Hardwarová léčba myopie - recenze

Přístroj byl předepsán mé dceři, od raného dětství má malé poruchy zraku, které se nakonec vyvinuly v mírný stupeň krátkozrakosti. Kurz sestával z 10 procedur na dvou zařízeních, které bylo nutné absolvovat bez přerušení. Moje dcera nyní vidí spodní řádek tabulky, hardwarová léčba pomohla obnovit 100% jejího vidění. Uvidíme, co se stane dál.

Léčba zařízení je velmi nezbytná věc, ale je téměř nemožné ji dosáhnout ve státní poliklinice, fronta je naplánována na rok a půl předem. Kontaktovali jsme toto lékařské centrum, obecně je vše bez problémů: neexistují žádné fronty, můžete přijít ve vhodnou dobu a nikdo není hrubý. Krása) Raději zaplatím, ale moje dítě bude zdravé a léčba půjde mnohem rychleji.

Čerkez Antonina Andreevna

Chodíme na kliniku s celou rodinou několik let, stalo se, že každý má problémy se zrakem. Nedávno obě děti potřebovaly lékařské ošetření. Zlepšení je patrné po přibližně 5–6 sezeních. Účinek procedur trvá dlouho, pokud provádíte speciální cvičení a omezujete smartphony / počítače / televizi. Obecně spokojeni se službami na klinice.

Potřebujeme podstoupit ošetření aparátem dvakrát ročně, je to již potřetí, co to děláme v Elite Plus. Pomáhá dobře, mírná krátkozrakost stále přetrvává, ale vidění se nezhoršuje, doufáme v úplné uzdravení. Dítě je velmi aktivní a neradi dlouhodobě sedí na jednom místě, což je během léčby vyžadováno, proto musí předem souhlasit, slibovat hračky a sladkosti. Jinak je vše v pořádku: vynikající lékaři, vynikající přístup k dětem, útulná klinika.

Mám těžkou krátkozrakost, zrak mi začal klesat ve škole. Mám podezření, že je to dědičné (krátkozraký otec). Ani jsem nedoufal, že jednoho dne uvidím dobře a bez brýlí. Ale teď každý den děkuji nejlepším specialistům kliniky Elite Plus. Hned při první schůzce jsem podstoupil vyšetření a byla mi předepsána léčba. A pomohlo to. Vidím dobře a můj zrak se každým dnem zlepšuje. Děkuji mnohokrát!

Pracuji jako programátor, i když používám počítačové brýle a monitor je super moderní, moje oči jsou velmi unavené. Kamarád doporučil hardwarové ošetření. Šel jsem na kliniku, zjistil jsem všechno, ukázalo se, že to lze udělat pro prevenci. Vidím po něm lépe. Nevím, s čím to souvisí, ale bolesti hlavy také zmizely s bonusem. Za šest měsíců kurz určitě zopakuji.

V dnešní době je zrakové postižení u dětí zcela běžné, ale ne všichni rodiče vědí, že vidění lze obnovit. Od věku 4 let podstoupíme hardwarové ošetření každých 6 měsíců, a to je jediný způsob, jak se zachránit. Nyní je mému synovi 8 let, nenosí brýle, před dalším kurzem jeho zrak samozřejmě trochu poklesne, ale pak se to rychle zlepší. Neodkládejte léčbu, běžte k lékaři!

Stydím se přiznat, že ona sama má krátkozrakost, ale o léčbě aparátem jsem nikdy neslyšel. Přivedl dítě (5 let) na kliniku. Efekt je úžasný, po první relaci došlo k vylepšení! Doktor nám řekl, že se to nestává tak často, aby to tak rychle pomohlo. Velmi šťastný!

Obrátil jsem se na centrum Elite Plus, protože nedůvěřuji státním klinikám, lékaři jen předepisují brýle a je to. Od dětství jsem měl krátkozrakost, vždy jsem se jí chtěl zbavit. Právě jsem vložil čočky před spaním a stal se zázrak - vidím perfektně! Hlavní je vybrat je správně. Neváhejte kontaktovat, klinika zaměstnává velmi kompetentní a zkušené lékaře, určitě vám pomohou.

Šel jsem na kliniku na jaře 2019, velmi mi klesl zrak, viděl jsem předměty v dálce, jako v mlze. Předepsané noční čočky jsem o této metodě předtím neslyšel a měl jsem velké obavy. O týden později se moje vidění zlepšilo a po měsíci jsem začal vidět lépe než v mládí.

Je to její vlastní chyba, nesledovala, jak můj syn zaměřil zrak na počítačové hry. A jak zakázat 16letému teenagerovi hrát, mám jen malou představu. Ale problém je vážný. Snažíme se to napravit hardwarovou úpravou, korekci nelze provést a je to děsivé. A již existují malé úspěchy! Doktor řekl, že spěchali včas.

Až do první třídy nemělo dítě žádné problémy se zrakem, doufali jsme, že krátkozrakost mého otce na nás nepřenesla. Ukázalo se však, že již na konci prvního ročníku mělo jedno oko -1 a druhé -0,8. Oční lékař uvedl, že těmto dětem léčba hardwaru dobře pomáhá. Oči zároveň odpočívají po stresu ve škole. Ostatní děti jsou nezbedné a moje dcera ráda prochází postupy, prohlíží si obrázky a plní úkoly. Zatím jsme absolvovali 1 kurz z 10 procedur. A víte, léčba pomáhá. Doporučuji všem!

Pětileté dítě bylo léčeno na krátkozrakost na klinice Elite Plus. Líbilo se mi zdvořilé a zdvořilé zacházení s personálem. Po 10 sezeních hardwarového ošetření dítě začalo vidět mnohem lépe. Vize byla téměř úplně obnovena. Vyjadřuji personálu hlubokou vděčnost!

Ahoj všem! Chtěl bych zanechat recenzi o našich zkušenostech s hardwarovou úpravou. Dva synové trpí krátkozrakostí, třetí je stále velmi malý, ale obávám se, že bude mít stejný problém. Před měsícem jsem přivedl děti na kliniku kvůli hardwarové léčbě. Byl nám přidělen Visotronic, Brook, bohužel jsem si nepamatoval jména ostatních. Obecně postupy trvaly asi hodinu. Jeden ze synů trpělivě dodržoval pokyny lékaře a druhý se stále točil, dokud ho nepřesvědčili, aby nehybně seděl. Na konci léčby si děti samy všimly, že začaly lépe vidět, začaly zaujímat odpovědnější přístup ke svému zdraví. Společně cvičíme oční cvičení, dávám jim vitamíny s luteinem. Další kurz je plánován na říjen. Těším se, takže chci, aby děti byly zdravé.

Léčba vidění přístrojů u dětí

Dnes oftalmolog předepsal doporučení pro léčbu dítěte, krátkozrakost 3. stupně. Dioptrie -4,5.

Otázka: Jsou tu ti, kteří absolvovali podobný kurz na zařízeních? To dává výsledek?

A napsali kapky do očí 2 různých typů, o nichž se zde diskutuje, ale pochybuji, že se kapky vidění zlepší.

Můj syn má dědičnost, můj manžel má -7 a astigmatismus, já mám 3 z druhé třídy a stále.
Nebudu kapat, žádný smysl.

Včera jsem v síti četl, že zařízení se nepoužívají nikde na světě, kromě Ruska a zemí SNS jsou považována za zbytečná.

hardwarová léčba krátkozrakosti u školáků

podle toho, jaké vize.

v mém dětství stačila změna tábora, aby se zlepšilo mé vidění na 1.
vitamíny, cvičení, gymnastika, čerstvý vzduch)). to znamená, že oči odpočívaly, nedívaly se na televizi)))
tábor byl speciální pro zrak.

hardwarová léčba pomáhá a je třeba ji provést.

Vyrábějí se roky, pravidelně.

Pomáhá, autor! A to, co vám bylo doporučeno, pomáhá !

Ale koneckonců vidění bez zařízení mohlo padnout a velmi.

Anonymní,
Moje nejmladší a já nyní chodíme ke strojům, nenosíme brýle. Existují vylepšení

stále existuje nějaký druh zařízení Geska, jen narazil na internet, jako by účinek byl dlouhý. Trubice s barevnými paprsky. Je nutné číst, falešně, ne falešně. Nepovažujte to za reklamu, zatím o ní nic nevím.

Aplikace fyzioterapeutického přístroje "Geska-2" při léčbě akomodačních křečí

O. A. Antipova, S.A. Nebera, I.V. Volkovskaya, N.V. Fuchs Research Institute of Medical and Environmental Problems of Vision, Irkutsk
V patogenezi akomodačního křeče hraje hlavní roli oslabení akomodace a narušení prokrvení ciliárního svalu. Podle A.I. Dashevsky a A.A. Vatchenko, změny v řasnatém těle nejsou lokálním procesem, ale důsledkem autonomní dystonie parasympatického typu na pozadí sníženého tónu sympatického nervového systému. Příčinou vegetativní-vaskulární dystonie může být chronická intoxikace (tonzilitida, helminthická invaze atd.), Poruchy držení těla.

K odstranění nerovnováhy autonomního nervového systému u dětí s akomodačním křečem a krátkozrakostí 1. stupně jsme použili přístroj Geska-2 LED. Ošetření bylo prováděno denně po dobu 7-10 dnů. Hlava ozařovače byla nastavena na 2-4 paravertebrální body na 5-10 minut. pro každého.

12 dětí ve věku od 9 do 11 let s krátkozrakostí prvního stupně a spazmem akomodace, u nichž tradiční metody léčby nevedly ke zvýšení rozpětí relativního ubytování, podstoupily léčbu na přístroji „Geska-2“.

Před léčbou se nekorigovaná zraková ostrost pohybovala od 0,25 do 0,8, objektivní refrakce od -0,5 do 1,25 dioptrií, relativní akomodační rozpětí od 0 do 3,5 dioptrie. Ze souběžné patologie bylo odhaleno posturální poškození různého stupně.

Analýza výsledků léčby ukázala, že po léčbě u všech dětí se rezervy ubytování zvýšily o 1,5–10,0 dioptrií (v průměru 3,7krát). Současně mělo 70% dětí nárůst nekorigované zrakové ostrosti o 0,2-0,4. Refrakce se snížila o 0,25-0,5 dioptrií.

Získané výsledky naznačují vysokou účinnost léčby pomocí LED zařízení „Geska-2“ a umožňují nám doporučit tuto metodu léčby dětí s akomodačním křečem na pozadí nízkého tónu sympatického nervového systému..

Reklama na internetu je podobná reklamě na produkt, zařízení z televizního obchodu)

Léčba vidění přístrojů u dětí

Podle statistik má asi 10% dětí v Ruské federaci oční patologie a jejich počet se každým dnem zvyšuje..
Během pobytu ve škole se frekvence a stupeň zrakového postižení u dětí několikrát zvyšuje.
Problémy prevence zrakového postižení je třeba řešit naléhavě a společně sjednocením rodičů, učitelů a zdravotnických pracovníků..

Oční poruchy se zpravidla začínají rozvíjet v dětství; tělo dětí je velmi náchylné k jakémukoli druhu vlivu, proto je třeba věnovat zvláštní pozornost zraku dítěte.

TYPY VIZUÁLNÍHO ZNÍŽENÍ

Hlavní podíl zrakových postižení u dětí zaujímají:

Krátkozrakost (krátkozrakost)
Toto onemocnění je často získáváno.
Vyvíjí se v důsledku narušení oka během období značného vizuálního stresu, v důsledku čehož je oční bulva napnutá.

Astigmatismus
Toto onemocnění je způsobeno porušením tvaru čočky a nepravidelností zakřivení rohovky, může to být vrozené nebo získané..
Známky patologie jsou považovány za snížení vidění na dálku i na blízko, únavu, bolest v očích.

Strabismus
Toto onemocnění se vyvíjí kvůli nekonzistentní práci svalů zrakového orgánu..
Může být konvergující, divergentní a vertikální.
S touto patologií normálně funguje pouze jedno oko, druhé (sekání) je prakticky neaktivní, což dále vede k trvalému poklesu vidění.

DOPORUČENÍ PRO PREVENCI

Jak víte, většina zdravotních problémů člověka je kladena v raném dětství..
Oční lékaři po celém světě proto trvají na včasné diagnostice očních patologií a přikládají velký význam prevenci zrakového postižení..

Níže jsou uvedena hlavní doporučení pro prevenci poškození zraku u dětí..

Přečtěte si správně
Při čtení hraje důležitou roli správné osvětlení a poloha těla..
Světlo by mělo na knihu dopadat rovnoměrně.
Optimální světelné podmínky jsou obecné osvětlení a stolní lampa, zatímco při čtení by reflexní povrchy neměly spadat do zorného pole dítěte.

Je nepřijatelné číst vleže, musíte se také vyvarovat naklonění hlavy ke knize.
Tyto návyky jsou základními faktory rozvoje myopie..
Optimální vzdálenost od objektu práce je asi 35-40 cm.

Chvíli si odpočiňte
„Okamžik odpočinku“ je zlatým pravidlem pro udržení zdraví očí.
Doba odpočinku by měla trvat asi pět minut a pokračovat každých 30-40 minut.

Gymnastika pro oči
Prevenci zrakového postižení u dětí je třeba zahájit od dvou let formou hry.
Dítě je třeba naučit pravidelně mrkat, udržovat držení těla, nedávat příležitost se dlouhodobě soustředit na jeden předmět nebo televizi, často měnit pohled ze vzdálených předmětů na blízké a naopak, zavírat oči a kroužit pohyby očima doprava, doleva, aniž by je otevíral.
V budoucnu se z těchto her stane užitečný zvyk..

Sport
Již dlouho je známo, že sport pomáhá posilovat a obnovovat zrakovou ostrost.
Během dlouhých tréninků musíte dělat přestávky, během nichž byste měli dělat několik cviků: chůze, běh, dřep, skok atd..

Vodní postupy
Kontrastní koupele na obličej zlepšují krevní oběh v sítnici.
Bude proto moudré začít svůj den střídavým mytím obličeje teplou a studenou vodou a postup několikrát opakovat..
Při návštěvě bazénů a plavání ve volné vodě je velmi důležité používat plavecké brýle, aby nedošlo k očním infekcím a dezinfekci vody.

Hry a volný čas
Jak již bylo zmíněno dříve, hraje důležitou roli osvětlení, držení těla dítěte na lekci a doba výuky..
Třídy, které vyžadují neustálé namáhání očí, by neměly trvat déle než 10-15 minut. Mezi nimi je lepší organizovat aktivní hry, pokud je to možné na čerstvém vzduchu..
Pokud jde o nepřetržité sledování televizních programů nebo hodin na počítači, u předškoláků a studentů základních škol by doba výuky neměla přesáhnout půl hodiny..
Důležitou roli hraje vzdálenost od monitoru nebo televizoru.
Obrazovku monitoru je třeba sundat z dítěte ve vzdálenosti natažené dětské ruky (asi 40 cm), musí být instalován přímo naproti dítěti (ne z boku!), Mírně pod úrovní očí. Televizní obrazovka musí být ve vzdálenosti tří až pěti metrů.

Výživa
Výživa samozřejmě hraje v životě dítěte obrovskou roli a zanechává značnou stopu na zdraví rostoucího organismu..
Odborníci doporučují jíst potraviny bohaté na karotenoidy, lutein a zeaxanthin.
Právě tyto látky jsou nezbytné pro udržení funkce sítnice a její ochranu před škodlivými vnějšími vlivy.
Pozitivní účinky na zdraví očí poskytují: beta karoten, vitamin C, E, zinek, draslík, omega-3 mastné kyseliny atd..
Potraviny bohaté na tyto živiny se nejlépe konzumují čerstvé nebo s minimálním tepelným zpracováním..
Patří mezi ně: zelená listová zelenina (brokolice, růžičková kapusta, šťovík, špenát), pomeranče, mrkev, červená paprika, kiwi, mléčné výrobky, mořské ryby, vejce, ořechy, sušené švestky, sušené meruňky, rozinky a luštěniny.

PŘÍZNAKY VIZUÁLNÍHO ZNÍŽENÍ

Rodiče musí věnovat pozornost vzhledu možných známek zrakového postižení. Mohou se projevit takto:

- Přiblíží předmět zájmu k očím nebo se nakloní nad knihu.

- Dítě zažívá bolesti hlavy a závratě.

- Zastaví se a kráčí se sklonenou hlavou.

Chování dítěte po spánku by mělo být pečlivě sledováno, zejména po celý den.

Pokud dítě během spánku úplně neotevře jedno oko, pokud před tím, než něco udělá, pomalu mrkne, otočí hlavu úplně - všechny tyto příznaky vyvolávají obavy.

Měli byste také věnovat pozornost tomu, na které straně obličeje je dítě více opálené..
I odborníci tomuto faktoru věnují pozornost..
Obvykle, pokud je jedno oko slabší než druhé, pak dítě vystavuje tuto stranu slunci více, resp. Obličej dítěte je opálenější ze strany slabého oka.

DIAGNOSTIKA VIZUÁLNÍHO ZNIČENÍ

Každý rodič by si měl pamatovat, že od tří let by dítě mělo pravidelně podstupovat lékařské prohlídky každých šest měsíců, od pěti let - jednou ročně.
Je to od tří do pěti let, v době intenzivního růstu, že velikost a váha oka, stejně jako jeho refrakční schopnost, významně rostou; to vše ovlivňuje zrakovou ostrost.
Je třeba si uvědomit, že čím dříve je oční onemocnění zjištěno, tím příznivější je prognóza léčby..

Oční diagnostika se provádí pomocí biomikroskopické studie, měření úhlu strabismu, vyšetření spodní části oka, stanovení objemu pohybu oka, kontrola vnímání barev.
Na základě těchto údajů může odborník spolehlivě diagnostikovat onemocnění a předepsat potřebnou léčbu..

LÉČBA NEMOCÍ VIZUÁLNÍHO SYSTÉMU

V moderní medicíně se k léčbě vizuálního systému používá řada technologií, včetně:

Laserová terapie
Laserová terapie je v oftalmologické praxi široce používána kvůli vysoké míře úspěšnosti operace, bezpečnosti, minimálně invazivnosti a minimálnímu riziku komplikací.
Tato terapie se používá i při vysokých stupních patologií zrakového systému..

Fotostimulace
Fototerapie se provádí vystavením sítnice a optického nervu vícebarevným světelným pulsům různé frekvence a intenzity. Během terapie jsou záblesky světla přiváděny do každého oka samostatně pomocí speciálních brýlí.
Je třeba říci, že tato terapie spíše trénuje schopnosti vizuálního systému, než zasahuje do práce oka zvenčí..
Průběh léčby může být až deset sezení.

Barevná terapie
Tento postup ovlivňuje sítnici oka, zatímco primární účinek se vyskytuje na makule, což přispívá k příznivému účinku na celý vizuální systém.
Použité barvy jsou modrá, červená, oranžová, zelená a fialová.

Magnetoterapie
Provádí se působením magnetického pole na oko, což vede ke snížení nitroočního tlaku a urychlení regeneračních procesů.
Magnetoterapie se úspěšně používá ke zmírnění otoků a zánětů, má také analgetický účinek.

INDIKACE PRO KOREKCI HARDWAROVÉ VIZE

Hardwarová korekce zraku u dětí je účinnější u onemocnění, která jsou spojena se zhoršenou funkcí svalů nebo zhoršenou koordinací.

Hardwarová korekce pomáhá zbavit se různých zrakových postižení.

Předepisuje se pacientům trpícím těmito chorobami: strabismus; amblyopie; zhoršené binokulární vidění; křeče ubytování; astigmatismus; dalekozrakost; krátkozrakost; asthenopie; neúplná atrofie zrakového nervu; glaukom; makulární degenerace, pokud k ní dojde v suché formě; jako rehabilitace po operaci; post-zánětlivý stav.

Dnes je hardwarová korekce vidění u dětí velmi populární..
Obvykle je předepsáno ve formě zasedání určených pro 5-10krát.
Relace se skládají z několika různých technik, individuálně vybraných pro každého pacienta.
Hardwarová korekce zraku je každému pacientovi přiřazena individuálně.
A protože laserová korekce vidění v raném věku je nepřijatelná, takové prostředky obnovy se aktivně používají ve vztahu k dětem, zejména proto, že mnoho z nich je prováděno formou hry.

Hardwarová korekce vidění u dětí má spíše konvenční kontraindikace.
Může se jednat o velmi raný věk pacienta nebo jeho individuální vlastnosti, jako je narušená psychika a podobně. Proto v každém případě určuje racionalitu takové techniky lékař..

OTEFOLOGICKÁ KLINIKA NOVOSIBIRSK

Oční mikrochirurgie, MNTK im. Akademik S.N. Fedorov, FSBI, pobočka Novosibirsk
630071, Novosibirsk, Kolkhidskaya st., 10
(383) 209-00-44

Centrum pro prevenci a léčbu myopie
630049, Novosibirsk, Krasny pr., 153 b
(383) 236-20-70

Excimer KIDS, klinika dětské oftalmologie, OOO NPMC Excimer plus
630005, Novosibirsk, Frunze st., 57 a
(383) 211-39-85

Excimer, oftalmologická klinika, OOO
630005, Novosibirsk, Shamshiny family st., 58
(383) 218-70-52

REGIONÁLNÍ VÝDAVA OČÍ OBLHRAVODEPLA
Adresa: Novosibirsk, ulice Kainskaya, 3

Dr. Zvětšení
630102, Novosibirsk, st. Zyryanovskaya, 55 let
+7 (383) 287-77-45 - reference

Ilaria
630105, Novosibirsk, st. Lineární, 51
+7 (383) 246-00-16

Centrum vidění doktora objektivu
630005, Novosibirsk, st. Krylova, 63 let
+7 (383) 209-17-18

Oční centrum Visus-K
630117, Novosibirsk, st. Ivanova, 6
+7 (383) 336-41-06

Lékařské a diagnostické oddělení
Novosibirsk, st. Železnice, 12/1
+7 (383) 218-54-35 - reference
+7 (383) 218-53-06 - reference
+7 (383) 209-27-35

Diagnostické a léčebné oddělení MNTK oční mikrochirurgie
Novosibirsk, st. Alexander Nevsky, 3, fl. 1
+7 (383) 204-14-80 - reference

Oční mikrochirurgie MNTK pojmenovaná po akademikovi S.N. Fedorov, léčebné a diagnostické oddělení číslo 1
Novosibirsk, st. Pervomajskaja, 144
+7 (383) 209-21-73

Diagnostická a ošetřovací místnost č. 2 Oční mikrochirurgie pojmenovaná po Akademik S.N. Fedorová
630063, Novosibirsk, st. Tolstoj, 149, přízemí.
+7 (383) 206-34-91
+7 (383) 340-37-14 - obchodníci

Městská klinická nemocnice č. 1 Oční oddělení
630047, Novosibirsk, st. Zalessky, 6, budova 6
+7 (383) 225-07-19 - reference

Aibolit
630073, Novosibirsk, Gorskij md., 8
+7 (383) 209-26-25 - reference
+7 (913) 375-75-26

Glazka Medical Center
630091, Novosibirsk, st. Romanova, 39 let
+7 (952) 936-60-60
+7 (383) 209-18-12

Lékařské centrum "EuroMed Clinic"
Svatý. Gogol, 42 let
Multidisciplinární lékařské centrum. Provádí poradenský a diagnostický příjem. Nachází se 10 min. chůze od m. maršála Pokryškina. Příjem se provádí po domluvě vícekanálovým telefonem +7 (383) 209-03-03.

Lékařské centrum "Medpraktika"
Gogol st., 15, 4. patro (pokoj 425)
Multidisciplinární lékařské centrum. Poskytuje poradenský příjem pro dospělé. Nachází se 10 min. pěšky od metra Sibirskaya. Recepce se provádí po domluvě telefonicky.

Lékařské diagnostické centrum "Diagnost"
Gorsky microdistrict, 8
Multidisciplinární lékařské centrum. Poskytuje poradenský a diagnostický příjem pro dospělé. Nachází se 20 min. jízdy od m. Studenta. Recepce je po domluvě.

Léčebné a diagnostické centrum „AlfaMed“

Svatý. Červená vyhlídka, 86, 3. modul, 2, 3, 4. patro
Oční kliniky v Novosibirsku. Telefonní adresa. Jak se tam dostat
Multidisciplinární diagnostické centrum. Specializuje se na všeobecné nemoci, stomatologii, reprodukční medicínu a pediatrii. Recepce pro dospělé a děti.

Lékařské centrum "Klinika Pašman" na Dzeržinském
Dzerzhinsky Ave., 1/1
Všeobecné lékařské centrum. Provádí poradenský a diagnostický příjem.

Lékařské centrum „Clinic Pašman“ na Bluchera
Svatý. Blukhera, 71/1
Všeobecné lékařské centrum. Provádí poradenský a diagnostický příjem.

Lékařské centrum "Astra-Med"
Svatý. Kirov, 46 let
Multidisciplinární lékařské centrum. Specializuje se na diagnostiku s terapeutickým a rehabilitačním kurzem. Je vybaven nejnovějším lékařským a diagnostickým zařízením a funguje pouze podle moderních a osvědčených léčebných metod v Rusku.


PŘEZKUMY SIBMASTERŮ ZJIŠTĚNÝCH S PROBLÉMEM

Diminamama

Citát:

dítě postupuje krátkozrakost. na rok již vize klesla z -1,25 na -2,5. Lékař předepsal kapky. gymnastika a řekl. že můžete vyzkoušet hardware. magnetoterapie.
elektrická stimulace. laserová terapie. dynamická fototerapie. nácvik ubytování a nácvik očních funkcí pomocí počítačových programů. Nechápu dobře, o co jde. přečtěte si na webových stránkách kliniky (bioterapie). kde jsme byli. protože máme jednoho oftalmologa pro celé město. pak na bl. pak na dovolenou. pak na služební cestě.. nedojednat schůzku.. takže nevím. má nějaký smysl v léčbě. Možná to už někdo vyzkoušel. pomáhá? písemné by mělo být provedeno několikrát ročně. jaký by byl účinek. léčba není levná..

Dio

Citát:

Diminamama, podívejte se na informace na webu ok-linza, přečtěte si o orthokeratologii, podívejte se na moje recenze týkající se nočních čoček v tématu „Dítě v brýlích (čočky)“, nejen moje.
Podle mého názoru je to vaše jediná šance zastavit pokrok. Mluvím jako obrýlený muž s velkým mínusem a zkušenostmi - nic nepomůže radikálně změnit situaci, jen trochu zpomalit, zpozdit čas, zlepšit zrakovou ostrost (s jednou minusovou položkou můžete vidět různými způsoby).
Moje dcera už nosí 3. pár (5. rok), zrak jí mírně poklesl. Je jí 14, nejnebezpečnější doba. Syn má 3 roky, pád se úplně zastavil - je mu 16.


Natina
Citát:
Diminamama
Udělali jsme to před 2 lety v * I See *, souběžně s tím kapaly kapky, jako výsledek, 100%, ale můj křeč ubytování jen.
Na jaře nemohli zařízení vyrobit, jen kapali kapky, výsledek je stejný Překvapen
A nyní přišla řada na bezplatný hardware, pojďme, chlapec cestuje s námi z městského letiště aga-aga
Po ošetření, voachu, pojďme se podívat, jestli hardware pomohl bez kapek.
Ale máme jiný problém, děti v tlustých brýlích chodí s námi - jsme bez brýlí.

Natina

Citát:
Diminamama
Udělali jsme to před 2 lety v * Vidím *, souběžně s tím kapaly kapky, jako výsledek, 100%, ale můj křeč ubytování jen.
Na jaře nemohli zařízení vyrobit, jen kapali kapky, výsledek je stejný Překvapen
A teď přišla řada na bezplatný hardware, pojďme, chlapec cestuje s námi z městského letiště aga-aga
Po ošetření, voachu, pojďme se podívat, jestli hardware pomohl bez kapek.
Ale máme jiný problém, děti v tlustých brýlích chodí s námi - jsme bez brýlí.

Dokončili jsme náš bezplatný kurz, dnes jsme byli pod kontrolou oftalmologa. Řekla, že se objeví před podzimními prázdninami a v případě potřeby bude na dovolenou kapat oči. Výsledek kontroly - není třeba odkapávat. co by mělo být uvolněné, co by mělo být stimulováno.
Máme ale také jednoduchou patologii - astigmatismus a spazmus akomodace.

PK22, dětské gdaz oddělení.



Lirro
Citát:

Dozvěděl jsem se o bezpečnosti a účinnosti nočních čoček. Na toto téma byla na MNTK Nagorskiy obhájena disertační práce. Tomuto tématu se věnuje zhruba 10 let. Vyzvedli jsme ho u doktora Lenza na Pokryshkině. Zatímco spokojeni. Mimochodem, mají hardwarovou úpravu, zdá se to za rozumnou cenu.


OKL
Citát:
Osvědčeno našimi i buržoazními očními lékaři a naše vlastní zkušenosti ukazují, že noční čočky skutečně BRZDÍ POSTUP MYSHIPU u dětí.
Navíc je oko po celý den volné a dobře dýchá. Z dalších výhod - existuje menší pravděpodobnost zánětu spojivek než při nošení měkkých čoček (v oku není neustále cizí těleso a je třeba se starat o dlouhodobě působící čočky - minimálně 1-1,5 roku - tvoří čistotu)

21OKSI

Citát:
Už jsem někde psal, jak nám byla předepsána operace skleroplastiky, protože za rok se zraková ostrost snížila o 1,5 dioptrie (i když jsme přísně dodržovali vizuální režim), odmítl jsem. V témže roce si dítě vydělalo notebook, a proto se další dodržování vizuálního režimu stalo velmi problematickým - jedna věc je omezit používání sdílené televize a sdíleného počítače, druhá věc je jeho vlastní. Rok po ukončení provozu a nákupu notebooku (nyní po 2 letech) se zraková ostrost vůbec nesnížila. Z toho můžeme usoudit, že nepřetržité sezení u monitoru vede ke zpomalení poklesu vidění. A kdyby s operací souhlasila, dospěli by k závěru, že operace byla účinná. Ale oba závěry jsou nesmysl.
A použití nočních čoček zlepšuje kvalitu života, což je také důležité, zejména pro lidi závislé na názorech jiných lidí a náchylné ke komplexům.


21OKSI
Citát:
MOMMA LENOCHKA napsal:
dívky-matky, dcera má hyperopii a amblyopii, dáváte dětem nějaké speciální "oční" vitamíny?

Při hyperopii jsou zpravidla předepisovány léky ke zlepšení průtoku krve do očí, a tedy do mozku, proto jsou léky předepisovány oftalmologem ve spojení s neurologem. Neexperimentujte sami. Díky dalekozrakosti dávají dobrý účinek různé stimulace, jak hardwarové, tak neustále používané doma. Poraďte se s optometristou.

ZDRAVÍ PRO VAŠE DĚTI.
údaje shromážděné uživateli fóra v červnu 2016
______ původní text zprávy ___________________________________________


dítě postupuje krátkozrakost. na rok již vize klesla z -1,25 na -2,5. Lékař předepsal kapky. gymnastika a řekl. že můžete vyzkoušet hardware. magnetoterapie.
elektrická stimulace. laserová terapie. dynamická fototerapie. nácvik ubytování a nácvik očních funkcí pomocí počítačových programů. Nechápu dobře, co to je. přečtěte si na webových stránkách kliniky (bioterapie). kde jsme byli. protože máme jednoho oftalmologa pro celé město. pak na bl. pak na dovolenou. pak na služební cestě.. nedojednat schůzku.. takže nevím. má nějaký smysl v léčbě. Možná to už někdo vyzkoušel. pomáhá? písemné by mělo být provedeno několikrát ročně. jaký by byl účinek. léčba není levná..

vrátit se na začátek Natina
Postgraduální student Sibmama

Na webu od 02.02.06
Příspěvky: 4133
V denících: 203
Místo: Novosibirsk. OBHES

Zveřejněno: pá 10. října 2014 10:25
Diminamama
Udělali jsme to před 2 lety v * I See *, souběžně s tím kapaly kapky, jako výsledek, 100%, ale můj křeč ubytování jen.
Na jaře nemohli aparát vyrobit, jen kapali kapky, výsledek je stejný
A teď přišla řada na bezplatný hardware, pojďme, chlapec cestuje s námi z městského letiště
Po ošetření, voachu, pojďme se podívat, jestli hardware pomohl bez kapek.
Máme ale jiný problém, děti v tlustých brýlích chodí s námi - jsme bez brýlí.

vrátit se na začátek Dio
saxaul 2009

Na webu od 04.07.02
Příspěvky: 37391
V denících: 1984
Místo: Akademgorodok

Zveřejněno: pá 10. října 2014 12:35
Diminamama, kolik je dítě? 12 let starý? Nasaďte si noční kontaktní čočky, moje rada vám.
Cvičení je dobrá věc, ale nezpomalí vás.

Diminamama
Postgraduální student Sibmama

Na webu od 27.06.10
Příspěvky: 3542
V denících: 1
Místo: Berdsk
Karta č. 020499

Zveřejněno: Út 21. října 2014 9:03
Dio napsal:
Diminamama, kolik je dítě? 12 let starý? Nasaďte si noční kontaktní čočky, moje rada vám.
Cvičení je dobrá věc, ale nezpomalí vás.

12 let, + můj otec má malé mínus, ale s největší pravděpodobností spadl kvůli několika otřesům, řídí pouze auto s brýlemi a já mám brýle od třídy 3, nyní -6,5, co jsou noční kontaktní čočky? co dělají? Stále máme takové napětí s lékaři v Berdsku. nevíš, kam strčit hlavu, a není žádná konkrétní volba, kam se obrátit s normálním lékařem, nevím

vrátit se na začátek Dio
saxaul 2009

Na webu od 04.07.02
Příspěvky: 37391
V denících: 1984
Místo: Akademgorodok

Zveřejněno: Út 21. října 2014 11:22
Diminamama, podívejte se na informace na webu ok-linza, přečtěte si o orthokeratologii, podívejte se na moje recenze týkající se nočních čoček v tématu „Dítě v brýlích (čočky)“, nejen moje.
Podle mého názoru je to vaše jediná šance zastavit pokrok. Mluvím jako obrýlený člověk s velkým mínusem a zkušenostmi - nic nepomůže radikálně změnit situaci, jen trochu zpomalit, zpozdit čas, zlepšit zrakovou ostrost (s jednou minusovou položkou můžete vidět různými způsoby).
Moje dcera už nosí 3. pár (5. rok), zrak jí mírně poklesl. Je jí 14, nejnebezpečnější doba. Syn má 3 roky, pád se úplně zastavil - je mu 16.

Diminamama
Postgraduální student Sibmama

Na webu od 27.06.10
Příspěvky: 3542
V denících: 1
Místo: Berdsk
Karta č. 020499

Zveřejněno: Út 21. října 2014 11:40
děkuji za zpětnou vazbu, určitě si ji přečtu

vrátit se na začátek Sweety
Akademik

Na webu od 14.12.04
Příspěvky: 14568
V denících: 255
Poloha: Novosibirsk, železnice

Zveřejněno: St 29. října 2014 22:44
Také zajímavé
Desetiletému dítěti bylo předepsáno laserové ošetření, 11 800
Komplexní stimulace
Není to moc peněz a času navíc. Chtěl bych vědět, jak je to nutné nebo alespoň užitečné a zda doma existuje alternativa

Natina
Postgraduální student Sibmama

Na webu od 02.02.06
Příspěvky: 4133
V denících: 203
Místo: Novosibirsk. OBHES

Zveřejněno: St 29. října 2014 23:01
Dokončili jsme náš bezplatný kurz, dnes jsme byli pod kontrolou oftalmologa. Řekla, že se objeví před podzimními prázdninami a v případě potřeby bude na dovolenou kapat oči. Výsledek kontroly - není třeba odkapávat. co by mělo být uvolněné, co by mělo být stimulováno.
Máme ale také jednoduchou patologii - astigmatismus a spazmus akomodace.

Samozřejmě existuje fronta. 21. října jsem se zaregistroval do listopadu 2015.

Léčba vidění přístrojů u dětí

dnes nám lékař na MNTK nabídl nějaké čočky, které obsahují krátkozrakost, jsou účinné s mírným stupněm krátkozrakosti - oblékají se na noc a ráno mají 100% vidění (korekci / narovnání rohovky), večerní vidění se stává stejným.
pomáhají nezhoršovat to, co tam už je.

Napsal jsem všechno, co řekl doktor - nevím, jak efektivní je.

proto bych také rád slyšel o hardwarové léčbě - pro nás je problém myopie velmi naléhavý

. Muara nabídla čočky dítěti v jakém věku?

Sám nosím denní čočky již více než 15 let, takže si myslím, že s nasazením / svlékáním nebudou žádné problémy

včera, když jsem mučil doktora o možnostech obnovy vidění, mi dali jasně najevo, že je nemožné obnovit 100% úplně, můžete se jen omezit a pak, až vyroste, přemýšlejte o nápravě

za 2 týdny půjdeme na schůzku - zeptám se na hardwarové ošetření

moje dcera, ve věku 7, měla přesně stejný problém, šli jsme na tuto "hardwarovou léčbu" v mikrochirurgovi v Kyjevě, nosili čočky, jak bylo doporučeno.... výsledek - nic se nezměnilo (téměř nic).

máme také dědičné - můj syn má ode mě :(, od mé matky. začali jsme padat ve druhé třídě, ale díky bohu (mmm), za rok nedojde ke zhoršení
úplně vyloučil počítač, televizi - přísně omezené množství času, také pil borůvkové přípravky.

o borůvkách - včera nám na IRTC řekli, že je lepší nevyhazovat peníze. je lepší jíst čerstvé borůvky v jakékoli formě, 1 sklenici denně (do měsíce), žlutou a červenou zeleninu a ovoce a obiloviny (pohanka, ovesné vločky)
no, gymnastika pro oči
navrhli také nosit denní brýle místo brýlí, jako by také snížili pravděpodobnost poškození zraku (zde pochybuji, ale myslím, že je to jen moje podezíravost)

O denních čočkách.

Když jsem si koupil své první čočky, nebyly v Novosibirsku pro pouhé smrtelníky ještě k dispozici. Byl to 91. rok. V rádiu jsem slyšel oznámení z Moskevského výzkumného ústavu očních chorob Helmholtz, že mají otevřenou nahrávku. Zavolal jsem, přihlásil se a šel jsem tam na dovolenou. Jmenování lékaře trvalo hodinu. Řekli mi všechno nejpodrobněji, chytili, učili. A mimo jiné bylo řečeno, že kontaktní čočky by měly být vybrány tak, aby v nich byla vidět jednotka, a nikoli, jak je zvykem, že si vypíšeme brýle za 0,8. Právě proto, že pomáhá zastavit zhoršování zraku.

Těžko říci, protože můj proces se zastavil (a předtím neustále klesal o půl dioptrie ročně), nebo se to prostě objevilo - bylo mi tehdy 24 let - ale tak se to stalo.

I když tedy nejsem lékař, doporučuji všem nosit čočky přesně ty, ve kterých vidíte jednotku. Věřím specialistům z přední oftalmologické kliniky v zemi a jejich radám.

Přístroj na ošetření očí Visotronic, recenze a ceny

Relaxátor Ophthalmomyo-trenér Visotronic M3

Oční přístroj Visotronic má relaxační účinek a používá se jak k léčbě krátkozrakosti, křečí akomodace a chronické únavy zraku, tak k prevenci těchto poruch..

Ophthalmomyo-simulátor je stolní jednotka skládající se z modulu a stojanu. Modul je vybaven dvaceti čočkami a okuláry.

Zařízení pracuje v automatickém režimu, který je vhodný pro léčbu pacientů v jakémkoli věku.

Specifikace:

  • pracovní teplota - od +10 do +35 stupňů;
  • počet čoček - 20 párů;
  • typy použitých čoček - pozitivní a negativní, hranolové, sférické, sféro-hranolové;
  • LED diody, nm - červená (628 ± 10), zelená (525 ± 10), modrá (470 ± 10);
  • vzdálenost mezi okuláry (minimálně 52 mm, maximálně 82 mm).

Visotronic M3 je předepsán pro takové oční problémy, jako jsou:

  • krátkozrakost všech typů (vrozená, získaná, falešná);
  • chronická únava očí;
  • amblyopie související s věkem;
  • počítačový vizuální syndrom, komplikovaný snížením akomodace čočky.

Ošetřovací zařízení lze také použít k prevenci poškození zraku se zvýšeným namáháním očí..

Použití simulátoru je zakázáno, pokud:

  • zánětlivé procesy očí akutního a chronického průběhu;
  • glaukom;
  • nemoci sítnice;
  • dysfunkce zrakového nervu;
  • odlišný strabismus.

Zařízení se nepoužívá v přímém kontaktu s očima..

Princip činnosti

Visotronic je zdravotnický prostředek, který uvolňuje ciliární sval, na kterém závisí funkčnost motorických svalů oční bulvy.

Existují 2 hlavní techniky, na nichž je funkce očního trenažéru postavena:

  • návrat k přirozenému tvaru oční bulvy. Tato technika se nazývá skleněný atropin. Díky ní je možné napravit situaci, kdy v důsledku přetížení ciliárního svalu získá oční bulva mírně podlouhlý tvar;
  • hranolová technika. Svaly orgánů zraku jsou trénovány díky rozdvojenému obrazu, který je vytvářen šikmými hranoly.

Je možné vytvořit metody školení autorských práv. Během lékařských procedur jsou také orgány zraku vystaveny dlouhodobému působení světla, což dále stimuluje svaly. Zařízení obsahuje několik typů tréninkových komplexů. Každý obsahuje 5 cviků a určitý počet světelných pulsů různých barev.

Účinnost léčby:

  • zlepšení zrakové ostrosti v průměru o 0,3;
  • zvýšení vytrvalosti, síly a koordinace pohybů okulomotorických a řasnatých svalů;
  • stimulace vizuálního systému.

Terapie pomocí zařízení má jemný účinek, proto nezpůsobuje vedlejší reakce.

Jak léčebné zařízení funguje?

Pokyn k relaxačnímu přípravku pro oftalmomyo-trenéra uvádí: zařízení Visotronic M3 pomáhá uvolnit ciliární sval, což vám umožní zmírnit únavu, zarudnutí a podráždění očí.

V průběhu práce s tímto zařízením dochází k následujícímu:

  • při pohledu přes čočky s posunovacími dioptriemi se pacient zaměřuje na obraz zobrazený na monitoru;
  • světlo z obrazu se odráží takovým způsobem, že zasahuje střed oka, místo aby se zaměřovalo přímo na sítnici. To je nezbytné pro zpomalení zaostřování na obrázek. Výsledkem je, že orgány zraku přenášejí rozmazaný obraz do mozku;
  • mozek, který se snaží zbavit vzniklého nepohodlí, uvolňuje ciliární sval - takže zaostřovací bod se blíží k sítnici v požadované vzdálenosti. Tím je obraz znovu jasný..

Několik sezení těchto cvičení dává oku sférickější tvar..

Jedno ošetření přístrojem Visulon podle prvního programu trvá 11 minut, podle druhého a třetího - 23 minut.

Celý průběh léčby se skládá z 10–15 sezení.

Aby léčba zařízením Visotronic přinesla výsledky, musí se pacient před zahájením práce s ním podrobit vyšetření a přečíst si návod k použití. Na základě svých výsledků odborník určí, který program je v tomto případě vyžadován..

Výhody léčby pro děti

Visotronic se často používá pro dítě. Protože hardwarové ošetření má jemný účinek, je používání tohoto zařízení v dětství naprosto bezpečné..

Relaxátor oftalmometru na cvičební stroj Visotronic M3 od ruského výrobce Dobrodar je účinný při progresivní myopii u pacientů mladších 18 let, kteří jsou kontraindikováni pro chirurgický zákrok.

Během studie bylo zjištěno, že použití tohoto simulátoru v dětství přineslo následující výsledky:

  • u dětí ve věku 8 až 17 let s různým stupněm krátkozrakosti se zraková ostrost zlepšila v 87,5% o 0,02-0,3 dioptrií;
  • u dětí s krátkozrakostí a astigmatismem různého stupně ve věku od 9 do 15 let se v 83,3% zlepšilo vidění o 0,25-0,75 dioptrií.

Všechny děti navíc dostaly základní léčbu krátkozrakosti u dětí a krátkozrakosti..

Výhody pro dítě s krátkozrakostí

Podle recenzí poskytuje zařízení Visotronic pro léčbu myopie u dětí dobré výsledky za podmínky paralelní konzervativní terapie odchylky.

Díky integrovanému přístupu je možné snížit závažnost symptomů charakteristických pro krátkozrakost. Tyto zahrnují:

  • neschopnost plně zohlednit objekty ve vzdálenosti, jak se rozmazávají;
  • dvojité vidění;
  • zvýšená únava orgánů zraku;
  • bolesti hlavy spojené s napětím ve vizuálním přístroji;
  • zarudnutí očí;
  • trhání.

Po léčbě hardwarem se vidění zlepšuje: zvyšuje se schopnost očí plně se přizpůsobit, eliminuje se přetěžování, normalizuje se krevní oběh v orgánech vidění.

Zpětná vazba od pacientů a uživatelů

Ošetřovací zařízení Visotronic získalo pozitivní zpětnou vazbu od odborníků a pacientů.

Oční lékaři doporučují hardwarovou léčbu jako doplněk k hlavní terapii krátkozrakosti, zejména v dětství, kdy jediným způsobem, jak odchylku napravit, je nosit brýle nebo čočky..

Lékaři zdůrazňují, že zařízení má dobrý účinek při léčbě krátkozrakosti až do 2 dioptrií a také pomáhá zlepšit stav syndromu chronické únavy očí.

Zařízení lze také použít k prevenci rozvoje očních onemocnění. Je zvláště potřebná pro ty, jejichž práce je spojena s dlouhodobým pobytem před monitorem počítače..

Pacienti, kteří podstoupili léčbu hardwarem, zaznamenali účinnost simulátoru: díky relacím se zbavili zvýšené únavy očí a nepříjemných příznaků spojených s krátkozrakostí.

Cena přístroje

Cena očního relaxátoru Visotronic je asi 290 000 rublů, takže je obtížné koupit takové vybavení doma.

Pomocí těchto zařízení můžete podstoupit ošetření v lékařských zařízeních. Náklady na jedno sezení - od 300 rublů.

Kde koupit v Moskvě?

Visotronic pro oči si můžete koupit v Ufa a v Moskvě ve specializovaných prodejnách, které dodávají lékařské vybavení.

závěry

Zařízení Visotronic pomáhá uvolnit ciliární sval oka, což umožňuje obnovit přirozený tvar oční bulvy a zpomalit vývoj myopie. Instrumentální léčebné postupy se provádějí v lékařských zařízeních pod dohledem oftalmologa. Zpětná vazba na účinnost zařízení pro děti i dospělé je pozitivní jak od uživatelů, tak od odborníků.

Léčba vidění přístrojů u dětí

citace: Původně napsal anhen:

Takže za všechno může matka a otec (((((

anhen
Hodnocení: 251 / -73

Citace: A vaši rodiče bojovali za vaši vizi?

dýchání parfému v mlze
Hodnocení: 326 / -84

citace: Původně napsal anhen:

Vysvětlili mi, že ve věku 5 let musí mít dítě hypermetropii. To znamená, že musí existovat určitá rezerva. A pokud tato rezerva není, ale ve věku 7 let dostaneme krátkozrakost. Zjistil jsem toto: „Pokud dítě ve věku 1 roku mělo velkou zásobu hyperopie a ve věku 3 let je nízká, znamená to zrychlený růst očí. V důsledku toho se vyvíjí krátkozrakost, která postupem času postupuje, protože oko dítěte stále roste“
Nejmladší dítě má v současné době 3 problémy. 1 je velké oko. To znamená, že je ve věku více, než by měl být. 2 je křeč. a 3 jsou krátkozrakí rodiče, ale s tím se nedá nic dělat
Léčba je stále léky - luteinový komplex, taufon a kapky na zmírnění křečí (název si nepamatuji). Léčíme se měsíc a za měsíc se vrátíme ke schůzce. Na základě výsledků léčby vám lékař řekne, co dělat dál..

Šli jsme s nejmladšími na rutinní vyšetření. Zeptal jsem se na její jednotku za téměř 5 let. Lékař vysvětlil, že ano, je to špatné, považuje se to za stav na hranici s krátkozrakostí. Ale řekla, že v tomto věku se musíte omezit pouze na cvičení a vizuální režim (tel. Ne více než 15 minut denně, tabletové počítače pod absolutním zákazem). kapky mění strukturu slz a tak dále naopak zhoršují situaci a tlačí vývoj oka špatným směrem. V tak raném věku také nejsou potřeba přístroje. 1krát za šest měsíců, kontrola lékařem. Správná výživa s důrazem na zdravé jídlo pro oči.

anhen
Hodnocení: 251 / -73

citát: Nemůžete nic odkapávat, protože kapky mění strukturu slz a tak dále naopak zhoršují situaci a tlačí vývoj oka špatným směrem. V tak raném věku také nejsou potřeba přístroje.