Kolik z vás získalo zdarma čočky od Acuvue? Jaké recenze?

Dnes jsem přišel s pozvánkou na bezplatný výběr a zdarma pár čoček. Nikdy jsem nenosil čočky a, upřímně řečeno, dokonce mě odradil od pokusu. První věc, kterou mi bylo hned po uvítání řečeno, bylo, že udělají všechno za předpokladu, že si koupím balíček čoček. I když pravidla akce nic neříkají o tom, že bych si měl něco koupit. Když jsem se zeptal: „Pokud pro mě volba objektivu nefunguje. Musím si ještě koupit obal?“ Odpověděli, že nemohu koupit. Pak mě posadili, abych diagnostikoval zrak. Specialista „, který pracoval v sanitce pět let“, mi po celou dobu pobytu se mnou mluvil s jakýmsi nepřátelstvím a jaksi vysoko. Prostě hrozné. Určitě nejsem příliš dospělá dáma a vypadám mnohem mladší než můj věk. Je mi teprve 22. Ale to není důvod, abych se mnou takhle komunikoval. Když jsem řekl, že pocit kapaliny v oku z čočky je nepříjemný, řekl jsem, že nevím, co je nepříjemné. Jsem na to příliš mladý. Že „pracoval v sanitce pět let a bylo to tam pro lidi nepříjemné“. Už jsem nemohl vydržet takový přístup a odpověděl jsem, že jsem se nezlepšil z toho, že někdo byl horší. Poté se mi nedařilo zasunout objektiv a on řekl, že nemám dost trpělivosti. A vzdělání. Je to vůbec normální? Celá návštěva ke mně promluvila tak arogantně. Přišel jsem, protože jsem opravdu přemýšlel o koupi čoček, a pokud ne čoček, tak nových brýlí. Ale po rozhovoru s tímto „specialistou“ jsem řekl: „Ne, to se mi nehodí“, vstal a odešel. Z nějakého důvodu se choval, jako by mě opravdu neměl rád. Ale neřekl jsem nic hrubého. I když mi začal dělat nějaké poznámky o kultuře (i když nechápu, co je ve slově „řekněme“ tak přehnaně nekulturní), stále jsem se ovládal, byl zdvořilý a usmíval se. Zničila náladu na celý den. Nechutný.

Získejte ZDARMA pár kontaktních čoček ACUVUE® ještě dnes

V souvislosti s prezidentským výnosem ze dne 25. března 2020 č. 206 v pracovní dny, v zájmu zajištění hygienické a epidemiologické pohody obyvatel, přešli někteří optici na zvláštní režim provozu. Před vaší návštěvou prosím zkontrolujte pracovní dobu zavoláním optika.

Řekněte nám o sobě

  • Přihlásit se pomocí Facebooku
  • Přihlaste se pomocí Vkontakte

V souvislosti s prezidentským výnosem ze dne 25. března 2020 č. 206 v pracovní dny, v zájmu zajištění hygienické a epidemiologické pohody obyvatel, přešli někteří optici na zvláštní režim provozu. Před vaší návštěvou prosím zkontrolujte pracovní dobu zavoláním optika.

Certifikát pro první volný pár kontaktních čoček ACUVUE®. Můžete získat zdarma pár kontaktních čoček ACUVUE® návštěvou očního profesionála, který vás spojí s kontaktními čočkami ACUVUE®. Vezměte prosím na vědomí, že v blistrovém balení není k dispozici bezplatný pár kontaktních čoček ACUVUE®; odborník na péči o zrak vyjme čočky z blistru a umístí si je na oči. Za nasazení čoček a vyšetření očí v salonu optika může být účtován poplatek. Odesláním svých údajů souhlasíte, že společnost Johnson & Johnson Vision Care, Inc. může použít informace, aby vás kontaktoval a že se budou řídit zásadami ochrany osobních údajů společnosti Johnson & Johnson Vision Care, Inc. Vaše odpovědi budou použity k personalizaci vašich zpráv. Všechna pole jsou povinná.

Nabídka platí od 1. ledna do 31. prosince 2020. Akce zahrnuje 1denní kontaktní čočky ACUVUE ® OASYS ® s technologií HydraLuxe ®, 1denní ACUVUE ® MOIST ®, 1denní ACUVUE ® MOIST ® pro ASTIGMATISMUS, 1denní ACUVUE ® TruEye ®. Akce platí v závislosti na dostupnosti potřebných dioptrií diagnostických čoček v optických salonech. Počet volných čoček je omezený.

Klíčové body, které je třeba znát před návštěvou odborníka

volný pár čoček. Objednal si někdo?

anonymní,
ano, sobě a svému manželovi.

také v centru pozornosti dostal 3 páry zdarma.

vy sami zařídíte potíže.

doručovací hovory předem, zjistí, zda jste na adrese, můžete zadat libovolnou vhodnou adresu.

Dostal jsem krabici měsíčních čoček. Objednal jsem si druhý z účtu mého manžela a letěl jsem tam. Bude, nebude. To číslo, pak toto. Nikdy nepřinesli.

Ale ty, které jsem dostal, nosím. Zkoušel jsem pro mě nové, ukázalo se, že je to pohodlnější, vezmu je

oba volali.

Nevěřil jsem, že přinesou, ale ne, neklamali.

jděte se soustředit, nyní mají povýšení. při testování zraku věnujte jako dárek 3 páry čoček. hydromoist.

Kontaktní čočky Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Define - recenze

Odkaz na webovou stránku pro získání čoček ACUVUE ZDARMA

OBJEKTIV KRÁSY 1DENNÍ OBJEDNÁVKA DEFINUJTE

TAJEMSTVÍ OČÍ SVÍTÍ. Dnes je hlavním trendem přírodní krása. Jednodenní kosmetické čočky ACUVUE® DEFINE® pro jednodenní kosmetiku ACUVUE® DEFINE® zdůrazní přirozenou krásu vašich očí. Kosmetické čočky ACUVUE® DEFINE® na 1 den okamžitě promění váš vzhled při zachování přirozené barvy..

Zvažte výhody a nevýhody produktu:

+ pohodlí při nošení. Denní kontaktní čočky jsou někdy nepostradatelné. Například při návštěvě aquaparku.

- absolutně neviditelný na očích tmavých a středních odstínů. Můj názor: Moje oči jsou středně hnědé barvy a mohu rozhodně říci, že v mých očích vůbec nefunguje. V řadě těchto kosmetických čoček jsou 2 odstíny (světle hnědé a nazelenalé) a ani jeden z nich nefunguje na mou barvu očí. Jsou úplně neviditelní.

Tuto dvojici kontaktních čoček jsem obdržel pro propagaci vyplněním speciálního formuláře na webových stránkách výrobce. V době psaní tohoto článku je tato propagační akce stále platná. Myslím, že na světle šedých a světle zelených očích budou vypadat zcela přirozeně, ale za takovou cenu je těžké mluvit o vhodnosti jejich nákupu. Navíc jsou denně a prodávají se pouze v celých baleních. Pokud mluvíme o pohodlí při nošení, pak můžeme říci, že jsou docela nositelné. Vzhledem k tomu, že barevná část prochází pouze podél okraje duhovky, neplave k zornici. Oko nevysušuje a propustnost kyslíku je dostatečná, aby se zabránilo používání zvlhčujících kapek po celý den.

Odkazem získáte zdarma pár jednodenních čoček ACUVUE DEFINE

acuvue oasys nebo air optix, kteří nosili obojí?

Dlouhodobě nosím náhradní vzduchový optix každý měsíc... v zásadě všechno vyhovuje, ale teď jsem si začal všímat, že když dlouho sedím u počítače, objeví se nepohodlí... takže přemýšlím o přechodu na akuvu... kdo nosil obě čočky, jaké pocity? co je lepší?

Komentáře uživatelů

optix to nezkoušel, ale nosím oázu. Oči jsou tak citlivé, ale s nimi je vše v pořádku. I když pracuji u počítače s brýlemi.

Akuvu se mi nelíbilo. Nosím bio max 55. Jsem spokojený.

Beru to také dlouho přes internet... a kde za 790?

Přišel jsem na to... v obrýlené ženě nějak s porodem... Obvykle si objednávám 2 balení čoček a 2-3 roztoky... takže to bude stát asi 600 rublů za doručení... jako další balení čoček))) a v exomarketu a netoptice to bude zdarma... vždy oba obchody (netoptics a exomarket), takže tam ceny skákají a pravidelně je to v jednom či druhém ziskovější... v tuto chvíli je to v netopticích levnější! Takže dokud je nepodvádím))) přidej se

Podle mého názoru totéž. Pokud vezmeme v úvahu hormonální výkyvy, pak nemůžete vůbec hádat, pak je vše normální, pak suché oko (

Nosím oázy, oni ne. ale upřímně jsem pracoval s brýlemi - nevydržím dlouho zírat na obrazovku s objektivy

Bonusy od Lenses Free a Johnson & Johnson za účast v programu MyACUVUE

Pro uživatele objektivů ACUVUE byla vyvinuta funkční a užitečná aplikace MyACUVUE dostupná pro všechny smartphony v systémech Android a IOS.

S ním můžete:

- Dohodněte si schůzku s optometristy

- Zeptejte se lékařských odborníků Johnson & Johnson Vision

- Okamžitě obdržíte informace o čočkách vybraných pro vás

- Pokud si přejete, dostávejte včasná upozornění na nutnost nákupu čoček

- Sbírejte body za nákup čoček ACUVUE v naší síti

- Utrácejte body jako slevy 300 nebo 500 rublů

- Utrácejte body za bonusové balíčky

Jste jen 2 kroky od účasti v programu a získání slev a bonusů:

Krok 1 - Stáhněte si aplikaci do svého smartphonu:

Krok 2 - Zaregistrujte se v jednom ze salonů „Objektivy zdarma“, aktivujte uvítací slevu 500 rublů. a okamžitě ji použít!

Pravidla účasti v akci:

- Při registraci v aplikaci a přidání prvního výběru čoček specialistou Lenses for Free (nazývá se to registrace nebo aktivace) klient získá 500 uvítacích bodů, které lze okamžitě strhnout za nákup v našich salonech jako slevu 500 rublů.

- V budoucnu klient při každém nákupu čoček ACUVUE nashromáždí body v této aplikaci a - pokud se jich nashromáždí dostatečný počet - také odepíše na „Objektivy zdarma“, čímž sníží náklady na nové nákupy.

- Účast v programu MyACUVUE nevylučuje možnost shromažďování bonusů na věrnostní kartě „Čočky zdarma“. Nákup kontaktních čoček od nás se tak stává ještě výhodnějším.!

- S výhradou dostupnosti kupónu na 300 nebo 500 rublů. v aplikaci klienta jsou náklady na jakékoli balení čoček ACUVUE (kromě Acuvue 2) jakékoli investice při nákupu v obchodech Lenzy for Free sníženy o 300/500 rublů:

  • 1denní definice Acuvue
  • Acuvue Oasys 1 den 30pk / 90pk
  • 1denní FA Acuvue Oasys
  • 1denní vlhkost Acuvue 30pk / 90pk / 180pk
  • 1denní vlhký multifokál Acuvue
  • 1denní Acuvue Moist FA 30pk / 90pk
  • 1denní Acuvue TruEye 30pk / 90pk / 180pk
  • Acuvue Oasys 6pk / 12pk / 24pk
  • Acuvue Oasys FA

- V závislosti na dostupnosti kupónu Bonus Packing v aplikaci klienta obdrží jedno balení čoček ACUVUE se standardním připojením (6pk / 30pk) z výše uvedeného seznamu v čočkách zdarma:

  • 1denní definice Acuvue
  • Acuvue Oasys 1 den 30 ks
  • 1denní vlhkost Acuvue 30ks
  • 1denní Acuvue TruEye 30ks
  • Acuvue Oasys 6ks
  • 1denní vlhký multifokál Acuvue
  • 1denní Acuvue Moist FA 30ks
  • 1denní FA Acuvue Oasys
  • Acuvue Oasys FA

- Akce se nevztahují na objednání čoček kurýrní dodávkou, můžete je použít pouze při osobní návštěvě některého z „Objektivů zdarma“.

- Počet bodů, které se získávají za nákup čoček ACUVUE, a počet bodů potřebných k získání bonusového balíčku, naleznete v přihlášce v sekci „Nápověda“ nebo použijte naši poznámku:

Propagační období: 15.11.2019-31.12.2019

Podrobnosti od konzultantů v salonech a po telefonu. +7 (351) 225-33-33

ACUVUE®

  • Všechny položky
  • Příspěvky komunity
  • Vyhledávání

Připnutý příspěvek ACUVUE®

Odkládání hraček, vaření něčeho lahodného v troubě, společné postavení na hlavě, polštářová bitva nebo zajetí nepřátelských lodí v koupelně - to je typický den pro každého rodiče..

Pro takový aktivní život by se určitě hodily čtyři ruce. A kontaktní čočky ACUVUE® A tady je důvod, proč:

nevypadne vám z očí ani při nejaktivnějších hrách;
Zobrazit více...
nebude se zamlžovat během vaření nebo procedur v koupelně;
určitě nebudou zlomeny nebo odtrhnuty z obličeje

A jednorázové čočky ACUVUE OASYS® 1-DAY jsou také bezúdržbové: ráno si dejte nový pár, večer zahoďte.

Podle odkazu acuvue.ru/get-contact-lenses/find-specialist zjistíte, kde koupit čočky ACUVUE®!

#Acuvue # AcuvueContact Lenses # AcuvueOasys1Day #Contact Lenses

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt je certifikován. Reg. bije Č. RZN 2016/4406 ze dne 06.04.2018. KONTRAINDIKACE JSOU K DISPOZICI. Poraďte se se specialistou.
* 1 den - jednodenní (přeloženo z angličtiny)

Připnutý příspěvek ACUVUE®
Připnutý příspěvek ACUVUE®

PŘEDSTAVUJE!
Nakupujte čočky ACUVUE® se ziskem celý červen!
Podrobnosti - na odkazu www.acuvue.ru/komfort-i-horoshee-zrenie-s-vygodoy
1) Vyberte promo, které se vám líbí.
2) Najděte v seznamu promo partnery.
Zobrazit více...
3) Získejte dárky!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt certifikován.
JSOU KONTRAINDIKACE. Poraďte se se specialistou.
* Propagační období: 01.06.2020-30.06.2020. Úplné podmínky promo akcí, zdroj informací o organizátorovi promoakce, počet cen nebo výher na základě výsledků promo akcí, místo a postup jejich obdržení, ověřte u partnera, který tuto promo akci pořádá.

Připnutý příspěvek ACUVUE®
Připnutý příspěvek ACUVUE®

Víme, že naučit se nasazovat čočky může být náročné. Proto s vámi sdílíme životní hacky! Všechno s nimi vyjde.

Chcete-li vědět, že čočka není obrácena naruby, položte si ji na podložku prstu. Okraje by měly být rovné, nikoli boční.

Většina čoček ACUVUE® má aplikovaný indikátor. Pokud čísla 123 nejsou čtena obráceně, je objektiv otočen vzhůru nohama.
Zobrazit více...

Čočky ACUVUE® lze snadno najít v nádobě díky svému světle modrému odstínu. A po nasazení před naše oči je neviditelný.

Pokud nosíte opakovaně použitelné čočky s různými dioptriemi, vždy je noste a vyjměte je počínaje stejným okem - aby nedošlo k záměně.

Jak rychle jsi se naučil? Sdílejte v komentářích!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt certifikován.
JSOU KONTRAINDIKACE. KONZULTUJTE SE S SPECIALISTEM.

Připnutý příspěvek ACUVUE®

Proč je důležité měnit čočky včas?

Objektivy mohou být jednorázové nebo opakovaně použitelné - každý typ má své vlastní období opotřebení. Existuje několik důvodů, proč nemůžete nosit stejný pár déle, než je povolená doba..

Technické vlastnosti. Při výrobě čoček se bere v úvahu termín jejich použití: kolik mohou přijít do styku s očima a vzduchem, a přitom zůstat v pohodlí. Jinými slovy, výrobní technologie jednorázových a opakovaně použitelných čoček se liší.
Zobrazit více...

Vklady. Čím déle čočky nosíte, tím více se na nich hromadí usazeniny, z nichž některé ani roztok nedokáže odstranit - mohou snížit kvalitu vidění a způsobit podráždění očí.

Zdraví. Dodržování doby nošení je stejně důležité jako dodržování pokynů při užívání léků. Po doporučenou dobu používání poskytují čočky jasné vidění a pohodlí a riziko komplikací je minimální.

Jednorázové čočky jsou snadné - každou noc je sundejte a zahoďte. A abyste včas nezapomněli vyměnit dvojici opakovaně použitelných čoček za nové, nastavte si na telefonu připomenutí.

Znáte další hackery života? Sdílejte v komentářích!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt je certifikován. Reg. bije Č. RZN 2016/4406 ze dne 06.04.2018 reg. bije Č. FSZ 2010/07713 ze dne 06.04.2018.

JSOU KONTRAINDIKACE. KONZULTUJTE SE S SPECIALISTEM. 18+

Připnutý příspěvek ACUVUE®

Pinzeta nebo prsty: jak si nasadit čočky hygienicky?

Všechno, co přijde do styku s kontaktními čočkami, musí být čisté. Nejprve jsou to naše ruce - před nasazením nebo sundáním čoček si je umyjeme mýdlem. Tím je zajištěno, že budou zabiti nebezpečné mikroby, které mohou způsobit zánět očí..
Zobrazit více...

Pokud používáte opakovaně použitelné čočky, pak kromě vašich rukou roztok a nádobka „přijdou do styku“ s čočkami. Roztok čistí čočky od nečistot a odstraňuje bakterie. A je důležité po každém nasazení čoček opláchnout nádobku roztokem a vyměnit ji alespoň jednou za měsíc.

Pokud jde o pinzetu, není to vůbec nezbytný nástroj: lze jej použít, pokud je to pro vás výhodné, ale musíte si být jisti, že je čistý. Pamatujte: neexistuje žádná metoda domácí léčby pinzety, ale právě naopak - používání zvyšuje riziko očních infekcí. Čím méně předmětů je v kontaktu s čočkami, tím bezpečnější.

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt certifikován.
JSOU KONTRAINDIKACE. Poraďte se se specialistou.

Artur, všechno, co se dotýká kontaktních čoček, musí být čisté. Nejprve jsou to naše ruce - před nasazením nebo sundáním čoček si je umyjeme mýdlem. Mytí mýdlem zajistí, že budou zničeny potenciálně škodlivé bakterie. Pokud používáte opakovaně použitelné čočky, roztok a nádobka přijdou do styku s čočkami kromě vašich rukou. Roztok kontaktních čoček je dezinfekční prostředek, který ničí škodlivé bakterie. Nádobu také opláchneme dezinfekčním roztokem na čočky, to znamená, že ji očistíme.

Pokud jde o pinzetu, neexistuje pro ni žádná schválená metoda dezinfekce. Pinzeta sbírá bakterie a ani její omytí mýdlem a vodou nebo propláchnutí roztokem čočky ji nevyčistí. Ve skutečnosti jsou pinzety dalším objektem, který přichází do styku s čočkami, a nemůžeme si být jisti jejich čistotou. Použitím pinzety zvyšujeme riziko infekcí kontaktními čočkami. Čím méně předmětů je v kontaktu s čočkami, tím bezpečnější.

Připnutý příspěvek ACUVUE®

Nakonec si přečetl čas?

Vzali jsme jména tří slavných knih a zašifrovali je do hádanek. Hádejte a napište odpovědi do komentářů!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt certifikován.
JSOU KONTRAINDIKACE. Poraďte se se specialistou.

Připnutý příspěvek ACUVUE®

Odborníkům jsme položili nejnaléhavější otázky týkající se čoček a koronaviru. Podívejte se na video, kde najdete odpovědi z první ruky!

Je bezpečné nosit čočky během období koronaviru??
Zvyšuje jejich nošení riziko infekce??
Co říká oficiální výzkum?
Zobrazit více...
Jaké čočky je nejlepší nosit nyní?

Na naše otázky odpověděl:

Smirnova I.Yu. - oftalmolog nejvyšší kategorie, kandidát lékařských věd, hlavní lékař sítě dětských oftalmologických klinik "Glazka".

Lobanova I.V. - kandidát lékařských věd, docent, oftalmolog, předseda Asociace pro korekci kontaktní vize.

Užívejte si jasnou vizi a buďte zdraví!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt certifikován.
JSOU KONTRAINDIKACE. Poraďte se se specialistou.

Připnutý příspěvek ACUVUE®

Tři důvody, proč si vybrat ACUVUE OASYS® 1-DAY doma:

Biokompatibilita.
Díky jedinečné technologii Hydraluxe® jsou čočky podobné přirozeným slzám (1), takže zůstávají hydratované a hladké po celý den, takže na ně jen zapomenete.

Zobrazit více...
Fyziologie.
Vaše oči dostávají téměř 100% kyslík - jako by byly bez čoček (2) a fungují tak, jak to příroda zamýšlela.

Hygiena.
Jednorázové čočky jsou nejhygieničtějším způsobem nošení, protože každé ráno si nasadíte čerstvý a čistý pár (4).

95% uživatelů ACUVUE OASYS® 1-DAY doporučuje své čočky přátelům, rodině nebo kolegům (4). Připojte se také k vám!

#Acuvue #AcuvueContactLens # AcuvueOasys1Day #kontaktní čočky # vidět svět očima #StayHome #BetterHouse

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt je certifikován. Reg. bije Č. RZN 2016/4406 ze dne 06.04.2018. KONTRAINDIKACE JSOU K DISPOZICI. KONZULTUJTE SE S SPECIALISTEM. 18+

1. B. Johnson, B. Poll, C. Scales. Moderní vědecký pohled na fyziologii slzného filmu. Bulletin of Optometry, 2016, No. 5.
Spotřeba kyslíku vypočítaná pomocí Brennanovy metody.
2. Brennan N., Morgan P. CLAE, 2009: 32 (5): 210-254.
3. D. Weiss, K. French. Denní výměna kontaktních čoček: výhody pro zdraví očí. Bulletin of Optometry, 2006, č. 5, str. 15-22.
4. Údaje v souborech společnosti Johnson & Johnson LLC, 2019.

Kontaktní čočky ACUVUE: charakteristické rysy, recenze značek a cen

Oči vyžadují speciální zacházení - proto se bezpečnost kontaktních čoček stává základním kamenem v práci jakékoli optické společnosti. Neméně důležité je ale pohodlí při používání, protože k čemu slouží dokonalé vidění, když jsou například oči slzící. Dnes se podíváme na produkty jedné z populárních značek pro výrobu kontaktních čoček a pokusíme se odhalit tajemství její popularity..

Značka a produktová řada ACUVUE

Sotva existuje člověk se špatným zrakem, který by o této značce neslyšel. Ale ne každý ví, že se jednalo o relativně malou společnost ACUVUE v roce 1970 [1], která zákazníkům poprvé nabídla měkké kontaktní čočky vyrobené z hydrogelového materiálu. Během 10 let značka upoutala pozornost a byla prodána známé společnosti Johnson & Johnson - v důsledku toho bylo v současné době pod tímto názvem vyrobeno více než 2 miliardy [2] kontaktních čoček..

S vynálezem silikonového hydrogelu, materiálu, který lépe prostupuje kyslík, se značka ACUVUE této inovace rychle ujala. Vývoj v této oblasti umožnil společnosti vytvořit kontaktní čočky, které umožňují průchod téměř 100% vzduchu [6], což umožňuje rohovce dýchat téměř přirozeně. Technologie HYDRACLEAR zároveň umožňuje produktům dokonale zadržovat vlhkost, brání vysychání a přispívá k dosažení maximálního pohodlí pro oči..

Cenová hladina těchto čoček je vysoká. Důvodem je použití pouze moderních technologií a minimální podmínky výměny objektivů - od dne do dvou týdnů. Najdete je téměř v každém specializovaném online obchodě, offline optice a dokonce i v prodejních automatech na kontaktní čočky..

Pojďme se nyní blíže podívat na konkrétní typy kontaktních čoček, které nám značka ACUVUE nabízí..

Klasické denní čočky ACUVUE

Čočky pro denní výměnu jsou ideální volbou pro ty, kteří se starají o své zdraví očí a vedou aktivní životní styl. Proč? Nejprve zde není žádná údržba - nejsou potřeba žádná řešení ani kontejnery, protože každé ráno si uživatel nasadí nový pár. A nebojte se škodlivých bílkovinných usazenin - prostě nemají čas se hromadit.

1DENNÍ AKUVUE TruЕye

Jednodenní silikon-hydrogelové kontaktní čočky - první svého druhu. Proč jsou zajímavé?

  • Prodyšné pro zdraví očí. Díky studii, která trvala 1 rok, vědci odhalili úplnou absenci změn ve fungování oka [7] při každodenním správném používání čoček 1-DAY ACUVUE TruЕye.
  • Hydratační. Speciální složka každé čočky zabraňuje pocitům sucha a pálení.
  • UV ochrana. Kontaktní čočky jsou 98% UV-B a 85% UV-A odolné. To poskytuje další ochranu proti rozvoji nemocí, jako je katarakta [8].

Tyto kontaktní čočky se vyrábějí o průměru 14,2 mm s možnostmi poloměru zakřivení 8,5 a 9. Hodnota DCL, která udává propustnost vzduchu, je 118 jednotek, obsah vlhkosti je 46%. Rozsah optického výkonu - od -12 do +6.

Existuje několik typů balení těchto jednodenních kontaktních čoček ACUVUE TruEye - 30 kusů (cena přibližně 1400 rublů), každé 90 kusů (můžete si koupit přibližně 3700 rublů), každé 180 kusů (přibližně 6400 rublů [9]).

1-DENNÍ AKUVNÍ Vlhkost

Možná jste si všimli, že i denní čočky jsou do večera znatelně sušší. K tomu dochází, když jsou v roztoku, ve kterém byla umístěna čočka, obsaženy zvlhčovací látky - v průběhu času se při blikání složky roztoku „odpaří“ a oči zůstanou vlhké. Tento problém řeší 1denní čočky ACUVUE Moist s jedinečnou technologií LACREON [10] - její aplikace „utěsní“ zvlhčující složku přímo do čočky, což znamená, že vlhkost a pohodlí jsou udržovány po celý den až do večera..

1DENNÍ ACUVUE Vlhké kontaktní čočky jsou vyrobeny z hydrogelu. Vyrábí se o průměru 14,2 mm, s volitelným poloměrem zakřivení 8,5 a 9. Hodnota DKL, která udává propustnost vzduchu, je 33,3 jednotek, obsah vlhkosti 58%. Rozsah optického výkonu - od -12 do +6.

Balení obsahující 30 jednodenních vlhkých čoček ACUVUE stojí asi 1200 rublů, 90 kontaktních čoček - asi 3400 rublů, 180 čoček lze koupit za asi 5500 rublů [11].

1DENNÍ ACUVUE OASYS s technologií HydraLuxe ™

Pokud si všimnete, že používání počítače nebo jiných zařízení s elektronickými obrazovkami ovlivňuje stav očí a způsobuje únavu a nepohodlí, jsou tyto kontaktní čočky vaší volbou. Faktem je, že jsou vyrobeny z tiafilního silikonu, který zajišťuje normální dýchání rohovky. Dodatečná, ale velmi důležitá technologie, HydraLuxe, činí kontaktní čočky podobným složením jako normální slza, takže ani velká zátěž očí nezpůsobuje suchost a únavu, naopak taková stabilizace slzného filmu [12] vám umožňuje udržovat pocit svěžesti po celý den.

Kontaktní čočky 1-DAY ACUVUE OASYS s technologií HydraLuxe ™ jsou k dispozici o průměru 14,3 mm, s poloměrem zakřivení 8,5 a 9. Hodnota DCL, která udává propustnost vzduchu, je 121 jednotek, obsah vlhkosti - 38%. Rozsah výkonu je -12 až +8.

Existují dvě možnosti balení - pro 30 kontaktních čoček za cenu přibližně 1600 rublů a 90 čoček za cenu přibližně 4300 rublů [13].

Kontaktní čočky ACUVUE Classic čtrnáctidenní

Tento typ lze nazvat „hybridem“ denních čoček a čoček určených pro běžnou výměnu. Na jedné straně mají vynikající hygienu a prodyšnost a na druhé straně jsou kvůli zvýšené době opotřebení levnější než denní..

ZÍSKEJTE OASYS

Tyto kontaktní čočky mají absolutně hladký povrch - to je velmi důležité, protože jakákoli drsnost při mrknutí během dne přispívá k únavě očí. Silikonový hydrogel jako materiál čočky umožňuje maximální průchod kyslíku a technologie HYDRACLEAR PLUS3, ve které jsou zvlhčující složky „zabudovány“ do samotné čočky, umožňuje udržovat vlhké prostředí nezbytné pro oko. Díky kombinaci těchto faktorů jsou kontaktní čočky ACUVUE OASYS vynikající volbou pro ty, kteří každý den tráví spoustu času u počítače nebo jen v místnosti se suchým vzduchem [14] (například s topnými zařízeními nebo klimatizací)..

Kontaktní čočky ACUVUE OASYS jsou k dispozici o průměru 14,0 mm s poloměrem zakřivení 8,4 a 8,8. Hodnota DCL (propustnost vzduchu) je 147 jednotek, obsah vlhkosti je 38%. Rozsah výkonu je -12 až +8 dioptrií.

Tyto čočky se také prodávají v balení po několika kusech - 6 kontaktních čoček vás bude stát asi 1000 rublů, 12 čoček - asi 1900 rublů, 24 čoček - asi 3500 rublů [15].

Denní kosmetické čočky

Kosmetické čočky jsou novým trendem mezi kontaktními prostředky korekce zraku. Pomáhají nejen dobře vidět, ale také zvyšují expresivitu očí. Tyto čočky by neměly být zaměňovány s barevnými a tónovanými protějšky, které jsou určeny ke změně přirozené barvy duhovky. Kosmetické čočky vytvářejí speciální, ale zcela přirozený efekt. Ale je to přírodní krása, kterou lze nazvat jedním z trendů sezóny..

1DENNÍ OBJEDNÁVKA DEFINUJTE

Zdálo by se, že je to jen malý přízvuk pro oči, ale účinek, soudě podle mnoha recenzí, je prostě úžasný. Jaké je tajemství? Denní kosmetické kontaktní čočky ACUVUE DEFINE pro 1 den mají tmavé okraje pro hlubší vzhled, zatímco vzor na těle obohacuje přirozenou barvu. Mimochodem, pár slov o obrázku - na rozdíl od barevných a tónovaných čoček je umístěn dále od zornice, což znamená, že při normálních světelných podmínkách neruší vzhled a nezpůsobuje zakalení. 1-DAY ACUVUE DEFINE jsou obohaceny o zvlhčující látky pro pohodlné nošení a bez suchých očí.

Existují dvě varianty kosmetických kontaktních čoček ACUVUE - „přirozený lesk“ a „přirozená záře“. Objektivy s "přirozeným leskem" mají jemný modrý a bílý vzor, ​​který dodává jas každému odstínu očí. A „přirozená záře“ se vyznačuje bílo-zlatým vzorem - zvyšuje expresivitu a hloubku.

Tyto kontaktní čočky jsou vyrobeny z hydrogelu. Vyrábí se o průměru 14,2 mm, s poloměrem zakřivení 8,5. Hodnota DCL (propustnost vzduchu) je 33 jednotek, obsah vlhkosti je 58%. Rozsah výkonu je -0,5 až -9.

Cena jednoho balení 1-DAY ACUVUE DEFINE některého z odstínů, které zahrnuje 30 kontaktních čoček, je přibližně 1400 rublů, a pokud mluvíme o 90 čočkách, pak je možné si balíček koupit za přibližně 4000 rublů [16].

Speciální čočky

Problémy se zrakem se neomezují pouze na dalekozrakost a krátkozrakost. To však neznamená, že pokud jsou k dispozici, je třeba opustit aktivní životní styl a upřednostnit běžné brýle. Následující kontaktní čočky mohou pomoci napravit účinky běžných očních stavů.

1DENNÍ AKVIZNÍ VLHKOST PRO ASTIGMATISMUS

Co je důležité v kontaktních produktech určených k boji proti astigmatismu? Nejprve správná poloha objektivu. Mnoho torických kontaktních čoček má ve spodní části produktu váženou oblast - díky gravitační síle drží čočky v určité poloze, když osoba stojí vzpřímeně. Pokud však nakloníte hlavu a těžiště se posune do nepříznivé polohy pro vidění - obraz je znovu rozmazaný...

Kontaktní čočky 1denní ACUVUE MOIST FOR ASTIGMATISM vyřeší tento problém. Mají 4 speciální zóny odpovědné za vyvážení objektivu - stabilizace obrazu nastává okamžitě při jakémkoli naklonění hlavy a bliká [17]. A technologie LACREON udržuje vlhkost čočky po celý den - zvlhčovače jsou nejen v roztoku, ale jsou součástí samotné čočky.

Kontaktní čočky 1-DAY ACUVUE MOIST FOR ASTIGMATISM jsou určeny pro každodenní výměnu, jsou vyrobeny z hydrogelového materiálu. Vyrábějí se o průměru 14,5 mm, s poloměrem zakřivení 8,5, stejně jako s osou od 10 do 180 a optickým výkonem válce v rozmezí od -0,75 do -2,25. Hodnota DCL (propustnost vzduchu) je 25,5 jednotek, obsah vlhkosti je 58%. Rozsah optického výkonu - od -9 do +4.

Balení 30 torických kontaktních čoček 1-DENNÍ ACUVUE MOIST FOR ASTIGMATISM stojí asi 1300 rublů a z 90 - asi 3700 rublů [18].

ACUVUE OASYS PRO ASTIGMATISM S HYDRACLEAR PLUS

Stejně jako v předchozí verzi má každá čočka 4 speciální oblasti pro stabilní vidění v jakékoli poloze hlavy. Současně jsou vyráběny speciální technologií HYDRACLEAR, díky níž je silikon-hydrogelový materiál ještě více propustný pro kyslík a dobře udržuje vlhkost. Povrch objektivu je obzvláště hladký, což pomáhá vyhnout se nepříjemnostem při blikání. Takové kontaktní čočky jsou vhodné pro lidi s astigmatismem, kteří tráví spoustu času před počítačem nebo v místnostech se suchým vzduchem..

ACUVUE OASYS PRO ASTIGMATISM S TORICKÝMI kontaktními čočkami HYDRACLEAR PLUS jsou určeny pro rutinní výměnu každých 14 dní. Vyrábějí se o průměru 14,5 mm, s poloměrem zakřivení 8,6, stejně jako s osou od 10 do 180 a optickým výkonem válce v rozmezí od -0,75 do -2,75. Hodnota DCL (propustnost vzduchu) je 129 jednotek, obsah vlhkosti je 38%. Rozsah výkonu je -9 až +6.

Cena 1 balení se 6 kontaktními čočkami je přibližně 1100 rublů [19].

1DENNÍ AKVIZE VLHKÉ MULTIFOKÁLNÍ

Multifokální čočky jsou určeny k nápravě poruch zraku, jako je presbyopie, která je běžná u lidí se změnami v čočce oka související s věkem. Celé tajemství takových kontaktních čoček je v přítomnosti oblastí s různou optickou silou - díky nim člověk vidí dobře na jakoukoli vzdálenost. 1denní ACUVUE MOIST MULTIFOCAL jsou jedinečné svého druhu. Pouze tyto čočky mohou díky intuitivní technologii INTUISIGHT zohlednit velikost zornice. Zároveň je brána v úvahu ještě jedna vlastnost - s věkem se u mnoha lidí objeví suché oči, ale multifokální kontaktní čočky ACUVUE tento problém řeší. Mají „rezervu“ zvlhčujících látek, čímž poskytují ochranu před podrážděním rohovky.

Multifokální čočky ACUVUE jsou určeny pro každodenní výměnu. Existuje několik odrůd se 4 úrovněmi přísady [20] - nízká (od +0,75 do +1,25), střední (od + 1,50 do +1,75), vysoká (od +2,00 do +2, 50) a Max Add (maximum.) Jsou k dispozici o průměru 14,3 mm s poloměrem zakřivení 8,4. Hodnota DCL (propustnost vzduchu) je 28 jednotek, obsah vlhkosti je 58%. Rozsah výkonu je -9 až +6.

Cena 1 balení 1denního ACUVUE MOIST MULTIFOCAL, který obsahuje 30 čoček, je přibližně 1 500 rublů [21].

ZÍSKEJTE OASYS PRO PRESBYOPII

Plánované dvoutýdenní multifokální čočky fungují stejně. Jsou však doplněny technologií HYDRACLEAR, díky níž je materiál maximálně prodyšný. V současné době se čočky ACUVUE OASYS FOR PRESBYOPIA v Rusku neprodávají. Podle ujištění největších maloobchodních prodejen by se však tato situace měla brzy změnit..

Není náhodou, že si značka ACUVUE získala celosvětovou popularitu. Rozmanitost řešení korekce zraku vytváří skutečně univerzální rozsah. Nesmíme také zapomenout, že společnosti záleží na pohodlí a zdraví uživatelů - při výrobě se používají pouze moderní bezpečné materiály a komponenty. To vše nelze nazvat zásluhou reklamy. To je výsledek tvrdé práce mnoha generací profesionálů v oblasti kontaktních čoček..

  • 1 https://ru.wikipedia.org/wiki/Acuvue
  • 2 https://ru.wikipedia.org/wiki/Acuvue
  • 3 http://www.rbcplus.ru/pressrelease/58f748137a8aa94af53ebb34
  • 4 http://www.rbcplus.ru/pressrelease/58f748137a8aa94af53ebb34
  • 5 https://goo.gl/jJq175
  • 6 https://www.acuvue.ru/why-acuvue/contact-lens-technologies
  • 7 https://www.acuvue.ru/contact-lenses/trueye/benefits
  • 8 https://goo.gl/jXcFrP
  • 9 https://goo.gl/2WSbo9
  • 10 https://www.acuvue.ru/why-acuvue/contact-lens-technologies
  • 11 https://goo.gl/iZoBKZ
  • 12 https://www.acuvue.ru/contact-lenses/acuvue-oasys-1-den
  • 13 https://goo.gl/m52UUi
  • 14 https://www.acuvue.ru/contact-lenses/oasys/benefits
  • 15 https://goo.gl/seh9e5
  • 16 https://goo.gl/odzR6W
  • 17 https://goo.gl/XXwRpq
  • 18 https://goo.gl/HsBuiW
  • 19 https://goo.gl/zi8Zrn
  • 20 https://www.acuvue.ru/sites/russia/files/public/pig-dd.pdf
  • 21 https://goo.gl/x4YZvL

Kontaktní čočky jsou zahrnuty v kategorii zboží, které ve správné kvalitě nelze vyměnit ani vrátit. Pokud jste však obdrželi položku v nedostatečné kvalitě, můžete za ni získat náhradu. Chcete-li to provést, musíte zkontrolovat dodané čočky u kurýra a v případě zjištění vady mu vrátit zboží s průvodními doklady. Prodejce zašle čočky k posouzení. Pokud komise rozhodne o uzavření manželství, budou peníze vráceny.

ZKOUŠKA POHONU

Test zraku
na naše náklady

pár čoček
jako dárek

Jak se účastnit propagace

Dohodněte si schůzku s lékařem online
za 1 minutu,
aby nečekali v řadě na optice

Stačí přijít do kteréhokoli salonu a říct kódové slovo
„Test Drive Aquview“

Je těžké si představit den strávený mimo obrazovky. Moderní rytmus života je neoddělitelně spjat s gadgety, které nás obklopují doma, v práci i na ulici. A stejně jako nám nové technologie pomáhají zvládat mnoho našich každodenních úkolů, pomáhají nám cítit se sebevědomě a pohodlně při zvýšeném vizuálním stresu..

Seznamte se s ACUVUE® OASYS 1den - čočky speciálně určené pro rušný a aktivní každodenní život!

Technologie HydraLuxe®

Unikátní technologie Hydraluxe
dává čočkám základní slzné vlastnosti, které zabraňují suchým a unaveným očím i při dlouhodobém a nepřetržitém používání gadgetů.

Speciální materiál čočky -
thiafilský silikon - zvyšuje propustnost kyslíku a umožňuje očím „dýchat“.

Denní výměna
umožňuje neustále pociťovat svěžest a pohodlí při nošení v dynamickém rytmu života.

Integrovaný UV filtr
spolehlivě chrání vaše oči před negativními účinky UV záření.

Recenze

Masha Fedorova
Šéfredaktor časopisu Glamour Russia

Jelikož je stále stejně nutné vidění korigovat, bylo by nutné vyzkoušet na sobě pokročilé metody. Naučit se zavádět čočky. Není to těžké - musíte si zvyknout. A k čočkám #acuvueoasys od #acuvue a na co si zvyknout, sedí perfektně, oči nevysuší a jsou téměř nepostřehnutelné. Tolik, že někdy večer zapomenu, že jsou na mě.. ale pak si to rozmyslím a sundám je, protože zítra bude nový den a.. nový pár)

Lady.mail.ru
Blogger

Shrnutí je toto: i na rozdíl od barevného Define se nosí ještě pohodlněji, večer není pocit sucha, nemusíte používat kapky během dne. Ano, a samotná čočka je téměř úplně bezbarvá, není možné ji v blistru najít poprvé.

Nastasia Samburskaya
Herečka

Když se podíváte na některé z mých fotografií, uvidíte, že moje oči mají různé barvy. Tento efekt dělám záměrně tím, že nosím krásky # Acuvue Define. Jsou k dispozici ve dvou verzích - Sparkle a Shimmer, které obě různými způsoby zdůrazňují přirozenou krásu očí. Jak se ti to líbí? Fotografie zcela nevystihuje efekt wow, takže to zkuste sami - @acuvue_russia dává certifikáty pro první pár zdarma. Nasazené jako obvykle u lékaře, čočky nejsou pro každého.

Světlana Vícebarevná
Běžec

Rád čtu v metru, hodně sedím na Instagramu, celý den v práci za počítačem. K večeru byly oči velmi unavené a zrak začal padat. Nové jednodenní čočky Acuvue Oasys jsou darem z nebes! Oči se po zbytek dne cítí pohodlně. A dokonce i zabiják NTC tyto čočky obstály.

Vlad Berenych
Blogger

Neobvyklý příspěvek pro můj instagram, o sportu a zdraví. Moje dny jsou téměř vždy velmi rušné a většinu času trávím před obrazovkou počítače. Ale řekl jsem vám o mých nových čočkách se slznými vlastnostmi ACUVUE OASYS 1 den. Oči v nich se neomrzí ani večer a je tu síla sportovat nebo nešportovat - @Acuvue_Russia a The Village udělali večer řadu skvělých aktivit - přečtěte si v jejich profilu a vyzkoušejte si tam nový pár nových čoček zdarma.

Lily zvláštní
Blogger

Byl jsem velmi šťastný, když byla Acuvue pozvána do mého centra. Předtím jsem měl negativní postoj k čočkám, myslel jsem si, že je nepohodlné si je nasadit, nosit také. Ale jak se ukázalo, vydali nový Acuvue Oasis 1 den, který na očích vůbec necítíte, snadno se nasadí a snadno sundá. A doktor na klinice mě naučil, jak s nimi zacházet. Obecně je teď nosím každý den a jsem překvapen, že vidím všechno. Popadněte tedy první volný pár z @acuvue_russia a vyzvedněte si to u lékaře. A co je nejdůležitější, starejte se o své oči!

Naše salony

* Pokud čočky Acuvue nejsou ze zdravotních důvodů vhodné, dostane klient alternativní dárek od salonu a značky Acuvue

Akce platí do 15.08.19 ve všech salonech Optic City.

Jeden klient může použít promoakci pouze jednou za celé období promo akce.

Existují kontraindikace. Před použitím se poraďte se svým lékařem..

TATO NABÍDKA PLATÍ POUZE PRO DRŽITELE KARTY OPTICKÝCH MĚSTSKÝCH SALONOVÝCH ŘETĚZŮ
Kartu lze zdarma vydat při prvním kontaktu v kterémkoli salonu OPTIC CITY. Není nutné provádět nákup. K vydání karty je třeba v dotazníku uvést vaše příjmení, jméno, příjmení (je-li relevantní), číslo mobilního telefonu, datum narození, e-mailová adresa a souhlas se zpracováním osobních údajů (vyžadováno ruskými zákony).

Denní čočky - které jsou lepší?

Acuvue

Tyto výrobky jsou chráněny před slunečním zářením. Jaké jsou nejlepší kontaktní čočky Acuvue? Spektrum společnosti je velmi široké:

  • Acuvue Oasis - po dobu dvou týdnů (dobré pro ty, kteří neustále suší oči). Mezi těmito čočkami jsou speciální pro individuální potřeby. Lidé s těžkým astigmatismem najdou vhodné čočky v segmentu Acuvue Oasis (Acuvue Oasys pro astigmatismus, Acuvue Oasys With Hydraclear, jednodenní vlhkost pro astigmatismus).
  • Acuvue Air Optix - měsíční čočky.
  • Acuvue Advance jsou čočky, které lze nosit dva týdny, pokud se nosí až 12 hodin denně. Pokud je nosíte, aniž byste je odstranili, bude životnost 1 týden.
  • Acuvue 1 day Try Eye - měkké denní čočky. Co je lepší pro ty, kteří mají z čoček velké nepohodlí? Určitě tyto!
  • One Day Acuvue Moist - denní čočky. Určeno pro denní nošení.

Každá z představených sérií má jiné vlastnosti a která z nich je pro vaše oči ta pravá, rozhodne optometrista.

Je to jedna z nejpopulárnějších značek objektivů. Názory uživatelů na to jsou dobré. Někteří nechávají recenze, ve kterých říkají, že měkké denní čočky jsou velmi pohodlné a prakticky se necítí, ale jsou drahé. Jiní poukazují na pohodlí čoček, které jsou určeny pro delší použití, ale jsou levnější, protože se nemusí často měnit. Mnoho z nich dospělo k závěru, že ani jeden, ani druhý typ čoček na ně nezanechává špatný dojem..

Čistá vize

Jaké dobré čočky existují kromě Aquview? Jedná se o Pure Vision, kterou vyrábí americká společnost, jedna z nejstarších v oftalmologickém oboru - Bausch & Lomb, založená v roce 1853, a proto ji v průběhu let ověřená kvalita čoček této značky stále odlišuje od ostatních produktů.

Objektivy poskytují nejvyšší jasnost vidění. Jsou propustné pro kyslík, což přispívá k udržení zdraví. Oči v nich jsou schopné „dýchat“.

Také tyto čočky se velmi dobře nosí díky velmi hladkému a dobře tlumenému povrchu. Díky těmto vlastnostem nedochází k suchu a zarudnutí očí.

Jaké jsou nejlepší kontaktní čočky této značky? To je určeno pro každého člověka v závislosti na jeho potřebách. Pure Vision jsou zastoupeny následujícími typy:

  • Pure Vision je měsíční kontaktní čočka, kterou lze nosit po dobu 30 dnů. Vysoká propustnost plynů umožňuje jejich odstranění. Kvalita, jako je vlhkost, chrání oči. A také při neustálém nošení není nutné tyto čočky skladovat ve speciálním řešení, což také zjednodušuje jejich používání.
  • Pure Vision 2 HD jsou extra tenké měsíční čočky. Jejich výrobní technologie zaručuje ostrost zraku i v nejhorších podmínkách. A díky propustnosti kyslíku můžete nosit čočky po dobu 30 dnů bez nutnosti vyjímání.

Jaké jsou nejlepší oční čočky mezi Pure Vision? Recenze zanechalo mnoho lidí. Uživatelé popisují 30denní čočky jako velmi pohodlné, přestože jsou husté. Během celého dne nezakalí, nevyschnou, jsou vhodné k použití na počítači.

Uživatelé také berou na vědomí, že čočky nedráždí oči a nejsou vůbec cítit. Mohou být ponechány v noci. Dobrá hydratace eliminuje potřebu zvlhčujících kapek. Jsou skvělé pro lidi, kteří řídí, protože nemají optické zkreslení.

Jak správně nosit tyto čočky

Aby nošení denních kontaktních čoček přineslo pouze potěšení a pohodlí, je třeba vzít v úvahu nutnost přísného dodržování řady pravidel..

  • Před nasazením čoček si důkladně umyjte ruce mýdlem a vodou a osušte je čistým ručníkem nebo papírovým ručníkem..
  • Objektivy se nasazují před aplikací kosmetiky na oči.
  • Chcete-li otevřít denní obal objektivu, zatáhněte za jazýček a otevřete jej. Každý z blistrů obsahuje jednu čočku. Pokud je obal čočky poškozený, je nejlepší jej vyhodit.
  • Umístěte objektiv na špičku prstu. Je lepší stříhat a pilovat nehty, aby nedošlo k poškození čočky.
  • Doporučuje se nosit denní čočky déle než čtrnáct hodin denně.
  • V takových čočkách je lepší nespát. To může způsobit nepohodlí a podráždění..
  • Při plavání v bazénech nebo rybnících je lepší nosit jednorázové čočky. Díky své jemné struktuře se mohou poškodit nebo vypadnout z očí..

Co potřebujete vědět o denních kontaktních čočkách

Čočky pro denní korekci vidění jsou měkkou optikou, kterou lze nosit až čtrnáct hodin. Tyto kontaktní čočky mají řadu pozitivních vlastností, které je příznivě odlišují od denních, nočních a jiných typů čoček..

Jednoduše si ráno nasadíte čočky, nosíte je po celý den a po použití je vyhodíte. Tuto výhodu velmi ocení ti lidé, kteří vedou aktivní životní styl a kteří někdy nemají čas na každodenní manipulaci s běžnými čočkami..

Mezi další výhody denních čoček patří:

  1. Čočky nepřicházejí do styku s dezinfekčním roztokem. Lidé, kteří jsou alergičtí na její složky, mohou tyto kontaktní čočky bez obav používat..
  2. Žádné alergické reakce. Usazeniny bílkovin se tvoří a hromadí na kontaktních čočkách po celý den. Pokud nejsou čisticí postupy příliš důkladné, existuje riziko vzniku alergií.
  3. Zdraví očí nehrozí, nemůžete se bát zarudnutí, problémů s rohovkou.
  4. Pohodlné nošení, jasné vidění. Při nošení jednorázových čoček nedochází k žádnému nepohodlí. Dlouhodobé opotřebení po mnoho let nevede k poškození zraku.
  5. Můžete zapomenout na zásobníky, roztoky a další potřebné příslušenství pro kontaktní čočky. Vědci již dlouho prokázali, že mikroby, které se tvoří na nádobách, vedou k rozvoji očních infekcí. Denní čočky tento nepříznivý výsledek eliminují.
  6. Snadnost použití.

Denní kontaktní čočky se používají v následujících případech:

  • Pro korekci nebo terapii zrakové ostrosti.
  • Po použití očních kapek, které rozšiřují zornice, zajistí čočky dobré vidění.
  • Lze použít jako nástroj pro učení čoček pro první nositele kontaktních čoček.
  • Mohou nahradit konvenční čočky v důsledku nošení, u kterého se vyvinul syndrom suchého oka.
  • Výměna tvrdých kontaktních čoček, protože pod těmito čočkami se často hromadí špína.
  • Po utrpení papilární konjunktivitidy jako náhrada tuhých čoček.

Kontaktní čočky pro každodenní nošení jsou určitě vhodné pro mladé lidi, lidi často na cestách, turisty, lidi s aktivním a sportovním životním stylem..

Tipy pro výběr

Aby vaše čočky vypadaly krásně a přirozeně, musíte dodržovat tyto užitečné tipy:

Chcete-li vypadat expresivně, měli byste věnovat pozornost barvám, díky nimž bude přirozená barva očí hlubší..
Pro světlé oči se doporučují tónované čočky. Procházejí několika fázemi barvení a mají okraj..
Nejlepší je zvolit čočky s imitací přirozeného vzoru duhovky.Při výběru barvy čočky byste měli vědět, že čočky jsou k dispozici ve dvou a třech tónech.

Druhý typ se liší tím, že má černý okraj. Oblast zornice je obklopena různými skvrnami, které dodávají očím lesk

Při výběru barvy čočky byste měli vědět, že čočky jsou dodávány ve dvou a tří tónech. Druhý typ se liší tím, že má černý okraj. Oblast zornice je obklopena různými skvrnami, které dodávají očím lesk.

Jak si vybrat správné čočky?

Nejlepším způsobem, jak si sami vybrat čočky, je kontaktovat optika nebo očního lékaře s konzultací. Je to on, kdo na základě vyšetření učiní závěr o tom, které čočky jsou pro vás to pravé. Mohou to být každodenní snadno vyměnitelné čočky nebo čočky s další zvlhčující složkou, čočky s korekcí astigmatismu..

Nejlepším způsobem, jak si vybrat čočky, je navštívit oftalmologa

Pokud přecházíte z brýlí na čočky, je první návštěva lékaře povinná. Pokud navštěvujete lékaře poprvé, ještě více. Lidé se ztrátou zraku mají jeden problém - je pro ně těžké si okamžitě zvyknout na čočky a jasné vidění. Oči si zvyknou špatně vidět, a proto může v prvních týdnech nošení čoček dojít k nepohodlí. Bolest hlavy, závratě začínají, je nepříjemné nosit čočky, oči se unavují.

Dobrý oční lékař vybírá čočky s postupným zvyšováním jasnosti vidění zvýšením dioptrie. Pokud máte zrak -5, je optimální nosit čočky s dioptrií -2 nebo -3 první dva týdny. Postupně si na to zvyknete bez nepohodlí při nošení, rádi vidíte dobře a chcete vidět ještě lépe. Za měsíc a půl můžete úplně přejít na kontaktní čočky a už je nebudete chtít sundávat.

Vidění s brýlemi a vidění s čočkami se mírně liší

Při přechodu z brýlí na čočky také začínají přechod od nižších dioptrií k velkým, protože vidění v brýlích a vidění v čočkách se mírně liší a ostrý přechod mohou doprovázet také velmi nepříjemné pocity a fyzická kondice.

Proto je velmi důležité najít dobrého specialistu na výběr čoček, který vám pomůže snadno a s potěšením projít fází návyku.

Pokud jste nosili čočky jiných značek a nyní chcete přejít na čočky Acuvue, použijte níže uvedenou tabulku..

ProblémKteré čočky jsou pro vás to pravé
Suché oči, únava po několika hodinách nošeníDenní čočky Oasys Hydraclear Plus, denně 1 DEN ACUVUE TRUEYE
AstigmatismusŘada Acuvue for Astigmatism
Tupý výraz bez výrazuŘada Acuvue Definе
Nechci měnit čočky každý denAcuvue Oasys
Chci být schopen nosit čočky několik dní, aniž bych je musel sundávatAcuvue Oasys
DalekozrakostJakýkoli produkt Acuvue jiný než astigmatismus
V mých současných čočkách je maximální dioptrie 6, moje vidění je -8Jakékoli čočky Acuvue jsou volitelné
Moje čočky jsou drahéDvoutýdenní čočky Acuvue Oasys (cena od 600 rublů)

Video - kontaktní čočky ACUVUE pro korekci astigmatismu

Na závěr bych chtěl říci o akci, kterou společnost nabízí. Pokud jste poprvé vybrali své kontaktní čočky nebo přecházíte od jiné značky, máte šanci získat zdarma pár čoček k propagaci. Chcete-li to provést, přejděte na web Acuvue a zaregistrujte se jako člen. Obdržíte elektronický certifikát, který si můžete přinést do nejbližšího partnerského optického salonu, a výměnou za něj získáte zkušební čočky zdarma. To je nejlepší způsob, jak zjistit, zda jsou čočky této značky pro vás vhodné a jak pohodlně se v nich nacházíte..

Režim nošení Acuvue trueye

Hlavní charakteristikou korekční optiky Acuvue true eye je materiál používaný k jejich výrobě. Korekční optika je vyrobena ze silikonu a hydrogelu pro další ochranu a hydrataci očí. Zároveň během nošení ztrácejí zvlhčovací vlastnosti, což může vést k nepříznivým situacím (pocit sucha a pálení). V tomto ohledu by jejich použití mělo být časově omezené. Maximální nepřetržitá doba nošení není delší než 12 hodin. Zjistěte, kolik toho můžete nosit bez vyjmutí dvoutýdenních čoček Oasis Aquview zde.

Návod k použití

Aby nedošlo k poškození rohovky oka, je nutné si přečíst návod k použití Acuvue true eye (při prvním použití). Můžete také vyhledat pomoc odborníka, který vám řekne, jak nejlépe odstranit a nasadit optiku, jak se o ni starat a jak používat denní čočky..

Jak se oblékat a vzlétnout

Existují následující pravidla nasazování:

  • začněte nasazovat stejné oko (vytvořte si návyk, který zabrání záměně čoček);
  • před nasazením se ujistěte, že jsou čisté a nepoškozené.

Samotný postup nasazení a vzletu je následující:

  • opláchněte univerzálním roztokem;
  • nasaďte čočku na špičku ukazováčku (ujistěte se, že není zkroucená);
  • udržujte hlavu rovnou, dívejte se před sebe;
  • stáhněte dolní víčko a zasuňte čočku, pak se rozhlédněte, aby bylo lépe fixováno na oční rohovce.
  • manipulace musí být opakována druhým okem.


Jak si nasadit čočky

K vyjmutí čoček potřebujete:

  • zvlhčujte oči pomocí speciálních kapek;
  • zvedněte oči a vytáhněte dolní víčko;
  • položte ukazováček na spodní okraj objektivu a jemně jej zatlačte na spodní část;
  • pak jej musíte upnout mezi dva prsty (palec a ukazováček) a odstranit jej;
  • manipulace s odstraněním musí být opakována s druhým okem.


Jak správně vyjmout čočky

Barevné čočky Acuvue

Tato značka je považována za nejlepší z řady barevných čoček, protože poskytuje přirozený odstín i při úplné změně barvy očí a poskytuje úplné pohodlí při nošení.

Z následujícího seznamu čoček může být každý s dioptrií nebo bez. Které barevné čočky jsou mezi nimi nejlepší? Zkusme na to přijít.

  • Tónované čočky - Acuvue 2 Color Enhancers. K dispozici jsou 3 odstíny - modrá, zelená a tyrkysová. Určeno k nošení během dne až 2 týdny.
  • Barevné - neprůhledné barvy Acuvue2. Zahrnují mnoho barev, ale pouze přírodních. Lidé, kteří se například podílejí na cosplayi, nebudou schopni dosáhnout fantastického efektu kopírování obrazu postavy..
  • 1 den Acuvue Definujte. Dává lesk, zlepšuje kontrast duhovky, ale úplně nezmění barvu nebo odstín oka.

Mnoho uživatelů, aniž by pečlivě přečetlo popis, píše v recenzích, že odstín se výrazně nezmění. Ale pokud jde o čočky, které jsou navrženy pro plnou změnu barev, hlásí, že se oči dramaticky mění a vypadají velmi přirozeně. Pokud jde o pohodlí při nošení, pro každého je to individuální. Které čočky jsou lepší, recenze vám pomohou pochopit.

Co potřebujete vědět o barevných čočkách

Barevné čočky pro korekci vidění pomocí specifických dioptrií jsou vhodné pro ty, kteří chtějí zlepšit své vidění a zároveň změnit barvu očí. Existují další indikace, které závisí na tom, zda má osoba nějaké viditelné oční vady..

Barevné čočky se liší podle účelu:

  • S barvou indikátoru. Tyto čočky mají velmi světlý odstín zelené nebo modré. Jsou speciálně obarveny, aby bylo vidět čočky v roztoku, takže se čočky snáze vyjímají a nasazují. Zároveň však čočky s indikační barvou nemění barvu očí.
  • Stínování. Rovnoměrně tónované tónované čočky zvyšují přirozenou barvu vašich očí. Nejsou příliš barevné, takže přes ně můžete vidět přirozený vzor duhovky.
  • Barevné (kosmetické). Takové čočky vám umožní radikálně změnit obraz. Jejich rozmanitost je tak velká, že v optických obchodech najdete ty nejneobvyklejší odstíny. Čočky mají vzor napodobující vzor na duhovce. Tato oblast nemá žádné optické funkce. Dobře vidíte pouze v oblasti zornice, která zůstává nezbarvená.

Bláznivé čočky. Takovým čočkám se také říká karnevalové čočky, protože jsou na ně aplikovány různé zajímavé vzory. Kromě toho může mít plocha žáka podobu žáka kočky nebo tygra. Crazy čočky jsou k dispozici v široké škále.

Barevné čočky pomohou lidem trpícím krátkozrakostí nebo dalekozrakostí i astigmatismem. Při výběru správných čoček vám pomůže konzultace s oftalmologem. Typ vybrané čočky závisí na věku, zdraví, stupni zrakového postižení.

  • Tradiční. Lze je nosit po dlouhou dobu, ale zároveň vyžadují pečlivou údržbu. Čočky musí být očištěny od bílkovin a tuků, prachu, mikrobů, kouře.
  • Plánovaná výměna. Tyto čočky se neustále nosí a vyměňují každých pár dní nebo týdnů. Plánované náhradní čočky nevyžadují údržbu a snižují riziko alergií nebo zánětů.

Moderní výrobci

Dvoutýdenní kontaktní čočky vyrobené ze silikonového hydrogelu jsou považovány za nejkvalitnější a nejpohodlnější. Mají vysokou propustnost pro plyny, takže oči nevysušují a jsou dobře hydratované..


ZÍSKEJTE ADVANCE s HYDRACLEAR

Zvažte dvoutýdenní čočky od společnosti Johnson & Johnson:

  • ACUVUE 2. Tyto čočky jsou velmi měkké a tenké. K jejich výrobě se používá vysoce kvalitní materiál, který umožňuje očím nejen jasně vidět, ale také dýchat. Čočky ACUVUE 2 mají UV filtr. Lze je nosit denně (dva týdny) a nepřetržitě (jeden týden).
  • ZOBRAZTE ADVANCE s HYDRACLEAR. Mají vysokou propustnost pro plyny, takže oči jsou v nich velmi pohodlné. Díky technologii HYDRACLEAR jsou čočky dobře hydratovány a během dne nevysušují.
  • Kontaktní čočky ACUVUE OASYS s HYDRACLEAR Plus. Materiál čoček oasys umožňuje očím dýchat, takže čočky lze nosit po dobu jednoho týdne bez nutnosti vyjímání. Standardní denní režim se prodlužuje na dva týdny. Technologie HYDRACLEAR Plus poskytuje ještě více vlhkosti a hladší povrch čočky.

Nejoblíbenější společností je Johnson & Johnson. Vyrábí denní čočky, jako například:

  • 1denní vlhkost Acuvue. Díky moderní technologii Lacreon jsou čočky a povrch očí zvlhčeny.
  • 1denní ACUVUE TruEye. Jsou vyrobeny z materiálu propustného pro plyn Narafilcon A. Chrání oči před zarudnutím a nepohodlí. Povrch čoček je dobře zvlhčený a má ultrafialový filtr.


ACUVUE OASYS s HYDRACLEAR Plus

Výrobce CibaVision uvádí na trh čočky Dailies Aqua Comfort Plus. Mají obsah vlhkosti sedmdesát procent, což je činí vhodnými pro suché oči. Tyto čočky mají speciální tlumicí systém pro maximální pohodlí. Denní čočky SofLens One Day od výrobce Bauch & Lomb jsou odolné proti tvorbě různých usazenin na jejich povrchu. Dobře procházejí kyslíkem, takže riziko vzniku hypoxie je minimální..

Výrobce kontaktních čoček, společnost CooperVision, uvádí na trh jednodenní čočky Proclear. Jsou vyrobeny speciální technologií, která dobře zvlhčuje čočky a udržuje je čisté..

Můžete si také vybrat zvlhčující oční kapky, tento článek vám o tom řekne více..


Dailies Aqua Comfort Plus

Kontaktní čočky: což je lepší zvolit

Při výběru kontaktních čoček byste neměli důvěřovat pouze svým pocitům. Pokud kupujete výrobky se všemi známými dioptriemi a najdete ty, které zlepšují váš zrak a nepřidávají ostrost, neznamená to, že jste našli vhodnou možnost. Koneckonců, stále existují ukazatele, jako je refrakce, oční alergie, tolerance kontaktních čoček.

Stejně důležité je rozhodnout, zda jste připraveni věnovat více času další péči o oči a čočky.

Potřebujete tyto produkty pro každodenní práci nebo jen pro speciální události? Na tom závisí také to, které čočky je nejlepší zvolit. Pro krátkodobé nošení se většina lidí rozhodne pro měkké, které se pohodlně nosí až 8 hodin. Tvrdé obvykle vydrží déle. Druhé jsou obtížnější na nošení. Často jsou nepohodlní, takže obvykle chvíli trvá, než si na ně zvyknete. Ale zlepšují vidění, zejména v případě onemocnění, jako je astigmatismus. Pokud jste při nošení měkkých kontaktních čoček zklamáni jasností svého vidění, přepněte na tvrdé, které se nazývají RGP nebo GP..

Pohodlné používání čoček často naráží na různé intolerance způsobené očními alergiemi a přetrvávajícím suchým okem. Pokud máte problémy, které nesouvisejí se zrakovou čistotou, obraťte se na optometristu. Řekne vám, které kontaktní čočky jsou nejlepší, pomůže vám vybrat speciální možnosti pro suché oči.

Nejlepší denní kontaktní čočky

Výběr nejlepších denních kontaktních čoček je skličující úkol, protože je třeba vzít v úvahu mnoho faktorů. Abychom vám výběr usnadnili, předkládáme vám hodnocení denních kontaktních čoček na základě četných studií a recenzí pacientů..

Alcon Dailies Celkem 1 - vodní gradient

Alcon Dailies Celkem 1 kontaktních čoček denně. Foto: siblinza.ru

Alcon deníky celkem denní kontaktní čočky řeší mnoho problémů pacientů oftalmologických klinik, včetně zmírnění pocitu nepohodlí při používání prostředků pro korekci kontaktního vidění u pacientů trpících syndromem suchého oka. Jedná se o nový model, který si již získal popularitu po celém světě. Inovativní vývoj se od svých předchůdců liší nejvyšší úrovní obsahu vlhkosti.

Výhody

  • Optika se vyznačuje vysokou úrovní hydrofilnosti a dokonalým prostupem kyslíku. Toho bylo dosaženo díky jedinečné technologii LightStream..
  • Pocit svěžesti přetrvává po celý den, přítomnost čočky na rohovce téměř není cítit.
  • Ultrajemný povrch produktů zcela eliminuje pravděpodobnost mikrodamage na rohovce.
  • Dlouhodobé používání (až 16 hodin).
  • Antialergenita látky (Delefilcon A).
  • Zrychlené adaptační období.
  • Cena;
  • Při individuální nesnášenlivosti některých složek může dojít k alergické reakci.

Jednodenní vlhkost Acuvue

Jednorázové kontaktní čočky Acuvue 1-Day Moist. Foto: thebeautifullens.com

Model je vysoce kvalitní, má však nižší úroveň vlhkosti ve srovnání s Alcon Dailies Total - 58%. Ale ani po dlouhém pracovním dni se u pacienta neobjeví podráždění očí a únava očních svalů. Téhož výsledku se výrobci podařilo dosáhnout použitím moderních technologií při výrobě prostředků pro korekci zraku. Jednorázové kontaktní čočky Acuvue day - tenké a pružné, dobrá propustnost kyslíku, vhodné pro alergiky a pacienty s citlivou rohovkou.

Výhody

  • Korekce očních onemocnění;
  • Žádné nepohodlí;
  • Neviditelný na žákovi;
  • Antialergenní.

Bausch & Lomb Biotrue JEDEN den

Kontaktní čočky Bausch & Lomb Biotrue ONEday. Foto: lipooptika.hu

Bausch lomb biotrue oneday - denní kontaktní čočky s vysokým obsahem vlhkosti (67%). Jedinečnost produktu spočívá v tom, že se v čočce neustále nachází vlhkost, což zajišťuje maximální pohodlí po celý den. Pouzdra jsou vyrobena z neiontového materiálu, takže tvorba proteinových usazenin je zcela vyloučena. Jednorázové čočky dokonale drží svůj tvar.

Výhody

  • Korekce několika nemocí;
  • Vysoká vlhkost;
  • Nedostatek nepohodlí;
  • Snížená povrchová kontaminace;
  • Síla.

Acuvue oasys s Hydraluxe

Denní kontaktní čočky Acuvue oasys s Hydraluxe. Foto: eyesblog.ru

Nové kontaktní čočky acuvue oasys (denní) jsou vyráběny pomocí revoluční technologie HydraLuxe, která umožňuje pacientům navždy zapomenout na únavu očních svalů a suché oči. Jsou ideální pro ty, kteří tráví spoustu času před monitorem. Kontaktní čočky Biotrue oneday denně mají přirozené slzné vlastnosti, oči jsou neustále zvlhčovány.

  • Korekce různých nemocí;
  • Vhodné pro pacienty používající počítač;
  • Vynikající propustnost kyslíku a vlhkost;
  • Snížené tření;
  • Zvýšení optické zóny;
  • Optimální průměr.

ACUVUE TruEye 1-DENNÍ A

Prémiové kontaktní čočky Acuvue one day tru eye.

Jednodenní kontaktní čočky ACUVUE TruEye 1-DAY A. Foto: yandex.ru

Výhody

  • Koeficient propustnosti kyslíku až 118 (poskytnutý materiálem Narafilcon A);
  • Hladký, zvlhčený (díky technologii HYDRACLEAR 1);
  • Úroveň ochrany proti UV záření až 99%.

Zákazníci, kteří již jednou testovali vlhké kontaktní čočky acuvue, zaznamenali pouze jednu významnou nevýhodu: v obalu je malé procento vad. Cenově dostupná cena produktů však tento nedostatek plně pokrývá..

Podmínky použití

Nedotýkejte se čoček neumytými nebo mastnými prsty.

Pokud máte různé oční dioptrie, nasaďte nejprve čočku na pravé oko. To je nezbytné, aby nedošlo k záměně modelů s různými dioptriemi..

Před instalací zkontrolujte čočky, zda nejsou vyduté. Pokud má konvexní tvar, můžete ihned zahájit instalaci. Pokud jsou hrany ohnuté nesprávným směrem, musíte je narovnat prstem..

Jakmile umístíte čočku na oko, bude se distribuovat podél duhovky v požadovaném směru. Přibližně 4 až 5 sekund po zavedení můžete mrknutím očních víček navázat kontakt s okem.

Pokud se objektiv při blikání nepohybuje, musíte si nakapat zvlhčující kapky. Pokud to nepomůže, informujte o tom svého oftalmologa.

Demontáž čoček

Čistými a suchými prsty posuňte čočku k okraji oka

Poté produkt uchopte dvěma prsty a jemně sklouzněte dolů

Pamatujte, že před odstraněním kontaktní optiky musí být oči mokré. Pokud je sliznice suchá, musíte nejprve zvlhčit oči speciálními kapkami a poté vyjmout čočky.

Při sušení rukou nepoužívejte nadýchané ručníky, abyste zabránili vniknutí malých částeček tkáně mezi čočky a rohovku..

Užitečné tipy pro ženy

Používání kosmetiky nepoškozuje kontaktní oční optiku, musíte však dodržovat některá pravidla.

  1. Make-up lze aplikovat až po instalaci čoček na oči.
  2. Před nanesením je možné použít lak na vlasy a další produkty ve spreji..

Nekupujte produkty Akuview v neověřených obchodech: prodávají se pouze ve specializovaných optických obchodech.

Popis

Měkké kontaktní čočky jsou navrženy tak, aby korigovaly astigmatismus a také pomáhají obnovit lom oka zlomenou sférickou skořápkou. S touto patologií se mění správné zaostření, díky čemuž trpí jasnost vizualizace objektů v okolním světě. Lidé s refrakčními vadami vidí rozmazaný nebo zkreslený obraz světa.

Funkce objektivů řady Akuview je stabilizace zaostření během pohybu hlavy: otáčení a naklánění. Reagují na jízdní dynamiku a zajišťují čistotu v jakékoli poloze. Blikání, otáčení nebo naklánění hlavy nemá vliv na kvalitu vidění.

Další funkcí je odstranění únavy očí při namáhavé práci u počítače nebo v zakouřené nebo špatně větrané místnosti. Používání běžných kontaktních čoček jen zhoršuje nezáviděníhodnou situaci: při častém blikání materiál běžných čoček nepřichází do styku s slznou koulí a narušuje její celistvost. V důsledku sucha sliznice vzniká nepříjemný pocit a oči se unavují. Ale modely Aquview se s tímto problémem dokážou vyrovnat..

Materiál Akuview je navržen s ohledem na maximální klouzavost, která zabraňuje vysychání očí. Při blikání se čočky snadno přizpůsobí tvaru oční bulvy a nenarušují přirozenou cirkulaci slzné tekutiny, což zajišťuje stálou hydrataci.

Další výhodou Aquview je okysličování očí. Pokud se při nošení běžných kontaktních produktů oči večer unaví a začervenají, pak si čočky Akuview zachovají svůj zdravý a jasný vzhled..

Materiál čočky chrání oči před agresí slunečního záření a absorbuje až 90% škodlivého UV záření.

Uvedené výhody modelů Aquview byly dosaženy kombinací vlastností hydrogelových a silikon-hydrogelových materiálů..

Srovnání vlhkých čoček Acuvue s Acuvue Oasus Trueye: Jak se liší

Společnost Johnson & Johnson má celou řadu čoček s různými vlastnostmi a vlastnostmi.

Hlavní vlastnosti Acuvue oasus trueye:

  • jsou jednodenní (lze je nosit maximálně 12 hodin);
  • vyrobeno ze silikonového hydrogelového materiálu;
  • dodatečně zvlhčené, což minimalizuje možné nepohodlí (sucho, pálení);
  • existuje ochrana proti ultrafialovým paprskům. Neprocházejí 99% ultrafialových paprsků (skupina B) a 87% skupiny A. Tímto způsobem je dosaženo další ochrany očí před možným vývojem nemocí (například katarakty);
  • průměr je 14,2 mm;
  • poloměr zakřivení - 8,5 a 9 mm;
  • propustnost vzduchu - 118 jednotek;
  • obsah vlhkosti - 45%;
  • rozsah je od -12 do +6;
  • jít do prodeje ve třech různých baleních (v závislosti na množství v nich): 30 kusů (cena - 1500 rublů), 90 kusů (cena - 3800 rublů), 180 kusů (cena - 6500 rublů).

Po zvážení hlavních charakteristik dvou typů čoček od společnosti Jonson & Jonson můžeme vyvodit některé závěry:

  1. Oba typy mají stejný průměr a poloměr zakřivení.
  2. Liší se propustností vzduchu. Acuvue oasus trueye má vyšší skóre (118 oproti 33,3 bodům), což naznačuje, že čočka umožňuje lepší průchod vzduchu bez vytváření pocitu suchého oka.
  3. Acuvue vlhký má vyšší obsah vlhkosti (58% oproti 45%). Jinými slovy, jsou hydratováni po dlouhou dobu. Jsou také vyvinuty pomocí nejnovější technologie, která zajišťuje dlouhodobou hydrataci..

Obecně platí, že výběr ve prospěch tohoto nebo toho typu lze provést pouze pokusem o nošení čoček. Žádný oftalmolog vám neřekne, co je nejlepší pro vaše konkrétní oko. Koneckonců, reakce na kontaktní čočky, na složení, kterým jsou impregnovány, je pro každou osobu individuální.

Čočky Acuview poskytují jasnou vizualizaci v jakékoli poloze hlavy.

Série Aquview se skládá z různých modelů kontaktní optiky, včetně barevných čoček. S pomocí Akuview můžete vyřešit nejen problémy se zaměřením pohledu, ale také dosáhnout kosmetických efektů. Díky barevným čočkám je duhovka jasnější a oči výraznější.

Při výměně brýlí za čočky byste měli vzít v úvahu okamžik přizpůsobení: kontaktní optika poskytuje jinou úroveň vizualizace. Nejprve se může objevit nepohodlí, protože v kontaktní optice je více dioptrií. Abyste se vyhnuli maximálnímu nepohodlí, musíte nejprve projednat všechny podrobnosti s oftalmologem.