Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Ušetříte 182 ₽

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Nadace Loreal „Alliance Perfect Perfect Fusion“ je vytvořena pomocí inovativní technologie MICRO-Fusion. Účinně skryje všechny nedokonalosti, aniž by na obličeji vytvořila masku. Nové tři hybridní pigmenty, které v kombinaci se čtyřmi klasickými pigmenty umožňují přizpůsobit se struktuře pokožky a zcela obnovit její tón. Nová technologie broušení za sucha vytvořila mikroskopické pigmenty, které jsou pro běžné oko neviditelné, ale jsou schopny poskytnout rovnoměrný tón s přihlédnutím ke všem vlastnostem pokožky obličeje. Nový základ obsahuje dvojnásobné množství éterických olejů, vitamínů E a B6, které omlazují pokožku, starají se o ni a vytvářejí pohodlí při aplikaci krému. Alliance Perfect - dlouhotrvající make-up, jemné nanášení, bezchybný tón a neuvěřitelné pohodlí. Tento odstín je vhodný pro světlou pleť s neutrálním podtónem. Loreal podkladový make-up nanášejte konečky prstů lehkými pohyby, které se rozprostírají po celém povrchu obličeje..

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

Lehký základ L'Oreal Alliance Perfect - recenze

Typ pleti: Pro všechny typy pleti

Leží jako maska, třpytí se ve složení.

Z výhod tohoto tónu je pouze pohodlné balení s dávkovačem. Jinak je hrozný.

Nemá žádný efekt masky. Živý saténový povrch. Balení s dávkovačem. Mnoho odstínů.

Nízká krycí schopnost. Žádná kontrola oleje.

Tento základ byl používán v zimním jarním období. Doba použití 4-5 měsíců.

Maskový efekt, oxiduje.

Cena, krycí síla.

Tento produkt mě bohužel zklamal. Na mé pokožce zvýrazňuje veškerý peeling.

Nevytváří efekt masky.

Nestabilní, nízká krycí schopnost, nepohodlné balení.

Mám smíšenou, akné náchylnou, dehydratovanou pleť. L'Oreal Alliance Perfect se používá již více než čtyři měsíce.

Rozpočtové náklady, hygienické balení.

Nepříjemná struktura k použití, jasně žlutý podtón, nízká neprůhlednost.

O tomto tónu jsem četl spoustu pozitivních recenzí. Koupil jsem ho v obchodě po dlouhém testování sondy a výběru odstínu.

Lehká struktura, pohodlná láhev.

Tento základ používám již šest měsíců. Můj úplně první odstín 1.N Ivory.

Textura, balení, cena.

Tuto základnu jsem dostal před dvěma měsíci ve stínu N1 Ivory. Po první aplikaci jsem byl příjemně překvapen - produkt ležel rovnoměrně, stín.

Barva, nevytváří maskový efekt na obličeji, vhodný hygienický dávkovač.

Tuto základnu jsem koupil jako „pracant“ na každý den, naštěstí jsou v řadě světlé odstíny (mám N1 - slonová kost). Krém.

Nematuje, ztmavne na obličeji, plazí se, zdůrazňuje peeling.

Neustále hledám dobrý světlý odstín a dlouhotrvající základový vzorec. Když tato novinka vyšla, okamžitě získala pro sebe nejsvětlejší odstín..

Dobrá krycí schopnost, odstín N1 je vhodný pro dívky se světlou pletí.

Může zvýraznit odlupování.

Mám světlou pleť bez žlutých nebo růžových podtónů kombinovaného typu, náchylný k mastnotě. Používám tento základ ve stínu slonoviny N1.

Přihlaste se k odběru toho nejlepšího

© 2009–2020 Cosmetica - recenze o kosmetice

Recenze nadace - L'Oreal Paris Alliance Perfect

Líbil se mi tonální základ. Leží v rovnoměrné vrstvě, vypadá přirozeně, odolává teplu. Vzal jsem podle recenzí zákazníků.

dnes jsem tento tón zkusil poprvé, upřímně, velmi překvapen

Podruhé kupuji, jsem velmi šťastný)

2R / 2C vanilková růže (pro studený typ)

Pokud se vám nelíbí zhovty toni, vezměte si růžovou vanilku 2R / 2C.

Ve sklenici viglyadas, siruvatii v porézní s іnshim, ale na shkіri - super.

Pro studený typ je optimální volba jaka na mě.

Mám více než pět skalnatých skal, u kombinovaných školáků až po akné - cca. Normálně piji, nevyschnu. Není odvážný a není nudný - dobře uprostřed.
Super penny.
Prostřednictvím pіvgodini pislya aplikován, aby se rozzlobil tónem shkіri.

Krim ney vyzkoušel La Roche, Vishy, ​​Garniera.
Smrdejte ne svými haléři

Normální odstín, ale je + matný povrch)

Nejlepší základ, dokonale maskuje póry, aniž by je ucpával. Moje kůže je střední a ani světlá, ani tmavá, číslo 3N je JEN PERFEKTNÍ. Pokud to někdo nesedí podle typu pleti, neznamená to, že JAHITTYA je základ)))

Tonální krém je pro mě méně vhodný, nenahrazuji ho poprvé, vezmu si vanilkovou růžovou barvu, je to ideální.

Vynikající krém, používám to 3 roky.

Tón 3,5 N byl perfektní, objednávka dnes přišla, díky!

Zklamání. velmi tekutý, zarudnutí, stařecké skvrny NEMÁ maskování, nevyrovná strukturu pokožky, ale naopak ještě více zvýrazní póry. Po přečtení kladných recenzí jsem věřil, nyní je mi líto vynaložených peněz.

Dobré odpoledne, Svetlano! Děkujeme za vaši odezvu. Je nám velmi líto, že produkt nesplnil vaše očekávání. Je třeba si uvědomit, že výběr tonálních prostředků je individuální, protože všechny mají různé typy a podmínky pokožky, použité produkty pro péči o make-up, primery, korektory, způsoby aplikace tonálních produktů (prsty, štětcem, houbičkou atd.). Podklad Alliance Perfect je vhodný pro všechny typy pleti, má tekutou lehkou strukturu, kterou je třeba před každým použitím protřepat. Má různé tóny a odstíny, které pomáhají maskovat různé kožní problémy, hlavní je vybrat ten správný tón a odstín. Jako jednu z možností doporučujeme, pokud máte rozšířené póry, naneste na obličej zvlhčující ošetřující krém a před podkladem použijte transparentní základ, jako je například L'Oreal Paris Infaillible Mattifying (naneste na oblasti s výraznými póry v minimálním množství tenké vrstvy). Chcete-li vytvořit silnější pokrytí pokožky obličeje pomocí základny Alliance Perfect, můžete ji podruhé nanášet patovacími pohyby (prsty nebo houbičkou) na nezajištěný první povlak a bude vypadat jako hustší maskovací vrstva.

Opravdu dobrý tonální základ, jen s barvou nehádal - vanilková růžová je trochu tmavší než na fotografii, ne pro Sněhurku. Vhodnější pro normální až mastnou pleť, v horkém počasí dobře drží. Obecně se mi to líbilo, objednám si to ještě lehčí))

Přidá se základový krém! Vzala tón 2N, škiri se snadno nosilo, snadno se nanášelo, nebylo suché, bylo normální ho nosit celý den, druhá polovina už byla na obličeji oslepená, s matným servetem, můžete jej snadno nosit. Mám kombinaci shkira - mayzhe nedostanou suchá sedadla, ale na druhé straně je ochranná struktura.

Řekni mi, jak se chová se suchou kůží?

  • všechny odpovědi (2) ⌄
  • skrýt ⌄

Julia, je to špatné. Zdůrazňuje jakoukoli drsnost

Sdílejte to

Tento produkt není k dodání do vaší oblasti k dispozici

Vaše úspory 6 str. 59 až.

25% sleva 19 р. 76 až.

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

S pozdravem internetový obchod Wildberry.

Přidáno do pořadníku

Zjistěte více o přijetí

Již brzy

Složení

Popis

Nadace Loreal „Alliance Perfect Perfect Fusion“ je vytvořena pomocí inovativní technologie MICRO-Fusion. Účinně skryje všechny nedokonalosti, aniž by na obličeji vytvořila masku. Nové tři hybridní pigmenty, které v kombinaci se čtyřmi klasickými pigmenty umožňují přizpůsobit se struktuře pokožky a zcela obnovit její tón. Nová technologie broušení za sucha vytvořila mikroskopické pigmenty, které jsou pro běžné oko neviditelné, ale jsou schopny poskytnout rovnoměrný tón s přihlédnutím ke všem vlastnostem pokožky obličeje. Nový základ obsahuje dvojnásobné množství éterických olejů, vitamínů E a B6, které omlazují pokožku, starají se o ni a vytvářejí pohodlí při aplikaci krému. Alliance Perfect - dlouhotrvající make-up, jemné nanášení, bezchybný tón a neuvěřitelné pohodlí. Tento odstín je vhodný pro světlou pleť s neutrálním podtónem. Loreal podkladový make-up nanášejte konečky prstů lehkými pohyby, které se rozprostírají po celém povrchu obličeje..

Informace o technických vlastnostech, dodací sadě, zemi výroby a vzhledu produktu jsou pouze pro referenční účely a vycházejí z nejnovějších dostupných informací od výrobce

poděkovat!

Vždy se snažíme o to nejlepší, abychom potěšili naše zákazníky nejvýhodnějšími cenami..

L`Oreal Alliance Perfect Foundation - recenze

Aliance Perfektní základ

Olesya
Ordžonikidze

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 25. ledna 2016

Skvělý základ! Vždy to používám. Textura krému je velmi jemná, dobře padne. Ihned po nanesení je „maska“ krému mírně viditelná, ale za pár minut zmizí. To je zjevně způsobeno skutečností, že se krém přizpůsobuje barvě pokožky. To je velmi dobré, protože pokožka pak vypadá zdravě a vypadá skvěle. Mimochodem, i když to není levné, vydrží velmi dlouho (pro mě půl roku při každodenním používání), takže to mohu nazvat ekonomickým. Obecně doporučuji dobrý základ!

Mary
Kamensk-Uralsky host

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 30. června 2015

Tento nástroj používám ne tak dávno, ale něco jsem si již všiml. Krém je dobré jít do postele, neteče, obecně to není špatná volba pro cenu a kvalitu. Ale je tu jedna vážná nevýhoda, proti které chci odmítnout používat tento produkt. Faktem je, že od začátku léta jsem si koupil několik bílých triček a všechno se zdá být v pořádku, dokud nepřijde na praní. Po nošení se na výstřihu objevily stopy podkladu, které po praní obvykle zmizí. Tričko jsem vložil do psacího stroje s dalšími bílými oděvy a vypral ho. To, co se mi před zaschnutím objevilo před očima, mě šokovalo. Po celé košili byly oranžové vybledlé skvrny, které nebylo možné prát. Všechny ostatní věci byly zároveň dokonale čisté a bílé. Nemohl jsem myslet na trik nadace. Ale když se to opakovalo podruhé a potřetí, nebylo pochyb. Moje věci jsou zničené. Tento krém není kompatibilní s bílými předměty.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 7 Ne 0

Natálie
Kurganský host

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 16. května 2014

Toto je vlastně můj první základ, než jsem se několik let bez základů nějak obešel. a v zásadě úplně nechápal, proč potřebuji základ. je relativně levný, ale dražší než to, co jsem měl dříve. Co mohu říci, krém dokonale sedí, můj subjektivní názor. je to těžké, je to pravda. to je to, co miluji. nemají rádi příliš lehké základy. obecně jsou většinou. ale těžké základy je těžké najít. ale dává lesk a dobře upravený vzhled skrývá většinu nedostatků. a obecně dobré.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 6 Ne 2

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 19. dubna 2013

Nelíbilo se mi to. tekutý krém, pokožka se strašně napne. po hodině začne svítit, i když si nikdy nestěžovala na nadměrně mastnou pleť. na obličeji vytváří efekt jílové masky. Už nebudu kupovat.

shissou
Krasnodar

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 16. září 2012

Nikdy jsem dlouho nepoužíval základ, protože během 2-3 hodin začal základ prosakovat. Ano, a neustále jsem narazil na ty, které časem oxidují (no, to znamená, že se z vás stal šílenec potřísený jódem), ale nedávno jsem se na vlastní nebezpečí a riziko rozhodl tento nástroj koupit. tento základ mi byl často doporučován a recenze o něm jsou většinou dobré.

a víte, nelitoval jsem. začal proudit 6-7 hodin po aplikaci, rovnoměrně se položí, dobře skryje nedokonalosti.

po chvíli mu aplikovala pudr, takže to je obecně píseň. obličej vypadá svěží

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 3 Ne 2

Dinaročka
Soči

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 5. dubna 2012

Jeden z nejlepších tónů, které jsem měl. A s ohledem na skutečnost, že používám profesionální kosmetiku. Je to jen to, že jej na pokožce nemůžete držet příliš dlouho, ale tento podklad je snadný a hlavně se bez problémů vyrovná s převleky, během jeho používání jsem ani nepotřeboval korektor..

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 5 Ne 0

Lina
Permský host

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 3. dubna 2012

Mám 2 tonály Alliance a Infinebl.

Nejprve jsem si koupil Infineble 140 Golden beige.. super-duper, moje pokožka je mastná, držel ji celý den, ani ji nepotřebuji pudrovat. Maskuje se dobře. Mýlil jsem se ale barevně a mám to. eh

Druhá aliance, vedená reklamou, má kůži tmavou, vybrala jsem si odstín D2 Golden Vanilla vypadá hrozně, po 1,5-2 hodinách vše plave, maska ​​na mé tváři je hrůza, je dobré, že jsem si ji koupil se slevou. ve WG.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 1 Ne 0

Ksenia
Kirov

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 1. dubna 2012

Proč čtyři? Jen proto, že textura by chtěla trochu hustší.

Barevná škála je široká, pro sebe jsem si vybral velmi jednoduchý odstín.

Pěkně se stanoví, velmi dobře skrývá nedostatky, téměř dokonalé (záleží na tom, jaké nedostatky :)))

Pro mě není nutností, ale líbí se mi.

Komentáře Je recenze užitečná? Ano 5 Ne 0

Tatyana
Magnitogorsk host

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 9. března 2012

Není špatné aplikovat, hranice aplikace jsou viditelné, po několika hodinách je možné ji odstranit, vypadá to jako kousky, pravděpodobně krém pro dokonalou pleť. pro které tonál v zásadě není nutný.

Rina
Ussuriysk

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 10. prosince 2011

Ze zřejmých „plusů“ lze označit pouze praktickou láhev s dávkovačem a dobrou volbou barvy.

Jsem majitelkou kombinované pokožky, ale T-zóna vyžaduje během dne poprašování.

Ten den bylo všechno jako obvykle. ) Na můj obvyklý denní krém (přirozeně se vstřebává) jemně nanáším tento produkt houbou. V poledne jsem aplikovala pudr, dokonce jsem byla ráda, že krém dodal mé tváři velmi elegantní vzhled.

Všechno překvapení začalo večer, kdy se kůže (až do této chvíle nic podobného nikdy neviděla) jednoduše začala odlupovat po částech nejprve z nosu a poté z celé tváře.

Krém byl nemilosrdně odhoden. „Obnovení“ obličeje však trvalo dva týdny!

Takže děvčata, buďte s touto značkou opatrní.

Moje upřímná recenze na LOREAL ALLIANCE PERFECT Perfect Fusion Foundation, 01 Ivory

Holky, ahoj. Dnes pro vás otestuji ještě jednu tonální základnu, která byla aktivně inzerována v televizi. A mimochodem, když jsem viděl reklamu, koupil jsem si ji. A je mi to líto! Máma mi řekla, abych nevěřil všemu, co se zobrazuje v televizi, ale oni se poučí ze svých chyb.

Toto je základ od LOREAL ALLIANCE PERFECT perfektní fúze. Ale vůbec se s ní nesloučil. Takže nejdříve.
Jako vždy jsem vzal nejsvětlejší odstín. Sladilo mě to barevně. Barva krku se nelišila od namalovaného obličeje. Je škoda, že v obchodě nebyli žádní testeři, a já jsem si vzal slovo obchodního asistenta. Mimochodem, koupil jsem si velmi magnetickou kosmetiku, o které jsem napsal recenzi.
Už takové hlouposti nedělám, šetřím své těžce vydělané peníze, nakupuji, jen když můžu vyzkoušet základy, jinak můžu zůstat bez kalhot. ))))

Konzistence krému je tekutá, snadno se nanáší na pokožku jakýmkoli způsobem aplikace: štětcem, houbičkou a dokonce i prsty. Na toto nejsou žádné stížnosti. Po aplikaci se vytvoří efekt matné pokožky. A po něm dokonce nemůžete použít prášek. Pravděpodobně s tím výrobce počítal - aby svým zákazníkům usnadnil život, říkají, že rozmazal a zapomněl, protože jakýkoli další dotek na kůži obličeje, jako by štětcem nebo rukama chcete poškrábat nos, je základ vymazán. Toto jsem poprvé potkal.

Značka LOREAL se nezdá být špatná a od této značky mám mnoho produktů, které se mi líbí, ale tento produkt je jedinečný svými vlastnostmi. A prodejce uvedl, že se jedná o nejprodávanější produkt v jejich obchodě. Bla bla bla. Pak, když jsem šel do jiného obchodu pro jiný tonální základ, protože tento nelze použít, konzultant mi ani neporadil, i když jsem se zeptal, jak se cítíte o loreal alliance perfect. Proto si vyberte správné obchody s kompetentními konzultanty ve svém oboru..

Standardní objem 30 ml, stylová, krásná skleněná láhev s praktickým dávkovačem. A první minuty tvář opravdu vypadá perfektně, ale stojí za to jít štětcem, z dokonalého make-upu zbývá jen jedno jméno. A teď už nebudu přehánět. Všechny výše uvedené výhody jsou jen dvě hvězdy, může mi odpustit Loreal.

Co zbylo z krému na konci dne

Nadaci zbývá jen jedno jméno. Nevydržel ani pět hodin. Nepodal znovu žádost. Když jsem si ráno nalíčil make-up, ukázal jsem svou tvář večer.
Na základě výsledků kontroly jsem dal více minusů než plusů. Galina Hajiyeva nedoporučuje základ Alliance Perfect od značky Loreal =)

  • Barva
  • Konzistence
  • Dokonale se rozprostírá po pokožce
  • Má matný efekt
  • Na pokožce necítit

  • Nelepí se na kůži
  • Omyvatelné jakýmkoli dotykem

Foundation Loreal Alliance Perfect - recenze, paleta barev, odstíny a význam písmen

Díky obsedantní televizní reklamě dívky již dlouho věděly o řadě produktů Alliance Perfect, ale názor na tuto kosmetiku se stal kontroverzním. Jaké kosmetické výrobky nabízí Loreal svým zákazníkům a jaké jsou jejich hlavní výhody?.

Stručná charakteristika toneru Alliance Perfect od společnosti Loreal

Nejoblíbenějším kosmetickým výrobkem v řadě Alliance Perfect od Loreal je základ, který nabízí následující paletu:

  • světle béžová (N 1,5);
  • slonová kost (N1);
  • vanilková růžová (R2);
  • vanilka (N2);
  • béžová růžová (R3);
  • béžový krém (N3);
  • broskev (N3,5);
  • zlatá béžová (D3);
  • zlatá (D4);
  • béžová (N4).

Bohatá řada umožňuje dívce s jakoukoli barvou pleti vybrat vhodný krém a osm hodinová trvanlivost produktu výrazně zjednodušuje každodenní proces nanášení make-upu. Všimněte si, že paleta těchto produktů je mnohem širší než u slavnějších nátěrů, jako jsou Revlon nebo Vichy Dermablend..

Krém má lehkou strukturu, která eliminuje efekt masky, a samotný produkt zůstává na pokožce sotva viditelný. Doporučuje se nanášet malou houbičkou, počínaje od čela nebo kolem očí.

Z pozitivních vlastností produktu je možné poznamenat zvlhčovací účinek, díky kterému je základ vynikající pro suchou a problematickou pokožku. To je obrovské plus, protože luxusní produkt, jako je Giordani Gold od Oriflame, se těmito vlastnostmi nemůže pochlubit. Většina produktů pouze zdůrazňuje suchost a odlupování. Průměrná cena nadace je 800 rublů. V tomto materiálu najdete informace o základech Loreal Infayble.

Zjistěte, co vyniká a zda si zaslouží titul luxusu.

Kompaktní krémový prášek

Odrůdy odstínů:

  • světlý opál nebo zlatý (D1);
  • béžová (N4);
  • světle béžová (D3);
  • vanilková růžová (R2);
  • světle opálová růžová (R1);
  • béžová růžová (R3).

Zejména výrobce si všímá minerálního složení svého prášku, díky kterému se po první aplikaci vytvoří sotva znatelný závojový efekt. Produkt nezanáší póry a snadno se nanáší houbou obsaženou v soupravě.

Díky svému minerálnímu, přírodnímu složení je prášek Alliance Perfect vhodný pro citlivou pokožku, pro maskování i těch nejzávažnějších nedokonalostí pokožky. Produkt má trvanlivost asi sedm hodin, neobsahuje vůně a konzervační látky. Minimální riziko alergické reakce je také považováno za důležitou vlastnost. Přečtěte si o stínech Loreal na tomto odkazu.

Průměrná cena prášku je 500-600 rublů.

Ruměnec

Blush je uveden v následující paletě:

  • růžové santalové dřevo;
  • pastelově růžová;
  • broskev;
  • béžová růžová;
  • romantická růže;
  • čerstvá růže.

Hlavní vlastností těchto produktů je přítomnost reflexních částic v jejich složení, které dodávají pokožce zářivost a lesk. Je nutné aplikovat produkt na pokožku pomocí speciálního štětce, který je často připevněn k obalu. Na pokožce vypadá ruměnec přirozeně, aniž by vytvořil efekt masky. Nástroj trvá asi šest hodin a jeho cena byla stanovena do 400 rublů.

Korektor (korektor) a jeho paleta

Pohodlný korektor se stal téměř nejoblíbenějším produktem řady Alliance Perfect. Díky své beztížné struktuře účinně maskuje tmavé kruhy pod očima i závažné nepravidelnosti pokožky. Korektor zároveň nezanáší póry, roztírá se snadno a rovnoměrně pomocí aplikátoru. Linka má také zvýrazňovač.

Korektor se přizpůsobuje tónu a struktuře pokožky, takže je na ní téměř neviditelný. Paleta obsahuje pouze odstíny vanilky a krému a výrobní náklady jsou asi 300 rublů.

Jak si vybrat dokonalý odstín od Alliance Perfect L'Oreal Paris perfect fusion

I ta nejlepší kosmetika vytvoří efekt masky, pokud je pro vaši pokožku zvolen špatný tón. Jaká jsou tajemství výběru kosmetiky od Alliance Perfect, kterou si musíte osvojit:

  1. Nejprve byste měli rozumět produktovým řadám: každý nástroj má své vlastní písmeno a číslo. Písmeno D odpovídá světlým tónům se světlými nažloutlými odstíny, N znamená přirozené, nejpřirozenější barvy a R přirozené odstíny, což je růžové.
  2. Nástroj musí být zvolen během dne, nejlépe na místě, kde je přirozené neelektrické světlo, protože pod lampami může dojít ke zkreslení stínu.
  3. Před nákupem musíte vybraný krém nanést na hřbet vaší ruky a v ideálním případě by měl jeho odstín splývat s tónem pleti.
  4. Je lepší vyzkoušet všechny odstíny, abyste si vybrali ten, který vám vyhovuje.
  5. Pokud má dáma nerovnoměrnou pleť, měla by být vybrána ve prospěch odstínu odpovídajícího tmavým oblastem, aby tyto nesrovnalosti skryla..

Společnost L'Oreal Paris se postarala o to, aby dívky s různými barvami pleti mohly snadno sbírat pudr i tvářenku. Proto je v řadě tolik odstínů a barev..

Je nutné aplikovat základ nejen na obličej, ale také na oblast krku, aby nevznikl efekt příliš výrazného přechodu..

Doporučuje se také vybrat všechny make-up produkty ze stejné řady a podobných odstínů, protože poté bude tón vypadat co nejpřirozeněji. Pokud si tedy dívka vybrala světle béžový základ, měl by prášek odpovídat tomuto odstínu..

Korektor má několik barev, ale stačí jej aplikovat pouze na nejproblematičtější oblasti. Proto musí být barva korektoru volena ne tak pečlivě, pouze podle obecné kombinace tónu.

Odličování a péče o pleť

Existují dva způsoby, jak efektivně odstranit make-up:

  • pomocí vody a pomocných produktů, jako je gel, pěna nebo pěna;
  • bez vody s použitím mléka a tonika.

Za prvé stojí za to pochopit, že make-up musí být vždy odstraněn, protože i ty nejpřirozenější a nejspolehlivější produkty znečisťují póry a mísí se s pouličním prachem..

Jaké jsou fáze odstraňování kosmetiky z Alliance Perfect lze rozlišit:

  1. Odstraňte prášek a základy jako poslední, až bude z očí a rtů odstraněn make-up..
  2. Pokud žena používá k odstranění make-upu vodu, je nutné na pokožku nanést gel nebo pěnu, napěnit a poté důkladně opláchnout.
  3. K odstranění kosmetiky bez vody se používá mléko, které se vmasíruje na pokožku a poté se odstraní vatovými tampony.
  4. Poté byste měli použít tonikum, kterým musíte otřít celou pokožku a odstranit přebytečný make-up na nejnepřístupnějších místech..
  5. V závěrečné fázi odstraňování make-upu si musíte umýt a otřít obličej ubrouskem.

Chcete-li se o svou pokožku řádně starat, musíte použít další produkty, například micelární vodu, speciální zklidňující krémy a peelingy. Čištění obličeje by však mělo být co nejjemnější, jinak můžete pokožku vážně poškodit..

Micelární vodu lze bezpečně použít v případech, kdy má dívka velmi citlivou pokožku.

Perfect Fusion Foundation se velmi snadno opláchne, protože se nanáší v tenké vrstvě a neproniká hluboko do pórů. Před a po použití podkladové báze a lícenky však nezapomeňte na aplikaci obvyklého pleťového krému..

Nevýhody produktů

Zákazníci si ve svých recenzích nejčastěji stěžují na následující vlastnosti produktů Alliance Perfect:

  • nepohodlné nanášení produktu houbou kvůli příliš tekuté struktuře podkladu;
  • vzhled mastného lesku na pokožce 4-5 hodin po nanesení podkladové báze;
  • malé balení produktů, které stačí na krátkou dobu při intenzivním používání;
  • předražené produkty ve srovnání s cenami konkurence.

Negativní recenze týkající se těchto produktů jsou však považovány za poměrně vzácné, protože kosmetika Alliance Perfect si již dlouho našla svého kupce a je báječně populární. Poptávka po podkladu a pudru je obzvláště žádaná, ale při jejich výběru pro suchou nebo nerovnou pleť byste měli být maximálně opatrní, protože tón může ležet nerovnoměrně. Přečtěte si také o lacích na nehty Sophin v tomto článku.

Řada Alliance Perfect od Loreal má spoustu fanoušků, kteří mají rádi bohatou paletu odstínů a možnost koupit několik produktů najednou v jedné řadě. Díky přirozenému složení a minerálnímu základu je každodenní používání nejen pohodlné, ale také neškodné pro pokožku. Co jsou to alginátové masky za obličej a jak vám pomohou omladnout, přečtěte si zde.

Recenze nadace a ceny

Pozitivní recenze na produkty L'Oreal Paris nejsou neobvyklé, protože se značka dlouhodobě etablovala jako inovátor v oblasti výroby kosmetiky. Co říkají zákazníci o produktech Alliance Perfect:

  • Alexandra, 19 let, Moskva: „Koupila jsem si nadaci Alliance Perfect ve stínu béžové a růžové a byla jsem spokojená. Produkt se nanáší rovnoměrně, nanáší se jednoduše a zároveň snadno skryje nedokonalosti pokožky, aniž by vytvořil efekt masky. Teď mám v plánu koupit ruměnec ze stejné řady. “
  • Valeria, 32 let, Rostov na Donu: „Opakovaně jsem kupovala prášky od Alliance Perfect a výsledek aplikace mi vždy vyhovoval. Mám problémovou pokožku, spoustu nepravidelností, ale prášek je dovedně skrývá, zatímco eliminuje mastný lesk. Chtěl bych také poznamenat snadné odstranění prášku. “
  • Kristina, 36 let, Lipetsk: „Základ Alliance Perfect jsem použila pouze jednou a celkově jsem byla spokojená. Je snadné zvolit odstín díky bohaté paletě barev, zatímco produkt vypadá na pokožce přirozeně, nezanáší póry a je snadno odstranitelný. Předražený produkt je trochu frustrující. “

Video

Zajímavé video s recenzí nadace L'OREAL ALLIANCE PERFECT Foundation

Minerální složení produktů Alliance Perfect ho dělá oblíbeným mezi dívkami, ale před nákupem byste neměli zapomenout na nedostatky produktů. Pokud tyto prostředky neseděly, můžete věnovat pozornost prášku Infibl Loreal nebo jiným výrobkům. Tónovaný krém, pudr a tvářenka, zvolené moudře a dokonce s přihlédnutím k individuálním vlastnostem pokožky, mohou působit ve prospěch dámské krásy.

L'Oreal Paris Alliance Perfect Foundation - recenze

Pokud jde o základy L'Oreal, pokaždé, když narazím na určité funkce, o kterých výrobce mlčí. A nadace L'Oreal Paris Alliance Perfect není výjimkou..

Výrobce tedy slibuje bezchybné krytí bez viditelných okrajů a úplné spojení s barvou pleti bez efektu masky.

Vzhledem k tomu, že mi byly zaslány všechny 4 odstíny ke kontrole, mohl jsem na svých přátelích provést experiment.

Účastníci byli rozděleni do kategorií podle typu pleti: suchá, normální a mastná.

Sám jsem se choval jako majitel suché pokožky. Proto mohu se 100% jistotou říci, že krém není vhodný pro suché typy pleti..

Má práškovou strukturu, ne krémovou, která se objeví okamžitě po nanesení krému.

  • Výsledkem je, že základ L'Oreal Paris Alliance Perfect zdůrazňuje všechny možné odlupování a nedostatek vlhkosti pouze zhoršuje jeho vzhled. A pokud se výrobce zmínil o této skutečnosti, negativní recenze na internetu se snížily o 50%.

Normální typ pleti

Druhý účastník, jako majitel normální kůže, měl největší štěstí..

  • Krém skryl drobné nedostatky, ale nevydržel maskování několika pupínků. Je pravda, že hustá vrstva tento problém vyřešila, ale s maskovým efektem na obličeji.

Mastný typ pleti

A poslední kandidát s mastnou pokožkou nebyl ten nejjednodušší kvůli nevhodnému chování krému.

Zpočátku všechno šlo dobře - krém nebyl patrný, nebyly žádné problémy s aplikací a dokonce i matování pokožky vás předem radovalo.

  • Ale po chvíli začala kůže silně zářit. To znamená, že rohožka trvala několik hodin. Následujícího dne jsme proto použili matovací základnu a tento problém se projevil mnohem později a bez upřímného lesku, jako první den používání.

Je pravda, že pokud pokožka není jen náchylná na mastnou, ale velmi mastnou, pak ani základna tento problém nevyřeší..

  • Pokud máte suchou pokožku, nebudete ani uvažovat o koupi tohoto krému. Není to pro ni určeno!
  • Základ bude ve všech ohledech ideální pro majitele normálního typu pleti. Ale řekněte mi, který základ není vhodný pro normální pleť?
  • Ale pro mastnou je to vhodné, ale za přítomnosti matné základny.

Pokud jde o odstíny, jsou před vámi..

Zleva doprava: N1,5-Ivory Beige; N2-Vanille; N3-béžový krém; N4-béžová

Celkově se série dokonalého lesku ukázala být méně dokonalá. Abychom toho dosáhli, stojí za to vzít v úvahu nejen typ pleti, ale také její vlastnosti. A to vás nutí znovu uvažovat o nákupu.

Jak se vám líbí nadace L'Oreal Paris Alliance Perfect? Ukázalo se, že je pro vás ideální?

maryspy

maryspy

Nosím různé věci

L'Oreal Alliance Perfect 1.5 Linen Foundation

Moje vlasy bývaly suché a bez života, ale teď jsou mokré a pohyblivé. Fuj! Miloval jsem základy, vždy existoval jeden: MaxFactor Color Adapt, MF Miracle Touch, Maybelline Affinitone a Matte Mousse a spousta. A odstíny byly hloupě žluté, byl jsem divoký a nic, šel jsem. Když mi pak došlo na luxus mozku, obvykle jsem přešel na pudry, tonální mi připadají na pokožce příliš nápadné. Ale blogerka krásy je nezastavitelná, zvláště když pochází z čerstvé indické dovolené - viz MF Color Adapt Golden. Ale já jsem se neuklidnil! Navíc se důkladně vybledla. Koupil jsem další dva :) Tady to vyprávím podle způsobu zobrazení a příběhu. A pak nepozorovaný vesmír vyvíjí tlak na svědomí.

Jak se ženy liší od mužů? Nakupujeme „se slevou“ i to, co nepotřebujeme, a muži nakupují, co potřebují, pyšně plivající na slovo „akce“. Právě jsem koupil ArtDeko v LE na řasenku a tento tón - jen za 600r. No, zachránil jsem!

Pěkná skleněná láhev, pohodlný dávkovač. Říkají, že stín byl vyroben speciálem pro Rush, jeden a půl. Velmi světle béžová se žlutým podtónem (ne moc žlutá, ale vidím to na sobě, protože můj podtón se jmenuje „Jsi teplý, děvče, jsi teplý, modrý“). Tekutá struktura, snadno se distribuuje, nemrzne okamžitě a podle potřeby se vrství. Pokrytí je od světla po střední, zarudnutí se skrývá velmi dobře, modřiny nejsou moc dobré (ale bez korektora neexistuje způsob), dokonce i na Instagramu jsem zveřejnil převlek 4. den po retinovém peelingu. Během dne to není cítit.

Zdá se, že je všechno v pořádku, ale na pokožce je stále viditelný! Po loupání to bylo obecně Achtung, je lepší nechodit do světa, ale je to pochopitelné. Ale za normálních okolností také zdůrazňuje póry a veškerý neviditelný peeling! A obecně to leží nějak na kousky. A plochým štětcem také pruhy. Nejlepší situace je při aplikaci s mokrou houbičkou na vejce (mám australskou QVS), ale pro mě jsou tyto pohyby - mokré nanášení - odstín - mytí - stsuk o - houbička - nafig, nafig, raději bych to kurva měl s práškem. Ahhh, také jsem si vzpomněl, že je lepší to zapíchnout práškem, pak se všechno nějak stane slušnějším. Vzorek a fotografické důkazy.

Tvář apsolyutli neykt, ani jsem záměrně neodstranil pupínky.

S tónem. Důkladně vidíte, že pokožka je oddělená, tón je samostatný. A na fotografii RAW obecně chci obejmout monitor a plakat.

Aliance dokonalý základ od L'Oreal

Zpětná vazba

A tak moje první recenze.)

V té době (před rokem) jsem měla mastnou pleť a pořád jsem přemýšlela, jaký podklad koupit. v obchodě běžely oči. A v televizi byla jen reklama na tento tón a já jsem využil šance.) Přišel jsem do obchodu a nebyly tam žádné sondy, musel jsem tón zvolit náhodně. Jakmile jsem přišel domů, okamžitě jsem se rozmazal, chodil šťastný a všechno se mi na něm líbilo, ale po týdnu mého potěšení mě začal zklamat. Objevily se jiskry a já jsem s nimi vypadal jako vánoční stromeček. Opustil jsem ho a o šest měsíců později jsem mu dal druhou šanci a tento základ se stal ještě horším, než byl! Zdůrazňuje veškerý peeling na obličeji skvrnami!