten mi potvrdil, že je vše v pořádku, vidění je vynikající a nekleslo.

Dobré ráno všem! Včera jsem měl naplánovaný termín na 3 měsíce po operaci. Všechno je perfektní, vidění je více než 100%! Lékaři ILC jsou jen kouzelníci! Jako dítě jsem snil o znovuzískání vize, když jsem zestárl, přestal jsem o tom snít. Zdálo se to nemožné nebo velmi riskantní. Ale dnes mohu s jistotou říci, že sny se stávají skutečností! Hlavní věc je věřit v sebe a důvěřovat profesionálům. Jsem velmi vděčný specialistům ILC za nový pohled na svět!

Rád bych poděkoval všem lékařům a sestrám ve vašem centru. Úroveň je evropská, jsem velmi rád, že jsem si vybral vaše středisko. Prošel jsem laserovou korekcí vidění metodou Magic, 12. 8. 2017. 5 dní po operaci se mé vidění zlepšilo, než jsem viděl v čočkách před operací. Mé štěstí není nijak omezeno. Řídím auto s radostí, už si do očí nedávám nenáviděné čočky. Užívat si života.

Dobrý den všem!
Chtěl bych vyjádřit hlubokou vděčnost a uznání pracovníkům ILC za vaši práci!
Teď vidím, a ještě lépe, než to bylo s brýlemi nebo čočkami.
Moje vidění bylo v obou očích -7. Nosil jsem kontaktní čočky 20 let, v posledním roce se mi často zapálily oči. A nakonec jsem se rozhodl pro opravu. Jak jsem si dělal starosti a starosti, nedokázal jsem to ani popsat, dokonce jsem nahrávku několikrát posunul)
Před měsícem (04.21.17) mi udělali Magic. Samotný laserový zákrok časem pro každé oko trval 57 sekund, ale na operačním sále jsem strávil 10 minut. Po opuštění operačního sálu jsem okamžitě všechno viděl, ale kvůli ochranné čočce byl „obraz“ trochu nejasný a téměř okamžitě jsem to cítil nepohodlí ze samotné čočky. Cítím se jako - jako bych čočky neodstranil asi 3-4 dny a byla velká touha čočku vyjmout, opláchnout ji v roztoku a nasadit zpět, ale to je nemožné. A to je třeba vydržet tři dny - nejlepší je zavřít okna, poslat děti k babičkám a spát - spát - spát, dobře a kapat oči každou hodinu (mimochodem, kapky se poprvé dostávají do centra).
Jak jsem varoval, asi dva týdny jsem měl dalekozrakost a ráno jsem viděl horší než večer, ale třetí týden se moje vize začala vracet k normálu. Dnes je to měsíc a já jsem neuvěřitelně šťastný, že vidím svět na vlastní oči! Všechno, co lituji, je čas - mělo to být provedeno ještě dříve!
Takže nyní doporučuji všem, aby netrpěli brýlemi a kontaktními čočkami, ale žili naplno, probudili se ráno, otevřeli oči a nesáhli po brýlích

Operace proběhla před dvěma lety !! Zrak je díky doporučením lékaře ještě lepší, než bylo plánováno !! Porodil po operaci a všechno je v pořádku !! Děkuji za sen vidět. Nyní jeden na obou, ale na obou to bylo (-6).

Provedli magickou operaci 21. 10. 2016. Chci vyjádřit hlubokou vděčnost vašemu středu. Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít znovu vynikající zrak, že se budu dívat na ostatní vlastníma očima bez pomoci brýlí a čoček..
Samotná operace je bezbolestná a nejdůležitější je přežít dva dny! Stojí to za to! Díky!))

Operaci Magic jsem provedl 10/04/2015 a jsem velmi spokojen s výsledkem. Lituji, že jsem ještě předtím neměl operaci zraku. Samotná operace trvala asi 10 minut. Žádná bolest atd. Ne tak děsivé, jak to vypadá, nebo jste to slyšeli. Nemusí se bát. Děkuji vaší klinice

Ahoj. Provedl jsem operační kouzlo. Jsem velmi rád, všechno dobře vidím!))) Děkuji všem zaměstnancům za pozorný přístup a vysokou profesionalitu. Jsem velmi rád, že jsem se rozhodl, že operace trochu nelituji))).

Děkuji mnohokrát. Vynikající služba. Od operace uplynul rok, vše je v pořádku, spousta dobrých dojmů ze života bez brýlí. Radím všem, velmi dobré centrum.
Děkuji všem zaměstnancům.

Tento měsíc jsem provedl laserovou korekci vidění v Interregional Laser Center v Togliatti. Na tuto proceduru jsem se připravoval velmi dlouho, protože vždy se bojí něčeho nového. Jak se ukázalo, změna a zlepšení vašeho života je ta nejúžasnější věc, na kterou si vzpomenete. Zaměstnanci centra mě velmi dobromyslně pozdravili. Lékař, který prováděl diagnostiku vidění nahoru a dolů, zkoumal mé oko, aby přesně určil, co potřebuji. Líbil se mi přístup a profesionální přístup k podnikání. Samotná operace trvala dva dny (první den byla posílena sítnice, druhý samotná korekce zraku) Operace trvala celkem 10 minut. Hlavní věcí je pochopit sami sebe, že jste součástí tohoto procesu a výsledek závisí na vás, ne méně než na lékařech. Mým úkolem bylo lhát a dívat se na světlo, dýchat nosem a klidně si myslet, že brzy budu mít dobrý zrak. Koneckonců to bylo trochu nepříjemné, ležet pod laserem nebylo obvyklou věcí. Po operaci nebyly žádné zvlášť bolestivé pocity, ačkoli lidé, s nimiž jsem o tomto postupu mluvil, si byli jisti, že to bude neuvěřitelně bolestivé, jako písek v očích a hrozné křeče. Pooperační období pro mě bylo téměř bezbolestné. V očích byly křeče, fotofobie a chtěl jsem si poškrábat oči, ale teď už bylo nemožné se jich jakkoli dotknout. Moji příbuzní mě povzbuzovali různými maličkostmi. V místnosti, kde jsem žil tři dny, byla strašidelná tma, jako by to bylo útočiště upírů nebo vlkodlaků. Jedinou zábavou bylo poslech audioknih a telefonování. Bylo zábavné sledovat film ušima, s maminými komentáři. Obecně vůbec nelituji, že jsem se přesto rozhodl učinit tento zásadní krok, protože je hezké vidět svět v celé jeho slávě a ne v mlze v domnění, že by tomu tak mělo být. Nyní, když si moje oči zvykají na novou vizi, dovolím si trochu času věnovat sociálním sítím, protože stále existuje velká část života. Chtěl bych poděkovat všem lékařům a zaměstnancům centra za profesionální a lidský přístup k práci. A každý, kdo si myslí nebo se bojí provést korekci zraku, by rád řekl, že na tom není nic špatného. Vidět svět v celé jeho kráse je to nejlepší, co si dokážete představit. Teď chci více cestovat, jít se podívat na všechno mým NOVÝMa očima. Díky Centru za to!

Dobrý den! V srpnu 2015 jsem podstoupil operaci metodou Lasik. Moje vize se rychle vzpamatovala a stále si nemohu zvyknout na to, že už nemusím nosit čočky nebo brýle! Na to dobré si rychle zvykneš a už se mi zdá, že jsem vždy viděl tak dobře jako teď)))) A poprvé po operaci, ráno to všechno vypadalo, že jsem si zapomněl sundat kontaktní čočky před spaním))) Je ZÁZRAK vidět svět na vlastní oči ) Děkuji mnohokrát.

V září 2015 provedla operaci Magic. Nikdy jsem si nemyslel, že lidské oko je tak zajímavý orgán. Otevřel jsem nový svět !! Život se zlepšuje))) Od 4 let jsem nosil brýle, jak mě dostali ((Potí se, pak se zlomí, pak se ztratí. Měl jsem dalekozrakost (+6 a +4). Nemohl jsem večer číst, nedokázal jsem se opravdu nalíčit. řasy a nechte si udělat manikúru. A teď hurá. Můžu všechno, všechno vidím. Moc děkuji tomuto Centru a ZAMĚSTNANCI. Hodně štěstí do budoucna, prosperita a pohoda.

V roce 2012 jsem byl na operaci, předtím jsem nosil brýle, byl jsem z toho velmi v rozpacích a měl jsem komplexy, a kromě toho se můj zrak zhoršil a děsilo se, po chvíli jsem slyšel, že v Togliatti provádíme laserovou korekci vidění. Šel jsem na konzultaci, všichni zaměstnanci nemocnice byli se mnou velmi přátelští, před operací mi pečlivě zkontrolovali zrak, poté stanovili datum operace, ach, a dokonce mi udělali slevu jako studentovi, což bylo samozřejmě také velmi pěkné. Když nastal den operace, bylo to strašně děsivé a samozřejmě kvůli mému příjmení jsem byl úplně první ze všech klientů, kteří v tu chvíli také čekali, až na ně přijde řada. Byl jsem operován, nebylo to pohodlné, ale během operace jsem nepociťoval bolest, pak mi byly na oči přilepeny závěsy (gázové obvazy jsou asi tak zvané) a přestože mi doktor řekl, abych tyto závěsy neodstraňoval, ale po příjezdu domů mě strašně zajímalo na balkóně jsem zvedl šátek a viděl sousedy v domě naproti jejich televizi, lustr, adresu samotného domu v tu chvíli jsem byl v šoku, bylo to, jako by slunce bylo odstraněno z ochranných brýlí velmi tmavým sklem, všechno bylo vidět, všechno bylo jasné, to bylo to v pohodě. Po operaci lékaři sledovali mé vidění, pak uběhlo půl roku, také jsem přišel a nechal se zkontrolovat, díky této klinice a díky lékařům vidím vše v jasných barvách, bez problémů řídím auto, DĚKUJI VELMI MNOHO)))

Operaci jsem podstoupil na konci července 2015. Vidění bylo -3, nosil jsem kontaktní čočky, často docházelo k očním infekcím a s nimi zarudnutí, fotofobie a další doprovodná „kouzla“. Proto pro mě bylo zřejmým rozhodnutím jít na kliniku a podstoupit diagnostiku, abych zjistil, zda je možné se těchto problémů zbavit. Takže jsem přišel do meziregionálního laserového centra Togliatti. Na základě výsledků vyšetření mi bylo doporučeno provést laserovou korekci. Doktor mi velmi podrobně řekl, o jaký postup jde, jaké bude moje vidění. Po rozhovoru s lékařem byly všechny mé obavy a pochybnosti rozptýleny..
Každý krok operace mi byl vysvětlen předem, takže jsem neměl strach. Zlepšení přišlo okamžitě po operaci. Fotofobie však byla. Ale hned příštího rána jsem byl schopen dívat se na svět „novými“ očima. Pocity byly tak silné, že jsem jako dítě četl všechny nápisy na ulicích, znovu jsem pro sebe objevil známá místa, kde jsem předtím kvůli špatnému zraku něco neviděl.
3,5 měsíce po operaci jsem podstoupil vyšetření, které ukázalo, že můj zrak byl plně obnoven! Chci poděkovat zejména doktorovi, který mě sledoval v pooperačním období - Světlaně Anatolyevně Shishině, přední oftalmologce ILC, která je skutečným profesionálem ve svém oboru a velmi citlivou a pozornou osobou.
Doporučuji tedy všem pochybovačům, aby si vybrali diagnózu a poslechli si názor lékaře, který rozptýlí všechny vaše pochybnosti a řekne vám možná rizika. Hodně štěstí všem a ať se vám splní vaše sny!

Ahoj! NE před kolika lety začala moje vize padat, vyvstala otázka propuštění, přišel jsem k vám a vy jste mi svou vizi vrátili, nyní mohu znovu zachránit životy ve své práci (hasič-záchranář), takže jste nyní spolupachateli všech mých výkonů v práci! Děkuji!

Provedl jsem operaci pomocí magické metody na obou očích, můj zrak byl od dětství špatný, po armádě jsem se rozhodl jít na kliniku a nelitoval jsem to. Veškeré vyšetření a příprava na operaci proběhly jako hodinky, nic složitého, žádné problémy a fronty. A co je nejdůležitější, výsledek je vynikající. Nyní vidím mnohem lépe, vize je 100%. Personál je prostě úžasný, pozorný, empatický, všechno ukázal a řekl. Díky za „nové oči“)

Magickou operaci jsem provedl před třemi měsíci)) výsledek je prostě úžasný.. Jednotka pro obě oči je navzdory skutečnosti, že jsem nepříjemné pocity pociťovala jen první tři dny), samotná operace byla zcela bezbolestná! Radím všem. A nejdůležitější je skvělý personál, který s každým pacientem zachází individuálně a velmi pečlivě !! Děkuji mnohokrát.

V zimě tohoto roku jsem se konečně rozhodl podstoupit laserovou korekci vidění na ILC Togliatti. Říci, že jsem se o tom rozhodl velmi dlouho, neznamená nic. Když jsem v páté třídě komplexní školy ztratil dobrý zrak, snil jsem o tom téměř každý den. Až do věku 18 let je tento postup zakázán, takže jsem musel dlouho nosit brýle. Brýle v Sovětském svazu pro děti jsou něco. tlusté rámy plus, mírně řečeno, „nekomplikované“ návrhy jakéhokoli dítěte té doby se změnily v předmět posměchu a proměnily jeho život v peklo. V tomto ohledu se brýle nosily pouze doma a zrak samozřejmě nadále padal. Poté, co jsem začal pracovat, se podmínky, které přispěly k jeho dalšímu zhoršení, staly čím dál víc. Počítač, osvětlení kanceláře, „trvalý nedostatek spánku“, večerní přesčas byli moji stálí společníci. K tomu všemu, těhotenství a Jejda. minus tři a půl, verdikt je konečný. Čočky jsou vyloučeny - chronická suchost oka - opět díky vaší oblíbené práci. Jakou legraci pro dítě však mohou matčiny brýle kousat, kroutit, zatímco je matka hledá, můžete se někam plazit nebo si dát něco do úst a jak vtipná matka umývá nádobí, drží všechny předměty před nosem. Hlavní věc: dítě má dvě matky, jednu s brýlemi a druhou bez))). Nebudu uvádět všechny „potěšení“ z nošení brýlí, je to příliš dlouhé. Obecně jsem dokončil krmení, vydržel požadovaný čas na požadovanou přestávku a běžel na ILC, hlavní věcí v té době pro mě bylo to, že jsem své dítě dlouho neopustil. Podrobná konzultace s kvalifikovaným lékařem, schůzka na konkrétní datum operace a ve společnosti stejných šťastných lidí sedím poblíž operačního sálu a čekám na mě. Měl jsem štěstí, byl jsem druhý, nemusel jsem dlouho čekat. Obecně jsem „zbabělec“, takže když jsem si lehl na gauč, mým jediným přáním bylo „proudit“, ale velmi choulostivý chirurg a podle mého názoru anesteziolog, který komentuje každý jeho pohyb a podrobně vysvětluje, co mě čeká a jak se chovat, rychle mě uklidnil. Nic jsem necítil. Anestezie ve formě kapek (nesnáším injekce) fungovala okamžitě, až na absenci reakce na bolest jsem z anestezie necítil žádnou další akci. Celá operace trvala celkem asi 10 minut, ne déle. Za 30 minut jsem už byl doma. Klidně se pohybovala a dokonce všechno dokonale viděla. Jedinou věcí byl pocit, že jsem dlouho pracoval u počítače. Nejhorší věc začala večer, když anestezie zmizela, ale já jsem se snažil celou dobu spát a po dvou dnech. bože, šel jsem k oknu a zdálo se mi, že je umyté, takže na dvoře byly tak jasné barvy. Všechno jsem viděl podrobně. Chtělo se mi plakat. Zrak se každým dnem zlepšoval, neustále jsem chodil na konzultace do centra. Ke každé vyvstávající otázce mi odborníci centra poskytli potřebná vysvětlení. Nakonec jsem si uvědomil, že už nepotřebuji brýle, když jsem stál doma, na zdi nejvzdálenější od okna, a bez námahy jsem viděl, že moje dítě kráčí po ulici. bez popruhů. Sestra byla v šoku, seděli u okna a dokonce i napjaté oči neviděly takové podrobnosti. Od postupu obnovy vidění na ILC uplynulo více než 7 měsíců, vidění je 100%. Jsem šíleně šťastný. Můj sen se splnil. Nyní se můžete pohnout směrem ke svému dalšímu snu - řízení auta. ))))))))))))))))))) Rozhodněte se a vaše očekávání se naplní. ))). p.s. specialisté centra připraví všechny potřebné dokumenty, abyste mohli získat odpovídající odpočet daně.

Dnes ode dne operace uplynul přesně měsíc. Obě oči jsou stoprocentní. Jsem velmi rád, že jsem se rozhodl to udělat. Pro ty, kteří si moji recenzi přečtou a mají pochybnosti - neváhejte! Můj kolega z práce a jeho sestra to také udělali před rokem nebo dvěma, také se mají dobře. Kolega navíc porušil doporučení, zapařil atd. Vidí všechno normálně. Také jsem na vaší stránce zanechal recenzi o vás, doufám, že moji přátelé s brýlemi budou následovat můj příklad. Děkuji za vaši práci a děkuji vám za otevření vašeho centra v Togliatti!

Čočky jsem nosil asi 20 let, kdokoli je použil, pochopí mě)) 17.07 jsem provedl korekci metodou „magie“. vidění bylo -5,5 + astigmatismus, nyní je vidění 100% Bál jsem se strašně, ale když jsem byl na operačním stole a chirurg Elvira Anatolyevna mi řekl jednoduché „všechno bude v pořádku, uklidněte se“, opravdu jsem ztuhl)) Všichni lékaři kliniky jsou tak pozorní a upřímně, nikdy jsem neviděl tak láskyplné zacházení s klienty)) bál jsem se úplně marně) postup je velmi rychlý a zcela bezbolestný. Tři dny nepohodlí, jak mnozí říkají - stojí to za to) Naprosto souhlasím. Po téměř 2 měsících se někdy ráno chytím: „Sakra zase usnul v čočkách“))) pak přijde sladké poznání, že jsem bez čoček, brýlí.. To je pocit nevýslovného štěstí pro člověka, který vidí velmi špatně od narození.
Děkuji ILC obrovské za to, že jste se stali plnohodnotným člověkem! Úspěch, prosperita ve vašem centru! Také upřímně přeji všem zaměstnancům štěstí, zdraví a prosperitu! Děkuji, že jste!)

Takže jsem se rozhodl udělat korekci zraku! Dlouho jsem sbíral informace na různých místech, ale proti radě jsem se obrátil na ILC. Operace korekce zraku byla naplánována na 2. 6. 2015. Nevím, zda je zařízení nové nebo velmi nové, nejsem v tomto ohledu odborníkem, ale přístup ke mně mě od prvního dne potěšil. Díky Světlaně Anatolyevně Shishině. Viděl jsem pouze první linii shora, + astigmatismus a tenká rohovka, ne všechny typy operací jsou vhodné. Dělali kouzla, první týden tam samozřejmě bylo určité nepohodlí, ale na konci druhého se vše změnilo v normální. Mnozí říkali, že to bolí, a fotofobie atd. Ale nic takového nebylo. Upřímně řečeno, po dvou týdnech jsem zapomněl, kde mám brýle na vidění, i když byly vždy po ruce. Děkuji všem zaměstnancům centra. Teď vidím všechno, DÍKY. Slíbili 80%, ale po měsíci už vidím 90%. Uvidíme, co se bude dít dál.

Rád bych vyjádřil svou nekonečnou vděčnost pracovníkům ILC za příležitost vidět svět takový, jaký je. Snil jsem o tom 20 let, ale stalo se to za pár dní. Měsíc po operaci jsem si všiml, že se měním spolu s viděním. Klid, důvěra, inspirace, otevřenost světu a lidem - to nyní cítím. Nyní vím, že zítřek bude lepší než včera, a proto se dnes musíte hodně snažit. Nové úspěchy a úspěchy teprve přijdou!

Děkuji moc za všechno!))
Děkuji všem a všem!)
Díky vašemu centru!))
Děkuji Světlaně Anatolyevně za to, že během zkoušky řekla vše, za její profesionalitu!))
Díky Julii Vladimirovně, že na operačním sále mě uklidnila, když jsem se bál!)
Děkujeme Alexandru Ivanovičovi a Eduardu Alekseevichovi za práci!))

Svět jsem už viděl dříve, ale jak se ukázalo, všechno bylo špatně. Po operaci je velkým potěšením ráno se probudit a vidět ne rozmazané obrysy místnosti a rychleji sáhnout po brýlích, ale jasně vyjádřený obraz!) Svět se stal jasnějším a krásnějším. Můžete zapomenout na mnoho problémů s brýlemi a čočkami, nebojte se, že se některé zlomí, zatímco jiné se ztratí nebo se zlomí ve špatnou dobu. Ty 3 dny po operaci nejsou nejlepší, ale stojí za to. Operace PRK byla provedena rychle, zdá se mi, že jsem byl na operačním sále méně než 5 minut, poté jsem viděl všechno, ale po příjezdu domů mě začaly bolet oči a objevily se nepříjemné pocity. Druhý den jsem seděl v koupelně v úplné tmě, protože jsem nemohl otevřít oči před bolestí a světlem. Ale po tom všem byste ve skutečnosti měli být trochu trpěliví a vidět svět novými očima!))
Není to přenositelný pocit. )))

Také jsem se rozhodl podělit se o své dojmy v komické poezii)

Jednou, sbírání mé odvahy,
Domluvil jsem si schůzku s lékařem,
Spárováno s nádherným laserem
Myopie se uzdraví!

Do blátivého světa a šedé
Vrátil by se znovu ke květinám,
Protože unavený
Podívejte se na vše v mlze.

Nyní, o dva týdny později,
Jdu do nemocnice.
Vidím nápis - ILC
Otevřu dveře, vstoupím.

Všechno je čisté a lehké.
Nikdo na chodbě
Z výsledného ticha
Najednou jsem se cítil nepříjemně.
Našel jsem registr
Napětí okamžitě pokleslo.

Seděli dvě dívky
V bezvadném oblečení,
Podívali se na monitor
U širokých stolů.

-Dobré odpoledne, sundejte si bundu,
K tobě na konci chodbou.
Počkejte chvíli
A brzy půjdete k lékaři.

Čekám na židli,
Cítit se nervózně,
Nadále se bojím,
Tiše se hádá sám se sebou:
„Odejdu!“ „Ne, nebudu se hýbat!“
„Utíkám!“ „Ne, čekám!“
„Raději bych zůstal slepý
Než zasáhnout laser! “

-Pojďte dál - slyším hlas.
Všechno, není cesty zpět!
A s vysoko zvednutým nosem,
Jdu do kanceláře.

Všechno tady je jaksi nepochopitelné,
Různé typy na stolech
Zařízení úhledně
V jednom řádku stojí.

Blížím se k doktorovi,
Vysvětlím, co je co,
Odpovídám na otázky,
Říkám, co chci
Vidět je lepší než orel!
Abych nebyl jako ženista,
Klopýtnutí, klopýtnutí,
Vrhl se do země s holí, bloudil!

-Teď vás zkontrolujeme
Tady na tomto zařízení
Pokud něco není jasné
Neváhejte - zjistěte!

-To bolí?
-Ne, ani trochu,
Je to však nepříjemné
Buďte trochu trpěliví.

Pohodlně sedím na židli.
Zatlačil jsem bradu na stojan
-Zvedněte víčka!
Slyším hlas a modlím se:
"Kdyby všechno šlo tak, jak mělo."!
Jsem muž, ne zbabělec!
Ale co já nevím,
Jsem trochu. Bojím se! "

-Vaše diagnóza je krátkozrakost,
Náš chirurg vás obnoví.
Pozítří můžete hned hned,
Pokud vám to vyhovuje.
***
Přišel jsem za dva dny,
Tady kolem jsou lidé jako já,
Smutní bratři na brýlích
Napočítal jsem tucet.

Jeden se tak nebojí
Chlapci, holky, to nevadí,
Kdyby byl někdo nablízku
A zůstal klidný.

Přivedl nás k operaci,
Všichni oblečení,
Kombinézy, návleky na boty, čepice
Aby nás udrželi sterilní.

Ironicky
Musel jsem jít první.
Tam mi kapily kapky do očí
Položeno na stůl.
Pevné víčka,
Svítilo červené světlo,
Levé oko - patnáct sekund.
Správně - dvacet pět.
-Skončili jsme, uvolněte se.
Můžete si sundat župan.

-Je to všechno? - otevřená ústa
Stál jsem a přemýšlel.
Ukázalo se to a nebolí to
Tady jsem, blázne, bál jsem se.

Jen když jsem se vrátil domů
A objal jsem polštář
Opožděně objeveno -
Sundal jsem si čepici!
***
Mučení trvalo tři dny:
Bez úsměvu na rtech,
A z bolestí
A ze suchých očí,
A jako ve filmech o upírech,
Jsem na slunci,
Na sobě tři páry brýlí,
Skryl pohled mých očí.

Ale už po týdnu,
Najednou jsem si uvědomil, že jsem to viděl!
Vystrčil hlavu z okna,
Podíval se do dálky a byl ohromen:

Svět kolem se změnil!
Všechny položky se staly krásnějšími!
Moje jasná vize se zostřila
Vidím jako orel, ale dále!

Éra začíná
Žádné brýle ani měkké čočky!
Už žádné starosti
Za ztracený život!

A z čistého srdce,
Na konci verš:
Chci říct „Děkuji!“
Kdo mi pomohl na ILC!

Chci poděkovat všem pracovníkům kliniky. Dlouho jsem snil o dni, kdy jsem nemohl nosit ani kontaktní čočky, ani ty nenáviděné brýle. a teď, po 20 letech nepřetržitého nošení čoček a brýlí, se každé ráno probouzím a uvědomuji si, že jsem BEZ ICH. Je to úžasný pocit, když se vaše oči večer neunaví, nevyschnou a nedojde k žádnému nepohodlí, a co je nejdůležitější, vše je tak zářivé. A po náročném pracovním dni, kdy byly celý den u počítače a čočky strašně suché, se teď necítím ani unavená. ) Jsem neuvěřitelně rád, že jsem se rozhodl pro operaci)
Jsem vděčný všem lékařům, kteří provedli diagnostiku a dále radí, kteří provedli samotnou operaci, moc děkuji sestře - byla velmi podporující a nelitovala kapek))) mnohokrát vám všem.

A řeknu klientům - neváhejte! Velmi dobrý personál, velmi dobrý přístup a co je důležité, rozumné ceny! Měl jsem asi -9 zrak, teď vidím všechno perfektně a necítím žádné nepohodlí, operaci jsem provedl hned po novém roce, udělal jsem si dárek) )) 21/01/15!)
JE TO ZÁZRAK! DĚKUJEME.
A moje hlavní vítězství, možná to pro vás bude legrační, ale já jsem se přestal bát oftalmologů))) Ano, ano, abych si šel nechat zkontrolovat zrak dříve - bylo to mučení - je lepší vidět zubaře A teď jdu do kanceláře s úsměvem a sebevědomím a ani nepanikařím) Nedávno jsem prošel lékařskou prohlídkou a ze strachu jsem se předem naučil stůl, ale ukázalo se to nadbytečné))) Viděl jsem všechny řádky dokonale! Toto je moje vnitřní vítězství. ZNOVU VŠEM DĚKUJEME.

Po polovině života v mlze,
Nevidět ty správné maličkosti,
Přítel osudu tě spojil,
Za co jsem jí vděčný!
V starostlivých rukou lékařů,
Za půl hodiny jsem se stal šťastnějším!
Všechno kolem se najednou rozjasnilo,
Jasnější a krásnější!
Děkuji za vaši vřelost,
Pro výsledek a pro práci,
Teď vidím krásu!
Nyní vidím. jen se podívej!

Opraveno v srpnu 2014! Teď vidím všechno perfektně! Od 1. ročníku mám špatný zrak a vždy jsem snil o tom, že budu dobře vidět a nebudu nosit brýle! A teď se můj sen splnil, za což děkuji všem zaměstnancům ILC! Během operace to nebolí, jen malé brnění! Po operaci jsem si okamžitě všiml výsledku a ze štěstí jsem si dokonce zapomněl sundat návleky na boty s kloboukem a pláštěm! Na pár dní mě bolely a slzaly oči! Pak týden pracovní neschopnosti a pak plný život ve všech barvách! Trochu nelituji, že jsem se rozhodl pro opravu! Je velkým potěšením otevřít oči ráno a vidět všechno! Není třeba jít si nasadit čočky (ráno můžete spát déle)! Práce se usnadnila, po pracovním dni u počítače oči nevysušují ani nesvrbí, jako když nosíte čočky! Pokud cestujete na dovolenou na několik dní, nemusíte mít s sebou roztok na čočky a kontejnery! Měl jsem rád déšť a sníh, protože Musel jsem si neustále utírat brýle, a když jsem nosil čočky, do očí se mi dostala řasenka a bylo to těžké vidět! Po opravě vidím kapky deště a tvary sněhové vločky, teď mám rád každé počasí! Každému, kdo pochybuje o tom, zda provést opravu, či nikoli, vám radím, nechat všechny pochybnosti a směle vpřed.

Píšu jménem Andreje Alexandroviče Usova, protože se nemůže přihlásit ze své stránky (operace byla provedena v červenci 2014):

Chci se podělit o své zkušenosti ze spolupráce s ILC.
Před rokem jsem hledal práci, hledal jsem docela dlouhou dobu a nakonec jsem ji našel! Pak to uběhlo jako obyčejný med. provize - vše bylo zkontrolováno, včetně vidění. Vidění bylo -7, vešel jsem do čoček a myslel jsem si, že nebudou žádné problémy. Ale po výsledcích medu. provize mě nepřijaly, jen kvůli mému zraku. Měsíc jsem nevěděl, co mám dělat, ale rozhodl jsem se nevzdat to a... udělat operaci!
Výsledek: Nejprve jsem byl najat! Za druhé, už nenosím čočky, protože nyní mám 100% vidění v obou očích.!
Děkujeme Alexandru Ivanovičovi, Rufii Salovatovně a celému týmu za vynikající práci a individuální přístup ke každému pacientovi! Zlepšujete nejen své zdraví, ale také plníte své sny!

Provedl operaci Magic. Jsem velmi šťastný, teď vidím všechno!)) Vidím počty minibusů na autobusové zastávce, čtu nejvzdálenější nápisy na transparentech, uznávám lidi, které znám na ulici, a pozdravuji je jako první! Je to velmi úžasný pocit vidět vše kolem)) Děkuji všem lékařům, Světlaně Anatoljevně, za rozptýlení pochybností o výběru operace, Elviře Anatoljevně, že ke mně během operace mluvila tak laskavě a uklidňujícím způsobem a obecně mě operovala velmi profesionálně a rychle. Zdravotní sestra Julia Vladimirovna, za pomoc Elviře Anatoljevně) Eduard Alekseevich a Irina Viktorovna. Bylo to u vás klidnější!) Operace proběhla dobře, bolest téměř nebyla. Existovala pouze fotofobie po dobu 3 dnů. Kdo se tedy neodváží na operaci, udělejte to! Stojí to za to.

Ahoj! Rád bych vyjádřil svou vděčnost všem zaměstnancům ILC v Togliatti na Health Boulevard. Díky vám vidím velmi dobře a jasně, jasně, už nemusím mžourat, nosit brýle, čočky, o které neustále potřebuji péči a utrácet spoustu peněz. Moje operace byla bezbolestná a bez komplikací, což mě velmi těší a děkuji. Lékaři jsou velmi pozorní, laskaví, vstřícní, píšu upřímně. Před operací jsem byl důkladně dotazován, mé otázky dostaly jasné profesionální odpovědi. Po vyšetření jsem měl okamžitě dobrý dojem a okamžitě jsem se rozhodl, že operaci provedu. Vážení, zrakově postižení, přemýšlejte o zlepšení operace, neodkládejte, bude vám mnohem lépe, nebudete litovat. Budete spokojeni jako já. Mockrát vám děkuji, že ILC v našem městě existuje, není třeba chodit daleko, je to velmi pohodlné. Tým je příjemný, ochotný, pokoje jsou velmi čisté a vkusné! K dispozici je dokonce i koutek pro ty nejmenší! Je dobré to vidět, je to skvělé a milé, přemýšlím, proč jsem to neudělal dříve, díky mé ženě, všechno zjistila, přihlásila mě na vyšetření a to je vše, horlivě vidím.
NENECHÁVEJTE odkládat to, co dnes můžete dělat, hned, toto je vaše zdraví.

Prohlédnou vás, vyzvou vás, ukáží vám, pomohou vám dobře vidět!
Děkuji mnohokrát!

Rozhodl jsem se prezentovat svoji zpětnou vazbu kreativním způsobem. Nejsem sice básník, ale přesto :))


Od školních let, zlato Olyo
Nemohl jsem se chlubit zrakem.
Vždy sedíte u prvního stolu,
Jako bys byl nějaký druh batanu.

Tablety, kapky, vitamíny,
A nemůžete sledovat televizi.
A ty brýle jsou jako dalekohledy,
nedávejte krásu tváři.

Pak jsem přišel ke kontaktním čočkám,
Pohodlné a nedráždivé,
Ale nespěte ani neplačte,
a nemůžete se potápět do moře štiky.

Ale pak jednoho dne na internetu
Narazil jsem na reklamu, která,
Říká se, že se zrak může vrátit,
I se slevou dávají.

A Olya, dodávající odvahu,
Popadl svou přítelkyni,
Přišel do regionálního centra
Problémy se zrakem se vyřeší.

Ze začátku to bylo velmi děsivé,
Pochybnosti se v okamžiku přemohly,
Co když to hodně bolí
Nebo vám najednou uniknou oči?

Ale dobří lékaři jsou klidní
Slyšel jsem pochybnosti o deliriu
A uklidnil se, ujistil,
To, co uvidíme, je dobré.

A tak se právě ten den stal,
Tiše ležíte na stole,
Vůbec ne bolestivé ani děsivé,
Sledujte světla zářit.

A ve stejnou chvíli se všechno změnilo,
Najednou se všechno kolem stalo viditelným,
A nápisy a všechny podrobnosti,
Jako by nové oči.

„Kam jdeš? Zapomněl jsi si brýle!“ -
Řekla sestra Ole.
Olya si s úsměvem všimla:
„Už je nepotřebuji“.

Dny létaly, noci létaly,
Začali jsme vidět lépe a lépe.
Ano, provoz MAGEK
A opravdu jako magie.

A teď uplynulo půl roku,
Nebyly vůbec žádné problémy.
Oči by řekly „Děkuji“,
Ale neumí mluvit.

Ale umím mluvit.
Chci říct „děkuji“
Správci, zdravotní sestry,
A samozřejmě lékaři.

Za vrácení zraku,
a skutečnost, že poslouchali ty nesmysly
O tom, že můžeme oslepnout
Nebo vám najednou oči budou prosakovat.

Za včasnou pomoc,
Když je tvůj manžel náhodou v noci,
Ve snu náhodně pohnul rukou,
Nabije vám přímo do očí.

Pro zkoušky kvality,
Za laskavost a porozumění,
Přednosti všech našich optometristů,
Existuje mnoho takových veršů.

Zde je nová stránka v životě,
Samozřejmě s dobrým zrakem,
To bylo nejlepší řešení
Důvěřujte zraku ILC!

Ahoj!
Děkujeme celému týmu ILC za vaši práci a práci..

Od dětství jsem nosil brýle a v ústavu jsem po případu, kdy jsem nastoupil do špatného trolejbusu (neviděl jsem číslo), šel někam do továrny a ztratil se, začal nosit čočky a po celých deset let mi všechno vyhovovalo. Nyní mě přítomnost dvou malých dětí počasí přiměla přemýšlet o laserové korekci. Jsme poměrně mobilní rodina, a zatímco si balíte věci, plenky, lahve atd. pro děti byly čočky často zapomenuty, pak nádoba, roztok, čočky samotné. Pak se ukázalo, že čočky mi kazily oči po dobu 10 let a musely je na chvíli opustit, ale bylo strašně nepohodlné vrátit se k brýlím a pohled nebyl stejný a děti to pronásledovaly. A nedávno začaly děti často v noci vstávat a musely spát s brýlemi, jinak jsem je prostě nemohl najít ve tmě, zvláště v ospalém stavu. Vybral jsem si ILC, i když můj manžel dokonce nabídl, že pošlu do Izraele, nejen do Cheboksary, ale za prvé, kde nechám své děti na takovou dobu (bylo to dobré 3 dny), a za druhé, nyní je doba pokroku a technologie, jsem si naprosto jistý, že děláme všechno perfektně, zejména proto, že na ILC pracuje tak zkušený lékař jako Alexander Ivanovič (ještě jednou děkuji)). Moji přátelé, moje malá děvčata, se bojí laserové korekce (říkají, že operace je stejná, ale moje oči jsou stejné), také jsem se bál, ale hned po prvním vyšetření jsem se pevně rozhodl, že půjdu na operaci, Svetlana Anatolyevna je super specialista)) vysvětlil vše podrobně, odpověděla na všechny otázky natolik, že všechny obavy najednou zmizely. Čekal jsem několik měsíců po kojení a běžel jsem na operaci))) Bylo to děsivé, ale po rozhovoru s dívkami a chlápkem, který byl v ten den operován, jsem se cítil klidně, měli tu operu hodně kamarádů a v ILC a sestra nás všechny podporovala )) Operace Magic šla rychle a úplně bezbolestně, vyšla ven a viděla všechno))) nepopsatelný pocit)))) Po 1,5 hodině mi začaly silně slzit oči, jako bych si očistil pytel cibule, ale nemohl jsem si umýt oči a měl jsem silnou fotofobii a takže až do pondělí, ale vše je individuální a každému to bylo řečeno více než jednou, něčí nepohodlí zmizelo od prvního dne)) v pondělí před vyšetřením mi stále slzaly oči a byla tam velmi oteklá víčka, bála jsem se, že se chystám vrátit děti, a stále se o ně nemůžu starat, ale překvapivě po odstranění ochranných čoček za 2-3 hodiny všechny nepohodlí a otoky zmizely. V dálce jsem začal okamžitě vidět jasně, ale blízko to bylo nejasné, ale Svetlana Anatolyevna ujistila, že by to tak mělo být))) Za dva týdny byla vidění 0,8 a 0,6. za měsíc 1,0 a 0,9 a nyní o 1,5 měsíce se mi zdá, že se úplně vzpamatovalo a je to jasné a daleko)))) Jediným mínusem pro mě byl halo efekt, i když jsem byl na to upozorněn při každé návštěvě a před operací a on se objevuje jen zřídka, jak jsem pochopil po rozhovoru s operovaným po. Týden po operaci jsem se bál, že tyto paprsky nikdy neprojdou, ale znovu mě ujistila Svetlana Anatolyevna a řekla, že všechno projde časem (samozřejmě, tentokrát je to pro každého individuální) Nyní, po 1,5 měsíci, mohu říci, že halo efekt je stále neprošel, ale že to předává jednoznačně, už můžu řídit v noci, jsem si jist, že to postupem času úplně projde. A teď jsem rád, že když otevřu oči, vidím vše, co se děje kolem, všechny výrazy na tvářích mých dětí, teď mi nebude chybět jediný úsměv))) všechny dříve nepozorované detaily, užívám si pohled, když se dívám z okna na ulici, raduji se z důvěry v řízení, a hle! Můžu se dokonce setkat s přítelem na ulici a zjistit)) a ještě mnohem víc, a za to, díky ILC))) ILC sny se splní))) Každý, kdo pochybuje, stačí přijít na diagnózu, položit otázky a všechny vaše pochybnosti zmizí))

Vision Center

partner pobočky Cheboksary
Oční mikrochirurgie „MNTK“
jim. Akademik S.N. Fedorová

„Krásné oči pro každého!“

Aby se zabránilo šíření případů

nemoci způsobené novým koronavirem

Vision Center

od 30. března do 5. dubna

nefunguje

Zdraví pro vás a vaše blízké!

tým

Vision Center

Blahopřeji vám

Šťastný nový rok a veselé Vánoce!

Přejeme vám zdraví a rodinnou pohodu,

Všechno nejlepší v novém roce!

Opatření přijatá ve „Vision Center“ ke snížení rizika šíření nové infekce koronaviry:

Recepce pouze po předchozí domluvě

Prosíme vás, abyste přišli na kliniku přísně v době, pro kterou jste zaregistrováni

Návštěva kliniky je možná pouze s jednou doprovázející osobou

Při vstupu si prosím ošetřete ruce antiseptikem

Použijte masku

Udržujte vzdálenost nejméně 1 metr od sebe

Pokud máte příznaky nachlazení, zdržte se návštěvy kliniky, jinak bude schůzka odmítnuta

Při uplatňování výše uvedených omezujících opatření je prioritou udržování zdraví našich pacientů a personálu kliniky. Doufáme ve vzájemné porozumění.