Maska pro zotavení a záření Dizao - recenze

Miluji látkové masky, ale aby to mělo efekt, je zapotřebí celý kurz. A je skvělé, když se masky prodávají jako celá sada, jako například DIZAO Botomask na obličej s hyaluronovou výplní vrásek.

V balení bylo 6 sáčků.

A samotná maska ​​je neobvyklá. Každý sáček se skládá ze dvou částí:

  • botogel s hyaluronovým plnivem;
  • botomaska ​​na obličej, krk a víčka s hyaluronovou výplní vrásek.

Botogel má krémovou a poměrně hustou strukturu. Vůně je příjemná a nenápadná.

Ve druhé části látková maska ​​s impregnací. Existuje spousta impregnace, musel jsem trochu vytlačit, aby esence nekapala z obličeje.

Složení bez parabenů, silikonů a propylenglykolu.

Aktivní složky: kyselina hyaluronová, peptidy, ginkgo biloba, mořský kolagen, vitamíny B, C, E.

Použití masky je jednoduché. Nejprve naneste gel na celý obličej a krk. Poté aplikujeme masku. Tvar masky je pohodlný, i když pro mě trochu příliš velký. Potěší, přítomnost speciální části pro krk.

Maska se používá celkem pohodlně, pokožka se nehoří ani nedráždí.

Výrobce doporučuje ponechat masku 15 minut, ale já jsem je nechal 20 minut. Poté se omyje teplou vodou. Pokožka po masce je hladká, hydratovaná a vyživená. Maska dobře vyrovnává reliéf pokožky, dodává jí tón a vyhlazuje jemné a mělké vrásky. Existuje kumulativní účinek.

Maska mě velmi potěšila. Nesnaží se za cenu a má viditelný účinek.

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Botomask pro oblast očí bojuje proti všem 8 známkám změn pleti souvisejících s věkem: Má silný účinek na uvolnění svalů a vyhlazuje hluboké výrazové linie. Napíná pokožku a obnovuje její pružnost. Vyrovnává povrch kůže. Eliminuje tmavé kruhy. Dodává pokožce vitalitu. Snižuje otoky. Vyhlazuje vrásky a vrány. Intenzivně zvlhčuje pokožku. 8 známek Botosum Eye-related Eye Botosum má silný účinek proti stárnutí a zvyšuje účinek botomask a prodlužuje účinek jeho aplikace. Jedinečnost boto séra spočívá v tom, že okamžitě vyhlazuje vrásky a má svalový relaxační účinek. Aplikace: po použití botomasky naneste botomické sérum se zvláštním důrazem na mimické vrásky.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Dizao / obličejová maska ​​přírodní Botomask (pleťová maska, krk, víčka) s hyaluronovou výplní vrásek
Bojujte proti vráskám pomocí Botomask od Dizao natural.


zolotaia 26. února 2018

Všechny ženy se o sebe rádi starají a já nejsem výjimkou. Někdy si prostě chcete zařídit den odpočinku. Ne tak často se samozřejmě ukazuje, ale určitě musíte věnovat pozornost sobě, tak často, jak je to možné. Je skvělé, že někdo poprvé přišel s pleťovými maskami, konkrétně s látkovými maskami. Na pultech kosmetických obchodů se každý rok objevuje spousta nových produktů péče. A dnes vám chci říct o Botomasce na obličej (obličej, krk, víčka) s hyaluronovou výplní vrásek od Dizao.
Tým Dizao již více než 15 let vytváří vynikající kosmetiku pro péči o pokožku obličeje pro ženy i muže..

Co jsou látkové masky?

Látkové masky jsou velmi podobné ubrouskům, pouze dobře nasycené speciálním koncentrátem z ingrediencí, které tvoří masku. K dispozici jsou také otvory pro rty, oči a nos pro snadné použití. Existují masky, které pokrývají také oblast krku. A existují také masky, pouze pro oblast kolem očí. Látkové masky se používají velmi pohodlně, můžete si vybrat ty, které jsou vhodné pro váš typ pleti. A za pouhých 15-20 minut transformovat. Látkové masky jsou nyní velmi oblíbené.

Maska, o které chci hovořit v mé recenzi, je jen ta, která zachycuje oblast krku, což není o nic méně příjemné.
Koupil jsem takové masky najednou sadu, sada obsahuje 6 takových masek.
Byli zabaleni v takové krabici, velmi pěkně zdobené, v modré a bílé barvě. S obrazem motýla, který je financován Dizao.

Krabice je vyrobena ze silné lepenky, na boku je magnet, těsně se zavírá. Taková krabička na masky.

Na zadní straně krabice najdete informace o složení, způsobu použití, trvanlivosti. Datum vypršení platnosti končí až v roce 2020.

Uvnitř, jak jsem již napsal 6 masek stejných (v době focení jsem už jednu měl).

Ve spodní části krabice pod maskami můžete vidět různé masky, které Dizao má. A je jich obrovské množství pro každý vkus.

Balení s maskou, navrženo stejným způsobem jako krabička.

Informace jsou na obalu s maskou zcela duplikovány.

Protože má maska ​​dvě fáze, je balíček rozdělen do dvou oddílů. První obsahuje Botogel s hyaluronovým plnivem. Ve druhém Botomask sám s hyaluronovou výplní vrásek. Jak je uvedeno na obalu, maska ​​neobsahuje lepek, GMO, paraben, silikon a toxiny. Maska také nebyla testována na zvířatech. Aktivní složky masky: kyselina hyaluronová, peptidový komplex, Ginkgo Biloba, mořský kolagen, vitamíny: B, C, E.

Na obou stranách obalu jsou zářezy, které usnadňují otevírání obalu.

Fáze 1 je použití Botogelu s hyaluronovým plnivem.
Otevřu přihrádku, ve které je Botogel umístěn, nanesu ji na celý obličej a krk, který byl předtím dobře vyčištěn, můžete také pokožku před očištěním napařit, bude to jen lepší. Pokud máte vrásky, je třeba věnovat zvláštní pozornost místům, kde se nacházejí. Gel je průhledný, dobře distribuovaný po obličeji. Tak to po aplikaci Botogelu prostě svítí.

Na Botogel musíte okamžitě aplikovat látkovou masku, která je umístěna v jiné přihrádce obalu, je nutná pro druhou fázi. Maska je velmi dobře impregnovaná. Ale pro můj obličej je to trochu příliš velké, ale není to děsivé, distribuuji si to na obličej a maska ​​také zachycuje celý krk, opravdu se mi to líbí.

Musíte držet masku po dobu 15-20 minut, zatímco musíte určitě odpočívat, a co je nejlepší, pokud si klidně lehnete s maskou na obličeji.

Po 20 minutách opatrně sundám masku a umyju si obličej obyčejnou teplou vodou a poté ochladím. Po mnoha látkových maskách se nemusíte prát a poté se musíte prát, jak je uvedeno v návodu k použití.
Výrobce doporučuje používat masky denně po dobu 6 dnů, stačí pouze obal. Chcete-li zachovat účinek, můžete použít 1–2 masky týdně..

Po použití 6 masek mohu dojít k závěru, že Dizao Botomask je prostě úžasný, a to je patrné po první aplikaci. Pokožka je hydratovaná, napnutá, pleť se zlepšuje, jemné vrásky jsou vyhlazeny.
Rád vyzkouším i jiné masky od Dizao a doporučuji zkusit.
Všichni, děkuji vám za pozornost. Doufám, že vám moje recenze pomůže.

Recenze Botomask dizao

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Dizao Boto masky
  • 1
  • 2
  • "

safronova anna Petrohrad | 25.03.2019 |

Botomask pro oči "BOTO Effect" 1ks (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Maska je velká, dostatečná pro oblast dekoltu, pro jednu aplikaci ji musíte držet asi 30 minut, poté se nanese krém na obličej, který je součástí masky, hodně se používá 3-4krát. ale vrásky na čele se na chvíli vyhladí. Samo o sobě má zvlhčující účinek, suchost a napnutí pokožky klesá, pleť se zlepšuje.

Natalia Moskva | 03.03.2019 |

Botomaska ​​na obličej "Luxury of bio-gold" 1ks (Dizao, Boto-masks)

Závěr: Tato maska ​​od výrobců z Číny se mi opravdu líbila. Účinek se prodlužuje a bude zajímavější než použití náplastí s biogoldem. Doporučuje se dosáhnout účinku 5 procedur. Velmi dobrá alternativa k návštěvě salonu krásy. Lze použít teplé i chlazené. Tón pleti je znatelně vylepšen. Během používání nedochází k žádným alergickým projevům a zarudnutí. Po použití masky se doporučuje umýt vodou.

Botomask pro oči "BOTO hyaluronová výplň vrásek" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Jedná se o dvoustupňovou masku. Nejprve se nanese gel a poté textilní náplasti, které jsou namočené v masce. Existuje spousta finančních prostředků, nestačí na jeden čas. Náplasti mají nepříjemný řez, takže jsem je jen přeložil na polovinu a přikryl na spodní víčko. Vrásky samozřejmě nebyly vyhlazeny, i když jsem to udělal v kurzu. Dobře zvlhčuje a odstraňuje tmavé kruhy. Pohled vypadá odpočatý. To je vše. Takovou masku lze provést před každou událostí, ale neměli byste očekávat zázrak.

D Olga Moskva | 24.04.2018 |

Botomask pro oči "BOTO hyaluronová výplň vrásek" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Produkt se aplikuje ve dvou fázích. Nejprve se použije gel, na který se nanese náplastová maska. Náplastová maska ​​je dostatečně velká, lze ji použít úplně, na horní a dolní víčka, pouze na spodní. Tmavé kruhy a vrásky nebudou redukovány, ale dobře zvlhčují.

safronova anna Petrohrad | 15.03.2018 |

Dvoustupňová BOTO maska ​​na obličej a krk "BOTO Effect" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Maska je velké velikosti - dost na obličej a výstřih, dokonce i látka je zvýrazněna na očích. Bezbarvý a bez zápachu, hojně nasáklý, udržuji ho 20-30 minut a podruhé to bude stačit na krém. Samozřejmě, že to nevyhladí malé vrásky, ale ty větší na čele se vyhladí, ale efekt není dlouhodobý. Po masce nanesu krém, ten se nevstřebává okamžitě, ale beze stop, neodvaluje se. Vyživuje pokožku. Obecně se mi sada líbila, samotná krabička je velmi krásná, uvnitř je kompletní popis složení masky s barevnými fotografiemi rostlin, které jsou součástí složení masky. Můžete si koupit jako dárek, cena není vysoká.

Tarasenko Evgeniya Khimki | 16. 8. 2017 |

Boto-maska ​​na oči hyaluronová výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěry: Pokud potřebujete vypadat skvěle a velmi urgentně, jsou tyto masky spásou! 15 minut a můžete jít ven k lidem))) Snadné použití, lehká struktura, okamžitý efekt. Při pravidelném používání také dlouhodobé výsledky. Miluji Disao masky pro jejich formát - sáček. Pohodlné vzít s sebou, není to jako vláčení trubek a sklenic.

Valeria Čeljabinsk | 26.07.2017 |

Boto-maska ​​na oči hyaluronová výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Nástroj se skládá ze dvou složek: první je transparentní gel, který je třeba aplikovat na pokožku kolem očí, druhou jsou tkáňové skvrny namočené v séru, které se aplikují na gel.
Samotné skvrny jsou dlouhé a dosahují téměř až k uším. Bylo by lepší, kdyby byly podlouhlé směrem dolů, aby bylo možné zakrýt více dolního víčka.
Krabice obsahuje 6 sáčků. Jeden sáček lze natáhnout na tři použití, protože obsahuje velké množství séra a gelu.
Maska dobře zvlhčuje pokožku. Pokud je sucho, odstraní jej v jedné aplikaci. Vyhlazuje vrásky. Velkým plusem je pocit lehkosti v očích ihned po aplikaci, který přetrvává. Proto pro ty, kteří tráví spoustu času u počítače, tato maska ​​určitě pomůže.
Stupeň 5.

Afanasyeva Olga Nižnij Novgorod | 19.06.2017 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Produkt byl použit přes noc. Maska je hojně nasycena gelem, obrovských rozměrů)) Během procedury nedošlo k žádnému nepohodlí, i když moje suchá a citlivá pokožka rychle reaguje na nepohodlí. Po umytí zůstal na tváři zajímavý pocit, jako by byla kůže ošetřena anestetikem. Vrásky pod očima a póry na tvářích se vyhladily - účinek mě překvapil. Sérum také nezpůsobovalo nepohodlí, kůže ho jednoduše snědla. Ráno nezůstala po příjemných změnách ani stopa. Využil jsem 3 večery za sebou, ale ráno se princezna proměnila znovu v Popelku. Příště se pokusím masku aplikovat před nějakou důležitou událostí, jako expresní prostředek, protože Nevšiml jsem si prodlouženého účinku.

Parshina Svetlana Volgograd | 04.02.2017 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Vynikající maska, po které je pokožka pružná a vyživená. Maska je impregnována gelem. Je velmi pohodlné používat. Sérum stačí několikrát. Doporučuji použít, vyrovná se s deklarovaným!!

Kuzněcovová Anna Noyabrsk | 29. 9. 2016 |

Boto maska ​​proti stárnutí obličeje a krku s koenzymem Q10 č. 6 (Dizao, Boto masky)

Skóre efektivity 3

Zkoušel jsem to poprvé a nebyl jsem potěšen, na pokožce jsem si nic nevšiml

Stupeň textury 4

transparentní maska ​​s texturou

Skóre ekonomiky / spotřeby 4

Závěry: Nebudu kupovat více, neviděl jsem účinek, pokožka zůstala nenasycená 3

Zakharova Elena Evgenievna Ťumeň | 21. 5. 2016 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Skóre efektivity 5

Po použití je pokožka měkká, pružná, hladká, vrásky jsou vyhlazeny

Stupeň textury 5

Sérum je mastné, ale dobře se vstřebává, žádné nepohodlí

Hodnocení ekonomiky / spotřeby 5

Jednorázová maska, sérum vydrželo další 4 dny, aplikovalo se ráno a večer, použití bylo docela ekonomické

Závěr: Skvělá maska, hodila se mi, tk. Mám problémovou pleť a často se objevují vyrážky, při použití masky a séra všechny vyrážky zmizely, což mě velmi překvapilo. Určitě koupím více. Stupeň 5+

Blyshko Anna Jekatěrinburg | 27.10.2015 |

Botto-maska ​​na kolagenovou výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Skóre efektivity 5

Po jedné aplikaci poskytuje maska ​​rychlý, ale krátkodobý efekt. Obličej je svěžejší, jemné vrásky jsou vyhlazeny. Pro kumulativní efekt musíte kurz použít.

Stupeň textury 5

Gelová impregnovaná maska ​​+ samostatně botogel, který se nanáší za masku.

Hodnocení ekonomiky / spotřeby 5

Maska a botogel jsou dostatečné pro dvě použití.

Závěr: Může být použit jako expresní osvěžující prostředek nebo jako kurz kumulativního účinku.

BOTOMASKY

BOTO masky Dizao - tajemství mladistvé pleti

  • Žádné vedlejší účinky ve srovnání s injekční metodou;
  • Hluboká relaxace svalů odpovědná za vyhlazení výrazu a věkové vrásky. BOTO masky nezakrývají vrásky, ale dokonce se vyrovnávají a mizí!
  • Přírodní složení a absence vůní, parabenů a jiných škodlivých látek;
  • Lehká, nenápadná vůně esence a vzor těsně přiléhající k pokožce obličeje a krku vám během procedury dodají spoustu pozitivních emocí..

I po jednom použití masky Dizao BOTO uvidíte, že je účinná proti většině známek věkových změn..

DIZAO BOTO MASKA TKANINA A KRK BOTO 8 ZNAMENÍ N6

Maska: VODA (AQUA), GLYCERIN, SORBITOL, CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PANTHENOL, ASCORBIC ACID, TOCURY MARIPHER, HALF MARICHER, MUSHROOM (TREMELLA FUCIFORMIS) POLYSACCHARID, MUSHROOM (TREMELLA FUCIFORMIS) EXTRAKT, FENOXYETHANOL, BUTYL BENZOÁT, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, VŮNĚ, VŮNĚ (VŮNĚ), ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PEPTIDE COMPLEX, PANTHENOL, ASCORBIC ACID, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, HYALURONIC ACID, MARINE COLLAGEN (SEA WHIP EXTRACT, MACROCYSTIS PYRIFERA), MUSHROOM (FREEMELIS FUCIFO, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, VŮNĚ (PARFUM)

Fáze 1: botomask Vyčistěte pokožku obličeje Naneste masku tak, aby zcela zakrývala obličej, krk a víčka 15 minut a užijte si příjemnou relaxační kosmetickou proceduru Sejměte masku a omyjte si obličej vodou Fáze 2 - upevněte efekt botomask pomocí botosum s bio-zlatem: Naneste botosum na obličej, krk a víčka Věnujte zvláštní pozornost vráskám Kosmetologové doporučují aplikaci této masky denně po dobu 5 dnů a poté 1-2krát týdně pro udržení účinku.

Značka Dizao (Dizao) Botomask na obličej, krk a víčka „Boto 8 sign“ DVOJSTUPŇOVÁ BOTOMASKA. EFEKTIVNÍ BOJ PROTI 8 ZNAKŮM VĚKOVÝCH ZMĚN Sada péče o kosmetiku někdy zabírá hodně místa. Efektivita fondů je zároveň stále velmi žádoucí. Chtěl bych, aby jedna maska ​​vyřešila všechny problémy najednou a zachovala krásu a mladost pokožky bez dalších procedur. Přesně tak funguje dvoustupňová botomaska ​​BOTO 8 Signs na obličej, krk a víčka s anti-aging sérem. Tvar: obličej, krk, víčka - Speciální tvar obličejové masky vyvinutý společností Dizao - Maska ideálně zakrývá všechny problémové oblasti kolem rtů (vrásky kabelky), očí (vrány), brady a krku - Elastická křivka se pohodlně přizpůsobí tvaru obličeje - Maska zcela pokrývá oblast brady a krku. Hlavními aktivními složkami masky jsou speciální peptidový komplex, mořský kolagen a strom mládí - ginkgo biloba. Každá z uvedených složek zlepšuje stav pokožky. Společně tyto látky vytvářejí silnou kombinaci, která spouští syntézu našeho vlastního kolagenu, elastinu a stimuluje hojení a omlazení na buněčné úrovni. Akce masky: Odstranění vrásek a výrazových vrásek Expresní odstranění problémových oblastí Vyhlazení mikroreliéfu pokožky Zdravá pleť Sálavá pokožka Zúžení rozšířených pórů Zesvětlení stařeckých skvrn Dlouhodobé intenzivní zvlhčení Aktivní složky: PEPTIDE COMPLEX, SEA COLLAGEN, GINKLOGO BILOBA, ALOBA, C, E Zvláštní vlastnosti: ŽÁDNÉ PARBÉNY • ŽÁDNÝ SILIKON • ŽÁDNÝ PROPYLEN GLYCOL

Disao Dvoustupňová botomask "Boto 8 znaků" 1ks. (Dizao, Boto masky)

Sada kosmetiky někdy zabírá spoustu místa. Efektivita fondů je zároveň stále velmi žádoucí. Chtěl bych, aby jedna maska ​​vyřešila všechny problémy najednou a zachovala krásu a mladost pokožky bez dalších procedur. Přesně tak funguje dvoustupňová botomaska ​​BOTO 8 Signs na obličej, krk a víčka s anti-aging sérem. Tvar: obličej, krk, víčka Speciální tvar obličejové masky vyvinutý společností Dizao Maska ideálně zakrývá všechny problémové oblasti kolem rtů (vrásky kabelky), očí (vrány), brady a krku Elastická křivka se pohodlně přizpůsobí tvaru obličeje Maska zcela zakrývá oblast brady a krk Hlavními aktivními složkami masky jsou speciální peptidový komplex, mořský kolagen a strom mládí - ginkgo biloba. Každá z uvedených složek zlepšuje stav pokožky. Společně tyto látky vytvářejí silnou kombinaci, která spouští syntézu našeho vlastního kolagenu, elastinu a stimuluje hojení a omlazení na buněčné úrovni. Působení masky: Odstranění věku a mimických vrásek Expresní odstranění problémových oblastí Vyhlazení mikroreliéfu pokožky Zdravá pleť Sálavá pokožka Zúžení rozšířených pórů Zesvětlení stárnoucích skvrn Dlouhodobě intenzivní zvlhčení BEZ PARABENŮ • BEZ SILIKONŮ • BEZ PROPYLENGLYCOLU, PEPYLENGLYCOLU, PEPYLENGLYLU,, kyselina hyaluronová, vitamíny B, C, E. APLIKACE Fáze 1: botomask Vyčištění pokožky obličeje Naneste masku tak, aby zcela zakrývala obličej, krk a víčka 15 minut si užijte příjemné relaxační zkrášlení Sejměte masku a umyjte si obličej vodou Fáze 2 - oprava účinku botomask s botosum s biogoldem: Naneste tenkou vrstvu boto séra na obličej, krk a víčka. Věnujte zvláštní pozornost vráskám. Kosmetologové doporučují používat tuto masku denně po dobu 5 dnů a poté 1–2krát týdně, aby byl účinek zachován. ČÁROVÝ KÓD 1220000150324 CHARAKTERISTIKA Značka - Dizao Gamma - Botto masky Problémy - Mimické vrásky, Snížená hustota a pružnost pokožky, Matná pleť Jmenování - Korekce vrásek Typ produktu - Maska Oblast použití produktu - Péče o obličej Země původu - Čína Typ kosmetiky - asijská

Disao boto maska ​​8 znaků na obličej a krk, č. 6

Dizao botomask "boto 8 znaků" na obličej, krk a víčka, 6 ks. Návod k použití.

Akce a vlastnosti:

Značka Dizao (Dizao), Botomask pro obličej, krk a víčka "Boto 8 signals" je dvoustupňová botomask. Efektivní boj proti 8 známkám změn souvisejících s věkem. Sada kosmetiky někdy zabírá spoustu místa. Efektivita fondů je zároveň stále velmi žádoucí. Chtěl bych, aby jedna maska ​​vyřešila všechny problémy najednou a zachovala krásu a mladost pokožky bez dalších procedur. Přesně tak funguje dvoustupňová botomaska ​​BOTO 8 Signs na obličej, krk a víčka s anti-aging sérem. Maska v ideálním případě pokrývá všechny problémové oblasti kolem rtů (vrásky kabelky), očí (vrány), brady a krku. Elastická forma se pohodlně přizpůsobí tvaru vašeho obličeje. Maska zcela zakrývá oblast brady a krku

Hlavními aktivními složkami masky jsou speciální peptidový komplex, mořský kolagen a strom mládí - ginkgo biloba. Každá z uvedených složek zlepšuje stav pokožky. Společně tyto látky vytvářejí silnou kombinaci, která spouští syntézu našeho vlastního kolagenu, elastinu a stimuluje hojení a omlazení na buněčné úrovni..

Akce masky:

  • Odstranění vrásek a výrazových vrásek
  • Expresní zvedání problémových oblastí
  • Vyhlazení mikroreliéfu pokožky
  • Zdravá pleť
  • Zářící pleť
  • Zúžení rozšířených pórů
  • Osvětlení stařeckých skvrn
  • Dlouhotrvající intenzivní hydratace

Aktivní složky: PEPTIDE COMPLEX, MARINE COLLAGEN, GINKGO BILOBA, ALOE, HYALURONIC ACID, VITAMINS: B, C, E. NO PARBENES, NO SILICONES, NO PROPYLENE GLYCOL.

Složení:

Maska: VODA (AQUA), GLYCERIN, SORBITOL, CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PANTHENOL, ASCORBIC ACID, TOCURY MARRIEPHER, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) POLYSACCHARID, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) EXTRAKT, FENOXYETHANOL, BUTYL BENZOÁT, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, FRA).

Botosum: VODA (AQUA), GLYCERIN, SORBITOL, CETEARYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PEPTIDE COMPLEX, PANTHENOL, KYSELINA ASKORBOVÁ, XANTHANOVÁ GUMA, TOCURA MARIPHER, HANTH (TREMELLA FUCIFORMIS) POLYSACCHARID, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) EXTRAKT, FENOXYETHANOL, BUTYL BENZOÁT, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, VŮNĚ (PARFUM).

Indikace:

BOTO maska ​​"BOTO 8 znaků" je snadný a příjemný způsob, jak zapomenout na stárnutí a vyblednutí pokožky obličeje - okamžitý efekt, neinjekční korekce změn souvisejících s věkem.

Kontraindikace:

Individuální nesnášenlivost komponent produktu.

Způsob aplikace:

Fáze 1: botomask: očistěte obličej, naneste masku tak, aby po dobu 15 minut zcela zakrývala obličej, krk a víčka, užijte si příjemné relaxační zkrášlení Sejměte masku a omyjte si obličej vodou.

Fáze 2 - fixace efektu botomasky pomocí botosum s biogold: naneste tenkou vrstvu botosum na obličej, krk a víčka. Věnujte zvláštní pozornost vráskám.

Kosmetologové doporučují tuto masku aplikovat denně po dobu 5 dnů a poté 1–2krát týdně, aby byl účinek zachován..

Na stránce produktu, který vás zajímá, vyberte, je-li k dispozici, požadovanou barvu, velikost, dávkování a stiskněte tlačítko

, pak v pravém horním rohu klikněte

Vyplňte všechna povinná pole a vyberte pohodlný způsob zadání objednávky:

  • S registrací - historie vašich nákupů bude uložena na vašem osobním účtu, v tomto případě vám budou připsány bonusové body, které můžete použít k nákupu jakéhokoli zboží v budoucnu.
  • Bez registrace - v budoucnu si nebudete moci prohlížet historii svých nákupů a plateb, ale v každém případě vám budou na váš e-mail zaslány informace s podrobnostmi vašich objednávek. Bonusové body se neudělují!

Po zadání kontaktních údajů vyberte z dostupných možností způsob dopravy a platby. Vpravo dole pak klikněte na tlačítko Pokladna. Minimální částka pro zadání objednávky je 700 rublů.

POZORNOST! Potvrzením zadání objednávky je přijetí automatického dopisu, který označuje číslo a specifikaci vaší objednávky. Po zpracování objednávky obdržíte následující dopis se specifikací dodacích a platebních podmínek. Jakékoli otázky lze položit zodpovězením obdržených dopisů. Pro vaše pohodlí a zlepšení kvality služeb vás žádáme, abyste si udrželi svou historii korespondence.

Recenze Botomask "Dizao" na obličej a krk s hyaluronovou výplní vrásek - BOTOMASK DIZAO - okamžité omlazení obličeje.

Můj obecný názor:
Doba využití5 let
Náklady76 RUR.
Rok vydání / nákupu2010

Okamžitý efekt, bezpečný, efektivní, pohodlný.

Není na prodej v Bulharsku

Masky DIZAO používám už asi pět let. Vyzkoušel jsem různé, z toho druhého mám obzvlášť rád masky s ovocnou kyselinou a botomask s kyselinou hyaluronovou. Ten druhý, ve smyslu loňského roku, jsem je koupil v Rusku, protože z nějakého důvodu se v Bulharsku neprodávají.

Jedná se o profesionální masku na obličej. 100% kyselina hyaluronová poskytuje výrazný efekt vyhlazení vrásek. To je jednoznačné a nepochybné! Zkontrolováno na mě!)

BOTOMASK® s hyaluronovou výplní vrásek na obličej a krk. 2stupňové s BOTOGELem a hyaluronovým plnivem, které zajišťuje hluboký průnik aktivních složek Botogelu a Botomasku do pokožky obličeje. Takhle) Nevím, co se tam kde dostane, ale obličej po této masce je hladký a něžný jako dítě.
Obsahuje kyselinu hyaluronovou, aminokyseliny, propolis, extrakt z aloe, peptidy, kolagen, vitamín E, biogold. Ale poslední komponenta mě rozesměje - v přírodě nic takového neexistuje a co výrobce pod tímto názvem znamená, není jasné. Tato kvalita však masky nezhoršuje..

Botogel se nanáší na čistý obličej, samotná látková maska ​​se nanáší nahoře. Vydrží 20 minut, poté lze obličej umýt. Efekt mě vždy velmi potěší. Tato maska ​​je dobrá, stejně jako prostředek k okamžitému uvedení do prezentace..

Pokud tedy strávíte 10 sezení správně, kurz je takřka řečeno, pak je účinek opravený. Je také dobré, že jednu masku lze použít dvakrát nebo třikrát, pokud ji opatrně vložíte do sáčku, dobře uzavřete a uložíte do chladničky po dobu nejvýše tří dnů. Vždy to dělám a nikdy jsem si nevšiml, že se maska ​​zhoršuje. Hlavní věc je dělat vše rychle a s čistými rukama..

Vzhledem k tomu, že kyselina hyaluronová je jedním z nejúčinnějších přírodních zvlhčovačů pokožky, maska ​​dobře udržuje rovnováhu vlhkosti, pevnost a pružnost pokožky, zmírňuje únavu, chrání pokožku před předčasným stárnutím, podporuje produkci nového kolagenu a elastinu, zlepšuje tón pleti a zvyšuje odolnost pokožky vůči vlivům prostředí..

K dnešnímu dni nevím o účinnějším a jasnějším léku dostupném (za cenu) na vrásky a jiné projevy související s věkem.

Tuto masku jsem koupil v Rusku loni za 76,20 rublů. A začal jsem používat tyto masky, když stály dalších 18 rublů)

Mimochodem, je velmi výhodné je koupit v krabicích (takové silné krabice), je jich 10.

Doporučuji každému, kdo není alergický na tyto složky.

Dizao Total Effects 8 Botanická maska ​​pro oči: recenze

A opět produkt od společnosti Disao! Tentokrát máme botu na oční masku Dizao proti 8 známkám změn souvisejících s věkem v očích - celkem 8 účinků na oči. Taška s maskou je vyrobena v třpytivých černých a zlatých tónech, což jasně ukazuje, že maska ​​není levná, že je luxusní a slibuje stejně luxusní výsledek. Pojďme to zkontrolovat?

Sliby

Po masce nám řeknou, že budete jako po kosmetickém salonu - hm! Jako by vám byla injekčně podána botulotoxin. Dokonce i hluboké mimické vrásky v blízkosti očí budou vyhlazeny, pokožka bude napnutá a vyrovnaná, kruhy a otoky zmizí a pokožka bude zvlhčena. Pro takový superduper efekt se však doporučuje použít bota masku Disao v kurzu denně po dobu 6 dnů a poté 1-2 masky týdně. Bohužel nemám tolik masek na skladě.

Popis a sliby na zadní straně botanické masky

Aplikace, zpětná vazba, výsledek a dojmy

Na rozdíl od slibů výrobce ohledně ekologického pohodlného balení není používání masky tak pohodlné - vzhledem k tomu, že v sáčku jsou 2 náplasti pro 2 aplikace. Pokud by tedy byla jen jedna maska, vytáhl bych ji, zahodil a zapomněl, ale tady:

  • Musíte roztrhnout jeden vak (stupeň 1), dávejte pozor, abyste nepoškodili vak ze stupně 2 sérem.
  • Vyjměte z něj všechny 4 náplasti, rozložte je (protože jsou přeložené), odlepte dva kusy látky, což není příliš hygienické.
  • Zbývající dva je třeba srolovat a nacpat zpět do tašky.
  • Musíte také přemýšlet o tom, jak zalepit a kam uložit zbývající náplasti..
  • Totéž se sérem. Zde je to však trochu hygieničtější, protože nic nemusí být odsunuto zpět.

V sáčku látkových masek je docela dost krému, tak jsem si ten zbytek rozmazal po celé tváři, abych zesílil účinek. Samotné masky dobře drží pod očima, i když nelžou, ale jde jim o práci. Je pravda, že když uschnou, začnou odpadávat, ale pak to znamená, že je čas střílet.

Vytáhla všechny 4 kusy látky botanické masky

Dále musíte umýt a aplikovat sérum z druhého balení pod očima (fáze 2), „věnujte zvláštní pozornost mimickým vráskám“. Nevím, jak to lze udělat, vzhledem k tomu, že sérum je samo o sobě docela tekuté - tato kapka, která je na fotografii, mi stačila jak pod očima, tak na celé tváři. Kůže po séru se bohužel leskne a stává se lepkavou, ale obvyklý prášek mě zachránil.

Swatch sérum z dizao boto-masky

Efekt po 2 maskách aplikovaných 2 dny po sobě:

  • 1. den jsem si všiml vyhlazení a zvlhčení pokožky, ale ani kruhy, ani otoky se nesnížily, mimické vrásky zůstaly na stejném místě - to znamená, že nebyla zaznamenána žádná svalová relaxace.
  • Druhý den jsem si stále všiml vyhlazení vrásek na obličeji a dalších vrásek.

Složení

Slibuje se, že tato maska ​​obsahuje 99,6% přírodních složek a je také bez parabenů, GMO a petrochemikálií. Sestava je velmi dobrá. Obzvláště mě těší, že produkty Disao nejsou testovány na zvířatech.!

Složení obou fází 8 oční masky Dizao boto

Jsem zmaten pouze fenoxyethanolem a benzoáty, se kterými všechny „přírodní“ masky z Disao hře..

Recenze z internetu

Bohužel je jich velmi málo, recenze:

  • Trápí mě vrány, ale po těchto maskách je účinek skvělý - až do večera na ně zapomínám. Nevýhodné balení je jedinou nevýhodou, ale používám ho a získávám výsledek.
  • Kurz jsem používal 6 dní podle doporučení. Výsledek byl příjemný: pokožka se trochu napnula, hydratovala, vaky a stíny pod očima se zmenšily. Možná je to jediný lék, který na mě alespoň trochu působí..

Simona Sim - pouze pro web Under the eyes ru