Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Botomask pro oblast očí bojuje proti všem 8 známkám změn pleti souvisejících s věkem: Má silný účinek na uvolnění svalů a vyhlazuje hluboké výrazové linie. Napíná pokožku a obnovuje její pružnost. Vyrovnává povrch kůže. Eliminuje tmavé kruhy. Dodává pokožce vitalitu. Snižuje otoky. Vyhlazuje vrásky a vrány. Intenzivně zvlhčuje pokožku. 8 známek Botosum Eye-related Eye Botosum má silný účinek proti stárnutí a zvyšuje účinek botomask a prodlužuje účinek jeho aplikace. Jedinečnost boto séra spočívá v tom, že okamžitě vyhlazuje vrásky a má svalový relaxační účinek. Aplikace: po použití botomasky naneste botomické sérum se zvláštním důrazem na mimické vrásky.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Maska pro zotavení a záření Dizao - recenze

Miluji látkové masky, ale aby to mělo efekt, je zapotřebí celý kurz. A je skvělé, když se masky prodávají jako celá sada, jako například DIZAO Botomask na obličej s hyaluronovou výplní vrásek.

V balení bylo 6 sáčků.

A samotná maska ​​je neobvyklá. Každý sáček se skládá ze dvou částí:

  • botogel s hyaluronovým plnivem;
  • botomaska ​​na obličej, krk a víčka s hyaluronovou výplní vrásek.

Botogel má krémovou a poměrně hustou strukturu. Vůně je příjemná a nenápadná.

Ve druhé části látková maska ​​s impregnací. Existuje spousta impregnace, musel jsem trochu vytlačit, aby esence nekapala z obličeje.

Složení bez parabenů, silikonů a propylenglykolu.

Aktivní složky: kyselina hyaluronová, peptidy, ginkgo biloba, mořský kolagen, vitamíny B, C, E.

Použití masky je jednoduché. Nejprve naneste gel na celý obličej a krk. Poté aplikujeme masku. Tvar masky je pohodlný, i když pro mě trochu příliš velký. Potěší, přítomnost speciální části pro krk.

Maska se používá celkem pohodlně, pokožka se nehoří ani nedráždí.

Výrobce doporučuje ponechat masku 15 minut, ale já jsem je nechal 20 minut. Poté se omyje teplou vodou. Pokožka po masce je hladká, hydratovaná a vyživená. Maska dobře vyrovnává reliéf pokožky, dodává jí tón a vyhlazuje jemné a mělké vrásky. Existuje kumulativní účinek.

Maska mě velmi potěšila. Nesnaží se za cenu a má viditelný účinek.

SEATHERAPY Maska na obličej Botox s kyselinou hyaluronovou a řasami

Při nákupu produktů značky GUAM ve výši 11 000 rublů. - FANGHI D'ALGA anticelulitidová maska ​​s intenzivním chladivým účinkem (500 g) jako dárek. * Počet dárků je omezený.

Inovativní alginátový přípravek s intenzivním zvlhčujícím účinkem a výrazným účinkem NATURAL FILLER s okamžitými anti-aging vlastnostmi. Snižuje závažnost výrazových linií, obnovuje jasnost kontur obličeje, posiluje a zvedá pokožku oblasti brady a krku. Hluboká hydratace a intenzivní regenerace pokožky na buněčné úrovni je výsledkem vyvážené interakce výtažků z řas a rostlin, doplněné o multivitaminový energetický koktejl, který obnovuje její přirozený jas a rovnoměrný tón. KNOW-HOW od specialistů na GUAM! V jednom balíčku „BOTOX EFFECT“ OBLIČEJOVÝCH MASEK s KYSELINOU HYALURONOVOU a GUAM ALGAE 3 jsou shromážděny potřebné postupy proti stárnutí najednou:

1. PLASTIFYING ALGINATE MASK - Posiluje mikrocirkulaci a tok lymfy ve tkáních díky prodlouženému tepelnému účinku, podporuje hlubokou penetraci složek proti stárnutí, má výrazné zvlhčovací, napínací, vyhlazující, čisticí a detoxikační vlastnosti.

2 a 3. KAPALNÝ AKTIVÁTOR - vykonává současně dvě důležité funkce: TONING SOLVENT ALGINATE PRWDER, obohacený o organické výtažky z rostlin a řas, a INTENZIVNÍ PROTI STÁRNUTÍ SÉRUM S PLEŤOVÝM KOMPLEXEM Botox podobný! BOTOX-MASK Activator Liquid je tedy úplnou náhradou za sérum proti stárnutí, které většina výrobců doporučuje nanést na pokožku jako samostatný intenzivní produkt před použitím alginátové masky..

Alginát BOTOX-MASK poprvé kombinuje několik složek proti stárnutí: plastifikační základ s koncentrovaným řasovým práškem Laminaria a Spirulina a aktivační kapalinu „2v1“, jejíž funkčnost kombinuje kapalnou frakci na bázi kyseliny hyaluronové s nízkou molekulovou hmotností a intenzivní výplň peptidové báze s kousavým účinkem NALATURA. Exkluzivní účinek přípravku „NATURAL FILLER-wrinkle filler“ je vytvořen díky optimální interakci dvou biomimetických peptidů - ARGIRELIN (ACETYL HEXAPEPTIDE-8) a LEUFASIL (PENTAPEPTIDE-18) jako součást aktivního komplexu Botox-Like / SOFT BOTOX! Komplex pro omlazení peptidů je obsažen v kapalině Activator Liquid - důležitém aspektu ve vývoji formulace BOTOX-MASK, která ve sterilních laboratorních podmínkách umožňuje stabilizovat optimální koncentraci biomimetických peptidů nezbytných pro nejúčinnější účinek proti stárnutí na kožní buňky a tkáně.

3 balení (20 g prášku a 40 ml tekutiny).

AKTIVNÍ SLOŽKY: MASKOVÝ PRÁŠEK - PRÁŠKOVÁ MASKOVÁ SLOŽKA: DIATOMACEOUS EARTH (křemelina, křemelina), KYSELINA ALGINOVÁ (kyselina alginová), SÍRAN VÁPENATÝ (síran vápenatý), LITHOTHAMNIUM KALKÁM LAMINARIA PRÁŠEK - hnědé řasy), SPIRULINA PLATENSIS PRÁŠEK (SPIRULINA PRÁŠEK), EQUISETUM LEAF EXTRACT (extrakt z přesličky), HYDROLYZED YEAST (YEAST HYDROLYZATE). KAPALNÝ AKTIVÁTOR - KAPALNÝ AKTIVÁTOR

SLOŽKY: VODA, KYSELINA HYDROLYZOVANÁ KYSELINA HYALURONOVÁ (hydrolyzovaná KYSELINA HYALURONOVÁ), LAMINARIA DIGITATA EXTRAT (EXTRACT řasy), ACETYL HEXAPEPTIDE-8 (Acetyl Hexapeptid-8, Argirelin), PENTAPEPTID-18, PentapeptI-N vitamin B3, PP), PANTHENOL (PANTHENOL), KYSELINA CITROVÁ (KYSELINA CITROVÁ), PYRIDOXIN (PYRIDOXIN, vitamin B6), TOCOPHERYL ACETATE (TOCOFERYL ACETATE, vitamin E), THIAMIN (sůl PANTHENATE), kyselina KALAMOVÁ, vitamin, vitamin B5), BIOTIN (biotin, vitamin B7, vitamin H).

1) Připravte pokožku na proceduru. DŮKLADNĚ ČISTĚTE PLEŤ MAKEUPU a KONTAMINANTŮ pomocí SPECIALIZOVANÝCH ČISTICÍCH PRODUKTŮ. 2) Nalijte ALGINÁTOVÝ PRÁŠEK ze SÁČKU „A“ (20 g) do suché, čisté nádoby (keramické nebo skleněné) a ZŘEĎTE ji KAPALINOU ACTIVATOR od KONTEJNERU „B“ (40 ml).

3) INTENZIÁLNĚ míchejte 10-15 SEKUND, dokud nezískáte HOMOGENNÍ HMOTNOST BEZ hrudek. Pro usnadnění míchání se špachtle před použitím doporučuje navlhčit.

4) OKAMŽITĚ PO MÍCHÁNÍ po dobu 2–3 minut naneste masku pomocí špachtle širokými tahy na dříve očištěnou pokožku OBLIČEJE A KRKU, aby se částice masky nedostaly do očí a úst. ZVLÁŠTNĚ DOPORUČUJEME NAPLNIT MASKU V OBLASTI NÍZKÉHO VÍKA A OKOLÍ LIPS.

5) Ponechte BOTOXOVOU MASKU 15-20 minut, dokud NEJDE O PLNOU PLASTIFIKACI.

6) Po vytvrzení MASKU MUSÍTE ODSTRANIT zdola nahoru a od spánků k nosu. Zbytky omyjte teplou vodou nebo vlhkým hadříkem (ručníkem). PO POSTUPU DOPORUČUJEME POUŽÍVAT ZÁKLADNÍ nebo INTENZIVNÍ PÉČI.

DOPORUČENÝ POSTUP APLIKACE BOTOX-MASK GUAM - 3 OŠETŘENÍ ZA MĚSÍC!

Recenze masky Boto

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Rostlinná energie pro krásu vlasů

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Dizao Boto masky
  • 1
  • 2
  • "

safronova anna Petrohrad | 25.03.2019 |

Botomask pro oči "BOTO Effect" 1ks (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Maska je velká, dostatečná pro oblast dekoltu, pro jednu aplikaci ji musíte držet asi 30 minut, poté se nanese krém na obličej, který je součástí masky, hodně se používá 3-4krát. ale vrásky na čele se na chvíli vyhladí. Samo o sobě má zvlhčující účinek, suchost a napnutí pokožky klesá, pleť se zlepšuje.

Natalia Moskva | 03.03.2019 |

Botomaska ​​na obličej "Luxury of bio-gold" 1ks (Dizao, Boto-masks)

Závěr: Tato maska ​​od výrobců z Číny se mi opravdu líbila. Účinek se prodlužuje a bude zajímavější než použití náplastí s biogoldem. Doporučuje se dosáhnout účinku 5 procedur. Velmi dobrá alternativa k návštěvě salonu krásy. Lze použít teplé i chlazené. Tón pleti je znatelně vylepšen. Během používání nedochází k žádným alergickým projevům a zarudnutí. Po použití masky se doporučuje umýt vodou.

Botomask pro oči "BOTO hyaluronová výplň vrásek" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Jedná se o dvoustupňovou masku. Nejprve se nanese gel a poté textilní náplasti, které jsou namočené v masce. Existuje spousta finančních prostředků, nestačí na jeden čas. Náplasti mají nepříjemný řez, takže jsem je jen přeložil na polovinu a přikryl na spodní víčko. Vrásky samozřejmě nebyly vyhlazeny, i když jsem to udělal v kurzu. Dobře zvlhčuje a odstraňuje tmavé kruhy. Pohled vypadá odpočatý. To je vše. Takovou masku lze provést před každou událostí, ale neměli byste očekávat zázrak.

D Olga Moskva | 24.04.2018 |

Botomask pro oči "BOTO hyaluronová výplň vrásek" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Produkt se aplikuje ve dvou fázích. Nejprve se použije gel, na který se nanese náplastová maska. Náplastová maska ​​je dostatečně velká, lze ji použít úplně, na horní a dolní víčka, pouze na spodní. Tmavé kruhy a vrásky nebudou redukovány, ale dobře zvlhčují.

safronova anna Petrohrad | 15.03.2018 |

Dvoustupňová BOTO maska ​​na obličej a krk "BOTO Effect" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Maska je velké velikosti - dost na obličej a výstřih, dokonce i látka je zvýrazněna na očích. Bezbarvý a bez zápachu, hojně nasáklý, udržuji ho 20-30 minut a podruhé to bude stačit na krém. Samozřejmě, že to nevyhladí malé vrásky, ale ty větší na čele se vyhladí, ale efekt není dlouhodobý. Po masce nanesu krém, ten se nevstřebává okamžitě, ale beze stop, neodvaluje se. Vyživuje pokožku. Obecně se mi sada líbila, samotná krabička je velmi krásná, uvnitř je kompletní popis složení masky s barevnými fotografiemi rostlin, které jsou součástí složení masky. Můžete si koupit jako dárek, cena není vysoká.

Tarasenko Evgeniya Khimki | 16. 8. 2017 |

Boto-maska ​​na oči hyaluronová výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěry: Pokud potřebujete vypadat skvěle a velmi urgentně, jsou tyto masky spásou! 15 minut a můžete jít ven k lidem))) Snadné použití, lehká struktura, okamžitý efekt. Při pravidelném používání také dlouhodobé výsledky. Miluji Disao masky pro jejich formát - sáček. Pohodlné vzít s sebou, není to jako vláčení trubek a sklenic.

Valeria Čeljabinsk | 26.07.2017 |

Boto-maska ​​na oči hyaluronová výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Nástroj se skládá ze dvou složek: první je transparentní gel, který je třeba aplikovat na pokožku kolem očí, druhou jsou tkáňové skvrny namočené v séru, které se aplikují na gel.
Samotné skvrny jsou dlouhé a dosahují téměř až k uším. Bylo by lepší, kdyby byly podlouhlé směrem dolů, aby bylo možné zakrýt více dolního víčka.
Krabice obsahuje 6 sáčků. Jeden sáček lze natáhnout na tři použití, protože obsahuje velké množství séra a gelu.
Maska dobře zvlhčuje pokožku. Pokud je sucho, odstraní jej v jedné aplikaci. Vyhlazuje vrásky. Velkým plusem je pocit lehkosti v očích ihned po aplikaci, který přetrvává. Proto pro ty, kteří tráví spoustu času u počítače, tato maska ​​určitě pomůže.
Stupeň 5.

Afanasyeva Olga Nižnij Novgorod | 19.06.2017 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Produkt byl použit přes noc. Maska je hojně nasycena gelem, obrovských rozměrů)) Během procedury nedošlo k žádnému nepohodlí, i když moje suchá a citlivá pokožka rychle reaguje na nepohodlí. Po umytí zůstal na tváři zajímavý pocit, jako by byla kůže ošetřena anestetikem. Vrásky pod očima a póry na tvářích se vyhladily - účinek mě překvapil. Sérum také nezpůsobovalo nepohodlí, kůže ho jednoduše snědla. Ráno nezůstala po příjemných změnách ani stopa. Využil jsem 3 večery za sebou, ale ráno se princezna proměnila znovu v Popelku. Příště se pokusím masku aplikovat před nějakou důležitou událostí, jako expresní prostředek, protože Nevšiml jsem si prodlouženého účinku.

Parshina Svetlana Volgograd | 04.02.2017 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Vynikající maska, po které je pokožka pružná a vyživená. Maska je impregnována gelem. Je velmi pohodlné používat. Sérum stačí několikrát. Doporučuji použít, vyrovná se s deklarovaným!!

Kuzněcovová Anna Noyabrsk | 29. 9. 2016 |

Boto maska ​​proti stárnutí obličeje a krku s koenzymem Q10 č. 6 (Dizao, Boto masky)

Skóre efektivity 3

Zkoušel jsem to poprvé a nebyl jsem potěšen, na pokožce jsem si nic nevšiml

Stupeň textury 4

transparentní maska ​​s texturou

Skóre ekonomiky / spotřeby 4

Závěry: Nebudu kupovat více, neviděl jsem účinek, pokožka zůstala nenasycená 3

Zakharova Elena Evgenievna Ťumeň | 21. 5. 2016 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Skóre efektivity 5

Po použití je pokožka měkká, pružná, hladká, vrásky jsou vyhlazeny

Stupeň textury 5

Sérum je mastné, ale dobře se vstřebává, žádné nepohodlí

Hodnocení ekonomiky / spotřeby 5

Jednorázová maska, sérum vydrželo další 4 dny, aplikovalo se ráno a večer, použití bylo docela ekonomické

Závěr: Skvělá maska, hodila se mi, tk. Mám problémovou pleť a často se objevují vyrážky, při použití masky a séra všechny vyrážky zmizely, což mě velmi překvapilo. Určitě koupím více. Stupeň 5+

Blyshko Anna Jekatěrinburg | 27.10.2015 |

Botto-maska ​​na kolagenovou výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Skóre efektivity 5

Po jedné aplikaci poskytuje maska ​​rychlý, ale krátkodobý efekt. Obličej je svěžejší, jemné vrásky jsou vyhlazeny. Pro kumulativní efekt musíte kurz použít.

Stupeň textury 5

Gelová impregnovaná maska ​​+ samostatně botogel, který se nanáší za masku.

Hodnocení ekonomiky / spotřeby 5

Maska a botogel jsou dostatečné pro dvě použití.

Závěr: Může být použit jako expresní osvěžující prostředek nebo jako kurz kumulativního účinku.

Recenze nákupu / DIZAO masky, houby pro konnyaku. Nové - 87 od 20 rub 1022

Houba zdarma, rozhodl jsem se to zkusit - byl jsem spokojený

Děkuji, všechno je velmi rychlé, všechny houby přišly. Došlo k přehodnocení, ale není to kreativní. Zvláštní poděkování za dárek, takové masky jsem nezkoušel, zkusím to při této příležitosti

Vůně je chemická, s původním balzámem nemá nic společného. Neznám chuť a strukturu, jsem velmi zklamaný,

Skvělé rty, děkuji

2 nepřišly ty, které jsem si objednal. Podáme žádost. Děkuji.

Dlouhý nákup, zpoždění realizace objednávky 20 dní. Kvalita masek je dobrá, používám je neustále, jsem s výsledkem spokojen

Velice se mi to líbilo. Jsem s výběrem spokojený. Jemná, krémová konzistence, příjemná vůně, chladí a uklidňuje. Doporučit. Obličej je po umytí hladký a svěží. Je to škoda dětského balíčku;)

Čekal jsem 2 měsíce a ne všechno přišlo (

Velmi dlouhá distribuce, téměř o měsíc později, než je uvedeno datum. Změňte se, dejte dárek, děkuji. O kvalitě masek zatím nemohu nic říci, zkusím to.

Dobré pleťové masky, pokožka po nich je hladká a jemná

Toto jsou nejlepší ponožky, jaké jsem kdy vzal! (Beru je třikrát) Žádní Korejci, Číňané, Japonci a nestáli vedle, ale hodně jsem se snažil. Ano, ne levné, ale stojí to za to a po nich nebude jen loupání, jako od všech ostatních, ale stará kůže je odstraněna prakticky ponožkou. Takže velmi doporučuji.

Tyto masky velmi miluji. Děkujeme za váš nákup a rychlost..

všechno je v pořádku, zkusím to

Masky jsou nádherné. Nákup je dlouhý. Houba není moc dobrá, letale lepší

Neměl rád vůni. Určitě necítí jako ovoce, vydává něco chemického a hořkého. Zklamaný

Objednal jsem si dvě záplaty na žraločí oči a dal jsem tři čínské záplaty na oči. Nějak se liší rozdíl v ceně.

Všechno je vynikající kvality jako vždy, díky! Inkoust používám už dlouho, líbí se mi.

Masky jsou dobré, děkuji.

vše je v pořádku, děkujeme za váš nákup

Díky, zkusíme to.

Špatné ponožky přišly, štítek není červený, ale modrý, od použití uplynuly 4 dny, aniž by došlo k náznaku exfoliace.

masky nejsou stejné jako na fotografii. Pravidelné kolagenové náplasti, které při jiných nákupech stojí od 9 rublů

Od společnosti Carmex existuje pouze jedno jméno: vazelína, rohlíky na rtech, bez obalu, bez data exspirace (čínské kecy). Balené houby, jedna mokrá a druhá suchá. Použil jsem mokrý, textura je uvolněná, z jedné aplikace se nějak opotřebovala, nevydrží dlouho, po umytí, žádné černé tečky. Také na maskách není datum vypršení platnosti, je dostatek krému ze srdce a na patách, pošetile a na dolní víčka jsem použil tento krém, ve výsledku zčervenal a otekl. Nákup je dlouhý, je nutné odstranit informace v předmětu, které rychle obdržíme, protože je ve skladu ve Vladivostoku. Dali dárek, maličkost, ale pěkný. Doporučuji umýt houby a žádné drhnutí.

absolutně neúčinné ponožky, vždy si kupuji podobné, ale nic z nich nepochází, kůže se neodlepuje, vůbec nic

Masky jsou dobré, škoda, že do 8. března neměli čas.

S obvyklým rozdělením zpoždění je zboží v pořádku

Velmi dlouhý nákup, od ledna do 17. března) Organizátor se spojil, vysvětlil situaci, doufám, že příště to bude rychlejší)))

negativní recenze, protože jsem si objednal masky do 8. března jako symbolické dárky pro své kolegy. Očekával jsem, že dostanu maximálně sedmý, ne později. (Název nákupu byl ve skutečnosti slibný! Ve skutečnosti se všechno ukázalo velmi smutně a moji kolegové neměli dary a nyní jsem v jejich očích „necitlivý, nepozorný chamtivý muž“! Ce la vie, jak se říká. Ale kde je spravedlnost. - (no, to je čistě řečnická otázka.) Organizace mi pospíšila, aby mi 9. března řekla, že objednávka byla v prodejně. Nemohu říci, že jsem byla potěšena, protože moji kolegové už jsou na mě. Zeptal jsem se ho, orga, - „a kdy to měli?“ Bylo mi řečeno, že moje objednávka byla Přišel jsem do tranzitního bodu 3. března. No, víš, jsem hloupý, nehádal jsem chtoli. Obecně nevěřte jménům, nebuďte naivní! Vždy uveďte rok, kdy budete vyzváni k přípravě dárků na 8. března nebo na jakýkoli jiný den. (

Řasenka není pro mě. Bez jehly se nemůžete nalíčit, řasy strašně drží pohromadě. Nerad si to umývám, řasy vypadnou spolu s řasenkou. Cena je lepší než u jiných nákupů

Masky jsou dobré, prosím

Opravdu nevíte, dokud to nezkusíte! Houby jsou zázrak. Jak jsem o nich předtím nevěděl. Vzal jsem dva, zatímco jeden suší druhý. Nějaký zázrak, nejsou potřeba žádné peelingy, a pokud po houbičce mmmmm stále existuje maska, kůže je jako novorozence a voní jako květiny (manžel řekl)

Recenze masky "BotoMask" s účinkem tekutého botoxu ze známek stárnutí obličeje

Dříve nebo později se projeví změny související s věkem v těle. První známky stárnutí se objevují na pokožce obličeje, krku, dekoltu a rukou po 25-30 letech. Aby nedošlo k předčasnému vadnutí a prodloužení mládí o maximální možnou dobu, je nutné příznaky stárnutí diagnostikovat co nejdříve a eliminovat je..

Vaším hlavním pomocníkem při ochraně krásy a svěžesti bude pravidelná péče o obličej a správně vybrané kosmetické přípravky. Po 40 letech je však téměř nemožné obnovit pevnost a pružnost bez chirurgického a lékařského zásahu. Novinkou v oblasti kosmetologie byl vznik omlazující masky Botomask - jedná se o produkt nové generace, jehož tajemstvím je léčivý účinek speciálně vybraného složení na ztenčenou pokožku a na vrstvu podkožního tuku..

Indikace pro použití

Kůže obličeje je neustále vystavena agresivním vlivům prostředí: zde a ultrafialovým paprskům a nepříznivým podmínkám prostředí a povětrnostním podmínkám a volným radikálům. Všechny faktory společně a jednotlivě způsobují předčasné stárnutí.

Pokud vás četné konzultace s odborníky a studium recenzí o nejúčinnějších kosmetických postupech vedly k přemýšlení o bolestivých injekcích Botoxu, které mají mnoho kontraindikací - nespěchejte. Alternativou k tomuto postupu bude botomaska, která za dva týdny aplikace pomůže ztratit 15 let, protože vyhlazuje vrásky jako botox

Tento lék lze používat od 25 let bez čekání na první známky vadnutí, protože právě v této době začíná v těle fyziologický mechanismus stárnutí. Výsledky výzkumu, stejně jako recenze zákazníků a počet globálních prodejů, které překročily hranici 3 milionů, umožňují výrobci požadovat účinné omlazení bez poškození zdraví..

Doporučeno pro odstranění vrásek:

  • kolem očí;
  • na čele;
  • v nasolabiálních a glabelárních záhybech;
  • na tvářích a lícních kostech.

Botomask bude také nenahraditelný, pokud máte:

  • vaskulární sítě na obličeji;
  • naolejovaná kontura obočí;
  • snížené rohy rtů;
  • plovoucí oválný obličej.

Nejdůležitější ze všeho je jednoduchá aplikace a schopnost používat masku v pohodlném domově kdykoli. Také se nemusíte předem registrovat na konzultaci s lékařem - maska ​​je vhodná pro jakýkoli typ pokožky, nemá žádné kontraindikace a nezpůsobuje alergické reakce, výsledku bude dosaženo bez bolesti a chirurgického zákroku.

Složení: hlavní účinné látky

Vaše volba by měla vždy vycházet z pečlivého studia složení produktu. Pokud je kyselina hyaluronová označena jako složka a kolagen jako plnivo, pak omlazující účinek určitě bude. V srdci masky Bot:

  • účinné látky - analogy botoxu, stimulují dýchání všech vrstev pokožky, zmírňují přetížení, vyhlazují vrásky a záhyby, zmírňují otoky očních víček a odstraňují tmavé kruhy pod očima;
  • peptidový komplex, který obnovuje nejen horní vrstvu epidermis - ovlivňuje také pokožku obličeje na svalové úrovni, vyhlazuje vrásky a zachovává mimiku;
  • speciální sérum pro uvolnění svalů s hyaluronovým komplexem - obsahuje také živiny a přípravky pro intenzivní zvlhčení;
  • obaly jsou vyrobeny z ekologických materiálů a jsou recyklovatelné;
  • finanční prostředky nejsou testovány na zvířatech - všechny studie byly prováděny v klinickém prostředí a výsledky lze posoudit na základě hodnocení dobrovolníků.

Výrobce zaručuje přirozené a bezpečné používání tohoto kosmetického přípravku. Ve složení nenajdete takové škodlivé přísady, jako jsou umělá barviva, syntetické vůně, parabeny a GMO.

Organické složení a jeho kvalita jsou potvrzeny speciálními certifikáty. Po první aplikaci masky pocítíte svěžest pokožky a její něhu, hydrataci.

Tento nástroj je charakterizován jako dvoustupňový, který umožňuje zlepšit výsledek aplikace, dosáhnout liftingového efektu, vyživovat pokožku užitečnými látkami a vyrovnat se s hlavními známkami změn souvisejících s věkem.

Důležité: očekávaného účinku proti stárnutí můžete dosáhnout pouze s integrovaným přístupem k použití a přísným dodržováním doporučení výrobce v souladu s pokyny.

Inovativní technologie chránící krásu a mladost pokožky: výsledek aplikace

Inovativní produkt je komplex 10 masek určených k probuzení všech vnitřních rezerv pokožky krku, obličeje a také kolem očí. Recenze tohoto nástroje zveřejněné na internetu jsou většinou pozitivní.

Botoxová maska ​​Botomask poskytuje následující výsledky:

  • obnovuje potřebnou rovnováhu vlhkosti - suchost a odlupování nejcitlivějších částí obličeje zmizí (je to patrné zejména v oblasti čela a nosu, stejně jako rtů);
  • zastavuje proces stárnutí kůže související s věkem;
    kompenzuje nedostatek kolagenu a elastinu - ochabnutí kůže očních víček je méně nápadné a klesá dolů;
  • věkové skvrny prakticky zmizí;
  • žloutnutí a šedost kůže zmizí - pleť se stává rovnoměrnou;
  • metabolické procesy se zrychlují - zmizí tmavé kruhy, modré a otoky pod očima;
  • nasolabiální záhyb je vyhlazen, rohy rtů jsou napjaté;
  • odstraňuje vaskulární síť;
  • zlepšuje tvar tváří, brady a víček.

Účinek aplikace je patrný po 14 dnech aplikace, navíc vydrží dlouhou dobu. Kromě hlavního úkolu - odstranění vrásek, maska ​​zabraňuje jejich tvorbě.

Způsob aplikace

  1. Stejně jako všechny kosmetické procedury byste měli začít s čištěním pokožky - odstranit make-up, umýt se, otřít pokožku tonerem.
  2. Masku nanášejte večer hodinu před spaním. Doba expozice 15 až 30 minut.
  3. Po uplynutí doby zdržení opláchněte teplou vodou. Pokožku osušte měkkým ručníkem nebo flanelovou plenkou.
  4. Masku nanášejte na pokožku každý den po dobu 2 týdnů. Může být nutné kurz prodloužit na 4 týdny - pro věkovou kategorii 50 let+.
  5. Výsledek bude patrný po první aplikaci a účinek přetrvává až šest měsíců - v závislosti na existujících problémech, věku, celkové kondici těla.

Oceníte plně obnovenou pevnost a pružnost pokožky. Maska Botto je ideální příležitostí, jak se efektivně zbavit vrásek a s minimálním vynaložením času a peněz. Přečtěte si recenze tohoto nástroje a řekněte operaci „ne“.

„Boto 8 signs“

Botomaska ​​na obličej, krk a víčka "Boto 8 znaků", 6 ks.

Sada kosmetiky někdy zabírá spoustu místa. Efektivita fondů je zároveň stále velmi žádoucí. Chtěl bych, aby jedna maska ​​vyřešila všechny problémy najednou a zachovala krásu a mladost pokožky bez dalších procedur. Takto funguje dvoustupňová botomaska ​​na obličej, krk a víčka „BOTO 8 sign“ s anti-age sérem.

Tvar: obličej, krk, víčka

  • Speciálně tvarovaná maska ​​na obličej navržená Dizao
  • Maska ideálně zakrývá všechny problémové oblasti kolem rtů (vrásky kabelky), očí (vrány), brady a krku
  • Elastická šablona se pohodlně přizpůsobí tvaru vaší tváře
  • Maska zcela zakrývá oblast brady a krku

Hlavními aktivními složkami masky jsou speciální peptidový komplex, mořský kolagen a strom mládí - ginkgo biloba. Každá z uvedených složek zlepšuje stav pokožky. Společně tyto látky vytvářejí silnou kombinaci, která spouští syntézu našeho vlastního kolagenu, elastinu a stimuluje hojení a omlazení na buněčné úrovni..

Akce masky:

  • Odstranění vrásek a výrazových vrásek
  • Expresní zvedání problémových oblastí
  • Vyhlazení mikroreliéfu pokožky
  • Zdravá pleť
  • Zářící pleť
  • Zúžení rozšířených pórů
  • Osvětlení stařeckých skvrn
  • Dlouhotrvající intenzivní hydratace

Způsob aplikace:

Fáze 1: botomask

  • Očistěte si obličej
  • Naneste masku tak, aby zcela zakrývala obličej, krk a víčka
  • Užijte si příjemné relaxační kosmetické sezení po dobu 15 minut
  • Sejměte masku a omyjte si obličej vodou
    Fáze 2 - oprava efektu botomask pomocí botosum s bio-zlatem:

  • Naneste tenkou vrstvu Botosum na obličej, krk a víčka
  • Věnujte zvláštní pozornost vráskám
    Kosmetologové doporučují tuto masku aplikovat denně po dobu 5 dnů a poté 1–2krát týdně, aby byl účinek zachován..

    BOTO maska ​​"BOTO 8 znaků" je snadný a příjemný způsob, jak zapomenout na stárnutí a vyblednutí pokožky obličeje bez návštěvy kosmetologů a kosmetických salonů!

    Maska na obličej a krk 8 znaků Boto Mask Total Effects

    Od výrobce:

    Boto Mask Total Effects určené pro péči o obličej a krk od kosmetické značky Dizao úspěšně odstraňuje 8 známek změn souvisejících s věkem, omlazuje a chrání jakýkoli typ pokožky.

    Dvoustupňové ošetření peptidovým komplexem, kolagenem a kyselinou hyaluronovou zahrnuje jednorázovou tkáňovou masku a sérum, které zvyšuje a konsoliduje dosažený botoxový účinek.

    Ošetření poskytuje pokožce hlubokou hydrataci, pomáhá obnovit pružnost a pevnost pokožky, zpomaluje proces stárnutí a plní se živým zářením.

    Intenzivní péče pomáhá výrazně snížit hloubku vrásek, obnovit jednotnou hustotu tkání a zdravou pleť na obličeji.

    Způsob aplikace:

    První krok. Naneste masku na očištěný obličej po dobu 15 minut, poté masku odstraňte, omyjte si obličej vodou a pokračujte do druhého stupně. Doporučuje se masku aplikovat denně po dobu 6 dnů, poté 1-2 masky týdně.

    Druhá fáze. Po použití masky BOTO Calcium Mask naneste vápníkové sérum BOTO na obličej a krk, přičemž věnujte zvláštní pozornost výrazovým liniím. V závislosti na počtu a hloubce vrásek lze zvýšit frekvenci používání séra

    Složení:

    Maska Dizao Boto Total Effects 8 Signs Face & Neck Mask obsahuje peptidový komplex, kolagen, kyselinu hyaluronovou, glycerin, extrakt z aloe, vitamín E.

    Vážíme si naší reputace a nabízíme vám 100% originální výrobky.

    V našem internetovém obchodě si můžete koupit jakýkoli produkt a být si jisti jeho kvalitou. Spolupracujeme pouze s oficiálními distributory a důvěryhodnými dodavateli.

    Poskytujeme vám 100% záruku vrácení nebo výměny za všechny vaše nákupy, bez ohledu na důvody, pro které vám nevyhovovaly.

    Vrácení / výměna je možná do 14 dnů po zakoupení, pokud produkt nebyl používán, jeho spotřebitelské vlastnosti, prezentace, originální tovární balení, štítky byly zachovány.

    DIZAO pleťová maska ​​Boto-pleťová maska ​​s hyaluronovou výplní vrásek - recenze

    Dizao - funguje okamžitě!

    Hodnocení: 5 (z 5)

    Ahoj! Když jsem se chystal na jaro, koupil jsem si masky od Dizaa. Masky této společnosti jsem již znal, takže jsem se tentokrát rozhodl vzít si více najednou. Moje nejoblíbenější přírodní maska ​​Dizao je pleťová maska ​​Botto s hyaluronovým plničem vrásek. Tato zázračná maska ​​ve mně způsobila bouři emocí, ale pokusím se dát všechno do pořádku)). Ze obalu jsem byl spokojen se vším. Všechny masky této společnosti jsou baleny v krabicích, které jsou uzavřeny magnetickým zámkem. Uvnitř této krabice jsou malé katalogy, návody k použití, samolepky s motýly a malá magnetka na lednici ve tvaru stejného motýla (věci jsou v podstatě zbytečné, ale přesto velmi pěkné). Každé balení je rozděleno do dvou částí (2 fáze), bot-gel a bot-mask. Nejprve musíte gel aplikovat na obličej a nahoře, aniž byste ho umyli, aplikovat masku a ležet 15 minut. Pokyny říkají, že tyto masky je třeba provádět 6 dní po sobě a poté zachovat účinek 1-2krát týdně. Mně osobně stačí 1 maska ​​na dvě aplikace, protože jsou velmi dobře impregnované. Působení masky je patrné okamžitě, „Okamžitá akce“ je přímo na obličeji. Vrásky jsou vyhlazeny, pokožka je velmi něžná, je zde pocit jakési napjatosti, moje pokožka je suchá a obvykle po maskách vždy aplikuji zvlhčovač, s přírodní maskou Dizao to není nutné. Výrobci tvrdí, že průběh takových masek může nahradit drahé výlety ke kosmetičce, asi zde docela nesouhlasím, ale za 400 rublů opravdu dělají zázraky).

    Maska má silný účinek. Na útěku to nemůžete udělat a buďte opatrní s citlivou pokožkou.

    Hodnocení: 5 (z 5)

    Tuto masku kupuji v lékárně poblíž mého domova a považuji ji za jednoho z nejúčinnějších pomocníků..

    Neochutnal jsem to hned. A to vše proto, že jsem anotaci nečetl do konce. U téměř všech masek Disao nejprve vytáhnete z velkého oddílu ubrouskovou masku, nanesete ji a sundáte. A potom z malého oddělení rozetřete sérum na obličej. Vzhledem k tomu, že nepoužívám tato séra z masek Disao, nelámal jsem se poprvé. Efekt byl malý, malý, byl jsem zklamaný. Po nějaké době jsem na jednom z webů četl, že maska ​​by měla být aplikována jiným způsobem.

    A teď to dělám mnohokrát. Balení je rozděleno do dvou oddílů - malý obsahuje botogel s hyaluronovou výplní, velkou masku-ubrousek. Na obličej, umytý a otřený tonikem, nejprve aplikuji obsah z malého oddílu - to je velmi botogel. Zde je jeho složení. Aqua, peptidový komplex, kyselina hyaluronová, glycerin, aminokyseliny elastinu, biogold, propolis, aloe barbadensis, methylchloroisothlazolinone, methylisothlazolinone. Je průhledný, snadno se disperguje na kůži. Nezapomeňte na krk!

    Poté aplikujeme ubrouskovou masku a lehneme si. Složení ubrouskové masky. Aqua, peptidový komplex, kyselina hyaluronová, kolagen, glycerin, biogold, tokoferol (E), propylenglykol, methylchlorisothlazolinon, methylisothlazolinon.

    Samotná ubrousek je hojně namočený, velký, dostatečně přebytečný, můžete ho dokonce zastrčit. Měli byste ležet 10-15 minut, jinak ubrousek prostě sklouzne a my potřebujeme výsledek.

    Účinek je následující: Působením intenzivně zvlhčující botomask se částice hyaluronového plniva množí. Výsledkem je, že vrásky zmizí, pokožka bude sametově hebká a dokonale hydratovaná. Zahájeny samoléčebné procesy: mimické a věkové vrásky jsou vymazány, pokožka je nabitá energií mládí, vytvářejí se nová kolagenová a elastinová vlákna, aktivují se obranné mechanismy kůže, zvyšuje se imunita a turgor, zlepšuje se dýchání pokožky, vyrovnává se úleva, posiluje se ovál obličeje, obnovuje se bariérová funkce, voda a lipidy rovnováha pokožky, obnovuje se buněčná struktura. Skvělé, jo?

    Po stanoveném čase si jdu umýt obličej teplou vodou a nanést noční krém.

    Tuto masku nepoužívám ráno - zdá se mi, že to není ranní volba. Ale v předvečer akce - ta samá věc. Okamžitě po masce vypadá pokožka skvěle - rovnoměrně barevná, hydratovaná. Dobrý spánek péči jen doplňuje. Podruhé nepoužívám ubrouskovou masku (i když to někdy dělám s jinými maskami Disao), vyhodím ji.

    Cena jednoho balíčku je 89 rublů. Docela přijatelná cena.

    Je možné použít takovou masku, zejména pokud je pokožka zanedbávaná, s kurzem po dobu 6 dnů, pak 1-2krát týdně. Používám v zimě v intervalech - jednu masku každých 10 dní. Maska bohužel voní jako vůně na klinice, tak to slyším. Tolerantní! Senzace - mírné záškuby a silné ochlazení. Ležím pod přikrývkou!

    Výstup. Maska je velmi aktivní, vyhlazuje a napíná. I když si na vrásky nestěžuji, je lepší předcházet než bojovat. Použil jsem to mnohokrát a vždy jsem byl šťastný. Pro sebe jsem vytvořil výsledek, že i od léta osvědčeného výrobce byste si měli vždy přečíst pokyny k výměně. Doporučit!

    Účinek postupu Botox bez injekcí.

    Hodnocení: 5 (z 5)

    Zběsilé tempo života, neustálé četné problémy, nedostatek času na návštěvu kosmetičky, chronický nedostatek spánku...... jednoho rána jsem se podíval do zrcadla a byl jsem zděšen: kdo je ta starší žena, mučená životem. Vrať mi mladou a krásnou mě. O pár hodin později jsem měl naplánované důležité setkání, návštěva kosmetičky se nezdála skutečná, ale nemohl jsem si dovolit objevit se na takové pro mě důležité události. Běžel jsem do nejbližšího kosmetického obchodu a zatímco jsem se ponořil do všech druhů expresních zázračných produktů, které slibují okamžitý efekt nadpozemské krásy, narazil jsem na tuto masku. V její prospěch, kromě již zmíněného příslibu okamžité akce, převažovaly informace o absenci GMO a parabenů a přítomnosti botogelu s hyaluronovým plnivem v botogelu (klíčové slovo v této frázi bylo „hyaluronové“ kouzlo pro celou ženskou polovinu :)). Doma nanášení, jak je napsáno podle pokynů, z jedné části masky - botogel na obličej, a umístění tkáně, hojně s něčím (s hyaluronovým plnivem na vrásky - viz balíček) impregnovanou masku, vyjmutou z druhého oddělení, s potápějícím se srdcem, začalo čekat na výsledek, cestou se přesvědčil o opaku a pokáral se, že je naivní. Je však třeba poznamenat, že účinek předčil všechna očekávání a byl poznamenán pískáním, pískáním, vysokým skokem a hlasitým tleskáním. Můj milovaný, znovu jsem se na mě díval ze zrcadla. Svěží, tónovaný, krásný, dokonce i všechny vrásky vyhlazené, k mé jednoduše nepopsatelné radosti. Musím říci, že jsem horlivým odpůrcem Botoxu, ačkoli vrásky, které se začínají objevovat, rozhodně nejsou povzbudivé. Takže tato maska ​​byla pro mě jen úžasným rozkošným objevem. Jedinou věcí, kterou si můžete koupit, je její skutečný problém. Pokud se nachází v obchodech, pak v jedné, dvou, maximálně třech kopiích. Pokusím se ho tedy najít v online obchodech. Mimochodem, pokud si to najednou někdo objednal tímto způsobem, budu nesmírně vděčný za referenci :)

    A pro ty, kteří právě spali špatně jednorázově a na masky není absolutně žádný čas, mohu doporučit skvělý lék od výrobce Home Recipes - okamžitý liftingový efekt za 2 minuty, o kterém jsem psal ve své recenzi:

    Disao boto maska ​​8 znaků na obličej a krk, č. 6

    Dizao botomask "boto 8 znaků" na obličej, krk a víčka, 6 ks. Návod k použití.

    Akce a vlastnosti:

    Značka Dizao (Dizao), Botomask pro obličej, krk a víčka "Boto 8 signals" je dvoustupňová botomask. Efektivní boj proti 8 známkám změn souvisejících s věkem. Sada kosmetiky někdy zabírá spoustu místa. Efektivita fondů je zároveň stále velmi žádoucí. Chtěl bych, aby jedna maska ​​vyřešila všechny problémy najednou a zachovala krásu a mladost pokožky bez dalších procedur. Přesně tak funguje dvoustupňová botomaska ​​BOTO 8 Signs na obličej, krk a víčka s anti-aging sérem. Maska v ideálním případě pokrývá všechny problémové oblasti kolem rtů (vrásky kabelky), očí (vrány), brady a krku. Elastická forma se pohodlně přizpůsobí tvaru vašeho obličeje. Maska zcela zakrývá oblast brady a krku

    Hlavními aktivními složkami masky jsou speciální peptidový komplex, mořský kolagen a strom mládí - ginkgo biloba. Každá z uvedených složek zlepšuje stav pokožky. Společně tyto látky vytvářejí silnou kombinaci, která spouští syntézu našeho vlastního kolagenu, elastinu a stimuluje hojení a omlazení na buněčné úrovni..

    Akce masky:

    • Odstranění vrásek a výrazových vrásek
    • Expresní zvedání problémových oblastí
    • Vyhlazení mikroreliéfu pokožky
    • Zdravá pleť
    • Zářící pleť
    • Zúžení rozšířených pórů
    • Osvětlení stařeckých skvrn
    • Dlouhotrvající intenzivní hydratace

    Aktivní složky: PEPTIDE COMPLEX, MARINE COLLAGEN, GINKGO BILOBA, ALOE, HYALURONIC ACID, VITAMINS: B, C, E. NO PARBENES, NO SILICONES, NO PROPYLENE GLYCOL.

    Složení:

    Maska: VODA (AQUA), GLYCERIN, SORBITOL, CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PANTHENOL, ASCORBIC ACID, TOCURY MARRIEPHER, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) POLYSACCHARID, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) EXTRAKT, FENOXYETHANOL, BUTYL BENZOÁT, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, FRA).

    Botosum: VODA (AQUA), GLYCERIN, SORBITOL, CETEARYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PEPTIDE COMPLEX, PANTHENOL, KYSELINA ASKORBOVÁ, XANTHANOVÁ GUMA, TOCURA MARIPHER, HANTH (TREMELLA FUCIFORMIS) POLYSACCHARID, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) EXTRAKT, FENOXYETHANOL, BUTYL BENZOÁT, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, VŮNĚ (PARFUM).

    Indikace:

    BOTO maska ​​"BOTO 8 znaků" je snadný a příjemný způsob, jak zapomenout na stárnutí a vyblednutí pokožky obličeje - okamžitý efekt, neinjekční korekce změn souvisejících s věkem.

    Kontraindikace:

    Individuální nesnášenlivost komponent produktu.

    Způsob aplikace:

    Fáze 1: botomask: očistěte obličej, naneste masku tak, aby po dobu 15 minut zcela zakrývala obličej, krk a víčka, užijte si příjemné relaxační zkrášlení Sejměte masku a omyjte si obličej vodou.

    Fáze 2 - fixace efektu botomasky pomocí botosum s biogold: naneste tenkou vrstvu botosum na obličej, krk a víčka. Věnujte zvláštní pozornost vráskám.

    Kosmetologové doporučují tuto masku aplikovat denně po dobu 5 dnů a poté 1–2krát týdně, aby byl účinek zachován..

    Na stránce produktu, který vás zajímá, vyberte, je-li k dispozici, požadovanou barvu, velikost, dávkování a stiskněte tlačítko

    , pak v pravém horním rohu klikněte

    Vyplňte všechna povinná pole a vyberte pohodlný způsob zadání objednávky:

    • S registrací - historie vašich nákupů bude uložena na vašem osobním účtu, v tomto případě vám budou připsány bonusové body, které můžete použít k nákupu jakéhokoli zboží v budoucnu.
    • Bez registrace - v budoucnu si nebudete moci prohlížet historii svých nákupů a plateb, ale v každém případě vám budou na váš e-mail zaslány informace s podrobnostmi vašich objednávek. Bonusové body se neudělují!

    Po zadání kontaktních údajů vyberte z dostupných možností způsob dopravy a platby. Vpravo dole pak klikněte na tlačítko Pokladna. Minimální částka pro zadání objednávky je 700 rublů.

    POZORNOST! Potvrzením zadání objednávky je přijetí automatického dopisu, který označuje číslo a specifikaci vaší objednávky. Po zpracování objednávky obdržíte následující dopis se specifikací dodacích a platebních podmínek. Jakékoli otázky lze položit zodpovězením obdržených dopisů. Pro vaše pohodlí a zlepšení kvality služeb vás žádáme, abyste si udrželi svou historii korespondence.