Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Maska na bázi alginátů, hydrolyzátu kolagenu, extraktu z biogoldu a hamamelu pro všechny typy pleti, včetně citlivé a přecitlivělé, pro pleť se známkami stárnutí, bledou, se sníženým tónem, vráskami a pro prevenci změn souvisejících s věkem. Maska má vynikající liftingový účinek, tonizuje a posiluje pokožku, pomáhá vyhlazovat vrásky. Stimuluje detoxikační procesy, obnovuje a udržuje optimální úroveň hydratace pokožky, aktivuje ochranné funkce, zpomaluje proces stárnutí a neutralizuje aktivitu volných radikálů. Maska zjemňuje pleť a zjemňuje pokožku, zatímco nejmenší částice šumivého zlata propůjčují ošetření luxusní kouzlo. Balení 10 kusů x 30 g /

Kosmetická sada Beauty Style "Omlazující liftingový kolagenový komplex pro oči"

Taková sada padla do mých rukou. Navrhuji krátce promluvit o tom, co to je, s čím a proč, dobře, a diskutovat o tom, zda to svět vůbec potřebuje.

Ahoj! Rozhodl jsem se rozebrat zbytky hotové kosmetiky - používal jsem to dlouho, ale neměl jsem čas na psaní, ale zůstaly prázdné nádoby.

Před 2 lety mi byla představena sada Beauty Style pro pokožku kolem očí. Bylo to něco jako: „Už mě unavuje tvé kňučení, to ti určitě pomůže.“ Pamatujete si: oblast pod očima je problematická a já vždy hledám dobrou péči.

Kosmetika je umístěna jako profesionální. Salóny jsou otevřené po celé zemi, výrobky se prodávají ve velké kosmetické síti kosmetiky salonů, je možné objednat online. Předpokládá se, že společnost je americká a existuje již více než 10 let, výroba veškerého zboží je buď v USA nebo v Koreji. Jednoduché vyhledávání Google na cizí zdroje vás přivede na osamělý web ve Spojených státech, další zdroje v Rusku. Pokud jsem konečně pochopil, značka je stále ruská, ale s dýhou amerických kořenů. Kdo má přesnější informace, napište do komentářů.

Samotná krabička je obrovská - formát A4. Všechny informace jsou v ruštině, složení produktů je skromné, pocit, že buď nebyly popsány, nebo opravdu „profesionální“ složení obsahuje doslova několik ingrediencí.

Balení - silná lepenka. Víko se otevírá od konce, drží ho magnety

Uvnitř - výrobky pro péči o oblast kolem očí

Na zadní straně krabice je seznam produktů a informace o každém z nich

Pod víkem - účel celé sady a doporučení k použití

Nepřepisujme celý objem textu z pole, ale pouze výňatky:

Anti-aging liftingový kolagenový komplex pro oči obsahuje hydrolyzovaný kolagen. Výrobky zvlhčují, obnovují tón pleti, vyhlazují jemné vrásky stimulací syntézy vlastního kolagenu a posílením pokožky. Odstraňte otoky a tmavé kruhy pod očima, zmírněte známky únavy.

Myslím, že si každý pamatuje, že kolagen se získává ze zvířat nebo ryb, rostlinnou alternativou je pšeničný protein. Který z nich se zde používá, není znám. Kolagen vypadá jako bílý prášek, který se snadno mísí s vodou. Předpokládá se, že molekula kolagenu je příliš velká na to, aby pronikla hluboko do pokožky, proto při aplikaci na pokožku může maximum zvlhčit a změkčit. Ale nejsem odborník a nemohu nic říct.

Takže sada. Uvnitř na substrátu je komplex několika produktů:

  • jednotlivě balené náplastové masky;
  • liftingové sérum;
  • denní oční krém;
  • noční oční krém.

Schéma použití navržené výrobcem: nanášejte sérum každý den ráno a večer, zakryjte denním nebo nočním krémem. 2krát týdně použijte masky po nanesení séra, udržujte pokožku 20-25 minut a poté naneste krém.

Kolagenová kosmetická maska ​​na oční okolí

6 párových masek, každý 0,9 g, jednotlivě zabalené do fólie.

Obal je zapečetěný, uvnitř je plastová paleta, ve které leží samotné masky - bělavé roztavené tvarohy naplněné lepivým sérem.

Roztrháme obal, vyjmeme podklad, umístíme masku pod oči

Maska dobře přilne k pokožce, nepohybuje se, kapalina nevyteče, je s ní celkem pohodlné. Pěkně ochladí pokožku, po vysušení se zmenší na okrajích. Vydržím 20-30 minut a střílím. Po masce nezůstává na pokožce žádná tekutina, pokožka je hladká a hydratovaná.

Složení: směs vody, kolagenu, lecitinu a extraktu z ginkgo biloby.

Když mi řeknou, že výsledek ze sér není viditelný nebo že je se mnou vše v pořádku, navrhuji podívat se, jak by mohla vypadat univerzální apokalypsa

Před / po masce (2018)

To je účinek, který mohu získat z jakékoli hydrogelové náplasti. Ale objektivně je to lepší s maskou než bez.

Cena záplat zvlášť: 315 rublů za 5 jednotlivých balení.

Celkové náplasti mi stačily na 3 týdny používání 2krát týdně (podle pokynů).

Zvedněte sérum Beauty Style proti vráskám, vakům, tmavým kruhům pod očima

3 uzavřené ampule po 5 ml se silikonovými pipetami

Lahvičky z tmavého skla, hermeticky uzavřené. Předpokládá se, že musíte odstranit plastový kryt, který zatáhne upevňovací kovový okraj, pod kterým je gumová zátka.

Ve skutečnosti jsem ho otvíral těžko. Odstraníme gumu, vložíme pipetovací dávkovač. A je to, syrovátka je připravena k použití.

Sérum - čirá kapalina, bezbarvá a bez zápachu, mírně mastná.

Kapkuji 1-2 kapky z pipety pod oči a distribuuji prsty a poklepávám pohyby po orbitální kosti. Sérum neštípe, rychle se vstřebává, neleží jako film, okamžitě dává pocit, že oči šplhají na čelo (nejpravděpodobněji kvůli heparinu), po zaschnutí je mírně lepkavé.

Složení: extrakt z červených řas, heparin, kyselina hyaluronová, výtažky z lékořice a zeleného čaje.

O séru nemohu říci nic špatného, ​​ale ani tam není mnoho dobrého. Používá se ráno a večer každý den. Nevšiml jsem si žádné vlhkosti, naopak - sérum výrazně vysychalo. Ano, kůže se trochu napnula, ale první půlhodinu už ne. Dovolte mi připomenout, že ve složení heparinu - používejte na vlastní nebezpečí a riziko.

Toto sérum se neprodává samostatně, takže pokud ho chcete pouze, musíte si vzít celou sadu.

1 láhev séra stačí na přesně 1 měsíc používání (2krát denně). V souladu s tím jsou 3 ampule v sadě navrženy pro 3 měsíce používání..

Sérum má být pokryto krémy: ve dne i v noci

Sklenice fondů jsou stejné: základna je matné sklo, víko je plastové s kovem. Objem - 18 ml.

Pod víkem byla ochranná fólie, což je působivé. samotná schránka nebyla chráněna.

Banky se liší obsahem, účel je uveden také na konci

Krém a gel se neprodávají samostatně, pouze jako součást souprav.

Kolagenový aktivní krém Beauty Style pro oční okolí (den)

Světle bílá emulze s jemnou květinovou vůní

Složení: voda, kolagen, oktylpalmitát, lecitin, olivový extrakt, kyselina hyaluronová, tokoferol a parabeny.

Není lepkavý ani mastný, snadno se roztírá, ale zanechává sotva znatelný film. Vůbec nezvlhčuje. Po půl hodině pocit, že jsem vůbec nic neaplikoval. Není přátelský s make-upem: oční stíny a korektor se odvalují.

Aplikoval jsem pouze ráno, uzavřel sérum a prsty jsem vedl po orbitální kosti kolem očí. Plechovka je navržena na 3 měsíce používání (pouze ve spojení se sérem), na konci používání začal krém žloutnout a zhoršovat se, ale podařilo se mi to dokončit včas.

Kolagenový aktivní gel Beauty Style pro oční okolí (noc)

Podle mého názoru by gel měl být světlejší než krém, ale tady je to naopak. Jedná se o velmi silný transparentní gel, konzistence podobný marmeládě nebo medu. Sotva znatelná svěží vůně.

Složení: voda, kolagen, oktylpalmitát, výtažky z aloe a čarodějnice, kyselina hyaluronová, panthenol, parabeny

Silná a lepkavá konzistence, která spolu se sérem táhne oči přes čelo. Po zaschnutí se nanáší filmem, který udržuje pokožku v dané poloze a vyhlazuje oblast, na kterou byla nanesena. Ráno se probudím s vráskami: ve snu se objeví záhyb a gel jej zafixuje a přilepí pokožku. Poslední věc, kterou potřebuji, je výskyt nových vrásek. Nevšiml jsem si vlhkosti.

Použil jsem to večer hodinu před spaním, zavřel jsem sérum a vrazil jsem ho prsty po orbitální kosti kolem očí. Během této doby měl gel čas vyschnout a nebyl tak lepivý. Stejně jako denní krém je i noční gel navržen na 3 měsíce používání, na konci termínu začal ještě více zhoustnout.

Celkově lze moje dojmy z používání celé sady popsat takto: 3 měsíce bezvýsledného trápení. Žádné napínání pokožky ani snižování otoků. Riziko vzniku nových záhybů a suché pokožky. Z celé sady lze věnovat pozornost pouze tavenému sýru, které alespoň zvlhčují a změkčují pokožku, ale lze je zakoupit samostatně.

Co říkáte na značku Beauty Style? Už jste něco zkoušeli? Jaké jsou dojmy?

Recenze masky krásy

Anthelios - č. 1 v Rusku na doporučení dermatologů

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou Intense Whitening Kit!

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - recepty inspirované procedurami estetické medicíny

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Pozdravte svého nového pomocníka - revoluční spirálové vlasové náramky

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

Zpevnění proti známkám stárnutí

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Kosmetický styl
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • "

Daria Samara | 28.01.2020 |

Noční krém s Matrixil s omlazujícím účinkem 50 ml (Beauty Style, Matrixil Active)

Závěr: hustý krém, ale po vstřebání to na pokožce necítíte. nezanechává lepkavost, jemně vyživuje a zvlhčuje.

Shelip Evgeniya Sergeevna Slavyansk-on-Kuban | 19. 1. 2020 |

Hydratační toner Aqua 24, 200 ml (Beauty Style, Aqua 24)

Závěr: Objednávám již počtvrté, dokonale zvlhčuje a díky spreji je velmi ekonomická spotřeba.

Irina Kerch | 2019 |

CC krém SPF40 Comfort 50 ml (Beauty Style, Snail Treatment)

Závěr: Skvělý krém na obličej. Snadné použití. Vyrovnává tón pleti. Matný efekt trvá celý den. Doporučuji koupit.

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 28.10.2019 |

Fixační silikonová maska, 1 kus (Beauty Style, Masky s biocelulózou)

Závěr: Pohodlná věc! Používám s „domácími“ látkovými maskami: Kupuji si speciální látkové podstavce a impregnuji tonerem nebo esencí jakoukoli akcí, kterou potřebuji. Vzhledem k tomu, že tvar takových základen velmi často zanechává mnoho požadovaného výsledku, pomáhá tato silikonová maska, která zajišťuje dokonalé přizpůsobení a úplné vstřebání esence. Velmi praktické

Hydratační oční náplasti s liposomálním komplexem "Aqua-Shuttle", 60 ks (Beauty Style, řada pro oblast kolem očí a rtů)

Závěr: Toto jsou moje první oční skvrny. Moje očekávání? Snížení otoku ráno, hydratace / výživa, plus mírný liftingový efekt. Realita? Všechno odpovídá uvedeným bodům obdivu. Skvělý nález pro rychlou transformaci brzy ráno, když je tak málo času. a vzhled zanechává mnoho přání

Zemtseva Elena Kazan | 09.07.2019 |

Aktivní gel "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, aktivní gel)

Závěr: Super produkt! Používám gel jako nezávislý peeling, funguje to skvěle. Odlupuje (ne poprvé) bez poškození citlivé pokožky. V průběhu času gel mění svoji konzistenci, ale neztrácí své vlastnosti.

Kopotun Nadežda Novosibirsk | 13.06.2019 |

Liftingové oční sérum, 30 ml (Beauty Style, Eye and Lip Line)

Závěr: příjemné použití, aroma je poměrně výrazné, ale neobtěžuje mě to. Konzistence téměř vody se okamžitě vstřebává. Jako procento nemohu měřit zvedání, možná je 23%, jak píše výrobce)) Používám to asi měsíc, nezaznamenal jsem výrazné zvedání, ale pečující vlastnosti jsou dobré, necítím sucho, to znamená, že zvlhčuje. Nezpůsobil jsem alergie (to se mi stalo z některých fondů). Obecně dobrý produkt za jeho cenu. Na vrch nanesu lehký gelový krém Mizon, v létě to stačí. V zimě přidám něco bohatšího.

Maralova Tatiana Nižnij novgorod | 23.11.2018 |

Hydrogenační čisticí peelingový gel Aqua 24 Cold, 100 ml (Beauty Style, Aqua 24)

Závěr: Chci vám doporučit tento gelový peeling, proč má takový název, který nemohu říci. Ve skutečnosti je to gel (bez inkluzí) v kompozici s kyselinami. Má průhlednou nažloutlou barvu, mírně viskózní. Bez zápachu. Ty. Raději bych to nazval pilulkou. obsahuje tyčinku pro nanášení gelu, je vhodné ji nanášet přes obličej. Použil jsem to v zimě jednou týdně s kurzem, výsledek je viditelný po prvním zákroku, póry jsou zúžené a očištěné, špína vychází rovně. Nezpůsobuje nepříjemné pocity, žádné brnění, nic takového, dobře, možná sotva znatelný chlad.

CC krém SPF40 Comfort 50 ml (Beauty Style, Snail Treatment)

Závěr: Krém se mi líbil, ale na mojí mastnou pleť to úplně nevyhovovalo. Během několika minut po aplikaci se pokožka stane lepkavou a začne se lesknout. Další nevýhodou je, že se ucpává do vrásek. A tak je krém úžasný, je patrné, že se stará. Pokožka nevysušuje, vyživuje a zvlhčuje. Barva je univerzální, vhodná pro každého. Překrývá drobné vady, zarudnutí, silně výrazné krevní cévy a stopy akné, budete muset trochu vykouzlit. Středně krémový, snadno se roztírá. Spotřeba je minimální. Malý hrášek je nutný pro celou tvář. Poprvé ze zvyku hodně vymačkala. Pokud se nanáší vlhkou houbou, je spotřeba vyšší, ale krém ještě dlouho nekončí..

Kerimova Galina Kadimovna Rostov na Donu | 26.10.2018 |

Aktivní gel "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, aktivní gel)

Závěr: Gel byl použit pro ultrazvukový peeling doma. Jemně odlupuje pokožku. Vynikající nástroj pro nezávislé použití. Velmi úsporné, takže jej můžete používat po dlouhou dobu.

Z Larisy Moskva | 12.10.2018 |

Gel proti tmavým kruhům, 30 ml (Beauty Style, řada pro oblast kolem očí a rtů)

Závěr: Zatím jsem nezažil působení gelu, protože Právě jsem ji obdržel, ale nemohu odolat napsat recenzi. ČICH. to je něco hrozného. Něco mezi Isabellou a Lily. a vůně není lehká, jak je uvedeno v popisu, ale velmi ostrá a dotěrná. Proč pro kosmetiku i pro oční víčka, kde je jemná pokožka, vyrábět krémy s tak nechutnými a štiplavými pachy. velmi zklamaný, nevím, jestli ho mohu použít. Pokud mohu později napsat o účinku gelu.

Olga Orsk | 18.08.2018 |

Aktivní gel "Ultracell", 150 ml. Beauty Style (Beauty Style, Active Gel)

Závěr: Lepkavý, neekonomický, vysychá v procesu ultrazvukové masáže, musíte neustále navlhčit povrch vodou. Ale nenašel jsem alternativu k tomuto nástroji, musím použít.

Internetový obchod s kosmetikou Beauty Style

Kosmetika Beauty Style - oficiální stránky

Americká značka Beauty Style nabízí špičková kosmetická řešení pro všechny, kteří rádi hýčkají svou pokožku kvalitními a dokonalými produkty. Značka vyvinula širokou škálu přípravků pro různé typy pleti, aktivní gely a produkty pro použití ve spojení s hardwarovými technikami.

Kosmetika Beauty Style: perfektní produkty pro vaši pokožku

Beauty Style nabízí 4 řady produktů zaměřených na řešení konkrétních úkolů. Kosmetiku můžete použít pro domácí i profesionální péči. Značka představuje následující série:

  • Beauty Style Masks zahrnuje masky založené na přírodních a inovativních ingrediencích. Série obsahuje masky pro různé typy pleti a problémy;
  • Kosmetika Beauty Style zahrnuje přípravky zaměřené na udržení zdraví a krásy pokožky. Série je zastoupena produkty proti stárnutí, zvlhčujícími a výživnými kompozicemi, produkty pro udržení štíhlé postavy;
  • Beauty Style SPA zahrnuje produkty pro luxusní péči o pokožku rukou, nohou a těla. Příjemné vůně, tající textury a vynikající výsledky - to vše zaručuje řada SPA od Beauty Style;
  • Kosmetika Beauty Style Body zahrnuje účinné produkty pro modelování siluet. Výrobky zaručují vysokou účinnost a výrazné výsledky.

Výhody profesionální kosmetiky Beauty Style

Kompletní řadu kosmetických produktů Beauty Style si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách. Značka nabízí masky různých textur, vysoce koncentrovaná séra, lehké gely, výživné krémy a další. Vždy si můžete vybrat komplexní a efektivní péči o pleť.

Výhody kosmetiky Beauty Style:

  • Vyvážené vzorce, které se o pokožku dobře starají a obnovují její strukturu;
  • Účinnost prokázaná klinickými zkouškami a testy;
  • Přirozenost. Mnoho produktů je založeno na přírodních ingrediencích;
  • Ideální hodnota za peníze.

Obličejová maska ​​Beauty Style - recenze

Levné a veselé! (+ strašidelné fotografie + dekódování kompozice)))))

Hodnocení: 5 (z 5)

Nejprve jsem koupil jeden pro zkoušku a pak další a další....
A tak modelování zvedacích masek od Beauty Style.
O produktu:
1. Zvedací masky prodávané v salonu. Uvolňovací formulář - balení po 30 gramech nebo kbelíky po 500 a 1000 gramech. Ten je pro domácí použití příliš velký. Proto si raději vezmu několik sáčků po 30 gramech.
2. Velmi široká škála masek - napočítal jsem v našem obchodě asi 20 typů - pro různé typy pleti, pro pleť různého věku a přirozeně masky s různým účinkem.
3. Velmi demokratické. Řekl bych směšná cena. Za balení 30 gramů požadují pouze 150 rublů. A vzhledem k tomu, že 1 balíček je dostatečný pro 2-3krát, náklady na 1 postup se ukáží na asi 50 rublů (a to je pro téměř kvalitu salónu).
4. Vzal jsem masky pro smíšenou pleť a pleť blíže mastné - pro normalizaci rovnováhy, konkrétně - s extraktem z řas a kolagenem, s extraktem z papáji, s termálním bahnem a kolagenem.
5. A tady je složení) extrakt z lopuchu, papája, kakao a kolagen - vše je jasné. Co by mohlo vyvolat otázky:
Oxid titaničitý je děsivé jméno, ale není to nic jiného než bílý. Je široce používán v kosmetice pro dávání bílé barvy mýdlu, šamponu, přidává se k bělení kosmetických složek a dekorativní kosmetice bílých a světlých barev.
Alginát z mořských řas - soli z hnědých řas a chalúh, polysacharid. Je široce používán v medicíně a kosmetologii a v potravinářském průmyslu jako zahušťovadlo a vynikající prostředek k odstraňování solí těžkých kovů z těla..
Křemelinová bahno je hlubinný sediment vodních útvarů (jezera, moře) obsahující aminokyseliny, řasy, sloučeniny křemíku a je vysoce aktivním činidlem s kovy.
Kurkumin - extrakt z kořene kurkumy))) hlavní lékařskou funkcí je protinádorový lék, působí na buněčné úrovni.

Používám ho 2-4krát týdně. Senzace - napíná póry, obličej dýchá, pokožka spočívá. Ani jedna z tváří rozhodně nevypadá epicky)))))
Masku zředím obyčejnou teplou vodou do stavu tekuté zakysané smetany a aplikuji ji se sponkou. Maska neteče. Počkáme 15 minut a sundáme masku jako druhou kůži nebo gumovou masku na Halloween))) Mimochodem, ze všech kalících masek - tato nebrání pohybu obličeje - můžete mluvit, smát se a nebude to způsobovat nepohodlí.

Doporučení:
1. Doporučení na obalu je zředit 30 gramů (celé balení) 90 gramy vody a aplikovat. Ale pro aplikaci na obličej a krk půl sáčku. A pokud jen obličej - pak balíček stačí pro 3 použití.
2. K přípravě masky je lepší použít gumovou / silikonovou formu. Je snazší odstranit z ní zbytky masky, když zaschne. Ale na povrchy, jako je porcelán, akryl - to okamžitě zaschne - je těžší drhnout.
3. Nevyhazujte zbytky masky ani použitou masku do umyvadla nebo toalety - může to způsobit ucpání (to rozhodně ano))))

Shrnutí produktu - 50 rublů za proceduru v salonu))).

Upřímná recenze alginátové modelové kolagenové liftingové masky s výtažkem z borůvek od profesionální kosmetické značky Beauty style

Ahoj! Dnes představuji svoji recenzi na alginátovou modelovací kolagenovou liftingovou masku s výtažkem z borůvek od profesionální kosmetické značky Beauty style.


Opravdu miluji alginátové masky, ale bohužel je dělám velmi zřídka, protože je velmi nepohodlné je nanášet na sebe, i když jen po částech, a lokálně na celou tvář můžete nanášet pouze vleže a dívat se do zrcadla, což je velmi nepohodlné. Vzhledem k tekuté struktuře nelze sedět ani stát, okamžitě odtéká.

Dříve jsem masky podobného plánu vyráběl pouze v kosmetických salonech kvůli nemožnosti jejich širokého nákupu, ale nyní je lze najít ve specializovaných obchodech pro kosmetické salony a v internetových obchodech. Nejčastěji si je objednávám z https://www.shophair.ru/

Tato maska ​​je určena pro profesionální použití, prodává se v 30 gramovém balení nebo ve velkém 1 kg fóliovém sáčku. Malé vaky jsou určeny k jednomu plnému použití, včetně oblasti očí a rtů, na krku zůstává jen trochu.
Při správném použití zůstanou otevřené pouze nosní dírky.

Jednorázová alginátová maska ​​je zabalena do bílého sáčku, metalizovaného zevnitř, na boku je zářez pro snadné otevření, ale je lepší provést rovnoměrný střih nůžkami.

Maska s výtažkem z borůvek je určena pro všechny typy pleti, zejména citlivou, náchylnou k zarudnutí.

Očekávaný účinek aplikace: zvlhčení, zvedání, tvarování obličeje, ovál, odstranění známek podráždění pokožky, uklidňující účinek.

Maska obsahuje extrakt z borůvek, hydrolýzu kolagenu, algináty, extrakt z hroznových listů.

K jeho přípravě budete potřebovat špachtli a malou, ale hlubokou misku, vodu při pokojové teplotě, ale myslím si, že je lepší používat chladnější vodu, protože při použití teplé je vysoká pravděpodobnost, že maska ​​ztvrdne, než si ji stihnete aplikovat na obličej.... A máte asi 4–5 minut na to, abyste měli čas na úplné nanesení celého obsahu na celý obličej, dokud maska ​​neztvrdne, takže musíte spěchat.

Před nanesením masky si musíte pohodlně očistit obličej, pokud si přejete, můžete použít kosmetické sérum ke zvýšení účinku.

Samotná alginátová maska ​​vypadá jako jemně mletý suchý prášek, takže ji nalijte velmi opatrně do misky, protože prášek je velmi prachový. Prášek se dobře mísí s vodou, nevytváří hrudky, někdy si do oka přidám vodu, pokud není po ruce odměrka, jen ji zředím na konzistenci husté zakysané smetany a to je vše, maska ​​je připravena k použití.

Prostředek nanáším počínaje od čela a od středu k obvodu po masážních liniích o tloušťce asi 1–2 mm, je důležité nerozmazávat tenké okraje, jinak bude tence nanesená maska ​​rychle zasychat a z takové aplikace nebude mít žádný užitek, ale bude obtížnější ji otřít z pokožky... Při správném nanesení se maska ​​změní ze krémové na gumovou a po 20 - 25 minutách ji lze snadno sundat v jednom kuse odspodu nahoru, k tomu mírně oddělím masku od kůže na okrajích a snadno ji odstraním.


Maska doslova po 5 minutách již začíná tvrdnout, což je patrné zejména na okrajích

Takto vypadá úplně zmrazená maska. Teď je jako guma

Účinek takové masky je prostě úžasný: pokožka je vyhlazená, ovál obličeje je posílen, póry jsou zúžené. A obličej vypadá svěže a omlazeně.


Foto PŘED aplikací alginátové masky


Foto PO. Po masce stále existují stopy, přesně tam, kde byly okraje, je třeba je důkladněji opláchnout


Masku rozhodně doporučuji a udělám jí zasloužených 5 bodů. Určitě vyzkouším jiné značky alginátových masek. Ale nejprve, než použijete takovou masku najednou, chci vám poradit, abyste si trochu procvičili aplikaci na malé oblasti obličeje.

Vyhlazuje
Posiluje
Zmenšuje póry
Opuštěný obličej po aplikaci

Kosmetika Beauty Style: přehled produktů, doporučení pro výběr

připojte se k diskusi

Sdílej se svými přáteli

  1. O výrobci
  2. Výhody
  3. produkty
  4. Recenze kosmetologů a amatérů

Americká kosmetika Beauty Style láká zákazníky po celém světě dostupnou cenou a efektivitou použití. Výrobky se používají jak pro domácí péči, tak pro profesionální činnosti.

O výrobci

Americká kosmetika Beauty Style se objevila počátkem roku 2000 a byla zaměřena pouze na místní trh, ale mnoho let úspěšného vývoje jí umožnilo získat důvěru kupujících po celém světě. Značka má jak profesionální výrobky určené pro kosmetičky, tak amatérské pro domácí použití. Společnost si získala zvláštní popularitu díky vytvoření placentárních a liftingových kolagenových masek obsahujících přírodní ingredience.

Promyšlené složení účinně bojuje proti projevům souvisejícím s věkem, vyhlazuje vrásky, zvyšuje tón pleti a obnovuje její přirozený jas.

Je třeba dodat, že všechny produkty Beauty Style jsou výsledkem mnoha výzkumných procesů využívajících inovativní technologie a také projdou všemi nezbytnými testy.

Složení kosmetických výrobků zahrnuje jak přírodní složky, tak přísady, které jsou pro průmysl moderní a revoluční. Všechny jsou podrobeny dermatologické kontrole a potvrzení bezpečnosti a kvality. Výzkumné laboratoře Beauty Style sídlí v USA a Jižní Koreji. Zaměstnanci společnosti neustále pracují na vytváření nových vzorců a identifikaci dříve nepoužívaných komponent.

Je nemožné neinformovat, že produkty americké společnosti nejsou testovány na zvířatech a emise oxidu uhličitého do atmosféry jsou nulové..

Výhody

Jednou z hlavních výhod značky Beauty Style je jedinečný recept s množstvím přírodních ingrediencí, který vám umožní dosáhnout významných výsledků v péči v krátké době. Pro větší pohodlí jsou všechny produkty, včetně modelových masek, rozděleny do kategorií odpovědných za řešení konkrétního problému. Používání americké kosmetiky je snadné a pohodlné. Musím říci, že všechny prezentované produkty mají stylové, ale spolehlivé balení a viditelný efekt se dostaví po prvním použití..

Samotná značka Beauty Style nazývá své výhody efektivitou, přirozeností, která je zajištěna použitím pouze přírodních ingrediencí a výtažků vzácných rostlin, jakož i všestranností - produkty jsou vhodné jak pro domácí péči, tak pro kosmetické salony.

A konečně, dostupnost je také plus - kosmetiku této společnosti nelze nazvat drahou..

produkty

Sortiment Beauty Style zahrnuje velké množství řádků. Expresní obličejové masky vám umožní v krátké době získat efekt ekvivalentní plnohodnotné pravidelné péči. Obsahují látky, které vám umožní eliminovat nedostatek vlhkosti a vitamínů. Expresní masky zahrnují hedvábné, botanické, kyslíkové a další. Hedvábné masky vám umožní rychle obnovit zdravý vzhled obličeje a eliminovat účinky nedostatku vitamínů a dalších negativních faktorů.

Recenze Beauty Style kosmetologů o kosmetice

Citát
AllA napsal: Dívky, bylo nám nabídnuto seznámit se s touto kosmetikou. Ve svém „arzenálu“: Řada aktivních gelů pro hardwarové techniky, modelování alginátových masek, masky na netkané bázi, řada aktivních komplexů séra (jsou nabité), řada hydrogelových masek s kolagenem. Kdo ví, prosím, napište své dojmy

Dobrý den, toto téma jsem již otevřel, podívejte se blíže na témata fóra. Z důvodu kosmetiky používám gely na ultrazvuk, masky, tkáně a alginát, líbí se mi, pokožka je čistá a zvlhčená. Nezkoušel jsem ultrazvukové gely na tělo a koncentráty ampulí..Kosmetika pro střední třídu, jsem spokojen s cenou a výsledek obecně není špatný. Pokud používáte, napište své recenze.
Citát
Fórum kosmetologů napsal: Dobrý den, toto téma jsem již otevřel, podívejte se blíže na témata fóra. Z důvodu kosmetiky používám gely na ultrazvuk, masky, tkáně a alginát, mám rád pokožku čistou a zvlhčenou. Nezkoušel jsem ultrazvukové gely pro tělové a ampulkové koncentráty. Kosmetika pro střední třídu, jsem spokojen s cenou a výsledek obecně není špatný. pokud používáte, napište své recenze.

Omlouvám se, opravdu jsem si nevšiml otevřeného tématu. Kosmetiku jsem dosud nepoužíval, ale skutečnost, že se dostala do kategorie „masový trh“, je již velmi alarmující, i když jsem ji u volného prodeje neviděl! Přítel vzal ampulkové koncentráty a byl velmi potěšen.

[quote name = 'nastucha3' date = '1/1/2010 16:12 PM' post = '14758']
.Skutečnost, že se prodává v internetových obchodech, není příliš dobrá, ale myrrhová kosmetika se distribuuje také jako síťový marketing, ale mnoho kosmetologů pro ni pracuje a zákazníci nemusí vědět, na jaké kosmetice pracujete, pojmenovat jinou značku, pokud se bojíte odradit, a nalít kosmetiku do jiné lahve.

Jak to není nutné? Mají právo vědět, za co platí! A nemusíte se stydět používat kosmetiku mass-March místo profesionální?

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Mám také rád algináty, jediný zápach

ano, měl jsem masku s vitaminem C a acerolou, nebo tak něco, ale ani ta vůně se mi nelíbila, nějak voněla lahodně.

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Také se mi líbí látkové masky dodávané s gelem, zpočátku provádím fonoforézu na gelu a poté si na obličej aplikuji tkáňovou masku, můj obličej dobře hydratuje.

a na tomto gelu můžete udělat fonoforézu?

Citát
Fórum kosmetologů napsal: a tento gel lze použít pro fonoforézu?

Samozřejmě můžete!

Citát
stefa napsal: Samozřejmě můžete!

Dobrý den! Prosím, řekněte mi, ředitel koupil zvedací soupravu pro oči, obsahuje krém a masky namočené v gelu. Více alginátových kolagenových pleťových masek s jasmínem a dalšími, prostě jsem to ještě nezkoušel. Můžete mi říct, jak fungují, použili jste?

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Při své práci používám algináty - opravdu se mi líbí. Pro domácí použití dávám gelové masky

A co dáte pod alginát?

Koupil jsem si Zklidňující aktivní koncentrát s aloe čarodějnicí, 8 ampulí * 3 ml a Tightening active koncentrát s kolagenovým hydrolyzátem, 8 ampulí * 3 ml - opravdu se mi líbil! Dnes jsem vyzkoušel expresní péči: čištění, tonizaci, masáž koncentrátem po dobu 10 minut (klouže v pohodě, přidávejte postupně 4 ml), alginát (mám ho rád s aloe a řasami), zbývající 1 ml koncentrátu jako konečný krém - nádherný efekt (svěží pleť, zvedání, zvlhčování), abych byl upřímný, ani jsem nečekal, cena je jen cent.

Klientům rozdávám hydrogelové masky s extraktem z kaviáru „Black Pearl“ a Soothing with Mint pro domácí péči po peelingu, doporučuji je několikrát používat, uchovávat v chladničce, několikrát jsem je sám vyzkoušel, velmi hodné přípravy.

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Kurz jsem ještě neabsolvoval, ale líbí se mi účinek prvního postupu. Dívčí kadeřníci popadli zbytky koncentrátů, použijte místo krému, každý má rád.

Pokud to není obtížné, odhlaste se, prosím, podle výsledků práce.

Zrušte odběr koncentrátů ve stříkačkách Beauty Style.

Za domov jsem dal studentku se zlomeným EB a následky solária. zanechání uklidňujícího koncentrátu s čarodějnicí místo krému ráno a večer, po 10 dnech - peeling již není viditelný, pokožka se zesvětlila a zarudnutí trochu ustoupilo, ale na nose a bradě byly viditelnější černé tečky, jak se mi zdá.

Nemusí být správné předepisovat takovou péči, ale stále si nemůže finančně dovolit koupit plnohodnotnou péči od profesionální značky a starat se třikrát za měsíc, a situace byla hrozná, a já jsem si myslel, že by měla používat tento koncentrát spíše než Loreal.

Další dívka také používá utahovací koncentrát s kolagenem po dobu 10 dnů, opravdu se jí líbí pokožka po ní, říká, že se dobře napíná a zvlhčuje, ale stále jí dělám lázeňské pyré Magiray, takže obrázek je trochu nejasný.

Citát
Fórum kosmetologů napsal: Nepoužívejte na oči týkající se alginátu s termálním bahnem a kolagenem. Před plastifikací jsem si to musel dvakrát vypláchnout z očí. Existuje nějaký druh hořící složky pro sliznice, moji klienti to nevydrží.

Mám BS alginát s melounem, také jsem si ho přestal nanášet na oči. U mnoha klientů pak víčka několik dní svědí, u některých se dokonce odlupují. Pokud je to nutné na oči, pak jsem nejprve vložil bavlněné podložky navlhčené nějakými prostředky

Může někdo pomoci.
Complex (sérum), 4x5ml, liftingová maska, 4x30 g, oční krém, 20 ml, oční konturovací gel, 20 ml
Tady je popis
Od výrobce

Program modelování liftingových očí s extraktem z kaviáru a organickým křemíkem speciálně navrženým pro jemnou a citlivou pokožku kolem očí.
Přípravky programu pomáhají snižovat otoky a tmavé kruhy pod očima, zvyšují pevnost a pružnost pokožky, vyhlazují síť jemných vrásek.

Program se skládá z komplexu (sérum) s výtažkem z kaviáru pro oči, modelovací (alginátové) liftingové masky s mléčnými proteiny a kolagenem, očního krému s kolagenem, aktivního liftingového gelu s organickým křemíkem pro konturu očí.

Komplex (sérum) s kaviárem pro oči.
Sérum má zvlhčující a liftingový účinek, stimuluje procesy regenerace buněk, pomáhá vyhlazovat vrásky. Výtažek z kaviáru nasycuje pokožku vitamíny a mikroelementy a přispívá k intenzivní výživě, regeneraci a omlazení pokožky. Přírodní zvlhčovací faktor obsahuje 17 volných aminokyselin, soli pyrrolidonkarboxylové kyseliny, laktáty, močovinu, glykosaminoglykany. Poskytuje optimální úroveň hydratace pokožky. Kyselina hyaluronová podporuje intenzivní zvedání a hydrataci pokožky. Sérum s kaviárovým extraktem se používá samostatně i v kombinaci s modelovacími maskami. Při použití ve spojení s modelovacími maskami se sérum nanáší před masku. Zvyšuje pružnost a hydrataci, posiluje pokožku kolem očí.

Modelovací (alginátová) liftingová maska ​​s mléčnými bílkovinami a kolagenem.
Maska má výrazný liftingový, zvlhčovací a modelovací účinek. Bílkoviny a enzymy obsažené v mléce vyhlazují pokožku, jsou sametově hebké a znatelně zlepšují její barvu. Syrovátková bílkovina a mléčné peptidy zvyšují produkci kolagenu, zlepšují pevnost, tonus a odolnost pokožky. Komplex vitamínů A, E, C, B5, B12, D, které jsou součástí mléka, chrání pokožku a zvyšuje její schopnost zadržovat vlhkost. Lipidy pomáhají pokožce udržovat její přirozenou rovnováhu vlhkosti po celý den. Algináty obsažené ve složení 8 udržují optimální hladinu vlhkosti v pokožce, změkčují pokožku. Kolagen má výrazný zvlhčující, zvedací a modelovací účinek.

Kolagenový oční krém.
Krém obsahuje kolagen, který zvyšuje syntézu vlastního kolagenu. Podporuje posílení pojivové tkáně, má výrazný zvlhčovací účinek, zlepšuje turgor pokožky a vyhlazuje síť jemných vrásek. Elastin zlepšuje pružnost a pevnost pokožky, obnovuje tón pleti. Aloe účinně zvlhčuje pokožku, zachovává hydrolipidovou vrstvu a zároveň okysličuje pokožku. Extrakt získaný z květů měsíčku posiluje stěny cév, má antioxidační účinek, neutralizuje volné radikály a stimuluje proces regenerace kožních buněk. Optimální kombinace aktivních složek krému pomáhá redukovat vrásky kolem očí, zabraňuje ztrátě vlhkosti v pokožce, zjemňuje a tonizuje.

Aktivní liftingový gel s organickým křemíkem pro konturu očí.
Gel má výrazný liftingový účinek a pomáhá vyhladit jemné vrásky. Gel obsahuje organický křemík, který podporuje zvedání a tonizaci pokožky, a také kolagen, který pomáhá posilovat pojivovou tkáň, má výrazný zvlhčující účinek, zlepšuje turgor pokožky a vyhlazuje síť jemných vrásek. Přírodní zvlhčovací faktor obsahuje 17 volných aminokyselin, soli pyrrolidonkarboxylové kyseliny, laktáty, močovinu, glykosaminoglykany. Poskytuje optimální úroveň hydratace pokožky. Panthenol snadno proniká do všech vrstev pokožky, urychluje regenerační procesy, vyživuje a zjemňuje pokožku, zvyšuje pevnost kolagenových vláken

JE VHODNÉ PRO DENNÍ PÉČI? APLIKUJTE SÉRUM KAŽDOU POD KRÉMEM?

Masky Beauty Style (Beauty Style): nakupujte a řešte všechny problémy! Zpětná vazba k žádosti

Masky Beauty Style (Beauty Style) jsou prezentovány v nejširším rozsahu. Ale dnes bych chtěl mluvit o nádherné CO2 kyslíkové masce k obnovení pleti s biogoldem. Pokud si chcete okamžitě vylepšit pleť a osvěžit pleť, pak je to vaše volba. Přečtěte si recenzi o aplikaci a tom, jak koupit tento produkt se ziskem.

Kyslíková maska ​​Beauty Style (Beauty Style) - složení, vlastnosti

Americká společnost Beauty Style vyrábí kosmetiku pro domácí i profesionální použití..

Každá kosmetická formulace je založena výhradně na přírodních složkách, které pomáhají dosáhnout viditelného omlazujícího účinku - zbavují se stařeckých skvrn, vrásek, prvních známek vyblednutí.

Kvalita výrobků je výrobcem neustále sledována ve všech fázích výroby.

Kyslíková maska ​​CO2 pro obnovu pleti s biogoldem je jednou z řady kyslíkových masek. Tato řada zahrnuje také takové masky:

Maska zvlhčující kyslík CO2 "Dech svěžesti"

Zpevňující kyslíková CO2 maska ​​s kmenovými buňkami jablečných rostlin

Maska regenerující kyslík CO2 "Zář svěžesti"

Podívejme se, proč jsou kyslíkové masky tak úžasné. Tento produkt se skládá ze dvou balení - jedno obsahuje účinné látky, druhé obsahuje gelový základ.

Když se tyto složky smíchají pod vlivem vzduchu, vytvoří se velká pěna..

Výsledná pěna je nasycena oxidem uhličitým, který obohacuje pokožku kyslíkem. Zároveň se posilují krevní cévy, pleť se vyrovná, pokožka se napne a zjemní a zvlhčí..

Kyslíková maska ​​je účinným expresním prostředkem. Po aplikaci je obličej okamžitě pevný a zářivý.

Co je zahrnuto v masce Beauty Style (Beauty Style) pro obnovení pleti s biogoldem.

Dnes budeme hovořit o kyslíkové masce Beauty Style pro obnovení pleti pomocí biogoldu.

Proč tato konkrétní maska?

Dlouho jsem měl problém - stařecké skvrny. Měl jsem štěstí a zbavil jsem se jich. Ale vyrovnaný a hladký obličej bez sebemenších známek pigmentace se stal mojí fobií.

Všechny moderní prostředky k vyrovnání pleti proto vždy končí v mém prasátku..

To platí také pro kyslíkovou masku k obnovení pleti pomocí biogoldu.

Volba padla na tento nástroj z nějakého důvodu. Tento produkt má speciální vlastnosti a jedinečné složení. Díky složkám obsaženým v jeho složení je dosaženo efektu okamžitého vyrovnání barev:

Japonský zimolez

Unikátní složka bohatá na vitamín C a bioflavonoidy. Díky těmto složkám můžete pleť vyrovnat, obnovit zdravou pleť a zvýšit pružnost pokožky.

Opuncie

Extrakt z této rostliny zajišťuje rychlé hojení a regeneraci kožních buněk, zpomaluje proces stárnutí a vyhlazuje vrásky.

Kolo

Hlízy této rostliny obsahují látky, které pomáhají bělit stařecké skvrny..

24 karátový biogold

Luxusní zvedací komponent. I jeho malé množství je stimulantem ke zvýšení odtoku lymfy, obnovení pružnosti pokožky, zmírnění otoku.

Díky biologickému zlatu poskytuje tento zázračný prostředek okamžitý účinek obnovy pokožky!

Kyslíková maska ​​Beauty Style s biogoldem - co se stane po aplikaci

Kyslíková maska ​​Beauty Style s biozlatem má okamžitý omlazující účinek:

Vyrovnává barvu pleti

Chrání pokožku obličeje před hladem kyslíkem

Stimuluje přirozený mechanismus okysličení pokožky

Je to profylaktický prostředek proti vzniku stařeckých skvrn

Aktivuje metabolické procesy

Poskytuje okamžitý efekt zvedání

Kyslíková maska ​​Beauty Style - recenze použití, jak nakupovat se ziskem

Tento nástroj má dvě části:

  • hlavní balení - gel
  • další balíček - kapalina s účinnými látkami

Sada je navíc vybavena praktickou lžičkou pro míchání složek.

Před použitím masky komponenty promíchejte. To vytváří elastickou hmotu, kterou lze velmi snadno nanášet na pokožku..

Existuje spousta finančních prostředků a tato částka stačí na obličej, krk a dekolt.

Směs se nanáší podél masážních linek kosmetickým štětcem. Pro hlubší dopad můžete provést lehkou masáž.

Po 1-1,5 minutách se pod vlivem vzduchu začne směs na obličeji z nejmenších bublin měnit na pěnu.

Doba procedury - 15-20 minut.

Na konci procedury množství pěny klesá a směs se odmyje teplou vodou, nejlépe bavlněným tamponem.

Po masce je pokožka hladká, napnutá. Pocity lze srovnávat s peelingovým efektem.

Tón pleti je rovnoměrný a jednoduše zářivý.

Mimochodem, existuje mnoho pozitivních recenzí o účinku po použití kyslíkové masky CO2. I když hledáte velmi tvrdě, pravděpodobně nenajdete záporné:

Děkuji za přečtení mé recenze. Buď krásný!

Kliknutím na tlačítko v dolní části článku v důvěryhodném a levném obchodě si můžete koupit kyslíkovou masku Beauty Style s biozlatem..

Beauty Style Hollywood Star Mask zpevňující efekt druhé kůže 30 g

Beauty Style Hollywood Star Mask zpevňující efekt druhé kůže 30 g

Tenká, lehká maska ​​z netkaného hedvábného vlákna, impregnovaná roztokem účinných látek pro expresní péči o pleť všech typů.

Hedvábný základ zvedací masky pevně přilne k povrchu a zcela sleduje kontury obličeje jako druhá pokožka, aktivní složky pronikají hluboko a po zákroku poskytují viditelný výsledek.

Aktivní složky snižují hladinu oxidačního stresu, zpomalují proces stárnutí, doplňují nedostatek vlhkosti, mají zpevňující účinek na pokožku, činí ji hladkou a pružnou, eliminují nepohodlí způsobené nedostatečnou vlhkostí.

Jmenování: Pro jakýkoli věk. Pro všechny typy pleti, včetně citlivé a přecitlivělé. Stresující pokožka. Nedostatek vlhkosti. Matná pleť,

Aktivní složky a účinek:

Hedvábné proteiny mají výrazný regenerační účinek, zvlhčují a zjemňují pokožku, pomáhají snižovat hloubku vrásek, chrání před UV zářením a dalšími vnějšími agresivními faktory.

Beta-glukan ovsa chrání pokožku před oxidačním stresem způsobeným UV zářením, stimuluje procesy regenerace a opravy a intenzivně zvlhčuje. Pomáhá posílit pokožku a snížit hloubku vrásek.

Panthenol urychluje regenerační procesy, zvlhčuje pokožku a opravuje poškozené oblasti. Chrání před ztrátou vlhkosti, eliminuje nepohodlí, chrání před vnějšími vlivy.

Extrakt ze selaginel (růže Jericho) má silný antioxidační účinek, eliminuje účinky oxidačního stresu a zpomaluje stárnutí. Má protizánětlivé vlastnosti, zjemňuje pokožku, zlepšuje pleť. Podporuje vylučování přebytečné tekutiny a toxinů, snižuje otoky.

Hyaluronát sodný zvlhčuje, udržuje vlhkost a udržuje optimální hladinu vlhkosti, tonizuje a zlepšuje strukturu pokožky. Zpomaluje procesy vadnutí, neutralizuje negativní účinek vnějších faktorů.

Extrakt z centella asiatica stimuluje syntézu kolagenu, zlepšuje turgor pokožky, pevnost a pružnost a zlepšuje její vzhled. Urychluje regeneraci, příznivě působí na průtok kapilární krve a posiluje cévy. Má výraznou antioxidační aktivitu a zpomaluje procesy stárnutí pokožky.

Hydrolyzované membrány skořápky obsahují kolagen, který je dokonale kompatibilní s pokožkou. Extrakt obsahuje velké množství růstových faktorů a stopových prvků, které stimulují aktivitu fibroblastů a posilují dermální matrix.

Extrakt Scutellaria baicalensis stimuluje regenerační procesy, má lehký rozjasňující, uklidňující a protikusový účinek, zlepšuje pleť. Zvyšuje tón a turgor pokožky, chrání před faktory prostředí.

Extrakt ze sladkého dříví (lékořice) má změkčující, protizánětlivý a rozjasňující účinek, aktivuje metabolické procesy, stimuluje regenerační procesy.

Extrakt ze zeleného čaje stimuluje regenerační procesy, tonizuje pokožku, pomáhá eliminovat toxiny, zužuje rozšířené póry. Neutralizuje volné radikály, zpomaluje proces stárnutí.

Faktor EGF (epidermální růstový faktor) stimuluje a podporuje procesy opravy mikrodamů, aktivuje produkci kolagenu a elastinu. Posiluje vlastní ochranný antioxidační systém pokožky, podporuje procesy zrání a obnovy buněk epidermis, stabilizuje vodní rovnováhu a zlepšuje texturu pokožky.
Jak používat:

Odstraňte make-up a nečistoty z pokožky, osušte papírovým ručníkem. Vyjměte masku z obalu a opatrně ji rozložte. Umístěte na obličej, počínaje od čela, jemně narovnejte masku, odstraňte vzduchové bubliny a vyhlaďte vrásky.

Doba expozice: 20 - 25 minut. Odstraňte a lehce vmasírujte, dokud se zbývající roztok zcela nevstřebá. V případě potřeby omyjte vodou. Naneste krém podle typu pokožky.

Doporučuje se používat masku ve spojení s detoxikační tonizační maskou (článek 4516426K). Nejprve se aplikuje detoxikační maska, poté okamžitě maska ​​s efektem „Second Skin“.

Frekvence aplikace:

Kurz intenzivní péče: pro dosažení výsledku se doporučuje provést 10 - 15 procedur v intervalu 2 dnů.

Kurz údržby / prevence: dále se doporučuje používat 1 - 2 masky týdně. Lze použít jako výstupní masku.