Apostolidi Konstantin Georgievich

Moskva. Provedl septoplastiku v Pirogov National Medical Center.
Operaci provedl Dr. med. Sciences Apostolidi Konstantin Georgievich.
Pokud dobře chápu, můj případ nebyl snadný. vzdálená část chrupavky byla ohnutá a za ní nějaká další anomálie.
Křivý kus chrupavky nebyl jen odstraněn, ale odříznut a znovu vložen na kousky. Poté byla naplněna kompozicí vyrobenou z plazmy mé vlastní krve.
Pak všechno zašili. Dali turundy. Byl převezen na oddělení
O den později vytáhli vše z nosu. Nos začal okamžitě dýchat, ale pak se objevil otok, což bylo pár dní. Dále krusty, které slibují být.

Předepsán pouze broskvový olej.

Přišlo pondělí, příští pondělí vyšlo.

Místo je vynikající, lékař je mistrem se skalpelem)
Díky bohu! Všechna požehnání a nebojte se!

Opravil jsem si oddíl 28/28/17 v Central Design Bureau of UPD RF ve společnosti Shemyakin S.O., samozřejmě zdarma. Nedělají to na základě povinného zdravotního pojištění, ale dělají to na jiných místech a samozřejmě s jinými zárukami. Kolem 16–17 hodin byla provedena endoskopická operace v celkové 3složkové anestézii, po probuzení pocitu, jako by po normálním spánku, jen malé svědění očí, tampony v nose. Čekal jsem asi hodinu, než mě odvedli na oddělení, oči sklesly, ale nechtělo se mi spát. Hlavní nepohodlí bylo způsobeno tampony, bylo trochu nepříjemné jíst a pít a také dokázalo spát jen 3-4 hodiny. Ale je ještě těžší spát kvůli chrápání spolubydlících po celou noc. Před spaním musí být injekčně podáno anestetikum, které také zmírňuje otoky, poté se bolest po další dny nevrátila. Den po operaci, zhruba v 9:00 dne 01.01.17, byly tampony již vyňaty a řekly, že je lze dnes nebo zítra vypustit. Rozhodl jsem se ležet ještě jeden den. Druhá noc byla snazší, ale kvůli otoku začal nos dýchat až ráno. Při příštím vyšetření vytáhli krusty, vyčistili nos, dali pokyny pro nezávislé domácí procedury a poslali domů (02.02.17).

Rozhodujícími faktory pro snadné pooperační období, jak tomu rozumím, jsou kvalita anestézie a endoskopická metoda. V tuto chvíli dýchám nosem už 2 noci, otok postupně mizí a dýchání se zlepšuje.

Konstantin Georgievich Apostolidi, otorinolaryngolog

Odpovídající člen Ruské akademie věd, doktor lékařských věd, otorinolaryngolog nejvyšší kategorie, vedoucí oddělení

Konstantin Georgievich Apostolidi je v současné době vedoucím oddělení otorinolaryngologie v Národním lékařském a chirurgickém centru pojmenovaném podle Nikolaje Ivanoviče Pirogova. Konstantin Georgievich je autorem více než 15 rozsáhlých prací o lékařských endoskopických a chirurgických zákrocích v oblasti otorinolaryngologie. Konstantin Georgievich je odpovídajícím členem Ruské akademie věd.

Konstantin Georgievich Apostolidi

Konstantin Georgievich vlastní techniku ​​všech postupů v otorinolaryngologii. Konstantin Georgievich tedy provádí otoskopii, laryngoskopii, rinoskopii. Volně interpretuje výsledky všech laboratorních testů.

Konstantin Georgievich Apostolidi provádí chirurgickou i konzervativní léčbu patologů orgánů ORL. Konstantin Georgievich úspěšně provádí rekonstrukční operace, provádí tonzilektomii, adenotomii, odstraňuje hemangiomy, koriguje polohu nosní přepážky. Má rozsáhlé zkušenosti s chirurgickou korekcí sluchového postižení.

Konstantin Georgievich Apostolidi zahájil studium na Severoosetské státní lékařské akademii na lékařské fakultě v roce 1980. Studoval na lékařské fakultě. V roce 1986 úspěšně ukončil studium na Severoosetské státní lékařské akademii. Ve stejném roce zahájil výcvik v klinické rezidenci ve specializaci „Otorinolaryngologie“. V roce 1988 úspěšně ukončil klinický pobyt na Otorinolaryngologické klinice Státní lékařské akademie v Severním Osetii. Poté pokračoval ve studiu na postgraduální škole. V roce 1991 úspěšně dokončil postgraduální studium.

V roce 1998 úspěšně obhájil diplomovou práci na doktora lékařských věd. Téma diplomové práce bylo věnováno komparativnímu hodnocení metod endoskopické rinochirurgie a metod klasické rinochirurgie..

Apostolidi Konstantin Georgievich

Vedoucí katedry, doktor lékařských věd, docent, doktor nejvyšší kategorie, korespondující člen Ruské akademie přírodních věd.

Léčí nemoci

Apostolidi Konstantin Georgievich - otolaryngolog, operační lékař, doktor věd, vedoucí otolaryngologického oddělení Národního lékařského a chirurgického centra pojmenoval podle N.I. Pirogov.

Výzkum proveden

Provádí všechny typy diagnostických postupů v otolaryngologii. Provádí video endoskopii, otoskopii, rinoskopii, laryngoskopii. Provádí minimálně invazivní diagnostické operace. Interpretuje výsledky laboratorních testů.

Profesionální činnost

Zabývá se konzervativní a chirurgickou léčbou patologií ORL orgánů. Provádí rekonstrukční chirurgii, implantaci, chirurgickou korekci sluchu, adenotomii, tonzilektomii, koriguje polohu septa, resekuje hemangiomy v případě opakovaného krvácení z nosu.

Akreditace

V roce 1986 absolvoval Konstantin Georgievich Apostolidi SOGMA, poté dokončil svůj pobyt. Dokončil postgraduální a doktorské studium, poslední dokončil v roce 1998.

Členství v komunitě

Vědecká činnost

Autor více než 15 vědeckých prací o chirurgických a endoskopických zákrocích v orgánech ORL.

Apostolidi Konstantin Georgievich

Podobní lékaři

Ost️ Apostolidi Konstantin Georgievich - lékař ORL (otolaryngolog), 33 let zkušeností. Všechna hodnocení o lékaři. Registrace online nebo telefonicky.

Diagnostika, prevence a léčba onemocnění ucha a horních cest dýchacích, včetně zánětu středního ucha, tracheitidy, faryngitidy, hluchoty a ztráty sluchu, sinusitidy, tonzilitidy (tonzilitidy), laryngitidy, rýmy.

Poslední místo výkonu práce

Ost️ Apostolidi Konstantin Georgievich - lékař ORL (otolaryngolog), 33 let zkušeností. Všechna hodnocení o lékaři. Registrace online nebo telefonicky.

Diagnostika, prevence a léčba onemocnění ucha a horních cest dýchacích, včetně zánětu středního ucha, tracheitidy, faryngitidy, hluchoty a ztráty sluchu, sinusitidy, tonzilitidy (tonzilitidy), laryngitidy, rýmy.

Apostolidi Konstantin Georgievich

Apostolidi Konstantin Georgievich - ORL, s 33 lety zkušeností, nejvyšší kategorie. Přijímá na klinice: Národní lékařské a chirurgické centrum. N.I. Pirogov. Pacienti na naší webové stránce dosud nezanechali recenzi lékaře.

Severoosetská státní univerzita pojmenovaná po K.L. Khetagurova, 1986

Profesní rozvoj, 2014

Kde dostává Konstantin Georgievich Apostolidi

Recenze lékaře Apostolidi Konstantin Georgievich

po-pá08:30 - 17:00
SoVýstup
slunceVýstup

Díky vedoucímu oddělení Zhivotov V.A. a celému jeho týmu!

Zjistili, že mám uzel ve štítné žláze. Řekli, že udělají defekt. Ukázalo se, že jde o folikulární nádor. Důrazně doporučili NMHT Pirogov, byla to Zhivotova V.A. A nelitovala. Téhož dne jsme byli rychle hospitalizováni a operováni. Následujícího dne se nic neobtěžovalo, velmi užiteční lékaři! V den propuštění vysvětlili, co pít a jak obecně žít. Moc děkuji za opatrný přístup k pacientům.!

© 2020 LLC „InfoService Group“ OGRN 1127847488944

  • Pro kliniky
  • Pro lékaře
  • Pro webmastery
  • všechna města
  • o projektu
  • O společnosti
  • Nabídka
  • Kontakty

Registrováno Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými sdělovacími prostředky (Roskomnadzor). Certifikát č. FS77-76713 ze dne 02.09.2019. Zakladatel - InfoService Group LLC. Hlavní redaktor - A. J. Jeknich. Adresa redakce: 197198, Petrohrad, st. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informace poskytnuté na webu nelze použít k stanovení diagnózy, předepsání léčby a nenahrazují jmenování lékaře.

Apostolidi Konstantin Georgievich

Apostolidi Konstantin Georgievich
ORL (otolaryngolog)

Specializace

Vzdělávání

  • 1986 - diplom v oboru „Všeobecné lékařství“, Severní osetská státní univerzita pojmenovaná po K.L. Khetagurova

Udržovací kurzy

  • 2014 - „Otolaryngologie“, Ruská národní výzkumná lékařská univerzita pojmenovaná po N.I. Pirogov

Apostolidi Konstantin Georgievich. Recenze

Pokud jste si na našem portálu domluvili schůzku s lékařem, nechte svoji recenzi o lékaři. Po ověření to určitě zveřejníme.

Dohodli jste se na našem webu u lékaře? Zanechte svůj názor, po ověření jej zveřejníme.

Podělte se o svůj názor na něj na sociálních sítích

Apostolidi Konstantin Georgievich
poslední místo výkonu práce

Recenze o tradici

Všechno je velmi dobré. Doktorka je přátelská, vše vyjasnila s ohledem na problémy, vše si prohlédla, předepsala léčbu. Všechno bylo děláno na dobré úrovni.

Doktor nás zařídil, nebyli jsme zklamaní, že jsme se k ní dostali, navštívím tohoto doktora znovu.

Velmi dobrá lékařka, dobrý příjem, je to odbornice, která zná svou práci. Líbilo se nám všechno!

Laura (otolaryngologové) doporučená pacienty

Karpova Elena Petrovna

  • Doktor lékařských věd

Zabývá se diagnostikou, prevencí a léčbou takových onemocnění ucha a horních cest dýchacích, jako je tonzilitida (tonzilitida), tracheitida, otitis media, laryngitida, rýma (rýma), faryngitida, hluchota a ztráta sluchu, sinusitida atd..

Vstupné - 4500 rublů.

Recenze

K Eleně Petrovna neexistují žádné komentáře, velmi svědomitě uspořádala konzultaci, vysvětlila vše, co bylo potřeba, napsala schůzku. Ale pokud jde o dobu záznamu, to trvalo nějakou dobu.

Gogolev Vasilij Gennadievič

Zabývá se diagnostikou a léčbou nemocí uší, krku a nosu, včetně angíny (angíny), laryngitidy, rýmy, zánětu středního ucha, tracheitidy, faryngitidy, hluchoty a ztráty sluchu, sinusitidy.

Vstupné - 2700 rublů.

Recenze

Šel jsem k lékaři s hrudkou v krku, vyšetřil mě, okamžitě mi diagnostikoval, podrobně odpověděl na všechny otázky, řekl, jak se má zacházet, a předepsal druhou schůzku. Vasily Gennadievich přátelský.

Shavrina Irina Vladimirovna

Diagnostika a léčba akutního zánětu středního ucha, otomykózy, akutní adenoiditidy, chronické adenoiditidy, hypertrofie adenoidů u dětí, vazomotorické rýmy, alergické rýmy, akutní sinusitidy, chronické sinusitidy, chronické tonzillofaryngitidy, akutní laryngitidy, vodivé ztráty sluchu, akutní ztráty sluchu.

Vstupné - 1800 rublů.

Recenze

Úžasný, zákaznicky orientovaný, velmi laskavý a kvalifikovaný lékař. S takovými lidmi jsem se už dlouho nesetkal! Doktor provedl audiometrii, diagnostikoval mi, všechno mi řekl, ukázal, vložil.

Asanbekov Aibek Kubanychbekovich

Zabývá se diagnostikou a léčbou nemocí uší, krku a nosu, včetně angíny (angíny), laryngitidy, rýmy, zánětu středního ucha, tracheitidy, faryngitidy, hluchoty a ztráty sluchu, sinusitidy.

Vstupné - 1490 rublů.

Recenze

Lékař vyšetřil dítě (3 g), vysvětlil důvody onemocnění, předepsal léčbu. Během vyšetření se dítě chovalo klidně, nemělo strach, neplakalo, takže je vše v pořádku, jsou spokojeni s recepcí.

Stříbro Nina Leonidovna

Diagnostika a léčba různých forem sluchového postižení, léčba zánětlivých a nezánětlivých onemocnění vnějšího a středního ucha, léčba různých poruch vestibulárního aparátu, léčba akutních zánětlivých a chronických onemocnění horních cest dýchacích, chirurgická léčba různých patologií horních cest dýchacích u dětí a dospělých.

Vstupné - 2700 rublů.

Recenze

Doktor je velmi příjemná, klidná a trpělivá žena. Dítě se chovalo trochu neadekvátně, únava po mateřské škole byla ovlivněna, ale příjem proběhl docela dobře. Řekla všechno.

Konstantin Georgievich Apostolidi

Lékaři v Moskvě

Otolaryngologové v Moskvě

Medicína je jednou z nejrozvinutějších oblastí lidské činnosti. S jeho pomocí můžeme úspěšně bojovat s mnoha nemocemi a zajistit si dlouhou životnost. A ti, kdo jsou opravdu vděční, jsou lékaři.

Jedním z nejčastějších problémů, s nimiž se otolaryngolog musí vypořádat, je chrápání. A lékař Apostolidi Konstantin Georgievich úspěšně pomůže rozloučit se s tímto onemocněním. Práce lékaře ORL navíc zahrnuje léčbu mnoha dalších onemocnění dýchacích a sluchových orgánů..

Doporučte kliniku v Moskvě pro endoskopii

Přidat nové téma Odpovědět na témaStránka 1 z 1
[21 příspěvků]
Předchozí téma | Dráha. téma
AutorZpráva
Ludmila 1981
Offline
Nový člen

Připojen: 18. listopadu 2010, 16:28
Příspěvky: 16
Místo: Moskva

Dobrý den. Vážení lékaři ORL, žádám vás o radu na dobré klinice v Moskvě, kde se provádí endoskopická operace k odstranění polypů. Nyní se poradím s profesorem Lopatinem na Sechenově klinice. Ale můžete doporučit někoho jiného?

Cena není důležitá; hlavní je dobrá anestézie, vybavení a samozřejmě chirurg.

Poraďte také, co lze použít místo tamponů? (zdá se, že podle Stambergera existuje gel). Obecně platí, co jiného lze udělat pro co nejjednodušší operaci a pooperační období.

Diagnóza je polypózní pansinusitida. Teoreticky z hormonální nerovnováhy. Může dojít k narušení výměny kyseliny archadonové (možná chybně napsané) v těle. Žádné alergie. Bronchiální astma se objevilo v březnu (současně s nosní kongescí). Astma mě teď neobtěžuje (absolvoval kurz Buteyko). Na aspirin neexistuje žádná alergie, ale moje sestra ano.

Může se astma po operaci zhoršit??

Můj nos dýchá normálně, ale neustále mi hnisá a ucpává uši, nyní dočasně používám Nasonex. Žádná chuť ani vůně. Někdy bolí dutiny - udělám kukačku a zmizí to. Zpočátku byly provedeny punkce - účinek byl týden, poté třetí nebo čtvrtý lékař předepsal CT. Před tím byly pořízeny rentgenové paprsky a kromě sinusitidy nic neviděli.

Je mi 29 let. Do 28 jsem nikdy vůbec neměl bolesti nosu. Žádám vás, abyste poradili profesionální kliniku a chirurga. Děkuji moc, Lyudmila.

vrátit se na začátek

Reklamní

smaug
Offline
Nový člen

Registrován: 20. září 2011 14:44
Příspěvky: 5
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
Offline
Nový člen

Registrován: 13. listopadu 2010 00:28
Příspěvky: 26
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
Offline
Nový člen

Registrován: 13. listopadu 2010 00:28
Příspěvky: 26
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
Offline
Nový člen

Registrován: 13. listopadu 2010 00:28
Příspěvky: 26
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
Ludmila 1981
Offline
Nový člen

Připojen: 18. listopadu 2010, 16:28
Příspěvky: 16
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
vitek221285
Offline
Nový člen

Připojen: 20. února 2012 11:30
Příspěvky: 3
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
vitek221285
Offline
Nový člen

Připojen: 20. února 2012 11:30
Příspěvky: 3
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
Mig17_N397

Opatrně "Eola" = "Averbukh"! Více podrobností zde:

„Eola“ tedy ve své recenzi také napsala o „Sevoranu“ a o mnoha dalších věcech, které tam podle definice nemohly být !, Protože si prostě nedokážu představit velikost úplatku, který by měl být poskytnut, ať už je tam cokoli (a v jakýkoli GKB), zdálo se, ne sliby nebo postskripty, ale na opravdu systematické konstantní úrovni !, protože například v Sechenově dosud není jen Sevoran, ale v oddělení ORL je nedostatek Propofolu pokud tam je dokonce ředitel. Páry na ORL klinice pod „Místní anestezií“ fungují. pak omluvte průměrnou „Nano-Laura“ se odlomí „od osla“..

P.S.: A nejpřekvapivější je, že všechny jednotky přítomné v pobočce mají nějaké PR recenze s 10 příspěvky na fóru !
Pro srovnání mám mnohem více než 2 000 komentářů a ani jednu radu, žádnou kliniku, žádného chirurga !, Ačkoli jsem na tomto ORL fóru více než 5 let! A určitě vím víc než „Eola“ nebo „smaug“ !
.

vrátit se na začátek
Ksenia
Offline
Stálý účastník

Připojen: 20. července 2008, 17:35
Příspěvky: 1228
Místo: Moskva
vrátit se na začátek
Mig17_N397

Chtěl jsem jen vyjasnit, co se rozumí pod pojmem „plyny“, a nikoli „moderní celková anestézie“ („celková anestézie“) obecně! Protože „moderní celková anestézie“ může být také intravenózní (ze široce dostupné v Rusku: Propofol (500 r. box ave. Germany) + Alfa-Fentanyl (o něco dražší), ale s povinnou ventilací a dalším „počítačem řízeným dávkovacím zařízením“ !

A proto není nutné letět do USA nebo DE, všechno se dá udělat v Moskvě !, Je to jen tak, že v mé vlasti není všechno tak jednoduché.

PS: Sevoran = plyn !
Plyny z doby kamenné chudé na oxid dusný a halotan !
Izofluranový plyn je lepší a taková inhalační anestetika, jako je desfluran a tembolee sevofluran, vám nikdy nebudou tak snadno nabídnuta, protože jejich cena je obrovská a například v chudých zemích SNS je ani nikde nenajdete, prostě se nekupují !

Pokud vůbec, pak je „Sevofluran“ nejlepší ze všech dostupných plynů v Moskvě a občas! Ale jak již bylo řečeno:

A „Sevofluran“ nikdy nebude tak snadný !, A pokud na to přijde, musíte se vážně rozbít trakařem s chytrým pojištěním. získat zdarma.

PS: „Sevoran“ západní produkce se jmenuje „Sevoflurane“! 250 ml = 350 EUR! + Cena absorbentu (pokud chcete čerstvý, ne B. / U., ale je to velmi drahé) a kyslíku! A to nepočítáme náklady na odpisy vzácných a drahých přístrojů a měřicích zařízení s nízkým průtokem. !
.

vrátit se na začátek
nataliivanova000
Offline
Účastník

Připojen: 30. října 2012, 20:24
Příspěvky: 63
vrátit se na začátek
Ksenia
Offline
Stálý účastník

Připojen: 20. července 2008, 17:35
Příspěvky: 1228
Místo: Moskva

To je správně! Propofol + Fentanyl + ventilace vzduchu je světovým standardem pro celkovou anestezii v otorinolaryngologii. Starší plyny se nepoužívají.

Sevofluran je v naší nemocnici široce používán (všude). Dříve, v naší tradici, to bylo používáno pro každou operaci, ale pak jsme trvali na tom a bylo to odstraněno.

vrátit se na začátek
Mig17_N397

Chtěl bych trochu opravit překlep (místo F. - Rem. A Alf.), Ale uvědomil jsem si, že pro Rusko jsou stále možné příliš radikální lékařské názory., ale zatím by to bylo dobré, alespoň by to bylo dáno. bez "závěsů".

To je příliš radikální. Bylo by správnější říci, že přípravek „Sevofluran“ byl převeden do kategorie „Zvláštní indikace“ (například ORL operace u těhotných žen později), a udržovat obzvláště hlubokou anestezii ve zvláštních případech ZVLÁŠTNĚ traumatizujících okamžiků během ORL operace, pokud existují ve vaší ordinaci. Pacienti jsou velmi vzácní. protože většina pracovních ploch endoskopických nástrojů je u chirurgů REAL ENT jednoduše miniaturní !

A rád bych poznamenal, že právě TÁTO („Ksenia“) klinika si může dovolit nalít Sevofluran jako řeku (protože se odpařuje ve výparníku a předtím je tekutý, chápete, co tím myslím.).

A to je jen ojedinělý případ, kdy ORL oddělení téměř odstranilo „lék“ z praxe ORL, nebo spíše „celou metodu anestézie“ ne z ekonomických důvodů, ale z logických důvodů, opírajících se o zkušenosti z nejlepšího světa, a především s z hlediska snižování rizik operací HA. i když bych mohl na toto téma napsat disertační práci !

A pacienti si nemusí myslet, že pro celkovou anestezii je zapotřebí pouze propofol, ve skutečnosti je jeho SPRÁVNÉ použití hardwaru komplikované a špičkové! Některé senzory a dávkovače něco stojí !

Bez patřičného vybavení je práce s Propofolem hloupá, protože například Michaela Jacksona zabil lékař propofolem, ne proto, že byl doktor blázen, ale proto, že pracoval s Propofolem bez vybavení doma! A takové hry „od oka“ často končí velmi špatně! A na klinice na operačním sále během operace s velkou pravděpodobností nezemřete, ale dávkovací metoda „By-eye“ pro jakoukoli operaci vám přidá vedlejší účinky jak během operace, tak v pooperačním období !, Ačkoli nyní, při použití celé řady moderních léků, to už je dlouho rarita, dokonce i v mé vlasti! A i když na to přijde, pak pokud smůlu, pak Michaela Jacksona v „nejlepším světě“! Koneckonců už nelze uniknout osudu! Všichni se pohybují kolem Michaela, ale nemá to štěstí! No, není to osud? Ale stejně se spolehni na Boha, ale nedělej to sám !
.

vrátit se na začátek
HappyBee
Offline
Nový člen

Připojen: 13. listopadu 2012, 20:59
Příspěvky: 2

Existují nějaké placené kliniky v Moskvě nebo Petrohradu s dobrými ORL chirurgy, je možné za poplatek podstoupit operaci k odstranění polypů v souladu se světovými standardy?
Uveďte adresu nebo alespoň jména / názvy klinik pliz.

Můžete v PM.
poděkovat.

vrátit se na začátek
Mig17_N397

Záleží na tom, co myslíte slovem zaplaceno! Za peníze to neznamená, že pro váš život nebude dost bláznů !

Tuto operaci můžete provést podmíněně a bezplatně, celá otázka zní, kde sloužíte a pracujete, jaký je váš sociální balíček, protože i ti nejvíce znevýhodnění v mé domovině mohou legálně získat absolutně všechno zdarma !

Koneckonců, při pohledu na ruskou legislativu má člověk dojem, že nejvíce znevýhodněnými v Rusku jsou poslanci a kabinet ministrů s prezidentskou kanceláří, pokud se podíváte na počet výhod, na které mají nárok (jen obrovské množství +, samozřejmě, kliniky prezidentské správy, včetně Ústřední klinické nemocnice) !

A pokud jde o to, kde s kým a jak, pak to nemusí jít daleko za odpovědí, kdo má toto všechno před nosem! Protože při léčbě se musíte řídit zásadou - proč nejsem člověk?! Nebuďte dobytek a nejezte jen to, co hodíme shora, podle zbytkového principu !

A pokud něco není jasné, podívejte se nejen sem, ale i sem, právě jsem tam psal o polypy:

Kromě toho „Pacienti“, včetně těch, kteří mi právě teď napsali do soukromých zpráv „HappyBee“, „ewa4ka“, „ilya1“, s žádostí o poskytnutí informací o klinice, kterou doporučuji, a Laury, ale již jsem mnohokrát psal na na tomto fóru, že takové informace nedistribuuji, protože nechci nést sebemenší morální zodpovědnost za kohokoli, včetně ORL chirurgů, protože neznám vaši přiměřenost! zvláště pokud ten či onen pacient již je tolikrát šlápl na známý „hrábě“ - chodil po málo vybavených Lor-Eateries, někdy měl pod nosem něco lepšího, ale tvrdohlavo ignoroval tuto skutečnost! pouze komplikace, a to ze všech zjevných důvodů, protože pokud například nemocný zub není podle MODERNÍHO dlouhodobě léčen, pak se nemocný zub rozpadne, a to i kvůli nedostatečné zpětné pseudošetření) !

Otázka adekvátnosti mezi pacienty v Rusku je velmi akutní, protože nejsou očkováni kulturou a etikou léčby, nikdo ji neměl vštípit! V „kopečku“ se možná mnozí mohou cítit jako Lidé ?, Ale teď je tu opravdu větší přiměřenost, když měl pacient opravdu na výběr, a zajímalo by mě, zda je výběr z vás jen pár „Lor-Ogryzka“ adekvátní, zvláště když tento útržek vašeho „hladu“ uzdravení „neuspokojuje, nejen měsíce, ale i roky vás obtěžuje a vyčerpává ve všech aspektech !

A samozřejmě bych vám dal to, co ode mě požadujete, jmenovitě nejčastěji „Klinika se zárukou úspěchu“ a „Super-Laura“ !, Je však důležité si uvědomit, že ani Lor, ani žádná klinika v Rusku není univerzální například některá oddělení ORL zlepšují uši, jiná Onkologie, třetí nosy a uvnitř těchto oddělení jsou také lékaři, kteří se specializují více na jednu věc než na druhou, a jako ve hrách mají všechny postavy ORL různé schopnosti pumpované různými způsoby, a v různé míře! A je prostě nereálné napumpovat všechny dovednosti jakékoli postavy Lor do plného programu - život není dost !

A pokud narazíte alespoň na Lor, který vás dlouhodobě léčí zaostalými metodami a několika jednoduše zbytečnými postupy doby kamenné éry stagnace !, pak bohužel, přinejmenším vaše zdravotní rizika zůstanou nevyčerpaná k dokonalosti !

A chápu, proč „pacienti“, včetně těch, kteří mi psali do soukromých zpráv „HappyBee“, „ewa4ka“, „ilya1“ právě teď, žádají o informace o klinice, kterou doporučuji, a Lauře, ale já už jsem psal mnohokrát na tomto fóru univerzální možnost jednoduše neexistuje z důvodů, které jsem právě popsal.

Navíc dokonce s jistotou vím, že je to tam (30 klinik po celém světě), že to dělají pro 5+, ale znovu, pouze za splnění určitých příznivých okolností, zde se mohou vypořádat s vašimi problémy s ORL a poskytnout vám uzdravení, protože vždy existují rizika, protože lékaři jsou také lidé a nic lidského jim není cizí a jaká je společnost kolem nich, tak jsou.

A jaké jsou morálky v mé vlasti, zejména na úrovni středních a vyšších vrstev, myslím, že není třeba nikomu vysvětlovat, protože podle OFICIÁLNÍCH statistik je medicína v mé vlasti po úřadech a oděru nejskorumpovanější! A občas - a tam, kde je mnoho svěráky, existuje mnoho dalších! A opakuji, nikdo není z větší části čistší než my! a tento ruský problém je systémový, nepěstuje se na jednom místě !

Otázkou není, jestli existují lidé na chladném místě, kteří vám pomohou? A otázka zní, že? Ve smyslu, že na vás skutečně operujeme na 100%, a ne jen zapsat do anamnézy, že léčba byla provedena na 100% a 5+ !

A spoléhat se pouze na lékařskou povinnost a pocit svědomí u mnoha lékařů, v Rusku je to pro pacienta spíše naivní! Navíc vzhledem k tomu, že vás neobsluhuje jeden ORL chirurg, ale celý tým lékařů! Kdo za to bude ručit? Každý případ potřebuje svůj vlastní přístup !

A ty ode mě tyto záruky požaduješ! Umyté, - Zeptejte se, řekněte nám, ve stylu, jaký typ vašeho příbuzného můžete dělat cokoli !

,a tyto „záznamy“ začínají neškodnými frázemi:

Nechci, není o koho náhodně žádat, a nemohu lékařům zaručit ani vaši přiměřenost moderní ruské realitě, a proto nechci nést za nikoho ani tu nejmenší morální odpovědnost! Pro. Už jsem o tom psal vícekrát !

Není to moje chyba, že lékaři v Rusku ztratili strach a odpovědnost za výsledky své léčby! A peníze si nemohou koupit svědomí! Zde začínají hrát další „stavové faktory“! Pro většinu nyní existuje spousta peněz, ale stav - bohužel, není tak snadné koupit !

Kromě toho, jak jsem řekl, ani génius s vámi nepracuje sám, ale s velmi pestrým týmem! Někdo za to bude ručit! Ano, Lor, každý je v něčem jen silnější. a ne ve všem. ano, psal jsem o tom !

A také napsal, že pokud se nemá na koho stěžovat a moje osobnost byla vždy plná materiálů, které pacienti nemohli zveřejňovat ani zde na fóru, protože to bylo okamžitě smazáno a pacienti byli zakázáni a pachatelé i tak vážení lidé jako moderátor fóra byli odstraněni „a někde toto stvoření kráčí, ale o tomto stvoření zde nelze říci, protože„ Lobby-Mountain Lorov “na tomto fóru drhne a zakazuje vše, s rukama jejich loutek správce Gorbonosov !, a zakoupených soudů, kde se žalují půl roku a více - je naivita žalovat velkou kliniku v době, kdy hodnotu právníka určuje jeho umění podplácení soudce - hloupé! aniž by měl svůj vlastní tým právníků, jako je Macle Jackson! Kromě toho má nyní každá klinika interní právníky vyškolené speciálně pro tento případ! Existuje touha s nimi zápasit? Viděli jste hodně pěstování Lore? A korupci v medicíně? Jak vidíte, je snazší dát úplatek, aby byla tradice odstraněna, než dokázat, že tento ORL Khalaten Neuch SADIST je SCAMMER a zloděj (protože „kde jsou rasskhodniki“), který si připisuje operace v anamnéze, které pouze napodoboval, a navíc psal trestně chybné diagnózy, šetřil všechno a všichni jsou na pacientovi a zároveň pacientovi říkají, že se mu JEDNO MÍSTO roztrhlo, a požaduje, aby mu plně poděkoval. a měl mu poděkovat 3 termíny kácení, ale bohužel, s tímto přístupem, ani pár certifikátů prostě nebude nikomu odebráno! Nejen kvůli léčbě, ale téměř ne-corgo se nyní léčí, myslím tím, že to má být léčeno Lor-chirurgem !, Protože existuje skutečný nedostatek skutečných moderních ORL !

Můj přítel v Moskvě mi najednou řekl, že jel do ND, pro osvědčení o obnově pro zbraně atd. Pro práci !, A koupil by ho už dávno v bráně, kdyby nebylo chladného rozdělení vládní bezpečnosti, kde všichni " doprovod VIP “určitě ověří pravost jejich ksivy, no, v ND není žádný personál, všichni odcházejí, ve skutečnosti existuje fronta pro studenta a celý svět je zkroucený. - a tady potřebujete pomoc, ne léčbu! Musel jsem okamžitě jít dovnitř a koupit přímo od manažera (tj. Od jeho zástupce) - no, ne ve frontě, ale stát za něj půl dne jako poslední! No, co už zapomněli, jak to udělat? Samozřejmě ne, „toto podnikání“ je nám všem známé, ale otázka zní, co se stane, pokud bude existovat léčba? Spíše, jak se bude tato léčba jmenovat? Pokud není dostatek bláznů ani k vydání certifikátu! Ne ten kvalifikovaný personál! Možná dáme posledního studenta do vězení za úplatek ?

Koneckonců je zcela zřejmé, že není nutné vysazovat ty, kteří nyní pracují v ND, pro celé oddělení! Koneckonců dělá, co může, a protože byl vyučován - no, berte úplatky při každé vhodné příležitosti na základě názorného příkladu svého průvodce !
.

vrátit se na začátek
HappyBee
Offline
Nový člen

Připojen: 13. listopadu 2012, 20:59
Příspěvky: 2

Záleží na tom, co myslíte slovem zaplaceno! Za peníze to neznamená, že pro váš život nebude dost bláznů !

Tuto operaci můžete provést podmíněně a bezplatně, celá otázka zní, kde sloužíte a pracujete, jaký je váš sociální balíček, protože i ti nejvíce znevýhodnění v mé domovině mohou legálně získat absolutně všechno zdarma !

Píšete velmi hrubě a velmi dlouho, nikdo za vás nenese odpovědnost, žádali o radu čistě lidsky a my sami budeme schopni provést průzkum sami. Pokud nechcete odpovídat, nemusíte, já osobně nemám čas lopatovat celé fórum, moje otázka byla konkrétní ohledně názvu kliniky / nemocnice, kde lze přijímat pacienta ze zahraničí. Pokud byla příležitost přijít do Moskvy a strávit měsíce hledáním toho, co nevím, pak je to jiná věc, ale musím se nejprve rozhodnout, kam a ke komu jít a zda to vůbec stojí za to. Už jsem nakloněn tomu, že to nestojí za to