Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Botomask pro oblast očí bojuje proti všem 8 známkám změn pleti souvisejících s věkem: Má silný účinek na uvolnění svalů a vyhlazuje hluboké výrazové linie. Napíná pokožku a obnovuje její pružnost. Vyrovnává povrch kůže. Eliminuje tmavé kruhy. Dodává pokožce vitalitu. Snižuje otoky. Vyhlazuje vrásky a vrány. Intenzivně zvlhčuje pokožku. 8 známek Botosum Eye-related Eye Botosum má silný účinek proti stárnutí a zvyšuje účinek botomask a prodlužuje účinek jeho aplikace. Jedinečnost boto séra spočívá v tom, že okamžitě vyhlazuje vrásky a má svalový relaxační účinek. Aplikace: po použití botomasky naneste botomické sérum se zvláštním důrazem na mimické vrásky.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Maska pro zotavení a záření Dizao - recenze

Miluji látkové masky, ale aby to mělo efekt, je zapotřebí celý kurz. A je skvělé, když se masky prodávají jako celá sada, jako například DIZAO Botomask na obličej s hyaluronovou výplní vrásek.

V balení bylo 6 sáčků.

A samotná maska ​​je neobvyklá. Každý sáček se skládá ze dvou částí:

  • botogel s hyaluronovým plnivem;
  • botomaska ​​na obličej, krk a víčka s hyaluronovou výplní vrásek.

Botogel má krémovou a poměrně hustou strukturu. Vůně je příjemná a nenápadná.

Ve druhé části látková maska ​​s impregnací. Existuje spousta impregnace, musel jsem trochu vytlačit, aby esence nekapala z obličeje.

Složení bez parabenů, silikonů a propylenglykolu.

Aktivní složky: kyselina hyaluronová, peptidy, ginkgo biloba, mořský kolagen, vitamíny B, C, E.

Použití masky je jednoduché. Nejprve naneste gel na celý obličej a krk. Poté aplikujeme masku. Tvar masky je pohodlný, i když pro mě trochu příliš velký. Potěší, přítomnost speciální části pro krk.

Maska se používá celkem pohodlně, pokožka se nehoří ani nedráždí.

Výrobce doporučuje ponechat masku 15 minut, ale já jsem je nechal 20 minut. Poté se omyje teplou vodou. Pokožka po masce je hladká, hydratovaná a vyživená. Maska dobře vyrovnává reliéf pokožky, dodává jí tón a vyhlazuje jemné a mělké vrásky. Existuje kumulativní účinek.

Maska mě velmi potěšila. Nesnaží se za cenu a má viditelný účinek.

DIZAO pleťová maska ​​Boto-pleťová maska ​​s hyaluronovou výplní vrásek - recenze

Dizao - funguje okamžitě!

Hodnocení: 5 (z 5)

Ahoj! Když jsem se chystal na jaro, koupil jsem si masky od Dizaa. Masky této společnosti jsem již znal, takže jsem se tentokrát rozhodl vzít si více najednou. Moje nejoblíbenější přírodní maska ​​Dizao je pleťová maska ​​Botto s hyaluronovým plničem vrásek. Tato zázračná maska ​​ve mně způsobila bouři emocí, ale pokusím se dát všechno do pořádku)). Ze obalu jsem byl spokojen se vším. Všechny masky této společnosti jsou baleny v krabicích, které jsou uzavřeny magnetickým zámkem. Uvnitř této krabice jsou malé katalogy, návody k použití, samolepky s motýly a malá magnetka na lednici ve tvaru stejného motýla (věci jsou v podstatě zbytečné, ale přesto velmi pěkné). Každé balení je rozděleno do dvou částí (2 fáze), bot-gel a bot-mask. Nejprve musíte gel aplikovat na obličej a nahoře, aniž byste ho umyli, aplikovat masku a ležet 15 minut. Pokyny říkají, že tyto masky je třeba provádět 6 dní po sobě a poté zachovat účinek 1-2krát týdně. Mně osobně stačí 1 maska ​​na dvě aplikace, protože jsou velmi dobře impregnované. Působení masky je patrné okamžitě, „Okamžitá akce“ je přímo na obličeji. Vrásky jsou vyhlazeny, pokožka je velmi něžná, je zde pocit jakési napjatosti, moje pokožka je suchá a obvykle po maskách vždy aplikuji zvlhčovač, s přírodní maskou Dizao to není nutné. Výrobci tvrdí, že průběh takových masek může nahradit drahé výlety ke kosmetičce, asi zde docela nesouhlasím, ale za 400 rublů opravdu dělají zázraky).

Maska má silný účinek. Na útěku to nemůžete udělat a buďte opatrní s citlivou pokožkou.

Hodnocení: 5 (z 5)

Tuto masku kupuji v lékárně poblíž mého domova a považuji ji za jednoho z nejúčinnějších pomocníků..

Neochutnal jsem to hned. A to vše proto, že jsem anotaci nečetl do konce. U téměř všech masek Disao nejprve vytáhnete z velkého oddílu ubrouskovou masku, nanesete ji a sundáte. A potom z malého oddělení rozetřete sérum na obličej. Vzhledem k tomu, že nepoužívám tato séra z masek Disao, nelámal jsem se poprvé. Efekt byl malý, malý, byl jsem zklamaný. Po nějaké době jsem na jednom z webů četl, že maska ​​by měla být aplikována jiným způsobem.

A teď to dělám mnohokrát. Balení je rozděleno do dvou oddílů - malý obsahuje botogel s hyaluronovou výplní, velkou masku-ubrousek. Na obličej, umytý a otřený tonikem, nejprve aplikuji obsah z malého oddílu - to je velmi botogel. Zde je jeho složení. Aqua, peptidový komplex, kyselina hyaluronová, glycerin, aminokyseliny elastinu, biogold, propolis, aloe barbadensis, methylchloroisothlazolinone, methylisothlazolinone. Je průhledný, snadno se disperguje na kůži. Nezapomeňte na krk!

Poté aplikujeme ubrouskovou masku a lehneme si. Složení ubrouskové masky. Aqua, peptidový komplex, kyselina hyaluronová, kolagen, glycerin, biogold, tokoferol (E), propylenglykol, methylchlorisothlazolinon, methylisothlazolinon.

Samotná ubrousek je hojně namočený, velký, dostatečně přebytečný, můžete ho dokonce zastrčit. Měli byste ležet 10-15 minut, jinak ubrousek prostě sklouzne a my potřebujeme výsledek.

Účinek je následující: Působením intenzivně zvlhčující botomask se částice hyaluronového plniva množí. Výsledkem je, že vrásky zmizí, pokožka bude sametově hebká a dokonale hydratovaná. Zahájeny samoléčebné procesy: mimické a věkové vrásky jsou vymazány, pokožka je nabitá energií mládí, vytvářejí se nová kolagenová a elastinová vlákna, aktivují se obranné mechanismy kůže, zvyšuje se imunita a turgor, zlepšuje se dýchání pokožky, vyrovnává se úleva, posiluje se ovál obličeje, obnovuje se bariérová funkce, voda a lipidy rovnováha pokožky, obnovuje se buněčná struktura. Skvělé, jo?

Po stanoveném čase si jdu umýt obličej teplou vodou a nanést noční krém.

Tuto masku nepoužívám ráno - zdá se mi, že to není ranní volba. Ale v předvečer akce - ta samá věc. Okamžitě po masce vypadá pokožka skvěle - rovnoměrně barevná, hydratovaná. Dobrý spánek péči jen doplňuje. Podruhé nepoužívám ubrouskovou masku (i když to někdy dělám s jinými maskami Disao), vyhodím ji.

Cena jednoho balíčku je 89 rublů. Docela přijatelná cena.

Je možné použít takovou masku, zejména pokud je pokožka zanedbávaná, s kurzem po dobu 6 dnů, pak 1-2krát týdně. Používám v zimě v intervalech - jednu masku každých 10 dní. Maska bohužel voní jako vůně na klinice, tak to slyším. Tolerantní! Senzace - mírné záškuby a silné ochlazení. Ležím pod přikrývkou!

Výstup. Maska je velmi aktivní, vyhlazuje a napíná. I když si na vrásky nestěžuji, je lepší předcházet než bojovat. Použil jsem to mnohokrát a vždy jsem byl šťastný. Pro sebe jsem vytvořil výsledek, že i od léta osvědčeného výrobce byste si měli vždy přečíst pokyny k výměně. Doporučit!

Účinek postupu Botox bez injekcí.

Hodnocení: 5 (z 5)

Zběsilé tempo života, neustálé četné problémy, nedostatek času na návštěvu kosmetičky, chronický nedostatek spánku...... jednoho rána jsem se podíval do zrcadla a byl jsem zděšen: kdo je ta starší žena, mučená životem. Vrať mi mladou a krásnou mě. O pár hodin později jsem měl naplánované důležité setkání, návštěva kosmetičky se nezdála skutečná, ale nemohl jsem si dovolit objevit se na takové pro mě důležité události. Běžel jsem do nejbližšího kosmetického obchodu a zatímco jsem se ponořil do všech druhů expresních zázračných produktů, které slibují okamžitý efekt nadpozemské krásy, narazil jsem na tuto masku. V její prospěch, kromě již zmíněného příslibu okamžité akce, převažovaly informace o absenci GMO a parabenů a přítomnosti botogelu s hyaluronovým plnivem v botogelu (klíčové slovo v této frázi bylo „hyaluronové“ kouzlo pro celou ženskou polovinu :)). Doma nanášení, jak je napsáno podle pokynů, z jedné části masky - botogel na obličej, a umístění tkáně, hojně s něčím (s hyaluronovým plnivem na vrásky - viz balíček) impregnovanou masku, vyjmutou z druhého oddělení, s potápějícím se srdcem, začalo čekat na výsledek, cestou se přesvědčil o opaku a pokáral se, že je naivní. Je však třeba poznamenat, že účinek předčil všechna očekávání a byl poznamenán pískáním, pískáním, vysokým skokem a hlasitým tleskáním. Můj milovaný, znovu jsem se na mě díval ze zrcadla. Svěží, tónovaný, krásný, dokonce i všechny vrásky vyhlazené, k mé jednoduše nepopsatelné radosti. Musím říci, že jsem horlivým odpůrcem Botoxu, ačkoli vrásky, které se začínají objevovat, rozhodně nejsou povzbudivé. Takže tato maska ​​byla pro mě jen úžasným rozkošným objevem. Jedinou věcí, kterou si můžete koupit, je její skutečný problém. Pokud se nachází v obchodech, pak v jedné, dvou, maximálně třech kopiích. Pokusím se ho tedy najít v online obchodech. Mimochodem, pokud si to najednou někdo objednal tímto způsobem, budu nesmírně vděčný za referenci :)

A pro ty, kteří právě spali špatně jednorázově a na masky není absolutně žádný čas, mohu doporučit skvělý lék od výrobce Home Recipes - okamžitý liftingový efekt za 2 minuty, o kterém jsem psal ve své recenzi:

Recenze Boto mask dizao

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Zpevnění proti známkám stárnutí

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Dizao Boto masky
  • 1
  • 2
  • "

safronova anna Petrohrad | 25.03.2019 |

Botomask pro oči "BOTO Effect" 1ks (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Maska je velká, dostatečná pro oblast dekoltu, pro jednu aplikaci ji musíte držet asi 30 minut, poté se nanese krém na obličej, který je součástí masky, hodně se používá 3-4krát. ale vrásky na čele se na chvíli vyhladí. Samo o sobě má zvlhčující účinek, suchost a napnutí pokožky klesá, pleť se zlepšuje.

Natalia Moskva | 03.03.2019 |

Botomaska ​​na obličej "Luxury of bio-gold" 1ks (Dizao, Boto-masks)

Závěr: Tato maska ​​od výrobců z Číny se mi opravdu líbila. Účinek se prodlužuje a bude zajímavější než použití náplastí s biogoldem. Doporučuje se dosáhnout účinku 5 procedur. Velmi dobrá alternativa k návštěvě salonu krásy. Lze použít teplé i chlazené. Tón pleti je znatelně vylepšen. Během používání nedochází k žádným alergickým projevům a zarudnutí. Po použití masky se doporučuje umýt vodou.

Botomask pro oči "BOTO hyaluronová výplň vrásek" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Jedná se o dvoustupňovou masku. Nejprve se nanese gel a poté textilní náplasti, které jsou namočené v masce. Existuje spousta finančních prostředků, nestačí na jeden čas. Náplasti mají nepříjemný řez, takže jsem je jen přeložil na polovinu a přikryl na spodní víčko. Vrásky samozřejmě nebyly vyhlazeny, i když jsem to udělal v kurzu. Dobře zvlhčuje a odstraňuje tmavé kruhy. Pohled vypadá odpočatý. To je vše. Takovou masku lze provést před každou událostí, ale neměli byste očekávat zázrak.

D Olga Moskva | 24.04.2018 |

Botomask pro oči "BOTO hyaluronová výplň vrásek" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Produkt se aplikuje ve dvou fázích. Nejprve se použije gel, na který se nanese náplastová maska. Náplastová maska ​​je dostatečně velká, lze ji použít úplně, na horní a dolní víčka, pouze na spodní. Tmavé kruhy a vrásky nebudou redukovány, ale dobře zvlhčují.

safronova anna Petrohrad | 15.03.2018 |

Dvoustupňová BOTO maska ​​na obličej a krk "BOTO Effect" 6 ks (Dizao, Boto masky)

Závěr: Maska je velké velikosti - dost na obličej a výstřih, dokonce i látka je zvýrazněna na očích. Bezbarvý a bez zápachu, hojně nasáklý, udržuji ho 20-30 minut a podruhé to bude stačit na krém. Samozřejmě, že to nevyhladí malé vrásky, ale ty větší na čele se vyhladí, ale efekt není dlouhodobý. Po masce nanesu krém, ten se nevstřebává okamžitě, ale beze stop, neodvaluje se. Vyživuje pokožku. Obecně se mi sada líbila, samotná krabička je velmi krásná, uvnitř je kompletní popis složení masky s barevnými fotografiemi rostlin, které jsou součástí složení masky. Můžete si koupit jako dárek, cena není vysoká.

Tarasenko Evgeniya Khimki | 16. 8. 2017 |

Boto-maska ​​na oči hyaluronová výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěry: Pokud potřebujete vypadat skvěle a velmi urgentně, jsou tyto masky spásou! 15 minut a můžete jít ven k lidem))) Snadné použití, lehká struktura, okamžitý efekt. Při pravidelném používání také dlouhodobé výsledky. Miluji Disao masky pro jejich formát - sáček. Pohodlné vzít s sebou, není to jako vláčení trubek a sklenic.

Valeria Čeljabinsk | 26.07.2017 |

Boto-maska ​​na oči hyaluronová výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Nástroj se skládá ze dvou složek: první je transparentní gel, který je třeba aplikovat na pokožku kolem očí, druhou jsou tkáňové skvrny namočené v séru, které se aplikují na gel.
Samotné skvrny jsou dlouhé a dosahují téměř až k uším. Bylo by lepší, kdyby byly podlouhlé směrem dolů, aby bylo možné zakrýt více dolního víčka.
Krabice obsahuje 6 sáčků. Jeden sáček lze natáhnout na tři použití, protože obsahuje velké množství séra a gelu.
Maska dobře zvlhčuje pokožku. Pokud je sucho, odstraní jej v jedné aplikaci. Vyhlazuje vrásky. Velkým plusem je pocit lehkosti v očích ihned po aplikaci, který přetrvává. Proto pro ty, kteří tráví spoustu času u počítače, tato maska ​​určitě pomůže.
Stupeň 5.

Afanasyeva Olga Nižnij Novgorod | 19.06.2017 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Produkt byl použit přes noc. Maska je hojně nasycena gelem, obrovských rozměrů)) Během procedury nedošlo k žádnému nepohodlí, i když moje suchá a citlivá pokožka rychle reaguje na nepohodlí. Po umytí zůstal na tváři zajímavý pocit, jako by byla kůže ošetřena anestetikem. Vrásky pod očima a póry na tvářích se vyhladily - účinek mě překvapil. Sérum také nezpůsobovalo nepohodlí, kůže ho jednoduše snědla. Ráno nezůstala po příjemných změnách ani stopa. Využil jsem 3 večery za sebou, ale ráno se princezna proměnila znovu v Popelku. Příště se pokusím masku aplikovat před nějakou důležitou událostí, jako expresní prostředek, protože Nevšiml jsem si prodlouženého účinku.

Parshina Svetlana Volgograd | 04.02.2017 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Vynikající maska, po které je pokožka pružná a vyživená. Maska je impregnována gelem. Je velmi pohodlné používat. Sérum stačí několikrát. Doporučuji použít, vyrovná se s deklarovaným!!

Kuzněcovová Anna Noyabrsk | 29. 9. 2016 |

Boto maska ​​proti stárnutí obličeje a krku s koenzymem Q10 č. 6 (Dizao, Boto masky)

Skóre efektivity 3

Zkoušel jsem to poprvé a nebyl jsem potěšen, na pokožce jsem si nic nevšiml

Stupeň textury 4

transparentní maska ​​s texturou

Skóre ekonomiky / spotřeby 4

Závěry: Nebudu kupovat více, neviděl jsem účinek, pokožka zůstala nenasycená 3

Zakharova Elena Evgenievna Ťumeň | 21. 5. 2016 |

Boto-maska ​​na obličej a krk s biozlatem č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Skóre efektivity 5

Po použití je pokožka měkká, pružná, hladká, vrásky jsou vyhlazeny

Stupeň textury 5

Sérum je mastné, ale dobře se vstřebává, žádné nepohodlí

Hodnocení ekonomiky / spotřeby 5

Jednorázová maska, sérum vydrželo další 4 dny, aplikovalo se ráno a večer, použití bylo docela ekonomické

Závěr: Skvělá maska, hodila se mi, tk. Mám problémovou pleť a často se objevují vyrážky, při použití masky a séra všechny vyrážky zmizely, což mě velmi překvapilo. Určitě koupím více. Stupeň 5+

Blyshko Anna Jekatěrinburg | 27.10.2015 |

Botto-maska ​​na kolagenovou výplň vrásek č. 6 (Dizao, Boto-masky)

Skóre efektivity 5

Po jedné aplikaci poskytuje maska ​​rychlý, ale krátkodobý efekt. Obličej je svěžejší, jemné vrásky jsou vyhlazeny. Pro kumulativní efekt musíte kurz použít.

Stupeň textury 5

Gelová impregnovaná maska ​​+ samostatně botogel, který se nanáší za masku.

Hodnocení ekonomiky / spotřeby 5

Maska a botogel jsou dostatečné pro dvě použití.

Závěr: Může být použit jako expresní osvěžující prostředek nebo jako kurz kumulativního účinku.

Maska na obličej a krk 8 znaků Boto Mask Total Effects

Od výrobce:

Boto Mask Total Effects určené pro péči o obličej a krk od kosmetické značky Dizao úspěšně odstraňuje 8 známek změn souvisejících s věkem, omlazuje a chrání jakýkoli typ pokožky.

Dvoustupňové ošetření peptidovým komplexem, kolagenem a kyselinou hyaluronovou zahrnuje jednorázovou tkáňovou masku a sérum, které zvyšuje a konsoliduje dosažený botoxový účinek.

Ošetření poskytuje pokožce hlubokou hydrataci, pomáhá obnovit pružnost a pevnost pokožky, zpomaluje proces stárnutí a plní se živým zářením.

Intenzivní péče pomáhá výrazně snížit hloubku vrásek, obnovit jednotnou hustotu tkání a zdravou pleť na obličeji.

Způsob aplikace:

První krok. Naneste masku na očištěný obličej po dobu 15 minut, poté masku odstraňte, omyjte si obličej vodou a pokračujte do druhého stupně. Doporučuje se masku aplikovat denně po dobu 6 dnů, poté 1-2 masky týdně.

Druhá fáze. Po použití masky BOTO Calcium Mask naneste vápníkové sérum BOTO na obličej a krk, přičemž věnujte zvláštní pozornost výrazovým liniím. V závislosti na počtu a hloubce vrásek lze zvýšit frekvenci používání séra

Složení:

Maska Dizao Boto Total Effects 8 Signs Face & Neck Mask obsahuje peptidový komplex, kolagen, kyselinu hyaluronovou, glycerin, extrakt z aloe, vitamín E.

Vážíme si naší reputace a nabízíme vám 100% originální výrobky.

V našem internetovém obchodě si můžete koupit jakýkoli produkt a být si jisti jeho kvalitou. Spolupracujeme pouze s oficiálními distributory a důvěryhodnými dodavateli.

Poskytujeme vám 100% záruku vrácení nebo výměny za všechny vaše nákupy, bez ohledu na důvody, pro které vám nevyhovovaly.

Vrácení / výměna je možná do 14 dnů po zakoupení, pokud produkt nebyl používán, jeho spotřebitelské vlastnosti, prezentace, originální tovární balení, štítky byly zachovány.

Disao boto maska ​​8 znaků na obličej a krk, č. 6

Dizao botomask "boto 8 znaků" na obličej, krk a víčka, 6 ks. Návod k použití.

Akce a vlastnosti:

Značka Dizao (Dizao), Botomask pro obličej, krk a víčka "Boto 8 signals" je dvoustupňová botomask. Efektivní boj proti 8 známkám změn souvisejících s věkem. Sada kosmetiky někdy zabírá spoustu místa. Efektivita fondů je zároveň stále velmi žádoucí. Chtěl bych, aby jedna maska ​​vyřešila všechny problémy najednou a zachovala krásu a mladost pokožky bez dalších procedur. Přesně tak funguje dvoustupňová botomaska ​​BOTO 8 Signs na obličej, krk a víčka s anti-aging sérem. Maska v ideálním případě pokrývá všechny problémové oblasti kolem rtů (vrásky kabelky), očí (vrány), brady a krku. Elastická forma se pohodlně přizpůsobí tvaru vašeho obličeje. Maska zcela zakrývá oblast brady a krku

Hlavními aktivními složkami masky jsou speciální peptidový komplex, mořský kolagen a strom mládí - ginkgo biloba. Každá z uvedených složek zlepšuje stav pokožky. Společně tyto látky vytvářejí silnou kombinaci, která spouští syntézu našeho vlastního kolagenu, elastinu a stimuluje hojení a omlazení na buněčné úrovni..

Akce masky:

  • Odstranění vrásek a výrazových vrásek
  • Expresní zvedání problémových oblastí
  • Vyhlazení mikroreliéfu pokožky
  • Zdravá pleť
  • Zářící pleť
  • Zúžení rozšířených pórů
  • Osvětlení stařeckých skvrn
  • Dlouhotrvající intenzivní hydratace

Aktivní složky: PEPTIDE COMPLEX, MARINE COLLAGEN, GINKGO BILOBA, ALOE, HYALURONIC ACID, VITAMINS: B, C, E. NO PARBENES, NO SILICONES, NO PROPYLENE GLYCOL.

Složení:

Maska: VODA (AQUA), GLYCERIN, SORBITOL, CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PANTHENOL, ASCORBIC ACID, TOCURY MARRIEPHER, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) POLYSACCHARID, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) EXTRAKT, FENOXYETHANOL, BUTYL BENZOÁT, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, FRA).

Botosum: VODA (AQUA), GLYCERIN, SORBITOL, CETEARYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PEPTIDE COMPLEX, PANTHENOL, KYSELINA ASKORBOVÁ, XANTHANOVÁ GUMA, TOCURA MARIPHER, HANTH (TREMELLA FUCIFORMIS) POLYSACCHARID, HUBY (TREMELLA FUCIFORMIS) EXTRAKT, FENOXYETHANOL, BUTYL BENZOÁT, ETHYL BENZOÁT, ISOPROPYL BENZOÁT, METHYL BENZOÁT, VŮNĚ (PARFUM).

Indikace:

BOTO maska ​​"BOTO 8 znaků" je snadný a příjemný způsob, jak zapomenout na stárnutí a vyblednutí pokožky obličeje - okamžitý efekt, neinjekční korekce změn souvisejících s věkem.

Kontraindikace:

Individuální nesnášenlivost komponent produktu.

Způsob aplikace:

Fáze 1: botomask: očistěte obličej, naneste masku tak, aby po dobu 15 minut zcela zakrývala obličej, krk a víčka, užijte si příjemné relaxační zkrášlení Sejměte masku a omyjte si obličej vodou.

Fáze 2 - fixace efektu botomasky pomocí botosum s biogold: naneste tenkou vrstvu botosum na obličej, krk a víčka. Věnujte zvláštní pozornost vráskám.

Kosmetologové doporučují tuto masku aplikovat denně po dobu 5 dnů a poté 1–2krát týdně, aby byl účinek zachován..

Na stránce produktu, který vás zajímá, vyberte, je-li k dispozici, požadovanou barvu, velikost, dávkování a stiskněte tlačítko

, pak v pravém horním rohu klikněte

Vyplňte všechna povinná pole a vyberte pohodlný způsob zadání objednávky:

  • S registrací - historie vašich nákupů bude uložena na vašem osobním účtu, v tomto případě vám budou připsány bonusové body, které můžete použít k nákupu jakéhokoli zboží v budoucnu.
  • Bez registrace - v budoucnu si nebudete moci prohlížet historii svých nákupů a plateb, ale v každém případě vám budou na váš e-mail zaslány informace s podrobnostmi vašich objednávek. Bonusové body se neudělují!

Po zadání kontaktních údajů vyberte z dostupných možností způsob dopravy a platby. Vpravo dole pak klikněte na tlačítko Pokladna. Minimální částka pro zadání objednávky je 700 rublů.

POZORNOST! Potvrzením zadání objednávky je přijetí automatického dopisu, který označuje číslo a specifikaci vaší objednávky. Po zpracování objednávky obdržíte následující dopis se specifikací dodacích a platebních podmínek. Jakékoli otázky lze položit zodpovězením obdržených dopisů. Pro vaše pohodlí a zlepšení kvality služeb vás žádáme, abyste si udrželi svou historii korespondence.

Dizao / obličejová maska ​​přírodní Botomask (pleťová maska, krk, víčka) s hyaluronovou výplní vrásek
Bojujte proti vráskám pomocí Botomask od Dizao natural.


zolotaia 26. února 2018

Všechny ženy se o sebe rádi starají a já nejsem výjimkou. Někdy si prostě chcete zařídit den odpočinku. Ne tak často se samozřejmě ukazuje, ale určitě musíte věnovat pozornost sobě, tak často, jak je to možné. Je skvělé, že někdo poprvé přišel s pleťovými maskami, konkrétně s látkovými maskami. Na pultech kosmetických obchodů se každý rok objevuje spousta nových produktů péče. A dnes vám chci říct o Botomasce na obličej (obličej, krk, víčka) s hyaluronovou výplní vrásek od Dizao.
Tým Dizao již více než 15 let vytváří vynikající kosmetiku pro péči o pokožku obličeje pro ženy i muže..

Co jsou látkové masky?

Látkové masky jsou velmi podobné ubrouskům, pouze dobře nasycené speciálním koncentrátem z ingrediencí, které tvoří masku. K dispozici jsou také otvory pro rty, oči a nos pro snadné použití. Existují masky, které pokrývají také oblast krku. A existují také masky, pouze pro oblast kolem očí. Látkové masky se používají velmi pohodlně, můžete si vybrat ty, které jsou vhodné pro váš typ pleti. A za pouhých 15-20 minut transformovat. Látkové masky jsou nyní velmi oblíbené.

Maska, o které chci hovořit v mé recenzi, je jen ta, která zachycuje oblast krku, což není o nic méně příjemné.
Koupil jsem takové masky najednou sadu, sada obsahuje 6 takových masek.
Byli zabaleni v takové krabici, velmi pěkně zdobené, v modré a bílé barvě. S obrazem motýla, který je financován Dizao.

Krabice je vyrobena ze silné lepenky, na boku je magnet, těsně se zavírá. Taková krabička na masky.

Na zadní straně krabice najdete informace o složení, způsobu použití, trvanlivosti. Datum vypršení platnosti končí až v roce 2020.

Uvnitř, jak jsem již napsal 6 masek stejných (v době focení jsem už jednu měl).

Ve spodní části krabice pod maskami můžete vidět různé masky, které Dizao má. A je jich obrovské množství pro každý vkus.

Balení s maskou, navrženo stejným způsobem jako krabička.

Informace jsou na obalu s maskou zcela duplikovány.

Protože má maska ​​dvě fáze, je balíček rozdělen do dvou oddílů. První obsahuje Botogel s hyaluronovým plnivem. Ve druhém Botomask sám s hyaluronovou výplní vrásek. Jak je uvedeno na obalu, maska ​​neobsahuje lepek, GMO, paraben, silikon a toxiny. Maska také nebyla testována na zvířatech. Aktivní složky masky: kyselina hyaluronová, peptidový komplex, Ginkgo Biloba, mořský kolagen, vitamíny: B, C, E.

Na obou stranách obalu jsou zářezy, které usnadňují otevírání obalu.

Fáze 1 je použití Botogelu s hyaluronovým plnivem.
Otevřu přihrádku, ve které je Botogel umístěn, nanesu ji na celý obličej a krk, který byl předtím dobře vyčištěn, můžete také pokožku před očištěním napařit, bude to jen lepší. Pokud máte vrásky, je třeba věnovat zvláštní pozornost místům, kde se nacházejí. Gel je průhledný, dobře distribuovaný po obličeji. Tak to po aplikaci Botogelu prostě svítí.

Na Botogel musíte okamžitě aplikovat látkovou masku, která je umístěna v jiné přihrádce obalu, je nutná pro druhou fázi. Maska je velmi dobře impregnovaná. Ale pro můj obličej je to trochu příliš velké, ale není to děsivé, distribuuji si to na obličej a maska ​​také zachycuje celý krk, opravdu se mi to líbí.

Musíte držet masku po dobu 15-20 minut, zatímco musíte určitě odpočívat, a co je nejlepší, pokud si klidně lehnete s maskou na obličeji.

Po 20 minutách opatrně sundám masku a umyju si obličej obyčejnou teplou vodou a poté ochladím. Po mnoha látkových maskách se nemusíte prát a poté se musíte prát, jak je uvedeno v návodu k použití.
Výrobce doporučuje používat masky denně po dobu 6 dnů, stačí pouze obal. Chcete-li zachovat účinek, můžete použít 1–2 masky týdně..

Po použití 6 masek mohu dojít k závěru, že Dizao Botomask je prostě úžasný, a to je patrné po první aplikaci. Pokožka je hydratovaná, napnutá, pleť se zlepšuje, jemné vrásky jsou vyhlazeny.
Rád vyzkouším i jiné masky od Dizao a doporučuji zkusit.
Všichni, děkuji vám za pozornost. Doufám, že vám moje recenze pomůže.

„Boto 8 signs“

Botomaska ​​na obličej, krk a víčka "Boto 8 znaků", 6 ks.

Sada kosmetiky někdy zabírá spoustu místa. Efektivita fondů je zároveň stále velmi žádoucí. Chtěl bych, aby jedna maska ​​vyřešila všechny problémy najednou a zachovala krásu a mladost pokožky bez dalších procedur. Takto funguje dvoustupňová botomaska ​​na obličej, krk a víčka „BOTO 8 sign“ s anti-age sérem.

Tvar: obličej, krk, víčka

  • Speciálně tvarovaná maska ​​na obličej navržená Dizao
  • Maska ideálně zakrývá všechny problémové oblasti kolem rtů (vrásky kabelky), očí (vrány), brady a krku
  • Elastická šablona se pohodlně přizpůsobí tvaru vaší tváře
  • Maska zcela zakrývá oblast brady a krku

Hlavními aktivními složkami masky jsou speciální peptidový komplex, mořský kolagen a strom mládí - ginkgo biloba. Každá z uvedených složek zlepšuje stav pokožky. Společně tyto látky vytvářejí silnou kombinaci, která spouští syntézu našeho vlastního kolagenu, elastinu a stimuluje hojení a omlazení na buněčné úrovni..

Akce masky:

  • Odstranění vrásek a výrazových vrásek
  • Expresní zvedání problémových oblastí
  • Vyhlazení mikroreliéfu pokožky
  • Zdravá pleť
  • Zářící pleť
  • Zúžení rozšířených pórů
  • Osvětlení stařeckých skvrn
  • Dlouhotrvající intenzivní hydratace

Způsob aplikace:

Fáze 1: botomask

  • Očistěte si obličej
  • Naneste masku tak, aby zcela zakrývala obličej, krk a víčka
  • Užijte si příjemné relaxační kosmetické sezení po dobu 15 minut
  • Sejměte masku a omyjte si obličej vodou
    Fáze 2 - oprava efektu botomask pomocí botosum s bio-zlatem:

  • Naneste tenkou vrstvu Botosum na obličej, krk a víčka
  • Věnujte zvláštní pozornost vráskám
    Kosmetologové doporučují tuto masku aplikovat denně po dobu 5 dnů a poté 1–2krát týdně, aby byl účinek zachován..

    BOTO maska ​​"BOTO 8 znaků" je snadný a příjemný způsob, jak zapomenout na stárnutí a vyblednutí pokožky obličeje bez návštěvy kosmetologů a kosmetických salonů!

    Série Dizao: masky, recenze kosmetologů

    Výběr pleťových masek je vždy individuální - i ten nejluxusnější prostředek vám nemusí konkrétně vyhovovat, a maska ​​s poměrně skromnou reklamou a penny cenou se stane lékem, z kterého nebudete mít, jak se říká, radost. Mezi kosmetickými linkami, které si zaslouží zvláštní pozornost, je značka Dizao.

    Masky Dizao: kosmetika proti stárnutí

    Tato řada je omlazující látkovou maskou na obličej a krk..

    Fondy pod touto značkou produkují čínští výrobci, zejména továrna Bailan (Guangzhou). Nemusíte se však bát, že kosmetika je „z dálky a nerozumíte tomu, co“ - bezpečnost a účinnost kontrolují evropští i ruští specialisté..

    Základem fondů jsou starodávná čínská tajemství medicíny, samozřejmě vylepšená moderními metodami.

    Masky Dizao používají jak mladé dívky, tak ženy s prvními kožními změnami souvisejícími s věkem, a dámy tohoto věku.

    Přírodní masky Dizao: jaké jsou jejich výhody

    A popravdě řečeno, je jich docela málo.

    Posuďte sami, masky Disao:

    • Zdůvodňují svou předponu „přírodní“ - 99,6% přírodních látek v masce, a to je nejsilnější argument pro;
    • Masky neobsahují parabeny, GMO, petrochemikálie atd.;
    • Balení masek také vypadá jedinečně - je rozděleno do dvou sektorů, obsahují produkty, které se navzájem dokonale doplňují (první je ubrousek, druhý krém nebo sérum);
    • Série zahrnuje masky a zvlhčující, vyživující a omlazující vrásky a masky s aktivním zvedáním.

    Zajímavé je, že i když je značka známá především pro pleťové masky, výrobky jsou také zastoupeny maskami na ruce, dekolt, oblast kolem očí, stejně jako na břicho a stehna..

    Od prvního okamžiku můžete vidět účinek masky, a pokud masky děláte dvakrát týdně, lze výsledek porovnat s péčí na velmi dobré klinice.

    Stimulační masky Disao: recenze kosmetologů, co říkají odborníci

    Při rozhovorech s kosmetology byl jasně vysledován názor odborníků, že masky mohou dobře nahradit péči o salon..

    Alespoň jejich složení nevzbuzuje podezření, aplikační schéma je transparentní, jednoduché a co je důležité, dobře promyšlené.

    Je třeba poznamenat, že masky lze aplikovat paralelně:

    • Ionostimulace;
    • Darsonvalizace;
    • Myostimulace;
    • Mikroproudová terapie;
    • Elektroforéza;
    • Fotorejuvenace atd..

    Někdy se masky používají po ukončení hardwarových procedur, jako je vakuová masáž, fotoepilace, laserové odstranění chloupků, kryoterapie. V tomto případě zklidňují pokožku a obnovují se po expozici léku.

    Disao maska ​​s kyselinou hyaluronovou: zvlhčující účinek

    Mnoho krásek dává přednost této konkrétní masce a tvrdí, že za 15 minut přinese tvář do své nejlepší formy..

    Maska funguje také ve dvou fázích:

    • První je 100% kyselina hyaluronová ve formě tkáňové masky;
    • Druhým jsou již přírodní ceramidy se stejnou kyselinou hyaluronovou.

    Maska zůstane na obličeji po dobu 15 minut, ve druhé fázi se aplikuje gel. Doporučuje se masku dělat prvních 10 dní denně a poté ji aplikovat pouze jednou týdně..

    Některým dívkám se podaří použít jednu látkovou masku dvakrát. Vzhledem k tomu, že ji sundají z obličeje, zatímco jsou stále těžcí a mokří, je líto, že ji dívky vyhodí, odloží ji do ledničky a další den ji znovu použijí. Výrobci masek to samozřejmě neschvalují, ale pokud se rozhodnete to udělat, s největší pravděpodobností se nestane nic hrozného..

    Dárková sada Disao - je to pohodlné

    Pokud víte, že osoba, které se chystáte udělat dobrý dárek, v zásadě miluje takovéto masky, určitě si užije krásnou dárkovou sadu 14 masek.

    Tato sada obsahuje kolagenové masky, masky s biogoldem, masky s perlovým práškem, masky s tibetskými bylinami atd..

    Dizao Sada masek "Štěstí" Boto masky 3 ks (Dizao, sady)

    Dárkové balení je zdobeno orientálními kresbami - mandaly - obrazy, ve kterých jsou zašifrována tajemství štěstí, dlouhověkosti, zdraví, lásky, štěstí, pohody a splnění těch nejtajnějších tužeb. Mandala Happiness, vyobrazená na obalu, je jedinečný talisman, který pomáhá najít štěstí ve světě kolem sebe a uvnitř sebe samého, dává harmonii a naplňuje život novou energií. Sada obsahuje masky: Červený kaviár. BOTO maska ​​(obličej, krk, víčka); Černý kaviár. BOTO maska ​​(obličej, krk, víčka); Luxusní biogold. BOTO maska ​​(obličej, krk, víčka). APLIKACE Aplikujte na očištěnou pokožku. masku po dobu 15 minut, poté ji sejměte a omyjte si obličej vodou. Doporučuje se aplikovat v kurzu, denně po dobu 7 dnů, poté 1-20 masek týdně. ČÁROVÝ KÓD 5292452002885 1220000150560 CHARAKTERISTIKA Značka - Dizao Gamma - Nastavuje problémy - Matná pleť Jmenování - Zvlhčující a změkčující Typ produktu - Sada Oblast použití - Péče o obličej Země původu - Čína Typ kosmetiky - asijská CENA: 233 r. Všimli jste si v textu chyby? Vyberte jej a stiskněte Ctrl + Enter