Plastickí chirurgové z Penzy

Plastický chirurg v Penza (populární hodnocení): 7 lékařů, 104 recenzí, schůzky, adresy, podrobné informace. Najděte dobrého plastického chirurga v Penze za cenu první schůzky a domluvte si s ním schůzku na konzultaci dvěma kliknutími. Penza má také 35 lékařů podobných specialit: kosmetička.

Hodnocení plastických chirurgů

Recenze plastických chirurgů v Penza

Shamin Vladimir Pavlovič napravil následky neúspěšného zásahu jiného plastického chirurga. Jsem velmi vděčný Vladimíru Pavlovičovi za jeho vysokou profesionalitu, pozornost a citlivost. Nyní.

Chci vyjádřit upřímnou vděčnost Jakupovovi Islyamu Abbyasovichovi! Takových lékařů je velmi málo, ale existují. Děkuji mu za kvalitní práci. Stalo se, že jsem ho viděl, když jsem prošel kolem pět.

Úžasný chirurg! Podle svědectví jsem odstranil 2 osmičky na jedné straně. Současně jsem se rozhodl smazat. Toto je první extrakce zubu v mém životě, velmi jsem se bál! Islyam Abbyasovich je citlivý přístup.

Byl jsem operován Igorem Anatoljevičem pro získanou ptózu levého oka. Vybral jsem si chirurga na dlouhou dobu, ale zastavil jsem svůj výběr (čtení recenzí a absolvování celodenní konzultace) o Igorovi Anatolyevichovi a ne o.

Měl jsem štěstí, že jsem se dostal ke kompetentnímu specialistovi, a jsem velmi vděčný Islyamu Abbyasovichovi za jeho práci. Chytrý, slušný, zamilovaný do své práce, ví, co dělá v každé situaci, všechno je na pultech..

Léčba byla předepsána, dívali se na mě na přístroji, aby doktor mohl stanovit diagnózu. Nebyla nutná žádná další vyšetření. Existují změny v léčbě, zatímco existují zlepšení, ale myslím,.

Naléhavě! Poraďte se s plastickým chirurgem v Penze nebo s chirurgem specializujícím se na obličej!

Dívky žádají o radu, může se někdo setkat s takovým problémem, matka naléhavě potřebuje odstranit tuk na tváři, chirurg doporučil plastickému chirurgovi Matvey Leonidovich Poltorak, může někdo slyšet o někom, kdo se setkal?

Marin, osobně, sám jsem nenarazil, ale znám osobu, která s ním pracuje. Tady podle jejích slov je - „Mistr s velkým písmenem“. Přijímá za poplatek v regionální nemocnici.

  • Chcete-li psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte

díky za spropitné

  • Chcete-li psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte

Marin, znám Matveyho Leonidoviče - skvělého lékaře a člověka! Přijímá jak v regionální nemocnici, tak na soukromé klinice Ideal. V regionální bude levnější.

  • Chcete-li psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte

Udělal něco pro mě. Velmi elegantní. Dobrý specialista.

  • Chcete-li psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte

a kdo ví něco o otoplastice (uši s ušima jsou odstraněny)

  • Chcete-li psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte

Poltorak ano. V regionální nemocnici asi před 4 lety to stálo 16 tisíc, teď nevím kolik.

  • Chcete-li psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte

20. dubna 2009 jsem podstoupil operaci zvětšení prsou v rodném městě Penza poblíž Polt ** orak Matvey Leonidovich.
Byl jsem šťastný! Měl jsem dobrou postavu, protože Strávil jsem hodně času v tělocvičně a pak se objevilo krásné prsa! Jsem pozitivní člověk a naladěn na „nový život“, který se obecně stal, ale ne v tom smyslu, jak jsem očekával.
Po propuštění jsem chodil každý den na obvazy, protože Byl jsem propuštěn z kanalizace a sám jsem se jich nemohl dotknout! O týden později byly odstraněny, ale všechno dál protékalo otvory..
O několik dní později jsem měl vysokou horečku, přes 38 stupňů, okamžitě jsem zavolal doktorovi, řekl, že se nic nestalo, a řekl, že pít nise a ketorol.
Následujícího rána jsem šel k lékaři, během vyšetření mi potvrdil, že je vše v pořádku a probíhá podle plánu.
Věřil jsem tomu všemu a šel jsem domů. Myslel jsem, že tělo je oslabené, možná jakou infekci jsem chytil.
A pak na levém prsu byl odtokový otvor utažen, byl jsem tak šťastný, že se všechno zlepšovalo..
Pravá strana mi ale začala vadit, díra se nezavřela a z díry se vynořilo jakési růžové maso. Lékař to poté odtrhl na otázku, co to je? odpověděl, že implantát tlačí na tkáň a že pojivová tkáň vyšla ven. Uplynuly další 2 týdny a všechno teklo z díry („pojivová tkáň“ se objevovala pravidelně a byla odtržena stejným způsobem. Bolí to a hodně krve), M.L. Poltorak. rozhodl se zašit díru. Řekl mi, abych se vrátil za týden..
O týden později jsem jednoduše nepoznal moje prsa! a dokonce při dýchání byly strašné bolesti. Šel jsem k lékaři, on mi otevřel díru a vysvětlil mé bolesti interkostální neuralgií, udělal mi blokádu novokainu a poslal mě domů.:

ale pak se události začaly vyvíjet katastrofickou rychlostí. Po chvíli se v mezihrudí a pod pravým prsem vylila kužele, z drenážního otvoru se vylila jako řeka:

bolesti byly tak silné, že jsem vypil balíček ketorolu denně. A pořád stejná odpověď - všechno je v pořádku. A účelem je UHF.
Nemohl jsem jít 100 m, lezení do 5. patra se také stalo problémem, kvůli slabosti a dušnosti jsem se zastavil na každém patře. Nemohl jsem mluvit dlouhé věty - nebylo dost vzduchu.
Přišel jsem do Moskvy pro odpovědi. Začal jsem googlovat plastické chirurgy. Zavolal jsem Ilya Vyacheslavovich Sergeev a další den byl na jeho recepci. A tady konečně spadl závoj z mých očí - zánět a implantáty musí být URGENTNĚ odstraněny.
Nastoupil jsem do vlaku a přijel do Penzy, kde jsem to oznámil svému lékaři Poltorakovi, ale on to odmítl udělat, řekl, že všechno není tak kritické, a připsal mi antibiotika. Po obědě mi Ilya zavolal a zeptal se, jak konverzace proběhla, po poslechu všeho, co jsem řekl, shrnul, že v této fázi už antibiotika nepomohou.
Sám jsem se rozhodl vypořádat s tím, co se děje. Protože Nebyl mi přidělen jediný rozbor, ani jedna konzultace, šel jsem do jiné nemocnice, kde jsem byl vyšetřen, krev, ultrazvuk, rentgen, mamolog, počítačový tomogram. Výsledky CT byly hrozné - od zadního procesu 8. do zadního procesu 12. žebra vpravo došlo k netěsnostem o rozměrech 60-20-40 mm. Výsledek mé píštěle sešil! a verdikt - urgentní odstranění implantátu!
Se slzami jsem zavolal Iljovi Sergejevovi a znovu jsem šel do Moskvy. Teď jsem měl důvěru jen v něj. 28. června 2009 můj „poprsí“ život skončil a já jsem velmi doufal, že problémy s ním pominuly.

Nicméně. To nepomohlo. v mezhrudní oblasti se vytvořila píštěl a opět vyšla „pojivová tkáň“, což byl ve skutečnosti granulom.
Stav se zhoršil, nemohl jsem vstát z postele. Maminka mě před odjezdem zvedla z postele, protože ona sama už nemohla.
Skončil jsem tedy na oddělení hnisavé chirurgie, kde jsem urgentně podstoupil resekci žeber, koncem září 2009 pak lékař řekl, že po otevření hrudní pásky viděl chrupavky hnilé z kosti (právě spadly) a mohl začít absces, který se mohl zastavit to by bylo nemožné!

A tentokrát jsem se rozhodl, že je po všem.. ale počátkem prosince se na švu vytvořila píštěl.. Opět jsem skončil v nemocnici, nechal jsem tam 25. prosince.. A na nový rok se fistulózní otvor znovu otevřel.
A znovu Moskva... jít k lékařům a hledat pomoc. S pomocí přítele se mi podařilo získat kvótu v inst. jim. Vishnevksy a kvóta na operaci! 6. února 2010 jsem podstoupil resekci žeber a xiphoidní proces

a znovu každé ráno strach.. poslouchat své tělo. Operující lékař uvedl, že pokud je remise 6 měsíců, můžeme předpokládat, že operace byla úspěšná!

Blepharoplastika v Penze

Chirurgie očních víček (blefaroplastika) - plastická chirurgie dolních a horních víček, která je zaměřena na eliminaci změn souvisejících s věkem nebo na úpravu tvaru očí. V Penze je tento postup velmi žádaný, protože je poskytován za přijatelné ceny, a to navzdory náležité úrovni bezpečnosti a zaručenému výsledku. Blefaroplastika očních víček v Penze se provádí v několika zdravotnických zařízeních. Průměrné náklady se pohybují v rozmezí 30 000 rublů.

Před operací očních víček je pacient odeslán ke komplexní hardwarové a laboratorní diagnostice na kliniku. Teprve po obdržení výsledků vyšetření se plastický chirurg pustí do práce, pokud neexistují žádné kontraindikace. Při výběru kliniky byste měli věnovat zvláštní pozornost zdravotnickému personálu, recenzím blefaroplastiky v Penze a cenám. Neměli byste důvěřovat svému zdraví těm lékařům, kteří operují oční víčka levně. Skuteční profesionálové neposkytnou své služby pro píseň.

Kliniky, kde se provádí blefaroplastika v Penze

Název zdravotnického zařízeníFotografie před a po operaci očních víčekCeny a kontaktní informace
Lékařské centrum "Medklinik"Horní víčka: od 24 000 rublů

Dolní víčka: od 27 000 rublů

Adresa: st. Ternovský, 160 V.

Klinika "Zdraví"Horní víčka: od 17 000 rublů

Dolní víčka: od 20 000 rublů

Adresa: st. Novo-Ternovskaya 1

Regionální klinická nemocnice. N.N. BurdenkoHorní víčka: 30 000 od rublů

Dolní víčka: od 34 000 rublů

Adresa: st. Lermontov, 28

Klinika "Ideální"Horní víčka: od 29 000 rublů

Dolní víčka: od 38 000 rublů

Adresa: st. Nekrasov, 46 let

Telefon: 8 (8412) 20-66-04

Klinika Dr. LimanskéhoHorní víčka: 39 000 z rublů

Dolní víčka: od 42 000 rublů

Adresa: st. Uritskogo, 62

Chirurgie očních víček je jedním z typů chirurgické korekce zaměřené na odstranění estetických nedostatků nebo obnovení tvaru očí. Blepharoplastika se provádí následujícími metodami:

  • Transconjunctival - znamená přístup k problémové oblasti přes spojivku, což vylučuje jizvy a komplikace.
  • Laser - inovativní bezkontaktní technika, která je nejoblíbenější, protože prakticky nevyžaduje rehabilitaci.
  • Kruhová - korekce horních a dolních víček. V tomto případě je potřeba pooperační zotavení po dobu 3–5 dnů..
  • Asijské - zahrnuje změnu tvaru nebo tvaru očí za účelem zlepšení estetického výkonu.

Po operaci očních víček je nutné být pod dohledem specialistů po dobu 1-2 hodin. Tento přístup eliminuje pravděpodobnost komplikací a umožňuje vám obnovit pokožku po poškození mnohem rychleji..

Lékařské centrum "Medklinik"

Multidisciplinární klinika poskytuje pacientům služby v souladu se zavedenými standardy kvality. Má nejnovější diagnostické vybavení a laboratoře jsou vybaveny profesionálními analyzátory. Vzhledem k vysoké profesionalitě zdravotnického personálu jsou výsledky výzkumu připravovány co nejdříve.

Chirurgické oddělení začalo fungovat v roce 2018. Součástí personálu jsou plastickí chirurgové s odpovídající kompetencí. Klinika západního stylu poskytuje medicínu na vysoké úrovni, která zaručuje individuální přístup ke každému klientovi.

Klinika "Zdraví"

Multidisciplinární lékařské centrum nabízí služby vysoce kvalifikovaných plastických chirurgů. Chirurgie očních víček se provádí po komplexní diagnostice a je zaměřena na nápravu změn souvisejících s věkem nebo tvaru očí. Předběžná konzultace vám umožní získat úplné informace o cenách blefaroplastiky v Penza na klinice "Zdraví".

Využijte služeb odborníků, kteří plastickou chirurgii provádějí již mnoho let a mají pouze pozitivní recenze. Dohodněte si předem schůzku s lékařem, což eliminuje pravděpodobnost ztráty času stráveného seděním ve frontách.

Regionální klinická nemocnice. N.N. Burdenko

Lékařská instituce má stoletou historii a po celou dobu své existence nepohrdla svou slávou. Mezi plastickými chirurgy jsou zastoupeni pouze ti nejlepší mistři, kteří každoročně procházejí rekvalifikacemi, aby studovali nejnovější techniky a naučili se pracovat na novém zařízení.

Regionální nemocnice Penza je zahrnuta do národního registru a je přední zdravotnickou institucí v Ruské federaci. Zde můžete levně provést blefaroplastiku jakoukoli metodou, která bude relevantní pro každý konkrétní případ..

Klinika "Ideální"

Klinika estetické medicíny poskytuje své služby již 7 let. Během této doby se plastickým chirurgům podařilo dosáhnout vážných výsledků, získat důvěru a vynikající pověst..

Klinika zaměstnává skutečné odborníky v oblasti plastické chirurgie, má moderní vybavení a inovativní techniky. Blepharoplastika se provádí za přijatelné ceny, a to navzdory vysoké úrovni poskytovaných služeb.

Klinika "Doktor Limanský"

Soukromá vědecká instituce zdravotnického typu má veškeré potřebné vybavení pro komplexní diagnostiku a plastickou korekci. Blepharoplastiku provádějí plastickí chirurgové, kteří mají vědecké a klinické myšlení. Mezi výhody by měla být zdůrazněna skvělá funkčnost.

Navzdory poskytování celé řady profesionálních služeb jsou sazby v lékařském zařízení v přijatelných mezích. Pohodlné umístění, vysoká profesionalita plastických chirurgů a individuální přístup ke každému klientovi jsou rysy kliniky, které ji odlišují od konkurence..

Blepharoplastika: recenze a podstata chirurgického zákroku

Blepharoplastika: recenze a podstata chirurgického zákroku

V moderním světě si blefaroplastika získává poměrně velkou popularitu, jejíž recenze mají jinou povahu. Toto je název operace korekce očních víček, ale právě v této oblasti obličeje jsou známky stárnutí jasně viditelné.

Během komunikace se lidé především dívají do očí. Mnoho žen proto vytváří komplexy, když se v této oblasti objeví vrásky, vaky a horní víčko visí.

Výsledkem je, že spravedlivé pohlaví dělá domácí police s různými krémy, maskami, navštěvuje drahé kosmetické salony, ale nepřináší správný výsledek.

V tomto případě odborníci doporučují věnovat pozornost blefaroplastice. Jaké je ale riziko neúspěšné operace? Co se z recenzí můžete dozvědět? Jaké mohou být komplikace??

Co potřebujete vědět o operaci?

Jak již bylo zmíněno, blefaroplastika je korekce víček. Operace nemá žádné věkové omezení, ale často o ní rozhodují lidé po 35 letech.

V této oblasti je pokožka obzvláště jemná, takže hojení je rychlejší a snazší než v jiných částech těla a obličeje..

U některých indikací se doporučuje myslet na blefaroplastiku.

INDIKACE

  • horní víčko pokleslo;
  • objevily se vaky pod očima, v této oblasti je přebytek kůže;
  • svaly ochablé;
  • nasolakrimální drážky jsou příliš výrazné;
  • objevily se vrásky.

Blepharoplastika se provádí nejen z estetických důvodů. Je předepsáno, pokud je kůže v zóně horních víček příliš převislá, což zužuje pohled osoby.

Lékaři rozlišují 3 typy spojené se změnami souvisejícími s věkem. S ohledem na tento pohled lékař zvolí vhodnou možnost blefaroplastiky. Zde jsou vlastnosti každého typu:

  1. První. Objevují se malé mimické vrásky a mastné kýly nejsou příliš výrazné. V tomto případě je provedena metoda jemné korekce..
  2. Druhý. Oční víčka začnou klesat. Lékaři doporučují uchýlit se ke kruhové blefaroplastice.
  3. Třetí. Tento typ se vyznačuje dobře známými změnami souvisejícími s věkem, podlitinami, nasolabiálními záhyby, hlubokými vráskami. V takové situaci se doporučuje myslet nejen na blefaroplastiku, ale také na provedení operace, která zvedne střed a čelo. Přes doporučení lékařů zůstává konečné rozhodnutí na pacientovi..

Po blefaroplastice jsou odstraněny problémy s převisem kůže a vzhled se otevře. Lékař může použít různé techniky s přihlédnutím k individuálním charakteristikám pacienta.

Samotná operace trvá 30-60 minut. Jeho trvání je ovlivněno složitostí zásahu..

Často se používá lokální anestézie. Existují však chvíle, kdy se lékař rozhodne přiklonit se k celkové anestezii..

Mohou se k němu uchýlit, pokud člověk pociťuje silný strach a psychicky se obává budoucího zásahu..

Co je podstatou horní a dolní blefaroplastiky?

Lze provést pouze blefaroplastiku horních víček (doporučuje se přečíst si o ní recenze, které jsou uvedeny níže). Nejprve lékař rozhodne, kolik kůže je třeba odstranit..

Přebytek tukové tkáně a svalů lze také snížit. Na konci takového zákroku chirurg položí stehy, které po rehabilitaci prakticky nebudou viditelné.

Umístění jizvy na horním víčku po blefaroplastice je obvykle přirozené.

Plastický chirurg Joseph Fata

Lze operovat pouze dolní víčka. Zpočátku chirurg rozhodne, zda je nadměrná kůže, a vezme v úvahu její tón. Pokud ano, pak se operace provádí přes kůži..

Část kruhového svalu může být odstraněna. Šev bude na záhybu.

Při absenci přebytečné kůže se provádí transkonjunktivální blefaroplastika. Tento typ intervence je často vhodný pro mladé lidi..

Lékař provede řez na sliznici víčka. Taková operace má obrovské plus - nezůstávají žádné stopy po zásahu.

Taková blefaroplastika zahrnuje částečné odstranění nebo redistribuci tuku. Existují další typy takové operace, které budou popsány níže..

Období zotavení

Pokud si přečtete recenze operovaných pacientů po blefaroplastice, zjistíte, že ve většině případů rehabilitační období netrvá dlouho. Zpočátku člověk cítí nepohodlí, ale je to normální reakce po jakékoli operaci..

Měli byste také očekávat otoky a podlitiny. Abyste se jich rychleji zbavili, doporučuje se používat obklady, speciální masti, které lékař předepíše.

Pokud chirurg dosud stehy neodstranil, je přísně zakázáno dotýkat se znovu operačního prostoru. Péče o tuto oblast musí být prováděna opatrně. Během rehabilitace je lepší nosit čočky..

Ve vzácných případech se u operovaných osob vyskytnou komplikace. A vedlejší účinky ve formě modřin nebo otoků by měly po týdnu zmizet. Poté je povoleno zahájit práci, ale nezatěžujte tělo.

Pacient bude vidět účinek po 2-3 týdnech. Během této doby můžete pozorovat vyblednutí švu, které bude ve výsledku stěží viditelné.

Po operaci bude pacient čelit některým vedlejším účinkům. Mezi ně patří modřiny, otoky. Existuje také riziko komplikací: nepříznivé jizvy, asymetrie, chemóza (podráždění očí). Slepota je vzácná komplikace.

Plastický chirurg Stephen Wallach

# 7 typů blefaroplastiky

Operace je rozdělena do následujících typů:

  1. Blepharoplastika horních víček. Z fotografií pacientů můžete vidět, jak se oči po operaci otevírají a člověk vypadá mladší. Tato operace zahrnuje odstranění přebytečné kůže a tukových usazenin v horních víčkách. Chirurg navíc napne kruhový sval. V záhybech oka jsou skryty kosmetické švy.
  2. Blepharoplastika dolních víček. Jedná se o vynikající operaci, při které můžete odstranit napnutou pokožku a kýlu v oblasti dolních víček, což potvrzují recenze a fotografie před a po. V tomto případě, jak bylo uvedeno výše, bude šev skrytý v oblasti ciliárního záhybu. Tuto intervenci lze doplnit například cantoplasty, facelift.
  3. Transkonjunktivální blefaroplastika. Pokud lékař zjistí, že pacient má minimální přebytek kůže v dolním víčku, je nakloněn této metodě, protože je šetrnější. Přebytečný tuk je odstraněn řezem uvnitř oka. Rehabilitace probíhá rychle díky zrychlené regeneraci sliznice.
  4. Kruhová blefaroplastika. Operace se často provádí u starších lidí. S jeho pomocí je možné odstranit vady v oblasti horních i dolních víček, napnout kůži.
  5. Cantoplastika. U tohoto typu chirurgického zákroku můžete změnit řez i tvar očí. Ve vzácných případech lékaři používají techniku ​​korekce dolního víčka.
  6. Cantopexy. Tento název dostal chirurgický zákrok, při kterém jsou svaly oka napnuty, vnější roh je upraven, pokud spadl dolů.
  7. Blepharoplastika pro redistribuci tukových buněk. Tento vzhled pomáhá eliminovat asymetrii očí. Zahrnuje operaci, během níž jsou tukové buňky transplantovány z jednoho víčka do druhého. Může se také plnit nasolakrimální sulcus.

Transconjunctival blefaroplastika je můj oblíbený přístup k operaci dolních víček. Tuto metodu používám 90% času..

Plastický chirurg Edmond Pierre Khoury

Někdy se operace kombinují:

Emisní cena

Po rozhodnutí o blefaroplastice je zajímavá otázka ceny. To přímo závisí na typu operace.

Například horní blefaroplastika může stát od 10 do 200 tisíc rublů, dolní - od 8 do 130. Jedná se o přibližné údaje, které závisí na prestiži kliniky, objemu operace a mnoha dalších faktorech..

Nenechte se přepravovat za příliš nízké ceny. Chcete-li se rozhodnout, kam jít, doporučuje se přečíst si recenze operovaných lidí o chirurgech, zobrazit jejich fotografie. Chcete-li to provést, můžete navštívit různá fóra.

Otázka odpověď

Jak dlouho trvá zotavení z plastické chirurgie??

Což je lepší blefaroplastika nebo zvedání obočí?

Jak dlouho bude výsledek uložen?

Zpětná vazba (pozitivní)

VALENTINA, 42 LET:

"Všechny ženy se pravděpodobně bojí změn souvisejících s věkem." Ale odkud se od nich můžete dostat, zvláště v mém věku? Tvář se otupila a celé jde o to, že rohy očí poklesly, horní víčko začalo viset, pod očima se objevily vaky.

Jak vždy chcete vypadat mladě. Bylo mi doporučeno myslet na blefaroplastiku. Po přečtení některých informací, studiu nejlepších chirurgů v Petrohradě, recenzí operovaných, jsem začal hledat specialistu v Khabarovsku. Operace byla úspěšná, neměly žádné nepříjemné následky.

V moderním světě, kdy bylo vynalezeno mnoho způsobů omlazení, je pošetilé nevyužívat pokrok. Proto doporučuji všem ženám, aby nešetřily peníze a zkusily blefaroplastiku, aby se znovu cítily mladé. “

LYUDMILA, 38 LET:

"Blefaroplastiku horních víček jsem provedl v roce 2016. Volbu chirurga jsem vzal vážně, přečtěte si recenze o odbornících v Kazani." Když jsem se rozhodl, šel jsem na kliniku.

Nejprve jsem prošel různými studiemi, poté jsem se připravil na operaci. Doktor byl pozorný, řekl všechno podrobně, uklidnil mě. Dostal jsem celkovou anestezii. To je lepší, protože jsem měl velké obavy.

Všechno proběhlo dobře, ale třetí den se ukázal jako nejbolestivější. Od prvního dne se objevily otoky, ale pak vše začalo svědit. Všechno jsem vydržel, po chvíli se můj stav zlepšil.

Pochopil jsem, že po každém chirurgickém zákroku se může objevit nepohodlí. Uběhlo už hodně času, nepříjemné pocity byly zapomenuty a já jsem se stal o deset let mladší.

Švy nejsou viditelné, protože jsou chytře skryty v ohybu víčka. Nečelil jsem komplikacím, klidně zavírám oči, nic mě neobtěžuje. “

YULIA, 32 LET:

"V naší rodině máme dědičný problém - visící víčka." Tato malá chyba krade mládí, protože ve svých 20 letech jsem vypadal mnohem starší. A rozhodl jsem se situaci napravit.

Zkoušel jsem hodně liftingových krémů, dělal speciální cvičení, ale všechno mé úsilí bylo marné. Rozhodl jsem se přiklonit se k plastické chirurgii. Žiji v Ufa, existuje mnoho klinik, začal jsem číst recenze.

Zastavil se ve zdravotnickém zařízení „Juhelf“. Operace trvala asi 1,5 hodiny. Byly po ní nepříjemné pocity. Byli ke mně zdvořilí, pečlivě sledovali můj stav.

Personál se mi líbil. Vyšla ven s brýlemi, a tak skryla otoky a modřiny. Stehy byly odstraněny pro 5 dětí. Je to kouzelný postup, teď mi všichni dělají komplimenty, jsem šťastný. “

Recenze (neutrální)

OKSANA, 37 LET:

"Mučily mě vaky pod očima, tak jsem se rozhodl pro operaci." Před 4 lety jsem měl blefaroplastiku na dolních víčkách.

Zdá se, že všechno dobře dopadlo, v oblasti řas byla malá jizva, která se postupem času stala zcela neviditelnou. Nejprve došlo k těžkému edému, který však zmizel po 4-5 dnech.

Výsledek mě potěšil, ale po 3 letech se znovu vytvořily kýly pod očima. “

VERONICA, 43 let:

"Rozhodl jsem se podstoupit blefaroplastiku, ale nebyl jsem moc šťastný, protože jsem čelil konjunktivitidě." Kromě toho švy nebyly stejné, po zásahu se silně zatáhly.

Zpočátku bylo všechno v pořádku, prošlo rehabilitací, jizvy se staly úplně neviditelnými, ale v očích byla nějaká suchost. Později se objevil výtok, šel k lékaři, odhalil konjunktivitidu.

Díky bohu jsem se problému zbavil a zahájil léčbu. Od operace uplynulo šest měsíců a já si konečně mohu užít výsledek. “

Recenze (negativní)

NATALIA, 47 LET:

"Někde jsem četl, že 5% pacientů čelí neúspěšnému výsledku po blefaroplastice." Bohužel jsem se dostal do tohoto procenta.

Kůže je velmi napnutá, nevypadá přirozeně. To je hrozný. Moji přátelé mi doporučují jít k jinému chirurgovi a napravit situaci, ale teď se obávám, že to lékař nezhorší. Plastickou chirurgii nikomu nedoporučuji! “

MARINA, 53 LET:

"Chtěl bych poradit všem ženám, které se chystají na plastickou chirurgii, aby si pečlivě vybrali chirurga." Bral jsem to na lehkou váhu a skončil jsem hrozným výsledkem..

Chirurg pravděpodobně nebyl zkušený, protože švy zůstaly znatelné a také křivé. Vaky pod očima se navíc příliš nezmenšily. ““

VALERIA, 55 LET:

"Po plastické chirurgii mě nepoznáš a bohužel změny nebyly k lepšímu." Měl jsem hrozící problém s víčky. Proto jsem se rozhodl pro blefaroplastiku.

Výsledek se ukázal být hrozný - křivky, ne úhledné švy, jedno oko se liší od druhého. Uvědomil jsem si, že na operacích není třeba šetřit, protože bych nakonec musel zaplatit ještě víc.

Od intervence uplynul rok a já plánuji plastiku. Pečlivě si vyberu lékaře. “

Recenze nechirurgické blefaroplastiky

ALEXANDRA, 40 LET:

"Moje víčka začala brzy klesat, což mě znatelně zestárlo." Z mých přítelkyň jsem vypadal nejstarší. Touha být mladý převzala moc a já jsem začal hledat východisko ze situace..

Bylo mi doporučeno věnovat pozornost laserové blefaroplastice. Dlouho jsem váhal. Začal jsem číst recenze o laserové technice horních a dolních víček, dívat se na fotografie před a po. Doslova mě to tlačilo jít na kliniku..

Během laserového zákroku nebylo cítit žádnou bolest, došlo k určitému nepohodlí. Ale doktor pracoval rychle: až 5 minut na jedno oko. Nejprve se objevil otok, ale zmizel po několika dnech, použil jsem Panthenol, poradili mi na klinice.

Otravné vaky byly pryč, horní víčka se napnula. Všichni přátelé a známí obdivují výsledek, zejména můj manžel. “

LARISA, 46 LET:

"Už v mladém věku jsem měl pod očima ošklivé tašky." Hledal jsem pomoc v kosmetických přípravcích, ale poskytly mírný efekt zvedání.

Později se objevily modřiny. Věděl jsem, že můj problém lze vyřešit chirurgickým zákrokem, ale vůbec se mi nechtělo jít pod nůž.

Opět jsem šel do salonu na procedury proti stárnutí, kde mi kosmetička řekla o nechirurgické blefaroplastice.

Velmi mě zaujala. Rozhodl jsem se pro injekční metodu. Procedura proběhla téměř bez bolesti a za pár dní jsem se vzpamatoval. Nyní moje oči vypadají otevřenější. “

MARINA, 36 LET:

"Měl jsem pokleslý problém s horním víčkem." Samozřejmě jsem použil různé prostředky, dokonce jsem se obrátil k tradiční medicíně, ale nepozoroval jsem pozitivní změny.

V práci začali o takovém problému mluvit a zaměstnanec doporučil injekční blefaroplastiku. Jsem rád, že jsem se o tom rozhodl. Během procedury jsem necítil bolest.

Stav pokožky kolem očí se znatelně zlepšil: napjala se, ochablost zmizela, vzhled byl svěžejší a měkčí. Hlavní věc je, že na obličeji nejsou žádné jizvy. Doporučuji všem, aby to zkusili. “

Názor odborníka

  • Chirurg
  • Kosmetolog

Margarita Eytenová

plastický chirurg

Aby nedošlo k komplikacím, vždy nejprve vyšetříme pacienta, musí projít všemi nezbytnými testy. Teprve potom se můžete začít připravovat na operaci. Po dobu 3 týdnů vám doporučuji zdržet se nikotinu, alkoholických nápojů a různých drog, jako je aspirin. Pacient navíc potřebuje před intervencí odpočinek. Druhý den je dovoleno sprchovat se, buďte opatrní. Stehy jsou obvykle odstraněny za 4-5 dní, ale kosmetiku můžete aplikovat nejdříve o týden později..

Irina Dorofeeva

praktikující kosmetička

Mnoho lidí si dělá starosti s budoucí jizvou. Pokud však operaci provedl zkušený lékař, pak jizva nebude viditelná, protože se bude skrývat v řasnatém záhybu nebo záhybu na horním víčku. Pokud jste měli transkonjunktivální blefaroplastiku, pak jizvu vůbec neuvidíte. Navíc nemusí nutně ležet pod skalpelem. Faktem je, že existují i ​​nechirurgické metody. Může to být například laserová blefaroplastika. Může vám také pomoci dosáhnout pozitivního účinku..

Dnes, na cestě ke kráse, se mnoho žen rozhoduje pro různé procedury a operace. Blepharoplastika je velmi populární. Hlavní věc je, že existuje více než jedna metoda této operace, takže každá žena si bude moci vybrat možnost pro sebe..

Většina recenzí je kladných, takže se nebojte. Pokud je operace provedena profesionálem, pak bude výsledek uspokojivý..

Blepharoplastika ve městě Penza

Penza Regional Clinical Hospital. N.N. Burdenko

  • Adresa: Penza, Lermontova, 28 k18 - 3. patro
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: zvedání víček

Klinika pro diagnostiku a léčbu na Izmailově

  • Adresa: Penza, Izmailova, 71
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: operace očních víček

Zdraví, multidisciplinární lékařské centrum

  • Adresa: Penza, Zasechnoye, Novo-Ternovskaya, 1 budova 1
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: transkonjunktivální blefaroplastika

Ideální, lékařské centrum

  • Adresa: Penza, Nekrasova, 46 - 2. patro
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: operace očních víček

Ultrazvukové lékařské centrum, síť multidisciplinárních klinik

  • Adresa: Penza, vyhlídka Pobedy, 126 - 1. patro
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: kruhová blefaroplastika

Chirurgická klinika

  • Adresa: Penza, vyhlídka Pobedy, 39 - 2. patro
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: blefaroplastika horních a dolních víček

Lékař Limanský, klinika

  • Adresa: Penza, Uritskogo, 62 - 1. patro
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: zvedání víček

GBUZ Penza Regional Clinical Hospital pojmenoval podle N.N. Burdenko

  • Adresa: Penza, ulice Lermontov, 28k18
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: kruhová blefaroplastika

Centrum pro estetickou a lékařskou kosmetiku

  • Adresa: Penza, ulice Lermontov, 28Ак1
  • Typ: klinika plastické chirurgie
  • hlavní oblast práce: blefaroplastika horních a dolních víček

Ve městě Penza sní každá dívka nebo žena o tom, že bude navždy mladá a krásná. Pouze v pohádkách je „živá“ voda, která může prodloužit mládí a zachovat nedotčenou krásu. Ale v našem životě bohužel není všechno tak. A neměli byste hledat elixír mládí, stále ho nikde nenajdete, ale máte šanci své mládí opravdu prodloužit - máte kompletní katalog klinik a plastických chirurgů pro blefaroplastiku ve městě Penza.

Na našem webu jsou úplné informace (hodnocení podle recenzí návštěvníků) o plastické chirurgii očních víček ve městě Penza, která se nazývá blefaroplastika (horní, dolní, kruhová, transkonjunktivální atd.)

Oči a vrásky kolem nich - především rozdávají věk ženy a my, ach, jak nechceme zestárnout. Ale skutečnost, že se budete každý den o sebe starat a aplikovat všechny prostředky na vrásky, je již dobrá. I když vám ani drahé prostředky nepřinesou požadovaný výsledek, který byste očekávali kontaktováním nejlepšího chirurga blefaroplastiky.

Ceny za blefaroplastiku ve městě Penza

Existuje něco jako operace očních víček, ale zahrnuje několik procedur (plastické operace) najednou. Jedná se o jednu z omlazovacích technik, které vám pomohou získat mladistvý a zářivý výraz očí. Nemá smysl obviňovat své geny za takovou změnu ve vašem těle. Samotný proces stárnutí nastává v důsledku změn na pokožce, která v průběhu let ztrácí svou pružnost a začíná ochabovat. A aby vás takový nepříjemný obraz neodradil, pomůže vám s tím blefaroplastika nebo jiným způsobem operace očních víček.

Někdy se stane, že vám příroda nepřiznala dokonalý tvar očí. To platí zejména pro lidi s asijskýma očima, protože v naší zemi jsou evropská dogmata krásy kultivovanější. Z toho jen trpíte a myslíte si, že váš život z nějakého důvodu není urovnán. A za to může jen takový nepříjemný a neřešitelný problém. Medicína vykročila vpřed a to, co bylo dříve nemožné, se nyní řeší zcela logicky.

Tvar asijských očí lze snadno korigovat pomocí plastické chirurgie zvané Singaporeuri (evropeizace očních víček). Singapurská chirurgie ve městě Penza je prováděna na několika klinikách najednou nejlepšími plastickými chirurgy pro plastickou chirurgii očních víček. Cena singapuru ve městě Penza začíná na 35 000 rublů.

Nejlepší plastický chirurg pro blefaroplastiku v Penze, hodnocení a recenze

Náš oficiální web je zcela věnován plastické chirurgii pro plastickou operaci očních víček (blefaroplastika) ve městě Penza. Zde jsou nejlepší kliniky plastické chirurgie a nejlepší chirurgové, naše hodnocení se generuje automaticky, pouze podle recenzí pacientů a návštěvníků stránek.

Včasným kontaktováním lékařů vám neunikne příležitost získat zpět svou bývalou krásu a svěžest a zkušení plastickí chirurgové ve městě Penza zase zvolí individuální kombinaci technik chirurgie očních víček pro každou klientku individuálně, v závislosti na jejím životním stylu, zaměstnání a materiálních možnostech..

Blepharoplastika

Blepharoplastika nebo plastická operace očních víček je plastická chirurgie, jejímž účelem je obvykle eliminovat změny související s věkem, které vznikly v očních víčkách a sousední paraorbitální oblasti. Někdy se tato operace provádí v mladém věku, aby se odstranil přebytečný podkožní tuk („vaky“), méně často se tato operace provádí s cílem změnit (modelovat) tvar očních víček, tzv. "Asijský tvar očí".

Je třeba mít na paměti, že blefaroplastika nevylučuje jemné mimické vrásky kolem očí, vraních nohou a tmavé kruhy pod očima. K nápravě těchto kosmetických vad jsou k dispozici další metody (např. Laserový nebo chemický peeling)

V jakém věku se provádí blefaroplastika?

Pro tuto operaci neexistuje věkový limit. Nejčastěji se však provádí po 35-40 letech. V tomto věku se začínají objevovat první známky stárnutí: ztrácí se pružnost pokožky, tuk se postupně ukládá v oblasti dolních víček a nad horním víčkem. S přibývajícím věkem svaly paraorbitální oblasti oslabují, oblast čela, obočí klesá, to vše může vést k výskytu „přebytečné kůže“, převisu kůže nad horním víčkem, což dává tváři ponurý, ponurý výraz. Proto je operace blefaroplastika někdy kombinována s jinými estetickými operacemi zaměřenými na komplexní eliminaci změn tváře souvisejících s věkem (například endoskopické zvedání obočí a čela).

Existují nějaké kontraindikace pro tuto operaci??

Stejně jako u jakékoli jiné operace existují obecné a konkrétní kontraindikace:

  • těžká polyvalentní alergie
  • těhotenství
  • porucha krvácení
  • krevní nemoci
  • exacerbace nebo dekompenzace chronických onemocnění (selhání jater a ledvin, diabetes mellitus a další)
  • akutní onemocnění dýchacích cest

Mezi soukromé kontraindikace patří přítomnost akutní zánět spojivek, zvýšený nitrooční tlak, některá onemocnění očí a ORL.

Jaké je plánování chirurgického zákroku a jak je nutná speciální předoperační příprava?

Speciální předoperační příprava obvykle není nutná. Při konzultaci však musí chirurg pacientovi vysvětlit, co lze od operace blefaroplastiky očekávat, které defekty lze odstranit a které vyžadují další, často dodatečné korekční operace. Zjistí se objem provedeného chirurgického zákroku a rysy průběhu pooperačního období. Někdy lékař předepíše pacientovi konzultaci s jinými odborníky, protože v některých případech mohou být vaky pod očima projevem obecných (somatických) onemocnění těla, nikoli výsledkem časného stárnutí. Může to být onemocnění ledvin, kardiovaskulární onemocnění, onemocnění štítné žlázy. Pokud má pacient problémy se zrakem, nosí kontaktní čočky, brýle, před operací je nutná konzultace s očním lékařem..

Jaké typy operací existují a jaké jsou jejich vlastnosti?

V současné době existuje mnoho různých modifikací operací blefaroplastiky. V každém konkrétním případě však lékař vybere na základě svých profesionálních dovedností a individuálních charakteristik pacienta optimální techniku ​​pro operaci. Obecně jsou všechny operace rozděleny do 2 hlavních skupin - operace na horním víčku a operace na dolním víčku, ale v závislosti na přístupu se rozlišují operace prováděné na dolním víčku přes spojivku oka, nazývají se transkonjunktivální blefaroplastika a operace na dolním víčku prováděné řezem 1–2 mm pod řasnatým okrajem víčka - to je subcilární blefaroplastika.

Transconjunctival plast nezanechává žádné stopy, ale častěji se provádí, když není nutné odstranit výrazný přebytek kůže na dolním víčku, ale pouze odstranit tukové usazeniny. V tomto případě se místo řezu obvykle používá laser místo skalpelu, což výrazně zkracuje dobu hojení tkání..

Externí (subciliary) plastická operace dolního víčka se provádí s výrazným "ochabnutím" kůže, ale řezy s tímto typem blefaroplastiky jsou velmi malé, měsíc po operaci jsou prakticky neviditelné a nedochází k narušení růstu řas. Kromě toho takový přístup někdy umožňuje translokaci (pohyb) tukové tkáně, což umožňuje vyhlazení přechodu mezi dolním víčkem a tváří, a v případě potřeby i správné zvednutí měkkých tkání tváře..

Někdy je blefaroplastika kombinována s cantopexy chirurgií zaměřenou na posílení vazivového aparátu oka.

Všechny tyto a mnoho dalších rysů blefaroplastiky činí tento typ chirurgie jedním z nejobtížnějších, ale přesto kreativním typem estetické medicíny, kde se nejjasněji projevuje profesionální dovednost chirurga..

Potřebuji hospitalizaci kvůli blefaroplastice??

Vše závisí na objemu prováděné operace. Pokud je blefaroplastika kombinována s jiným typem plastické chirurgie obličeje, je nutná hospitalizace. Pokud se blefaroplastika provádí v omezeném objemu (například pouze transkonjunktivální plastika dolních víček), pak je pacient po operaci několik hodin po operaci se zavázanýma očima na očích a poté po vyšetření lékaře je otázka vyřešena - nechte ho jít domů nebo ho nechejte v nemocnici pod dohledem lékaře do dalšího dne. O všem se rozhoduje individuálně

Je operace bolestivá a jak se provádí úleva od bolesti??

Obvykle se s omezeným množstvím blefaroplastiky používá lokální anestézie s použitím moderních silných anestetik, což pacientovi stačí, aby nepocítil žádnou bolest. V některých případech se však provádí kombinovaná anestézie - celková anestézie + lokální anestézie. O této otázce se rozhoduje čistě individuálně..

Doba operace na každém oku obvykle nepřesahuje 30-60 minut. Po operaci několik dní mohou pacienti pociťovat bolest, bolest v očích, takže lékař může předepsat analgetika, stejně jako použití očních kapek.

Existují komplikace po operaci a jaké je pooperační období?

Obvykle, pokud pacient dodržuje všechna doporučení lékaře po operaci i během 1-2 měsíců po ní, nedochází k žádným komplikacím. V prvních dnech po operaci otok přetrvává, který postupně odeznívá, ale modřiny kolem očí mohou být viditelné po dobu 10-14 dnů. Někdy dochází k slzení a bolesti očí, takže pacienti se musí vyvarovat prudkého osvětlení, teplotních změn (zejména v zimě) a nosit sluneční brýle. Stehy se odstraní 3-5 dní po operaci a tkáň jizvy se přilepí speciální telovou barvou. Jizvy na dolním víčku se po 4–6 měsících stávají zcela neviditelnými. Ihned po operaci je třeba se vyvarovat fyzické námahy, namáhání očí a nošení kontaktních čoček. Pacienti obvykle mohou začít pracovat za 7-12 dní.

Jak dlouho účinek trvá po blefaroplastice??

Účinek zpravidla trvá nejméně 10 let, ale téměř vše závisí na celkovém zdravotním stavu pacienta, jeho věku a životním stylu, který vede..

Blepharoplastika horních víček - alternativní způsob obnovení mládí

Změny související s věkem jsou nevyhnutelným problémem každého člověka. To způsobuje fyzické i estetické nepohodlí. V takové situaci kosmetologické metody často nepomáhají, a proto se mnozí uchylují ke službám plastického chirurga. Blepharoplastika horních víček je zákrok s cíleným výsledkem korekce v oblasti očí. Zvažte, kdy je to nutné a komu je to kontraindikováno.

  1. Co to je
  2. Účinnost
  3. Indikace pro
  • Druhy operací a funkce
  • Singapur
  • Cantopexy
  • Kruhové nebo oboustranné
  • Laser
  • Injekce
  • Bezešvý
  • Jak probíhá operace
  • Výcvik
  • Fáze
    1. Rehabilitační období
    2. Vedlejší efekty
    3. Omezení
    4. Doporučení
  • Opatření
  • Kontraindikace
  • Komplikace a důsledky
  • Fotky před a po
  • Náklady na služby v různých městech a na klinikách
  • Rusko
  • Názor kosmetologů
  • Recenze pacientů
  • Užitečná videa
  • Co to je

    Kůže v periorbitální oblasti je velmi tenká, takže podléhá výrazným deformacím souvisejícím s věkem: ztrácí turgor a je pokryta sítí jemných vrásek. Tuková vrstva se v průběhu let stává hustší a vytváří efekt převislého století. Výsledkem je unavený „vyhynulý“ vzhled.

    Existuje také přírodní jev charakteristický pro mongoloidní rasu - asijský tvar očí - absence supraorbitálního záhybu, díky kterému se oční víčka zdají také oteklá.

    Takové estetické problémy lze vyřešit blefaroplastikou. Během operace je odstraněn epikantus - ta část kůže, která pokrývá vnitřní koutek oka.

    Procedura se provádí na klinice. Vhodné pro ženy i muže.

    Účinnost

    Podstatou blefaroplastiky horních víček je, že chirurg provede řez v oblasti korekce skalpelem a odstraní tukovou tkáň a kýlu. Dále lze odstranit část kůže.

    Postup se vyznačuje dlouhou dobou zachování účinku - nejméně po dobu 7 let.

    Při provádění operace laserovou metodou se období mírně zkracuje - až 5 let. Ale v tomto případě nejsou žádné jizvy ani jizvy..

    Indikace pro

    • Snížené rohy oka;
    • Napínání kůže;
    • Subkutánní novotvary ve formě mastných hernií;
    • Přítomnost epikantu;
    • Výrazné vrásky;
    • Vrozený převis století, který znemožňuje uložení dekorativní kosmetiky;
    • Oslabení svalů;
    • Propadlé oční důlky;
    • Hluboké nasolakrimální rýhy.

    Postup lze také předepsat podle pokynů oftalmologa v případě tvorby podkožní kýly nebo poškození zraku.

    Druhy operací a funkce

    Existuje několik typů horní blefaroplastiky. Mezi nimi: singapuri, laser, kruhový, bez švů, injekce a cantoplex. Zvažte každou možnost.

    Singapur

    Procerura je indikována ke korekci asijských očí. Provádí se v lokální i celkové anestezii (v závislosti na individuálních charakteristikách pacienta).

    Tato struktura je charakterizována absencí nadočnicového záhybu. Během operace to specialista vytvoří, poté vyhladí epikantus a stehy. V této fázi jsou také odstraněny mastné kýly.

    Cantopexy

    Jemný typ korekce horního víčka, požadovaný u mladých žen.

    Požadovaného výsledku je dosaženo fixací pokožky v požadované poloze.

    Manipulace jsou zaměřeny na zvedání vnějších koutků oka směrem k obočí. Za tímto účelem specialista provádí malé řezy v maximální vzdálenosti od sebe (1 cm), zatímco samotné utahování se provádí zevnitř. Dále lze část dermis odstranit a aplikovat šicí materiál.

    Kruhové nebo oboustranné

    Docela složitý postup prováděný v kritickém stavu periorbitální zóny.

    Předpokládá korekci horních a dolních víček a také pomáhá zbavit se výrazných vaků pod očima.

    Výsledkem je minimalizace příznaků ptózy, napnutí vnějších koutků oka, korekce asymetrických znaků a eliminace vrásek..

    Řez dolního víčka je proveden podél linie růstu řas, horní - paralelně s nadočnicovým záhybem. Tento přístup umožňuje maximálně maskovat malé jizvy po operaci..

    Laser

    Laserová blefaroplastika horních víček je podobná klasické metodě, ale jde mnohem rychleji a má několik významných výhod:

    • nedostatek krvácení;
    • dobrá viditelnost celého pole vlivu;
    • postup je považován za bezkontaktní;
    • nízká invazivita operace;
    • pájení nádob během akce pomocí použitého laseru;
    • krátké rehabilitační období.

    Injekce

    Nejjednodušší způsob však umožňuje vyrovnat se s problémy pouze v počáteční fázi.

    Procedura se provádí zavedením speciálních dermálních gelů (plnidel) jehlou injekční stříkačky. Účinnou látkou v přípravku je kyselina hyaluronová, která se vylučuje syntézou surovin neživočišného původu.

    Kromě utahovacího účinku dochází k celkovému zdraví pokožky, vyhlazení vrásek a normalizace vodní bilance..

    Plniva často aktivují přirozené procesy dermis pro produkci kolagenu a elastinu, což umožňuje oddálit okamžik hledání chirurgického zákroku.

    Bezešvý

    Další typ korekce horních víček, který je považován za vynikající alternativu ke standardní metodě blefaroplastiky. Nakonec se na kůži netvoří žádné jizvy ani jizvy. Proces se provádí pomocí laseru na bázi oxidu uhličitého a jeho optické termolýzy, která ovlivňuje pojivové tkáně. Ve výsledku jsou aktivovány biologické procesy produkce kolagenu epiteliálními buňkami a oční víčka jsou zvedána přirozeným způsobem..

    Jak probíhá operace

    Pro dobrý průběh operace je nutné v přípravné fázi dodržet řadu podmínek..

    Pokud nebudou doporučení dodržena, mohou se objevit negativní důsledky, které bude obtížnější napravit opakovaným chirurgickým zákrokem..

    Výcvik

    Snižte intenzitu kouření a dva týdny před zákrokem přestaňte pít alkohol.

    Odmítněte užívat léky, jejichž složení může vyvolat změnu krevního obrazu.

    Vyloučte ze stravy sladké a moučné výrobky a slaná a kořeněná jídla. Posledně uvedené aktivně zadržují vlhkost v mezibuněčném prostoru, v důsledku čehož je u operovaného pacienta pozorován vysoký stupeň edému..

    Fáze

    1. Čistá a suchá pokožka je dezinfikována antiseptikem, poté jsou značeny speciálními značkami (řezy budou provedeny podél kontur).
    2. Podává se anestézie. Typ anestézie závisí na individuálních charakteristikách pacienta, rozsahu operace, stavu očních svalů a predispozici k alergické reakci na léčivo.
    3. Excize kůže a jejich následná transformace. Kromě toho vylučují přebytečné tukové tkáně a kýly, vyladí svaly a vazy.
    4. Šití a antiseptická náplast nebo sterilní obvaz na postižené místo.

    V průměru trvá relace od 30 minut do 2 hodin, v závislosti na složitosti postupu a zkušenostech specialisty.

    Rehabilitační období

    Zotavení po blefaroplastice trvá dlouho. Léčení trvá v průměru asi 3–6 týdnů - během tohoto období se jizvy hojí.

    Vedlejší efekty

    Typickými příznaky jsou mírné otoky, modřiny a zarudnutí. Ve většině případů vše zmizí po 14 dnech..

    Pokud dojde ke komplikacím, okamžitě vyhledejte lékaře..

    Stehy se odstraní 4-6 dní po aplikaci. Při použití samonasávacích stehů není nutná opakovaná návštěva kliniky.

    Omezení

    1. Nejprve se budete muset zdržet nošení kontaktních čoček, abyste zabránili nadměrnému podráždění spojivky, stejně jako sledování televize, používání počítače nebo čtení. Takové události vyvolávají zvýšení nitroočního tlaku..
    2. Po dobu nejméně jednoho měsíce nesmíte dělat fyzickou aktivitu.
    3. První dny byste si neměli umýt obličej tekoucí vodou. Můžete si umýt vlasy a osprchovat se až na konci druhého dne. To by však mělo být prováděno velmi opatrně, voda by neměla padat na jizvy..
    4. Vylučte slaná, kořeněná jídla a alkohol.
    5. Během letních měsíců chraňte operovanou oblast co nejvíce před ultrafialovými paprsky. Doporučuje se nosit tónovaná skla nebo používat speciální krémy (předem se poraďte s chirurgem).
    6. Nemůžete navštívit lázeňský dům a saunu. Jakékoli výkyvy teploty mají negativní vliv na regeneraci pokožky. Omezení platí jak pro tepelné zatížení, tak pro dobu strávenou venku během silného mrazu.

    Doporučení

    Pro urychlení období zotavení stojí za to dodržovat doporučení odborníka.

    Vytvořte studený obklad. Použijte buď ledově studenou láhev s horkou vodou, nebo kostky ledu zabalené v látce a celofánu.

    Používejte masti a krémy (předepsané lékařem). Například často předepsané: Lyoton, Traumeel a čínský houbový krém.

    Pro zmírnění zánětu jsou perfektní odvar z heřmánku, dubové kůry, lípy nebo šalvěje.

    Provádějte akupresurní lehkou masáž a oční gymnastiku. Technika musí být dohodnuta s chirurgem. Provádět velmi opatrně - silný tlak na pokožku je plný vzhledu bolesti a deformace švů.

    Opatření

    K identifikaci kontraindikací je nutné shromáždit kompletní anamnézu pacienta prostřednictvím sběru testů a některých lékařských postupů.

    Budeme muset podstoupit komplexní vyšetření. Bude zahrnovat:

    • fluorografie;
    • kardiogram srdce;
    • krevní testy (biochemické a obecné);
    • Analýza moči.

    Buyanov Sergey Yurievich (doktor-expert):

    Požadované klinické minimum laboratorních testů před operací zahrnuje také krevní testy na HIV a hepatitidu.

    Kontraindikace

    • Nemoci autoimunitní povahy;
    • Těhotenství;
    • Laktace;
    • Kritické dny;
    • Patologie kardiovaskulárního systému;
    • Lupus;
    • HIV;
    • Virová a infekční onemocnění (ARVI, horečka, nachlazení, horečka);
    • Obecná malátnost;
    • Neuspokojivé ukazatele srážení krve;
    • Zvýšený nitrooční tlak;
    • Onkologie;
    • Oddělení sítnice;
    • Syndrom suchého oka;
    • Glaukom;
    • Problémy s fungováním štítné žlázy;
    • Bronchiální astma;
    • Dermatologické problémy (včetně houbového původu);
    • Zánětlivé procesy v periorbitální zóně;
    • Kolísání krevního tlaku;
    • Zvýšené hladiny glukózy v krvi;
    • Chronická onemocnění v akutním stadiu.

    Komplikace a důsledky

    Možné negativní důsledky:

    • divergence švů (kvůli neuspokojivé kvalitě materiálu nebo zvýšenému otoku, rozvoji hnisavých komplikací);
    • asymetrie (může se projevit v případě různých stupňů vady);
    • silný otok;
    • fotocitlivost;
    • podlitiny;
    • trhání;
    • diplopie (dvojité vidění);
    • zánětlivý proces z importované infekce;
    • cysta na šicí lince;
    • vzhled jizev;
    • nepohodlí v očích, projevující se pálením;
    • vývoj století;
    • problémy se zavíráním víček;
    • suchost sliznice;
    • snížená kvalita vidění;
    • krvácející;
    • sbírka krevních sraženin v oblasti za oční bulvou.

    Buyanov Sergey Yurievich (doktor-expert):

    Většina komplikací se vyvíjí v důsledku zanedbání kontraindikací k operaci. Při plánování operace je důležité seznámit se se všemi patologickými stavy a po jejich zjištění podstoupit léčbu.

    Fotky před a po

    Náklady na služby v různých městech a na klinikách

    Korekce horního víčka blefaroplastikou není levný postup.

    Cena procedury závisí na mnoha nuancích, včetně:

    • hodnocení kliniky;
    • kvalifikace plastického chirurga;
    • typ anestézie;
    • oblast vlivu;
    • územní umístění;
    • úroveň soutěže.

    Než se obrátíte na zdravotní středisko, měli byste si prohlédnout fóra s diskusemi na toto téma, prostudovat recenze o míře profesionality zaměstnanců a na základě obdržených informací porovnat všechny výhody a nevýhody.

    Rusko

    Jekatěrinburg

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    EstevitaSvatý. Radiščeva, 33od 33 000+7 (343) 287-44-33
    MC BONUMSvatý. Bardina, 9Aod 18 000+7 (343) 287-77-70
    Kosmetická klinika "Esti Line"Svatý. Popova, 33Aod 18 000+7 (343) 359-40-42
    MC DOCTOR PLUSSvatý. Kuibysheva, 10od 23 000+7 (343) 212-06-06
    ZdravíSvatý. Sheinkman, dům 113od 25 000+7 (343) 283-08-08
    MC JekatěrinburgSvatý. Ševčenko, 9od 22 000+7 (343) 311-11-25
    MK "Preobrazhenskaya"Svatý. Gagarina, 28od 14 000+7 (343) 385-70-07
    "Harmonie"Svatý. Tveritina, 16od 18 000+7 (343) 254-66-66

    Velikiy Novgorod

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Milý doktoreVoskresensky Boulevard, 4od 19 000+7 (8162) 50-20-04
    LLC "Plastická chirurgie"Svatý. Lomonosov, 25od 22 000+7 (8162) 92-65-65
    Centrum plastické chirurgie v Ústřední městské klinické nemocnici č. 2Svatý. Jakovleva, 18od 20 000+7 (911) 629-61-89
    MC SOLOSvatý. Predtechenskaya, 24od 25 000+7 (8162) 73-68-23
    Oblastní nemocniceSvatý. Pavel Levitt, 14od 17 000+7 (921) 194-36-67

    Nižnij Novgorod

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Nemocnice je. SemashkoSvatý. Rodionova, dům 190od 31 000+7 (831) 438-91-86
    Centrum "Zdraví"Svatý. Maxim Gorkij, 48/52od 24 000+7 (831) 433-77-77
    Nemocnice č. 3 v okrese VolgaSvatý. Maršál Voronov, 20aod 7 500+7 (831) 428-81-88
    ANASTASIALenin Avenue, 1od 45 000+7 (831) 240-38-27

    Petrohrad

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Klinika D. GruzdevaSvatý. Chernyakhovsky, 53od 45 000+7 (812) 606-79-63
    Eichwaldova klinikaSvatý. Kirochnaya, 41od 30 000+7 (812) 303-50-50
    Lékařská jednotka č. 3Šikmá čára, 5od 15 000+7 (812) 644-53-76
    ECOSvatý. Budapestskaja, 97-2od 25 000+7 (812) 325-27-27
    "Medillier"Svatý. Bolshaya Raznochinnaya, 30od 30 000+7 (812) 702-64-82
    Med ExpertSvatý. Babushkina, 2od 25 000+7 (812) 325-27-27
    PŘEDVEČERKamennoostrovsky pr., 42od 27 000+7 (812) 995-51-89

    Krasnojarsk

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Klinika Dr. DavydovaSvatý. Michail Godenko, 3od 23 000+7 (3912) 88-00-07
    MC "Medistar"Svatý. Jakovleva, 1Aod 35 000+7 (3912) 44-86-11
    EffieSvatý. Historické, 111, s. 3/2od 15 000+7 (3912) 05-00-11
    RenovazzioSvatý. Jaro, 7Dod 59 000+7 (3912) 77-52-52
    IMCSvatý. Kirov, 19od 28 000+7 (3912) 12-09-75
    VELRYBASvatý. Mechnikova, 49 letod 30 000+7 (3912) 23-39-99
    VyzkoušenoSvatý. Molokova, 15od 22 000+7 (3912) 93-80-93

    Jaroslavl

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    KonstantníSvatý. Vítězství, 15od 43 000+7 (4852) 28-16-36
    MC "Sodruzhestvo"Lenin Ave., 33od 15 000+7 (4852) 90-86-32
    DynastieSvatý. Ushinsky, 4Bod 20 000+7 (4852) 59-36-09

    Izhevsk

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    MC MediceaSvatý. Shumaylova, 20Apo konzultaci+7 (3412) 65-51-51
    Klinika "plastová"Svatý. Karl Marx, 442od 29 000+7 (3412) 90-87-02

    Rostov na Donu

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Alianční chirurgieSvatý. Tractornaya, 3od 35 000+ 7 (863) 322-12-38
    MC "Revital"za. Orenburgsky, 31od 25 000+7 (863) 243-66-90
    ANO VINCISvatý. Krasnoarmeyskaya, 132od 25 000+7 (863) 322-12-86
    MC Dr. KruglovSvatý. 14 řádek, d. 70od 25 000+7 (863) 294-21-31
    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    EndomedSvatý. Salavat, 13od 10 000+7 (347) 246-62-66
    MEDISvatý. Batyrskaya, 8od 15 000+7 (347) 255-22-13
    "Matka a dítě"Lesnoy proezd, 4od 25 000+7 (800) 700-70-01

    Čeljabinsk

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    "Zlatý řez"Svatý. Nadšenci, 15Vod 22 000+7 (351) 700-72-28
    PlastySvatý. Vorovskogo, 15od 30 000+7 (351) 263-33-38
    Formovací maskaVictory Avenue, 287od 23 000+7 (351) 798-90-33
    InspiraceKomsomolský prospekt, 43Bod 22 000+7 (351) 225-30-29

    Krasnodar

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Státní klinika "Lines"Svatý. Červený přívrženec, 6/2od 55 000+7 (918) 963-17-79
    MChC "Aesthetic Med"Svatý. Oleg Koshevoy, 155od 45 000+7 (989) 812-22-23
    Chalet SanteSvatý. Red Partisan, 238od 60 000+7 (800) 222-37-34

    Astrachaň

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Klinika Dr. NesterovaSvatý. Tatishcheva 43B, kancelář 6od 24 000+7 (8512) 60-00-56
    „Nová klinika“Svatý. Red Embankment, 68Aod 40 000+7 (917) 088-87-36

    Arkhangelsk

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Paradise PremiumSvatý. Karl Liebknecht, 54od 29 000+7 (8182) 46.03.03
    PULSSvatý. Nábřeží Severnaya Dvina, 87od 29 000+7 (8182) 29.07.08
    „Univerzitní klinika“ IMCSvatý. Voskresenskaya, 14od 12 000+7 (8182) 20-30-03
    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    LinlineKarl Marx Avenue, 38od 33 000+7 (3812) 99-15-45
    Obnovení stavuSvatý. Herzen, 48 letod 22 000+7 (3812) 77-06-06
    Multidisciplinární centrum "Euromed"Svatý. Sezdovskaya, 21, bldg. 3od 16 000+7 (3812) 20-81-60
    Centrum Dr. PutsenkoSvatý. Stalsky, 12od 20 000+7 (3812) 46-28-62

    Abakan

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    MC "Medis"Minusinsk, st. Abakanskaya, 72od 20 000+7 (3913) 24-49-94
    Městská nemocniceSvatý. Chertygasheva, 57Aod 10 000+7 (3902) 22-43-42
    Nemocnice je. OdezhkinaLenin Ave., 27od 15 500+7 (3902) 34-37-84

    Murmansk

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Medea CenterSvatý. Oktyabrskaya, 8od 11 000+7 (8152) 42-09-23
    MC "Váš doktor"za. Rusanova, 1od 15 000+7 (8152) 47-47-94
    Multidisciplinární centrum je. PirogovSvatý. Volodarsky, 2/12od 12 500+7 (8152) 55-12-34
    Lékařské ve skupiněavenue Severny, 14od 15 000+7 (8152) 99-44-54

    Novokuzněck

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    PŘEDVEČERSvatý. Suvorov, 6od 40 000+7 (3843) 74-58-58
    Městská nemocnice №1Svatý. Khitarova, 32 letod 10 800+7 (3843) 74-14-62
    Euromed TSUMSvatý. Ordžonikidze, 35od 16 000+7 (3843) 20-01-01
    "MATKA A DÍTĚ"Svatý. Sechenov, 30od 23 000+7 (3843) 91-07-27

    Tver

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Chirurgické centrum "Triomed"Svatý. Krasnoflotskaya nábřeží, 17od 29 000+7 (4822) 31-05-00
    Moderní oftalmologická klinikaSvatý. Vinogradova, 1od 25 000+7 (4822) 74-13-65
    Soukromá klinika Dr. FominaSvatý. Spartak, dům 42od 18 000+7 (4822) 73-84-67

    Ulan-Ude

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    De NovaKarl Marx Boulevard, 12od 20 000+7 (3012) 60-35-68
    MC „Diamed“Svatý. Khakhalova, 12Aod 14 500+7 (3012) 55-21-41
    RYTMUSSvatý. Korabelnaya, 32od 12 500+7 (3012) 37-90-90
    Indra-MSvatý. Zaigraevskaya, 20God 40 000+7 (3012) 25-22-23

    Orenburg

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Almazov Ilya Alekseevich (klinika "Medgard")Svatý. Uralské pobřeží, 4Po konzultaci+7 (3532) 50-03-03
    Angel krásaRudé náměstí, 7od 23 000+7 (3532) 44-07-70

    Kemerovo

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    ALESTASvatý. Kommunisticheskaya, 108 A.od 16 000+7 (3842) 49-20-03
    Klinika "Plastická chirurgie"Svatý. N. Ostrovský, dům 22, budova 8od 25 000+7 (3842) 36-87-45
    NovellaSvatý. Sobornaya, 6aod 17 000+7 (3842) 44-16-44

    Barnaul

    názevAdresaNákladyTelefon
    NARMEDSvatý. Beloyarskaya, 18od 16 000+7 (3852) 38-66-66
    Klinika "Euro Style"Svatý. Anatolia, 35Aod 30 000+7 (3852) 53-55-33
    AnthuriumSvatý. Polzunova, 52Aod 25 000+7 (3852) 53-55-35

    Machačkala

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    MC je. AskerkhanovSvatý. Kazbeková, 142Aod 27 000+7 (8722) 51-58-99
    OLYMPUSSvatý. Yaragskogo, 32od 14 000+7 (9882) 92-03-58
    AliceSvatý. Batyraya, 136 god 28 000+7 (8722) 98-99-98

    Permu

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    MC „Priorita“Svatý. Monastyrskaya, d. 93Bod 20 000+7 (3422) 07-12-00
    Klinika životaDálnice kosmonautů, bld. 193Aod 15 000+7 (3422) 55-41-03
    PRAXEParkovy prospect, 14od 15 000+7 (3422) 22-55-15
    "Medový život"Svatý. Noviny "Zvezda", 13od 25 000+7 (3422) 18-25-07

    Moskva

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    Klinika Ally AlikovéSvatý. Mnevniki, 13 let 1od 50 000+7 (495) 998-21-99
    Městská nemocnice je. Botkin2. Botkinsky proezd, 5od 56 000+7 (499) 490-03-03
    Centrum ministerstva zdravotnictví RuskaIvankovskoe dálnice, 3od 18 000+7 (495) 730-98-89
    MedkvadratKashirskoe dálnice, 74, budova 1od 27 000+7 (495) 135-04-14
    Služba MedlineDálnice Pyatnitskoe, 41od 35 000+7 (495) 256-39-61

    Cheboksary

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    MC "Sofia"Svatý. Sverchkova, 11/1od 9 000+7 (8352) 43-02-02
    SIMILIASvatý. Jaroslavská, 17od 29 000+7 (8352) 32-00-03
    "Medic"Svatý. Topolinaya, 11od 18 000+7 (8352) 56-61-77

    Kazaň

    názevAdresaCena (v rublech)Telefon
    PrimamedSvatý. Kommunarov, 2od 18 000+7 (843) 518-14-84
    Zdravotní vzorecSvatý. Višnevskij, 49 let, lit. Bod 12 000+7 (843) 207-17-14
    MC "Spolehlivé ruce"Svatý. Ostrovský, 67od 26 000+7 (843) 231-84-04

    Názor kosmetologů

    Odborníci doporučují, abyste se nejprve seznámili s možnými důsledky. Blepharoplastika není příliš náročná plastická chirurgie, ale neúspěšné výsledky i po ní.

    Lékaři také doporučují, abyste se nesnažili šetřit na anestezii ne kvůli svému vlastnímu finančnímu zisku - to je způsobeno skutečností, že život a zdraví pacienta přímo závisí na kvalitní anestezii.

    Cvičící kosmetička vypráví o laserové metodě blefaroplastiky:

    V tomto komentáři chirurg uvádí možné vedlejší účinky: