Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 1 307 ₽

Ušetříte 30% 3048

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Xlash je legendární, jedinečné sérum pro růst řas, které zvyšuje délku a objem vašich vlastních přirozených řas a také se o ně jemně stará. Exkluzivní, vysoce technologický vzorec produktu, vytvořený na základě nejnovějšího vědeckého vývoje a přírodních přírodních složek, aktivuje procesy regenerace a růstu řas, poskytuje jemnou péči a obnovu. Bezpečnost a účinnost použití je prokázána v klinických studiích - Viditelný účinek po 28 dnech používání. Řasy jsou delší, silnější a silnější plus 69,3 procent DÉLKA, plus 32,74 procent OBJEM, + 21,8 procent HUSTOTA. - Směrový dopad na 3 parametry, stimulace růstu, posílení a dávání objemu, maximální účinnost. - Hypoalergenní použití bylo prokázáno v klinických studiích. Testováno očním lékařem.

Fórum online obchod Careprost.ru

Diskuse o prostředcích pro růst řas - Kareprost a Dreamlash

  • Fórum
  • »Recenze dalších produktů pro růst řas
  • »Recenze prostředků pro růst řas Almea Xlash

# 1 2016-06-19 15:03

Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Ahoj! Toto sérum na růst řas jsem použil po neúspěšném odstranění prodlužování řas. Co mohu říci? Zpočátku bylo všechno prostě skvělé! Řasy rostly mílovými kroky. Za měsíc každodenního používání tohoto produktu jsem dostal silné a dlouhé řasy, které jsem ani nepotřeboval malovat! A pak co? Moje radost trvala přesně 2 měsíce! Potom řasy začaly vypadávat a skončily kratší než před použitím Xlash! Nyní se je snažím obnovit, nic nepomůže. Myslím, že jsem je úplně zničil. (A také, mimochodem, došlo k alergii - oči zčervenaly, kráčely jako čarodějnice. Hrůza. Nikomu to nedoporučuji. Byl bych vděčný za vaše návrhy, jaký lék je skutečně schopen léčit řasy, aby byly krásné? Díky!

# 2 2016-07-07 11:25

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Julia, tak proč jsi dál používala toto sérum, pokud jsi na něj alergická? Jste riskantní člověk. Vyzkoušejte kareprost, můžete si jej objednat na tomto webu. Neměl jsem tak hroznou situaci, ale mnoho dívek na fóru píše, že řasy byly obnoveny z nejstrašnějšího stavu. Samozřejmě, pokud existuje alergie, pak kareprost nepomůže, i když podle statistik jsou alergie velmi vzácné.

# 3 2016-07-10 22:02

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Moje alergie začala až po měsíci užívání, předtím bylo vše v pořádku. Obnovuje Kareprost úplně? To znamená, že potom řasy nevypadnou? Nyní mám přirozeně větve, ale chtěl bych být ještě delší a hezčí, aby byla barva sytější. Zvládne to řešení Careprost? Předem děkujeme za zodpovězení otázek.

# 4 2016-07-11 12:39

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Moje alergie začala až po měsíci užívání, předtím bylo vše v pořádku. Obnovuje Kareprost úplně? To znamená, že potom řasy nevypadnou? Nyní mám přirozeně větve, ale chtěl bych být ještě delší a hezčí, aby byla barva sytější. Zvládne to řešení Careprost? Předem děkujeme za zodpovězení otázek.

Careprost obnovuje, řasy jsou delší a mnohem silnější, než byly. Mnozí se stmívají. Výsledkem je 12 týdnů používání. Někdo má delší. Pokud kareprost přestanete používat, řasy vám nevypadnou, ale postupně se vrátí do své přirozené délky a hustoty. Lidé se proto přihlásí do kurzů s přestávkami.

# 5 2016-08-01 11:43

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Ano, popsané zvuky zní hrozně. O takovém nástroji jsem ani neslyšel. Dlouho před použitím Kareprostu mi na pozadí nedostatku vitamínů a stresu začaly vypadávat vlasy, včetně řas. Nejprve jsem použil ricinový olej, pil multivitamíny a později připojil Kareprost. O měsíc později došlo k výsledku. Řasy se samozřejmě okamžitě nestaly super dlouhými. Růst se však zlepšil. Zkuste vyživovat své tělo zevnitř a aplikovat produkt přímo na řasy.

# 6 2016-08-05 14:10

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Moje alergie začala až po měsíci užívání, předtím bylo vše v pořádku. Obnovuje Kareprost úplně? To znamená, že potom řasy nevypadnou? Nyní mám přirozeně větve, ale chtěl bych být ještě delší a hezčí, aby byla barva sytější. Zvládne to řešení Careprost? Předem děkujeme za zodpovězení otázek.

Careprost obnovuje, řasy jsou delší a mnohem silnější, než byly. Mnozí se stmívají. Výsledkem je 12 týdnů používání. Někdo má delší. Pokud kareprost přestanete používat, řasy vám nevypadnou, ale postupně se vrátí do své přirozené délky a hustoty. Lidé se proto přihlásí do kurzů s přestávkami.

Děkuji za odpovědi Obzvláště mě potěšilo, že výsledek trvá minimálně 3 měsíce! A mám ještě jednu otázku, jak dlouho vydrží jedna trubice? Jen jeden kurz nebo déle? Pokud vím, cena není nejlevnější, chtěl bych odhadnout své schopnosti. Lze jej zakoupit pouze na webových stránkách nebo v lékárnách?

# 7 2017-02-05 07:15

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Moje přítelkyně si koupila tento lék na obnovení řas po prodloužení. Výsledek samozřejmě měla - řasy byly opravdu silnější a delší, než byly. Ale z nějakého důvodu měla po aplikaci nepohodlí v očích, kapiláry praskly, víčka byla oteklá a zarudlá. Nevím, možná má takovou alergickou reakci na nějakou složku obsaženou ve složení. Předtím jsem také chtěl koupit Almea Xlash, ale teď jsem si to rozmyslel, nechci to riskovat.

# 8 2017-05-04 20:19

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Nedávno, když došlo k reklamnímu rozmachu tohoto séra, také jsem podlehl obecnému humbuku a koupil ho. Začalo se nanášet podle očekávání ráno a večer na úroveň růstu řas. Nejprve byl účinek minimální, pak jsem si všiml, že řasinky trochu zesílily. Pak mi došlo sérum a nekoupil jsem novou tubu, všechno mi vyhovovalo, a tak se neobjevila žádná alergie.

# 9 2018-01-01 14:33

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

V podobné situaci to byl Kareprostom, který obnovil ztracené řasy, ale o výše popsaném séru jsem ani neslyšel. Ačkoli s Kareprostem to asi stojí za to si udělat přestávky. Teď projdu kurzem, dám si řasy odpočinout. S budováním už nebudu experimentovat..

# 10 2018-04-05 10:13

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

V podobné situaci to byl Kareprostom, který obnovil ztracené řasy, ale o výše popsaném séru jsem ani neslyšel. Ačkoli s Kareprostem to asi stojí za to si udělat přestávky. Teď projdu kurzem, dám si řasy odpočinout. S budováním už nebudu experimentovat..

Prodloužil jsem si řasy třikrát. Po posledním vzletu mi prakticky nic nezůstalo. Zachránil ji Karepost. Nebudu stavět další. Vzhledem k tomu, že moje řasy jsou dlouhé a objemné, za což jsem velmi rád

# 11 2018-05-17 15:46

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

po aplikaci bylo v očích nepohodlí, kapiláry praskly, víčka byla oteklá a zarudlá.

Páni, strašidelný. (((((A já jsem o tomto nástroji ani neslyšel. Nějak mi to prošlo). No, je dobré, že je pryč, jinak jsem trochu chamtivý na lákavou reklamu a mohl bych poškodit oči. A také sítnice je slabá. Jak jste popsal, řasy zde nejsou potřeba, s takovými a takovými problémy. No, já to budu vědět a dám to vědět dalším dívkám.

# 12 2018-05-18 18:39

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

po aplikaci bylo v očích nepohodlí, kapiláry praskly, víčka byla oteklá a zarudlá.

Páni, strašidelný. (((((A já jsem o tomto nástroji ani neslyšel. Nějak mi to prošlo). No, je dobré, že je pryč, jinak jsem trochu chamtivý na lákavou reklamu a mohl bych poškodit oči. A také sítnice je slabá. Jak jste popsal, řasy zde nejsou potřeba, s takovými a takovými problémy. No, já to budu vědět a dám to vědět dalším dívkám.

Tento nástroj byl před časem opravdu velmi populární a reklamy byly všude (na webu). Kromě toho je mnohem dražší než kareprost a jeho objem je malý. Ve složení vody a rostlinných extraktů, pravděpodobně kvůli nim, má mnoho lidí alergie, protože přírodní léky to jen docela často způsobují, protože téměř invitro není testováno a jejich molekuly jsou velké, jako něco takového.

# 13 2018-09-02 16:00

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Podobný příběh se stal mé přítelkyni.
Zranění řasinky dostala přesně stejnou situaci.
Zjevně však neměla alergickou reakci a téměř šest měsíců klidně a šťastně užívala tuto drogu. Výsledky byly docela dobré a efektivní.
Stejně jako u „Julie“ došlo k rychlému zotavení postižených řasinek, poté k jejich neobvyklému růstu a síle.
Ale pak se celý efekt začal „vytrácet“ a nakonec - zmizel.
Nyní ji (pokud vím) už nepoužívá.

# 14 2018-09-03 10:17

Re: Recenze produktu pro růst řas Almea Xlash

Moje alergie začala až po měsíci užívání, předtím bylo vše v pořádku. Obnovuje Kareprost úplně? To znamená, že potom řasy nevypadnou? Nyní mám přirozeně větve, ale chtěl bych být ještě delší a hezčí, aby byla barva sytější. Zvládne to řešení Careprost? Předem děkujeme za zodpovězení otázek.

Careprost obnovuje, řasy jsou delší a mnohem silnější, než byly. Mnozí se stmívají. Výsledkem je 12 týdnů používání. Někdo má delší. Pokud kareprost přestanete používat, řasy vám nevypadnou, ale postupně se vrátí do své přirozené délky a hustoty. Lidé se proto přihlásí do kurzů s přestávkami.

Děkuji za odpovědi Obzvláště mě potěšilo, že výsledek trvá minimálně 3 měsíce! A mám ještě jednu otázku, jak dlouho vydrží jedna trubice? Jen jeden kurz nebo déle? Pokud vím, cena není nejlevnější, chtěl bych odhadnout své schopnosti. Lze jej zakoupit pouze na webových stránkách nebo v lékárnách?

Pokud zvolíte dobrý aplikátor a použijete jej správně, tuba vydrží asi dva až dva a půl měsíce. To je případ, kdy podáváte žádost každý den. Během této doby by řasy měly dorůst do požadované délky. Pak účinek udržíte - několikrát týdně. Toto bude druhá trubka. Bude to stačit asi na šest měsíců. Můžete si koupit, pokud vím, pouze na internetu, ne-li falešný..

Intenzivní nástroj na oční víčka nebo rty Almea Xlash Eyelash Serum - recenze

Sérum na řasy

Dnes je čas se s vámi podělit o své zkušenosti a dojmy ze séra pro růst řas Almea Xlash Eyelash Serum, které používám od 18. března 2018.

Pozadí

Takže o mých řasách před experimentováním s Xlash: Nikdy jsem si nestěžoval na řasy a nepoužíval jsem nic k urychlení růstu nebo zvýšení hustoty. Přirozeně jsou středně dlouhé a husté, spíše tmavé s vypálenými špičkami, což skrývá jejich skutečnou délku (jako mnoho jiných). Nemyslel jsem na prodloužení (Nelíbí se mi vzhled prodloužených řas + rád si protírám oči, spím s tváří v polštáři a ani na to nemyslím) nebo na laminaci (řasy nejsou rovné a jejich ohyb byl se mnou v pořádku). Někdy, jednou za sto let, jsem mohl provést barvení permanentně, aby byly špičky zabarvené. A tak jsem vždy používal a stále používám prodlužující řasenku, absolutně nemám rád silný objem a „drama“.

Žil jsem v míru, dokud jsem si na začátku března nečetl - příspěvek od Julie (lena-frizz) o Eyelash Serum Long4lashes od Oceanic. Tato zkušenost (a co je nejdůležitější, účinek!) Se séry na růst řas mě jednoduše ohromila a myšlenka, že bych si měla „rostishku“ vyzkoušet také na sobě! Ale strach mě zastavil (bylo přečteno tolik hrůz). Dokud jsem neviděl účinek takového léku naživo na mé kamarádce (kterou jsem neviděl 2 měsíce) a po výslechu s vášní, když jsem od ní zjistil název produktu, bez váhání koupil Xlash, kterou chválila a jejíž výsledek jsem osobně viděl na jejích řasách ( který před tím, zvážte to, nebyl).

Také jsem chtěl vidět, co se stane s mými řasami věčný experimentátor / o míru jen sníme!. Která žena nechce dlouhé a nadýchané řasy? Jen jsem chtěl... Zpočátku jsem neplánoval napsat příspěvek, ale pořídil jsem fotku na radu toho samého přítele, aby bylo snazší pochopit, jestli existuje účinek.

Takže vás vyzývám, abyste si přečetli zdrojový materiál:

Řasy „před“ (18.03.18) - den 1.

Jak vidíte, neexistují žádné nadpřirozené průměrné řasy. Fotografoval jsem večer po telefonu, po vynaložení veškeré péče. Nyní lituji, že jsem nebral více úhlů, ale myslím si, že i tak je celkem jasné, co se stalo a jak. nekárejte!

Sérum na řasy

Oficiální informace:

Produkt na růst řas Xlash vyvinutý britskou kosmetickou společností Almea:

  • pomáhá stimulovat aktivitu vlasových folikulů, takže řasy jsou tmavší, delší a silnější.
  • Řasy budou znatelně silnější měsíc poté, co začnete používat Xlash, a získají významnou délku, objem a jas po 3 měsících užívání drogy.

Výsledky, které výrobce slibuje.

Xlash obsahuje výtažky z ovoce a rostlin kombinované v jedinečném složení, které používá starověká orientální medicína a nejnovější vědecký vývoj.

  • Guayazulene je extrahován z extraktu z měkkých korálů, který pomáhá při obnově poškozených buněk a tkání těla a podporuje řasy.
  • Extrakt ze semen černého kmínu je bohatý na základní vitamíny skupiny B, makro a mikroelementy, které zabraňují křehkosti řas, zvyšují jejich pružnost a snižují ztrátu řas až o 98%.
  • Orientální listy thujy podporují aktivní růst řas.
  • Listy Waida dodávají řasám objem a ztmavnutí.

Způsob aplikace:

Procedura se doporučuje provést bezprostředně před spaním. Díky tomu je Xlash rovnoměrněji distribuován na uzavřené řasy, což eliminuje výskyt vedlejších účinků..

- V případě přeskočení postupu užívání drogy pokračuje jako dříve. Následující den není nutné aplikovat řešení dvakrát..

- V případě očních operací a očních chorob byste se měli před použitím drogy poradit se svým lékařem.

- Pro lepší uchování jedinečných vlastností léčiva je nutné těsně uzavřít víčko injekční lahvičky a skladovat na chladném, suchém a větraném místě..

- Nesdílejte stejnou láhev s jinými lidmi.

- Lék neřeďte vodou.

Nedoporučuje se používat:

- individuální nesnášenlivost ke komponentám;

- osoby s nitroočním tlakem a jinými očními chorobami;

- v případě onkologických onemocnění a podstoupení chemoterapie;

- dívky do 18 let;

- těhotné a kojící ženy;

- v případě poranění a poškrábání očních víček;

Výsledek dne 07.07.2018

Používal jsem Xlash, každý večer po nanesení očního krému, kartáčování tenkým štětcem na růst řas, jak nám radí sám výrobce.

  • Hned musím říci, že od samého začátku nebyly žádné nepříjemné pocity nebo pocity pálení.
  • Snažil jsem se aplikovat alespoň 30 minut před spaním, ale ne vždy to vyšlo a téměř okamžitě jsem šel spát. V této situaci se nic zločinného nestalo a moje oči se cítily skvěle.
  • Jediným negativem bylo, že jsem někdy vstal s červenýma očima, ale nemám stoprocentní důkaz, že to je ze séra.
  • Vize se nezhoršila, stejně jako můj celkový stav.

Moje řasy velmi příznivě přijaly novinku péče a dnes (8. 8. 18) - vidím dobrý výsledek: řasy se změnily k lepšímu!

Srovnání před a po

Pokud se podíváte na jednotlivce před a po fotografiích, myslím, že účinek je zřejmý! Omlouvám se, že ne všechny úhly jsou stejné: z telefonu a pro mě je to velmi obtížný úkol jedno oko doleva, druhé doprava... noční můra!

Pravé oko před a po.

Řasy jsou jasně delší a silnější. Pokud jde o barvu, opravdu jsem si nevšiml, abych byl upřímný..

Se zavřenýma očima je pohodlnější porovnat změnu délky a hustoty.

Viditelné prodloužení řas.

Oči bez řasenky a s řasenkou

Díky séru se barvení řas stalo o něco snazší, staly se poslušnějšími (řasenku jsem nezměnil): i když si každý den nedělám mozek s ideální aplikací.

Na fotografii jsou řasy natřeny mojí oblíbenou řasenkou, mojí oblíbenou technikou „bouchejte blooper a máte hotovo“ Bez problémů, jak to je. Takže - neposuzujte, jestli není všechno dokonale hladké / krásné!

Oči bez a s řasenkou v jedné vrstvě.

Výsledek

Od sebe mohu říci jen jedno: jsem velmi spokojen s výsledkem a myslím, že je to dobré na tři a půl měsíce! Dostal jsem, co jsem chtěl: prodloužení a hustotu.

Tento produkt budu nadále používat podle stejného schématu aplikace (každý večer) a jsem rád, že jsem se stal jedním z těch, na kterých tento produkt pracoval, a doufám, že v něm budu pokračovat i v budoucnu! Pro sebe jsem si všiml pouze kladů, jediný fakt, který může někdo přisuzovat mínusu, je to, že podél růstu řas se objevila jasná linie pigmentace, jako oční linka z hnědé tužky. Dokonce se mi to líbí... oči vypadají jako sklamané.

Balení / složení

Dokončení mé první tuby ve starém balení (složení)

Staré obaly (složení)

A začínám nový (připojuji skladbu pro zájemce)

Nové modré balení.

Trubice se nezměnila, chráněna filmem.

Pokyny v ruštině

Složení nového obalu.

Objem: 3 ml

Doba používání: 3,5 měsíce každý večer

BALM XLIPS EGF JAKO DÁREK!

PŘI NÁKUPU OD 3000 RUBLŮ

Stále vás těšíme!

Vážíme si každého z vás, proto jsme udrželi běžný režim provozu a ceny na staré úrovni!

Dlouhé a silné řasy se sérem Xlash

• + 72% k délce vašich řas
• obnovuje poškozené řasy
• účinnost a bezpečnost je klinicky prokázána
• neobsahuje hormony

Dlouhé a silné řasy se sérem Xlash

• + 72% k délce vašich řas
• obnovuje poškozené řasy
• účinnost a bezpečnost je klinicky prokázána
• neobsahuje hormony

Nejlepší prodejci

Dějiny
a hodnoty

Xlash zaujímá jedinečné místo na trhu a poskytuje bezkonkurenční příležitosti k růstu. Xlash má obrovský úspěch v mnoha zemích v Evropě, Asii a na Středním východě. Naším posláním je posílit přirozenou krásu každé ženy, zlepšit její styl a přidat sebevědomí.

Naše společnost je globální značka, která dodává své výrobky oficiálním distributorům ve více než 35 zemích světa, která je široce zastoupena v médiích. Xlash dělá vše pro to, aby byla účinná kosmetika dostupná ženám po celém světě!

Recenze na XLASH

Nejdůležitějším aspektem nákupu XLASH bylo nehormonální složení! To znamená, že nedojde k žádné závislosti a řasy zůstanou se mnou, i když snížím frekvenci aplikace. Musíte jej aplikovat každý den po dobu jednoho měsíce a poté výsledek udržovat dvakrát týdně. A budete mít ty luxusní řasy!

Každá z nás má svá vlastní tajemství krásy, osobně moje - XLASH sérum na řasy. Šíleně vděčná mé kamarádce, která jí poradila. Toto je skutečný nález pro ty, kteří milují dlouhé řasy. Opravdu jsem si všiml pokroku, vzhled se stal mnohem výraznějším a řasy jsou silnější a mnohem delší.!

Jen kouzelné hůlkové sérum XLASH! Krásná mini krabička na magnetu je ta samá věc jako dárek. Sérum na bázi peptidového komplexu se speciální recepturou, která neobsahuje hormony, je zcela bezpečné! Nyní jej používám méně často k údržbě. Výsledek opravdu je, objednám si další!

Sérum pro růst řas XLASH používám 3 týdny. Sooooo rád, že řasinky se staly mnohem delší, objemnější. Jako součást receptury založené na komplexu peptidů, vitamínů a kyseliny hyaluronové - proč nepomáhat při obnově řas? Minimální spotřeba, dost dlouho! A velmi pohodlný kartáč!

XLASH opravdu funguje! Po dvou týdnech používání je výsledek viditelný, nemusíte chodit a prodlužovat řasy, můžete spát s tváří v polštáři. Jak miluji. A po dvou měsících používání si své řasy užijete. Budou husté, tmavé, silné a samozřejmě velmi dlouhé!

Dívky, mám pro vás super nález! Čekal jsem téměř měsíc, abych vám řekl o tomto jedinečném nástroji, který opravdu funguje! XLASH sérum je rychlý a přirozený způsob, jak obnovit přirozené řasy a uzdravit je! Neobsahuje hormony, chemická barviva a škodlivé látky!

Hledal jsem dlouho a velmi pečlivě jsem si vybral účinné prostředky pro růst řas. Po mnoha pokusech mi přišlo sérum pro růst řas XLASH. Bylo pro mě významným faktorem, že tato kosmetika je velmi žádaná a má spoustu dobrých recenzí se zálohovanými důkazy..

Zpočátku jsem aplikoval XLASH každý den, nyní několikrát týdně, aby byl účinek zachován. Výsledek jsem si všiml ve 2. týdnu používání, řasy byly silnější a delší, jen vzrušení. Vzorec není hormonální! Na bázi peptidového komplexu, hypoalergenní. Pohodlný aplikátor. Netestováno na zvířatech.

Můj nový dobrý zvyk před spaním! Díky tomu jsem po prodloužení obnovil a znovu zarostl řasy! Po 1-2 měsících každodenního používání se řasy znatelně prodlouží! Láhev séra o objemu 3 ml stačí na šest měsíců používání a 6 ml na celý rok. Celý rok krásných, dlouhých řas!

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Vaše úspory 44 Kč 37 až.

30% sleva 103 р. 52 až.

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Xlash je legendární, jedinečné sérum pro růst řas, které zvyšuje délku a objem vašich vlastních přirozených řas a také se o ně jemně stará. Exkluzivní, vysoce technologický vzorec produktu, vytvořený na základě nejnovějšího vědeckého vývoje a přírodních přírodních složek, aktivuje procesy regenerace a růstu řas, poskytuje jemnou péči a obnovu. Bezpečnost a účinnost použití je prokázána v klinických studiích - Viditelný účinek po 28 dnech používání. Řasy jsou delší, silnější a silnější plus 69,3 procent DÉLKA, plus 32,74 procent OBJEM, + 21,8 procent HUSTOTA. - Směrový dopad na 3 parametry, stimulace růstu, posílení a dávání objemu, maximální účinnost. - Hypoalergenní použití bylo prokázáno v klinických studiích. Testováno očním lékařem.

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Recenze o sérum na růst řas - sérum na řasy Almea Xlash

Chci říci, že je to kurva věc, pokud jsem každý den moc nerozmazával a stačilo mi to déle než měsíc (téměř dva), pak se řasy staly delší a silnější, pro mě jedna nestačila, chodím také kroutit řasy ze skutečnosti, že staly se většími a silnějšími, byl problém je otočit a curling netrval dlouho, ale a ta věc stojí za to !

Byl jsem poctěn. Výsledek є. Stali jsme se úplnými, i když se výsledek neočekává)
Shvidko si psal režii a přinesl ji

Koupil jsem pár z nich, abych je doporučil klientům. A pak se často ptají, jak pěstovat řasy. Klienti jsou velmi šťastní, je výsledek. Jeden má výsledek za dva týdny, druhý za tři. Teď budu vědět, co mám radit! Vezmu si to pro sebe později, nyní používám jiný nástroj, ale x-lash je levnější, ještě výnosnější.

Prosím, řekněte mi, kdy bude k dispozici?

Tatiana, bohužel, datum dodání tohoto produktu není známo, jakmile je produkt v prodeji, informace budou uvedeny na webu. Můžete použít funkci „Upozornit na příjezd“.

K mému překvapení to opravdu funguje! Výsledek se stal jasně viditelným po měsíci při malém každodenním používání, řasy se znatelně prodloužily, nejsem si jistý hustotou.

Ani spokojený.

Koupil jsem svým sestrám dárek. Poté, co viděl normálně, ale yak viyavilosya za 2 dny gorlishko plechovky bulo poshkojene (dirk) pro rakhunok tsiogo zib vitik.
Protože byl produkt vydán po dobu 14 dnů, nebyl z něj odstraněn. Groshi na viteru.

Marta, dyakuєmo pro vaši zprávu. Věnujte prosím pozornost poslednímu: datu, kdy jste provedli nákup v našem internetovém obchodě, datu 28. 3. 2017, kdy poprvé uvidíte podrobnosti o zboží - opraveno 6. 5. 2017. Pokud chcete projít triviální hodinou v okamžiku odmítnutí zboží - 14 dní. Bohužel nemůžeme zaručit správnost nákupu a nákupu zboží kupujícím, a to po tak složité hodině, kdy je produkt připraven. Garantujeme kvalitu daného produktu. Bula provedla analýzu prodeje daného produktu - produkt nebyl vyprávěn. Mi tsіnuєmo vy, jako kupující našeho obchodu. Doporučujeme vám urychlit nabídku našeho manažera jako kompenzace za danou situaci a zůstat s námi mezi našimi posledními kupujícími.

Recenze séra na růst řas Almea

Zde můžete zanechat zpětnou vazbu o svých zkušenostech s Xlash.
Od nás - 15% sleva na opakovaný nákup;)

od Nastasya Shapirenko "No, tak jsem čekal, jak se říká, že vám ukážu také. Nikdy jsem se nemohl pochlubit dlouhými řasami, ale po 3 letech prodloužení zůstanou jen tři (a ty na dlani, bgg), opravdu nevím že se tam nalili, ale po něco více než měsíci se začali třást jako droždí, je to možné a teď budu šlapat na všech místech, nevím, ale kvůli normám řas jsem připraven pěstovat dredy pod pažemi
ve zkratce, děvčata, která se zeptala - PRÁCE, buďte prosím trpěliví. Nyní mi řekněte, zkušení uživatelé, nyní budete muset takto rozmazávat celý život?
#advancedmaxlash # řasy řasy # vyskočily a vyletěly přes

/
Odpovídáme - nemusíte to rozmazávat! Řasy se vrátí do normálního vzhledu - po jejich zrušení nic nevyjde a neodpadne! řasa žije 200 dní a pěstované od Khlash vypadnou a obvyklé porostou - je to jednoduché!)
Nemyslíte si, že jakmile si vlasy obarvíte barvou, projdete touto barvou celý život?)) Noooo! Rostou
VÝSTUP - udržujte délku řas 1-2krát týdně pomocí MAXlash

Produkty pro růst řas. Mýtus nebo realita? Testovací jízda

Vyzkoušeli jsme tři séra pro růst řas - Talika Lipocils Gel, Elizabeth Arden Pro-Lash Recovery Serum a Almea Xlash - a zjistili jsme, která z nich opravdu fungují..
Ano, jsme takové dívky - chceme nejen urychlit růst vlasů, nehtů, obočí, ale také řas! Aktivátory růstu řas jsou jako filmy s nečekaným koncem. Nebo si je vzrušením vzbuzujete každý den, ale stále nedojde k žádnému výsledku. Nebo - opatrně užíváte hormonální látky používané při léčbě katarakty a glaukomu a řas - páni! - a postavit se jako fanoušek. Rozhodli jsme se zkontrolovat, zda jsou neškodné formulace účinné, a provedli jsme testovací jízdu s Talika Lipocils Gel, Elizabeth Arden Pro - Lash Recovery Serum a uznávaným Almea Xlash.

Každý z produktů byl testován od jednoho do dvou měsíců, v závislosti na příslibech výrobce.

Lena Loginova a Talika Lipocils Gel

Nárokováno: Za 28 dní budou řasy o 2,5 mm delší a o 91% silnější.

Obsahuje: výtažky z kopřivy, koňského kaštanu, lísky, třezalky tečkované a jablka.

Okamžitě řeknu: nezaznamenal jsem změnu kvality řas. Už jich není, nestaly se delšími a nezískaly požadovaný ohyb. Možná trochu potemnělé (zbožné přání). Také si všimnu, že pokud použijete produkt nadměrně, existuje šance, že se ráno ráno probudíte s nafouknutými očima, které brní - zjevně tak moje tělo reaguje na oleje ve složení, pokud s nimi půjdete příliš daleko. Obecně bych doporučil tento lék těm, kteří „potřebují něco pomazat, nevím co“.

Složení: Aqua, Kyselina mléčná, Karbomer, Glycerin, Alkohol denaturovaný, Hydroxid sodný, Fenoxyethanol, Lecithin, Allantion, Methylparabe, Ethylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Extrakt z jablečných plodů, Extrakt z lískových oříšků, Extrakt z lískových oříšků Svatý. John's Wort Extract.

Cena: asi 1100 rublů.

Arina Esipova a Elizabeth Arden Pro - sérum na obnovu řas

Nárokováno: prodloužení a zesílení řas a obočí při každodenním používání po dobu dvou týdnů.

Obsahuje: patentovaný komplex tří lipopeptidů, listová šťáva z aloe, panthenol, provitamin A, vitamíny E a C.

Používám tento lék denně až čtyři týdny a nevšiml jsem si žádných změn. I když jsem všechno udělala přesně podle pokynů - produkt jsem nanášela na čisté řasy, bez stop po krému a bez řasenky, před spaním každý den. Pokud byl výsledek podle recenzí slíben za dva týdny a nepřišel po čtyřech - je o čem přemýšlet.

Mám velmi rovné, středně silné řasy upřímně střední délky - účinek séra na ně se měl aktivně projevit. Nesledoval jsem však žádné sklony k prodloužení nebo zvýšení hustoty.

Shrnutí je zklamáním. Na mě - to vůbec nefunguje od slova, bohužel, ale výsledek není vůbec stejný jako v recenzích.

Složení: Voda / voda / voda, Butylenglykol, Glycerin, Akryláty / c10-30 alkylakrylátový krosspolymer, Extrakt z listů Aloe barbadensis, Ascorbyl palmitát, BHT, Extrakt z listů Camellia oleifera, Extrakt z listů Camellia sinensis, triglycerid kaprylový / kaprinový, Chamomilla recut matricaria) extrakt z květů, extrakt z ovoce Cucumis sativus (okurka), cyklohexasiloxan, cyklopentasiloxan, disodná sůl EDTA, fosforečnan disodný, ethylhexylglycerin, hydrogenovaný lecitin, lecitin, myristoyl hexapeptid-16, myristylyl myristyl-hexapeptyl-1-methylpyridyl-1-hexapeptid Retinyl palmitát, hyaluronát sodný, fosforečnan sodný, tokoferylacetát, triethanolamin, chlorfenezin, fenoxyethanol.

Cena: 106 dolarů nebo 6710 rublů.

Lena Korenkova a Almea Xlash

Nárokováno na přidání objemu řas, aby byly delší, tmavší a silnější.

Obsahuje výtažky z černého kmínu, červených korálů, thuja orientalis, plodů chebula a listů usmy.

Měla jsem větší štěstí než dívky. Hned v prvních dnech řas, které se „připravily“ před spaním, jsem si všiml, že řasenka vypadala barevně. Pak jsem si vzpomněl, že to bylo otevřeno tak dávno - bude čas na šrot, což znamená, že ta věc je v samotných řasách!) Staly se tlustší, špičky se prodloužily přímo před našimi očima - tenké jako jehly: stálo za to nalíčit se - a téměř se dotkly obočí. Jaké stíny, jaké šípy, o čem to mluvíš. Řasy-s-s-s!

Za měsíc rostly, pravděpodobně o 2-2,5 milimetrů. Pak jsem si dal pauzu a zjistil, že za prvé, nic z ničeho nic. Za druhé, řasy nezačaly okamžitě usilovat o svou předchozí délku. Postupně se obnovovaly, jak to příroda zamýšlela. Potíže mě přiměly pokračovat v kurzu. Neúspěšně jsem umyl žáruvzdornou řasenku spolu s hromadou řas a v štíhlé „ohradě“ se vytvořila malá mezera. Almea se s tím vyrovnala za jeden a půl až dva týdny. Z fotografie „po“ ani nevíte, kde byla (ve skutečnosti ve vnějším rohu pravého oka).

Shrnutí: Skvělá věc, která funguje bez jakéhokoli placeba. Při vzpomínce na hrůzy ricinového oleje přidám poznámku - není horká, není svědivá, není podrážděná ani oteklá. Až to skončí, koupím další.

Složení: Aqua, extrakt ze semen Isatis tinctoria, extrakt ze semen Nigella sativa, extrakt z listů Biota orientalis, extrakt z Terminalia chebula, extrakt z kořene Polygonum multiflorum, extrakt z Corallina officinalis, Methylamido Dihydro Noralfaprostal.

Cena: 2770 rub. na almea.ru

Vyzkoušeli jste přípravky na růst řas? Jaký druh? Byl tam účinek?

XLASH

Dodání od 1 dne do

Xlash je sérum na růst řas, které zvyšuje délku a objem vašich vlastních přirozených řas a také se o ně jemně stará. Unikátní složení produktu, vytvořené na bázi přírodních složek, aktivuje procesy regenerace a růstu řas a zajišťuje jejich obnovu.

Sérum Xlash je bohaté na minerály, vitamíny a bílkoviny. Tyto účinné látky působí jak na vlasové folikuly, stimulují růst zdravých a silných řas, tak i na obnovené řasy, zvlhčují je, vyživují, obnovují jejich strukturu a ochranné vlastnosti..

  • Inositol (provitamin B8) a biotin jsou základní složkou vlasů. Podporují růst zdravých řas, posilují je a zabraňují vypadávání vlasů.
  • Miristoyl pentapeptid-17 je stimulant pro produkci keratinu, který tvoří vlasovou strukturu. Působí na vlasové folikuly, myristoyl pentapeptid-17 aktivuje přirozený růst řas a posiluje jejich strukturu.
  • Extrakt z listů rozmarýnu stimuluje mikrocirkulaci v podkožních kapilárách, což urychluje regenerační procesy a „probouzí“ vlasové folikuly.
  • Kyselina hyaluronová vytváří neviditelnou bariéru na řasách, která zabraňuje odpařování vlhkosti. To vám umožní udržovat vysokou úroveň vlhkosti ve vlasech, což je činí pružnějšími..
  • Mléčné bílkoviny pronikají do vlasu a zanechávají řasy silné a lesklé a zároveň snižují lámavost.
  • Extrakt z Rhodiola rosea zvyšuje ochranné funkce pokožky a vlasů, je antioxidační.

Po 28 dnech pravidelného používání Xlash si všimnete, že vaše řasy se staly silnějšími a delšími, délka řas se zvýší o 72%, hustota - o 33%, barva bude o jeden tón tmavší. Objem lahvičky je 3 ml, což je dostačující pro 3 měsíce pravidelného používání.

Recenze séra na růst řas Almea

Už v listopadu jsem plánoval psát o tomto séru dlouho a dokonce jsem pořizoval srovnávací fotografie „před a po“, ale když jsem dostal další tubu, všiml jsem si, že složení se mírně změnilo. Lívanec! Ke konečnému verdiktu jsem musel použít novou verzi. Under the cut - my review about Xlash Eyelash Serum.

Nikdy jsem si nestěžoval na délku a tloušťku řas, ale za poslední rok a půl se nějak ztenčily a zkrátily. Rozhodl jsem se koupit speciální nástroj k nápravě situace a po prostudování toho, co je na trhu zajímavé, jsem si vybral sérum na řasy Xlash.

Takže co jsme slíbili:
Sérum obsahuje komplex bylinných složek, které prodlužují růstový cyklus řas a posilují je, a také stimulují vlasové folikuly, takže řasy jsou delší, silnější a tmavší. Zkumavka o objemu 3 ml je navržena pro 2-3 měsíce denního používání. Výrobce doporučuje nanášet sérum na řasy Xlash jednou denně (večer). Znatelné změny ve zlepšování řas by se měly objevit za 4-6 týdnů.

Jako aktivní složky na webu Xlash je deklarována řada rostlinných extraktů, které jsem v séru vůbec nenašel :), ale našel jsem opravdu aktivní a funkční složku, která byla „skromně“ mlčena - to je Myristoyl Pentapeptide-17, peptid, který zlepšuje růst řas prostřednictvím stimulace produkce keratinu a signalizace folikulů řas k produkci nových buněk a jejich dalšímu růstu. V séru jsou také některé přírodní složky: rakytníkový a slunečnicový olej, výtažky z růžové rhodioly a listy rozmarýnu, ale samozřejmě nehrají při jeho práci významnou roli..

První přístup k séru jsem provedl loni na jaře a bylo neúspěšné: po první aplikaci jsem se ráno probudil s oteklými a zarudlými víčky. Zklamání bylo tak silné (vzhledem k tomu, kolik jsem za to zaplatil), že trubice téměř odletěla do koše. Ale po několika měsících jsem se rozhodl to zkusit znovu a tentokrát to nebylo žádné negativní. Nicméně a také pozitivní - první měsíc jsem produkt pravidelně aplikoval na řasy a jejich kořeny a čekal jsem, až začnou šplouchat, ale vůbec jsem neviděl žádné změny. Ale ve druhém měsíci začaly prudce růst a téměř úplně přestaly vypadávat, postupně byly hustší a tmavší, hedvábnější a jemnější na dotek. A nejzajímavější věcí, kterou jsem vůbec nečekal, je to, že řasy mají luxusní křivku, kterou jsem neměl ani v mládí! Kulmu jsem úplně přestal používat, i když předtím jsem se bez ní posledních 10 let neobešel.

A tady je fotka před začátkem a výsledek po 3 měsících používání Xlash Eyelash Serum:

Již druhý měsíc používám tuto aktualizovanou verzi Xlash Eyelash Serum, nevidím rozdíl oproti předchozímu v akci - řasy se i nadále hrnou :) a ani nevím, jestli zkusím jinou „rastishku“, tuhle se mi moc líbí :)

Moje hodnocení: 5++

Koupím sérum na řasy Xlash z oficiálních webových stránek, poštovné je zdarma po celém světě. Sériová cena 38,99 GBP za 3 ml nebo 59,99 GBP za 6 ml bez slevy. Na webu pravidelně probíhají propagační akce, poslední objednávka, kterou jsem provedl na Černý pátek se slevou 30%.